Ehkä alkavat ymmärtämään

Siperia opettaa

Pakkanen,Laukkanen ja Larikka. Nyt ilmeisesti ainakin jollain teistä alkaa raksuttamaan, että taidetaan tässä olla hiukan väärillä raiteilla. Ja oma ajatusmaailma joutuu remonttiin. Jos ei näin käy, niin sitten olette kaukana tavallisesta ihmisestä. Siis aivan tavallisesta palkansaajasta.

Kyllä tekin aivan varmasti olette jossain vaiheessa joutuneet tosissaan miettimään puoluekantaanne. Että olenko nyt tosiaan ihan oikeassa ryhmässä. Tietysti voihan olla että joku teistä on oikeasti porvari. Mutta jotenkin tuntuu että tv-toimittajan ja palomiehen taustalla ei ole eväitä porvariksi. No tietysti voi mainostaa itseään yrittäjäksi. Kaikkihan me yritetään, kuka milläkin menestyksellä.

Toivotaan että lähiajan tapahtumat ovat saaneet jalat palautumaan maahan, ja ymmärtämään oman asemansa. Ette te kaikki voi olla noilla taustoilla oikeita porvareita, ehkä hyväksikäytettyjä.

10

1039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaa opettaa

      Annetaan jokaisen ehdokkaan olla sitä mieltä, mitä haluaa. Äänestyspäätöksellä voidaa me sitten päättää.

      Jos joku haluaa leikkiä porvaria, niin annetaan sen tehdä niin.

      Jos joku haluaa tukea enemmän etelän ihmisiä, kun omiaan, niin siitä vaan. Siihenkin voidaan vastata omalla mielipiteellä vaaleissa.

      Meillä jokainen(äänioikeutettu) voi onneksi vaikuttaa. Jos esimerkiksi porvarien systeemit tuntee omiksi, niin silloin äänestää porvareita. Jos taas tuntee itsensä aivan tavalliseksi palkansaajaksi, niin silloin ei tietystikkään äänestä porvareita. Yksinkertaista.

      Toki vaalitulos laittaa hiukan ihmettelemään, että onko maassa noin paljon porvareita, sanotaan nyt yli satatuhatta ansaitsevia. Siis kun ajatellaan paljon porvari puolueet sai ääniä. Mutta kai näin sitten on. Eihän tuo muuten ole selitettävissä. No ollaan me muut tyytyväisiä siihen mitä me saadaan.

    • EDT

      Eduskuntavaalit opettavat vanhan Kouvolan porvareita. Edellisissä eduskuntavaaleissa kokoomuksen kannatus oli noin 25 %, nyt 9 % vähemmän eli noin 16 %. Uusi Kymijoen kaupunki ei ole enää vanha Kouvola ja ajat ovat muutenkin muuttuneet. Mitä tapahtuu seuraavissa kuntavaaleissa vuoden 2012 syksyllä? Tippuuko kokoomuksen valtuustoryhmän koko noin 10 valtuutettuun? Kannattaa muuten hyvissä ajoin alkaa kosiskella sitoutumattomia kokoomuksen leiriin, niin etteivät eksy perussuomalaisiin.

      • 2012

        Ei siinne persuihin enää kukaan eksy, osalle on jo nyt tullut "kotiin tulon aika".


    • Vähänkö järkee

      Kannattiko laittaa tämä ylimielinen kultalusikka suussa syntynyt KTM pelle ja eduskunnassa mitään aikaansaamaton palomies kokoomuksen ehdokkaiksi. Porvareitten kannattajat kun eivät taida olla kuitenkaan sitä ihan tyhmintä kansanosaa.

      • sitä järkee

        Vähän, tai ei oikeesti nimeksikään.


    • jouni korpivajaa

      Ja persut nillittää. Kokoomus meni jo ohi. Persujen kannatus ei tule tuosta nousemaan. Suomen hörhöjen osuus on se 15 prossaa, eli sorry vaan peräsuomalaiset.

      • ketku käteinen

        Sori itsellesi ei teitä hörhöjä nyt sentään 15 prossaa ole. Tuo on jo loukkaus Kokoomuselaisia kohtaan, ei pidä hörhöksi haukkua ihmisiä jotka vaan on tyhmiä.


    • Ottaako päähän :)

      Taitaa jossain nyppiä taas pahasti. Tämä pläjäys tuli heti sen jälkeen, kun porvaripuolueet Keskusta ja Kokoomus ovat viimeisen mielipidetiedustelun mukaan kasvattaneet suosiotaan ja vasemmisto SDB ja perussuomalaiset taas alkaneet vajota.

    • hyvin menee

      Näitä tavallisia ihmisiä, keskustalaisia ja kokkareita tais olla gallubin mukaan taas enemmän kuin edellisellä kerralla. persujen taival taitaa olla nyt laskusuhdanteessa...

    • harhaa se vaan

      Herää pahvi, herrojen puolueet ovat kasvattaneet taas suosiotaan, eli homma kulkee taas! Turhaan yrität painaa porvareita, ne nostaa Kouvolan jos jotkut sen tekevät. On se kumma kun ei työtä tekevät ihmiset meinaa näille verkkoänkyröille kelvata. Mikä on se tapahtuma minkä pitäisi palauttaa jalat maahan???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe