Liikuntakeskus Core?!

reenaamaanko

Millainen paikka? Ryhmätunnit,pukutilat,punttisali? Mahtuuko/pääseekö tunneille hyvin? Toimiiko ajanvarausjärjestelmä hyvin? Voiko kerralla varata vaikka viikon ajalle tunnit?

Kaikki kokemus ja mielipiteet tervetulleita :)

21

3701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kävijä

      Aivan mahtava paikka ja ihana porukka!=) Ryhmätunnit tosi mukavia ja monipuolisuutta ainakin löytyy, tunneille pääsy riippuu aivan siitä mikä tunti on kyseessä ja milloin, mutta ajanvarausjärjestelmä netissä toimii moitteettomasti! Tosi kätevää kun kuntosalilla voi käydä 00.00 yöllä saakka ulko-ovessa olevan mg-kortin lukulaitteen avulla. Ja kerralla voit varata vaikka koko viikon ajalle tunnit ja pidemmällekin voi varata tunteja.

    • Komposti

      Intel Core 2 duo`???

      tV;KompostiPerse

    • coretus

      ihan huippu pleissi :)

    • Jumppaintoinen

      Millaista porukkaa Coressa nykyisin käy?

      • reenari

        Tuleppa katsomaan, nimittäin jumppia on joka lähtöön ja pyöräilytreenit lisäksi. Jumppia on aamulla ja illasta eli jokaiselle luulisi löytyvän joku aika.
        Porukasta... meitähän on joka lähtöön, pääasiassa naisia. Ikähaitari on onneksi laaja nuorista työistä eläkeikäisiin. On erittäin hyväkuntoista porukkaa ja hyvän kunnon tavoittelijoita ( minäkin olen käynyt pari kuukautta ja huomaan kuntoni kohentuneen huomattavasti) . Eipä täällä tosin toisia olla tultu arvostelemaan, en ole ainakaan huomannut . Hauskaakin on ja juttu luistaa, mutta hiljaakin saapi olla:)

        Paras jumppapaikka, missä itse olen käynyt ( olen ollut useissa eri puolilla Suomea).


    • reenaamaanko

      Entäpä näin kuuden vuoden jälkeen? Onko kaikki siirtyny Kelloon? Minkälainen keskus tämä Haukiputaalla oleva nykyään on?

    • Siljainen

      Uutena putaalaisena olisin myös kiinnostunut paikan nykytilanteesta :)

    • Testannut

      Ylimielistä sakkia, kytätään toisia arvostellen ja onko kaikilla ohjaajillakaan oikeaa ammatti taitoa?

      • Siljainen

        Onpa harmi kuulla. Juuri tuollaista pelkään, kiva olisi löytää sali johon voi hyvillä mielin mennä vaikkei olisikaan mikään pro... Kertoisitko, miten tuo arvosteleva kyttääminen käytännössä ilmenee ja millaisia kokemuksia sinulla ohjaajista on?


      • Kokenut_SaliKalle

        Paskapuhetta. Kellon Core on Pohjoisen Oulun paras mesta. Henkilökunta on todella mukavaa ja osaavaa, paikat on siistit ja kunnossa, eikä haise hiki eikä paska. Lisäboonuksena vielä että väkeä sopivan vähän joten mihinkään ei ole tunkua tai jonoa, joka ei varmaan ole henkilökunnan mielestä hyvä asia...


    • PettynytLiikkuja

      Juu ei tuolla enää viitti käydä. Tietty porukka, sisäpiiri juttuja vaan.

      • Siljainen

        Toisaalta tartteeko siellä missään "jutuissa" olla mukanakaan jos lähinnä itsekseen treenaa...? Vai näkyykö tämä sisäpiirihomma jotenkin käytännössä satunnaiselle kävijälle?

        En siis voi tietää kun ei kokemusta ole, mutta haluaisin tietää mitä nämä negakokemukset on käytännössä.


      • eirinkejä

        Höpöhöpö mitään sisärinkejä ole. Kesän alusta kulkenut säännöllisesti ja porukkaa on joka ikä- ja kuntoluokasta. Aina kiva mennä mutta pois ei malttais lähtee.


    • salillakävijä-85

      ite melko uutena kävijänä oon huomannu just päinvastaista! ihmiset monesti tervehtii enkä oo kokenu että tuijotetettais tai katottas pitkin nenänvartta.

      hinta-laatusuhde on kyllä hyvä jos ajattelee että kolmellakympillä pääsee 24/7 ja siihen ryhmäliikuntatunnit mukaanlukien.

      toki ryhmäliikuntatunnit vois olla vähän monipuolisempia. itselläkin oli ennakkoluuloja paikkaa kohtaan mutta onneksi erehdyin. suosittelen kokeilemaan!

    • Jatkossakin

      Core....Kuntosali missä koskaan ei ole jäänyt treenit tekemättä rikkinäisten laitten vuoksi....Sali missä pystyy treenaaman vaikka valkoiset sukat jalassa ja sukat valkoiset pois lähtiessäkin...Laitteet ja painot joilla aloittelijastakin voi halutessa kehittyä kilpailija...Tuohon ylimielisyyteen ja sisäpiireihin paha ottaa kantaa, koska käyn siellä treenaamassa en seurustelemassa enkä päivittelemässä somea...Uskoisin että noiden vähemmän positiivisten kannan ottajien laji ei vältämättä ole salilla käynti, vaan esim joku muu...Ohjaajien ammattitaidoistakin varmasti pyydettäessä löytyy tarvittavaa tietoa...Se on monestikkin sellainen juttu, että jos sitä kehitystä ei omalla kohdalla ala tapahtumaan, niin syyhän löytyy helpoiten salista ja niiden asiakkaista...Olen ehtinyt 3 eri omistajan aikakaudella paikassa kulkea ja varmaankin niin kauan kuin jalat kuljettaa portaat ylös ja alas tulen kulkemaan...

    • Sali10

      Sekä hyvää että huonoa löytyy.. Nämä jotka ylistää paikkaa, ovat työntekijöiden tuttuja. Edellinen kirjoittaja puhui täysin höpöjä mainitessaan somen päivittelemisestä ja negatiivisten kommentoijien ala ei olisi salilla käynti tai jos kehitystä omalla kohdalla ei ala tapahtumaan niin syytä etsitään salilta.. Tässä yksi esimerkki kaikki tietävästä ylimielisestä salilla kävijästä. Näitä siellä riittää.

    • VapaaMielipide

      Hei, nämä ovat mielipide asioita. Turha lähteä syyttelemään tai arvostelemaan jos joku ei tykkää ja jos toinen tykkää niin hyvä! Mielipiteitä saa vapaasti kertoa!

    • Vieras

      Mukava paikka. Huiput ohjaajat ja näin alottelijallakin helppo mennä.

    • Pinada

      Ihan kiva ja siisti paikka jossa laitteet kunnossa eikä ole turhaa ruuhkaa. Jos jostain pitää valittaa niin aamuisin siellä kokoontuu joku pappakerho jonka hölinää ei meinaa edes kuulokkeet peittää.

    • Nilsen

      Yleensä kuntosalit on aikuisten paikkoja, mutta Kellossa on alkanut kulkemaan jotain mopopoikia myös. Kikattelevat ja ölisevät isoon ääneen. Menisivät apinat potkimaan toisiaan sinne s-marketin eteen.

    • Jönssons

      Kellon Coressa on ihan samaa porukkaa kuin muillakin saleilla. On puhkuja *thish* *tsuh*, ähkijöitä, pappoja, naamaa myöten tatuoituja hupparipellejä ja ties mitä keijoannikkia. Reenatessa ei juuri tule toisia katseltua.

      Tärkeintä on että Coressa kamat on kunnossa ja paikat siistinä. Ei haise hiki eikä kusi. Munsta selkeesti paremman tason paikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      391
      3981
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      217
      1972
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1480
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1330
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      970
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      122
      920
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      878
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe