kiusataan ulkonäöstä

Nenäni on ongelma.

En tiedä kiusataanko teitä mutta uskon nii että kaikkia kiusataan joskus vaikka se on ikävä todeta ja kun kerran nyt olet tälle sivulle päätynyt.Minua itse kiusataan ulkönäöstä ja että minulla on iso nenä haluaisin myös tietää millä tavalla teitä on kiusattu ulkonäöstä.Se on todella ikävää ja tuntuu ettei kukaan halua olla minun kaveri ,kun minulla on sellainen nenä .
PS. Toivoisin että saisin apua tähän MITÄ TEEN ????

24

2752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :S

      muuta pois:D

      • Anonyymi

        No en nyt usko et auttaisi sen kummemmin.


    • tyttydyy

      Kiusaamisen syitä on monia, esim. paino.

    • Nainen vm-89

      Minua kiusattiin paljon ala-asteella samoin parasta ystavaani. Naytimme kaikille meita pilkanneille sitten hiukan vanhempina kuinka vaarassa he olivat olleet. Ne ketka kiusaavat sinua ulkonaon perusteella omaavat itse huonon itsetunnon ja pelkaavat etta heita arvostellaan. Ystavallani oli myos hiukan iso nena ja erikoiset kasvonpiirteet mutta hanesta tuli todella kaunis, oikein puhkesi kukkaan teini-ikaisena. :) Minua itseani haukuttiin ylipainon takia mutta mina olinkin sitten myos vahvempi ja naytin sen myos. Muistan vielakin kuinka niita keta meita oli pilkannut oikein v"tutti kun minua ja ystavaani sanottiin 16 kesaisina kauneimmiksi... Tallakin hetkella olen onnellinen koska minulla on sita mita kiusaajillani ei ole, perhe ja edelleen olen ainakin omasta mielestani hyvan nakoinen! Tsemppia sulle, ala valita niista mulkuista, kaikki me olemme ensin rumia ankanpoikasia mista sitten kasvaa kauniita joutsenia!

    • tappaa ne sais

      osta haulikko ja ammu kiusaajat tai ees hakkaat ne sairaala kuntoon

    • big(nose)isbeautiful

      mua kiusattiin pienenä ison nenän takia, ja siksi että oon ulkomaalainen.
      16-vuotiaasta asti on miehet piirittänyt paljon enemmän kun nöpönenäblondeja kiusaajiani, ja oon nyt naimisissa ihanimman miehen kanssa. älä kuuntele tollasia juttuja :)

    • Lakki päähän

      Minua on kiusattu painon ja pituuden takia. Olin ala-asteen ja yläasteen vähän pyöreähkö (nykyisin töröttää solisluut, kylkiluut ja kaulajänteet pituuskasvun myötä. En edes kummempia laihdutusmetelmiä käyttänyt, paino vain tippui iän myötä :/)
      Pituus oli minun mielestäni todella outo syy kiusata. Olin tytöistä pisin (tosin parin kaveria kasvoi välillä edelle), mutta jostain syystä minua kiusattiin siitä etten ollu "normaalin kokoinen" :(
      Nytpä näillekin "arvostelijoille" on kertynyt reisiin ja käsivarsiin tavaraa, myös kasvoihin, he ovat myös kasvaneet pituudessa minustakin edelle (pituuskasvuni pysähtyi sitten lopulta seinään 167 cm) eli voisin sanoa, että nyt olen "pieni" ja siro heihin verrattuna.

    • :( sad master

      minua on kiusataan painoni takia :(

    • Azusa89

      Aloittaja: Jos ne sanovat jotakin nenästäsi, niin sano että itse tykkäät nenästäsi. Kiusaajat ymmärtävät joskus lopettaa, jos kiusattu ei välitä heidän sanomisistaan.
      Kaikenlainen kiusaaminen on typerää, ja siitä kannattaa kyllä kertoa aikuisille, jotta kiusaajat saavat ansaitsemansa rangaistuksen ja ymmärtävät kenties muuttaa tapansa.

    • cicago

      kokeiles opettajalle kertoa ja pyydä rehtoria mukaan perusta palaveri opettajan vanhempien ja rehtorin kanssa kerro heille asiasta ps (kerro siis ihan kaikki) miten sua kiusataan

    • Quote

      Ne varmaankin kiusaa sua, koska oot ihan helkkarin kaunis/komea.

    • Ymmärtävä

      Minua kiusattiin ala-asteella ,koska olin kiltti ja ystävällinen muille enkä halunnut mennä muiden kiusauksiin mukaan. Minua haukuttiin läskiksi, open lellikiksi , ruipeloksi ja vaikka miksi muuksi. Nykyäänkin alan vielä itkemään kun mietin miltä minusta silloin tuntui. Minulla oli koulussa vain yksi ystävä ,ja hänkin sairasteli paljon joten olin paljon yksin tai jonkun tutun seurassa.
      Joskus kiusaaminen oli fyysistä ,mutta yleensä se oli henkistä. Muistan kuinka usean koulupäivän jälkeen saatoin itkeä ,ja kirjoitin useasti päiväkirjaani ja jaoin sen kanssa kaikki suruni.
      Äitini kyllä huomasi kiusaamiseni ,mutta väitin sen olevan vain pikku juttu ,ja kielsin äitiä puhumasta opettajille.

      Jälkeenpäin tajusin ,että minun olisi pitänyt puhua kiusaamisestani, kertoa siitä jollekin ,ja näin suosittelen että sinä toimisit.
      Kerro asiasta. Älä anna tunteittesi patoutua ,vaan puhu niistä opettajalle, vanhemmillesi tai kaverillesi. Toinen tapa on tietysti olla reagoimatta mitenkään. Silloin kiusaaminen saattaa myös loppua.
      Pyri kuitenkin välttämään väkivaltaa ,mutta jos kyseessä on itsepuollustus se on asia erikseen.

      Ja muista kiusaajat kiusaavat monesti koska ovat kateellisia sinulle. Mutta älä siis ota kiusaamista nokkiisi , olen varma että olet kaunis/komea tyttö/poika , ja sinulla on mukava persoona ja sinun pitäisi olla ylpeä siitä kuka olet. :)

    • EiENÄÄN

      Minua kiusattiin hiustenvärin takia ala asteella

    • Kukka-maaria8

      Annoin aikoinaan samalla mitalla sanallisesti yhtä poikaa kohtaan kun hän aina irvaili millon mistäkin asiasta nii rupesin haukkumaan sitä läskiksi.Se oli selvästi sen heikko kohta vaik ei se oikeesti läski ollu vähä tukeva.No mä olin niin kyllästyny sen haukkumisiin et huusin läskiä joka väliin koulus eka se suuttu mut loputa tuli melki itku ja se jätti mut rauhaan lopulta.

    • kaarijoki83

      Hei! Minua haukutaan päivittäin rumaksi. Se ei tunnu mukavalle.

      • Kaikkienvihaama82

        Tiedän miltä susta tuntuu jos haukkuminen/ kiusaaminen kohdistuu ulkonäköön! Mun mielestä kaikissa on jotain kaunista eikä sen tarvitse liittyä aina ulkoisiin piirteisiin sillä niihin ei voi vaikuttaa. Maailma pyörii nykyään liikaa ulkonäön ja rahan mukaan eikä luonteen ja muiden hyveiden perusteella mitä jokaisessa meissä varmasti on paljon. Älä välitä kusipää ihmisistä!! Jos mahdollista niin sano niille takaisin jotain yhtä loukkaavaa jos muu ei auta.


      • Kaikkienvihaama82

        Ketkä muuten sua haukkuu rumaksi ja minkä ikäiset? Oon huomannut jo pitkän aikaa että kauneusihanteista poikkeavia haukutaan ihan surutta vaikka millä ilkeillä nimillä ja joistakin levitellään ikäviä juoruja jolloin itse huomaa jossain vaiheessa että juuri itsestä puhutaan selän takana pahaa tai jopa päin naamaa loukkaavaan sävyyn. Mun mielestä aikuisten ei enää kuuluisi käyttäytyä kuin teinit mutta jotkut ei vaan kasva aikuisiksi ikinä eikä opeta jälkipolveaan hyväksymään muita sellaisina kuin ovat. Tai sitten seura tekee kaltaisekseen :D.
        Mutta muista yksi asia, älä missään vaiheessa muuta itseäsi vain siksi että sut hyväksyttäisiin muiden joukkoon, oot varmasti mukava ja ystävällinen ihminen vaikka olisit minkälainen ulkomuodoiltasi..mä huomaan että ne jotka ovat ulkoisesti kauniita/ komeita niin he ovat myös ilkeitä, tunteettomia, suvaitsemattomia ja kateellisia niille mukaville, kilteille ja herkille ihmisille koska heiltä puuttuu kyky asettua toisen asemaan. Tsemppiä sulle tulevaan ja juttele ihmeessä lisää jos jokin asia vaivaa, oon täällä ihan sitä varten:)!


    • yolo92

      Peruskoulussa kiusattiin pituudesta (pisin luokan tytöistä). Ei ole tähän päivään asti ollut tietoa, kiusattiinko myös silmälasien takia, ken tietää..

    • IsoNenäPoikaTyttöKoira

      Mä tykkään isoista nenistä mun mielestä ne on söpöjä :3

    • Asia on näin ettei ulkonäölleen voi mitään. Kun synnyt et vain voi sille mitään miltä näytät. et voi sille mitään jos nenäsi on iso tai silmäsi hieman pienemmät esimerkiksi. Jos huulesi ovat erillaiset. Tai jos olet vaikka kehitysvammainen. Saako ihmiset ulkonäön haukkumisesti jollain tapaa nautintoa. kellään ei ole oikeutta haukkua toisen ulkonäköä. Jokaisessa on virheitä eikä kukaan ole täydellinen onneksi. Tämä maailmahan olisi iha sekaisin jos jokainen ihminen olisi täydellinen.Kauneus on luonnollinen asia ja jokainen meistä on jollain tapaa kaunis. Kertokaahan ulkonäkönne haukkujille ettei ulkonäölle voi mitään ja sanokaa vain että "En voi asialle mitään että olen putkahtanut tähän maailmaan tämän näköisenä" Terveisin 12v tyttö -S

    • kiusattutytteli

      Heippa! Mä oon ollu tosi pahasti koulukiusattuna, ja ei ollut yhtään ystävää ja oli tosi yksinäinen olo.PARAS neuvo mitä toivon et teet Niin ala kulkemaan niin sanotusti ylpeenä normaalisti reippaana koulun käytävillä kiusaajia huomioimatta millään tavalla se auttaa monesti. Ja suosittelen ehdottomasti alottamaan itsepuolustuksen se oli ainakin mun henkireikä ja itseluottamuksen sain kasvamaan. Tsemppii ja pää vaan pystyy, pystyt kyllä siihen!

    • Yashata

      Mua ja mun ainoata ystävääni kiusataan ja syrjitään. Mua varmaan ulkonäköni takia sekä siitä, että olen hyvin ujo. Joka iltana pelkään, ettei ystäväni ole koulussa. Ajatus 7 tunnin yksinolosta saa minut surulliseksi ja häpeämään itseäni. Luokallani on lisäksi pari tyyppiä, jotka eivät vaan syrji, vaan pilkkaavatkin. Joskus tekesi mieli vaan kadota tyhjyyteen..

    • Kiusaamisen.kohde

      Minua kiusataan koulussa olen menossa kohta seiskalle ja pelkään, etten saisi kavereita. Teen asialle?

      • Seiska on uusi mahdollisuus. Yritä parhaasi! Tulet tapaamaan uusia ihmisiä joista kuka tahansa voi avata lämpimän sylisi sinulle. Tai sitten ei. Sitä ei voi koskaan tietää. Pärjäile.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe