ostopalveluna hAMMASLÄÄKÄRI

KOKEMUSTA ON

onko Turussa on voittanut kilpailutuksen ostopalveluista aurakadun hammaslääkäri ? kop kolmion talossa. EI KANNATA MENNÄ KENENKÄÄN !

19

3134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puuduta tajuttomaksi

      Perustele, mikä rooli sulla on tässä mielipiteessä, onko jotain
      ammattitaidotonta sohlattu.
      Minulla on sinne aika varattuna.
      Hövelin hammaslääkärissä joku vuosi aikaa tumma mies väänteli
      minulta takahampaan jämiä irti rautavitosella, ilmeisesti silmät kiinni,
      viereinen hammas toimi kammen tukena ja hajosi viikossa kappaliksi.
      Sitä lääkäriä ei voi suositella.
      Kasinonkulma oli ennen ostopalveluna, oli hyvä.

    • .-.

      Olen käynyt nyt kaksi kertaa melkein peräkkäin juurikin tuossa aurakadun hammaslääkärissä, en voi muuta olla kuin tyytyväinen. Alunperin menin sinne kun huomasin lehdessä hampaiden tarkistustarjouksen, joka oli 24 euroa. En ole käynyt hammaslääkärissä ainakaan 7 vuoteen ja pelko niitä kohtaan oli suuri. Nyt on kaks reissua tehty eikä ole mitään traagista tai kamalaa tapahtunut ja iso plussa oli myös se, että sieltä saa ilta-aikojakin! Oli ammatitaitoista, nopeaa ja kaikinpuolin ok. Enkä kyllä mennyt minkään ostopalvelun kautta mut se nyt taitaa olla ihan sama..

      • MIrrako

        Ei taida olla ihan sama kuitenkaan.


    • ihmeissään...

      INHOAN HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNTIÄ....JA TÄMÄN KOKEMUKSEN JÄLKEEN VIELÄ ENEMMÄN :(

      Aloitin käynnit Aurakadulla maaliskuussa.

      LÄÄKÄRI NO.. 1 oli tumma mies varustettuna huonolla suomenkielellä. Suomen kielen puhuminen tuotti vähän vaikeuksia ja ymmärtäminen vielä enemmän. Koska ymmärrystä kieleemme ei ollut riittävästi, ei hän sitten viitsinyt kuunnella lainkaan....ohitettiin vaan keskusteluyritykset.
      Ensimmäisin kerran saldo: tieto kuudesta paikan lohkeamasta ( johtuen vanhoista paikoista) ja yksi varsinainen reikä. Suurin lohkeama paikattiin...siis lohkeama, hampaasta n. puolet pois....ei reikää...ja tämä lohkeama ei siis ollut ikinä särkenyt tai muutenkaan vaivannut...

      Tämän käynnin jälkeen alkoi helvetti...ympäri vuorokauden Burana 600 kolmen viikon ajan....olisi tietty pitänyt mennä aiemmin takaisin, mutta mutta.....odottelin josko tuo nyt menisi ohi....ei mennyt. Piti varata särkyaika.
      Ja kuinka ollakkaan...sama tumma mies...:(
      Ensimmäinen lause :Ei ole mitään vielä tehty ???sanoin, että juuri sen takia olen täällä kun paikkasit viimeksi ja se juuri nyt särkee :) PITÄÄ TEHDÄ JUURIHOITO, oli hänen kommenttinsa.... minä sitten ehdottelemaan et jos ei nyt kummiskaan hätiköidä....ja taas : PITÄÄ TEHDÄ JUURIHOITO.... ei kuunnellut....pakko tehdä jos on suuri karies...sanoin että ei ole kun oli vaan lohjennut....eikä muuta kun PAKKO TEHDÄ JUURIHOITO...siinä sitten yritin vielä vikistä kaikki työkalut suussa, mutta turhaan. Olisi pitänyt nousta ja lähteä, mutta en sit noussut ja nyt kaduttaa...
      Sitten laitettiin D-tippoja ( tappaa hermot) ja väliaikainen paikka....

      Yöunet meni...soitin ajanvaraukseen ja sanoin, että en voi enää mennä kyseiselle lääkärille vaan haluan toisen.
      Pyysin lääkäriä, joka oli hoitanut mieheni hampaita ja oli tuntunut pätevältä ja mukavalta...sain ajan hänelle.

      LÄÄKÄRI NO.2 NUORI MUKAVA MIES :)

      Otti röntgen kuvat heti. Kuvista näkyi, että hermot tappava "lääke" ei ole mennyt kanaviin asti...ei tarvita juurihoitoa :D
      Paikattiin kaksi hammasta. Yksi väliaikaisella paikalla ja toinen pysyvällä. Pysyvän paikan alla olevaa lohkeamaa ei porattu eikä käsitelty muutenkaan mitenkään. siihen vaan mällättiin paikka-aine suoraan ??? seuraava aika oli parin päivän päästä, mutta se peruuntui h.lääkärin sairastuttua.
      molemmat paikat , siis pysyvä ja väliaikainen lähtivät irti parin viikon sisällä.

      LÄÄKÄRI NO.3 sairastuneen sijainen Helsingistä, ihan ok :)

      paikkasi lohkeaman josta oli se väliaikainen paikka irronnut. Ja ensi kerralla sitten : PAKKO ALOITTAA JUURIHOITO, JA KIIREESTI SITTENKIN :(((((....ja minä taas : että ei kai , kun juuri viimeksi sanottiin, että ei tarvitse....kyllä kuulemma tarvitsee ja nopeesti sittenkin :(...että sillai.....kehen tässä sitten luottaisi ????

      Tällä hetkellä hampaita ei särje eikä kolota....mielessä on jo käynyt, että lopetanko tämän "kivan" leikin kesken....mutta en nyt kuiteskaan....kesäkuussa on sitten seuraava aika ja silloin sitten taas uusi lääkäri ...sairastuneen tilalle...ja katsotaan mitä mieltä tämä on juurihoidosta...

      Kaiken kaikkiaan :#ittumainen purukaluston hoito....

      NELJÄ KÄYNTIÄ : YKSI HAMMAS PAIKATTU
      SEURAAVAKSI VIIDES KÄYNTI JA NELJÄS LÄÄKÄRI : kun aina on uusi lääkäri puolen tunnin ajasta menee iso osa siihen kun koneelta tutkitaan mitä minun hampailleni pitää tehdä.

      Tähän purkaukseen oli syynä se, että tutkailin tänään näitä saamiani laskuja. Väliaikaisen ja pysyvän hampaan laskussa oli laskutettu kahdesta pysyvästä paikasta ( jotka ovat molemmat irronneet ).
      Turun Sanomissa kirjoiteltiin juuri tästä kyseisestä ongelmasta : laskutetaan liikaa / näyttää kirjoitus pitävän yhä paikkaansa, vaikka aikaa onkin kulunut.

      Tämän hoitorupeaman hoidan loppuun, mutta IKINÄ ENÄÄ EN TÄMÄN JÄLKEEN ASIOI AURAKADUN HAMMASKESKUKSESSA !!!!!!!!!!!!!
      EIKÄ EHKÄ KANNATA KENENKÄÄN MUUNKAAN MENNÄ SIELLÄ HAMPAITAAN HOIDATTAMAAN.

      nim. hinta/laatu suhde kohdallaan ( jos kerran halvimmalla tätä tekevät...)

      • ehkä hampaaton

        Käyn tällä hetkellä aurakadun hammaskeskuksessa ja kokemukseni ovat samanlaiset kuin sinulla,jos olisin lukenut tämän aikaisemmin en olisi mennyt kyseiseen paikkaan.Paskasti hoitavat ja pelkkää rahastusta,en suosittele kenellekkään


      • keijutäti

        tarkoitatteko kop-kplmio talossa olevaa omahammaslääkäriä?siellä minulla hyvin samanlaisia kokemuksia. menin paikkauttamaan hampaani ja menetin puolet hampaistani!!


    • ihmeissään...

      Valitus ostopalvelusta tehty. Asia luvattiin käydä läpi yhteisessä palaverissa...katsotaan mitä tuleman pitää :) Hoitosuhde aurakadun hammashoitolaan päättyi ja uusi aika tulossa jonnekkin kaupungin omaan hammashoitolaan :)

      • 14+9

        Juvosellekko valitit, vai muist. sos.terv.toim.,peruspalv.ltk.
        AAAAAPpppppppuuuvva, huomenna aika Aurak. hammask.
        Kiitän rohkaisusta.


      • ihmeissään...
        14+9 kirjoitti:

        Juvosellekko valitit, vai muist. sos.terv.toim.,peruspalv.ltk.
        AAAAAPpppppppuuuvva, huomenna aika Aurak. hammask.
        Kiitän rohkaisusta.

        Ei ollut Juvonen. Sain henilön nimen ja numeron kaupungin hammashoidon ajanvarauksesta. Kyseinen henkilö hoitaa juuri ostopalvelu palautteet...vaikutti hyvältä hommaansa :)


    • ihmeissään...

      No niin...jokseenkin huvittavia piirteitä saa tämä hammasoperaatio...ei enää tiedä itkiskö vai nauraisko :O

      Kävin sitten Mullintiellä joskus kesän aikana...irronnut paikka korjattiin takuuhuoltona. Kahden päivän päästä tuli lasku takuuhuollosta. Ja taas sitten valittamaan, että sain laskun peruttua.

      Tänään oli taas aika Mullintielle...piti vielä jatkaa takuuhuoltoa, mutta koko aika kului uudessa purukaluston tarkastuksessa ja uusi kuvakin otettiin, vaikka oli aiemmat röntgenkuvat mukana...ylläri ylläri...tämä kuudes hammaslääkäri löysi tässä perusteellisessa tarkastuksessa neljä uutta paikattavaa kohtaa ( näistä olin kyllä jo aiemminkin itse maininnut , mutta niissä ei kuulemma ollut kariesta).Viisi aiempaa ei ollut näitä havainnut ::O

      Väliaikainen paikka on yhä suussa ja nyt tais sit tulla tuomio, että juurihoito tehdään tai vaihtoehtoisesti se revitään pois...en tiedä vielä kumpaan ratkaisuun päädyn.
      Lääkäri meinasi vielä varata ajan perusteelliseen kuvaukseen, mutta kieltäydyin kunniasta...kahdet kuvat on jo otettu. Se riittää nyt minulle....ja seuravalla kerralla on kuulemma sitten taas eri lääkäri....jotain omituista tässä Turun hammashuollossa :(
      No joo...olen ottanut opikseni..seuraavalla kerralla yksityiselle puolelle...nyt en enää viitsi jättää tätä touhua kesken...niiiiiin pal mielenkiintoseks menee :)

      Maaliskuusta asti siis on tätä hampaistoa huollettu...

      • Siuiuui

        Tammikuusta asti ollut jonossa, eikä mitään aikaa kuulu edes viellä? Mutta enpä ihmettele enää jos on tuonlaista söhelystä! Taidan antaa ottaa loputkin hampaat pois ja laittaa protesit. Eräs 60v Hammas lääkäri pelkoinen.


      • Satuilua
        Siuiuui kirjoitti:

        Tammikuusta asti ollut jonossa, eikä mitään aikaa kuulu edes viellä? Mutta enpä ihmettele enää jos on tuonlaista söhelystä! Taidan antaa ottaa loputkin hampaat pois ja laittaa protesit. Eräs 60v Hammas lääkäri pelkoinen.

        Aurakadun Hammaskeskus -nimistä yritystä ei ole olemassa. Miksi "ehkä hampaaton "kirjoittaa satua.

        Häpeä


      • kallista ostopalvelu

        Mullintien hoitolassa AR rahastaa ottamalla röntgenkuvia eikä niistä mitään ymmärrä. Turha ainakaan todellisen säryn kanssa valokuvattavaksi mennä. Kalliiksi tulee potilaille. Monilla sama kokemus. Pelkkä lasku ei paljon hampaita hoida.


      • tunntematon potilas

      • äläpäs satuile
        Satuilua kirjoitti:

        Aurakadun Hammaskeskus -nimistä yritystä ei ole olemassa. Miksi "ehkä hampaaton "kirjoittaa satua.

        Häpeä

        http://www.finder.fi/Hammaslääkäreitä/Aurakadun Hammaskeskus/TURKU/toiminta/2317074

        Aurakadun Hammaskeskus
        Aurakatu 6, 20100 TURKU
        075 755 5578
        Y-tunnus: 17231569
        Markkinointinimi: Aurakadun Hammaskeskus
        Virallinen nimi: Mediverkko Terveyspalvelut Oy
        Aputoiminimet: Mediverkko, Remedix Terveyspalvelut
        Entinen nimi: Mediverkko Oy


      • !!!!!!
        kallista ostopalvelu kirjoitti:

        Mullintien hoitolassa AR rahastaa ottamalla röntgenkuvia eikä niistä mitään ymmärrä. Turha ainakaan todellisen säryn kanssa valokuvattavaksi mennä. Kalliiksi tulee potilaille. Monilla sama kokemus. Pelkkä lasku ei paljon hampaita hoida.

        Kasinon kulman hammas lääkärissä kevän käynnyt,siellä on ammattitaitoinen lääkäri, olen erittäin tyytyväinen pelko potilas! Oli myös osto palvelu. Voin suositella. Pelostakin hävisi puolet, oli tunne että on luotettavissa käsissä.


      • Satuilua
        !!!!!! kirjoitti:

        Kasinon kulman hammas lääkärissä kevän käynnyt,siellä on ammattitaitoinen lääkäri, olen erittäin tyytyväinen pelko potilas! Oli myös osto palvelu. Voin suositella. Pelostakin hävisi puolet, oli tunne että on luotettavissa käsissä.

        En satuillut ja satuile vieläkään.

        Toiminimi on yritystoiminnassa merkittävä kaupparekisteriin. Patentti-jarekisterihallituksen ja verohallinnon rekisteri (www.ytj.fi) ei tunne Aurakadun Hammaskeskusta.

        Finder on Eniron epävirallinen kotisivu. Markkinointinimi pitää löytyä aputoiminimenä kaupparekisteristä.


      • Kummallista on.
        Satuilua kirjoitti:

        En satuillut ja satuile vieläkään.

        Toiminimi on yritystoiminnassa merkittävä kaupparekisteriin. Patentti-jarekisterihallituksen ja verohallinnon rekisteri (www.ytj.fi) ei tunne Aurakadun Hammaskeskusta.

        Finder on Eniron epävirallinen kotisivu. Markkinointinimi pitää löytyä aputoiminimenä kaupparekisteristä.

        Markkinoinnissa ja asiakassuhteissa tulee käyttää oikeaa rekisteröityä nimeä. Miten asiakas voi tarkastaa taustat ja vaikka maksuhäiriöt, jos onkin pelkkä "markkinointi"nimi.

        Minäkin rupeaen esiintymään "markkinointi"nimelläni, kun otan pikavippejä ja tavaraa luotolla.


    • pasisipa2

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe