vapaita naisia riittää!

vaimo maailmalta?

Suomessa on runsaasti vapaita naisia jotka etsivät miestä elämäntoverikseen netistä, ravintoloista, harrastusten parista ym.
Harmi vaan että nämä naiset ovat lähes poikkeuksetta yksinhuoltajia, eronneita,
runsaasti päihteitä käyttäviä tai sitten jotenkin muuten epäkelpoja.
Onko muutkin miehet tehneet samanlaisia havaintoja suomi-naisten huonosta
laadusta?
Onko koskaan käynyt mielessä etsiä kunnollista naista kotimaamme
rajojen ulkopuolelta?

56

5769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..

      Kyllä, Suomessa on naisissa huono laatu. Sellaista mautonta arkipullaa, mikä ei sovi juhlapöytään.

    • tosi on.

      Suomalaisnaisten laatu ( ainakin yli 30v) on huonoa. Tavallisesti tuollaisella
      vapaalla naisella on lapsi tai kaksi sekä useita hetken mielijohteesta solmittuja epäonnistuneita suhteita takana.Nämä " karille ajautuneet" suhteet ovat
      tehneet naisista katkeria ja kyynisiä joiden kanssa suhteen luominen on vaikeaa
      tai peräti mahdotonta.

      • Anonyymi

        Suomessa yli 30 v naisella on se vähintään yksi lapsi. Menepäs ulkomaille, niin sillä 25 v on se lapsi. Monissa maissa lapsi löytyy lähes jokaselta parikymppiseltä sinkkunaiselta. Jotain hyvää Suomen korkeammassa synnyttäjän keski-iässä.


    • Epäkelpo Naikkonen

      Eh heh hee.. No kirjoituksesi perusteella minä 40v. sinkkunainen kuuluun ryhmään "muuten epäkelpo" :D

      Ei kylläkään ole haku päällä, joten kirjoituksesi ei loukkaa minua mitenkään ;) Olen minäkin pettynyt Suomalaisiin miehiin, aika monestikin mutten silti ole teitä haukkumassa vaan elelen mielummin yksin ja olen teille kaverina.

      Olen huomannut, että elämä on paljon mukavampaa kun ei tarvi hampaat irvessä etsiä miestä vaan se, että keskityn omaan elämääni, kera ystävät joihin kuuluu myös miespuoliset ystävät :)

      • Yks frendi

        Joo, friends with benefits.


      • Epäkelpo Naikkonen
        Yks frendi kirjoitti:

        Joo, friends with benefits.

        Minulla ei ole tapana naida ystävien kanssa, jos sinulla se menee niin...


    • Persoona M

      Suurin ongelma nykynaisissa on...pulleus.
      En vain käsitä miten niin harhainen käsitys naisilla on omasta painostaan ja vartalostaaan.

      Toisaalta normaalivartaloisimmilla ja hoikilla naisilla joilla on kysyntää on niin kovat odotukset miehelle ja heistä niin kova kilpailu että ei siihen soppaan oikein jaksais ryhtyä.
      Pitäisi iskemällä iskeä naista ellei tätä tapaa

      Arkipulla suhteita en jaksais kyllä millään ja vaikea on muutamalla kandidaatille ollut selittää etten ole tuollainen ihminen enkä heistä löydä sen takia mitään mielenkiintoista. Jos puheen aiheet liikkuu tanssiin tähtien kanssa, mitä tänään syötäisiin ja leivottaisiin sekä joskus harvoin jossain "on se elämä ihmeellistä kun tuokin juttu sattui" tyyppisillä pintatasoilla niin en ymmärrä mitä yhteistä meillä voisi olla.

      Seksikin maistuu moisen ihmisen kanssa aivan puulta lopulta vaikka olisi erityisen hyvännäköinenkin nainen.

      Se ei tarkoita että pitää olla jännittävä jne. koska arvostan naisessa rauhallisuuttaa, mutta mielikuvitusta, älliä, rentoa asennetta ja huumoria ennen kaikkea tulisi olla.

      Mutta suurin osa naisista tuntuu liikkuvan tuolla joko suu mutrussa tai tekoylipirteä hymy päällä tai sitten pahimmassa tapauksessa asenteella jossa millään mukaan luettuna ihmissuhteet ei ole mitään väliä, kunhan pelehditään ja tunteillaan koska elämähään ja vaikka seurustelua ei pidä ottaa tosissaan!

      Toisin sanottuna joko ollaan vakavia arki-ihmisiä tai sitten ei oteta mitään tosissaan.

      En ole tosissaankaan huolissani että on vapaita naisia jos ei ole soveliaita. En ymmärrä oloa parisuhteissa joita olen nähnyt läheltä ulkopuolisena jossa olo on sellaista kun on.

      Ei se pelkkä seksi, toisen läsnäolo ja läheisyys riitä. Ehkä joillekin riittää, minulle ei.
      Etsin liikaa tietysti naisen persoonaa ja Suomessahan sellainen on OUT ellei se tarkoita että pitää olla sitten sairalloisen räväkkä, ylisosiaalinen ja itsekeskeinen pissapää.

      • 23

        Pari päivää sitten otsikoissa oli uutinen, että kaksi kolmasosaa suomimiehistä on ylipainoisia ja naisista puolet! Naiset ovat pakostakin tottuneet pullapoikiin, koska enemmistö miehistä on läskejä, mutta totta maar, minä uskon, kun sanot, että suomalaisten naisen paino on suomalaisille miehille ongelma!


      • Anonyymi

        Oikeassa olet naisten pulleudesta ja sitte ku ne vetää vielä ne kireet housut vai mitkä ne nyt sitte onkaan on ku pillifarkut ja iso perse. Mulla tulee niistä mieleen ku lapsena tehtiin sikoja lumpeen kukista tulitikut jaloiksi. Jep jeps hienoa todella kaunista hah ja pah


    • realismus

      Ei ole naisen etsintä käynyt mielessä, mutta slaavimiehelle olisi tilausta... Suomalaismiehen temperamentti ei sovi minulle.

    • Reipas Poikamies

      Luulin että hyvä koulutus ja siistit elämäntavat, kohteliaisuus, kiltteys naista kohtaan, luotettavuus, positiivinen asenne naiseen ja elämäään, monipuoliset harrastukset, humaanisuus, pidän lapsista, eläimet ovat söpöjä- autaisivat tässä parisuhde shakissa, mutta aina vaan vedän lyhyen korren naisen kiinnostuksen saamisessa. Tarviin paremman konseptin tarjoilla itseni.

      Olen tosi leppoisa mies, mutta v*ttuluun vastaan v*ttuilulla mutta naiseni kanssa en riitele enkä myöskään niele joka oikkua.

      Ongelmakseni alkaa tulla Suomen parisuhde kulttuuriin sopimattomuuteni nyt, en aijo vähään aikaa baareissa käydä, joten kumppaniin haku on siis aika heikkoa. Toki livenä teen aloitteen iisistikkin, jos siihen vasta signaalia naiselta saisin. Turhaan odotan.

      Luulin naiivisti että minun supliikin vaillinaisuus kompensoitusi jotenkin "elämän muilla osilla". Eli työtön eppunormaali-mies risoissa farkuissa kalja salkkuineen on laadukkaampi kunhan osaa iskeä haluamansta naisen. Näin karrikoidusti se on totta. En väitä että naisen ansaitsen kuin sormia napsautan. En tosiaan. Mutta hitto vie on jotain vikaa jos ei edes mahdollisuutta saa kiinnostavalta naiselta. Tietäs vaan missä!

      Myös tässä 30vee--luokassa naisilla on perheet pitkän parisuhteen jälkeen. Ne joilla on pitkä ura vain sinkkuna omaa yleensä NIIN utopistiset vaatimukset miehelle että tuskin täytän niitä saappaita miehenä. Yh-nainen kyllä sopii minulle, mutta mä olisin taas se mitta keppi sille naisen exälle mihin mun jutut kuitenkin verrataan. Kestän sen, mutta onko sille vaihtoehtoja?

      Nuorempi lapseton sinkkunainen on toki unelma.

      En sano että naisten laatu on huono, en varmasti. Mutta kun ne vaatimukse ei näytä puolin ja toisin natsaavan, sen olen nyt jo nähnyt.

      On käynyt mielessä kumppanini etsiminen muualta kuin Suomesta. Olen jo varovasti asiaa tutkinut, ja se nettideittaus on yhtä helppoa mulle englanniksi minusta kiinnostuneen naisen kanssa kuin että suomeksi-kotimaisen "emmää-nyt-tiijä-haluunko"-naisen kanssa suomeksi. Esim. Virossa juopporetku-mies on naiselle perheen päänä major Turn-off, sellainen mies ei ole jännittävä eikä hänta monikaan nainen siellä ota ristikseen!

      • Mittakeppi?

        Mitä tarkoitat?
        Kai kuka tahansa ennen seurustellut voi vertailla entisiinsä, jos niikseen tulee..?
        Yhäreillä usein elämänkokemusta enemmän, prinsessamaisuus ym. turha katoaa elämänkatsomuksesta aika nopeasti..

        Ps. Älä käytä nilkkureita _ikinä_. Ihan sama kuinka siistit tai kalliit.
        Ikinä.


      • Reipas Poikamies
        Mittakeppi? kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?
        Kai kuka tahansa ennen seurustellut voi vertailla entisiinsä, jos niikseen tulee..?
        Yhäreillä usein elämänkokemusta enemmän, prinsessamaisuus ym. turha katoaa elämänkatsomuksesta aika nopeasti..

        Ps. Älä käytä nilkkureita _ikinä_. Ihan sama kuinka siistit tai kalliit.
        Ikinä.

        Kiitos mielenkiinnosta kenkiäni kohtaan :D Ehkä siis kaivan saksalaiset para-maiharit kaapistani jälleen esiin.

        Toki voi vertailla exiinsä, jopa minä teen sitä ajatuksissani tietysti.. Kukapa haluaisi tehdät samat virheet kahteen kertaan? Mutta silti niin usein käy, vaikka niitä tahtoisi välttää. Pitää siis tunnistaa tilanteet ajoissa ja reagoida oikein.

        Yhäri nainen on minusta inhimillisempi poikaystävä kanditaattia kohtaan kuin lapseton sinkku yliopisto-neiti tää-on-upeeta-haaveineen. Jopa minä tiedän tämän, mutten yleistä että kaikki naiset ovat näin.


      • Juu-u..
        Reipas Poikamies kirjoitti:

        Kiitos mielenkiinnosta kenkiäni kohtaan :D Ehkä siis kaivan saksalaiset para-maiharit kaapistani jälleen esiin.

        Toki voi vertailla exiinsä, jopa minä teen sitä ajatuksissani tietysti.. Kukapa haluaisi tehdät samat virheet kahteen kertaan? Mutta silti niin usein käy, vaikka niitä tahtoisi välttää. Pitää siis tunnistaa tilanteet ajoissa ja reagoida oikein.

        Yhäri nainen on minusta inhimillisempi poikaystävä kanditaattia kohtaan kuin lapseton sinkku yliopisto-neiti tää-on-upeeta-haaveineen. Jopa minä tiedän tämän, mutten yleistä että kaikki naiset ovat näin.

        Maiharit on paljon paremmat :)


      • Niitä käyttävät

        joko naiset tai lapset.
        Ei sovi miehille.


    • Suo, kuokka & Jussi?

      Suomalaisten miesten laatu on todella huono.
      Kitisevät kroonisesti.

      Kannattaa hakea vaimo ulkomailta, kielimuurin takia eivät ymmärrä pitkään aikaan, millaisesta natisijasta on kysymys.

      Vakavasti; minne on kadonnut suomalainen sisu-mentaliteetti? Ne geenit, jotka ovat raivanneet ja rakentaneet maan, taistelleet itsenäisyyden puolesta?

      Ehkä minäkin lähden ulkomaille.

      • mies ja voima

        " minne on kadonnut suomalainen sisu-mentaliteetti? Ne geenit, jotka ovat
        raivanneet ja rakentaneet maan, taistelleet itsenäisyyden puolesta?"

        Ei se ole minnekkään kadonnut, suomalaisnainen vaan ei laita mitään
        arvoa miehelle joka on nykyajan " taistelija"
        Nämä nykyajan taistelijat ovat miehiä, jotka pitävät itsensä ja asiansa
        kunnossa ja elävät lakien ja asetusten mukaan-mutta suominainen ei
        kelpuuta sellaista miestä, koska hän haluaa renttu miehen joka on jollain tavoin jännittävä ja kiehtova jopa hieman vaarallinen.


      • aaauauau

        Ei Sisu kannata enää. Eletään huomiotalouden aikaa. Nykyään pitää antaa nopeasti jännittävä, ihana vaikutelma. Sen perusteella rakennetaan suhde ja toivotaan että se kestää.


    • Ankkuriparta

      Feminismi on tappanut sen sisu-mentaliteetin. Miksi mies sisuilisi, kun naisilta ei enää heru arvostusta tai kiitosta, vaan ainoastaan syyllistämistä.

      • Muna vai Kana?

        Voisin kuvitella, että asia on toisinpäin.
        Kulttuurimme ei näköjään ole kovin ratkaisukeskeinen?
        Tärkeintä olisi unohtaa kuka ja mitä, ja mieluummin keskittyä siihen, miten tilanne saadaan korjattua.
        Hyvä synnyttää lisää hyvää.
        Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää.


      • Ankkuriparta
        Muna vai Kana? kirjoitti:

        Voisin kuvitella, että asia on toisinpäin.
        Kulttuurimme ei näköjään ole kovin ratkaisukeskeinen?
        Tärkeintä olisi unohtaa kuka ja mitä, ja mieluummin keskittyä siihen, miten tilanne saadaan korjattua.
        Hyvä synnyttää lisää hyvää.
        Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää.

        "Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää." - Siksi feminismi pitääkin saada lopullisesti hävitettyä maailmasta.


      • Ei kukaan
        Ankkuriparta kirjoitti:

        "Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää." - Siksi feminismi pitääkin saada lopullisesti hävitettyä maailmasta.

        nainen halua itselleen noin myrkyllistä ihmistä.
        Mutta oma on valintasi.


    • Kahtelu

      Onpa hyvinkin, ja takana kolmen vuoden seurustelu venäläisnaisen kanssa joka päättyi "sopu"eroon toissa kesänä.

      • Nii-i,

        mullakin oli sveitsiläinen mies, ja olin lähes järkyttynyt alkuun siitä, kuinka hyvin minua kohteli..! =o
        Emme varmaan muutoin olisi eronneetkaan, mutta minun oli mahdotonta lähteä sinne, ja hänen taas jäädä tänne.

        Ps. Oli ensimmäinen toisesta kulttuurista oleva seurustelukumppani, joten turha riehaantua.


      • Lisäys;
        Nii-i, kirjoitti:

        mullakin oli sveitsiläinen mies, ja olin lähes järkyttynyt alkuun siitä, kuinka hyvin minua kohteli..! =o
        Emme varmaan muutoin olisi eronneetkaan, mutta minun oli mahdotonta lähteä sinne, ja hänen taas jäädä tänne.

        Ps. Oli ensimmäinen toisesta kulttuurista oleva seurustelukumppani, joten turha riehaantua.

        ehkä me suomalaiset vaan emme sovi toisillemme, ja näin evoluutio hiljalleen karsii meidät kaikki suomalaiset.


    • verkkarigansteri

      Suomi täynnä häiriintyneitä itseään inhoavia, heikosta itsetunnosta kärsiviä
      naisia, jotka eivät osaa sanoa EI kaikenmaailman pillunvonkaajille,
      vaan suostuvat näiden nussittavaksi ja sitten eivät ymmärrä miksi joku
      kunnollinen mies ei kelpuuta heitä parisuhteeseen,
      Kunnolliselle miehelle ei kelpaa suhteesta toiseen hyppivät hupakot!

      • En huolis...........

        No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen..


      • verkkarigansteri
        En huolis........... kirjoitti:

        No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen..

        No, mikäs se sieltä ilmestyi?
        Ei kai vaan nainen joka ei osaa sanoa EI !

        Sanoit mm. näin " Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, ..."

        Arvaas juonko minä? EN


      • Ankkuriparta
        En huolis........... kirjoitti:

        No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen..

        Nämä ulkkismiehet eivät inise tasa-arvosta, koska eivät todennäköisesti ole sellaisesta koskaan kuulletkaan.


      • Reipas Poikamies
        En huolis........... kirjoitti:

        No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen..

        Suomalaisen miehen juomattomuus on täysin turn-off naisille!

        Nimimerkillä 10vuoden raittius takana.

        Jos sä isket naisena minut ja olet kunnollinen parisuhteeseen niin vien mukisematta roskikset ja kuskaan lapset tarhaan yms. Laatu aikaa sulle enemmän.


      • En huolis...........
        Ankkuriparta kirjoitti:

        Nämä ulkkismiehet eivät inise tasa-arvosta, koska eivät todennäköisesti ole sellaisesta koskaan kuulletkaan.

        Äijät heti haukkumassa ulkomaalaisia oikeen joukolla, jos NAINEN tahtoo myös muun kuin sen punakan, tanakan Suomi-miehen.. Eiköhän se kuitenkin mene niin, että jokainen saa valita/huolita sellaisen kumppanin minkä tahtoo.

        Se nyt on totuus, että suuri osa Suomalaisista miehistä juo enemmän kuin laki sallisi ja nämä perinteiset perhearvot ovat kadonneet miesten ajatuksista tasa-arvoon vedoten. Miehet inisevät, etteivät maksa sitä surullisen kuuluisaa kahvikuppostakaan naiselle ja ulkkismies ei antaisi kuuna päivänä naisen maksaa sitä, se olisi loukkaus miehelle.

        Minä osaan sanoa ei, ei ole ongelma minulle, en harrasta satunais-suhteita, te miehet kun luokittelette naisen heti "helppoon" naiseen jos tämä arvostaa ulkomaalaisia miehiä enemmän, sitä kun ei saa sanoa ääneen.

        Enkä ymmärrä sitä olettamusta, että miesten pitäisi ryypätä...?? Ehkä jossain teini-piireissä, tuo ajatus on tuotu esille, mutta harva kunnollinen aikuinen nainen joka siis ei itse ole mikään juoppo, tahtoo miehen joka juopottelee.


    • Hoh-

      hoijaa..

    • and_justice_for_all

      Pieni vinkki kaikille teille jotka tätä jauhatte täällä.

      Päivä vaihtuu, viikko vaihtuu, kuukausi vaihtuu, vuodet vaihtuu.......

      Vain vaatimustasonne ja katkeruutenne kasvavat. Miehet hakevat syytä naisista ja naiset miehistä........

      Itsessähän ei ole mitään pienintäkään epäkohtaa ja vastakkaisen sukupuolen pitäisi siksi täyttää kaikki täsmävaatimukset.

      Aloitetaan miehistä.
      Tavallistakin tavallisemmasta suomalaisesta puusta veistetty mies. Siis ulkonäöllisesti massasta erottumaton, tyypillisen suomalaiseksi "mieheksi" kasvatuksen saanut jöröjukka. Mies jonka kaikki kommunikointi on kaksikymppiseksi asti ollut poikaporukassa autoista, armeijasta ja metsästyksestä ym. jauhamista. Naisista puhuminen ollut pelkkää panosontaa ja ulkonäkökakkaa.
      Tämä huomiota herättämätön mörököllipä huomaa 25-vuotiaana olevansa edelleen ilman naista ja laittaa ilmoituksen vaatimuksineen.

      Olen rehti ja reilu, tavallinen suomalainen mies.
      Etsin 18-25-vuotiasta täysin kokematonta seksipetoa. Olethan vähintäänkin huippumalli tai missi. Rupea minulle kotiorjaksi? Olethan kaikessa aina kanssani samaa mieltä, koska minullehan ei naiset vittuile.
      Toivottavasti olet vähintäänkin yhtä hyvä perinneruokakokki kuin äitini. Rakastat tehdä mukisematta kaikki ämmien työt ja pidät turpasi kiinni kun kavereideni kanssa vedetään kaljaa ja piereskellään sohvalla.
      Elämäämme kuuluu seksiä juuri silloin kun minä niin sanon.
      Jos täytät nämä pienet vaatimukseni rupsahtamatta alle eläkeiän, niin olet elämäni nainen ja lupaan olla sinusta ylimustasukkainen ja rakastaa sinua siihen asti kun naapurin rouva alkaa näyttämään paremmalta.

      Naiset: Etsin itselleni vähintään Hunks kelpuutettavaa kroppaa omaavaa miestä, joka mielellään on julkisuudesta tuttu miljonääri. Rakastathan Tupperware kutsuja ja tyttöjen illoissa höpisemistä naapurin tenavan näppylästä varpaassa. Itse olen iloinen ja pirteä, tuikitavallinen 45-vuotias työtön viiden avioeron ja kuuden tenavan yh-äiti. Olen hieman pyöreä (140kg) ja lasten harrastukset vievät kaiken vapaa-aikani.
      Sinä huippu-urheilijamainen, tupakoimaton, täysraitis, 25-30-vuotias James Bond. Ota yhteyttä niin jutellaan tositarkoituksella.

      Kannattaisiko siis keskittyä laittamaan mielummin sitä omaa itseään suhdekuntoon kuin keksiä mitä utopistisimpia vaatimuksia toisen suhteen.
      Virheetöntä ihmistä kun ei ole ja toista ihmistä ei voi muokata, mutta itseään voi parantaa sekä ulkoisesti, että sisäisesti.
      Kannattaisi miettiä kumpi kiinnostaa enemmän. Kumppanin menneisyys, vai kumppanin tämä hetki ja tulevaisuus.
      Mustasukkaista ihmistä ei riesakseen halua yksikään mies eikä nainen.

      • Ruuti kuivana

        Kumppanin menneisyys määrittää sitä ihmistä eikä sillä ole MITÄÄN TEKEMISTÄ mustasukkaisuuden kanssa.

        Sitä niitetään mitä kylvetään, sitä maataan kuten petataan jne.

        Jos ei tätä ymmärrä niin ehkä kannattaa miettiä uudelleen.

        Sitä paitsi mitä tulee oikeaan mustasukkaisuuteen niin sitä on aina rakkaudessa mukana.

        Paitsi tietysti nykyaikana näissä puolivapaissa suhteissa joissa saa jos ei käy syömässä niin vähintään ihailla aidalla toisella puolella olevaa vihreämpää ruohoa.

        Toisen tulee vain sitten niellä kyyneleensä. Omapahan on vikansa kun on niin huono, tylsä ja jo liian "tuttu".

        Mutta eihän nykyihmisellä ole muuta kuin nykyhetki. Ei menneisyyttä eikä tulevaisuutta.

        Ei mitään syvempää vain pintaa ja tuntuuko just nyt hyvältä itsestä.


    • crocuta_crocuta

      Mä vähän haluaisin herätellä sua tosta fantasiasta. Sä kuvittelet että noi postimyynti vaimot huolii kenet vaan. Saattavat sietää saadakseen jäädä tänne... Niin kauan kuin tarvitsee...

      Voi olla että ottavat lennon kotiin...

      Jos ei suomalaiset naiset jaksa kattella, niin ei se haave länsimaahan asumaan pääsemisestäkään välttämättä riitä miehen luonnevikoja ja muita vajeita paikkaamaan.

      Jättävät heti kun saavat olla täällä ilman miestä tai sitten lähteminen kotimaahankin kuulostaa paremmalta...

      • Vuosaari

        Mitäs nää "karvaranteet" joita suomalaisnaiset on tähän maahan raahanneet,
        mitä he tekevät kun huomaavat ettei tästä maasta tarvitsekaan lähteä pois,
        vaan voi jäädä tänne suomalaisen sosiaaliturvan varaan oleilemaan ja lorvimaan?
        Nää " karvaranteet" vaihtavat naista heti kun nuorempi/kauniimpi nainen löytyy. Teillä siellä böndellä ei ehkä ole näitä tyyppejä ja siitä syystä sinulla ei ole
        käsitystä miespuolisten maahanmuuttajien touhuista, mutta jokainen
        vähänkin suuremmalla paikkakunnalla asuva tietää mistä on kyse.


      • crocuta_crocuta
        Vuosaari kirjoitti:

        Mitäs nää "karvaranteet" joita suomalaisnaiset on tähän maahan raahanneet,
        mitä he tekevät kun huomaavat ettei tästä maasta tarvitsekaan lähteä pois,
        vaan voi jäädä tänne suomalaisen sosiaaliturvan varaan oleilemaan ja lorvimaan?
        Nää " karvaranteet" vaihtavat naista heti kun nuorempi/kauniimpi nainen löytyy. Teillä siellä böndellä ei ehkä ole näitä tyyppejä ja siitä syystä sinulla ei ole
        käsitystä miespuolisten maahanmuuttajien touhuista, mutta jokainen
        vähänkin suuremmalla paikkakunnalla asuva tietää mistä on kyse.

        Öö on... Ja... niin?

        Mitähän tämä nyt tähän?

        Siis yrität vahvistaa pointtiani siitä, että unelmat ei ehkä ole muuta kuin unelmia.


      • crocuta_crocuta
        Vuosaari kirjoitti:

        Mitäs nää "karvaranteet" joita suomalaisnaiset on tähän maahan raahanneet,
        mitä he tekevät kun huomaavat ettei tästä maasta tarvitsekaan lähteä pois,
        vaan voi jäädä tänne suomalaisen sosiaaliturvan varaan oleilemaan ja lorvimaan?
        Nää " karvaranteet" vaihtavat naista heti kun nuorempi/kauniimpi nainen löytyy. Teillä siellä böndellä ei ehkä ole näitä tyyppejä ja siitä syystä sinulla ei ole
        käsitystä miespuolisten maahanmuuttajien touhuista, mutta jokainen
        vähänkin suuremmalla paikkakunnalla asuva tietää mistä on kyse.

        Luitko sä mitään mitä mä kirjoitin. Vai ihan randomina jauhat tyhmää paskaa?


    • sir_eino

      Eipä oikeastaan. Olen pohjimmiltani romantikko enkä usko että rakkautta löytää sitä etsimällä. Uskon että rakkaus tulee luokseni jos on tullakseen.

      Toivoisin että puolisollani ja mahdollisten lasteni äidillä olisi kanssani yhteinen kieli ja kulttuuritausta. Missään tapauksessa en ainakaan toivoisi että kotikielemme olisi tönkköenglanti.

      Mutta... Jos jostain syystä rakastun ulkomaalaiseen naiseen niin ei se kansalaisuus este ole. Voisin ihan hyvin vaikka mennä ulkomaille vielä joskus töihin ja ehkä sitten tapaisin siellä jonkun. Eli ei se kansalaisuutta katso.

      Mitä tulee kumppanin "tasoon" niin oli se suomalainen tai ulkomaalainen niin kyllä mä haluan että se kumppani on minulle mieluisa. Ei siitä oikein voi alkaa tinkimään.

      • sir_eino

        Niin. Ja olen seurustellut yhdysvaltalaisen naisen kanssa. Yllättävän samanlaisista asioista esimerkiksi tapeltiin kun suomalaisten naisten kanssa ja samalla tavalla se nalkutti kun en vienyt sukkia pyykkikoriin vaan jätin ne lattialle. Tein tästä johtopäätöksen että naiseus on kaikilla naisilla geeneihin koodattu ominaisuus ja se aktivoituu kun nainen näkee likaiset sukat lattialla. Siitä seuraa nalkutus.


    • ...............

      Löytyyhän noita yhäreitä ja alkoholisteja. Toisaalta ei naisilla täällä Suomessa taida ainakaan paremmat varannot miehissä olla. Kyllä miehistäkin juoppoja löytyy eikä ne yhärinaisetkaan pyhästä hengestä ole siinneet.

      Ei nyt mitään ulkkis-kammoa ole, mutta en koe tarpeelliseksi lähteä muualta naista etsimään. Kierrän vain ne huonommat tapaukset kaukaa ja keskityn laadukkaampaan, joita myös riittää.

    • minä vaan

      kyllä niitä lumikunigattareitakin löyttyy kun aikansa odottaa luonnehan se aika paljon ihmisessä merkitsee .

    • no voi v***tu

      voi ku on itsevarmoja kaimoja.

    • lottamari<3

      Laaduntarkkailija ketju..jeps..huonolaatuista on.

    • Anonyymi

      Tämä on totta. Ammattitaitoinen 50-60 välissä oleva raitis alkoholiton normaali ja huumorintajuinen mies jolla on oma asunto ja auto, häviää naismarkkinoilla heittämällä asiansa paskoneelle repaleiselle ja persaukiselle linnakundille. Jopa keski-ikäinen yh-äippä, jolla on jo lapset kahdelle eri miehelle ja perse auki kuin kirkonrotalla, heitti ammattitaitoisen ja hyväsydämisen soittajan pois ja kulkee vähä-älyisten työpajan reppahousujen kanssa kylillä mieluummin. Juoppo ja väkivaltainen sekä tulevaisuudeton retku joka elelee päivän kerrallaan, on paljon houkuttelevanmpi kumppani kuin normi kiltti ihminen joka pitäisi naisen hyvänä.

      • Anonyymi

        No voi!
        Kuka setää on satuttanut? :( Paha nainen ollut ilkeä rassukalle?
        On se niin väärin että tuollainen kultajyvä ei naista saa. Itkuksihan se pistää ja jalkaa polkemaan...


      • Anonyymi

        Ei saatana mitä touhua en ymmärrä.


    • Anonyymi

      Muttakun naisille ei kelpaa kaljuuntunut tavis mies joka ei polta ja elää hyvää elämää ja juo joskus?

      • Anonyymi

        Pitäs varmaa olla komee väkivaltanen sekopää että saisi naista.. tai somali. En helvetti ymmärrä naisia.. yksin sinkkuna hyvä aina.


    • Anonyymi

      Olisi kiva saada naista kainaloon ja edes joskus seksiä kauniilta. Aina noita lihavia naisia.

      • Anonyymi

        Masentuu ku ei saa naista ei voi koskea naista.. nainen ei halua jutella ei edes kato päälle. Ei kiinnosta paskaakaa, olkaa naiset yksin.


    • Anonyymi

      Älä ota kaskuna. Sananlaskut: 31:30

    • Anonyymi

      Tää on rankkaa kun ei saa pillua mistään.

      T. Allu

    • Anonyymi

      No se laatuhan on aina sitä ketä on antimia tarjoilemassa.keitto on on hyvää jos on hyvät aineet.hyvä kokki saa maukasta yksinkertaisillakin eineillä

    • Anonyymi

      on joo kalastuspelejäkin millä voi kokeilla kalastamista ja uistelua, itselläni oli lempinimi teurastaja kun löin kalloja halki isoilta hauilta jotta silmät niillä pullahti.

      Babylonian Bsaby... on myösdkin lermpinimrni, muyta ren olr yytyö.

    • Anonyymi

      Parempi on ihan vai ollu olla etsimättä kahtellu vai ja ihastellu mul kun on ihtel jonnii verran haastava luonne

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe