Posan palvelu ?

Jokke K:päästä

Posa on palkannut hämmästyttävän paljon ulkomaalaisia lääkäreitä mm.ent. Neuvostoliiton alueelta, eikä siinä mitään,heidän joukossaan on mm.erittäin hyvä selkäspesialisti jolta sain avun selkäkipuihini tuossa alkuvuodesta.
Päivystys Posassa takkuaa kyllä pahasti edelleen, ajat saattavat olla useita tunteja myöhässä kun vain yksi lääkäri päivystää.
Samoin vastaanottoaikojen saaminen on vaikeaa.
Millaisia kokemuksia teillä muilla K:pääläisillä on Posan toiminnasta ja palveluista ?

87

5522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P_A

      Tätä se on kun lääkärit ovat olleet päättämässä kansallisista koulutuspaikoista. 1990-luvulla vähennettiin aloituspaikkoja ja sitten lisättiin mutta vajeen poistuminen kestää pitkän pitkän aikaan. 30 vuotta. Lääkärikoulutusta pitää lisätä reilusti kyllä sitten helpommin voidaan paikata sairaanhoitaja ja perushoitajavaveita vaikka ulkomaisin voimin mutta korkeasti koulutetut työpaikat tulee pitää suomalaisten käsissä. Tätä asiaa ei voi kaataa Posa syyksi. Kyllä täällä on temppuja tehty ja tontteja tarjottu, jotta lääkäreitä saadaan. Mutta enemmistö lääkäreistä on naisia, jotka tykkäävät isommista cityistä..ehkä uusi kunta on myös parempi houkutteluustekijä. Saadaan ainakin päivystys taas oman kunnan sisälle..

    • Nina44

      Posan palvelu on mielestäni ihan tyydyttävää.
      Pahimmat ongelmat ovat juuri tuon päivystyksen kanssa, eli siellä saa istua pahimmassa tapauksessa useita tunteja tuskissaan odottamassa.
      Samoin kaikki maksut nousevat joka vuosi esim.vuosimaksu, käynti ja tutkimusmaksut, hoitopäivien hinta ym.

      • Tyytymätön

        No ei ainakaan kotipalvelu puolella homma toimi.

        Ja kyllä hoitajia käytännön hoitotyöstä on vähennetty aivan liikaa vanhainkotipuolellakin.

        Johtohenkilöt Kankaanpäässä ei välttämättä ole perillä eri paikkakuntien tilanteista. Eivätkä he tunne kentällä hoidettaviaan ja siten eivät tiedosta kentän tarvetta. Voi,voi.

        Miksi johtajia on liikaa ja käytännön hoitajia aivan liian vähän?? Jotain tarttis tehrä.....


    • Uutta odotteleva

      Kovin on vähän otettu keskusteluun kantaa. Kuitenkin yleisesti kentällä mielipiteet osoittavat yleistä tyytymättömyyttä moniinkin asioihin.

      Mutta eikös se käytännössä ole niin, että kun uusi kuntaliitos astuu voimaan, niin Posa jää historiaan.

      • Uutta odotellessa

        Tulisi nyt pian voimaan uusi kuntaliitos asia, jäisi Posa historiaan. Posa ei tosiaan toimi. Se on nähty moneen kertaan. Harmi, että näin on. Toivottavasti jatkossa homma toimii paremmin uusin kuvioin.


    • köyhä, mutta onnelli

      POSAn palvelu on kyllä perseestä! Eivät mitään vahingossakaan tahdo ymmärtää ja alentelevat ihmisten perusosia vaikka työnhaut voimassa ja kaikki muutenkin kunnossa... Lippuja ja lappuja lähettelevät postissa sitten vaan ja olettavat että alle vuorokauden sisään pääsen täältä kymmenen kilometrin päästä tapaamiseen... Fyysisiä ja psyykkisiä sairauksia on ihan riittävästi... Kun ei ole taloudessamme autoa tietenkään, linja-autoja kulkee miten sattuu jos kulkee eikä pakollisten menojen jälkeen jää ikinä ylimääräistä rahaa...

    • Pakosti Posassa

      Luin Kankaanpään Seudusta to 11.10.2012 karmaisevan jutun Posan palvelusta. Miten voi olla mahdollista, että alle puolen vuoden ikäistä vauvaa ei oteta hoitoon, vaikka hän on ovella. Mikä on vastaanottovirkailijan moraali? Mielestäni tässäkin tilanteessa voi käyttää tervettä maalaisjärkeä. Mitä väliä on vaikka klo on n. 22.30 ja ovet sulkeutuu klo 22. Silloin kun lapsi tarvitsee apua, on häntä autettava, varsinkin kun kyse on hengitystieoireista. Se ei katso kellon aikaa.

      Ihmettelen, että joistakin vastaanottovirkailijoista on tullut ns. "ylilääkäreitä". He ovat hyvinkin tylyjä ja "virkaansa täynnä". Kun taas jotkut ovat hyvinkin empaattisia ja "ihmisiä", jotka ymmärtävät työnsä merkityken. He tosiaan ovat asiakaspalvelussa ja hakevat ratkaisun potilaan pulmaan sydämellä.

      Ihmeellistä, että kunnallisvaaliehdokkaiden taholta (tai kenenkään muunkaan), palstalla ei ole keskustelua syntynyt.Sitä en tiedä mitä se on vaalikentillä ollut. Mutta kaikki eivät pääse toreille ja turuille. Yleensä, kun Posa palveluineen tulee puheeksi, niin kentällä oltiin aikaisempaan "malliin" paljon tyytyväisempiä kuin tähän nykyiseen Posaan.

    • Joskus kipeekin

      Joskus kun soittaa klo 17.00 jälkeen päivystykseen sanovat että menkää Poriin päivystykseen kaikki ajat on mennyt ja uusia ei enää oteta sisään. Kun menin Porin päivystykseen se oli käytännössä tyhjä potilaista, yksi asiakas odotti vuoroaan ja kun lähdin ketään odottajaa ei näkynyt. Kaikki sujui nopeasti ja kiireettömästi.

      • Vatsa pipi

        Olin mennellä viikolla lääkärissä päivystyksessä ja kaikki pelasi erinomaisesti. Lääkäri todella erittäin miellytävä ja asiansa osaava. Sain heti tarpeeksi vahvan lääktyksen ja nyt toivutaan kotona. En voi muuta sanoa, kuin aivan 100 pavelua. Vastaavaa en ole saanut saanut Porissa yksityisellä sektorillakaan. KIITOS!


      • odottanut
        Vatsa pipi kirjoitti:

        Olin mennellä viikolla lääkärissä päivystyksessä ja kaikki pelasi erinomaisesti. Lääkäri todella erittäin miellytävä ja asiansa osaava. Sain heti tarpeeksi vahvan lääktyksen ja nyt toivutaan kotona. En voi muuta sanoa, kuin aivan 100 pavelua. Vastaavaa en ole saanut saanut Porissa yksityisellä sektorillakaan. KIITOS!

        Muuten toimii asiat tosihyvin. Ainoastaan päivystyksestä saatu aika voi heittää illenmalla jopa 2-3 tuntia.


    • Kiitos lääkäreille

      Miksei jotkut Kankaanpään terveyskeskuksen vastaanottovirkailijoista voisi vaihtaa muihin tehtäviin, kun eivät voi asiallisesti palvella potilaita?

      Ei ole kipeänä potilaan tehtävä alkaa vänkäämään luukulla toimistotyöntekijän kanssa asioistaan.

      Tuntuu, että johtotason ja työntekijöiden välillä on kitkaa ja paljon.

      Nykyään minä ja lähipiirini, olemme olleet päivystäviin lääkäreihin erittäin tyytyväisiä. Silloin kun päivystys ajat ovat myöhässä, on edelle mennyt kiireellisiä potilaita ja se täytyy ymmärtää. Muutamankin tunnin odottamiseen saa varautua. Eli erinomainen lääkärin hoito korjaa kyllä tämän asian.

    • potilas_

      Kenelle lääkärille kannattaisi yrittää saada aikaa tk:ssa, tarkoitan että kenellä olisi eniten tietoa ja taitoa ??? Ollu pitkään selkäkipuja.
      Kaveri suositteli jotain venäläistä olikohan joku Smulin tai vastaava .

      • minä vaan

        yritä päästä sukunimeltään kirveskari nimiselle läkärille on perehtyn ja erikoistunut muun muassa reuma peräisin ongelmiin.


      • nainen 55

        ei kannata mennä venäläiselle lekurille..on kokemusta..suosittelen kirveskaria..osaa hommansa..


      • kesä-14

        joopa,joo..mene ihmeessä smolinille..heh..


      • Särkeläitte
        minä vaan kirjoitti:

        yritä päästä sukunimeltään kirveskari nimiselle läkärille on perehtyn ja erikoistunut muun muassa reuma peräisin ongelmiin.

        Kun Kirveskari eli ilkeilitte hänelle sen kuin ehditte nyt hän on "rakas Kirveskari vainaa"


      • Kankaanpaalainen
        Särkeläitte kirjoitti:

        Kun Kirveskari eli ilkeilitte hänelle sen kuin ehditte nyt hän on "rakas Kirveskari vainaa"

        en ole koskaan kuullut kirveskarista kuin hyvää lääkäri joka otti oikeesti potilaat Tosissaan ja antoi lähetteen jos ei itse tiennyt lääkäri joka halusi tutkia eikä arvailla. Vanhusten huollossa ala arvoista touhua negatiivinen asenne. Ylhäältä alas. Törkeää vittuilua ja välinpitämättömyyttä. Toki muutamia hyviä tyyppejä lähinnä vanhemmat hoitajat. Kankaanpäässä ei kannata vanheta. Onneksi hoitajat itsekin vanhenee niin saavat sitten syödä omaa leipäänsä. huonosti organisoitua toimintaa verorahoilla samalla rahalla pystyy järjestämään parempaa palvelua. Asenne kysymys ei oikeuta kiire huoneen käytökseen missään. Asenne hoitajilla on sitä mitä esimiehet edellä näyttää.


    • potilas kans_

      Lääkäri Smyrnoff kysy sitä

    • Jaakobbi_

      Joo tiedän ketä tarkoitat, varaa aika sille venäläiselle mies lääkärille niin selkäs tulee kuntoon, tietää kuulemma paljon selkävaivoista !

    • pikku-jaska

      Posan oalvelu on ihan kelvollista, joko paranet tai kuolet !

    • ex-selkävaiva

      mä oon kyllä tyytyväinen posaan, tää venäläinen lääkäri paransi mun selän.

      • pohjanmaa

        ja höpö..höpö...taidat p****** kirjoottaa..


    • avun saanut

      Joo on kyllä lahjakas lääkäri tämä venäjän mies !

      • tuulitukka4

        voi v'******


      • puna3

        on..on..ottaa mittanauhan..ym..


    • kohtalo.

      Näinhän se on asia...joko paranet tai sitten et.

    • 091

      Eikö hoitajille opeteta koulutuksessa käytöstapoja? Työpaikalla voi melskata, mäiskiä ovia, huudella muille työntekijöille, juoruilla potilaista ja työntekijöistä. Potilaat unohdetaan soittelemaan kelloja, ei välitetä syöttää tai viedä vessaan. Kahvitauko ja ruokatauko kyllä muistetaan pitää ja palkka juoksee.

    • näin on nähtävä

      Onko Kankaanpäässä juoruiluun syyllistynyttä hoitajaa, arvaappa ?

    • selkä sökönä

      Siis tämä venäläinen lääkäri jota kehutaan, niin kuinka hän hoitaa selkää, niksauttaako vai hieroo vai mitä tekee ?
      Mun on välilevy sökönä joten en kyllä arvaa antaa niksauttaa...etten ole rullatuolis...
      hieronta vois auttaa...täytyy soitella tk:hon ja kysellä sieltä.
      Niin tää venäläinen on joku Smyrnoff ???

    • Kertokaa kuulumisia

      Ollaanko tyytyväisiä Posa:an, kun ei kuulu mitään kommentteja?

      • minä vaan

        en oo tytyväinen posan aikojen pitävyteen ainaskaan ilalla ja toi pienten lasten kohdalla olen pettynyt toimintaan itsellä oli 3:vuotias poika 40c.kumessa silloin kun oltiin parkanon yö päivystyksessä ja.20,30yritettin kankaanpääähän päivystykseen ajat oli tietenkin kaikki varattuja eiku ajakaa parkanoon.no parkanossa satiin kyllä nopeasti ihan hyvää palvelua joten parkanon terveyskeskusta tulee ikävä kun tää posan touhu takkuaa toivoin kuntaliitosta parkanon kanssa ton asian suhteen.


    • Haloohei

      Miks tarvii viedä kuumeista lasta päivystykseen? Itse kasvattanut kaksi lasta enkä kumpaakaan vienyt korvakivuissa illalla/yöllä päivystykseen. Kuumelääkettä ja suppoja täytyy jokaisen pitää kotona lääkekaapissa. Pitäiskö sydänvaivaisten vanhusten odottaa päivystyksessä, kun sinun pikkulapsukaista hoivataan? Kumpi on kiireellisempää?

      PoSan ja kuntien talous ei kestä turhia lääkärikäyntejä. Ei joka asiasta tarvii mennä lääkäriin. Turhat lääkärikäynnit estävät todellista apua tarvitsevien pääsyn lääkäriin. Näin se vaan on! Käyttäkää nyt hyvät ihmiset maalaisjärkeä edes vähän.

      • Kysymyksiä

        Sorry, päivystysvastaanotto on juuri sitä varten, että tarkistetaan tilanne ja lähetetään jatkohoitoon, jos tarvetta ilmenee. Tai ainakin saa jonkinlaisen avun ja helpotuksen.....

        Jos samaan aikaan vastaanotolla on sydänoireinen henkilö, niin sellainen kait menee aina edelle.....tai ainakin luulisi. Ei pitäisi olla epäselvää?

        Silloin, kun henkilö katsoo asiansa vaativan päivystystä, niin kyllä sellainen aika pitää löytyä. On sitten kellon aika mikä tahansa. Kuka ulkopuolinen tekee arvioinnin, onko käynti tarpeellinen? Sivusta seuraavat ei tiedä asioiden todenperäistä "laitaa"..... eikä tarvitsekaan. Nämä ovat lääkäri-potilas asioita.

        Edellisen vastauksen antanut on todella "kitkerä henkilö"...... tekisi mieli kommentoida jotain muutakin, mutta......... Silloin, kun puhutaan lääkärikäynneistä ja päivystyksestä, kenellä on oikeus määrittää, että ne ovat turhia? Ei puhuta Posa:n taloudesta, kun määritellään ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista. Valitettavasti tähän on kuitenkin menty; monessakin tapauksessa. Kaikkea ei voi mitata rahassa.

        Vuosien myötä sairaudet ovat muuttuneet; samoin kuin lääkäriinkin pääsyt. Onko oikein, että ei enää pääse haluamalleen lääkärille?

        Alueen asukkaat ovat monesti pakotettuja jopa sellaisille lääkäreille, jotka ovat ehkä kuukaudenkin vain toimessaan. Toteutuuko siinä omalääkäri periaate?


      • Haloohei
        Kysymyksiä kirjoitti:

        Sorry, päivystysvastaanotto on juuri sitä varten, että tarkistetaan tilanne ja lähetetään jatkohoitoon, jos tarvetta ilmenee. Tai ainakin saa jonkinlaisen avun ja helpotuksen.....

        Jos samaan aikaan vastaanotolla on sydänoireinen henkilö, niin sellainen kait menee aina edelle.....tai ainakin luulisi. Ei pitäisi olla epäselvää?

        Silloin, kun henkilö katsoo asiansa vaativan päivystystä, niin kyllä sellainen aika pitää löytyä. On sitten kellon aika mikä tahansa. Kuka ulkopuolinen tekee arvioinnin, onko käynti tarpeellinen? Sivusta seuraavat ei tiedä asioiden todenperäistä "laitaa"..... eikä tarvitsekaan. Nämä ovat lääkäri-potilas asioita.

        Edellisen vastauksen antanut on todella "kitkerä henkilö"...... tekisi mieli kommentoida jotain muutakin, mutta......... Silloin, kun puhutaan lääkärikäynneistä ja päivystyksestä, kenellä on oikeus määrittää, että ne ovat turhia? Ei puhuta Posa:n taloudesta, kun määritellään ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista. Valitettavasti tähän on kuitenkin menty; monessakin tapauksessa. Kaikkea ei voi mitata rahassa.

        Vuosien myötä sairaudet ovat muuttuneet; samoin kuin lääkäriinkin pääsyt. Onko oikein, että ei enää pääse haluamalleen lääkärille?

        Alueen asukkaat ovat monesti pakotettuja jopa sellaisille lääkäreille, jotka ovat ehkä kuukaudenkin vain toimessaan. Toteutuuko siinä omalääkäri periaate?

        Jos haluaa ajan tietylle lääkärille, niin on olemassa yksityispuoli. Niin se vaan on. Omalääkäriperiaatetta ei Kankaanpäässä ole ollut koskaan.

        Sydänvaivainen menee toki edelle päivystysjonossa. Heillä ei yleensä ole aikaa varattuna, joten ajanvarauspotilaat joutuvat odottamaan. Silloin juuri nämä ajat myöhästelevät.

        Jokainen potilas kokee asiansa kiireelliseksi ja tarvitsee hoitoa juuri nyt. Tämä on tämän päivän trendi. On se vaiva kestänyt 2h tai 2kk, niin hoitoon pitää päästä. Tämän kiireellisyyden kanssa ajanvaraushoitajat joutuvat pähkäilemään joka päivä arvioidessaan hoidon tarpeen kiireellisyyttä. Päivystyskäyntiä ei siis muuallakaan Suomessa ihan potilaan oman halun mukaisesti järjesty. Kankaanpäässä ehkä vähän helpomminkin kuin muualla.

        Tuo talous se vaan on kunnilla niin kuralla ja aina valitetaan terveydenhuollon isoista osuuksista menoissa. Pakkohan se on taloutta ajatella! Toki ne, jotka oikeasti hoitoa tarvitsevat, sitä saavat. Mutta kun sitä turhaa käyttöä on nykyään aina vaan enemmän.

        En ole kitkerä, enkä katkera. Mutta realisti kylläkin.


      • tärkeysjärjestys
        Haloohei kirjoitti:

        Jos haluaa ajan tietylle lääkärille, niin on olemassa yksityispuoli. Niin se vaan on. Omalääkäriperiaatetta ei Kankaanpäässä ole ollut koskaan.

        Sydänvaivainen menee toki edelle päivystysjonossa. Heillä ei yleensä ole aikaa varattuna, joten ajanvarauspotilaat joutuvat odottamaan. Silloin juuri nämä ajat myöhästelevät.

        Jokainen potilas kokee asiansa kiireelliseksi ja tarvitsee hoitoa juuri nyt. Tämä on tämän päivän trendi. On se vaiva kestänyt 2h tai 2kk, niin hoitoon pitää päästä. Tämän kiireellisyyden kanssa ajanvaraushoitajat joutuvat pähkäilemään joka päivä arvioidessaan hoidon tarpeen kiireellisyyttä. Päivystyskäyntiä ei siis muuallakaan Suomessa ihan potilaan oman halun mukaisesti järjesty. Kankaanpäässä ehkä vähän helpomminkin kuin muualla.

        Tuo talous se vaan on kunnilla niin kuralla ja aina valitetaan terveydenhuollon isoista osuuksista menoissa. Pakkohan se on taloutta ajatella! Toki ne, jotka oikeasti hoitoa tarvitsevat, sitä saavat. Mutta kun sitä turhaa käyttöä on nykyään aina vaan enemmän.

        En ole kitkerä, enkä katkera. Mutta realisti kylläkin.

        Istuin tässä taannoin päivystyksessä kuusi tuntia lapseni kanssa. Molemmissa meissä oli korkea kuume. Kaiken maailman juopot örisiät otettiin ennen lapsia. En välitä vaikka itse jouduin siellä odottamaan, mutta lapsien pitäisi päästä lääkäriin nopeasti. Ajatelkaa miten pitkältä aika tuntui pienestä kuumeisesta lapsesta. Istua sairaana syömättä ja juomatta kovalla tuolilla.
        Jotain tolkkua sentään jonotukeen.


      • Tuppisuuko?
        tärkeysjärjestys kirjoitti:

        Istuin tässä taannoin päivystyksessä kuusi tuntia lapseni kanssa. Molemmissa meissä oli korkea kuume. Kaiken maailman juopot örisiät otettiin ennen lapsia. En välitä vaikka itse jouduin siellä odottamaan, mutta lapsien pitäisi päästä lääkäriin nopeasti. Ajatelkaa miten pitkältä aika tuntui pienestä kuumeisesta lapsesta. Istua sairaana syömättä ja juomatta kovalla tuolilla.
        Jotain tolkkua sentään jonotukeen.

        Tässä tullaan just siihen, et jos vaan istut ja köktät siellä penkissä, niinkuin on opetettu, niin istua saat vaikka 6 tuntia. Perse ylös ja vaatiin oikeutta, eli lapsi ensin! Älä täällä poraa, kunnei kukaan meistä voi asiaan vaikuttaa! Mene ensi kerralla sinne tiskille ja anna kuulua, ne hoitsut siellä voivat vaikuttaa.


      • tärkeysjärjestys.
        Tuppisuuko? kirjoitti:

        Tässä tullaan just siihen, et jos vaan istut ja köktät siellä penkissä, niinkuin on opetettu, niin istua saat vaikka 6 tuntia. Perse ylös ja vaatiin oikeutta, eli lapsi ensin! Älä täällä poraa, kunnei kukaan meistä voi asiaan vaikuttaa! Mene ensi kerralla sinne tiskille ja anna kuulua, ne hoitsut siellä voivat vaikuttaa.

        Oikeesti luulit, että siellä tuppisuuna istuttiin? Kyllä siellä kuule jokusen kerran käytiin kysymässä paljonko ne ajat ovat myöhässä.
        Ei tässä mikään muu ihmetytä kuin se että kaiken maailman viinalta haisevat hyypiöt otetaan ensimmäisenä potilaaksi. Näyttää sinne Kankaanpääläiset pääsevän heti mutta olepahan toiselta paikkakuntaa, saat aivan eri kohtelua. Jonon hännillä roikut jos olet PoSan pienemmistä kunnista.
        Luulisi sitä hoitsujenkin älyävän siellä lasiluukullaan jotain jos kerran aikakin on varattu ja ilmoittauduttu normaalisti.

        Miksiköhän Posan rajojen ulkopuolella sitten homma toimii? Ajat pitävät paikkansa ja jonotus on inhimillistä.

        Olen sen verran paljon joutunut elämäni aikana olemaan päivystyksessä, niin itseni kuin lasten ja vanhuksien kanssa, että tiedän jo kokemuksesta miten homma menee.

        Mutta onneksi on yksityiset lääkärikeskukset, sinne pääsee ajallaan ja nykyään useimmissa on myös päivystys.


    • Oma apu paras apu

      Haloohei, totta puhut, opiksi voi ottaa !

    • Peukutan

      Työterveyshuolto pelaa ainakin hyvin - ajan saa usein jopa samalle päivälle ja jatkohoitomääräyksiäkin kirjoitetaan mukavasti. Oon tyytyväinen:)

      • minä vaan

        tota ihmettelen koska yleensä siellä on lähes viikon jonotus jos sekään pisaa?


    • Tuolilta pudonnut

      Ootko oikeesti tosissasi? Tais olla sarkasmia...

    • mielivaltaista

      Lääkäriaikoja jakelevat hoitajat ovat saaneet liian suuren päätäntävallan. Tiedän useita tapauksia joissa lääkärille ei pääse, vaikka kyse olisi vakavasta sairaudesta. Silti jotkut työkseen valittavat, joilla on flunssa tai varpaanpää kipeä, saavatkin heti ajan ?? Taitaa olla soittajan puhelahjoista kiinni, vai tuttavista, vai mistä on kyse ?

      • 9889ijgrj

        Paikkakuntalaiset pääsevät nopeiten ja muualta posaan kuuluvista kunnista sysätään jonon hännille.
        Itselleni on pari kertaa todettu, ettei kannata tulla, että menkää suoraan Poriin tai yksityiselle.
        Juopot siellä kyllä ensimmäisenä paikataan.


    • Tamppiooni

      Ikaalinen pystyi luopumaan kokonaan keikkalääkäreistä, Posa ei pysty, nyt on venäläisiä virolaisia ja kohta varmaan pian turkkilaisia lääkäreitä.

    • Kpääläinen

      Vastaanottoaikoja on ainakin pirun vaikea saada lääkärille ja päivystys takkuaa !!!

    • Ongelmia

      aina vaan ongelmia, tuli muuten tuosta idästä tulleesta selkäspesialistista mieleen että selän murjominen ja naksauttelu on aina riskialtista, no ehkä hän tietää mitä hän tekee !

    • Vatta löysänä

      On se aika karpaasi. Puolet potilaista jo paranee samantien kun menee hakemaan sairaslomaa, kun näkee tämän lääkärin.

    • Repa vaan

      Oon kerran käynyt ja se riitti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sama täällä

      Olen kerran käynyt kyseisen herran vastaanotolla ja kun sieltä hengissä ja omin avuin pois selvisin niin ei enää koskaan !!!

    • Niks naks

      Kävin kans talvella kerran kyseisen herran vastaanotolla, täysin järjetöntä touhua, pituus, paino, mahan ympärys, verenpaine monta kertaa, selän läpi käyminen, koko asia miksi hakeuduin lääkäriin jäi toissijaiseksi !!!

      • Pena.

        Mulla kans sama pituus, paino, mahan ympärys, verenpaine varmaan 5 kertaa ja sitten selän käsittely, ihan älytöntä touhua !!!


      • veera5

        minä myös kävin..aika karpaasi tämä sergei..huh,huh..hyvä kun pääsin sieltä pois...en mene ikinä..ennen vaikka kuolenn.........


    • Breiska

      On kyllä kummallinen tyyppi tuo Neuvoliiton lekuri !!!

      • Breiska

        Neuvostoliiton siis


    • Jori.

      On kyllä persoonallinen ja raju tohtori tuo Venäjän lahja Kankaanpäälle !

    • hoidossa ollu

      Aivan perseestä koko sergei

    • ujo nainen k:päästä

      kuka on paras lääkäri k :päässä joka kirjottaa xanoria,mulla niin paha ahdistus jo monta kk ollut ,mutta kun en oikein kehtaisi

      • Apua saat

        Terveyskeskuksen yläkerrassa toimii mielenterveystoimisto, sinne menet lähetteellä niin siellä tutkitaan että mikä sinua mahdollisesti vaivaa psyykkisellä puolella.


      • Varaa aika

        Venäläiselle lääkäri Smulin tai joku se oli ja kerro ongelmasi sille...


    • Untuviikko

      Varmana sitä et saa ihan lonkalta, saat ensiksi lähetteen psygiatrille ja se veikkaa mikä sua vaivaa ja antaa sitten mömmöt sulle.

    • kpääläinen

      Ei oo kehumista Posas !!!

    • Tupakilla hoidettu

      PoSan palvelu paranee kummasti, kun päivystykseen saataisiin lääkäri, joka ei hoida potilaitaan käytävillä eikä tupakkapaikalla. Ei kiireelliseen päivystykseen voi ottaa kaikkia potilaita jatkohoitoon. Eikä aina vaan voi vetää hihasta ja kysellä vastauksiaan. Mitkähän muuten on lääkärien työajat? Usein päivystykseen otetaan ensimmäinen potilas vasta yhdeksän aikaan...

      Koskahan lääkäripomo laittaa tämän päivystävän lääkärin ruotuun vai uskaltaako lainkaan? Mitä salaillaan?

    • Äläpuutuolemattomiin

      No jos nyt puhut siitä Askosta, niin ei siellä parempaa lääkäriä olekkaan. Joskus joku keikkalääkärikin sattumalta osuu diagnoosissaan oikeaan.

      • Ei tupakoitsija

        Niin eihän lääkäreiden toimintaan saa puuttua. Tai toimimattomuuteen... Mitäs sitte, jos päivystykseen tuodaan aamulla kiireellistä hoitoa kaipaava ja lääkäri ei olekaan vielä paikalla? Kuka vastaa tällaisesta vai päivystystä tarjoava yhtiö?

        No onneksi tupakkapaikalla lääkäri siirtyy privaattiin. Toivottavasti vie vakioasiakkaansa sinne mukanaan.....


    • Ei oo

      mitään kehumista Posas !!!

    • päättäjät töihin

      Joo, päivystys ei toimi mitenkään päin. Oli sinne aika iltapäivällä ja lähdin sitten illalla pois, kun ei vielä silloinkaan ollut mitään mahdollisuutta päästä lääkärin vastaanotolle. Siellä oli yksi päivystävä, ambulanssipotilaita tuotiin vähän väliä, vanhuksia ja lapsia. Ja se päivystävä kävi vielä osastollakin siinä välissä useita kertoja.
      Miten voi olla näin huonosti järjestetty nämä asiat täällä. Ne on muualla saatu toimimaan paljon paremmin, mikä ihme täällä mättää ??

      • saman kokenut

        "päättäjät töihin" - nimimerkin kanssa olen samaa mieltä siitä, että miksi Kankaanpään terveyskeskuksessa ei ole järjestetty paremmin päivystysasioita. Miksi siellä joutuu odottamaan useita tunteja. On haasteellista olla jo kipeä, mutta sitten joutuu vielä odottelemaan määrättömän ajan vastaanotolle pääsyä.

        Terveyskeskuksen pitäisi järjestää jokin lääkäriresurssisysteemi, jolloin joku tulisi ruuhkia purkamaan tarvittaessa. Lääkäreitä pitää olla riittävästi hoitamaan potilaitaan. Ei ole varmaan johtoportaan henkilöt itse joutuneet odottelemaan kipeänä ko. paikassa.............


    • Reiska.Kpää

      On se nyt kumma kunnei sinne saada kunnon lääkäreitä jotka älyäisivät SUOMEA ja omaisivat edes normaalin älykkyysosamäärän !!!

    • Pettynyt olen

      Tiedoksi, että ainakaan hammashoitolan päivystykseen ei kannata mennä, ellei hammasta tosissaan särje! Ei nimittäin oteta listalle!

    • Toista mieltä !!!

      Neuvostoliitossa oli aikoinaan erittäin hyvä lääkärikoulutus !
      Löytyi apu vaivaan kuin vaivaan !

    • Reiska.Kpää

      Ainut lääkäri kenellä käyn Posassa on Asko K.

      • Makkeri55

        Levätköön Asko rauhassa !


    • kysyy

      Posa hajoaa kun Karvia ja Jämijärvi vaihtavat sairaanhoitopiiriä. Miten käy Kankaanpään päivystyksen ja vuodeosaston?
      Osa Karvialaisista haluaa pysyä edelleenkin Porissa, mutta kunnan päättäjät olivat saaneet päähänsä Tampereen. Mahtaa siinä olla Karvialaisten mukava olla toipumassa leikkauksesta Vammalan tai Valkeakosken aluesairaalassa. Kaukana omaisistaan. Mieluummin sitä omaistaan kävisi katsomassa Kankaanpäässä. Samoin varmasti käy vanhuspalvelun. Pian taitaa karvialaiset mummot olla koukkuniemen vanhainkodissa.

      Sitä vain en ymmärrä, miksi nämä pienet Pohjois-Satakunnan kunnat eivät vetäneet yhtä tässä sote-uudistuksessa. Miksi kaikki lähtevät omille teilleen?
      Keskimäärin pientenkin kuntien kuntalaiset ovat olleet tyytyväisiä PoSan palveluihin, joka kattaa muutakin kuin lääkäripäivystyksen. Olisi luullut, että PoSasta olisi saanut hyvinkin pienillä muutoksilla toimivan ja kannattavan yksikön.

      Mitä mieltä Kankaanpääläiset ovat sote-uudistuksesta ja sen seurauksista?

    • Ponps

      Itse olen tyytyväin posan toimintaan. Olen saanut aina apua kohtuu ajassa ja jatkotutkimuksiinkin. Lääkäriä olen vaihtanut ja homma pelaa silti.

    • karkuunkaikki

      sataposa.

    • Nuhanenä_

      Kaikki on kiinni tuurista ja Jumalan varjeluksesta, jos ne ovat kohdallaan niin voi selvitä Posan hoidosta.

    • ostanambulanssin

      Poriin tai Tampereelle tulevaisuuressa .sote.

    • sotesata

      Moron! Katsokaamme , minkä ilon tuo ja luo Satasote josta ei kykään tahdo saada muuta tolkku kuin että ymmärtääkseni kulut nousevatMoikka Moi!

    • satasote

      Niin on Suurin osa taitonsa osaavia

    • lekurit

      Kyllä YLI-Lääk K ANtola Sais valita kunnon LÄÄK. ja lopettaa ne VIRON / VENÄJÄN LÄÄK' . TUONTI TÄNNE ? ? Nytkin SUOMEN LÄÄK , A ILANDEDIKI PITÄÄ VAIN LOMMA EIKÄ Pysy TYÖPAIKALLA JA OTA VASTAAN POTILAITAHAAN ON tosi SURKEETA Peliä Ei muuta voi SANUA ! ! !

    • Vanhala

      Mihin Kirveskari kuoli ku niin yllättäin?

      • Ystäväxxxooo

        Sydäninfarktiin


    • OnTääKas

      Aivoverenvuotoon kuulemani mukaan.

    • Posan_palvelu

      on mielestäni tyydyttävän keskinkertaista, paljon on ongelmia mutta jotain hyvääkin löytyy !

    • popjhjgy

      Kävin taannoin pienessä operaatiossa paikallisessa TK:ssa. Lääkäri oli ihan suomalainen ja hoiti kyllä työnsä, mutta mitään kiinnostusta ei potilasta kohtaan ollut. Olisi kiva, jos lääkäri vaivautuisi kysymään vaikka, onko muita samankaltaisia oireita tms. Vastaanottohenkilö ja hoitaja olivat oikein ystävällisiä, asiallisia ja luottamusta herättäviä, mutta nykylääkäreille ei ole kai kukaan muistanut mainita, että hekin ovat asiakaspalveluammatissa. Silloin äärimmäisen harvoin kun lääkäriin menen, olisi kyllä mukava saada kunnollista palvelua.

      • tyytyväinen

        Olin kans` eräässä toimenpiteessä TK:ssa . Hoitajat ja lääkäri ystävällisiä ja hyvin homma hoitui.
        Toimenpiteen jälkeen kahvi ja voileipä tarjottiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe