Unibetin nosto!

Rocca87

Onko kellää kokemust miten kauvan menee unibetil nostaa rahat omalle tilille? Hyviä/Huonoja kokemuksia tänne vaa!

41

20072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sauta

      Viimeviikon tiistai tein kotiutus pyynnön ja rahat tuli torstaina pankkitilille tilisiirtona,muutamia satasia.Hyvin toimi ei mitään ongelmaa.

      • Rocca87

        Ite täs ihmettelen! Ku tos kuukaus sitte perjantain illal laitoin kotiutukseen pari sataa ja lauvantain aamul oli jo tullu että nosto pelitililtä! Rahat oli sitte maanantai aamul sampopanki tilillä :P


    • Unibetiä varoisin...

      Juu, pikkusummat palauttavat kyllä mutta isommissa nostoissa niitä ongelmia vasta alka tullakin. Hirveä viivytys ja jahkailu, pyytävät aluksi tarkkoja kopiota henkkarista ja luottokortista, sitten tiliotteesta ja sähkölaskusta... Ellei suostu kaikkiin vaatimuksiin ei saa ilmeisesti takaisin senttiäkään, eli aika ilkeä "kiristyksen maku" jää suuhun.

      Muilla pelifirmoilla ei ole ollut vastaavia ongelmia vaan homma on vaikuttanut ihan rehdiltä ja luotettavalta, mutta Unibetiä kyllä varoisin vaikka kertoimet houkuttelisivatkin.

      • Nosto / Unibet

        Unibetiltä pystyy nostamaan muutamia kymppejä tai jopa satasia mutta vähänkin suurempiin nostoihin suhtautuvat melko nihkeästi. Aika paljon varoittavia tarinoita tossa toisella palstalla:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/2378803

        Paras tapa lienee nostaa vain pienissä erissä jos joku nyt Unibetiltä sattuisi jotain joskus voittamaan, vielä parempi tietenkin välttää kokonaan tällaisia firmoja.


    • Janetzky99

      Keskiviikkona nostettu 500e oli torstai iltana tilillä. Eilen nostin 2000e, mutta vielä ei oo näkyny tilillä. Toivottavasti eivät rupea nihkeilemään.

    • SL790

      Luokatonta toimintaa. Ennen toiminut moitteettomasti. 1000e tullut nopeasti mutta: kun saman viikon aikana nosti 2000e sekä 1000e alkoi tämä henkkari/osoitesekoilu.

      Aluksi eivät hyväksyneet "epäselvää" kuvaa. Sitte sitä ja tätä. Alan olemaan helvetin kypsynyt.

      Viimeisin vastaus on että turvallisuusosastolla meni syntymäaika ja kortin myöntämispäivä sekaisin. Siis häh?

      Tässä on sitten lainattu rahaa vuokraan ym. kun luulin että kotiutus onnistuu niin kuin ennen.

      Myös kun kysyin maksimipanoksesta. "Mikä teidän maksimipanoksenne on? Yritin tänään lyödä 1000e panoksella ja luki että liian korkea panos. Välillä olen pystynyt lyömään kyllä 1500e panoksen oli vastaus "kai se riippuu ottelusta. Enempää en osaa sanoa. Toivottavasti olin avuksi.". Aika huonosti asiantuntevaa palvelua. Jos sinne soittaa, on aina sama asiakaspalvelija Miro. Samoin chatissa aina Miro.

      Ja kun ensimmäisen kerran henkkarini ja muut dokumentit oli hylätty niin siitä ei ikinä tullut sähköpostia eikä soittoa. Sain tiedon vasta otettuani itse yhteyttä chatin kautta.

      Eli homma toimii kun mitään et voita tai voitat vain pieniå summia. 7/10.

      • DonKyösti

        Homma juontaa juurensa siitä, että Maltan lisenssi pakottaa kysymään henkilövarmennusdokumentit heti kun nostot ylittävät 2300 euroa. Sen takia tuo henkilövarmennushärdelli alkaa vastaa "isojen nostojen" kohdalla. Useat paikat haluavat varmentaa asiakkaan heti ensimmäisen noston yhteydessä, oli se sitten vaikka vain kymmenen euroa, mutta Unibet joustaa sen verran pienempien asiakkaiden kohdalla (ihan asiakasmukavuuden takia), että tuo tehdään vasta sitten kun on ihan pakko.


      • DonKyösti
        DonKyösti kirjoitti:

        Homma juontaa juurensa siitä, että Maltan lisenssi pakottaa kysymään henkilövarmennusdokumentit heti kun nostot ylittävät 2300 euroa. Sen takia tuo henkilövarmennushärdelli alkaa vastaa "isojen nostojen" kohdalla. Useat paikat haluavat varmentaa asiakkaan heti ensimmäisen noston yhteydessä, oli se sitten vaikka vain kymmenen euroa, mutta Unibet joustaa sen verran pienempien asiakkaiden kohdalla (ihan asiakasmukavuuden takia), että tuo tehdään vasta sitten kun on ihan pakko.

        Kyösti jatkaa sen verran, että tuokin tieto löytyy käyttöehtosopimuksista eli ne kannattaa lukaista läpi ennen kuin mihinkään työntää rahaa. Ei tarvitse sitten foorumeilla itkeä turhan takia, kun yhtiö noudattaa Euroopan lakeja.


      • SL790

        Tottakai se sieltä löytyy, en muuta ole väittänytkään. Sekö selittää myös etteivät he kelpuuta virallista henkilökorttia kuvalla, vaikka se kelpaa ihan missä tahansa muualla? (Kauppa, Trafi, Poliisi).

        Nyt uudet hankkarit hommattuna. Aikamoinen show lopulta. Lähes kuukauden vatvomisen jälkeen rahat kuitenkin tilillä. Tilille ei edelleenkään pääse enää kirjautumaan, koska "henkilöllisyytttä ei ole todennettu". Ei sen puoleen että jaksaisin tuosta enää Unibetille edes mainita. Ainahan voi muuallakin pelata. Toki Unibetin sivut ovat todella selkeät ja lisäpisteitä suomenkielisestä versiosta. Asiakaspalvelu nyt vaan on surkeata tasoa ja se ei selity Maltan lisensseillä ja käyttöehtosopimuksilla. Ja kuinka usein turvallisuusosastolla menee syntymäaika kortin myöntämispäivän kanssa sekaisin :D?


    • msaddjsds

      muutaman päivän niin kuin veikkauksellakin olsisko maksimi 2 pv. tonttuja en ole nostanut vain satasia ja kymppejä

    • Syssi100

      Ei mitään ongelmia nostojen suhteen (jos niitä nyt enää tarvitsee tehdä), kun dokkarit on scannattu. Nosto-> tilillä seuraavana päivänä.

    • KöyhänVerkkopankki

      Perjantaina klo.18.30 kotiutettu , maanantaina 14.50 ei vielä mitään tilillä. Suututtaa, mutta 1-3 arkipäiväähän Unibetin sivuilla lukee.... (tili varmennettu)

    • paskapaskempiunibet

      Joo ihan hirveää paskaa nyt 11vrk varttunut dokumenttien tarkastusta... Ei enää ikinä.

    • b0rder

      Todella jäätävän hidasta soopaa, jos nostaa tuhansia euroja. Tilin varmistusta panttaavat ihan tarkoituksella ja asiakaspalvelu on täysin amatöörimäistä käyttöehtosopimuksien toistoa tai keksittyä sellaista.

    • pieneksonmenny

      Viikko mennyt dokumenttien tarkastuksessa, eikä rahoja kuulu. Varat ovat edelleen pidossa. Asiakaspalvelu on kyllä luokatonta..

    • melkostameininkiä

      Rahojen nostaminen vähänkin isommissa voitoissa tuntuu olevan tehty mahdottomaksi. Halutaan toinen toistaan ihmeellisempiä dokumentteja ja nosto aina vaan viivästyy milloin mistäkin syystä. Edelleenkin odotan rahojani

      • UnibetOnSyvältä

        Mulla täysin sama kokemus! Kyllä turhauttaa!!! Jos pelkästään pitkävetoa harrastelette niin käyttäkää mielummin veikkausta! Itse siirryin täysin veikkauselle nyt hiljattain! Odottelen yli kuukauden takaisia rahojani edelleen unibetiltä ja tuntuu kestävän kyllä vielä pitkään! Lisää mitä oudompia dokumentteja pyydellään ja todistellaan sitä sun tätä


    • Tonttu13

      Mikä on mini summa minkä saa kotiutettua. Rupesi tympiin ja vajaa 15e pelitilillä ja kun meen kohtaan nosta rahaa niin sanotaan että pelitililläsi ei ole tarpeeksi rahaa kotiutuksee?

      • ToinenTonttu

        Olen itsekin törmännyt kyseiseen ongelmaan (halusin nostaa jotain 20€, eikä ollut mahdollista). Mikä on siis minimisumma, minkä saa nostettua? Unibetin sivuilla ei ole tietoa tästä...


      • Perana

        En löydä itsekään miniminostosummaa mistään koko sivustolta. Huijausta kaikki.


      • BERSEE
        Perana kirjoitti:

        En löydä itsekään miniminostosummaa mistään koko sivustolta. Huijausta kaikki.

        Sama vika ei pysty nostamaan 10 euroa lukee et tilill'ä ei tarpeeksi rahaa.TALLETA ! 15 euroa pystyin nostamaan pari päivää sitte-;(


      • BERSEE
        BERSEE kirjoitti:

        Sama vika ei pysty nostamaan 10 euroa lukee et tilill'ä ei tarpeeksi rahaa.TALLETA ! 15 euroa pystyin nostamaan pari päivää sitte-;(

        näkyy olevan vähimmäisnosto 15 € Voitin muutaman euron ja sain kotiutettua.


    • VarokaaUnibettia

      Minulla myös ongelmia rahojen noston kanssa Unibetilta. Asiakaspalvelusta ei mitään apua. Selittävät vain jostain rutiinitarkastuksesta, mutta eivät kerro mitään syytä. Eikä mitään tietoa kauanko kestää. He eivät osanneet edes sanoa ovatko rahat nyt menossa pankkitililleni Nordeaan vai takaisin pelitilille vai pitävätkö ne itsellään. Kyseessä yli 1000 euroa. Asiakaspalvelu todella töykeää ja luokatonta.

      Samassa yhteydessä kun kerroin, että heillä pankkitalletus Trustlyn kautta ei toimi, niin heti oltiin valmiita neuvomaan. Eli toisin sanoen ottavat rahaa kyllä vastaan, mutta eivät kovin mielellään anna sitä takaisin.

      Varokaa Unibettia!

    • Tyytyväinenpellaaja

      Nordikki toimii vallan mainiosti , rahat tilillä aina muutamassa tunnissa ja KOKOAJAN kisoja nyt voi voittaa matkan kattoo LEXAN pelejä Torontoon http://www.bit.ly/VoitaMatkaTorontoon

    • 6vuottaasiakas

      Nyt ..LOPPU .. siis lopetin pelaamisen Unibetillä... Asiakaspalvelu ilmoitti ...että uusi käytäntö.. erittäin TÖYKEÄÄ .. palvelua.. ei ystävällistä.. sanaa. Nyt kotiutus erittäin vaikeaa ja epävarmaa... ja niitä dokumentteja.. miksi ne kysyy niitä taas jos on aiemmin kotiuttanna.?? VAROKAA UNIBETIN pelisivustoja... älkää sijoitako suuria summia jos noin äkkiä alkoi ongelmat . !!
      Onko Unibet maksukyvytön pelivoittojen suhteen..!

    • Turhautunut0000

      Täysin roskaa koko unibet ja heidän kotiutus! Tulee pitkä prosessi! Aivan järkyttävää!!! Mulla kestänyt yli kuukauden (toki omiakin virheitä tapahtunut kun ei vahingossa näkyyt jossai laskussa kaikki neljä kulmaa). Kuukaus kulunut eikä rahoja vieläkään näy dokumenttejä lähetellyt yhteensä sinne varmaan noin 20 eikä loppua näy kokoajan haluvat jotain lisää ja kyselevätt jonnin joutavia. Käsittämätönta p*skaa!

    • livertool

      Nopeasti tulee, ainakin nordeaan, jos olen arkena tehnyt ennen puoltapäivää niin iltapäivällä jo tilillä. Ja jos teillä on ongelmia varmennuksen kanssa menkää unibet communityyn ja pyytäkää modeilta apua, he saavat yleensä asioihin vauhtia. Varmennus voi olla Unibetillä tuskallisen hidasta josta iso miinus sille lafkalle. Ja jos liitytte communityyn, käykää mainitsemassa sille varatulle paikalle että livertool suositteli niin saadaan molemmat ilmaisjuttuja kun pääsette levelille 12 :)

    • Unibetkusettaa

      Unibetiltä EI saa rahoja (voittoja) tilille sitten millään 6 kertaa lisäsin rahaa pelikassaa ja se kyllä onnistui vallan helposti, lopulta jäin muutaman kympin voitolle ja yritin kotiuttaa niin hyväksytty päätös tuli parissa tunnissa, mutta siihen se sitten jäikin, yli viikko odotettu, asiakaspalveluun oltu yhteydessä monta kertaa, sanovat vain että maksettu on, mutta kun ei ole, pyysivät sitten lähettämään tiliotteet siltä yli viikon ajalta? Miten hel....ssä minun rahaliikenteeni heille kuuluu? Varmaan voivat yhtä hyvin olla yhteydessä pankkiini ja kysyä etteikö muka ole tullut, eivät ole koska eivät ole maksanut. Toista kymmentä eri sivustoa kokeilleena voin todeta, että millään muulla sivustolla ei ole ollut mitään ongelmia kotiutuksen kanssa. Kymmenisen vuotta piti näitäkin pelailla ennenkuin osui kusettaja omalle kohdalle. ÄLÄ LAITA RAHAA UNIBETIN SIVUILLE!

    • unto89

      Joo ei kyllä unibettiä voi suositella enää sitten kenellekkään. liian monimutkaiseksi menee nostojen kanssa.

    • Casinohirmu

      Ite en ollut käyttänyt unibetia vuosiin ja aloin taas pelaamaan siellä. Taitaa loppua pelaaminen lyhyeen heti kun voitin ja siirsin rahat pankkitilille loppu voittaminen. En ole voittanut yhtään senttiä sen jälkeen kun talletin voittoni. Ja voitot eivät ole vielä kolmen päivän jälkeen tilillä.

    • Unibet_manipuloi_pokeria

      Unibet on kusetus firma!
      Manipuloivat mm. Texas Holdem pöytiä. Vaadin asiakaspalvelusta nähdä viimeisimmän pöydän käden niin eivät ole näyttäneet mitään ja oli tullut joku yhden euron voitto sitten mystisesti pelitilille...voi vittu. En tiiä mikä juttu, mutta niillä lienee botteja tms. pelaajia, joille voitto menee silloin, kun pitäisi tulla split pot tai muuten "pienestä kiinni" vaikka Texas Holdem säännöt ovat päivänselvät. Kahdesti käynyt niin, että olen isommalla kädellä all-in panoksella mystisesti hävinnyt ja kerran split pot all-in myös mystisesti hävinnyt ja tippunut turnauksesta kesken kaiken. Ei ikinä enää lisää rahaa Unibettiin ja jatkossa videoin kaikki all-in vetoni. Jos saan tästä videolle todisteen niin taatusti vien asian eteenpäin.

    • Lagge

      Täyttä kusetusta koko paska.älkää pelatko.!

    • Anonyymi

      Kotiutin maanantaina, tänään torstai eikä vieläkään tilillä rahoja...!

    • Anonyymi

      Dokumenttien/henkilöllisyyden todentamisen jälkeen tulee nopeasti rahat tilille. Op:n tilillä jopa samanpäivän aikana riippumatta onko juhlapäivä/viikonloppu. Eilen nostin 8000€ aamulla ja oli jo illalla tilillä.

    • Anonyymi

      Itse odotellut nyt reilu viikon 4000 euron kotiutusta ( ei oo vaatinut ainakaan vielä erillisiä dokumentteja vaan hyväksyi hakemuksen tunnissa. ) Trustlyn kautta lupaillut 1-3 arkipäivän kuluessa summan näkyvän tilillä. Nyt mennään 8. Arkipäivään eikä näy mitään.. saa nähdä tuleeko koskaan näkemäänkään mitään rahoja

    • Anonyymi

      Hi .... i found your casino ... unibet..and what shit i found .... i registered and paid only 30 eu ... and guess what ???? i can't play .. why ... because I had to send my ID ... and it will not be enough ... I sent the document from the bank that I paid 30eu ... but it will not be enough either ... my name is Anna and therefore I cannot play in your casino .... What is this shit ... ok I asked for my money back ... and I can't get it either ... so do I have to go to the police?
      it's only 30eu and that's such a problem ... there is no such thing in any casino ... or maybe you want all the money from my account ... guess ... I'm poor and for me 30eu that's a lot ..... bad experience from your casino .... I feel that my money was stolen from me...you are thieves and wish everyone from unibet karma................... Hei .... löysin kasinosi ... unibet..ja mitä paskaa löysin .... rekisteröin ja maksoin vain 30 eu ... ja arvaa mitä ???? En voi pelata .. miksi ... koska minun piti lähettää henkilötodistus ... ja se ei riitä ... Lähetin säiliöstä asiakirjan, jonka maksoin 30eu ... mutta se ei riitä joko ... nimeni on Anna ja siksi en voi pelata kasinollasi .... Mikä tämä paska on ... ok, pyysin rahani takaisin ... enkä myöskään saa sitä ... niin Minun täytyy mennä poliisiin?
      se on vain 30eu ja se on niin suuri ongelma ... missään kasinossa ei ole sellaista ... tai ehkä haluat kaiken rahan tililtäni ... arvaa ... Olen köyhä ja minulle 30eu on paljon ..... huono kokemus kasinostasi .... Minusta tuntuu, että rahani varastettiin minulta ...UNIBET ...PASKA PASKA PASKA ...meni vikko ja ei vielä 30 EU TUU MINUN TILILE...VITTUTTAAAAAA

    • Anonyymi

      vieläkin paskaa....jatka lukemista


      Hei Anna,

      Olemme nyt päivittäneet vahvistuksesi tilan, joten kirjauduthan sisään ja tarkistathan tiedot vahvistamissivultasi.

      Täältä näet helposti vahvistuksen statuksen sekä saat ohjeita mahdollisten lisätoimien varalle.


      Hei Anna,

      Kiitos yhteydenotostasi.

      Asiakirjasi ovat yhä vastaavan osastomme tarkastuksessa. Palaamme sinulle siis sähköpostilla asiaan, kun dokumenttisi on käsitelty ja tilisi auki.

      Kiitos kärsivällisyydestäsi ja mukavaa päivänjatkoa!
      Ystävällisin terveisin,

      Aliisa

    • Anonyymi

      vitutta koko unibet....EI IKINA ENNÄ

      • Anonyymi

        Älä itke


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä itke

        Älä itke tulee instana tilille


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe