UJOT POJAT!

rohkee poika mulle

Se on täysin oma vikanne, et te ootte yksin! Mä en vois ikinä, IKINÄ seukata ujon pojan kaa. Tajuutteko te ujot nyhveröt ollenkaa sitä, kuinka säälittäviltä te meidän tyttöjen silmissä näytätte, kun te tuijotatte tyttöö jostain kaukaa naama punaisena, päivästä ja hetkestä toiseen, MUTTA ETTE USKALLA TULLA JUTTELEEN! Se on mun mielestä ihan oikeinki, että tollaset pojat on yksin. Pojan pitää tehdä aloite. Että te ujot tuijottajat voisitte tosta ottaa opiksenne!

Ujot pojat on myös taipuvaisii mielenterveysongelmiin. Ujot pojat on niin onnettomia, ettei ne osaa ollenkaa tehdä tai järjestää mitään romanttista naiselleen ja ne välttelee kaikkee!

Ujo poika voi saada tyttöystävän ainoostaan muuttumalla. Ujon pojan kannattaa ruveta juomaan, polttamaan ja ruveta kovikseksi, niin siten te saatte kauniita naisia. Ja jos ujot pojat ootte laihoja niin rupeette käymään salilla.

Jos te ujot pojat luitte tämän, nii toivottavasti otatte opiksenne. Teillä ujoilla nynnyillä ei esim. munlaisen tytön suhteen oo mitään asiaa, ellette muutu oikeeksi miehiksi! Te ette saa kun korkeintaan jotain 150 kiloisia läskejä tyttöjä, sellaisia joita kunnon pojat eivät kelpuuta, ellette muutu. No onneksi noita rohkeita ja ulospäinsuuntautuneita poikii vielä riittää.

21

1405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kova jäbä

      Viimeinkin joku puhuu järkeä! Sinussa on luonnetta ja varmasti ulkonäköäkin, tyttö hyvä! Me perussuomaliset amikset ja gangstat kyllä osaamme käsitellä naista ja teemme aloitteen. Välttele viherpiipertäjiä, he eivät ole sinun arvoisiaisi. Oletko vielä yläasteella? Yläasteella kannattaa seurustella sellaisten kanssa, jotka pukeutuvat huppareihin ja gangstalätsiin, koska täällä amiksessakin pukeudutaan noin.
      Polttaminen ja juominen nyt on selviö, mies ei ole mies, jos ei osaa nauttia elämästä! Toki tyttöä täytyy myös pystyä puolustamaan fyysisesti, niin se luonnonlaki vaan menee!
      Onneksi me tulevat perussuomalaiset duunarit osaamme nämä jalot taidot. Mies on mies ja nainen on nainen. Nörtti ei kumpaakaan.

      • persusuomalaisuus

        perussuomalaiset duunarit :DDD
        tampio tajuatko sä että sitten juuri sua tulee se lukion käynyt, ja suurin osa VTT tutkinnon tehnyt eliitti tulee pompottamaan sua ihan miten haluaa, nii ja varmaa sä vaimoksi löydät kanssa jonkun samanhenkisen duunarin ja sitten itkette yhdessä kun verot nousevat ja amis sierran omistajat verotetaa hengiltä


      • kebabhirviö

        Kirjota nyt ees "perussuomalaiset" oikein... Pistää oikein vihaks tommoset idiootit jotka yrittää trollata paskalla kieliopilla...
        Terveisin, ujo, polttava, persu...


    • vittuasiaa

      Kovajäbä puhuu asiaa jokasessa eri viestissä . Terveiset Amis pelleltä:D Anaalii vaa Muijia

    • tyttö15

      Oottepa noloja kaikki.
      Vaikutat just sellaselta ääliöltä lissulta joka ei kaipaa pojista muuta kuin seksiä. Ujot pojat on mielestäni paljon ihanempia, koska usein nämä "kännäävät kovat jäbät" on kusipäitä ääliöitä, jotka ei tajua mitään rakkaudesta, kun taas ujot pojat on aitoja, ihania ja rakastettavia. Ei helvetti kasvakaa aikuisiksi. Mä oon viistoista ja tajuan silti enemmän, lol!

    • QA

      taas näitä iänikuisia aiheita, siis eikö ny jumalauta ihmiset tajua, että ihmiset ovat YKSILÖITÄ ja yksilöillä on omat halut ja mieltymyksensä...

      kyllä on totta että ujot pojat (välillä myös minä) eivät uskalla mennä puhumaan tytölle koska ajatus pakkien saamisesta on aivan ylivoimaisen kamala. Esim facessa saa nykyään aika helposti otettua yhteyttä ihastukseen, mutta kuitenkin esimerkiksi nykyisellä ihastuksellani ei tätä ole, mutta en ajatellut jäädä täysin toimettomaksi vaikka lähes tuntemattomalle onkin haastavaa mennä juttelemaan

      koittakaa kuitenkin tajuta että ihmisten yksilöllisyyden vuoksi näistä voidaan olla juuri niin monta eri mieltä kuin ihmisä keskusteluun osallistuu,

    • Tervetapan

      Kiitos kun pönkitit mun teoriaa siitä, että tulen kuolemaan yksin =).

    • fcgsaf

      VOI V..TU MITÄ SONTAA!!!!!!! Ei kuule kannattaasi tulla tänne tollasta paskaa jauhamaan; rohkee poika mulle. Joo, ymmärrän et toi on ehkä SUN mielipitees,mut on ehkä ihmisiä jotka EI oo sun kans samaa mieltä.. ja taidat kuule olla aika lissu pissis ku tollasta tekstiä tuloo ku kilo sontaa. et mieti kuule ny vähä mitä tänne tuut aukoon. Olis kuule aiva oikeen sulle jos et saisi IKINÄ poikaystävää kun oot tollanen,kuinka jotku ees voi tykätä tuommosesta ku sitte sä puhut toisista pahaa. En sano tätä millää pahalla sulle alottaja mut en millää hyvälläkää.

      UJOILLE/HILJAISILLE POJILLE;

      Ei kannata välittää tosta tyypistä joka tän keskustelun aloitti,koska joo ehkä toi on sen oma mielipide,mut kaikki tytöt ei oo tuota mieltä, mä mä oon yks niistä! Ujot ja hiljaset pojat on oikeesti maailman söpömpiä

    • gsagfagasgs

      Voi vittu joillaki on elämä ja ne jaksaa trollailla täällä. Alottaja on todennäkösesti jatkanu keskustelua eri henkilöinä ja siitäkös muut innostuu. Ja alottaja on varmaan joku 15 v. jonne joka esittää kovaa ja juo es:ää ja trollailee suomi24:ssa.

      • VOI JUMA

        Joo luulen kans et joku jätkä 14-15v vaan trollaa älkää siis provosoituko ekasta viestistä koska se on mitä ilmeisemmin trolli. Jakakaa toki keskustelua.


    • 109876543210

      Kauheeta syrjintää!
      Ehkä ne ujot tyypit vaa pelkää sitä että jos ne kertoo tunteistansa tytölle nii tyttö nauraa.Ja polttaminen On epäterveellistä ihan niinku maksais ittensä tappamisesta juominen taas on ihan idioottimaista

      • gfds

        ^ just samaa mieltä edellisen kanssa^


    • ilikeshyguy

      En nyt yhtää ymmärrä, mikä vika ujoissa on? Oma tämänhetkinen mieheni oli ennen TODELLA ujo. Kun menin juttelemaan, juoksi melkein pakoon. Nyt parin vuoden seurustelun jälkeen hän on aivan toinen ihminen. Olen hänen kanssaan puhunutkin asiasta. Hän on kertonut, että seurustelumme aikana hänen itsetuntonsa on noussut niin huimasti! Ja sen kyllä huomaakin. Edellinen poikaystäväni oli sellainen raksapuolella opiskeleva amis joka oli paljon itseäni vanhempi ja käyttäytyi kuin kakara. Joi ja poltti, oli olevinaan "kova jätkä". Ei koskaan järjestänyt mulle mtn yllätyksiä/antanut lahjoja, kuten nykyinen mieheni.

      Mutta kaikki ovat tietenkin aivan erilaisia ja jotkut saattavat tarvita itselleen sellaisen ihmisen joka on itsestään epävarma ja tuovat itseään sen takia julki. Sellainen tyttö mulle tuli mieleen neidistä "rohkee poika mulle".

    • 17 v youngnainen

      nimim.rohkee poika mulle,MIKSI SINÄ KÄYTÄT SANAA ME?siis ketkä vitun me!!!?minä ainakin pidän ujoista pojista koska itse olen erittäin rohkea ihminen enkä välitä rohkeista,pillunperässä juoksevista,ITSERAKKAISTA jätkistä.ujoissa on enemmän haastetta ja kun tutustuu ujoon poikaan ja saa tämän luottamuksen itselleen parisuhteessa niin pojasta tulee sosiaalisempi.JA SINÄ VITUN TEINI MENE VETÄÄN SITÄ SIDUKKAA NIIN ETTÄ TUNTUU!!!!:DDDDVITUN TEINI-IHQ-PISSIS.JA JOS ET OLE SATTUNUT TIETÄMÄÄN NIIN KOVISTELEVAT KUNDIT EI SAA ITELLEEN MUUTAKUIN ITSERAKKAITA HUORIA(tiiä mitä tauteja niissäkin)toi salillakäynti-kehotus oli ainut järkevä asia täs sun julkaisus VITTU MITEN NÄÄ KEHTAAT?ikää oli varmasti ainakin 12 vuotta???vittu mikä....ja koviksetko tietää jotain romantiikan päälle?ÄLÄ NAURATA!!! :D

    • trolololol11

      IDIOOTIT!

      Tämä on POJAN kirjoittama trolli, älkää menkö siihen

      Selvä paljastus esim.
      "Ujo poika voi saada tyttöystävän ainoostaan muuttumalla. Ujon pojan kannattaa ruveta juomaan, polttamaan ja ruveta kovikseksi"

      "Huono trolli on huono trolli"

    • Ujotyttö15

      Mun meilestä ujot pojat on tosi sulosia. Ja voihan tyttökin mennä jutteleen ihan yhtä hyvin..

    • RuskeeSilmäneKolli

      Oot iha vääräs sä et ansaitse ketää!

    • dsfvsdf

      Eipä tee mileni ainakaan sinun takia muuttua rohkeaksi;)...vitun sika

    • asiastatietävä

      Ja minä kun luulin, ettei sitä Sinkkupalstan jännämies vs. kilttimies-schaibaa typerämpää tältä palstalta löytyisi, mutta taisimpahan olla pahasti väärässä xD. Miltei varmasti trolli, mutta leikitääs ettei olekaan, niin voisi tästäkin illasta tulla vähän hauskempi :D!

      Vai ettei ujot pojat kiinnosta? Oikein hyvä juttu, sillä tuollainen pissaliisa ei olisi mikään menetys kenellekään pojalle. Turha myöskin yhtään mitään sanoa romantiikasta, sillä tuskin sinulla pikku tyttöseni on aiheesta mitään kuukauden säätelyitä suurempaa kokemusta - tai jos on, niin on tämä maailma melkoisen kieroksi mennyt.

      Ja mitä siihen naama tomaatinpunasena tuijotteluun tulee, niin tuntuu se olevan nykyisin ainoa asia mitä teille voi tehdä. Jos joku yhtään yrittää olla kohtelias ja yhtään yrittää tehdä aloitetta, pompotetaan poikaa kun Pyrintö palloa ja syytetään kaikenlaisilla nimillä ahdistelijoista alkaen - ja olen kuullut että tämmöistä sattuu esimerkiksi niinkin kauheista teoista kuin oven avaaminen naiselle.

      Ja ujotko pojat ei romanttisia - paskanmarjat! Mitä olen ujoja poikia tuntenut ja heidän parisuhteitaan nähnyt, niin aivan yhtä romanttisia ovat tyttöystävilleen kuin ekstrovertimmat lajitoverinsakin - ellei jopa romanttisempia. Ja se ettei ujo poika ole yltiöromanttinen tuollaiselle kuspäälle, ei tarkoita että poika ei osaa olla romanttinen, vaan sitä ettei hän uskalla tutustua päätä pahkaa kehen tahansa - varsinkaan kaltaiseesi ihmiseen.

      Pitäisi meidän vielä ryypätä, polttaa ja ryhtyä kovikseksi? Tuosta viimeistään huomaan että näppäimistön taakse onkin päästetty joku ihan aivokuollut. Vai saadaan me sillä kauniita naisia? Noh... mikäkös sitten on kaunis nainen? Johanna Tukiainen?! Hah, jos omaamme tietyt asiaan tarvittavat taidot tai luonteenpiirteet (olettaen ettemme näytä kuitenkaan ihan vuorenpeikoilta), niin voimme saada niitä ihan oikeasti kauniita naisia ihan ilman ryhtymistä krapulaiseksi röökisossupummiksi - huomattu on.

      Vai ei meillä ole kaltaisesi tytön suhteen asiaa?! Aivan mahtavaa! Vielä kuin hankkisit yhdensuuntaisen laivalipun perä-Grönlantiin, niin asiathan olisi oikein hyvin :) Ai niin... kiukuttelusi kuunteleminenhan olisi melkoinen loukkaus harvenevaa jääkarhukantaa kohtaan xD Ja kun niitä 150-kiloisia "kunnon pojille kelpaamattomia" etsit, niin oletkos aivan varma, ettet niitä jauhosäkkejä etsiessäsi katsonut vahingossa peiliin tai kännykkäsi selfie-kameraan? Sillä sinuna en olisi xD

      Normaalisti lähettelen melkoisen asiallisia viestejä, mutta tällaisiin silkkoihin paskoihin vitseihin en viitsi asiallisuuttani tuhlata xD Ja ihan vain ilosi pilataksesi, luulit että olin viestiä lähettäessäni vihainen, päin vastoin: sain raapustuksestasi oikein kunnon naurut ja päätinpähän kerrankin vastata siihen samalla mitalla takaisin xD!

    • 4/5 trolli, vähän lähti osittain käsistä.

    • jogiin

      Hieno trolli ja onnistunut myöskin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe