Antti Liikkanen (sd.) - jätetään rannalle!

Herraeliittiä

Antti Liikkanen, rovanimeläinen SDP:n kansanedustajaehdokas, kummeksuttaa minua. Herra ylilääkäri on irtaantunut tavallisten ihmisten elämästä ja lentelee ihan omissa sfääreissään.

http://www.anttiliikkanen.net/

Elämä taitaa olla liian helppoa hänelle. Työssä lääkärinä ja sairaalan johdossa hän voi vapaasti rakennella työstään sellaista kuin mikä sattuu häntä itseään miellyttämään.

Ura kunnallispolitiikassa on jatkunut jo niin pitkään, että paikka kaupunginvaltuustossa näyttää lankeavan hänelle automaattisesti, ilman kummempia ponnisteluja ja keskittymistä poliittisiin kysymyksiin - ja varsinkaan ongelmien ratkaisuun.

Herra psykiatri on niin tottunut elitistiseen asemaansa herrakerhossa niin työelämässä kuin politiikassakin, että hän katsoo oikeudekseen tehdä niistä jo jonkinlaista taidetta, performanssia. Oikeuksia ja siten vapautta kun riittää.

Oletteko lukeneet Antti Liikkasen blogia? Melkoista sotkua.

Eräs ystäväni kuvasi sitä sanalla, että sisäpiirin juttuja. Liikkanen kokee, ettei hänen tarvitse viestiä ihmisille. Tämän poliitikon toimintaympäristöksi riittää oma pieni elitistinen porukka, jossa tyypit elävät mukavaa ja helppoa elämää, saavutettuine etuineen.

http://anttiliikkanen.blogs.fi/

135

7130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta joka sana

      Upea esimerkki politiikasta "miten tässä sitten kävikään"...!!!

    • 36

      Ihmiset, miettikää tosiaan tarvitaanko me politikkoja, joita ei näy eikä kuulu.
      Voi, kun on ikävä E-J Tennilää, joka osasi jyristä tarpeen tullen ja olla äänessä eduskunnassakin. Ihan oikeasti ihmisten asialla. Itse äänestän aina ihmistä, en puoluetta.
      Oman edun tavoittelijoita varmasti riittää ja kun paikka on saatu, vetäydytään nauttimaan näistä eduista pullean polleana.

      • porvarifriidu

        Tennilä tosiaan uskalsi pyytää puheenvuoron.
        Johannasta ja Ullasta en tiedä. En ole koskaan nähnyt heidän
        pyytäneen puheenvuoroa.
        Ujous ongelma?


    • Pöhöä edustamista

      Liikkanen on elävä esimerkki pöhöttyneestä poliitikosta ja byrokraatista. Hänessä yhdistyvät molemmat. Mukavaa elämää varmasti, herralle itselleen.

    • Outoa menoa

      Liikkanen on demari, mutta kovasti tuntuu maistuvan ajatus yksityisen terveydenhuollon vahvistamisesta julkisin verovaroin. Ja työ julkisella puolella, Lapin keskussairaalassa, on makeimmillaan silloin, kun voi kello 18:n jälkeen laskuttaa erityiskorvauksia päivystämisestä varsinaisen työajan jälkeen.

      Liikkanen (sd.) ottaa mielellään vastaan potilaita omassa yksityispraktiikassaan. Ja kansa maksaa. On ollut nähtävissä, että keskussairaalassa työ ei aina ole niin kivan tuntuista kuin se on sitten, kun on saanut saman potilaan omalle yksityislääkärin vastaanotolleen.

      Törkeää. En löydä tähän parempaa ilmaisua.

      Veronmaksajia kusetetaan.

      Jos yksityislääkärin työ on niin kivaa, niin sillä puolella toimimista ei kukaan estä. Mutta älkää tehkö sitä yhteisiä verovaroja kuppaamalla.

      Miten pääsisimme eroon näistä vääristyneistä ajattelu- ja toimintatavoista, joita rappeutunut (eliitti-)luokka edustaa?

    • Ohi tajunnanvirran

      Herra Psykiatrin blogia luettuani luulen mielialalääkitystä tarvitsevan sekä kirjoittaja että lukija.

      • Tekotaiteellista

        Sama on tullut mullekin mieleen joka kerta, kun olen hyväntahtoisesti koettanut sitä tavata.

        Kovasti taiteellinen on ylilääkärin sanallinen virta hänen blogissaan. Luulisi, että tuollaiselta näköalapaikalta (kaupungin valtuuston jäsenyys ja lukuisat muut luottamustoimet) löytyisi jotain ihan tähdellistäkin kerrottavaa.

        Aivan kuin... hän olettaisi, että jos ette tajuu, niin hakekaa lääkitystä.

        Ja tulee kyllä sellainenkin ajatus, että aivan kuin tuolle (teko-)taiteelliselle eliitille olisi olemassa ihan omat kriteerinsä. He saavat pöljäillä niin paljon kuin kehtaavat, ja silti heitä ei kukaan lähde diagnosoimaan onnettomiksi tapauksiksi, joilla on ollut kurja lapsuus, tylsä ja virikkeetön nykyelämä ja hyvään vauhtiin päässyt jokin mielialaan vaikuttava sairaus...

        Ehkä psykiatrian ylilääkäri haluaa ilmentää luomisvoimaansa sekopäisillä kirjoituksillaan... Se kertoo paljon hänen luomisvoimansa tilasta.


      • Anonyymi
        Tekotaiteellista kirjoitti:

        Sama on tullut mullekin mieleen joka kerta, kun olen hyväntahtoisesti koettanut sitä tavata.

        Kovasti taiteellinen on ylilääkärin sanallinen virta hänen blogissaan. Luulisi, että tuollaiselta näköalapaikalta (kaupungin valtuuston jäsenyys ja lukuisat muut luottamustoimet) löytyisi jotain ihan tähdellistäkin kerrottavaa.

        Aivan kuin... hän olettaisi, että jos ette tajuu, niin hakekaa lääkitystä.

        Ja tulee kyllä sellainenkin ajatus, että aivan kuin tuolle (teko-)taiteelliselle eliitille olisi olemassa ihan omat kriteerinsä. He saavat pöljäillä niin paljon kuin kehtaavat, ja silti heitä ei kukaan lähde diagnosoimaan onnettomiksi tapauksiksi, joilla on ollut kurja lapsuus, tylsä ja virikkeetön nykyelämä ja hyvään vauhtiin päässyt jokin mielialaan vaikuttava sairaus...

        Ehkä psykiatrian ylilääkäri haluaa ilmentää luomisvoimaansa sekopäisillä kirjoituksillaan... Se kertoo paljon hänen luomisvoimansa tilasta.

        Antti pitäs tutkia alhaalta päin, josko vaikea kulumavika peräreijässä ja mies joutunu vaippoihin jo alta 40.


    • pissedoff

      En voi kuin ihmetellä myös.
      Kävinpä tässä yksi päivä kyseisen "lääkärivirtuoosin" vastaanotolla ja lähdin pois lievästi sanottuna ihmeissäni.
      Diagnoosi tehtiin sen perusteella mitä lehtiä meille tulee, missä käyn lomalla ja mistä päin Suomea vanhempani on kotoisin(tekee ilmeisesti jotain sukututkimusta tai vastaavaa). Minua potilasta ei kuunneltu lainkaan.
      Aika oli 45 min ja alle puolen tunnin jälkeen "lääkärivirtuoosi" sanoi että "tää oli tässä". Lasku kyllä tuli täydestä ajasta...

      Kyllä alkaa usko lääkäreihin menemään lopullisesti. Tai ainakin siihen että löytäisi OIKEASTI hyvän ja fiksun lääkärin jolla ei ole noussut pissa päähän.

      Ja se blogi on kyllä todellakin aika ihmeellistä luettavaa, on vaan vissiin niin älykästä juttua ja huumoria ettei tavalliset pulliaiset sitä vaan ymmärrä. Ei taida minun ääneni mennä ainakaan numerolle 79. Ahneilla ja omahyväisillä on monesti aika paskanen loppu.

      • Pellepsykiatriaa

        "Virtuoosi" on mainio kuvaus herra ylilääkäristä! Rupesi heti hymyilyttämään näin aamutuimaan. Osuvasti sanottu. :)

        Mielenkiintoinen kertomus muuten sinulla, pissedoff, siitä kuinka diagnoosi syntyy Lapin keskussairaalassa - vai oliko hänen yksityisvastaanotollaan?

        Minullakin on jännittävä tarina siitä, kuinka Lapin keskussairaalan lasten psykiatrisen osaston rouva ylilääkäri tekee diagnoosin lapsen vanhemmasta (eli äidistä, naisten välinen julmuus elää ja voi hyvin) kahden lyhyen ja eturistiriitojen kyllästämän palaverin jälkeen. Lasten psykiatri on lausunut kirjallisesti näin: lapsi on terve, mutta äiti on syvästi psyykkisesti sairas....

        Tuore tapaus. Kaikki on mustaa valkoisella, rouva ylilääkärin allekirjoituksella. (Psykiatrien antamien oireiden mukaan pitäisi varmaan läheisten ja kanssaihmisten olla jo huolissaan... Ehkä nämä alan koulutuksen saaneet hoitavatkin, toisiaan.)

        http://yle.fi/alueet/lappi/2011/02/ylilaakari_lasten_mielenterveyshoitoon_lisaa_rahaa_2382954.html

        Rouva lasten psykiatrian poliklinikan ylilääkäri on nimittäin tuossa vaiheessa hävinnyt taistelun lasta ja perhettä vastaan. Mutta pitihän vielä lopuksi kostaa jotenkin.

        Vauhdikas maailma tuo psykiatria (ja ns. lääketiede)! Siellä saa vapaasti huseerata suurin pensselinvedoin.

        http://www.lshp.fi/default.aspx?nodeid=10663


    • Kansa maksaa

      Liikkanen järjestelee johtoasemassa olevana ylilääkärinä töitään siten, että jokainen työpäivä tuottaa jotain kivaa palkanlisää. Pelkkä normikuukausipalkka ei riitä.

      http://yle.fi/alueet/lappi/verot/verotiedot_2009/2010/11/liikkanen_rovaniemen_poliitikoiden_palkkakunkku_2105720.html

      Keinoja on useitakin.

      Kuinkahan paljon tuolla julkishallinnon ja verovaroin pyörivien herraseurueiden keskuudessa harjoitetaan palkanpaisutuksen suunnittelua? Signaaleja on nähtävissä.

      Suomalaiset ovat tyhmiä ja hyväuskoisia lampaita siinä, etteivät he valvo virkamiehiään. Ja sitten uskolliset alamaiset vielä äänestävät näitä byrokraatteja ja koneistosta hyötyjiä tärkeisiin poliittisiin asemiin.

      Suomalaisia on niiiiin helppo vedättää. Se helpottaa herraeliittiä kaikissa heidän pyrkimyksissään.

    • Ketähän äänestän?

      Antaahan vain Liikkasen syytää rahaansa vaalikapanjaansa, sitähän hänellä riittää. Monta virkaa ja jokapaikan riennoissa suuna päänä kuin paska rattaassa. Ei nappaa ;aika vastenmielinen tapaus. Ei tule pääsemään eduskuntaan. Kansa ei arvosta tullaisia henkilöitä!!!!

      • Anonyymi

        Saihan se 300 ääntä.


    • Herranketku

      En ole kyseisen herran kanssa ollut tekemisissä, mutta kun on tosiaankin ollut esillä ja pärstä lehdissä, niin eihän tuota voi olla näkemättä, kun jossain mennä leuhottaa. Herra joko istua rönöttää mahaansa täyttämässä tai jaarittelemassa toisten jokapaikanhöylien kanssa tai sitten mennä tohottaa kiireesti kuin olisi maailman napa. Ei tule ääntäni saamaan. Toivottovasti muutkin ymmärtää, että sille riittää tuo vaativa työnsä, jaksaisi edes sen kunnolla hoitaa.

    • *Ei enää

      Eläkkeelle voisi jo siirtyä.Ystäväni kävi vo:lla...sukua setvittiin ja Rovaniemen mädännäisyyttä.Omat vanhempansakin lehtien palstoilla ruoti.Kehotti lukemaan Peter Frantzenin kirjan ja Havukka-ahon ajattelijan...syömään Devisolia ja E-Epaa...lisäsi lääkkeiden annoksia puhelimitse..näkemättä asiakasta...kun asiat meni päin pebaa..tuumasi ettei ota enää kantaa..."voitte tehdä hoitovirhe ilmoituksen"
      Pazka maku jäi koko hommasta.Onneksi on muitakin Suomessa.

      • Hullun stigma

        Kuulostaa suorastaan virkistävältä, jos Antti on ottanut lääkärin vastaanotollaan kantaa Rovaniemen mädännäisyyteen! Minäkin tahtoisin sellaiselle vastaanotolle. Joka kunnassa tuohonkin luokkaan luokiteltavia ilmiöitä riittää, sanoipa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sakari Trög (kesk.) mitä tahansa.

        Liikkasta pitää tässä kehuakin. Hänellä on mielipiteitä, tarpeen tullen. Arvostan sitä hänessä. Ei hän noin kymmenen vuotta sitten Yleisradion keskusteluohjelmassa huono ollut. Muistatteko ohjelman nimen? Joku tunnettu toimittajanainen sitä veti. Miehet juttelivat toimittajan johdolla studiossa ajan ilmiöistä ja yhteiskunnasta.

        Mutta meidän mielipideilmastomme on kehittymässä mielestäni siihen suuntaan, että oikeus ilmaista mielipiteensä alkaa olla tietyillä ylemmillä kansankerroksilla, kuten noilla virkamiehillä, joita Liikkanenkin edustaa. Jos kansalainen alkaisi eritellä ja arvostella Rovaniemen kaupungin julkishallinnon ongelmia, se saattaa innostaa niin Lapin keskussairaalan psykiatreja kuin kaupungin sosiaalityöntekijöitäkin stigmatisoimaan kuntalaisen hulluksi.

        Tästä on jo näyttöä Rovaniemellä.

        Ja ihan mustaa valkoisella, hallinto kun joutuu nykyään kirjaamaan kaiken. Ja jos viranomainen ei tule kirjanneeksi, sitä kannattaa kuntalaisen muistuttaa häntä.

        Asiakapaperit ovat usein niiin mehevää luettavaa... Niin sosiaalitoimessa kuin terveydenhoidossakin. Tilatkaa omat paperit luettavaksenne, teillä on siihen lakisääteinen oikeus! Etenkin psykiatrin vastaanotolla käyvien kannattaa tehdä se!


    • !

      iHAN SEKO SE LEHTIMAINOS LAUANTAINA

      • Linnunpönttöläinen

        No niin oli. Hulluuden ja viisauden ero on hiuksenhieno! Vanha viisaus.


    • etelän plikka

      Lähettämänne kritiikki kertoo enemmän teistä itsestänne, kuin Antti Liikkasesta!

      Joukossa tyhmyys tiivistyy.
      Antti on hyvä ihminen, toisin kuin kivittäjät...

      • Anonyymi

        Kas kas, hyvä palkkanen rva astuu puolustaan lompsaansa.


    • Kiitos ja Ylistys...

      On hieno ihminen. Hyviä eläkevuosia koko perheelle!

    • arnikkivoiceman

      Sitä saa mitä tilaa. Ja näin se menee politiikassa.

    • hyihyi puoskareille

      mistäs nuo asiakaspaperit voipi tilata? alkoi kiinnostamaan asiat.

      • rattaissa myös ...

        mäpäs kerron, koska olen ne tänä keväänä tilannu. ei tartte ku tehä vapaamuotoinen kirje, jossa ilmotat että haluat sinusta kirjoitetut epikriisit.

        osoitteet löydät helposti,kun menet ao sivuille.LKS (arkisto), terveyskeskus(psykiatria) , muurolan sairaala (arkisto)


    • Jesaja 34687

      äläkää te sotkeutuko tähän hyvävel ijärjestelmän kiemuroihin on siten liian vaikea teijän ymmärtää mitä saunailloissa on sovittu ja jaettu.Ottakaa vastaan ne muruset joita teille heitellään johtajien palleillta.nää on niin isot kuviot jotta yhden kahden ihmisen asiat ei merkkaa mittää.

    • antti liikkanen

      Hyvä ja asiallinen kirjoitus, jonka vasta nyt, yli vuoden kuluttua, löysin.

      Lisää tällaista palautetta ja maailma muuttuu paremmaksi.

      Yksi väärä tieto oikaistakoon: en toimi minkään sairaalan johdossa.

      terv

      Antti Liikkanen, Arktisen puskurikapasiteetin kirjoittaja (n 1900 blogausta)

      • Asiaa... :-DD

        Taidat olla Muurolan sairaalan johtavan lääkärin Sanna Blanco-S:n sijainen...eikö se ole jonkinlaista johtamista....ainakin jos tilinauhaa luet...*neuvoo*


    • Poliitkot tulevat

      esille koska vaalit ovat lähestymässä. Ei siinä muuta.

      Lisäksi ylätason poliitikot ja virkamiehet ovat täyttä paskaa, elävät rehellisten ihmisten siivellä verojen kautta. Samaan pystyy vain täysloinen, joko koti- tai ulkolainen. Nämä ylätason tyypithän mieluusti puolustuvat ulkolaisia tai kotimaisia täysloisia, koska täysloista kohti täytyy elättää myös 2-3 virkamiespoliitikkoloista.

      Siinähän sitä blogia syntyy kun tarttee perustella passkaa.

      Tuonhan tietää lapsikin.

    • Debiilibumerangi

      Narsistin mielenkiinto kohdistuu omaan napaan kvintessenssisesti ja siitä laajasti säteittäin ekspondeereevasti ajateltuna maailmankaikkeuden oman mielen sopukoihin jättäen jäljelle mahtavan oman olon korvaamaattomuuden tunteen kärjistyen suomi24:lle kirjoittamiin pitkiin lauseisiin joista ei ota hullukaan selvää.

    • pumpum.

      Mutta se sitä vasta on loistava suunnitelma, että pannaan kunnat maksamaan kallis ja hieno lisärakennus LKS.n nurkaan, minne mahtuu 70 mielenterveyspotilasta. Kunnat joutuu ottamaan velkaa uuden rakennuksen takia ja sitten heillä ei kuitenkaan ole siellä paikkoja, missä mielenterveyspotilaansa hoidattaa.

      Hassua tosiaan on se, että Muurolan sairaalassa oli ennen 600 paikkaa. Nyt jotain 150 potilaspaikkaa. On ne psykiatrit ihmeellisiä kun yhtäkkiä paransivat 450 hullua.

      Ja puskista-ampumiset jatkuu kun epätoivoiset mielenterveyspotilaat yrittää edes toisia ampumalla päästä hoitoon.

      • Anonyymi

        Johtuu siitä., että psykiatrin palkat on nostettu 450000/vuosi, ei oo varaa muuhun.


    • Asioista tietävä

      Hienoa jos ja kun Muurolan potilaille saadaan hoitopaikka kaupunkiin..LKS:n viereen..lähelle ammattiapua...toivottavasti.Osa potilaista on sanonut että nykyisin Muurolan sairaalassa harrastetaan mielivaltaa....hoitajat kyykyttää potilaita ja pätevät heille...toissa kesänä eräät potilaat hässivät keskenään...vuorohoitaja katseli jalkapallon MM-kisoja kaikessa rauhassa osaston perällä potilaiden tv-huoneessa...käski huoneeseen arestiin 5 tunnin ajaksi miespuolisen potilaan...ei saanut tulla edes syömään. Omaiset ovat sanoneet että aina kun osastoilla käy niin potilaat kahuavat keskenään ja hoitajat ovat kansliassa...joko keskenään juttelemassa tai sitte netissä.

    • möööööööö.

      Kuka pääsee hoitoon sinne hienoon ja uuteen sairaalaan kun hoitopaikkoja ei ole. Se 70 paikkaa on täynnä jo heti niillä pitkäaikaispotilailla, joita kroonikoiksi kutsutaan.

      Rakennetaan vain hieno ja uusi mielisairaalasiipi. Sen jälkeen nämä katoilta ampujat vasta vapaana kulkeekin.

      • IlmainenNeuvoAlv0%.

        Ampujat tarttee laittaa tukkimettätrerapiaan, samoin kuin psykiatritkin. Ehkä tervehtyvät sillä.


    • Tuntemusten tyttö

      Olen oikein tosissaan itsetykönäni miettinyt, miksi toiset politiikassa toimijat ja esillä olevat ihmiset tuntuvat vastenmielisiltä. En vain ole löytänyt selitystä asialle. Se vain on jokin intuitio, joka pelittää. Esim. edellä mainittu Henkilö on mielestäni vastenmielinen, vaikka en ole hänen kanssaan koskaan ollut tekemisissä vaan tunnistan Hänet katukuvassa. Käytän isoja kirjaimia, koska kunnioitan enkä tahdo mollata. Kerron vain miltä tuntuu, kun näen Hänet lehtikuvissa tai livenä.

      Sama juttu kun näen kansanedustajia tv:ssä, lehtikuvissa tai livenä. Jotkut vain tuntuu viisailta ja miellyttäviltä ja osa oikeinkin vastenmielisiltä. Onko tämä nyt sitä henkilökemiaa?

      Tekis mieli oikein luetella sekä positiivisiksi kokemiani sekä ne inhottavat, mutta jätän väliin, kun en tahdo pahoittaa kenenkään mieltä. Kerron vain miltä tuntuu. Meillä jokaisella on varmaankin omia mielikuvia ja tuntemuksia, ainakin uskon niin. Liikkaanen psykiatrina vois vähän avata aihetta.

    • Viisi virkaa,

      Herra Liikkasesta
      Olen aina ihmetellyt, miten Liikkanen on tukkimassa itseään joka paikkaan ja hänet sinne myös valitaan. Kun hänellä on viisi virkaa ja kuusi nälkää, on aiheellista kysyä tekeekö hän mitään hommaansa kunnolla. Vai onko tällä energisellä herralla aikaa käytettävissä vuorokaudessa 48 tuntia siinä missä ihmisillä on 24 tuntia.

      Hänen ajatuksen juoksunsa niin blogeissa kuin yleissä puheissakin on sitä luokkaa, ettei niistä parhaalla tahdollakaan ota kukaan selvää. Ihmiset sanovat, että " kyllä se Antti osaa", mutta kun kysyy mitä se Antti sanoi, he eivät osaa sanoa mitään, mitä hän sanoi. No tällainen kaikkien asioiden sotkeminen keskenään on eräänlaista vallan käyttöä; kun puhuu sekavasti asettaa itsensä muiden yläpuolelle ja " tyhmät" ovat niin tyhmiä, etteivät pysty sitä arvioimaan saati asettamaan kyseenalaiseksi. Ja hänen suomen kielen osaamisensa. Todella surkeata.
      Rovaniemellä kerrotaan, että joka paikan höylänä tunnettu ja itseään jokapaikan asiantuntijana pitävä Liikkanen tulee kokouksiin ja poistuu viiden minuutin jälkeen. Erään lautakunnan jäsen muisteli, miten Liikkanen nukkui jonkun kokouksen aikana takarivissä. Että sellaista ihaltavaa toimintaa täällä.

      • Outotyyppi.

        No "mieshän" on virkamies, ei sen tartte mitään tehdäkään, pelkästään jauhaapaskaa. Lisäksi demaripoliitikko, hyihelvetti. =täyselätti.


      • kokemusta on
        Outotyyppi. kirjoitti:

        No "mieshän" on virkamies, ei sen tartte mitään tehdäkään, pelkästään jauhaapaskaa. Lisäksi demaripoliitikko, hyihelvetti. =täyselätti.

        Vastaanotollaan ns."psykiatri" Liikkanen ei kuuntele potilaan puhetta vaan käskee olemaan hiljaa. Hänen linjansa on ,että hän vain puhuu/päättää ja potilas ei saa puhua ollenkaan. En ikinä mene hänen vast.otolle. Onneksi on muitakin psykiatreja. Jäis jo eläkkeelle.


    • Ihme kritiikkiä

      Hyvähän psykiatri tuo on ollut. Ja on vieläki. Sitä sentään kiinnostaa tehä vielä nuita töitä eikä jäähä 59 vuotiaana jollekin kroisos-eläkkeelle niinku jotku. Onhan tuo ny tietty aika perso kaikele julkisuuelle mutta hittoako sitä kaikkien samanlaisia jurottajia tartte täälä olla.

    • antti liikkanen

      a) Psykiatrian klinikalla (Muurolan sairaalassa) on nykyisin huomattavasti alle 100 sairaansijaa

      b) On ihmetelty, miksi Lappiin on vaikea saada suomenkielisiä lääkäreitä viranhoitoon. Tämä ketju antaa vastausta

      c) On ihmetelty, miksi puolueiden on vaikea saada ehdokkaita kirkon-, kunnan-, eduskunta- ja EU-vaaleihin. Ei kannate ihmetellä

      d) kohdista a-c voi jo päätellä, että jokainen epäilys "hulluudestani" on oikeutettu, mutta sairas en liene

      • wiuuuuh

        b) mädännäisyys

        c) mädännäisyys


    • konekivääri

      Kiitos mahdollisuudesta eka kertaa kommentoida arktista puskuvoimaa, tosin mutkan kautta suoraan.

      Ihan mielenkiintoista keskustelua. Ei ollenkaan pirullista kuten omissa teksteissäsi.

      Ei ole vaikea saada ehdokkaita, jos halutaan.

      Esim. minua ei ole kukaan kotikaupunkilainen keksinyt pyytää. Tärkeämpi on saada nykyehdokkaat valituksi taas kerran, sinähän sen tiedät miten makeaa valta on. Uusi hyvä ehdokas ei ole heille teille kuin uhka.

    • Holmesin Sherlokki

      Narsisiti palaa aina rikospaikalle.

      • antti liikkanen

        No siltähän toi näyttää ;>/


      • pikku Antti
        antti liikkanen kirjoitti:

        No siltähän toi näyttää ;>/

        Onhan se huikeaa, että löytyy rohkeita ihmisiä kuten Anttikin. He uskaltavat esiintyä itsenänsä eri tilanteissa.Ketä tämänkin palstan negatiiviset ihmiset haukkuisivat ja irvisivät, jos ei olisi julkisuudelle itsensä altistavia Antteja.


    • Inte Antti

      Kun ei sulaudu harmaaseen änkyrämassaan niin joutuu änkyränuolien kohteeksi. Varsin negatiivisnosteista keskustelua. Ehdokkaaksi saapi ilmoittautua kuka haluaa mutta sitten pitää osata erottua. Tällä kertaa ei valtuustoon enää muutamalla kymmenellä äänellä pääse.

    • Kaikenlaisia....

      " a) Psykiatrian klinikalla (Muurolan sairaalassa) on nykyisin huomattavasti alle 100 sairaansijaa

      b) On ihmetelty, miksi Lappiin on vaikea saada suomenkielisiä lääkäreitä viranhoitoon. Tämä ketju antaa vastausta

      c) On ihmetelty, miksi puolueiden on vaikea saada ehdokkaita kirkon-, kunnan-, eduskunta- ja EU-vaaleihin. Ei kannate ihmetellä

      d) kohdista a-c voi jo päätellä, että jokainen epäilys "hulluudestani" on oikeutettu, mutta sairas en liene"

      Miten ihmeessä asiat b ja c liittyy tähän ketjuun??
      No huh huh oiskohan herra isoherra lääkärivirtuoosinki aika vilkaista vaan reilusti peiliin ja miettiä onkohan tässä annetulla kritiikillä jotain pohjaakin????

      Ja miettiä sitä asiakkaiden kuuntelemista ja arvostamista että eikö se kuuluis kuitenki aika olennaisena siihen lääkärin työhön???

      Vaan eipä se pissa taida sieltä päästä enää millään lähteä ko sinne on kerran noussu.

      • pro Antti

        ... luuletteko ihan oikeasti ja vakavasti,että kommentin kirjoittanut "antti liikkanen" on oikea Antti Liikkanen. Eihän ko. nimimerkin kijoittamassa tekstissä ole mitään herkkupaloja tai älyllisiä haasteita, joita yleensä aidon A.Liikkasen tekstit ovat tulvillaan.
        Kaikenlaiset mollaustekstit ovat oikeastaan vain mainosta mollattulle. Haukkujat huolehtivat siitä, että A.Liikkanen pysyy kaikkien huulilla.

        Herra, isoherra lääkärivirtuoosi Antti valtuustoon! Tottakai.


      • JR
        pro Antti kirjoitti:

        ... luuletteko ihan oikeasti ja vakavasti,että kommentin kirjoittanut "antti liikkanen" on oikea Antti Liikkanen. Eihän ko. nimimerkin kijoittamassa tekstissä ole mitään herkkupaloja tai älyllisiä haasteita, joita yleensä aidon A.Liikkasen tekstit ovat tulvillaan.
        Kaikenlaiset mollaustekstit ovat oikeastaan vain mainosta mollattulle. Haukkujat huolehtivat siitä, että A.Liikkanen pysyy kaikkien huulilla.

        Herra, isoherra lääkärivirtuoosi Antti valtuustoon! Tottakai.

        Ai "herran" blogitekstiki " täynnä herkkupaloja ja älyllisiä haasteita"???
        Salli mun nauraa!!!
        Tekofiksua ja mukahauskaa paskaa enemmänki.
        Ja ihan varmasti on ite liikkanen tänne kirjotellu, omahyväinen ja itserakas ku on niin varmasti päivät pitkät googlettelee itseään ja tutkii mitä hänestä kirjotellaan.

        Kyllä tämä ketjuki sen todistaa että on enemmänki epäarvostettu kuin arvostettu henkilö!! Kyllä ihmiset onneksi sen verta tajuaa.


      • antti liikkanen
        JR kirjoitti:

        Ai "herran" blogitekstiki " täynnä herkkupaloja ja älyllisiä haasteita"???
        Salli mun nauraa!!!
        Tekofiksua ja mukahauskaa paskaa enemmänki.
        Ja ihan varmasti on ite liikkanen tänne kirjotellu, omahyväinen ja itserakas ku on niin varmasti päivät pitkät googlettelee itseään ja tutkii mitä hänestä kirjotellaan.

        Kyllä tämä ketjuki sen todistaa että on enemmänki epäarvostettu kuin arvostettu henkilö!! Kyllä ihmiset onneksi sen verta tajuaa.

        Tässä vaiheessa olen lopettelemassa Arktisen puskurikapasiteetin täydentämisen sen 2000. blogaukseen.

        Yksi syy tähän on tämä edelläoleva keskustelu.

        Muitasyitä onkin kirjattu tämän päivän 1999. merkintään.

        http://anttiliikkanen.blogs.fi

        Edellä olevat moitteet ovat ilmeisesti aika aidon raivon synnyttämiä ja merkitsen ne tiedokseni 44 vuotta kestäneen urani "muistikirjaan".

        Palaute yleensä tulee siitä, mitä on tapahtunut, ei siitä, mitä kuvitellaan tapahtuneen.

        Palaan aikanaan - lokakuun lopulla - blogialustalleni, mikäli se viehättää. Edellä luettavissa oleva keskustelu tosin ei hyvää lupaa.


        "Niin makaa kuin petaakin", sanoo hyvä suomalainen viisaus.

        Koettakaa pärjäillä, nimimerkkienne suojissa.

        Itse en nimimerkkiä ole halukas käyttämään eli jokainen edellä oleva ja nimelläni allekirjoitettu viesti on "oikea".


      • JR
        antti liikkanen kirjoitti:

        Tässä vaiheessa olen lopettelemassa Arktisen puskurikapasiteetin täydentämisen sen 2000. blogaukseen.

        Yksi syy tähän on tämä edelläoleva keskustelu.

        Muitasyitä onkin kirjattu tämän päivän 1999. merkintään.

        http://anttiliikkanen.blogs.fi

        Edellä olevat moitteet ovat ilmeisesti aika aidon raivon synnyttämiä ja merkitsen ne tiedokseni 44 vuotta kestäneen urani "muistikirjaan".

        Palaute yleensä tulee siitä, mitä on tapahtunut, ei siitä, mitä kuvitellaan tapahtuneen.

        Palaan aikanaan - lokakuun lopulla - blogialustalleni, mikäli se viehättää. Edellä luettavissa oleva keskustelu tosin ei hyvää lupaa.


        "Niin makaa kuin petaakin", sanoo hyvä suomalainen viisaus.

        Koettakaa pärjäillä, nimimerkkienne suojissa.

        Itse en nimimerkkiä ole halukas käyttämään eli jokainen edellä oleva ja nimelläni allekirjoitettu viesti on "oikea".

        No hyvä jos oikeasti mietit saatua palautetta vaikka se välillä aika armotonta onkin niin ei se mistään tyhjästä ole tullut.

        Jos oikeasti mieti toimintaasi ja käytöstäsi varsinkin potilaitasi ja asiakkaitasi kohtaan ja löydät siinä parantamisen varaa osoittaa se ettet mikään ihan huono mies olekaan.
        Hatunnosto myös siitä että vastaat tänne omalla nimelläsi!

        Hyvät syksyn jatkot!


      • JR
        JR kirjoitti:

        No hyvä jos oikeasti mietit saatua palautetta vaikka se välillä aika armotonta onkin niin ei se mistään tyhjästä ole tullut.

        Jos oikeasti mieti toimintaasi ja käytöstäsi varsinkin potilaitasi ja asiakkaitasi kohtaan ja löydät siinä parantamisen varaa osoittaa se ettet mikään ihan huono mies olekaan.
        Hatunnosto myös siitä että vastaat tänne omalla nimelläsi!

        Hyvät syksyn jatkot!

        VIelä tuosta nimimerkkiasiasta että en kyllä löydä yhtään syytä miksi pitäisi tänne kokonimeäni laitella koska olen vain tavallinen rivikansalainen jota et tunne ja joka kerran yksityisvastaanotollasi on käynyt masennuksen vuoksi koska luulin sinua silloin fiksuksi ja osaavaksi psykiatriksi mutta petyinpä kovasti.

        En ole julkisuuden henkilö toisin kuin sinä niin miksi pitäisi nimeni tänne laittaa?
        Halusinpa vain kertoa kokemukseni sinusta lääkärinä(enkä näköjään ollut ainoa joka oli saanut todella huonoa palvelua) ja mielipiteeni sinusta päättäjänä ja julkisuuden henkilönä.


      • Tulos tai ulos
        antti liikkanen kirjoitti:

        Tässä vaiheessa olen lopettelemassa Arktisen puskurikapasiteetin täydentämisen sen 2000. blogaukseen.

        Yksi syy tähän on tämä edelläoleva keskustelu.

        Muitasyitä onkin kirjattu tämän päivän 1999. merkintään.

        http://anttiliikkanen.blogs.fi

        Edellä olevat moitteet ovat ilmeisesti aika aidon raivon synnyttämiä ja merkitsen ne tiedokseni 44 vuotta kestäneen urani "muistikirjaan".

        Palaute yleensä tulee siitä, mitä on tapahtunut, ei siitä, mitä kuvitellaan tapahtuneen.

        Palaan aikanaan - lokakuun lopulla - blogialustalleni, mikäli se viehättää. Edellä luettavissa oleva keskustelu tosin ei hyvää lupaa.


        "Niin makaa kuin petaakin", sanoo hyvä suomalainen viisaus.

        Koettakaa pärjäillä, nimimerkkienne suojissa.

        Itse en nimimerkkiä ole halukas käyttämään eli jokainen edellä oleva ja nimelläni allekirjoitettu viesti on "oikea".

        Toivottavasti häviät koko Rovaniemen sairaalamaailmasta ja pidät yksityispraktiikkaa.
        Meidän perhe ei sinulta apua saanut.Teemme kantelun hoidosta.


      • ei niin vakuuta
        antti liikkanen kirjoitti:

        Tässä vaiheessa olen lopettelemassa Arktisen puskurikapasiteetin täydentämisen sen 2000. blogaukseen.

        Yksi syy tähän on tämä edelläoleva keskustelu.

        Muitasyitä onkin kirjattu tämän päivän 1999. merkintään.

        http://anttiliikkanen.blogs.fi

        Edellä olevat moitteet ovat ilmeisesti aika aidon raivon synnyttämiä ja merkitsen ne tiedokseni 44 vuotta kestäneen urani "muistikirjaan".

        Palaute yleensä tulee siitä, mitä on tapahtunut, ei siitä, mitä kuvitellaan tapahtuneen.

        Palaan aikanaan - lokakuun lopulla - blogialustalleni, mikäli se viehättää. Edellä luettavissa oleva keskustelu tosin ei hyvää lupaa.


        "Niin makaa kuin petaakin", sanoo hyvä suomalainen viisaus.

        Koettakaa pärjäillä, nimimerkkienne suojissa.

        Itse en nimimerkkiä ole halukas käyttämään eli jokainen edellä oleva ja nimelläni allekirjoitettu viesti on "oikea".

        Luoja varjele, blogi jutut on sitä mitä ne mutta onko sairauskertomustiedot samaa luokkaa.


    • Kalakapseli

      Tervemenoa eläkkeelle.Ota Devisolia ja Omegaa tarpeeksi mukaan.

    • case closed

      No nyt se Liikkanen itkee Lapin Kansassa miten häntä ressukkaa kohdellaan "kusitolppana" vain koska hän on poliitikko!!
      Just joo, tais peiliinkattominen olla liikaa vaadittu. Narsku mikä narsku.

      Ja tiedoksi Herra Liikkaselle että sitä saa mitä tilaa, sillä että on poliitikko ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

    • Suetonius

      Kuseskelijoita tosiaan riittää. Ja aina menee reunoille.

      • Yksi yhden puolesta

        Tähän ikään mennessä olen huomannut,että nimimerkkien takaa on helppoa ampua.Ladella asioita,joita ei muuten ääneen sanoisi julkisesti. Myös puhua perättömiä,liioitella ja kompata toisten mukana. Antti Liikkanen on jollain tapaa sivunnut elämääni ja ihmettelen hänen saamaa negatiivista palautetta. Itse en ole lainkaan samaa mieltä kuranheittäjien kanssa. Kaikkien ei tarvitse olla samasta puusta veistettyjä jäykköine toimintatapoineen, vaan luovuus on sallittua. Kaiken kaikkiaan viisas, tarkkanäköinen ja persoonallinen auttaja.


      • rospuutto ja routa
        Yksi yhden puolesta kirjoitti:

        Tähän ikään mennessä olen huomannut,että nimimerkkien takaa on helppoa ampua.Ladella asioita,joita ei muuten ääneen sanoisi julkisesti. Myös puhua perättömiä,liioitella ja kompata toisten mukana. Antti Liikkanen on jollain tapaa sivunnut elämääni ja ihmettelen hänen saamaa negatiivista palautetta. Itse en ole lainkaan samaa mieltä kuranheittäjien kanssa. Kaikkien ei tarvitse olla samasta puusta veistettyjä jäykköine toimintatapoineen, vaan luovuus on sallittua. Kaiken kaikkiaan viisas, tarkkanäköinen ja persoonallinen auttaja.

        Immeiset purkavat pahaa oloansa. On se anonymiteetti tehnyt puskista huutelun helpoksi. Rovaniemikin tarttis kymmenkertaisen määrän psykiatreja jos diagnoosi tehtäisiin Rovaniemi-palstan perusteella. Tai sitten on vain ympärivuotinen kaamosmasennus jokaisella. Pittäis osata nauraa eikä näpytellä kotona naama norsunv@tulla.


      • Keliakia
        Yksi yhden puolesta kirjoitti:

        Tähän ikään mennessä olen huomannut,että nimimerkkien takaa on helppoa ampua.Ladella asioita,joita ei muuten ääneen sanoisi julkisesti. Myös puhua perättömiä,liioitella ja kompata toisten mukana. Antti Liikkanen on jollain tapaa sivunnut elämääni ja ihmettelen hänen saamaa negatiivista palautetta. Itse en ole lainkaan samaa mieltä kuranheittäjien kanssa. Kaikkien ei tarvitse olla samasta puusta veistettyjä jäykköine toimintatapoineen, vaan luovuus on sallittua. Kaiken kaikkiaan viisas, tarkkanäköinen ja persoonallinen auttaja.

        Minulla on myös hyvä kokemus Antti Liikkasesta. Yritin valittaa masennusta psykiatrian poliklinikalla "Rollossa", ja kyllähän minua kuultiin ja kävin monta reissua Jorman juttusilla. Sain myös SRRI-lääkettä kokeiluun, kun pyysin. Ja se oli siinä. Tai ainakin niin luulin.

        Sitten tuli vielä muutaman kuukauden päästä lähete Antin vastaanotolle. Mies vaikutti todella persoonalliselta. Otti minut vastaan selin ja katseli oudosti. Kyseli hapanleivän käytöstä ja ilmavaivoista. Närkästyin ja tokaisin, että haen apua masennukseen. Sitten hän vielä kyseli hirvenpyyntiin liittyviä asioita, kunnes paljasti, ettei pysty tekemään diagnoosia minun ja Jorman käymistä keskusteluista. "Joko olet lopettanut lääkkeen käytön? Joo, lopetin, kun pelkäsin, että menee leuat sijoiltaan haukottelemisesta."

        "Kyllä minäkin lääkkeitä osaisin määrätä, mutta sinun vaivasi on ilmeisen suolistoperäinen, joten verikokeisiin ja sitten mahdolliseen koepalatutkimukseen", totesi A.L. ja oli oikeassa, kuten myöhemmin kävi ilmi. Sain avun masennukseeni, ja olen edelleen hyvin tyytyväinen. Voisin edelleen syödä hapanleipää ja ihmetellä, mikä minua vaivaa, ellen olisi jo haudassa. Total villus atrofia on pahimmillaan kuolemaan johtava vaiva, parhaimmillaankin kuin löysässä hirressä roikkumista. Tai ehkä viimemainittu on sittenkin pahempaa.

        Pätevä lääkäri. Persoonallinen saa olla ja poleeminenkin, kunhan hoitaa hommansa hyvin , kuten kohdallani.


      • Hullumikähullu

        Hulluhan sinä olet vieläkin tekstistäsi päätellen.


      • Anonyymi
        rospuutto ja routa kirjoitti:

        Immeiset purkavat pahaa oloansa. On se anonymiteetti tehnyt puskista huutelun helpoksi. Rovaniemikin tarttis kymmenkertaisen määrän psykiatreja jos diagnoosi tehtäisiin Rovaniemi-palstan perusteella. Tai sitten on vain ympärivuotinen kaamosmasennus jokaisella. Pittäis osata nauraa eikä näpytellä kotona naama norsunv@tulla.

        Kymmenkertaisen määrän gangstereita a300 000 vuosituloilla - että pitää olla sairaita - kulkea nyt pohatta gangsteri lle valittelee vaivojansa - sanoisit sille, että oot sairastunut ku tullu seurattua herra punikin Tili päivien kimallus Ta.


    • Tod.näk.

      Ja läpi meni!

    • Joo just silleen

      Ansiotulot pääomatulot yhteensä
      Liikkanen Antti, ylilääkäri (Vesa Antti Johannes) sd. 191124,66 2187,5 193312,16

      SDP-Puolueen tarkoituksena on koota kansalaiset yhteiseen toimintaan sosiaalidemokratian aatteellisten tavoitteiden toteuttamiseksi: ihanteena ja päämääränä vapauden, tasa-arvon ja solidaarisuuden yhteiskunta, yhteistyön ja rauhan maailma sekä puhdas ja turmeltumaton ympäristö?

    • Asiakas..maksava

      Jebou...ja toivottavasti käytös sen mukaista.

    • Palveluun tyytyväine

      Ja kun mie taas tykkään lukea Antin blogia - ei ole sitä tavallista harmaata massaa, vaan herättää luovia ajatuksia. Ja Antti on hyvä lääkäri, paras psykiatri Rovaniemellä. Toivottavasti jatkaa töissä vielä pitkään, on ainoa joka on minunkin ongelmiani oikeasti ymmärtänyt. Ja kuuntelee kyllä potilasta.

    • Palveluun tyytyväine

      Tässä keskustelussa, jos missä, näkee ns. kateuden vaikutukset :-)
      Jos jollakin menee hyvin niin henkisesti kuin taloudellisestikin, se herättää näköjään joskus aivan ihmeellisiä tunteita.... Itse olen tällä hetkellä perheellinen opiskelija, ja rahavarat todella niukat. Terveyskään ei ole parhaalla tolalla. Mutta olen tyytyväinen siihen mitä minulla on, koti, ihanat lapset, jne. Tavaraa en halua yhtään enempää ja rahaa vain sen verran, että saan laskut maksettua ja pystyn kustantamaan lapsille perustarpeiden lisäksi heidän rakkaat harrastuksensa. Käyttäkää hyvät ihmiset aikanne johonkin parempaan, kuin toisten mollaamiseen - mielenterveyskin voisi olla paremmalla tolalla :-) Harrastakaa vaikka liikuntaa - siitä tulee hyvä olo!
      Ja mitä Antin blogiin tulee - kaikilla ei tietystikään ole kykyä ajatella luovasti. Me ihmiset olemme erilaisia, mutta hyväksykäämme toisemme sellaisina kuin olemme. Ja tärkeintä on keskittyä siihen omaan elämään!!

    • Like a Lipponen

      Tässä näemme aivan normaalin demarin esikuvan. Solidaarinen tarkoittaa yhteisvastuullisuutta, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja myötämielisyyttä kanssaihmisiä kohtaan kunhan minä ja mulle ensin ja enemmän.

      Nyt kun olemme itsemme nostaneet jalustalle niin voimme alkaa neuvoa muita ylhäältä päin isällisesti mumisten.

      Toivoa sopii että syö samat myrkyt kuin potilaansa.

    • asdffdsa2

      Täälläkö ne entiset potilaat melskaavat kun eivät saaneet masenuksensa vuoksi eläkepapereita...? nimimerkki ostinko uisteluvehkeet turhaan.

      • Näin juuri

        Jep, näinhän se menee - tai sitten muuten päässä puristaa ;-)


    • arkinen puskurikapas

      joo, näytti herratohtorilla vitu ttavan kun verotiedot ovat julkisia, joo,vitu ttaa se jos käteen jää yli 9000 /kk.joo

    • rnod3

      tuleeko nasaretistä jotakin hyvää
      ainakin liikkasen blogista tulee...

    • Etävalelääkäri

      Blogissa pää ja häntä etsivät toisiaan.

      Seura tekee kaltaisekseen.

      • paikan päältä

        Vain paikallinen, tavallinen pyrkyri psykiatrian "guru" katkeroitunut herra, jolla ei ole mitään kunnioitusta tavallisia ihmisiä kohtaan.


    • Peban nuolua

      Pääsikö tyttö ylioppilaaksi ja siitä piti tehä juttu lappariin?
      Hivelee varmaan egoa...*uuh*...siis juttu lehessä... *nauraa*

    • eidiaknoosia

      Nythän sairaala on anti-likanen anti-septinen. sairaalabakteereista.

    • sdp-x

      On siinä niin itseään täynnä oleva mies ettei toista taida enää löytyä Suomesta. Luulee olevansa maan napa. Niin luulee kun katselee napansa alta.

    • Pierevän Tammat ry.

      Eiks sillä ole mökki jo rannalla?
      JA parhailla paikoilla?

      En oikein ymmärtänyt otsikkoa?

    • Sancta simplicitas

      Olen vasta hieman yli parikymppinen kloppi, ja ymmärrän lähes kaiken, mitä Liikkanen kirjoittelee. Ihan oikeasti: kyllä te jotenkin ymmärrysrajoitteisia olette, jos ette selvää saa.

      Moitteenne ovat ketjussa tähän asti olleet niinkin selkeitä ja reilun rempseitä kuin:
      - itseään täynnä, koska en tajua
      - itseään täynnä, koska tekee asioita
      - itseään täynnä, koska on rahaa
      - itseään täynnä, koska on perstuntumani perusteella outo ihminen

      Ei puoletkaan tapaamistani ihmisistä ole kyennyt niin humaaniin ulosantiin tai toimintaan kuin tässä "keskusteltavana" oleva henkilö.

      • Kansan ääni

        Lähipiiri kehuu....ei ole muuten selitettävissä. Kyllähän se kirpaisee, kun omia haukutaan. Yritä sin poika vain puolustella, se on sinulle langennut tehtävä. Kansa on kuitenkin puhunut ja pulinat pois!!!!


    • Enolekone
      • Olet_oikeassa

        ssri-pillerit ovat saatanallista myrkkyä, joilla lihotetaan lääketehtaiden miljardöörejä.

        Lisäksi joka ei työtä tee, ei syömänkään pidä. Kiitos,


      • Anonyymi
        Olet_oikeassa kirjoitti:

        ssri-pillerit ovat saatanallista myrkkyä, joilla lihotetaan lääketehtaiden miljardöörejä.

        Lisäksi joka ei työtä tee, ei syömänkään pidä. Kiitos,

        Kommentti ku 30 luvun kotimaisista elokuvista, "lapualainen pirttihirmu" - miten se nyt onkaan, kuinka monen suomalaisen kummisetänä Antin ovet nyt ovatkaan - jo 1800 luvulla kirjoitettiin kuulusa kirja "Antti ja salaperäinen ovi"


    • RannallaParempi

      EnkirjautuLopetan
      1.3.2017 22:56
      Uusi
      En varmasti kirjautu ikinä Suomi 24 .n. Enkä paljon muuhunkaan.
      Tännehän jäätte kirjautuneet.
      Tuli muuten kehotus kirjautua. Ei mennyt viesti ihinkään. 4-5 kertaa yritin.

      lapsellista hommaa. Pitää arvailla kuva-arvoituksia....lapsellista pellen hommaa.

      TÄSSÄ UUSINTANA TÄMÄ POISTETTU VIESTI.

      • Anonyymi

        Miksi kirjoittautua? - jos väkevänpää tekstiä haluaa painaa, niin viha ja vaino stressaa, saa pelätä gangtereita kylillä , kyllä se sheriffi riittää sensoriksi.


    • jhgkuyguig

      vaalitko tulossa eli nosto?????

    • perseloisetHahahahahah

      Sananvapaus on raiskattu rikki, sekä perseraiskattu kommarien hallinnoimassa aamulehdessä, että perussuomalaisten suolessa eli perussuomalaisten puoluehallituksen perseloisten toimin

      Hyvää osuva nimi Perseloiset.
      pitääpä alkaa käyttämään.
      lainasin tuon hyvän osuvan tekstin.

    • Persjalka

      Kyllähän Liikkanen, Jääskeläinen sekä Tennilä joutavat jo jäädäkin pois. Me äänestäjäthän se päätämme.

      SDP:llä oli kuulemma vaikeuksia saada ehdokaslistaa täyteen, sinne ilmottautui ja tyrkytti itsensä muutama pyrkyri, joka haluaa huseerata vähän siellä sun täällä,niin kuin sekin siiderivalas.

    • UnetonUntamo

      Täysin järkyttynyt hänen käyttäytymisestään lääkärinä. Valitus harkinnassa. Aluksi myöhässä 25 min. Ei antanut puhua loppuun, vaan sanoi, ettei halua kuulla. Purskahdettuani itkuun, sanoi että olen masentunut. Käski syödä D-vitamiinia ja löi masennuslääkereseptin kouraan ja näkemiin. Olin sisällä 15 min. Onneksi pääsin seuraavana päivänä julkiselle lääkäriin ja asia nyt kunnossa. Masennuslääkkeet edelleenkin hakematta. Ei ikinä enää hänen vastaanotolleen.

      • Anonyymi

        Puolituntia myöhässä?? - minutko toimitettiin suoraa putkan pahnoilta muurolan hullikseen, viikko piti odottaa, että se sukurunttasen näkönen possu tuli kahteleen miten apinan valmistus prosessi on lähtenyt liikkeelle.


    • apinanastuttaja

      - ylipalkttu gansteri, 7x poliisin palkka , pelaa ylimielistä peliänsä mm. kasarantojen tuottosassa bisniksissä.

      • arpiTaneli

        Kovempia ganstereita löytyy Kelalta; pyyhkivät persettään Liikkasen lausunnoilla. Paikallisesti niillä on tosin tehoa, virastotantoille mies on suorastaan kuin Jumala


    • aivojennakertaja

      - kuntienkassojen ja älykkyysosamäärän jyrsiä ,sanoisin mies on kuin ilmetty pikku tri morelli ,varsinainen "tri jekyll and mr hyde"

    • DemaritOnHistoriaa

      Liikkasen koko olemus on juuri sellainen perusdemari millaiseksi he ovat muuttuneet vuosien saatossa.

      Coctailkutsuilla shampanjalasi kädessä viihtyvä frakkipelle joka viettää hauskaa iltaa isojen herrojen kanssa nauraen köyhiä.

      Siksi demarien kannatus ei koskaan enää nouse yli 20 %, päinvastoin se romahdus saattaa olla lähelläkin. Demarien nuorisojaosto kun kokoontuu niin puhetta pitää yleensä 70-vuotias nuori. Rappiopuolue joka pilasi hienot periaatteensa menemällä herrojen kanssa marjaan ja kannattajakunta koostuu vanhuksista nykyään. Tätä olisi syytä miettiä huolellisesti siellä Rinteen kabinetissa miksi asia on näin.

      • JosLämpimänPaskanPukkaa

        Vaalien alla asialle saa varmistuksen , kun menee torille katsomaan
        eri puolueiden vaalikojuja .
        Demareilla siellä päivystää rollaattoreilla ja kävelykepeillä kulkevia
        vanhalta viinalta haisevia mummoja .


    • Antinpuoskaroima

      Vastaanotolla öykkärimäinen. Sukuselvitystä tekee , eikä kuuntele potilasta. Käskee olemaan hiljaa, kun asiaansa yrittää kertoa. Keskeyttää toistuvasti epäkohteliaasti. Sukujuurien mukaan hoidosta päättää. Tuo esille ja kehuu omia saavutuksiaan politiikassa ja yhteiskunnassa. Asioilla ei mitään tekemistä potilaan ongelman kanssa. Harmi vain, että lapissa on liian vähän asiansa osaavia psykiatreja.

      • zxxczx

        Psykiatrin olisi aika hakeutua psykiatriseen hoitoon .


      • Anonyymi
        zxxczx kirjoitti:

        Psykiatrin olisi aika hakeutua psykiatriseen hoitoon .

        Psykiatrisen alan kauhu "sahattu ovi"


    • Kyllästynykuunteleen

      Joka paikassa tuo esille, kun hänen vaimonsa on jonkun museonjohtaja tms. Kehuu tilaisuuksissa tauluja ym. Eivät sellaiset puheet sovi kaikkiin tilaisuuksiin miettis vähän. Kyllästyttää kuunnella tommoinen mainostaminen. Kaikkihan sen on päässyt tietämään.

    • yritystutkija

      Antti se on sellanen valtakunnan pystyvä poika , näkeehän sen palkoistaki - yritystoimissaan aivan verraton virtuoosii ,kellä muilla on valmisvarasto täynnä apinoita.

    • ensimmäinenpostaustäällä

      Olen käynyt Antti Liikkasen vastaanotolla muutamia kertoja. Tai joutunut käymään. Hänen tapansa olla on narsistinen ( nopea vilkaisu herran fb-profiilin alleviivaa tätä turhankin räikeästi ) ja henkisesti väkivaltainen, ainakin potilailleen, sekä vilpillinen myös kollegoilleen potilaiden hoidosta. Minulle tämä lääkäri teki henkisesti isoa vahinkoa puoskaroimalla päättömyyksiä, ja valitettavasti en ole ainoa. On käsittämätöntä, että hänen edelleen annetaan jatkaa psykiatrina. Valitusta en koskaan tehnyt ja se on jäänyt harmittamaan.

    • TeuvoOnHYVÄ

      Heikoksi on mennyt keskustelu täällä

      Todella heikoksi on mennyt. Eihän täällä ole enää muuta kuin gay-ketju joka säilyy.
      Kaikki muut poistetaan samantien.
      Mitäpä siitä. Pysymme pois täältä.
      Eli täysin pätemätön viestien sensuroija asialla.
      Poistaa kaikki viestit mitkä eivät häntä itseään miellytä.
      Elikkä varmaan niinsanottu suvakki.
      Luulee parantavansa täten maailmaa.
      Eihän täällä ole enää yhtään täysijärkistä keskustelijaa ollut aikoihin.
      Kehno ylläpito vie parhaat kalat vedestä.
      Todella tyhmä ylläpitäjä. Huono sensuroija.
      Elikkä sitä saa mitä tilaa.
      Kiitos puolueettomille lukijoille.
      Täällä kannata käydä edes lukemassa noita iänikuisia samoja kakkoja.

    • liikkanen

      Poikkesin katsomassa, mitä on kertynyt.
      Vielä on opettelemisessa, palaute ymmärretty.

      • Anonyymi

        Demokratian perusta, lapualainen jepari ja muilutukset Saab merkkisellä joskus Mersulla Antin vastaan otolle, ennen kippasivat itärajan yli.
        Sellaset kaverit saa aina töitä mistä vain.


    • ex-lshp

      "Minulle tämä lääkäri teki henkisesti isoa vahinkoa puoskaroimalla päättömyyksiä, ja valitettavasti en ole ainoa."
      Sama juttu täällä. Todennut mm. minua koskaan näkemättä, että kipuni voivat olla alkusoittoa vakavammasta psyykkisestä häiriintymisestä. Siellä tuokin seisoo potilaskertomuksissani, eikä muka saa pois :D

      • Anonyymi

        Rahapajan painotuotteet suorastaan hyppii Antin tilille, kunpa sinäkin olisit yhtä suosittu, niin ei hät päivää ei kuura uaamua.


    • lössötellen

      Mitäpä antti antas diagnoosiksi ,ku tuntuu ,että on vaikea kulumavika paskareijaässä.

    • Anonyymi

      Vaikein asia mitä olen pienen elämäni aikana tehnyt oli kävellä kotiin herra Liikkasen vastaanotolta sen sijaan että olisin kävellyt Jätkänkynttilän sillalle ja hypännyt jokeen. Terveisiä vaan Antille.

      • Anonyymi

        Kävele ja hyppää. Kesäsin se on jopa hauskaa


    • Anonyymi

      Taitaa olla höppänä ja kyllähän ne selän takana naureskelee työpaikallakin.Pannaan boikottiin ,ei ääntä.

      • Anonyymi

        Vieläkö tuo ukko on työelämässä🙄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö tuo ukko on työelämässä🙄

        Voi hyvänen aika! Katsokaahan aina, milloin viestiketju on aloitettu. Ei kai sitä kannata iän vanhoja juttuja kommentoida! Antti - ketju on aloitettu vuonna 2011.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvänen aika! Katsokaahan aina, milloin viestiketju on aloitettu. Ei kai sitä kannata iän vanhoja juttuja kommentoida! Antti - ketju on aloitettu vuonna 2011.

        Antin CV lähti liikkeelle jo 60 luvulla, eikä Antin Tili päivien kimallus ole vielä päättynyt, nautiskelee hurjaa eläkettä , että köyhät saa oksentaa ja etoa vielä muutaman vuoden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antin CV lähti liikkeelle jo 60 luvulla, eikä Antin Tili päivien kimallus ole vielä päättynyt, nautiskelee hurjaa eläkettä , että köyhät saa oksentaa ja etoa vielä muutaman vuoden.

        Antti saattaa olla paraspalkkanen punakapinalisti kautta aikojen.


    • Anonyymi

      Joskus 90-luvulla työkaverit, jotka jäi eläkkeelle viiskymppisinä kehui, että Antilta saa helpolla vuoden saikkua ja toisen perään ja sitten pääse sairauseläkkeelle.

    • Anonyymi

      Joko antilla on kasassa 17 milj tilitapahtumia, rehellisiä työpäiviä kertynyt muutama, jos uitteli tukkeja poikasena Kymijoella - samalla linjalla ketku - Keränen komiasti 450000 /vuositulot, nää tyypit sairastuttaa ympäristönsä, ihan ällöttävä olo, ku eukkoki kuittaa 80000 e.

      • Anonyymi

        Höppänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höppänä.

        Oisko tää Antti ollu pres Tarjan luottomiehiä ihan alusta saakka, ku viitteitä siitä, että molemmat olis ollu stazi agentteja ja toimittaneet arkaluontoista tietoa trabant tilaan hillotolppa vastikkeena.??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höppänä.

        Kuuleppa antti - tekikö nuorempana mieli vetää tönöläisiä turpaan.

        Mitä aatoksia tulee mieleen jos näe t paskannetun raamatun.
        Kuuluuko kolgatan kakkosneloset valtakunnan lippuun.


    • Anonyymi

      Liitelee tosiaan omissa sfääreissään kuten natsi upseerit voimakkaassa pervitiini tokkurassa, jossa mies ollunna viimeiset 50 vuotta, siis yli ihmisenä.

    • Anonyymi

      No, nyt vasta alkaa Antin tilipäivien kimallus himmetä , ei näy enää edes juorukalenterissakaan, kauan se kestikin, olen seurannut Anttia vero kalenterin kautta aina 70 luvulta saakka - on se ollu kärsimyksen aikaa köyhälle se sossun rikastuminen hu hu.

    • Anonyymi

      Ruotsin palstoillekki olen kirjotellu suomalaisten sossujen toilauksista ja rikollisista toiminnasta, erityisesti sossu psykiatrien gangterimaisesta örventelystä, noon aivan kauhuissaan, siksipä ruotsin SD puolue on jo vyörymässä yli sossujen - kannattaa yli rajojen kirjoitella, se tekee vaikutuksen.

    • Anonyymi

      Ainahan se on pitänyt itseään muita parempana, vaikka siinä kuin meistä kuka tahansa, sekin syö ja lihoo ja ulostaa - ei sen kummempi kuin muutkaan.
      No, ihmisten huono on taannut leveän leivän pitkään.

    • Anonyymi

      Olipa mielenkiintoinen ketju. Antti on tuttu työ kautta. Loistavasti savusti monen fiksun lääkärin ulos psykiatrian klinikasta Rollosta. Ikävä, että noinkin häiriintyneet persoonat saavat liikaa valtaa. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen ( toivottavasti olisi viimeinen) tapaus.

    • Anonyymi

      Huomasin, että Virallinen lehti (13.8.2021) ilmoittaa terveydenhuollon ammattihenkilöiden valvonnan kohdassa, että Antti Liikkasen (ks. koko nimi lehdestä) ammattioikeuksia on rajoitettu.

      Ei saa tämä psykiatri määrätä keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä eikä huumausainelääkkeitä.

      Päätös voimassa toistaiseksi.

      Mitähän 'toistaiseksi' tarkoittaa tämänkin psykiatrin kohdalla?

      ///////

      Melko paljon ollut ammattioikeusrajoituksia psykiatrian alalla viime aikoina.

      Onko faktaa vai fiktiota, että psykiatreilla on ollut ilmeisen paljon tekemiinsä lääkemääräyksiin liittyviä ongelmia, jotka ovat vasta nyt pulpahdelleet pintaan?

      Olisi erilaisia epäselvyyksiä ja puutteita potilastiedoissa, diagnooseissa ja lääkemääräyksissä, sekä lausunnoissa muille viranomaisille?

      Ja muutakin huolestuttavaa potilastyössä päässyt tapahtumaan?

      Onko tullut psykiatrian alalle ihan tavaksi palturin puhuminen jopa omille potilailleenkin?

    • Anonyymi

      Tarkastin tiedon. Antilta kielletty kovien lääkkeiden kirjoittaminen. Diapamkin. Lääkärin työt on tehty. On tyhmä jos jatkaa vielä tämän jälkeen ja yli-ikäisenä.

    • Anonyymi

      Sen mitä oon tuota nähnyt tämän tästä eri yhteyksissä niin mielikuva on, että itserakas öykkäri. Minkäpä sille mielikuvalle voi, näin on.

    • Anonyymi

      Ryssikaaleppi ja kuvottava valehtelija se on tämä antti, valehteli senki, että jos poliisit paiskoo asiakasta pitkin petoniseinää, ei siitä mitään aivovammaa aiheudu. - taivas varjele, putkasta suoraan plösölän antin vastaan otolle....

      • Anonyymi

        STASI AGENTTI on liian väkevää tekstiä tällä palstalla, pitäskö kirjottaa entisen koillis-saksan tiedustelupalvelun vakooja kyttä.
        Jota palkitaan suomessa muhkealla hillotolpalla.


    • Anonyymi

      Tarkistin tuossa antin cv n - puuttuu stasiagenttina jo 70 luvulta saakka

    • Anonyymi

      Kysymyksessä oleva gangsteri-antti on 300 000 e/v tienaava entinen s t a s i a g e n t t i , kääntänyt eukkonsa kanssa kunnan kassoja lapissa lähes 20milj. euron edestä. - aatteleppa itekki hyvä kommentin lukija.

    • Anonyymi

      Harrastelija psygologina kiinnostas tietää miten iso syntymäkoti tällä ylpeällä lääkärillä oli muinoin.
      Vaikuttaa että talon lattiapinta-ala on ylittänyt jopa 200m2 - oliko vanhemmat duunareita vai ihan parenpaa yläluokkaa.???

      • Anonyymi

        Oli mitä oli, samanlainen kuolevainen kuin muutkin, syö, ulostaa ja lihoo... Kovin vain on itserakas.


    • Anonyymi

      Työläisen tai edes sairaanhoitajan arjesta vieraantunut demaripelle! Nämä rikkaat pyrkyrit veivät työväenliikkeen ja sosialidemokratian työläisiltä ja tekivät heistä persuja.

    • Anonyymi

      Nut mulla meni loottamus

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe