Miehille kysymys seksistä eka treffeillä

******

Onko niin, että jos nainen haluaa/suostuu seksiin ekalla tapaamisella hän on sen jälkeen liian helppo tai jotenkin muuten pilalla?
En todellakaan joka treffiseuran kanssa petiin päädy. Mutta jos treffiseura saapuu kaukaa ja muutenkin yövytään yhdessä niin se tuntuu jotenkin luonnolliselle.
Mutta siihen se tuntuu sitten jäävänkin. Vai se etäisyyskö siinä sitten onkin ongelma?
Kahvi-, leffa-, ravintola-deitit taas jatkavat yhteydenpitoa.

53

3414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ärsyttävät miehet

      Ehkäpä mies kokee että kun "tolta sai jo" niin mitäpä siihen sitten enempää tutustumaan.

      Nämä pitkämatkalaiset ja muuten vaikeasti liikkuvat saattavat oikein käyttää sitä matkustusvaivaansa tekosyynä että tekevät tapaamisesta bordellitapaamisen sensijaan että tutustuttaisiin jatkossakin lisää kuten normaalit ihmiset tapaavat tehdä kun tutkivat pitävätkö toisistaan.

      Ei sinulla ole velvollisuutta maksaa omalla kehollasi sitä että mies tuli jostain hevon kuusesta. Jos et pysty olemaan tuntematta syyllisyyttä että joku näki takiasi vaivaa, älä tapaa ketään kotonasi.

      Itse veivasin koko viime kuukauden yhden tyypin kanssa tapaamisesta. Annoin pari aikaa kahvilassa tapaamista varten ja ne hän aina perui. Mutta laittoi sitten aina viestiä että tavataanko TÄNÄÄN. Koska olin jo antanut ymmärtää kuinka hankalaa ex tempore -tapaaminen minulle on, alkoi tuntua että noissa vaateissa oli taustalla se että ajaa minut niin nurkkaan asian vaikeudella että olen mukamas pakotettu tapaamaan hänet kotonani. Alkoi jossain vaiheessa tenttaamaan onko minulla ollut seksiseuranhakuilmoituksia, ja tästä jo sen verran suutahdin ja totesin että antaa sitten olla kun tämä tähän suuntaan alkaa mennä.

      Jos vaikka olisikin niin en ikäiseni miehen kanssa halua olla mikään kertapano! Treffit ja seurustelu on ihan asia erikseen.

    • *******

      Näinhän se voi olla, että sillä selvä tämä nainen.
      En minä koe, että se olisi palkkio kiltisti kun ajoit tänne asti =-D
      Kyllä se ihan omasta halusta lähtee, mutta ehkä se ei silti hyvä tapa ole tätä peliä pelata..

    • ljiewafoweio

      Poikaset (ei välttämättä korreloi fyysisen iän kanssa) voivat ajatella tuolla tavalla. Mutta kyllähän se pidempi matka konkretisoituu vasta sitten, kun sitä matkustelee. Helppo sivuuttaa aluksi.

      Itse en enää etäsuhdetta alkaisi rakentamaan. Meillä meni kyllä eka viikonloppu niin että oltiin jo sovittu ennakkoon ettei seksiä harrastetta. Piti juuri ja juuri. :)

    • kinkkinen kysymys

      Voi vitsi mikä kysymys, eiköhän se riipu siitä vastapuolesta ja hänen arvoistaan ja siitä mitä hän ajattelee. Ei niitä voi täällä kysyä, jokaisella on oma mielipide.

    • vapaa35

      Joa aikoo sängyyn ekalla tapaamisella niin kannattaa kysyy mieheltä et mitä sen jälkeen tapahtuu kun ollaan harrastettu seksiä. Et haluaako mies sen jälkeen nähdä enään! Mä olen mies kans ja jos menisin sängyyn ekoilla treffeillaä
      niin en kehtais lopettaa yhteyden pitoo sen jälkeen. Mun luonteeseen ei vaan kuulu hylätä toista seksin jälkeen. Et kyllä itse ainakin haluaisin alkaa seksin jälkeen seurustelemaan. Nainen päättä kuitenkin viime kädessä et meneekö sängyyn ekalla kerralla.

      • että näin..

        Samaa mieltä olen kanssasi, oikeestaan kaikki aina tapahtuu fiilisten mukaan.


    • Free Fanny

      Aikamoinen riski ottaa ventovieras yöksi kotiin. Turvallisuusriski siis. Mutta vielä useammin käynee niin, että tilanne on jommalle kummalle tai molemmille kiusallinen.

    • höh !!!

      En missään tapauksessa hyppäis eka tapaamisella punkkaan, vaikka olis
      amerikan presidentti ja tulis toiselta planeetalta...

    • Mies 36

      Amerikan presidentti toiselta planeetalta olisi kyllä näkemisen arvoinen tapaus... :-D

      • höh !!!

        No joo, en minä nyt ufoja tarkoittanut, kunhan heitin, mutta korjattakoon,
        vaikka tulis mistä, niin tuo ekalla kerralla seksiä, on ihan hulluajatus.
        En näe siinä mitään luonnollista, ruveta ventovieraan kanssa punkkapuuhiin.

        Muuten, kyllähän nuo amerikkalaiset on vähän olevinaan muita ylenpänä.
        Tälläistä sulle.


      • Mies 36
        höh !!! kirjoitti:

        No joo, en minä nyt ufoja tarkoittanut, kunhan heitin, mutta korjattakoon,
        vaikka tulis mistä, niin tuo ekalla kerralla seksiä, on ihan hulluajatus.
        En näe siinä mitään luonnollista, ruveta ventovieraan kanssa punkkapuuhiin.

        Muuten, kyllähän nuo amerikkalaiset on vähän olevinaan muita ylenpänä.
        Tälläistä sulle.

        Heittona sen nimenomaan otinkin, kuulosti niin hauskalta. Varsinainen pointtisi tuli myös selväksi sen ohella.


      • back to future

        Voihan Amerikan presidentin virkaa hoitaa etätyönä toiselta planeetalta.


    • yli kolkyt ja risat

      Minä en ainakaan koskaan jatka yhteydenpitoa kun olen saanut. En halua vakiintua ja kerron sen aina ekana. SIlti jotkut muijat inisee, mutta ei ole tahtia haitannut.

      • *******

        Tämä nyt tietysti näin menee, jos hakee vain seksiä, sehän on ihan ok ja selvä kun siitä kerrotaankin toiselle.
        Mutta jos kyseessä onkin mies joka hakee sitoutumista.
        Tuolla ylempänä joku ihmetteli että on outoa kysyä moista täällä ja näin. No jonkinlainen läpileikkaus tässä oli mielessäni.


    • CatWoman38

      Vaikka olen nainen niin kommentoin silti :)

      Mun mielestä ekoilla treffeillä sänkyyn päädyttäessä katoaa se tietty jännitys, kutkutus, odottaminen. Toisaalta jos mies on vaan sen yhden asian ja yhden kaatokerran perässä, niin kaikkoaa se joka tapauksessa sitten kun on saanut, oli se sitten ekalla, tokalla tai kolmannella tapaamiskerralla. Mun mielestä on kivampaa odottaa ja tutustua vähän sillä mitä jää jäljelle jos heti ekalla kerralla heitetään alasti?
      Ei siinä ole tunnetta yhtään mukana. Jos muutaman kerran tapaa ja viettää aikaa yhdessä pitkiä aikoja, siis päiviä niin kyllähän sitä joko ihastuu tai sitten ei. Ja jos ihastuu niin sitten se seksi on paljon kiihkeämpää kun molemmat on sitä odottaneet. Ja sen ei ole niin väliä jos/kun ekan kerran seksi ei olekaan niin loistokasta. Kun molemmat on jo ihastuneet toisiinsa, ei tule vaivautuneita hiljaisia hetkiä ja molemmat tietää että jatkoa seuraa, siitä ei tarvitse edes puhua.

      Seksi ei mun mielestä ikinä voi olla hohdokasta, loistavaa, mahtavaa ekalla kerralla uuden kumppanin kanssa. Vaatii toisen tuntemista, opettelua. Sekä henkisesti että fyysisesti. Mä en ainakaan pysty saamaan orgasmia ennenkuin tunnen miehen ja luotan häneen täysin, seksi on tosin melkoisen mukavaa puuhaa ilman sitä isoa O:takin, mutta toki se kruunaa kaiken :D

      Etäisyys vieressä nukkuminen ei mun mielestä ole mikään selitys tai syy tai velvollisuus harrastaa seksiä. Jos kolahtaa niin kolahtaa, oli välimatkaa tai ei.
      Tuohon turvallisuusriskiin; tietenkään ei ikinä voi tietää mikä psykopaatti toinen on, mutta jos on puhelimessa puhunut ja jos molemmilla on puhtaat jauhot pussissa niin en ole itse törmännyt tai nettitreffailleilta kavereiltakaan kuullut että toinen osapuoli ei olisi kertonut omaa nimeään, jopa ihan oma-aloitteisesti. Ja kun toinen kertoo nimensä, puhelinnumeronsa ja työ/asuinpaikkansa niin nämä tiedot voi oman turvallisuudentunteensa lisäämiseksi kertoa vaikka parhaalle ystävälleen. Ja sopia vaikka jonkun tarkistussoiton... :)

      Kukin taaplaa tavallaan ja harrastaa seksiä silloin kun se _itsestä_ hyvältä tuntuu.

      • varmasti on pussit täynnä puhtaita jauhoja


    • yks vaan

      Tuota asiaa paljon pohtinut. Tällä palstallakin on siitä jonkin verran puhuttu. Osa miehistä ja naisista on sitä mieltä että ekalla tapaamisella ei "kannata" antaa, naiset usein sen takia etteivät kuulemma nauti seksistä elleivät tarpeeksi tunne, miehet yleensä sen takia että pitävät naista helppona joka tod näk antaa kaikille muillekin miehille ekalla kerralla. Toiset taas ovat sitä mieltä että pitää mennä fiiliksellä ja onpa paljon niitäkin esimerkkejä jossa mentiin ekalla kerralla sänkyyn ja on oltu 30 vuotta yhdessä sen jlk.

      Samansuuntaista olen kuitenkin käytännössä havainnut että jos haluaa nähdä sen ekan tapaamisen jälkeenkin niin ei kannata mennä sänkyyn ekalla kerralla. Jos mies on tosissaan kiinnostunut, vaikka vaan siitä seksistä, niin haluaa kyllä nähdä toistamiseenkin. Jokuset kyllä katoavat sitten sen jälkeen kun ovat "saaneet" riippumatta siitä saivatko ekalla, tokalla vai viidennellä kerralla. Jotkut taas haluavat tavata seksin jälkeenkin, vaikka se tapahtuisi ekallakin tapaamiskerralla.

      Mutta mitään haittaa ei siitä taida olla että antaa miehen (ja itsensä) odottaa seksiä muutaman tapaamiskerran verran. Pitkänmatkalaisen voi lähettää vaikka yöbussilla kotiinsa tai hotelliin tai sitten nukuttaa sohvalle.

      Henkilökohtaisesti olen kuitenkin sitä mieltä ettei toisaalta ihan kuukausitolkulla kannata seksiä naisenkaan odotella koska valitettavasti se että keskustelu sujuu ei takaa sitä että sängyssä sujuu. Siis ikinä.

    • Watchman -64

      On niitä naisiakin, jotka vaativat seksiä ekalla kerralla, vaikka hyvissä ajoin illan aikana olen asian ottanut puheeksi ja kun kieltäydyin niin sain vain tylyn kohtelun päälle eikä sen jälkeen tavattu. Yleensä miehistä sanotaan, ett panee kaikki kaks jalkaset tikapuista lähtien, mut niinku sanoin niin on niitä naisiakin.

      • xD

        >panee kaikki kaks jalkaset tikapuista lähtien

        Hih, hauska sanonta. En ole aiemmin kyllä kuullutkaan.

        Jotkut ihmiset tietty on vaan sellaisia että he ei malta odottaa yhtään. Taustalla voi olla vaikka se että ovat monta kertaa yrittäneet seurustella ja aina se menee pieleen, jolloin päättävät että jatkossa otan heti seksiä niin saanpa edes sitä.


      • ..................

        Joo, kyllä se pakittelu, jos nainen suoraan tai lähes suoraan antaa ymmärtää, on paha virhe. Seksiä on ollut eka treffeillä, mutta varsinaisesti ei minun aloitteesta koskaan. :) Vahingosta viisastuneena kieltäydyn vain silloin, jos nainen ei minua kiinnosta.


    • *******

      Tämä selvä.
      Pidän tästä lähtien tiiviisti pöksyt jalassa, vaikka kuinka mieli tekisi.
      Kiitos teille läpileikkauksesta!

      • Picador

        Joo kannattaakin pitää pöksyt jalassa ;)
        nimittäin jos minä olisin sun kanssa tosissaan treffeillä liikenteessä niin vaikka iminä sinua vikittelisinniin että saisin sut seksiä harrastaa niin sitten tämä mies kieltäytyy ja ne treffit oli siinä vaikka olis kuinka mukava nainen mutta jos mun tekee taas jotain naista mieli panna ekoillatreffeillä niin ei siinää oo muuta kuin pillu mielessä ja jatkoa on turha edes sen naisen haaveilla kerron kyllä sitten jälkeen päin viestillä ja puhelimessa että miksi ei jatku eli vähän kiusoittelen ja leikin naisilla koska mä osaan kyllä itseni pitää kurissa ;)

        ja jos ekat treffit meni hyvin ja eikä harrastetty seksiä niin jatkoo on tiedossa ja sitten seuraavalla kerralla saatan jo olla seksiä harrastamassa eikä se enää vaikuta sitten tulevaisuuteen :)

        mutta oon miettinyt että naiset sanoo että pitäis lähtee jalat alta niin tarkoittaakos se oikeesti ollaan heti haarat levällään?


    • Lyhyt vastaus: Ei ole liian helppo ja ei ole pilalla :)

      Joku muu tuossa jo sanoi sen mutta sanotaan nyt itsekin, että en mie ainakaan kehtais lopettaa yhteydenpitoo ekan seksikerran jälkeen. Jos siihen asti on päädytty, että seksi tulee kysymykseen niin ensimmäinen kerta on vasta alkua!

      Tosin se täytyy lisätä, että itselle seksi on sen verran iso osa suhdetta, että jos muutaman kerran jälkeen alkaa tuntua, ettei itse saa siitä irti niin paljon kuin tuntee antavansa, niin sitten on vakavan keskustelun paikka ainakin..

    • jonon jatkoksi?

      En hirveästi innostuisi treffikumppanista, joka on paneskellut lukuisten exien kanssa aina ekoilla tapaamisilla.

    • miten on ?

      Mietin, että jos mies kinuaisi seksiä heti ekalla tai sitä seuraavilla muutamilla tapaamisilla, niin muistin yhden tapauksen, jossa niin kävi. Siitä on jo aikaa ja minulle jäi siitä miehestä semmoinen mielikuva, että hän on kuin pahainen piski, joka on innoissaan kihnuttamassa itseään mitä tahansa vasten. Semmoinen vastenmielinen mielikuva siis jäi.

      Ei sitä voi kieltää, etteikö läheisyyttä kaipaisi, mutta sen aika tulee sitten, kun voi olla "lähes" varma siitä, että mies on myöa henkisesti ihastunut ja on valmis sitoutumaan vain minuun.

      Korjatkaa miehet, jos olen aivan metsässä: heti ensimmäisten viikkojen aikana on mahdollista, että muitakin naisia voi sänkyynsä viedä eli sitoutumiseen menee jonkin verran aikaa ?

      • >:(

        En ole mies, mutta ihmettelen että miten ihmeessä voi sitoutua kehenkään jos nai useampia ihmisiä yhtäaikaa??? Silloin kun ei ole kyse sovitusta seksiseurasta, vaan normaalista tutustumisesta, tuntuisi oudolta että saa naiskennella siellä täällä sen jälkeen kun on jo kerran mennyt sänkyyn tapaamansa ihmisen kanssa. Eikös normaali järki ja ennenkaikkea tunne sano että kun tutustutaan ihmiseen siltä pohjalta että kyseessä on seurustelu, niin silloin sänkyymeno on etappi josta eteenpäin sitoudutaan siihen toiseen siihen asti kun todetaan että se on ero tahi kuolema... Tuntuu vähän höhlältä että jostakusta parista joka ei asu yhdessä sanotaan että "seurustelevat", mutta kun ei muutakaan termiä ole niin kyllä se seurusteleminen on minun korvissani eksklusiivinen juttu eli ei siihen kuulu mikään hilluminen siellä täällä.

        Senköhän takia kukaan ei sitten mitään minun kanssani alakaan, kun saa sen käsityksen että en jaksa mitään vapaita suhteita... Kokeiltu kyllä on, mutta mitä järkeä sellaisessa on jos todellakin hakee ihmisestä sitä rakkainta läheisintä yksilöä jonka kanssa voisi jakaa kaiken mahdollisen, muunkin kuin sängyn.

        JOS miehet ovat sitä mieltä että sänkyyn on heti päästävä ja sängyn jälkeen(kään) mitään sitoumuksia ei ole olemassa, niin ilmeisesti parempi kun suhtautuu sänkyseikkailijoihin pelkkinä panoina. Eräskin mies taannoin todisteli vakavuuttaan ja romanttisuuttaan, mutta kun tuli ilmi etten välttämättä haluaisi häntä yöksi tänne (jonka hän käsitti että ei seksiä) niin kummasti katosi sekin mies sen koommin. Minkä helvetin takia pitää lässyttää vakavuudesta jos haluaa vain panna?! >:(


      • silleen
        >:( kirjoitti:

        En ole mies, mutta ihmettelen että miten ihmeessä voi sitoutua kehenkään jos nai useampia ihmisiä yhtäaikaa??? Silloin kun ei ole kyse sovitusta seksiseurasta, vaan normaalista tutustumisesta, tuntuisi oudolta että saa naiskennella siellä täällä sen jälkeen kun on jo kerran mennyt sänkyyn tapaamansa ihmisen kanssa. Eikös normaali järki ja ennenkaikkea tunne sano että kun tutustutaan ihmiseen siltä pohjalta että kyseessä on seurustelu, niin silloin sänkyymeno on etappi josta eteenpäin sitoudutaan siihen toiseen siihen asti kun todetaan että se on ero tahi kuolema... Tuntuu vähän höhlältä että jostakusta parista joka ei asu yhdessä sanotaan että "seurustelevat", mutta kun ei muutakaan termiä ole niin kyllä se seurusteleminen on minun korvissani eksklusiivinen juttu eli ei siihen kuulu mikään hilluminen siellä täällä.

        Senköhän takia kukaan ei sitten mitään minun kanssani alakaan, kun saa sen käsityksen että en jaksa mitään vapaita suhteita... Kokeiltu kyllä on, mutta mitä järkeä sellaisessa on jos todellakin hakee ihmisestä sitä rakkainta läheisintä yksilöä jonka kanssa voisi jakaa kaiken mahdollisen, muunkin kuin sängyn.

        JOS miehet ovat sitä mieltä että sänkyyn on heti päästävä ja sängyn jälkeen(kään) mitään sitoumuksia ei ole olemassa, niin ilmeisesti parempi kun suhtautuu sänkyseikkailijoihin pelkkinä panoina. Eräskin mies taannoin todisteli vakavuuttaan ja romanttisuuttaan, mutta kun tuli ilmi etten välttämättä haluaisi häntä yöksi tänne (jonka hän käsitti että ei seksiä) niin kummasti katosi sekin mies sen koommin. Minkä helvetin takia pitää lässyttää vakavuudesta jos haluaa vain panna?! >:(

        " Tuntuu vähän höhlältä että jostakusta parista joka ei asu yhdessä sanotaan että "seurustelevat", mutta kun ei muutakaan termiä ole niin kyllä se seurusteleminen on minun korvissani eksklusiivinen juttu eli ei siihen kuulu mikään hilluminen siellä täällä. "

        Nykyään moni nainen haluaa puhua "deittailusta", kun se on poliittisesti korrektimpi ilmaisu sille, että todellisuudessa harrastetaan irtosuhteita sen minkä ehditään. Parhaimmilla on laaja panohaaremi kierrossa koko ajan, joten se siitä oikeasta deittailusta ja aidosta tutustumisesta, kun ei ole edes kunnolla aikaa siihen tutustumiseen.


    • Yleisen uskomuksen mukaan miehet pitävät siitä että saavat seksiä ekoilla treffeillä.

      Pitävät? Just...

      Heitetään ylä femmoja tuntemattomien kanssa yö-bussissa.

      • Mutta vakavasti.

        Minua ei oikein miellytä ajatus seksistä ensitapaamisella. Sillä tosin ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että ajattelisin sen johdosta jotain naisesta...
        Mutta ei siitä sen enempää...


      • hahmotelma kirjoitti:

        Mutta vakavasti.

        Minua ei oikein miellytä ajatus seksistä ensitapaamisella. Sillä tosin ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että ajattelisin sen johdosta jotain naisesta...
        Mutta ei siitä sen enempää...

        Siis olisin ihan tyytyväinen vaikka en olisi saamassakaan... Matkustettuani kauemmaskin, niin ei tulisi miinusta, jos mun olettais nukkuvan vaan kiltisti.


    • nohöh_

      Kylläpä on outo selitys, tuo "saapuu kaukaa". Pitäisikö se palkita seksillä,
      että toinen joutuu istumaan autossa tuntitolkulla ?

      Minun takia ei siinä tapauksessa kannata vaivautua !

    • Jep jep...

      No jaa, kyllä tuo ainakin minun korvaani kuulostaa jo ihan ammatinvalinnalta. Otetaan nyt huomioon se, että deittailet säännöllisesti, ja "kaukaiset vieraat" vaihtuvat kuin sukat jalassa. Ei kiitos !

      Noin ylipäätänsä, sekstailu ekoilla treffeillä antaa todellakin helpon kuvan, koska ethän vielä edes tunne toista ihmistä. Toisin sanoin, kykenet sekstailemaan kenen tahansa ventovieraan kanssa. Mitä siihen edes treffejä sotkemaan.

      Niin sitä pitää...

      • ................

        Mistäs sen tietää, kuinka kauan tässä tapauksessa ovat tutustuneet? On hieman eri asia heittää muutama lyhyt viesti, kun kirjoitella vaikka kuukauden pari. Eka treffeillä sitten näkee vastaako mielikuva myös todellisuutta. Missään nimessä en kuitenkaan vertaisi baarissa hankittuun kännipanoon ja niistäkin on syntynyt elämän kestäviä suhteita. Joka tapauksessa, jos kiinnostus on molemminpuolista, takuuvarmasti se seksikin on molemmilla mielessä. :)


    • ArkiJaakko

      No seksin takiahan sitä treffaillaan, ei kai siinä tilanteessa ole tarkoitus ruveta puhumaan politiikkaakaan. Se on kummallakin osapuolella ainoa treffien syy.

      • D69

        Meikäläiselle on kyllä treffit ja yhdessä sovitut seksitreffit ihan eri asioita. Treffeillä yritetään selvittää että onko toinen ihminen sellainen jonka kanssa voisi parhaimmassa tapauksessa viettää koko loppuelämänsä.

        Kyllähän jotkut sitä seksinkin avulla selvittelevät, mutta useimmiten seksiä harjoitetaan heti ekalla tapaamisella vain sen takia että on niin puutteessa ja ajattelee että pitää tyydyttäytyä heti kun voi. Sitten alkaakin tulla inhoja fiiliksiä että onkos tuo toinen sen väärti että sitä viitsii jatkossa katsella. Pyh, menköön mäkeen kun kerta sain siltä jo...

        Minun mielestäni ihmiset voisivat vaikka harjoittaa seksitreffejä (=sovittu että mennään sänkyyn, mutta ei aloiteta suhdetta) enemmän niin ei sitten olisi niin helvetisti paineita kun menee perinteisille treffeille. Sitten jos tuntuu että tykästyy toiseen niin ei enää pelehdi muiden kanssa! Mutta eipä ole kiirus sinne sänkyyn kun ei ole jotain helvetillistä puolta vuotta selibaattia takana.

        En tiedä liekö hyvä idea, mutta idea kumminkin. Kunhan käyttää kumia...


      • 19+18=37
        D69 kirjoitti:

        Meikäläiselle on kyllä treffit ja yhdessä sovitut seksitreffit ihan eri asioita. Treffeillä yritetään selvittää että onko toinen ihminen sellainen jonka kanssa voisi parhaimmassa tapauksessa viettää koko loppuelämänsä.

        Kyllähän jotkut sitä seksinkin avulla selvittelevät, mutta useimmiten seksiä harjoitetaan heti ekalla tapaamisella vain sen takia että on niin puutteessa ja ajattelee että pitää tyydyttäytyä heti kun voi. Sitten alkaakin tulla inhoja fiiliksiä että onkos tuo toinen sen väärti että sitä viitsii jatkossa katsella. Pyh, menköön mäkeen kun kerta sain siltä jo...

        Minun mielestäni ihmiset voisivat vaikka harjoittaa seksitreffejä (=sovittu että mennään sänkyyn, mutta ei aloiteta suhdetta) enemmän niin ei sitten olisi niin helvetisti paineita kun menee perinteisille treffeille. Sitten jos tuntuu että tykästyy toiseen niin ei enää pelehdi muiden kanssa! Mutta eipä ole kiirus sinne sänkyyn kun ei ole jotain helvetillistä puolta vuotta selibaattia takana.

        En tiedä liekö hyvä idea, mutta idea kumminkin. Kunhan käyttää kumia...

        "Minun mielestäni ihmiset voisivat vaikka harjoittaa seksitreffejä (=sovittu että mennään sänkyyn, mutta ei aloiteta suhdetta) enemmän niin ei sitten olisi niin helvetisti paineita kun menee perinteisille treffeille. "

        Toimii naisen kannalta hyvin, mutta mies on näissä tilanteissa aina altavastaajan roolissa, jos ns. vahinko käy. Ilmankos naiset ovat niin helppoja sekstailemaan jo ensitreffeillä, kun riskin voi aina halutessaan ulkoistaa.


      • heh.
        19+18=37 kirjoitti:

        "Minun mielestäni ihmiset voisivat vaikka harjoittaa seksitreffejä (=sovittu että mennään sänkyyn, mutta ei aloiteta suhdetta) enemmän niin ei sitten olisi niin helvetisti paineita kun menee perinteisille treffeille. "

        Toimii naisen kannalta hyvin, mutta mies on näissä tilanteissa aina altavastaajan roolissa, jos ns. vahinko käy. Ilmankos naiset ovat niin helppoja sekstailemaan jo ensitreffeillä, kun riskin voi aina halutessaan ulkoistaa.

        Kuka käskee panna ilman kumia? Toisaalta jos on jo 30 v mittarissa niin vasektomia on poikaa!


    • hpjarr rukkaset

      No haista nyt, että pitäs kaikki treffattavat testata ekakerralla. Niinkö ja
      sitten haukuttas horos jakorasiaksi......Mitä ihmeen paskaa ?

    • Haluatko Tuksun?

      Nainen joka menee eka iltana sänkyyn ei ole sopiva vaimo/tyttöystävä ehdokas.
      Sänkyyn kelpaa kyllä, mutta muuten ei kiinnosta.

      Nimittäin nämä helpot tai varmat nakit ovat usein niitä, jotka antavat parastaan firmojen pikkujouluissa ja etelän lomamatkoilla (kunhan joku pyytää).

      Ihanne nainen on siveä eikä sorru ensi treffeillä sänkyyn.

    • t3tgae

      Ei minun mielestäni väliä. Meille miehille on tärkeintä se, että pystymme olemaan rennosti omia itsejämme ja meistä tuntuu että nainenkin pystyy. Jos se sitten johtaa heti saman tien johonkin muuhun, eipä sillä niin väliä. Seksi on kuitenkin vain seksiä...

    • 18+2=20

      "Onko niin, että jos nainen haluaa/suostuu seksiin ekalla tapaamisella hän on sen jälkeen liian helppo tai jotenkin muuten pilalla?"

      Miehenä ei tulisi mieleenkään sekstailla jo ekoilla treffeillä. Jos naisella olisi tähän kova hinku, ensimmäisenä tulee mieleen miksi, ja toiseksi tulee mieleen, onko kyseessä jopa ammatinvalinta ?

      Miehellä on usein näissä tapauksissa myös täysin 100 %:n riski joutua elareiden maksajaksi, joten pilistään kannattaa pitää huolta, jotta ei joudu ihan turhan maksajaksi. Liikenteessä on myös naisia, jotka deittailun varjolla yrittävät saada itsensä tiineeksi, ja laskun "vahingosta" miehelle. Siksi ei kannata juosta muna suorana pitkin kylää, ellei väkisin halua saada itselleen lisämenoja.

      • vanhanaikainen

        Hyvä kirjoitus.
        Naisena ainakin kammoan tyyppejä, jotka lentävät kukasta toiseen ilman mitään vastuuta mistään. Jo se, että treffi-ilmossaan sanoo hakevansa "ystävää, elämänkumppania, seksiseuraa ja jotain muuta..." saa ihmettelemään deittailun peruspointtia. Siis jos kaikki kelpaa, sellainen ei kelpaa minulle.


    • 8+10

      Mielestäni ensimmäisen tapaamisen seksiseikkailussa kumpikaan ei ole pilalla. Seksi on deittailussa luonnollista. Kun tapailu jää ekaan kertaan, syy tähän lienee selviää osapuolien kesken keskustelemalla.

    • rubber2

      Mielestäni tilanne ei ole mustavalkoinen.
      Olen itse hypännyt sänkypuuhiin ensitreffeillä tilanteessa jossa pitkään olen ollut ns. "kuivilla". Ei tämä silti vähennä arvostusta naista kohtaan ja edellinen pidempi parisuhdekin alkoi niissä merkeissä että ensikerralla oltiin jo peitonheilutuspuuhissa.

      Toisaalta, silloin jos treffien aikaan edellisestä kerrasta ei ole niin kauaa tai muuten vaan ei ole "painetta" niin ilmanmuuta mielummin säilytän jännitystä pidempään, sillä on aina vaarana että kiinnostus ei ylipäätänsä sitten kuitenkaan kasva, enkä suinkaan tahdo itseänikään nähtävän siinä valossa että olisin deittaillut vain seksin vuoksi.

      Joku tuolla kirjoitti, että sillä kun ei ensitreffeillä mennä sänkyyn saadaan kiinnostus ja tietynlainen odotus nousemaan. Näin onkin, joskus, mutta yhtälailla se että ensitapaamisen huuma johtaa suoraan sänkyyn saattaa sekin ottaa aikamoisen otteen, tietyllä tavalla ihastumisen ensinäkemällä. Ja en ole edes enää mikään teinipoika.

      Ja sitten sellainen juttu että kumia on syytä käyttää ensikerralla ihan aina. Vaikka toinen sanoisi syövänsä pillereitä tai mies vakuuttavansa että letkut on poikki. Käyttäkää kumia, oli se ekakerta ensitreffeillä tai myöhemmin.

    • niceasiamies

      Tulipahan vaan mieleen, että on se kumma kun nainen on se helppo jos antaa ekoilla treffeillä. Miehellekkö se kuuluu sitten asiaan? Jos nainen ei annakkaan on hän pihtari jamies jos ei anna niin on fiksu. Oli miten päin vaan ja antaako kukaan ekalla vaiko kymmenennellä kerralla niin kohtaamisessa on aina kaksi ja heidän kemioistaan kiinni.

    • jevgeni55

      Nythän on niin, että mies ei kieltäydy seksistä mikäli nainen ei ole aivan kamalan susiruma läski. Tämä siis riippumatta siitä onko mies kovin kiinnostunut naisesta noin niinkuin muuten. Toisin sanoen siis se että mies ei ota enää ekojen treffien jälkeen yhteyttä ei juurikaan riipu siitä että harrastettiinko seksiä vai ei, vaan siitä että mies ei ehkä vain ole kovin kiinnostunut kyseisestä daamista. Pikemminkin se menee niin päin, että jos seksiin asti päästiin jo ekalla kerralla, mies voi odottaa sitä myös seuraavalla kerralla joten se motivoi olemaan yhteydessä. Uutta tapaamista ei ehkä jaksa niin ehdottaa, jos tuntuu siltä että homma ei kuitenkaan etene kahvittelua pidemmälle.

    • kummin on

      * se että tapaa ihanan naisen joka tunnustaa että tuntee heti vetoa ja kipinää, suostuu ekoilla treffeillä seksiin ja jatkossa seksi on osa tutustumista, myös nainen tekee aloitteita

      vai

      * se että tapaa ihanan naisen, joka ei suostu sänkyyn ekoilla eikä tokilla treffeillä, kun sitten vaikka kolmansilla suostuu seksi on ok, mutta pidemmän päälle siitä puuttuu se aloitteellisuus

      • kummin on

        mun yllä oleva kysymys perustuu siihen, että itse tapailin kaikin puolin mukavaa miestä ja kun viidensillä treffeillä kaaduttiin lakanoihin, miehen seksuaalisuus oli sitä että hän sai tyydytyksen ja mulla ei väliä.. tämä toistui pari kertaa uudestaan, ennenkuin otin asian puheeksi ja hänen hölmistynyt ilme kertoi että luuli mun saanneen aina ja asian hän yritti ratkoa "hyväilyillä" joita "säesi kysymys: joko" kun sitä oli hänestä tarpeeksi kauan kestänyt.

        eli tuohon en enään halua, ihastua toiseen ja todeta että "omin käsin" saan hoitaa homman loppuun jos ei halua kiirehtimistä, juuri tuon takia en pidä mahdottomana ajatuksena että ekoilla treffeillä sänkyyn menisin, jos ne kemiat kohtaisi heti


    • asdadsadfasd

      faktaa on se että jos seksi on todella hyvää ja kemiat kohtaa kyseisen naisen kanssa niin kyllä sitä yhteyttä pitää sen ekan illan jälkeen

      • helpot.nakit

        Eli seksiä pitäs harrastaa heti ekana iltana?


    • järkiintynyt

      Minä olen lopettanut ekoilla treffeillä panemisen, koska ei niistä miehistä pääse sitten eroon. Ei millään. Ne hullaantuu ihan täysin ja on kuin päissään sen jälkeen, että lisää on saatava. Näköjään nuo ei pannutkin pitää yhteyttä treffien jälkeen joten.. Ei kun oikeasti jos on kiinnostava tyyppi niin panen heti. Ei ole vaan näkynyt. Otan riskin että se jää elämääni.

      • tenhotytsy

        Sama täällä. Huomannut että vakavammin suhtautuva palaa kyllä. Ekalla kerralla halaan ja kuulkaa-haistan!!-miehen ihoa, kun muuten synkkaa.

        On tutkittu että hyvin yhteen sopiva kumppani, jonka seksitarpeet kohtaavat, tuoksuu, ei haise.

        Muistettava silti että tuoksusta ei huomaa toisen olevan kpää tai kulkumu::ku.
        Olen aiemmin mennyt ekoilla sänkyyn, nykyään en.
        Puutteessa on nainenkin, tarpeet...
        Siveyttä ei kysytä enää missään. Vain oma sisikunta saattaa järkyttyä etenkin jos orgasmin saaminen on vaikeaa.

        Luota sisäiseen ääneesi.
        Jos onkin kertapano, voihan siitä nainenkin ottaa kaiken irti.
        Eipä jää jampat nurkkiin pyörimään.


    • keltainenvitonen

      Seksi on todella vaikea asia.... Ja se kun seksi tulee esiin vaikka kahvikupn äärellä muodossa tai toisessa niin siihen on todella vaikea lähteä mukaan vaikka haluaisikin alkaa jutella aiheesta.... ja varsinkin kun se aihe tulee naiselta ja vaikka seksistä on puhuttu jo ennen sitä ekaa kontaktia...

      Ja onhan se niinkin, että vaikka on asioita jotka on kokeiluluontoisia tai sovitaan rajat, niin sitä kyllä on vaikea pysyä siinä rajassa, vaan ajatus kuitenkin jää mieleen että kaikki jatkuu....

      Eikä se, että sanoin asian olevan vaikea keskustella,niin tarkoittanut sitä etten olisi häntä halunut.... se olisi voinut olle upeaakin....

      Ja hän sitäpaitsi oli naimisissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe