Mitenkähän Aurinkolahdessa pärjätään?

Kantakaupunki

Taloussanomat listasi 150 asuinaluetta, jossa rahat eivät riitä! Mikäs siellä kärjessä komeileekaan?

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2011/04/16/150-asuinaluetta-jossa-rahat-eivat-riita/20115403/139

Etelä-Vuosaari!

Jokainen voi maps.google.com:sta tarkistaa, että Etelä-Vuosaari on mikäs muukaan kuin palstalla niin kehuttu "varakkaiden" Aurinkolahti!

Kumpi valehtelee maan johtava talousjournalismi vai palstan Aurinkolahti-hehkuttaja?

Kumma juttu muuten, mutta kantakaupungin alueita ei löydy listasta yhtään! Ei Krunikkaa eikä edes sitä Kalliota!

Olen huolissaa aurinkolahtelaisista! Koko Suomen huonoiden tienaavien listan kärkijoukossa ei ole valtava kunnia alueelle!

107

1676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Faktaa!!!

      Rane, osoitat taas tietämättömyytesi ja tyhmyytesi..AURINKOLAHDEN POSTINUMERO ON 00990, EI 00980!! Siis tilastossa ei ole Aurinkolahtea eikä vanhaa Vuosaarta, jonka postinumero 00960. Postinumeroalue 00980 on lähinnä Meri-Rastilan aluetta, jossa sinäkin aikoinaan asustelit.

      Luettelosta löytyy kantakaupungin alueita, Vallila, Koskela ja Sörnäinen, joka kuuluu osana Kallioon.

      Olen aiemminkin kirjoittanut, että sinä et osaa lukea oikein tilastoita. Tieto vain vääristyy sinun tulkinnoillasi.

      • heh.

        Aika laajalle levittynyt on kantakaupunki, jos kerran Koskelakin siihen kuuluu... Tai sitten et vaan tiedä mistä puhut.

        Jos kerran haluat lukea Sörnäisten kaupunginosan Kallioon (peruspiiriin)kuuluvaksi, niin älä unohda sitäkään että Etelä-Vuokki on samaa kaupunginosaa Aurinkolahden kanssa :)


      • Oikeaa tietoa.
        heh. kirjoitti:

        Aika laajalle levittynyt on kantakaupunki, jos kerran Koskelakin siihen kuuluu... Tai sitten et vaan tiedä mistä puhut.

        Jos kerran haluat lukea Sörnäisten kaupunginosan Kallioon (peruspiiriin)kuuluvaksi, niin älä unohda sitäkään että Etelä-Vuokki on samaa kaupunginosaa Aurinkolahden kanssa :)

        Koskela on osa vanhaa kaupunkia ja raitiovaunuliikenne ulottuu sinne. Et taida olla helsinkiläisiä "heh".


      • Onko
        Oikeaa tietoa. kirjoitti:

        Koskela on osa vanhaa kaupunkia ja raitiovaunuliikenne ulottuu sinne. Et taida olla helsinkiläisiä "heh".

        Pikku-Huopalahtikin kantakaupunkia, kun sinnekin kulkee raitiovaunu?


    • Pahako on

      Hilda-Rane eli Stadin Starbu, vääristelee taas tilastoja, kumpaa uskomme palstan Vuosaari herjajaa vai postinumeroa, joka kertoo asuinpaikan. Aurinkolahti on postinumerolla 00990 hki. Taitaa Hildalla taas paha olla siellä kallion läävässään, ei kyseinen Kantakaupunki alias Hilda-rane ymmärä edes, että Sörnäinen kuluu kantakaupunkiin ja postinumero 00500 hki siellä häntäpäässä. Sörnäinenhän kuuluu kallioon mm agricolankatukin kuuluu postinumerolle 00500 hki.
      Hilda-Ranen eli Stadin Starbun kaupunkituntemus on huono, eipä ihme kun maalta on muuttanut läävänsä tuhnuttamaan ja ääniä kuuntelemaan. Sääliksi käy avaajaa, kun pahaa oloaan purkaa palstalla ja mies mekossa kallion kurjilla kujilla.

    • Oho, köyhälahti

      En tiennytkään, että massimieskulissien takana onkin myös ihan rahallinen köyhyys, mielellisen ohella.

      • Ymmärrys hoi!

        Tyhmä, kun ei ymmärrä lukemaansa. Pitääkö piirtää? Aurinkolahti ei ole tuossa tilastossa.


    • Stadin Starbu

      Hieno havainto! No kyllähän kaikki ovat jo pitkään tienneet, että Aurinkolahti on vain laajennus Meri-Rastilasta. Samaa jengiä siellä norkoilee, kova on meininki jengeillä, huonoja taloja, huh huh, palvelut loistavat poissaolollaan.

      • velaton tuhnake

        Onhan se hienompaa kuulua velkatuhnuihin kuin vuokratuhnuihin, vaikka eroa ei päällepäin huomaa. Vuokratuhnu ostaa maidon ja leivän käteisellä, velkatuhnu maksaa pankkikortilla kun käteinen on vähissä. Kun kostea betonielementtirykelmä on maksettu niin sitten voi ostaa leipääkin käteisellä mutta siihen menee muutama vuosikymmen.


    • A, b,c, d...

      Rane alias stadin starbu olet huvittava, et voi myöntää, ettet osaa lukea tilastoja. Aurinkolahden postinumero on 00990 eikä 00980. Etkä osannut lukea, että tilastossa oli monta kantakaupungin aluetta kuten Sörnäinen. Mene kouluun peruskoulun ala-asteelle opettelemaan lukemaan!

    • Olet tosiaankin siinä mielessä väärässä, että Aurinkolahti ei kuulu 00980 postinumeroon. Sen sijaan Kallahti, Ramsinranta, ja Rastilankallio kuuluu, kuten myös 1/2 osaa Vuosaaren rivitaloloista ja omakotitaloista. Kaikki niistä ovat huomattavan kaaliita alueita. Kyseiset alueet nostavat alueen keskiansiota, mikä koskee myös Myllypuroa koska Hallainvuoren alueella on sama postinumero.

      Minun Itä-Helsingin tuntemustani on joskus kyseenalaistettu, joten voin kertoa olevani syntyperäinen Itä-Helsinkiläinen joka on varttunut ensimmäiset 19 vuotta elämästään eräällä varsin arvostetulla saarella. Välittämistäni asuntokaupoista n. 70 % ovat olleet Itä-Helsingissä sijaitsevia asuntoja, myös Aurinkolahdessa sijaitsevia.

      Aurinkolahti on mielestäni edelleenkin yhdesssä Herttoniemenrannan kanssa Itä-Helsingin epäviihtyisimmät asuinalueet. Niistä puuttuu muille alueille tyypillinen väljyys, luonnonläheisyys, vehreys sekä hyvät ulkoilu ja virkistäytymismahdollisuudet (Itä-Helsingin bravuurit). Aurinkolahdessa lisämiinuksena Columbus joka on pahempi kuin yksikään muu näkemäni lähiöostari.

      Tosin Aurinkolahdessakin varmaan viihtyy, edellyttää vain sitä että äidinkielenäsi on venäjänkieli, omanlaistensa kanssa viihtyy aina :)

      • A-Lahden asukas

        Sinä tekovälittäjä, missä aurinkolahden talossa on pohjoisparveke, kuten aiemmin väitit? Asun alueella ja olen työni puolesta käynyt, miltei jokaisessa Aurinkolahden yhtiössä ja yhdessäkään en ole nähnyt Pohjoisen ilmansuuntaan olevaa parveketta.
        Eli ammattitaittosi on tosi puutteellinen.
        Väitit että Aurinkolahdessa ja Herttoniemenrannassa ei ole ulkoilu ja virkistysmahdollisuuksia, uskomatonta puhetta, missähän tynnyrissä olet ollut, kun Herttoniemenrannan vieressä vanha kartano, josta aukeaa pitkät merta kiertävät ulkoilutiet, samoin vieressä tullisaaren ulkoilualueet. Aurinkolahdesta pääsee suoraan uutelan luonnonsuojelualueelle ym
        Kolumbus on uudehko monipuolinen hieno kauppakeskus, mitään negatiivista en ole siellä huomannut, päin vastoin.

        Kukahan antaisi tuollaiselle asiantuntemattomalle välittäjälle asuntonsa myyntiin? Tuskin mikään välittäjä olet kun noin pahansuopaa ja asiantuntematonta tekstiä kirjoitat, sinusta voisi päätellä jopa jotain kaksoispersoonaa, mutta olkoon, kirjoituksesi osoitti mikä olet.


      • Kaikki muuttuu.

        Miksi Columbus on mielestäsi paha ostari? Mielestäni Columbus on kivan pieni ja kodikkaan tuntuinen kauppakeskus, josta löytyy tärkeimmät ostospaikat mm. 2 isoa markettia, vaateliikkeitä, kampaamo ja apteekki.

        Et ilmeisesti harrasta liikuntaa, ainakaan et ole liikkunut Vuosaaren monilla luontopoluilla. On mm. Mustavuoren ulkoilumaasto, Uutelan luonnonsuojelualueen merta seuraavat kävelyreitit, Kallahden harjujen ja meren lähellä risteilevät metsäpolut. Rastilasta lähtevä Vartiokylänlahtea seuraileva lenkkitie..Herttoniemenrantaa pidän myös hyvänä asuinalueena ja siellä on myös hyvät ulkoilualueet.

        Vuosaari ja Herttoniemenranta edustaa nykyaikaa tiivistä ja tehokasta rakentamistyyliä. Se on tämän ajan trendi. Suomalaiselle aralle ja eristäytyvälle ihmisluonteelle se voi olla iso haaste, mutta kaikkeen tottuu.

        Olen tietoisesti täällä kuunnellut ulkoillessani vastaantulevien puhetta ja suomea suurin osa on puhunut. Joskus kuulee puhuttavan esim. kaupoissa venäjänkieltä ja arabiaa, mutta Suomikin kansainvälistyy, siihen on "tynnyreissä kasvaneidenkin" sopeuduttava tai sitten on muutettava kauas asumiskeskuksista ja kaupungeista.


      • Täyslaidallinen..

        Kylläpä nyt sai Aurinkolahden "Moga" oikein kunnolla turpaan. Kolumbus tosiaan on ihan helvetillinen mesta, jengejä notkuu pelaamassa pelejä, siellä ollaan aamusta iltaan pienten lasten kanssa uhkapeliä pelaamassa, sossu maksaa, lapset huutavat tuskaansa maailmalle mutta kassaparat eivät voi tehdä asialle mitään.

        Aurinkolahti tosiaan on ahdas slummi, talot kiinni toisissaan, kapeat kadut, minimaalisesti kasvillisuutta, parkkipaikat Jumalan selän takana ja vieraat saavat automaattisesti lapun tuulilasiin jos rohkenevat yöpyä.

        Sanalla sanoen koko alue on aivan perseestä ja kohta ongelmat ovat isot, kunhan kansainvälistyminen saa täyden mittansa. Alueen koulussa, muuten, ei kantasuomalaisia taida olla enää puoliakaan luokasta.


      • Välittäjä entinen

        Toi Välittäjä ei ole mikään välittäjä tai sitten on täysi idiootti, no tänne palstallehan voi kuka tahansa rekistöröityä "välittäjänä". Ei ole tainnut turhapuro edes käynyt Kolumbuksessa kun nähnyt siellä olemattomia häiriöitä ja puhuu lähiö-ostareista kun kyseessä kauppakeskus Esiintyy muka välittäjänä, ei tunne alueiden liikuntamahdollisuuksia, moittii alueita, joita muka itse myy, puhuu pohjoisparvekkeista, joita minäkään en ole nähnyt yhdessäkään uudessa talossa(paitsi sellaisessa asunnossa jossa kaksi parveketta, toinen etelään ja toinen talon vastapuolelle)
        Aikamoinen asiaatuntematon välittäjä kyseessä, taitaa olla Hilda-Ranen kavereita ellei poikaystävä.
        Kerro nyt välittäjä vähän faktaakin vai loppuiko eväät , tuliko paska housuun, turha esiintyä täällä ammatilla kun ei asioista mitään tiedä..


      • Ymmärrys hoi!
        Täyslaidallinen.. kirjoitti:

        Kylläpä nyt sai Aurinkolahden "Moga" oikein kunnolla turpaan. Kolumbus tosiaan on ihan helvetillinen mesta, jengejä notkuu pelaamassa pelejä, siellä ollaan aamusta iltaan pienten lasten kanssa uhkapeliä pelaamassa, sossu maksaa, lapset huutavat tuskaansa maailmalle mutta kassaparat eivät voi tehdä asialle mitään.

        Aurinkolahti tosiaan on ahdas slummi, talot kiinni toisissaan, kapeat kadut, minimaalisesti kasvillisuutta, parkkipaikat Jumalan selän takana ja vieraat saavat automaattisesti lapun tuulilasiin jos rohkenevat yöpyä.

        Sanalla sanoen koko alue on aivan perseestä ja kohta ongelmat ovat isot, kunhan kansainvälistyminen saa täyden mittansa. Alueen koulussa, muuten, ei kantasuomalaisia taida olla enää puoliakaan luokasta.

        Rane, sinun täyslaidallisen ymmärryskyky on todella heikko. Voihan väittää, että maapallo on littana, vaikka se ei ole sitä. Väitteellä että Columbus on jollakin lailla huono on vähäinen arvo, kun se on yksittäisen ihmisen mielipide vailla mitään perusteluja.

        Itse tuskin olet käynyt koskaan Columbuksessa, koska kuvailusi jostakin ostarista eivät sopineet ollenkaan Columbukseen.

        Yhtä tyhmää on sinun sinnikkäästi väittää vastaan sen jälkeen, kun sinun kirjoituksesi on perusteltu tosiasioin valheellisiksi. Aurinkolahden postinumero on 00990 eikä 00980. Siis sitä ei ole tuossa tilastossa, vaikka kuinka vänkäät vastaan.


      • Välittäjä entinen kirjoitti:

        Toi Välittäjä ei ole mikään välittäjä tai sitten on täysi idiootti, no tänne palstallehan voi kuka tahansa rekistöröityä "välittäjänä". Ei ole tainnut turhapuro edes käynyt Kolumbuksessa kun nähnyt siellä olemattomia häiriöitä ja puhuu lähiö-ostareista kun kyseessä kauppakeskus Esiintyy muka välittäjänä, ei tunne alueiden liikuntamahdollisuuksia, moittii alueita, joita muka itse myy, puhuu pohjoisparvekkeista, joita minäkään en ole nähnyt yhdessäkään uudessa talossa(paitsi sellaisessa asunnossa jossa kaksi parveketta, toinen etelään ja toinen talon vastapuolelle)
        Aikamoinen asiaatuntematon välittäjä kyseessä, taitaa olla Hilda-Ranen kavereita ellei poikaystävä.
        Kerro nyt välittäjä vähän faktaakin vai loppuiko eväät , tuliko paska housuun, turha esiintyä täällä ammatilla kun ei asioista mitään tiedä..

        Ainakin Leikosaarentie 23:ssa on ei läpitalon kaksioita joiden parveke on kadun puolella, eli about pohjoiseen. Olen sellaisen myynyt muutama vuosi sitten.

        Leikosaarentie 23 on muuten postinumeron perusteella Aurinkolahtea, vaikkakin aivan Kallahden rajalla.

        Columbus on oikeasti slummiostari, vaikkakin erilainen kuin perinteiset ostarit. Ainoa paikka Itä-Helsingissä jossa en ole uskaltanut jättää yhtään mitään näkyville autoon edes viideksi minuutiksi. Esimerkiksi pahamaineisilla Kontulan ja Myllypuron (on tosin nyt purettu ja uutta rakennetaan) ostareilla on läppäri saanut maata takapenkillä ja navi pysyy ikkunassa.

        Ja miksi minun pitäisi tykätä jostain alueesta vaikka myynkin siellä, minä en ole siihen asuntoon muuttamassa vaan ostaja. Olen minä myynyt omakotitaloja keskeltä ei mitään, ja aina esittelyssä on ahdistanut pelko auton hajoamisesta jolloin kuolisin nälkään keskellä korpea, mutta nekin olen ammattilaisena myynyt. Muuttaisinko itse sellaiseen? En ikinä, mielummin tapan itseni (Aurinkolahti on on noihin verrattuna paratiisi). Sitä kutsutaan ammattitaidoksi, mutta siitä tuskin tiedät mitään..


      • Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Ainakin Leikosaarentie 23:ssa on ei läpitalon kaksioita joiden parveke on kadun puolella, eli about pohjoiseen. Olen sellaisen myynyt muutama vuosi sitten.

        Leikosaarentie 23 on muuten postinumeron perusteella Aurinkolahtea, vaikkakin aivan Kallahden rajalla.

        Columbus on oikeasti slummiostari, vaikkakin erilainen kuin perinteiset ostarit. Ainoa paikka Itä-Helsingissä jossa en ole uskaltanut jättää yhtään mitään näkyville autoon edes viideksi minuutiksi. Esimerkiksi pahamaineisilla Kontulan ja Myllypuron (on tosin nyt purettu ja uutta rakennetaan) ostareilla on läppäri saanut maata takapenkillä ja navi pysyy ikkunassa.

        Ja miksi minun pitäisi tykätä jostain alueesta vaikka myynkin siellä, minä en ole siihen asuntoon muuttamassa vaan ostaja. Olen minä myynyt omakotitaloja keskeltä ei mitään, ja aina esittelyssä on ahdistanut pelko auton hajoamisesta jolloin kuolisin nälkään keskellä korpea, mutta nekin olen ammattilaisena myynyt. Muuttaisinko itse sellaiseen? En ikinä, mielummin tapan itseni (Aurinkolahti on on noihin verrattuna paratiisi). Sitä kutsutaan ammattitaidoksi, mutta siitä tuskin tiedät mitään..

        Ja vielä lisäyksenä, Itä-Helsingissä ei löydy asuinaluetta jossa en itse asuisi, Herttoniemenranta on toiseksi viimeinen vaihtoehto ja Aurinkolahti viimeinen. Jos "kaupungisosassa" on viihtyisiä alueita, niin miksi muuttaa sille ainoalle epäviihtyisälle? Tosin Solvikinkadun parilliset numerot, ja niiden merenpuoleinen puoli tekevät poikkeuksen, mutta siinä ne hyvät näkymät kutakuinkin ovat.


      • Hki mogadishu
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Ja vielä lisäyksenä, Itä-Helsingissä ei löydy asuinaluetta jossa en itse asuisi, Herttoniemenranta on toiseksi viimeinen vaihtoehto ja Aurinkolahti viimeinen. Jos "kaupungisosassa" on viihtyisiä alueita, niin miksi muuttaa sille ainoalle epäviihtyisälle? Tosin Solvikinkadun parilliset numerot, ja niiden merenpuoleinen puoli tekevät poikkeuksen, mutta siinä ne hyvät näkymät kutakuinkin ovat.

        Makunsa kullakin. Minä taas en löydä kehä kolmosen sisäpuolelta asuinaluetta jossa menisin käymään edes kylässä.


      • A-Lahtelainen
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Ainakin Leikosaarentie 23:ssa on ei läpitalon kaksioita joiden parveke on kadun puolella, eli about pohjoiseen. Olen sellaisen myynyt muutama vuosi sitten.

        Leikosaarentie 23 on muuten postinumeron perusteella Aurinkolahtea, vaikkakin aivan Kallahden rajalla.

        Columbus on oikeasti slummiostari, vaikkakin erilainen kuin perinteiset ostarit. Ainoa paikka Itä-Helsingissä jossa en ole uskaltanut jättää yhtään mitään näkyville autoon edes viideksi minuutiksi. Esimerkiksi pahamaineisilla Kontulan ja Myllypuron (on tosin nyt purettu ja uutta rakennetaan) ostareilla on läppäri saanut maata takapenkillä ja navi pysyy ikkunassa.

        Ja miksi minun pitäisi tykätä jostain alueesta vaikka myynkin siellä, minä en ole siihen asuntoon muuttamassa vaan ostaja. Olen minä myynyt omakotitaloja keskeltä ei mitään, ja aina esittelyssä on ahdistanut pelko auton hajoamisesta jolloin kuolisin nälkään keskellä korpea, mutta nekin olen ammattilaisena myynyt. Muuttaisinko itse sellaiseen? En ikinä, mielummin tapan itseni (Aurinkolahti on on noihin verrattuna paratiisi). Sitä kutsutaan ammattitaidoksi, mutta siitä tuskin tiedät mitään..

        Älä viitsi, Leikosaarentie 23 osoitteessa ei ole yhtään taloa, Rajalla koulun vieressä on Leikosaarentie 19, siinä on yhdessä linjassa olevan kaksion parvekkeen pääsuunta pohjoiseen, mutta parveke on kulmassa ja toinen sivu auki länteen mikään pelkkä pojoisparveke tämäkään ei ole. Seuraava Leikosaarentie osoite on 25 ja siinä parvekkeet ovat etelään pihan puolelle, välissä on Aurinkolahden puistotie Siwan talo, joka puistotien osoitteella ja siinäkään ei yhtään pohjoisparveketta.

        Aika epäuskottavia ovat tietosi ja sanomasi edelleen kun et edes talon numeroa muista oikein.


      • Negat. ei kiitos!
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Ainakin Leikosaarentie 23:ssa on ei läpitalon kaksioita joiden parveke on kadun puolella, eli about pohjoiseen. Olen sellaisen myynyt muutama vuosi sitten.

        Leikosaarentie 23 on muuten postinumeron perusteella Aurinkolahtea, vaikkakin aivan Kallahden rajalla.

        Columbus on oikeasti slummiostari, vaikkakin erilainen kuin perinteiset ostarit. Ainoa paikka Itä-Helsingissä jossa en ole uskaltanut jättää yhtään mitään näkyville autoon edes viideksi minuutiksi. Esimerkiksi pahamaineisilla Kontulan ja Myllypuron (on tosin nyt purettu ja uutta rakennetaan) ostareilla on läppäri saanut maata takapenkillä ja navi pysyy ikkunassa.

        Ja miksi minun pitäisi tykätä jostain alueesta vaikka myynkin siellä, minä en ole siihen asuntoon muuttamassa vaan ostaja. Olen minä myynyt omakotitaloja keskeltä ei mitään, ja aina esittelyssä on ahdistanut pelko auton hajoamisesta jolloin kuolisin nälkään keskellä korpea, mutta nekin olen ammattilaisena myynyt. Muuttaisinko itse sellaiseen? En ikinä, mielummin tapan itseni (Aurinkolahti on on noihin verrattuna paratiisi). Sitä kutsutaan ammattitaidoksi, mutta siitä tuskin tiedät mitään..

        Luulenpa, että ajatuksesi on vain pelkkää turhaa pelkoa Columbusta kohtaan eikä vastaa todellisuutta. Onko sinulta tosissaan jotakin siellä autosta varastettu?

        Koskaan en ole nähnyt mitään isompia häiriötekijöitä Columbuksessa. Tietysti humalaisia on missä vain metron ympäristössä. Ilmeisesti et ole käynyt Columbuksen sisällä ollenkaan, koska sisältä kauppakeskus on pääkaupunkiseudun viihtyisimpiä kauppapaikkoja. Vanhat ostarit ovat hajanaisia ja epämääräisiä, niin Kulosaaressa kuin Laajasalossakin. Pankit ja monet muut tärkeät liikkeet ovat sieltä lähteneet pois. Muutenkin noiden vanhojen alueiden palvelutarjonta on kovin yksipuolista verrattuna Vuosaareen.

        Kuten aika asiatonta sinun väittää yhden muistamasi pohjoisparvekkeellisen asunnon perusteella, että Aurinkolahdessa olisi yleisesti parvekkeita pohjoissuuntaan. Todennäköisesti tarkoitat Nukkeruusunkadun yhtiöä, missä on itäsuuntaisia parvekkeita. Varsinaista Leikosaarentie 23 osoitetta ei löydy.

        Jos olet oikea välittäjä, olet varmaan sellainen nyrpeänaamainen välittäjä, joihin välillä törmää ja jolta en todellakaan ostaisi mistään hinnasta asuntoa enkä antaisi myöskään omaa asuntoani myytäväksi. En voi muuta kuin toivottaa sinulle epäonnea asuntomyyntityössä. Sillä tiedän, että se ei ole helppoa. Vaikeaa on saada myytävää ja monesti vaikea myös saada myydyksi asuntoja. Eiköhän sinun olisi parempi siirtyä sellaiselle alueelle myymään asuntoja, jotka ovat enemmän mielesi mukaisia.


      • A-Lahtelainen kirjoitti:

        Älä viitsi, Leikosaarentie 23 osoitteessa ei ole yhtään taloa, Rajalla koulun vieressä on Leikosaarentie 19, siinä on yhdessä linjassa olevan kaksion parvekkeen pääsuunta pohjoiseen, mutta parveke on kulmassa ja toinen sivu auki länteen mikään pelkkä pojoisparveke tämäkään ei ole. Seuraava Leikosaarentie osoite on 25 ja siinä parvekkeet ovat etelään pihan puolelle, välissä on Aurinkolahden puistotie Siwan talo, joka puistotien osoitteella ja siinäkään ei yhtään pohjoisparveketta.

        Aika epäuskottavia ovat tietosi ja sanomasi edelleen kun et edes talon numeroa muista oikein.

        Olet aivan oikeassa, kyseessä 19 eikä 23.

        Muistatko itse tarkasti kaikki tiedot sata kauppaa sitten tehdystä kaupasta?

        Kiitos korjauksesta.


      • Negat. ei kiitos! kirjoitti:

        Luulenpa, että ajatuksesi on vain pelkkää turhaa pelkoa Columbusta kohtaan eikä vastaa todellisuutta. Onko sinulta tosissaan jotakin siellä autosta varastettu?

        Koskaan en ole nähnyt mitään isompia häiriötekijöitä Columbuksessa. Tietysti humalaisia on missä vain metron ympäristössä. Ilmeisesti et ole käynyt Columbuksen sisällä ollenkaan, koska sisältä kauppakeskus on pääkaupunkiseudun viihtyisimpiä kauppapaikkoja. Vanhat ostarit ovat hajanaisia ja epämääräisiä, niin Kulosaaressa kuin Laajasalossakin. Pankit ja monet muut tärkeät liikkeet ovat sieltä lähteneet pois. Muutenkin noiden vanhojen alueiden palvelutarjonta on kovin yksipuolista verrattuna Vuosaareen.

        Kuten aika asiatonta sinun väittää yhden muistamasi pohjoisparvekkeellisen asunnon perusteella, että Aurinkolahdessa olisi yleisesti parvekkeita pohjoissuuntaan. Todennäköisesti tarkoitat Nukkeruusunkadun yhtiöä, missä on itäsuuntaisia parvekkeita. Varsinaista Leikosaarentie 23 osoitetta ei löydy.

        Jos olet oikea välittäjä, olet varmaan sellainen nyrpeänaamainen välittäjä, joihin välillä törmää ja jolta en todellakaan ostaisi mistään hinnasta asuntoa enkä antaisi myöskään omaa asuntoani myytäväksi. En voi muuta kuin toivottaa sinulle epäonnea asuntomyyntityössä. Sillä tiedän, että se ei ole helppoa. Vaikeaa on saada myytävää ja monesti vaikea myös saada myydyksi asuntoja. Eiköhän sinun olisi parempi siirtyä sellaiselle alueelle myymään asuntoja, jotka ovat enemmän mielesi mukaisia.

        Olen toki käynyt sisällä, ja osa väestä on varsin pelottavan oloista. Ja kyllähän sieltä löytyy pankkeja, olen ollut siellä kaupantekotilaisuuksissakin. Columbuksen ongelmana eivät taatusti ole Aurinkolahden asukkaat, vaan se että se kokoaa koko Vuosaaren ihmiset yhteen.

        Laajasaloon en nyt ota kantaa, ja mikseivät sieltä yritykset karkaisi kun koko höskä kohta pistetään matalaksi.

        Otetaan esimerkiksi Kulosaaren ostari. Siellä oli vuonna 1985: K-kauppa, T-kauppa, R-kioski, SYP, KOP, Posti (jossa Postipankki), kampaamo, fysikaalinen hoitolaitos, kukkakauppa, valokuvausliike ja ravintola Kuparilyhty.

        Tänä päivänä siellä on Alepa, R-kioski, Nordea, kampaamo, fysikaalinen hoitolaitos, kukkakauppa, ravintola Kuparilyhty, Kotipizza ja epämääräisen näköinen juottola. Eli eipä se tilanne ole liiemmin muuttunut, Apteekkia ei enää ole, mutta se siirtyi jo 1970-80 luvun vaihteessa pois ostarilta, postikin lopetettiin 1990-luvun alkuvuosina.


      • Hyvällä mielellä!
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Olen toki käynyt sisällä, ja osa väestä on varsin pelottavan oloista. Ja kyllähän sieltä löytyy pankkeja, olen ollut siellä kaupantekotilaisuuksissakin. Columbuksen ongelmana eivät taatusti ole Aurinkolahden asukkaat, vaan se että se kokoaa koko Vuosaaren ihmiset yhteen.

        Laajasaloon en nyt ota kantaa, ja mikseivät sieltä yritykset karkaisi kun koko höskä kohta pistetään matalaksi.

        Otetaan esimerkiksi Kulosaaren ostari. Siellä oli vuonna 1985: K-kauppa, T-kauppa, R-kioski, SYP, KOP, Posti (jossa Postipankki), kampaamo, fysikaalinen hoitolaitos, kukkakauppa, valokuvausliike ja ravintola Kuparilyhty.

        Tänä päivänä siellä on Alepa, R-kioski, Nordea, kampaamo, fysikaalinen hoitolaitos, kukkakauppa, ravintola Kuparilyhty, Kotipizza ja epämääräisen näköinen juottola. Eli eipä se tilanne ole liiemmin muuttunut, Apteekkia ei enää ole, mutta se siirtyi jo 1970-80 luvun vaihteessa pois ostarilta, postikin lopetettiin 1990-luvun alkuvuosina.

        Pelkkää mielikuvitusta sinulla vain ja joku tajuntaasi piintynyt outo harha, että Columbus olisi jotenkin pelottava paikka, tuntuu lähinnä huvittavalta. Taidat olla tavallista arempi ihmistyyppi. Kuinka uskallat esitellä asuntoja tuntemattomille ihmisille, jos vielä kunnon ihmisten joukossa sattuisi olemaan rosvo, joka ryöstää sinut?

        Kyllä Columbuksessa kulkee ihan samanlaisia ihmisiä kuin muuallakin pääkaupunkiseudulla. Itse olen taas nähnyt paljon rähjäisempää porukkaa muissa kauppapaikoissa kuin Columbuksessa. Tuskin kukaan sinua on häirinnyt millään lailla. Minua ainakaan ei ole kukaan häirinnyt enkä ole nähnyt muitakaan häirittävän.

        Vuosaaressa on kauppakeskuksen lisäksi muitakin palveluita kuin ostospalvelut. On kuntosali, kirjasto, uimahalli, terveyskeskus ja paljon muuta, jota ei noilta vanhoilta asuma-alueilta kuten Kulosaari löydy.

        Se on jännä juttu, että kun omaan alueeseen tottuu, ei aina huomaa sen hyviä puolia, mutta kun joku alkaa arvottaa sitä väärin perustein, kaikki hyvät puolet oikein pomppaavat esiin ja huomaa, että asuu superhyvällä asuinalueella ja sille löytyy todelliset perusteet! Olen nähnyt Vuosaaren kehityksen aika luonnontilaisesta alusta ja minun mielestä kehitys on ollut suurelta osin positiivista. Sehän on selvää, että jos en viihtyisi täällä, muuttaisin jonnekin muualle, mutta siihen ei todella ole tarvetta!


    • Onko Paha?

      Tekovälittäjä Hilda-Rane se taas vastailee itselleen, taitaa siellä kallion slummissa paha olla kun Hilda-Starbu, Neiti, ym, nimimerkkejä käyttävä mielisairas täällä riehuu vuodesta toisen sama kitinä, Aurinkolahti voi miksi Kallion puppeli ei sinne päässyt. Heh hintti mikä hintti kalliosta Starbu Heh..

      • ____________________

        Teidän logiikalla Aurinkolahti komeilee Suomen köyhälistöalueena jos Kallio, postialue 00530 sekä Sörkkä, postialueet 00500 ja 00580, sekä Vallila, postialueet 00510 ja 00550, ovat kaikki samaa Kallion aluetta. Silloinhan kaikki Vuosaaren "hyvinvointialueetkin" ovat yhtä postinumeroista välittämättä.
        Ai niin. Tämän päivän Hesarissa mainostettiin Aurinkolahteen nousevia vuokrakassuja...


      • Lue oikein________!
        ____________________ kirjoitti:

        Teidän logiikalla Aurinkolahti komeilee Suomen köyhälistöalueena jos Kallio, postialue 00530 sekä Sörkkä, postialueet 00500 ja 00580, sekä Vallila, postialueet 00510 ja 00550, ovat kaikki samaa Kallion aluetta. Silloinhan kaikki Vuosaaren "hyvinvointialueetkin" ovat yhtä postinumeroista välittämättä.
        Ai niin. Tämän päivän Hesarissa mainostettiin Aurinkolahteen nousevia vuokrakassuja...

        Tietääkseni kukaan ei ole väittänyt, että Kallio olisi mukana listassa omana itsenään, vaan kun rane väitti, että tilastossa ei ole yhtään kantakaupungin aluetta, mikä ei pitänyt ollenkaan paikkaansa.


      • Huomioi!
        ____________________ kirjoitti:

        Teidän logiikalla Aurinkolahti komeilee Suomen köyhälistöalueena jos Kallio, postialue 00530 sekä Sörkkä, postialueet 00500 ja 00580, sekä Vallila, postialueet 00510 ja 00550, ovat kaikki samaa Kallion aluetta. Silloinhan kaikki Vuosaaren "hyvinvointialueetkin" ovat yhtä postinumeroista välittämättä.
        Ai niin. Tämän päivän Hesarissa mainostettiin Aurinkolahteen nousevia vuokrakassuja...

        Katsoitko muuten Aurinkolahden asuntojen vuokria, ovat kovan rahan vuokra-asuntoja, eivät mitään sossukämppiä. Poliittinen suuntaus on, että vuokra-asuntoja rakennettaan tietty määrä omistusasuntojen lisäksi. Niin niitä rakennetaan joka puolelle, ei ainoastaan Aurinkolahteen.


      • Hahhah..
        Huomioi! kirjoitti:

        Katsoitko muuten Aurinkolahden asuntojen vuokria, ovat kovan rahan vuokra-asuntoja, eivät mitään sossukämppiä. Poliittinen suuntaus on, että vuokra-asuntoja rakennettaan tietty määrä omistusasuntojen lisäksi. Niin niitä rakennetaan joka puolelle, ei ainoastaan Aurinkolahteen.

        "kovan rahan vuokra-asunnot". Kaikkea sitä lukeekin..


      • ____________________
        Huomioi! kirjoitti:

        Katsoitko muuten Aurinkolahden asuntojen vuokria, ovat kovan rahan vuokra-asuntoja, eivät mitään sossukämppiä. Poliittinen suuntaus on, että vuokra-asuntoja rakennettaan tietty määrä omistusasuntojen lisäksi. Niin niitä rakennetaan joka puolelle, ei ainoastaan Aurinkolahteen.

        "Sörnäinenhän kuuluu kallioon mm agricolankatukin kuuluu postinumerolle 00500 hki."
        "Luettelosta löytyy kantakaupungin alueita, Vallila, Koskela ja Sörnäinen, joka kuuluu osana Kallioon"
        Ja mitä ei ole väitetty?

        Vuokrakassuja mitä vuokrakassuja.
        Luuletko että hyvätuloiset muuttavat Aurinkolahteen vuokralle?


      • Heh, heh!
        Hahhah.. kirjoitti:

        "kovan rahan vuokra-asunnot". Kaikkea sitä lukeekin..

        Tämä on ihan yleinen käsite, josta on ennenkin keskusteltu, sinulla rane on vain kovin yksipuolinen tuo sanavarasto ja muistisikin on huono.


    • A-Asukas

      On ne sen verran hyvätuloisia ett kun pieni kaksio maksaa 1000 euroa/kk niin ei siihen ihan pienituloiset muuta, kuten kallioon, siellähän on niitä miniasuntoja, joita saa 350-500 euroo/kk vuokralle, siellä ei todellakaaan hyvätuloisia.
      Hildahan väitti tuossa valheellisessa aloituksessaan, että kuma kun kantakaupungin alueita ei löydy listalta yhtään! Kuitenkin siellä lukee Vallila ja 00500 sörnäinen, joka kattaa ison osan kalliota, mutta 00990 Aurinkolahtea ei listalla ole. Eli Hilda-Ranen, alias Kantakaupungin eli Stadin Starbun, kallion puolimielisen ajattelukyky ja lukutaito on aika vajaa.

      Ps. Hilda, eikö joku täällä pyytänyt, että lopettakaa se Aurinkolahti ja Kallio keskutelu, kuitenkin Hilda avaa uusia ketjuja aiheesta tuhkatiheään ja pakkohan valheet on oikaista. Kyllä kallion läävässä taitaa olla paha olla, Starbu kun on maalta muuttanut, ei tunne edes kaupunginosia ja niien sijaintia. Puppeli, mikä Puppeli.

      • Haaans.

        "Ps. Hilda, eikö joku täällä pyytänyt, että lopettakaa se Aurinkolahti ja Kallio keskutelu,"

        "Keskutelu" loppukoon kun näytät yhdenkin Kallion asunnon hintaan 350€. Uskovaisen mummon (tm) tarjoamat eivät nyt kelpaa.

        Ymmärän kyllä, että Solvikinkadulta (Meri-Vuosaaren Martat ry:n) talosta se on mahdollista ihan jopa ilmaiseksikin asuminen ja tumma ihonväri on toki plussaa. Mahdatko olla itse Suomaliainen?


    • Mees metsään!

      Edellinen kirjoitus on täysin sekopäinen, josta ei ota mitään selkoa. Siis nimim. Haans, kirjoitus on täysin pers..stä ja sieltä syvältä.

    • ____________________

      Voi hyvä AA-asukas Aurinkolahdesta. Sörnäinen on Helsingin 10. kaupunginosa ja Kallio 11. kaupunginosa. Eli ei Sörnäinen kata isoa osaa Kallion kaupunginosasta.
      Mutta mihinköhän kaupunginosaan AA-Aurinkolahti kuulu?

      • ksjwjnwjweiqn

        Hehheh.
        Tässä Aurinkolahti-seuran ainoa tiedote:

        "Turvailta pidettiin 14.3.2011
        Seura piti turva- ja viihtyisyysillan 14.3.2011 Albatross Columbuksessa.

        Tupa oli täynnä väkeä ja paljon ideoita sekä ehdotuksia sateli. Virkamiehet evästettiin. Nyt koko Aurinkolahden asujamisto valvomaan että tapahtuu. Tulkaa mukaan toimintaan! "

        Eli ainoat ongelmat Aurinkolahdessa ovat turvallisuus ja viihtyvyys.
        ehheheh eeehehehhee eeeeehhehehheee....


      • Onhan tuo tiedetty
        ksjwjnwjweiqn kirjoitti:

        Hehheh.
        Tässä Aurinkolahti-seuran ainoa tiedote:

        "Turvailta pidettiin 14.3.2011
        Seura piti turva- ja viihtyisyysillan 14.3.2011 Albatross Columbuksessa.

        Tupa oli täynnä väkeä ja paljon ideoita sekä ehdotuksia sateli. Virkamiehet evästettiin. Nyt koko Aurinkolahden asujamisto valvomaan että tapahtuu. Tulkaa mukaan toimintaan! "

        Eli ainoat ongelmat Aurinkolahdessa ovat turvallisuus ja viihtyvyys.
        ehheheh eeehehehhee eeeeehhehehheee....

        Sanaa pitää vaan kovaäänisesti levittää, ettei kukaan vain mene ostamaan sieltä kämppää vedätyshinnoilla.


      • Tosiasiaa!
        ksjwjnwjweiqn kirjoitti:

        Hehheh.
        Tässä Aurinkolahti-seuran ainoa tiedote:

        "Turvailta pidettiin 14.3.2011
        Seura piti turva- ja viihtyisyysillan 14.3.2011 Albatross Columbuksessa.

        Tupa oli täynnä väkeä ja paljon ideoita sekä ehdotuksia sateli. Virkamiehet evästettiin. Nyt koko Aurinkolahden asujamisto valvomaan että tapahtuu. Tulkaa mukaan toimintaan! "

        Eli ainoat ongelmat Aurinkolahdessa ovat turvallisuus ja viihtyvyys.
        ehheheh eeehehehhee eeeeehhehehheee....

        Aurinkolahdessa asuu rauhallisuutta arvostavia asukkaita ja haluavat edistää kotipaikkansa rauhaa ja viihtyisyyttä järjestämällä asukasiltoja. Mitä pahaa siinä on?
        Huono asia on, että Aurinkorannalle tulee muualta pääkaupunkiseudulta häiriköitä, jotka pilaavat rannan rauhan.

        Kalliossa ja muuallakin keskustassa on Villinlännen meininiki eikä siihen paljon puututa, ainoastaan poliisit partioivat ja pitävät järjestystä. Edes Kallion kirjastossa ei päiväsaikaan saa olla rauhassa, kun humalaiset ja huumeveikot tulevat sinne riehumaan.


      • Reuha WellTele
        ksjwjnwjweiqn kirjoitti:

        Hehheh.
        Tässä Aurinkolahti-seuran ainoa tiedote:

        "Turvailta pidettiin 14.3.2011
        Seura piti turva- ja viihtyisyysillan 14.3.2011 Albatross Columbuksessa.

        Tupa oli täynnä väkeä ja paljon ideoita sekä ehdotuksia sateli. Virkamiehet evästettiin. Nyt koko Aurinkolahden asujamisto valvomaan että tapahtuu. Tulkaa mukaan toimintaan! "

        Eli ainoat ongelmat Aurinkolahdessa ovat turvallisuus ja viihtyvyys.
        ehheheh eeehehehhee eeeeehhehehheee....

        Totta, turvallisuus ja viihtyisyys ovat ala-arvoiset. Viimekin syksynä ties mikä jengi joukkoraiskasi nuoren naisen Aurinkolahden rannalla. Biitsillä notkuu isoja lössejä mäyräkoirineen ja khat-piippuineen eikä sinne taida enää tavallisella tallaajalla olla asiaa.

        Aurinkolahti-seura ei tietenkään voinut ottaa kantaa rakennusten ongelmiin. Uudet elementtitalot ovat huonoja, ei voida edellyttää asukkaita hiipimästä sukkasillaan, siksi meteli on vain siedettävä. Kauheaa on, kun joka taloon aina asettuu joku tomppeli joka pitää lääväänsä autotallinaan, sitten kaikkien muiden on kuunneltava nikkarointia, tällaista haittaa ei koskaan esiinny vanhoissa jämerissä kivitaloissa.


      • J. kroisos
        Reuha WellTele kirjoitti:

        Totta, turvallisuus ja viihtyisyys ovat ala-arvoiset. Viimekin syksynä ties mikä jengi joukkoraiskasi nuoren naisen Aurinkolahden rannalla. Biitsillä notkuu isoja lössejä mäyräkoirineen ja khat-piippuineen eikä sinne taida enää tavallisella tallaajalla olla asiaa.

        Aurinkolahti-seura ei tietenkään voinut ottaa kantaa rakennusten ongelmiin. Uudet elementtitalot ovat huonoja, ei voida edellyttää asukkaita hiipimästä sukkasillaan, siksi meteli on vain siedettävä. Kauheaa on, kun joka taloon aina asettuu joku tomppeli joka pitää lääväänsä autotallinaan, sitten kaikkien muiden on kuunneltava nikkarointia, tällaista haittaa ei koskaan esiinny vanhoissa jämerissä kivitaloissa.

        Heh, vanhassa jykevässä kivitalossa! Puppeli puhuu taas omiaan, juuri vanhoissa taloissa nikkaroidaan ja soitetaan älämölyä, kun vanhassa talossa kalliossa, ohuet kananpaskaseinät ja ontto välipohja täynnä rakennusjätettä hui kauhea, kärsin vanhan talon äänistä ja pelkäsin liikkua rikollisten narkkien asuttamassa kalliossa.
        Kyseinen Puppelin mainitsema raiskautapaus tapahtui pari vuotta sitten ja humalainen nainen meni pakettiautoon kyytiin.
        Kalliossa tuttavani ryöstettiin kolme kertaa, kunnes muutti pois alueelta, samoin monta raiskausta tapahtunut kallio-sörnäinen alueella. Kallio on villi länsi ja talot huonosti rakennettuja kananpaskataloja.
        Poliisithan joutuvat erikoisvalmomaan nykyään kalliota kun rikoksia ja huumekauppaa niin paljon.
        Aurinkolahdessa ja uudessat talossa on mukava asua ja Kallion Hilda-Rane-starbu, puppeli on kateellinen kun paha olla vanhassa läävässään, paitsi äänistä hän nauttii pervolla tavalla.


      • Reuha WellTele
        J. kroisos kirjoitti:

        Heh, vanhassa jykevässä kivitalossa! Puppeli puhuu taas omiaan, juuri vanhoissa taloissa nikkaroidaan ja soitetaan älämölyä, kun vanhassa talossa kalliossa, ohuet kananpaskaseinät ja ontto välipohja täynnä rakennusjätettä hui kauhea, kärsin vanhan talon äänistä ja pelkäsin liikkua rikollisten narkkien asuttamassa kalliossa.
        Kyseinen Puppelin mainitsema raiskautapaus tapahtui pari vuotta sitten ja humalainen nainen meni pakettiautoon kyytiin.
        Kalliossa tuttavani ryöstettiin kolme kertaa, kunnes muutti pois alueelta, samoin monta raiskausta tapahtunut kallio-sörnäinen alueella. Kallio on villi länsi ja talot huonosti rakennettuja kananpaskataloja.
        Poliisithan joutuvat erikoisvalmomaan nykyään kalliota kun rikoksia ja huumekauppaa niin paljon.
        Aurinkolahdessa ja uudessat talossa on mukava asua ja Kallion Hilda-Rane-starbu, puppeli on kateellinen kun paha olla vanhassa läävässään, paitsi äänistä hän nauttii pervolla tavalla.

        Katsopas, kun vanhoissa taloissa ne äänet eivät kuulu kuin ehkä yhteen seinänaapuriin. Elementtitaloissa taas KAIKKI talon asukkaat kuuntelevat kun yksi poraa seinää. Sellaista se on uusissa läävissä, osanottoni vain sinne Mogadishuun!


    • T. Voitto..

      Tämäkö oli Kallion Puppelin eli Hilda-Ranen vastaus Huh Huh, otan osaa! Vanhassa talossa kuuluu puhe ja pierut ja hajutkin tulee. uudet on tehty uusien määräystn mukaan, on oma ilmanvaihto, läpivedot eristetty, jopa paksut paikalla valetut välipohjat joissakin taloissa. Kallion vanhoissa taloissa ontot välipohjat ja ohuet kananpaska seinät.
      Eipä ihme, että Rane kirjoittelee vuosari juttuja 30 viikossa, kun on paha olla kallion asunnossa ja Puppeli on kateellinen Voi Voi

      • HUH HUH

        Taitaa olla Mogadishun miehellä taas pillerit ottamatta, vai tuliko otettua enemmän kuin lääkäri määrää?

        Vanhassa talossa äänet eivät kuulu rakenteita pitkin kuten uusissa ikävä kyllä tekevät. Tänäänkin taloussanomissa oli juttua ilmalämpöpumpuista, joiden aiheuttama pörinä kuuluu läpi neukkukuution, huh huh, aika paha!


      • ____________________

      • hyf86vu0ufy
        HUH HUH kirjoitti:

        Taitaa olla Mogadishun miehellä taas pillerit ottamatta, vai tuliko otettua enemmän kuin lääkäri määrää?

        Vanhassa talossa äänet eivät kuulu rakenteita pitkin kuten uusissa ikävä kyllä tekevät. Tänäänkin taloussanomissa oli juttua ilmalämpöpumpuista, joiden aiheuttama pörinä kuuluu läpi neukkukuution, huh huh, aika paha!

        Jep. Tuplaisi lääkityksensä ja ryömisi takaisin sinne kuutioonsa.


      • slummi mikä slummi
        ____________________ kirjoitti:

        Tässäpä sinulle, Älyn-Voitto, kiva linkki mistä voit katsoa eri asuinalueiden haluttavuutta. Vaikkapa missä kohtaa on se sinun vihaamaasi Kallio, ja missä tuo AA-Aurinkolahti

        http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2010/11/27/katso-suomen-halutuimmat-postinumerot/201016531/139

        Ja toinen kiva linkki mistä näkyy eri alueiden hintakehitys

        http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2010/12/05/taalla-asunnon-arvo-kasvaa-eniten/201016920/139

        No eipä ole kovin korkealla Kallion slummi, vaikka pienissä asunnoissa on aina suuremmat m² -hinnat kuin suurissa.

        Vähemmän taitaa *arvostetuilla* alueilla olla mitään 20 m² kaninkoppeja, missä suihkussakäynti sujuu bidellä suihkutellen ja vessanpöntössä seisten.


      • Zartti 32
        slummi mikä slummi kirjoitti:

        No eipä ole kovin korkealla Kallion slummi, vaikka pienissä asunnoissa on aina suuremmat m² -hinnat kuin suurissa.

        Vähemmän taitaa *arvostetuilla* alueilla olla mitään 20 m² kaninkoppeja, missä suihkussakäynti sujuu bidellä suihkutellen ja vessanpöntössä seisten.

        Kallio sopii elämäntapaintiaaneille, spugeille ja narkeille ja Hilda-Ranen kaltaisille pervoille, onhan se kiva kuunnella vanhassa kananpaskaseinäisesä talossa naapurin intiimejä ääniä, kun , kun paska törähtää niin Stadin Starbun(Hildan) korva hörähtää...
        Mikäs siinä jos tykkää kyykkiä pytyn päällä suihkussa ja haistella naapurin kaalinhajua painovoimaisen ilmanvaihtoräppänän kautta ja laska niitä kuoriaisia.
        Kallion hyviä puolia ovat alueen lukemattomat asuntolat ja niiden tuomat lieveilmiöt ja ne tukipisteet mm romanian romanien tukipiste, pakolaishotelli, sällituvat, ihan kiva.

        Itse kyllä tykkään asua uudessa asunnossa ja rauhallisella alueella.


      • ____________________
        Zartti 32 kirjoitti:

        Kallio sopii elämäntapaintiaaneille, spugeille ja narkeille ja Hilda-Ranen kaltaisille pervoille, onhan se kiva kuunnella vanhassa kananpaskaseinäisesä talossa naapurin intiimejä ääniä, kun , kun paska törähtää niin Stadin Starbun(Hildan) korva hörähtää...
        Mikäs siinä jos tykkää kyykkiä pytyn päällä suihkussa ja haistella naapurin kaalinhajua painovoimaisen ilmanvaihtoräppänän kautta ja laska niitä kuoriaisia.
        Kallion hyviä puolia ovat alueen lukemattomat asuntolat ja niiden tuomat lieveilmiöt ja ne tukipisteet mm romanian romanien tukipiste, pakolaishotelli, sällituvat, ihan kiva.

        Itse kyllä tykkään asua uudessa asunnossa ja rauhallisella alueella.

        Mutta näköjään yöllä (klo 04:50) ei uni tule silmään kun pitää vatvoa että mitä sitä oikein tulikaan tehtyä kun osti asunnon (?) AA-Aurinkolahdesta. Vai valvottaako naapurien meteli?


      • ____________________ kirjoitti:

        Tässäpä sinulle, Älyn-Voitto, kiva linkki mistä voit katsoa eri asuinalueiden haluttavuutta. Vaikkapa missä kohtaa on se sinun vihaamaasi Kallio, ja missä tuo AA-Aurinkolahti

        http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2010/11/27/katso-suomen-halutuimmat-postinumerot/201016531/139

        Ja toinen kiva linkki mistä näkyy eri alueiden hintakehitys

        http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2010/12/05/taalla-asunnon-arvo-kasvaa-eniten/201016920/139

        Tuossa halutuimmat asuinalueet jutussa on ylempänä käytyyn viestinvaihtoon liittyvä, ja varsin huvittava piirre. Kulosaari on vanhasta ostoskeskuksesta riippumatta monta pykälää suositumpi kuin Aurinkolahti :D


      • Kulosaaren Asukas
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Tuossa halutuimmat asuinalueet jutussa on ylempänä käytyyn viestinvaihtoon liittyvä, ja varsin huvittava piirre. Kulosaari on vanhasta ostoskeskuksesta riippumatta monta pykälää suositumpi kuin Aurinkolahti :D

        Nyt vaadin anteeksipyyntöä! Miten voit edes puhua samana päivänä Kulosaaresta ja Mogadishusta eli Aurinkolahdesta? On ehkä ihan niinkuin pikkasen eroa väestön suhteen.

        Kulosaaressa asuu varakkaita diplomaatteja, äveriäitä yritysjohtajia ja kunnollista vaurasta keskiluokkaa.

        Aurinkolahdessa taas asuu maalta muuttaneita tomppeleita, jotka eivät ymmärtäneet ostaneensa asunnon Suomen pahamaineisimmalta saarelta.


      • Välittäjä Lkv-Dip
        Kulosaaren Asukas kirjoitti:

        Nyt vaadin anteeksipyyntöä! Miten voit edes puhua samana päivänä Kulosaaresta ja Mogadishusta eli Aurinkolahdesta? On ehkä ihan niinkuin pikkasen eroa väestön suhteen.

        Kulosaaressa asuu varakkaita diplomaatteja, äveriäitä yritysjohtajia ja kunnollista vaurasta keskiluokkaa.

        Aurinkolahdessa taas asuu maalta muuttaneita tomppeleita, jotka eivät ymmärtäneet ostaneensa asunnon Suomen pahamaineisimmalta saarelta.

        Kalliossa asuu myös diplomaatteja, toimitusjohtajia, huippulääkäreitä, kaikki nämä marsivat aamulla pitkääsilta pitkin keskustaan töihin, puku päällä, kaikki he asuvat vanhassa jykevässä kivitalossa, jossa ohuet kananpaska seinät ja painovoimainen ilmanvaihto.
        Näinhän palstan pitkäniemen asukki Remontti-Rane eli Stadin Starbu taannoin kirjoitti, monta nimimerkkiä tällä laitapuolen elätillä kalliosta on.


      • Kallokosken Prinssi
        Välittäjä Lkv-Dip kirjoitti:

        Kalliossa asuu myös diplomaatteja, toimitusjohtajia, huippulääkäreitä, kaikki nämä marsivat aamulla pitkääsilta pitkin keskustaan töihin, puku päällä, kaikki he asuvat vanhassa jykevässä kivitalossa, jossa ohuet kananpaska seinät ja painovoimainen ilmanvaihto.
        Näinhän palstan pitkäniemen asukki Remontti-Rane eli Stadin Starbu taannoin kirjoitti, monta nimimerkkiä tällä laitapuolen elätillä kalliosta on.

        Tämän kaverin nokkahihna luistaa niin pahasti, että kohta männät ottavat venttiileihin kiinni.


    • ____________________

      Juu, ja tilastojen mukaan AA-Aurinkolahden hinnat painuu alaspäin, mutta Kallion nousee. Samoin kuin haluttavuus.
      Miksiköhän ihmiset mielummin asuvat Kalliossa kovemmalla hinnalla kuin Aurinkolahdessa halvemmalla?

      • Sijainti ja alue

        No voisiko johtua siitä, että Aurinkolahti on ongelmalähiö syrjässä kaukana kaikesta, kun taas Kallio on Stadia ja siellä viihtyy sekä nuori että vanha.


      • ökjfsefigwq
        Sijainti ja alue kirjoitti:

        No voisiko johtua siitä, että Aurinkolahti on ongelmalähiö syrjässä kaukana kaikesta, kun taas Kallio on Stadia ja siellä viihtyy sekä nuori että vanha.

        Osuit naulankantaan!


    • Ei itään

      Kannattaa välttää Itä-Helsinkiä. Siellä hinnat rommaavat smoolanderina ja kautokeinona ja kaikki kynnelle kykenevät lentävät pois niiltä nurkilta. Vuosaari on ehkä tällä hetkellä Helsingin pahamaineisin alue, sinne muuttavat vain ne jotka eivät muualle pääse.

    • Sama kaava

      Sama hullu joka ketjun avannut, vastaillee itselleen jo kymmenenen kerran ja antaa aina itselleen pisteet. Hullu merkkaa jälkensä kuin koira kusella, kallion Hilda-Rane taas asialla, on tainnut käydä taas kusi-astialla vanhan talon rapussa, jossa hällä läävä.

    • tavallaan vuokralla

      Vuosaaressa, ei siis aurinkolahdessa on uutta myytävää. Asunnot ei mene oikein kaupaksi, kun kerrostalo on rakeneteilla kaupungin vuokratontille.

      Mikä ero siinä on asua omalla tontilla vai vuokratontilla?
      Toisessa ollaan ainakin kaupungin vuokralaisena vuodet ellei vuosikaudet. Onko siinä taas mitään huonoa?

    • Väkivalta kasvaa

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011042013589355_uu.shtml

      Bussikuski pahoinpideltiin Aurinkolahdessa.

      "Iltalehden tietojen mukaan jauhesammutin oli tyhjennetty kuskin päälle, minkä lisäksi häntä oli lyöty pullolla päähän."

      Huh huh, kovaksi on meininki seudulla käynyt. No tämähän on tiedetty ja pahemmaksi muuttuu. Osanottoni kaikille ko. alueelta ostaneille.

      • Väkivalta kasvaa 2

        "Mietityttää lähteä itse huomenna tuonne linjalle, että mitä siellä tapahtuu. Perjantaina on iltavuoro, pyhät edessä. Siellä on näitä hihhuleita ja ääliöitä liikkeellä. "

        Bussikuskit siis tietävät, että Aurinkolahden linja on vaarallinen. HUH HUH!


      • Aurinkolahti teki
        Väkivalta kasvaa 2 kirjoitti:

        "Mietityttää lähteä itse huomenna tuonne linjalle, että mitä siellä tapahtuu. Perjantaina on iltavuoro, pyhät edessä. Siellä on näitä hihhuleita ja ääliöitä liikkeellä. "

        Bussikuskit siis tietävät, että Aurinkolahden linja on vaarallinen. HUH HUH!

        sen taas. Ei tuollaisessa paikassa kukaan halua asua.


      • Pahalta näyttää
        Aurinkolahti teki kirjoitti:

        sen taas. Ei tuollaisessa paikassa kukaan halua asua.

        Taitaa olla alueella nyt kuumat paikat myyntien suhteen. Äkkiä kämpästä eroon jos vielä ehtii. Vuokrakasarmit rakentuvat tuota pikaa aivan naapuriin.


      • ____________________
        Pahalta näyttää kirjoitti:

        Taitaa olla alueella nyt kuumat paikat myyntien suhteen. Äkkiä kämpästä eroon jos vielä ehtii. Vuokrakasarmit rakentuvat tuota pikaa aivan naapuriin.

        Ja pahoinpitely tapahtui päätepysäkillä. Eli taitaapi pahoinpitelijät olla ihan Aurinkolahden omia asukkaita.
        Yleensähän nämä tulevat keskustaan hillumaan ja rötöstelemään meidän kunnon ihmisten kiusaksi.


      • Näin on!
        ____________________ kirjoitti:

        Ja pahoinpitely tapahtui päätepysäkillä. Eli taitaapi pahoinpitelijät olla ihan Aurinkolahden omia asukkaita.
        Yleensähän nämä tulevat keskustaan hillumaan ja rötöstelemään meidän kunnon ihmisten kiusaksi.

        Taitaa aurinkolahtelaisilla olla kova huoli siitä, että etelän miehet vievät heidän naisensa.


      • Hyvä Olla
        Näin on! kirjoitti:

        Taitaa aurinkolahtelaisilla olla kova huoli siitä, että etelän miehet vievät heidän naisensa.

        Pahoinpitelijät olivat ihan sörkän eli kallion asukkaita, Edellinen pahoipitely tapahtui Espoossa ja se vakavin juttu Helsingin keskustassa, sitä ennen Pakilassa, joten kaikialla tapahtuu, tämä on osoitus piittaamattomuudesta ja turvakeinojen puutteellisuudesta.
        Minä kyllä pelkäisin liikkua kalliossa, kun siellä tuollaisia pahoipiteljöitä, tulevat Itä-Helsinkiin riehumaan, kaveri pahonpideltiin 3 kertaa kalliossa, hälle riitti, muutti pois. Poliisiauton ikkunaan heitettiin juuri kivi, kantakaupungissa kallion lähellä, siellä kyllä on oikeasti levotonta. Aurinkolahti on rauhallinen paikka asua, olen tykännyt ja uuet asunnot ladukkaita ja hienoja, mahtavat luonto ja merimaisemat.
        Vuosaaren ongelmat lähinnä Meri-rastilassa, siellä missä stadin asuntoja.


      • velaton tuhnu

        Velkatuhnuilla pinna kireällä kun korot nousussa?


      • Rauhallista on asua!

        Et sitten muistanut mainita nimim. Väkivalta kasvaa, että keskustassa rautatientorilla pahoinpideltiin bussikuski muutama kuukausi sitten henkihieveriin. Kuljettajien vaatimuksesta keskustaan saatiin ilta- ja viikonloppuvartiointi.

        Kuljettajiin kohdistuvaa väkivaltatapauksia vuosittain on monta sataa, mutta tosi harvoin missään itä-Helsingissä, väkivalta on yleistä keskustassa.

        Rane-hihhuli teet yksittäisistä tapauksista suuren numeron, kun se tapahtuu Aurinkolahdessa, mutta etpä ikinä kirjoita keskustassa tapahtuvista väkivaltatapauksista, joita on runsain mitoin.

        Esim. Vartti 20.04.2011.
        NOIN 40v. MIES OLI KÄVELEMÄSSÄ RAUTATIEASEMAN OHI, KUN VASTAANTULLUT NUORUKAINEN LÖI HÄNTÄ YLLÄTTÄEN NYRKILLÄ KASVOIHIN. UHRI KAATUI ISKUN VOIMASTA MAAHAN:

        NAINEN KÄYNNISTI JOUKKOTAPPELUN VALLILASSA. ALKANEESSA KAHAKASSA LYÖNTEJÄ JA POTKUJA VAIHDETTIIN KAIKEN KAIKKIAAN YHDEKSÄN HENKILÖN KESKEN.

        RAVINTOLAILTAA VIETTÄMÄSSÄ OLLUT NAINEN KOKI RAJUN KOHTALON, KUN TUNTEMATON MIES PAHOINPITELI HÄNET SUNNUNTAIYÖNÄ 17.4. klo 2 JÄLKEEN. PAHOINPIETELY TAPAHTU RAVINTOLA CUBASSA EROTTAJANKADULLA.

        NUORI NAINEN PAHOINPITELI TAKSIKUSKIN LAUANTAINA 16.4. klo 00.25 KAIVOKADULLA.

        RATTIJUOPPO TURMELI PYSÄKIN VALLILASSA 14.4.

        KAISANIEMESSÄ KAKSI PÄIHTYNYTTÄ MIESTÄ TAPPELI RAJUSTI. TOINEN MIEHISTÄ SAI TAPPELUN SEURAUKSENA PÄÄHÄNSÄ VERISEN HAAVAN.

        Nämä ovat ns. ranen mainostamia "palveluita", joita pitää päästä yöaikaan hakemaan keskustasta.. Kyllä täällä Vuosaaressa on ihanan rauhallista ja turvallista yöaikaankin. Keskustassa ei ole hyvä asua/olla päivällä ja vielä vähemmän yöllä!


      • WLAN-AP
        Rauhallista on asua! kirjoitti:

        Et sitten muistanut mainita nimim. Väkivalta kasvaa, että keskustassa rautatientorilla pahoinpideltiin bussikuski muutama kuukausi sitten henkihieveriin. Kuljettajien vaatimuksesta keskustaan saatiin ilta- ja viikonloppuvartiointi.

        Kuljettajiin kohdistuvaa väkivaltatapauksia vuosittain on monta sataa, mutta tosi harvoin missään itä-Helsingissä, väkivalta on yleistä keskustassa.

        Rane-hihhuli teet yksittäisistä tapauksista suuren numeron, kun se tapahtuu Aurinkolahdessa, mutta etpä ikinä kirjoita keskustassa tapahtuvista väkivaltatapauksista, joita on runsain mitoin.

        Esim. Vartti 20.04.2011.
        NOIN 40v. MIES OLI KÄVELEMÄSSÄ RAUTATIEASEMAN OHI, KUN VASTAANTULLUT NUORUKAINEN LÖI HÄNTÄ YLLÄTTÄEN NYRKILLÄ KASVOIHIN. UHRI KAATUI ISKUN VOIMASTA MAAHAN:

        NAINEN KÄYNNISTI JOUKKOTAPPELUN VALLILASSA. ALKANEESSA KAHAKASSA LYÖNTEJÄ JA POTKUJA VAIHDETTIIN KAIKEN KAIKKIAAN YHDEKSÄN HENKILÖN KESKEN.

        RAVINTOLAILTAA VIETTÄMÄSSÄ OLLUT NAINEN KOKI RAJUN KOHTALON, KUN TUNTEMATON MIES PAHOINPITELI HÄNET SUNNUNTAIYÖNÄ 17.4. klo 2 JÄLKEEN. PAHOINPIETELY TAPAHTU RAVINTOLA CUBASSA EROTTAJANKADULLA.

        NUORI NAINEN PAHOINPITELI TAKSIKUSKIN LAUANTAINA 16.4. klo 00.25 KAIVOKADULLA.

        RATTIJUOPPO TURMELI PYSÄKIN VALLILASSA 14.4.

        KAISANIEMESSÄ KAKSI PÄIHTYNYTTÄ MIESTÄ TAPPELI RAJUSTI. TOINEN MIEHISTÄ SAI TAPPELUN SEURAUKSENA PÄÄHÄNSÄ VERISEN HAAVAN.

        Nämä ovat ns. ranen mainostamia "palveluita", joita pitää päästä yöaikaan hakemaan keskustasta.. Kyllä täällä Vuosaaressa on ihanan rauhallista ja turvallista yöaikaankin. Keskustassa ei ole hyvä asua/olla päivällä ja vielä vähemmän yöllä!

        Kas kas, Mogalla alkaa mopo keulia ja hihna luistaa! Kun faktat ovat vähissä, kaivetaan juttuja jostain keskustasta, vaikka nyt puhutaan Aurinkolahdesta.

        Kaisaniemen ja rautatieaseman ongelmat johtuvat juuri siitä jengistä, mikä tulee Vuosaaresta metrolla keskustaan lorvimaan ja hillumaan. Onneksi tämä ei koske Kalliota, sillä Kallio on tätä nykyä rauhallista seutua.

        Kauheaa on asuminen idässä, huh huh, talot huonoja ja väkivalta yleistä, koko ajan menee pahempaan suuntaan, kaikki muuttavat pois ketkä kynnelle kykenevät, huh huh!


      • Cons T. Aabel
        Hyvä Olla kirjoitti:

        Pahoinpitelijät olivat ihan sörkän eli kallion asukkaita, Edellinen pahoipitely tapahtui Espoossa ja se vakavin juttu Helsingin keskustassa, sitä ennen Pakilassa, joten kaikialla tapahtuu, tämä on osoitus piittaamattomuudesta ja turvakeinojen puutteellisuudesta.
        Minä kyllä pelkäisin liikkua kalliossa, kun siellä tuollaisia pahoipiteljöitä, tulevat Itä-Helsinkiin riehumaan, kaveri pahonpideltiin 3 kertaa kalliossa, hälle riitti, muutti pois. Poliisiauton ikkunaan heitettiin juuri kivi, kantakaupungissa kallion lähellä, siellä kyllä on oikeasti levotonta. Aurinkolahti on rauhallinen paikka asua, olen tykännyt ja uuet asunnot ladukkaita ja hienoja, mahtavat luonto ja merimaisemat.
        Vuosaaren ongelmat lähinnä Meri-rastilassa, siellä missä stadin asuntoja.

        Se jo kuulemma tiedetään, että asialla olivat Aurinkolahden syrjäytyneet kollit. Viranomaiset tiedottavat asiasta jahka ehtivät.


      • Ei Kallioon!!
        WLAN-AP kirjoitti:

        Kas kas, Mogalla alkaa mopo keulia ja hihna luistaa! Kun faktat ovat vähissä, kaivetaan juttuja jostain keskustasta, vaikka nyt puhutaan Aurinkolahdesta.

        Kaisaniemen ja rautatieaseman ongelmat johtuvat juuri siitä jengistä, mikä tulee Vuosaaresta metrolla keskustaan lorvimaan ja hillumaan. Onneksi tämä ei koske Kalliota, sillä Kallio on tätä nykyä rauhallista seutua.

        Kauheaa on asuminen idässä, huh huh, talot huonoja ja väkivalta yleistä, koko ajan menee pahempaan suuntaan, kaikki muuttavat pois ketkä kynnelle kykenevät, huh huh!

        Nimim. WLAN-AP väite, että keskustan väkivallan tekijät olisivat lähtöisin Vuosaaresta on tyhmä ja vailla järkeä niinkuin sinun rane kaikki väitteesi ovat. Et voi tietää, mistä nuo väkivallan tekijät ovat lähtöisin. Etkä sitä voi mistään tarkistaa, älä viitsi hölöttää asioista, joita et voi todistaa Jos haluaa turpiinsa, menee keskustaan öiseen aikaan. Koska keskustassa on niin yleistä väkivaltainen käyttäytyminen. Ja kotitalossakin keskustassa kannattaa olla varuillaan, naapurissa saattaa asua hullu. Muistanpa tositapauksen kantakaupungista, kun vanhempi naishenkilö häiriintyi naapurin metelöinnistä ja meni soittamaan ovikelloa. Äijä aukaisi oven ja aseella teilasi vanhan rouvan ovelle.

        Kantakaupunkiin esim. Kallioon haluavat asumaan ne, jotka harrastavat väkivaltaista käyttäytymistä ja jotka haluavat tulla rökitetyksi kuten rane.


    • just just

      Ihan varmaan olivat Sörkasta, ihan varmaan joo. Muuten vain Aurinkolahden päätepysäkillä lähtivät käymään pahoinpitelemässä kuskin.

      Eiköhän kyse ollut ihan aurinkolahtelaisista hunsvoteista. Niitähän siellä riittää. Hiljattain alueella joukkoraiskattiin nuori nainen ja nyt tämä. Pienemmistä tappeluistahan ei uutisoida, mutta kaikki kyllä tietävät Vuosaaren ongelmat muutenkin.

      • Aika muuttuu!

        Tietysti ne oli Sörkasta, siellähän ne rosvot asustaa. Sinulla rane tuo ajan taju on heikko. Onko hiljattain sama kuin monta vuotta sitten? Vuosaari Aurinkolahtineen on nykyään rauhallinen ja hyvä asuinalue.
        Rikollisuus on keskittynyt nykyisin keskustan erityisesti Kallion alueelle. Niin paljon olen kuullut nykyisin Kalliossa asuvilta, että meno on siellä nykyisin ihan hulvatonta. Moni kauan Kalliossa asunut on muuttanut sieltä rauhallisemmalle alueelle kuten Vuosaareen.


    • Nolo Juttu

      Kallion poikia olivat, se on varma tieto, sieltähän se levoton aines matkustelee varastelukeikoille paremmille alueille.

      • Kumpaa uskomme

        Uskommeko Hesaria vai "Mogaa", Aurinkolahden tietotoimistoa?


      • Asiallisella asialla
        Kumpaa uskomme kirjoitti:

        Uskommeko Hesaria vai "Mogaa", Aurinkolahden tietotoimistoa?

        Olet sekoittanut faktan ja fiktion, rane, kun fantasioit niin paljon Aurinkolahdesta, kun olet niin monta vuotta kirjoittanut siitä valheita. Vaikka itse uskot omiin juttuihisi, ne eivät ole totta.

        Vuosaari on rauhallinen ja hyvä paikka asua ja elää. Myös viihtyisä ja monipuolinen, jossa on kaikki hyvä, mitä ihminen voi asuinpaikaltaan toivoa.


    • Murtoluku.
      • aurinko-mogadishu

        Minä en näe tuossa mitään ongelmaa. Myy auton, laittaa kalterit kämpän ikkunoihin ja kulkee alueella vain päiväsaikaan ja luotiliivit päällä.


      • ____________________
        aurinko-mogadishu kirjoitti:

        Minä en näe tuossa mitään ongelmaa. Myy auton, laittaa kalterit kämpän ikkunoihin ja kulkee alueella vain päiväsaikaan ja luotiliivit päällä.

        Näinhän se on tehtävä tuolla pahamaineisessa Aurinkolahdessa.


      • WLAN-AP
        aurinko-mogadishu kirjoitti:

        Minä en näe tuossa mitään ongelmaa. Myy auton, laittaa kalterit kämpän ikkunoihin ja kulkee alueella vain päiväsaikaan ja luotiliivit päällä.

        Näin moni jo tekeekin. Itsellä pitää olla myös ase mukana, kun kerran jengit ovat aseistautuneet, miksei itsekin. Parempi toki muuttaa pois.


      • Kallio= huono alue!

        Kalliossa automurrot lisääntyneet 80%. Autoja pidetään katujen varsilla, kun ei ole parkkihalleja. Lumen aikaan raitivaunut eivät päässeet liikkumaan, kun ihmiset pysäköivät kadulle autojaan. Kalliossa ei ole mitään sääntöjä, siellä ihmiset tekevät mitä haluavat. Ystäväni muutti Kallioon opiskelun vuoksi, melkein heti lenkkeillessään Töölönlahdella hän törmäsi itsensä paljastelijaan. Aiemmin elämässään ei ollut moisia nähnyt. Eräs Helsinginkadun varrella asuva kertoi nähneensä oman kotinsa ikkunasta miehen ilkosillaan juoksemassa Helsinginkatua.

        Rane erikoinen eläjä tykkää vilautella, sen vuoksi viihtyy Kalliossa.


      • Joutavaa

        Kysymys palstalaisille: onko edellisen viestin kirjoittajalla ns. kaikki kotona, vai onko kysessä vähän "niksahtanut" tapaus?


      • Heh rane-satusetä!
        aurinko-mogadishu kirjoitti:

        Minä en näe tuossa mitään ongelmaa. Myy auton, laittaa kalterit kämpän ikkunoihin ja kulkee alueella vain päiväsaikaan ja luotiliivit päällä.

        Tuo on taas sitä ranen mielikuvitusleikkimistä, tällä kertaa esiintyy aurinko-mogadishuna.


      • Asiaan!
        Joutavaa kirjoitti:

        Kysymys palstalaisille: onko edellisen viestin kirjoittajalla ns. kaikki kotona, vai onko kysessä vähän "niksahtanut" tapaus?

        Ranella on pahasti mutterit vinossa, kun monta vuotta on paahtanut tänne Aurinkolahden mollaamisjuttuja ilman mitään syytä. Hyvin perusteluin Aurinkolahti on paras alue pääkaupunkiseudulla, ei se muuksi muutu, vaikka kuinka höperö rane sitä mollaa.


      • Paras alue?
        Asiaan! kirjoitti:

        Ranella on pahasti mutterit vinossa, kun monta vuotta on paahtanut tänne Aurinkolahden mollaamisjuttuja ilman mitään syytä. Hyvin perusteluin Aurinkolahti on paras alue pääkaupunkiseudulla, ei se muuksi muutu, vaikka kuinka höperö rane sitä mollaa.

        Rane ja Rane.. huh huh sun kanssas.

        Mutta aika kummallista, jos Aurinkolahti on parasta aluetta, kun esimerkiksi Kalliossa maksetaan huimasti suurempia neliöhintoja. Helsingissä on itse asiassa kymmenittäin Aurinkolahtea kalliimpia kaupunginosia.


    • Palstaaa Lukenut

      Ketjun aloittajalla eli kantakaupungilla ym ei ole kaikki kotona kun avaa satoja ketjuja viikoittain, joku hihna tällä Ranella pahasti hiertää, pitäiskö Hildan ottaa se tampooni , jos ajatus selkiäsi.

    • Tri Zero

      Ainakin palstan aloittajalla kantakaupungilla eli hilda-ranella heittää pahasti iso pyötä, semmoisen sata Aurinkolahti viestiä hyypiö lähettelee viikossa ja on aikaa tutkia kaikenmaailaman linkkejä tulkita ne omalla perverssillä tavallaan. kipeä on pahasti, kyllä näkee että kalliossa on paha olla ja kateus piru vaivaa mielipuolta.

      • ____________________

        Hauskaa väkeä nämä AA-Aurinkolahtelaiset. Kun joku heittää vähän kylmää faktaa peliin, niin he heittävät vastineeksi oman alter egonsa, Ranen.
        Näinhän se tietysti on. Älä ikinä tunnusta. Vaikka olisit tehnyt elämäsi munauksen, ja muuttanut Aurinkolahteen.


      • R siellä, R täällä
        ____________________ kirjoitti:

        Hauskaa väkeä nämä AA-Aurinkolahtelaiset. Kun joku heittää vähän kylmää faktaa peliin, niin he heittävät vastineeksi oman alter egonsa, Ranen.
        Näinhän se tietysti on. Älä ikinä tunnusta. Vaikka olisit tehnyt elämäsi munauksen, ja muuttanut Aurinkolahteen.

        Totta, Rane siellä, Rane täällä, Rane neukkukuution päällä. Hildoja ja Huldia vilisee palstalla, salaliitto lienee kyseessä, kun kaikki kirjoittajat ovat Remontti-Raneja.

        Mutta mikä on totuus? Aurinkolahti on kurjaa seutua, slummiutuu kovaa vauhtia, väkivalta ja viha kasvaa ja asuntojen hinnat alenevat. Huonot talot eivät asiaa auta - eikä myöskään huono arkkitehtuuri. Halpa lähiö halvalla seudulla -> hintaromahdus.


      • Kalliossa kummittele
        R siellä, R täällä kirjoitti:

        Totta, Rane siellä, Rane täällä, Rane neukkukuution päällä. Hildoja ja Huldia vilisee palstalla, salaliitto lienee kyseessä, kun kaikki kirjoittajat ovat Remontti-Raneja.

        Mutta mikä on totuus? Aurinkolahti on kurjaa seutua, slummiutuu kovaa vauhtia, väkivalta ja viha kasvaa ja asuntojen hinnat alenevat. Huonot talot eivät asiaa auta - eikä myöskään huono arkkitehtuuri. Halpa lähiö halvalla seudulla -> hintaromahdus.

        Aurinkolahti on rauhallinen ja nykyaikainen alue, edustaa tulevaisuutta. Kallio rähjäinen vanhanaikainen remppa-asuntoalue, jossa turistit käyvät ihmettelemässä, kuinka alkeellisesti ennen vanhaan elettiin ja asuttiin. Ja rane näyttelee emalista ruusukuvioista pissapottaansa ja tienaa taskurahaa.


    • kyllästynyt lyö nekk

      Eipä tarvi Rane olla alter Ego kun on kalliossa kuulu perverssi, säilyttää kusiämpäriä rapussa ja käy sitä nuuhkimassa, Hyi hitto, kumpaa uskomme asiallsita ihmistä vai kallion hullua Hilda-ranea. tänä mielissairas avaa näitä ketjuja jatkuvasti ja hokee aurinkolahti, petipaikka, olla Rane patjana, vittu lopeta sairas kallion paskakasa toi kirjoitteleiminen, kaikkihan tuntee sinut.

      • HUH HUH!

        Eiköhän tämä kirjoitus kerro palstalaisille Aurinkolahden syvimmän olemuksen.


    • M.OT

      Minusta toi kertoo juuri kallion syvimmän olemuksen, eli tämä kyseinen hullu Hilda-Rane, joka avaa ketjuja on kateellinen Aurinkolahtelaisille ja itkee täällä kurjuuttaan, eihän kukaan näitä keskusteluja kävisi, ellei Hilda Rane niitä koko ajan käynnistäisi ja jotain sairasta perverssiota saisi.

      • Kateellinen mille?

        Siis kukahan tässä hullu on? Minä, vai sinä, joka näet raneja ja hildoja joka paikassa? Idän ongelmalähiö yhdistettynä halpaan elementtikasarmiin ei todellakaan ole mikään kateuden aihe, eikä myöskään sinun henkinen tilasi.


    • Totuus!

      Niin kukahan se avaa näitä aurinkolahti ketjuja koko ajan ja aina eri nimella ja aina samalla kirjoitustyylillä, jakelee myös aina itselleen plussia ja muille miinuksia- Ei tietenkään se ei ole tämä Hilda-Rane van sattuu vaan aina samasta aiheesta ja samalla tyyllillä olevan monta krjoittajaa ja kaikki kalliosta HEH..

    • BCE ECB

      Saapa nähdä milloin palokunta ja muut viranomaiset kieltäytyvät menemästä Vuosaareen ilman armeijan apua. Hullua on meno siellä.

      • Ei Kallioon!

        Keskustassahan asukkaat ovat joutuneet lähtemään evakkoon, kun pyromaanit ovat sytyttäneet kerrostaloja palamaan mm. Kalliossa Hämeentiellä.

        Kalliossa on villin lännen meininki. Rikollisuus on niin normaalia siellä, että vain harva tapaus uutisoidaan.

        Ei Kallion kukaan kunnon ihminen muuta.


      • EZB EKT
        Ei Kallioon! kirjoitti:

        Keskustassahan asukkaat ovat joutuneet lähtemään evakkoon, kun pyromaanit ovat sytyttäneet kerrostaloja palamaan mm. Kalliossa Hämeentiellä.

        Kalliossa on villin lännen meininki. Rikollisuus on niin normaalia siellä, että vain harva tapaus uutisoidaan.

        Ei Kallion kukaan kunnon ihminen muuta.

        Tarkoitatko sitä tulipaloa, mikä sytytettiin Leikosaarentiellä? Siinä aika lähellä missä joukkoraiskaus tapahtui? Kyllä sun pitää välillä nukkua hieman, alkaa jutut lahota pahasti.


      • Tosiasiaan!
        EZB EKT kirjoitti:

        Tarkoitatko sitä tulipaloa, mikä sytytettiin Leikosaarentiellä? Siinä aika lähellä missä joukkoraiskaus tapahtui? Kyllä sun pitää välillä nukkua hieman, alkaa jutut lahota pahasti.

        Mitään tuollaista ei ole tapahtunut, ellet sinä yrittänyt jotakin polttaa silloin kun asuit Leikosaarentiellä. Nuo keskustan kerrostalopyromaani-tulipalot ovat tosiasioita, eivätkä mitään keksittyjä juttuja kuten sinun juttusi EZB EKT.


      • Abve
        EZB EKT kirjoitti:

        Tarkoitatko sitä tulipaloa, mikä sytytettiin Leikosaarentiellä? Siinä aika lähellä missä joukkoraiskaus tapahtui? Kyllä sun pitää välillä nukkua hieman, alkaa jutut lahota pahasti.

        Tämä EZB EKT ilmeisesti fantasioi jostain joukkoraiskauksesta, kyseisen Hilda Ranen unelmia, kuinka hänet otettaisiin väkisin, onhan ne himot hiirelläkin, aika usein tuo Starbu eli hilda Rane onst joukkoraiskauksesta puhunutkin, mutta Kalliossa kaikki mahdollista.

        Hilda puhui Leikosaaren tulipalosta, se oli 90-luvun hitasissa kallalahdessa ja sitä ei kukaan sytyttänyt vaan kyseessä sähkövika, sen sijaan Helsingin Hämentiellä kaksi hullua sytytti tulipalon, jossa koko talo oli vaarassa, nää oli niitä kaalion kundeja, tapahtui vuosi sitten, Hoh Hoi.


      • Vuosi lyhyt aika
        Abve kirjoitti:

        Tämä EZB EKT ilmeisesti fantasioi jostain joukkoraiskauksesta, kyseisen Hilda Ranen unelmia, kuinka hänet otettaisiin väkisin, onhan ne himot hiirelläkin, aika usein tuo Starbu eli hilda Rane onst joukkoraiskauksesta puhunutkin, mutta Kalliossa kaikki mahdollista.

        Hilda puhui Leikosaaren tulipalosta, se oli 90-luvun hitasissa kallalahdessa ja sitä ei kukaan sytyttänyt vaan kyseessä sähkövika, sen sijaan Helsingin Hämentiellä kaksi hullua sytytti tulipalon, jossa koko talo oli vaarassa, nää oli niitä kaalion kundeja, tapahtui vuosi sitten, Hoh Hoi.

        Kun asuntovelkaa on 30 vuotta, on vuosi lyhyt aika. Kohta kukaan ei enää osta Vuosaaresta mitään. HUH HUH!


      • Ei Kallioon!
        Vuosi lyhyt aika kirjoitti:

        Kun asuntovelkaa on 30 vuotta, on vuosi lyhyt aika. Kohta kukaan ei enää osta Vuosaaresta mitään. HUH HUH!

        Vuosaari edustaa nykyaikaa, monipuolista ja laadukasta asumista, Kallio edustaa ikiaikaista ja vaatimatonta asumismuotoa. Ken haluaa asua hyvin, ostaa asunnon Vuosaaresta, ken tahtoo asua huonosti, ostaa asunnon Kalliosta.

        Tiedän mistä kirjoitan, kun on molemmilla alueilla asumisesta kokemusta.


      • Dounald Däk
        Ei Kallioon! kirjoitti:

        Vuosaari edustaa nykyaikaa, monipuolista ja laadukasta asumista, Kallio edustaa ikiaikaista ja vaatimatonta asumismuotoa. Ken haluaa asua hyvin, ostaa asunnon Vuosaaresta, ken tahtoo asua huonosti, ostaa asunnon Kalliosta.

        Tiedän mistä kirjoitan, kun on molemmilla alueilla asumisesta kokemusta.

        Kalliossa neliöhinnat 60% korkeammat kuin Vuosaaressa, mistä lie johtuu, ei taida Vuosaari olla kelvollinen asuinalueena.


    • g...

      Hullu taas laitto itselleen plussan! poliisit ja palokunta ovat jo pitkään olleet huolissaan kallion tilanteesta, siellä kun ammuskellaan kaduilla, sivulliset vaarassa kun jengiläiset ottaa yhteen. Kallion narkomaani ongelma on tiedossa, rusikujahan löytyy rappukäytävistä, mutta Hildaa se ei haitattaa kunhan kusiämpäri on haisteltavissa. On SE HULLU toi kalion asukas BCE ECB eli hilda-rane..

    • tyhmääki tyhmempi

      ite en pelekää aurinkolahessa ainakaa mitää.. ei tarvi, on kaks karate tuntii takana jo alla varmistamassa turvallisen liikehdinnän alueella ku alueella.
      pöntöt!
      liikutte te sit malmilla, eirassa tai vaikka täälä aurinkolahdessa, hyvä neuvo ei pahitteeks: ihminen on ihmiselle susi vaan jos joku on sille lammas!!

      • Näin on

        Totta, Aurinkolahdessa pärjää jos on karatessa musta vyö.


      • aurinkofani
        Näin on kirjoitti:

        Totta, Aurinkolahdessa pärjää jos on karatessa musta vyö.

        Aurinkolahti on itä-helsingin ehdottomasti paras alue elää ja asua, kateelliset ja tyhjätaskut kirjoittelee mitä sattuu, kun vituttaa ja sieluun sattuu!!! NAUTITAAN ME
        aurikolahdessa ja koko vuosaaressa rauhallisesta ja mukavasta elämästä sanoo köyhät ja kipeet niin tai näin !!!


    • Jopajaksaa

      Tiina täällä taas on päässyt vauhtiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe