Eläinklinikka

kyllästynyt^^^^

Kyllä on palvelun taso Ylä-Savo eläinklinikalla suorastaan ala-arvoista. Vastaanotossa ei vastailla puhelimeen ja jos vastataan saa yksinkertaisimmankin asian selittää juurta jaksaen, että luurin toisessa päässä olija ymmärtää edes mistä eläimestä on kyse. Kalliisti maksavat asiakkaat joutuvat odottelemaan kipeiden eläinten kanssa tuntikaupalla että joku edes huomio heidät. Käsittämätöntä, sillä jos eläin on sairas ja sen hoidosta ollaan valmiita maksamaan suorastaan hulppeita hintoja ja silti asiakasta kohdellaan näin...

46

9931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iso U

      Jaa, tiedä sitten kummassa päässä luuria se vika varsinaisesti lie. Omaa kokemusta kyseisestä klinikasta on sen alkutaipaleesta lähtien, ja aina on apua pikaisesti saatu ja tyytyväisenä pois lähdetty. Akuuttiinkin hätään on saatu apua pikavauhdilla. Ja tosi ystävällisesti on aina palveltu. Tosi hienoa että meillä tämmöinen klinikka on ja siellä osaava henkilökunta. Ulla Huttuselle erityiskiitos, ihanasti on meidän sessuja hoitanut! =)

    • Help mii

      Hei Iso U!

      Osaatko sanoa onko Yllämainitsemasi eläinlääkäri paras mahdollinen pieneläinlääkäri kyseisellä klinikalla?
      Kyselen siksi, että tarvitsen koirani kanssa todella osaavan, koiran elämääkin kunnioittavaa lääkäriä avuksi.
      En haluaisi siis heti diagnoosia; nukutetaan pois, vaan perusteellista tutkimusta ja mahdollisuutta hoitoon, jos sitä on.
      Joskus tuntuu, että moni eläinlääkäri helposti sanoo juurikin, että nukutetaan pois ja se tuntuu lemmikin omistajasta todella pahalta.
      Eihän siinä mitään, jos lääkäri hienovaraisesti ja perusteellisesti perustelisi pätöstään/tuomiotaan. Lemmikki kun on omistajalleen rakas, tai ainakin minulle.
      Toivottavasti joku osaa nyt kommentoida kuka on paras eläinlekuri kyseisellä klinikalla.....

      • Iso U

        Ehdottomasti suosittelen Ulla Huttusta, osaa oikeasti hoitaa koiria. Ja toisekseen hänellä on välineet ja taito hoitaa myös pienikokoisia koiria. Ja molemmat koirani tykkäävät myös hänestä, eivätkä pelkää niinkuin joitain muita klinikan lääkäreitä. Ulla Huttunen suoritti myös vaativan leikkauksen toiselle koiralleni. Koiran elämänlaatu parani huomattavasti ja jatkuva tulehduskierre päättyi. Olisimme pyytäneet leikkausta jo aiemmin jos olisimme tienneet sen olevat mahdollista. Kukaan muu eläinlääkäri kun ei meille tästä mahdollisuudesta maininnut.


    • Oma kokemus

      Itse aikoinaan 10 vuotiaan sekarotuisen koiran kanssa sain "vanhalta herra eläinlääkäriltä" lopetus tuomion.
      Ulla ei arvostellut rotua, vaan ehdotti nisässä olevan kasvaimen poistoa. Näin sai koirani lisää 3 vuotta laadukasta elin aikaa.

      • Kokoomuslaisethan

        ylenkatsoo kaikkia muita paitsi aatelisia ja omia siniverisiään. Ei tuossa ole mitään uutta.


    • Help mii

      Kiitos molemmille vastauksistanne. Helpottaa hieman, arkuutta viedä pienirotuinen koirani tutkittavaksi.
      Jospa apua löytyisi. Vaikka toisaalta pahoin pelkään mitä tulemaan pitää.
      Mutta teidän hyvät kokemuksenne, antavat hieman positiivisuutta asiaan.
      Itsekkin olen aika useasti saanut juurikin vanhoilta konkari-lääkäreiltä lopetus tuomion koirilleni.
      Toki iäkkäitä koiriahan ne ovat olleet ja voi olla, että lopetus on ollut sitä hyvän koiran omistajan armeliaisuutta. Mutta ikävähän niitä karvamurreja silti jää.
      Siksipä nyt kun on kyseessä nuori koirani, hyvin hitaasti olen uskaltanut lääkäreihin yhteyttä ottaa, mietityttää jopa kaksi kertaa ehkä kolmannenkin kerran, mutta pakko kai se on kun omat konstit eivät tehoa, yrityksistä huolimatta =(

    • Help mii

      Pieneläinklinikalla puhelimeen vastaava henkilö oli erittäin ystävällinen ja asiallinen. Lääkäri oli myös asiallinen ja mukavan tuntuinen.
      Valitettavasti se ei auttanut koirani tilaa, syväkiputunto oli lähes kokonaan poissa, eikä näin ollen toipumisennusteena leikkauksen jälkeenkään, olisi ollut kuin 5% mahdollisuus, että koirani olisi toipunut mäyräkoirahalvauksesta.
      Päätimme lopettaa pienen ystäväni. Mutta palvelu oli hyvää ja osaavaa. Eläinlääkäri oli erittäin hienotunteinen ja keskustelimme erilaiset vaihtoehdot tarkoin läpi, tutkien oliskiko niistä hytötyä koirani tilanteessa.
      Asiallisuus ja vaihtoehtojen läpikäynti, realistisesti, olivat mielestäni fiksusti hoidettu. En voi moittia palvelua.

    • Poikamarsu

      Pitäisi tuo poikamarsu käydä kastroimassa.. tehdäänkö sitä kyseisellä klinikalla? ja jos tehdään niin onko osaavat kädet leikkaamassa? :'/

    • avun saanut.

      itse olen käyttänyt Virpi Ryhäsellä koira vanhustamme,on erittäin mukava ja asiantunteva eläin lääkäri.Ottaa vastaan pieneläin klinikalla.

    • just joo

      Virpi Ryhänen on paras lääkäri siellä, mutta vaikea saada aikoja. Uusin puoskari Kähkönen joutaisi sinne mistä on tullutkin!

      • fuffu

        totta mooses tänään koin sen hoitaa enemmän ihmis suhteita kun eläimiä ei jutustellu asiakkaan kanssa auta vaan pitäisi jutella koran kanssa virpi on paras koska beemiä ei siellä näy eikä sekään paljon eläimille jutellu ymmärsi kuitenkin sairauden siis miinnus kähköselle


    • puppyn omistaja

      Klinikalta paljon kokemusta ja aina on erinomaista hoitoa kaikilta lääkäreiltä saatu. Ei voi muuta kun olla tyytyväinen, että noinkin hyvä klinikka on olemassa!

    • huono kokemus :(

      Oma kokemukseni eläinklinikasta on myöskin valitettavasti negatiivinen. Vähän aikaa sitten hain vasta leikatun kissani kanssa apua, kun haava vuosi koko ajan. Kissa on leikattu pielaveden eläinlääkärissä, jossa sanoivat toki että haava voi vuotaa hieman. Haava tiputteli kuitenkin jatkuvasti ja otin yhteyttä niin pielavedelle kuin Iisalmen eläinklinikalle. Toinen paikka kehotti menemään toiseen ja niin minä pomppoilin että kumpaankohan minut nyt sitten vastaan otetaan. Iisalmen eläinklinikalle menin lopulta. Odottelin käytävässä pikän tovin ja kunnes minut otettiin huoneeseen, lääkäri ei edes koskenut kissaa, pyysi minua vain nostamaan sitä hieman. Lääkäri ohjeisti jotain nuorta hoitajaa joka laittoi jotain talkkia haavaan ja se siitä. Tästä "palvelusta" maksoin sitten mukavan perusmaksun ( n. 15 €?) Odottelin n. tunnin ja "hoito kesti" 2 min. Noh ei siinä vielä kaikki. Kuten arvelin, haavassa ei ollut kaikki ok ja ilmeisesti se lääkärikin olisi sen tajunnut jos olisi eden viitsinyt koskea kissaan. Menin jonkun viikon päästä sitten uudestaan Pielaveden eläinlääkärin pakeille koska vuoto ei edelleenkään ollut loppunut ja haavan kohdalle oli tullut n. kakanmunan kokokinen patti. Siellä lääkäri minua moitti etten ollut hoitanut asiaa aikaisemmin sillä haava märki ja kissa joutui syömään melkoiset antibiootit. Että semmoiset kokemukset klinikasta. Riippuu varmaan lääkäristä kuka milloinkin ottaa vastaan ja siitä jos klinikalla on kiirettä mutta mielestäni palvelu oli tuolloin erittäin huonoa.. :( nyt ollaan menossa uudestaan toisen vaivan kanssa.. Saahan nähdä...

      • edellä oleva--virhe

        hyvä kirjoitusvirhe. Tarkoitin siis että KANANMUNAN KOKOINEN patti :)


    • kisun emo

      Minulla on taas positiivisia kokemuksia, olen käyttänyt kissaani 2v. ajan kliniikalla, kissani on erittäin allerginen...
      On saanut suuren avun vaivoihinsa asiantuntevan lääkärin johdosta, jota on hoitanut Ulla Huttunen ja välillä joku muukin lääkäri, kaikki ovat olleet erittäin ystävällisiä.
      Odottaa saa joskus, mutta niinhän sitä saa jokapaikassa...asennoitumalla tilanteeseen auttaa asiaa...kaikestahan voi purnata ja aiheitahan löytyy jos sille kannalle ryhtyy, kuitenkin eläimen takia on tultu ja sen hoitoon pääsy on se tärkein asia...
      On hyvä, että meillä Iisalmessa on näin hyvä kliniikka pieneläimille olemassa, olkaamme tyytyväisiä tähän!

    • 242424289898

      Valitukset voitte osoittaa SOTElle, joka ei suostu palkkaamaan lisää hoitajia.......

      • 02020 itäinen alue

        Määrää ei tartte kasvattaa vaan reippaasti työtehoja.


    • tyytyväinen

      Otappa huomioon, että se on opetusklinikka, eli ei ne oppilaat siellä heti kaikkea osaa - edes asiakakaspalvelua. Ei ne siellä tahallaan asiakasta odotuta. Odotustilassa on pieni "kansio" jossa kerrotaan että paikka toimii opetusklinikkana, ihan sen takia jotta asiakkaat ymmärtäis (jos viitisivät sen lukea) miksi kaikki ei suju ehkä niin jouhevasti. Hinnat on täällä vielä suht matalat verrattuna etelä-suomen klinikoihin. Mutta ainahan sitä voi tietty mennä sinne hoidattamaan lemmikinsä, jos ei tämä iisalmen klinikka miellytä.

    • *****

      Miksette vie eläinlääkäriin Kuopioon? Siellä on useampi vaihtoehto. Onko muuten Iisalmessa päivystystä vai onko se Kuopiossa?

    • Kärsinyt

      Hei
      Kyllä on tosi ala arvoista palvelua.
      Menimme klinikalle, ja kerroimme virkailijalle, että kissalta puuttuu yksi jalka, ja kissa huuttaa tuskissaan .Virkailija käski odottamaan vuoroamme. Odotimme 15 minuuttia verta vuotavan kolmijalkaisen kissan kanssa vuoroamme.
      Mikä on kärsimyksen kohtuullisuus ? Tällä klinikalla sitä ei todellakaan ollut.

      • osaanottoni

        Jospa hoidossa olleelta potilaalta puuttui 50 % jaloista, arvaappa oliko
        sillä kaksinkertaiset tuskat? Kukin vuorollaan!


      • nuukuutta

        Laihiallahan näkyy tammikuussa paljon kolmijalkaisia sikoja, ne amputoivat
        aina ennen pukin tuloa liikkuvalta possulta joulukinkun!


    • kissan menettänyt.

      sinulle nimim. kärsinyt. sama oli meillä kolmijalkaisen kissan kanssa . kissa huuti tuskissaan, virkailijalta inhimillisyys kaukana, mutta lääkärin hoito asiallinen.

      • kärsimysbois

        Kolmijalkainen kissa tai koirahan kannattaa mieluimmin lopettaa heti tapaturman
        jälkeen, ei lähteä kuljettamaan sitä kymmenien kilometrien päähän lääkäriin.
        Sehän on eläinrääkkäystä, jos sen annetaan kärsiä pitkään.

        Naapurin setä voi auttaa, jos ei oma rohkeus riitä.


    • fuff

      oikeassa oot näin itse että siellä mykistetään puhelin puhelin ei pirissyt vaikka soittoja tuli

    • marsukuikuttaa

      Kastroidaanko marsuja iisalmen eläinklinikalla ?

    • Rakaslemmikki

      Noin vuosi sitten siellä jouduin käymään.. Ja silloin ainakin eräiltä työntekijöiltä palvelu oli töykeää, ja ylimielistä.... Ensi kertalaisina eläinlääkärillä koiran kanssa käytiin, ja tuolla jäi sellainen mielikuva että työtä ei ainakaan tehdä eläimistä välittämisen takia tai siksi että se olisi mieluisaa.. Naama norsun värkillä oli neitonen vastaanotossa heti kun sinne saavuin.. Oli siellä sinä päivänä sentään 1 lääkäri, joka tuntui välittävän ja todella näytti sen että koiran omistajaa saa tällainen tilanne kun oma rakas lemmikki on sairaana, "pelottaa ja jännittää".. Mutta kyllä toisella käynti kerralla, jota ei toivottavasti tule.. Mennään toiseen paikkaan.

    • Puoskaria

      Viekää ihan suosiolla lemmikkinne Kuopioon tai Kajaaniin..Täysiä puoskaria Iisalmen klinikalla. Behm kertoi reilu viisi vuotta sitten että vanhimmalla koiralla on EHKÄ kasvain ja se pitää lopettaa..sanoin että ei sitä kyllä tuolla diaknoosilla lopeteta ja koira on tänä päivänäkin mukana!! Ei mitään ongelmia terveyden kanssa ja jaksaa tosi hyvin. Kalliit oppirahat tuli maksettua toisten lemmikkien kanssa ja niille kävi sitten huonommin..kiitos huonon ammatti taidon!! Kuopiossa on nyt käyty ja hienosti on palvelu pelannut

      • Kissaelossa

        Itselläkin samanlaisia kokemuksia.
        Vein kissaani klinikalle neljän päivän syömättömyyden, ripulin ja juomattomuuden vuoksi.
        Verikokeet kyllä ottivat, mutta eivät niitäkään ostaneet tulkita. Sanoivat että kissalla saattaa olla syöpä, astma, sydänvika jne....
        Eivät edes nesteyttäneet!
        Tarjosivat heti piikkiä, kun ei kuulema mitään ole tehtävissä.
        Antibiootti kuurin antoivat mukaan kun en suostunut kissaani lopettamaan.
        Vein kissani Kuopion Rakkiin ja Kattiin.
        Siellä kissani nesteytettiin, vatsa ultrattiin, poistettiin huono hammas, poistettiin hammaskivi muista hampaista ja lääkittiin.
        Kissani elää edellee ja syö hyvin.
        Kiitos siitä Paavolle.


    • kotvakas

      Amatööripulju

    • Ksnbdisösn

      Iisalmen klinikalla lääkärit ovat vaan lehmälääkäreitä. Kaikki elukat ovat heti lopettamassa ja aina annetaan hirmu pahat diagnoosit. Erittäin kallis ja ammattitaidoton paikka. Viekää lemmikkinne Siilinjärvelle tai Kuopioon!

    • Marinenko

      Karvainen kaveri Siilinjärvellä ja Kek Kuopiossa. Menkää sinne :-) parasta palvelua saa sieltä :-)

      • Corgiboys

        Meillä hyvin positiiviset kokemukset corgi-poikiemme hoidosta. Toisella selässä välilevytyrä todettiin kuvaamalla ja saatiin heti lähete leikkaavaan sairaalaan Vantaalle josta tuli kiitos nopeasta diagnoosista ja hyvä lopputulos, toisella fibrooma takatassussa jonka leikkaus ja jälkihoito meni myös suunnitellusti ok. Nopea ja ystävällinen palvelu, kaikki hyvin!


    • TassujaSydämessä

      Itse kävin ekaa kertaa äskettäin koirani kanssa siellä ja toiste en mene. Lääkäri ei koskenut juurikaan koiraani, ei ottanut kontaktia koiraan ja haavaan tassussa vastaus oli "en mä nyt oikein osaa sanoa tuohon mitään kun ei se verestä". Hoitaja oli mukava, otti kontaktia koiraan ja jutteli rauhoittavasti. Lääkärin ammattitaitoa jäin epäilemään. Muutekin tuntui ettei koirista tietoutta ainakaan kovasti ollut, totesi mm. ettei koira muista mitä sille on pentuna tapahtunut. Kukin tyylillään, mutta meidän perhe asioi vastaavaisuudessa muualla. Varmasti siellä on useampia lääkäreitä, joten en tiedä olisiko joku toinen sen paikan lääkäri ollut osaavampi.

    • Anonyymi

      Ei ole ehket paras paikka opiskelija harjoittelijoille. Kokemusta joskus. Neuvonta puutteellista ja ilmapiiri sellainen oppilaisiin kohdistettua piilo vittuilua ja tökeröä käytöstä. Jäi vähän huono maku. Tätä tapahtui niin eräillä lääkäreillä kuin eräillä hoitajillakin. Ell. Virpi ja Ulla olivat asiallisia.

    • Anonyymi

      Jos eläinlajista on ollut joskus epäselvyyttä, kannattaa myös tarkastaa että hoidetaan oikeaa elintä. Koira kävi tarkastettavana kun oli maksa-arvoissa jotain häikkää, niin munuaisista oli ell kirjoittanut pitkät litaniat epikriisiin ja suositellut munuaissairaan koiran ruokaa. Toinen ell huomasi tunaroinnin, hoidettiin sitten lopulta sitä sairastakin elintä onneksi.

      • Anonyymi

        Mä koin kyseisen paikan huonoksi, ell oli tosi tyly eikä antanut itsestään asiantuntevaa vaikutelmaa. Muistelen myös että heti ovesta sisään päästyä oli joku todella tyly "tää ei oo mikään pankki, maksat heti" tekstin. Mietin että mitä jos jollain vähävaraisella eläin sairastuu, ei minkäänlaista sympatiaa tai puhettakaan että saisi maksaa laskulla tai osissa. Tästä tosin 3 vuotta joten voi olla käytäntö muuttunut. Oma koira käy nykyisin Pielaveden ell ja ainakin tähän asti oon ollut siihen paikkaan tyytyväinen 😊


    • Anonyymi

      Huolimatonta toimintaa. Diagnoosit hätäisiä ja veritestien tulkinta amatöörimäistä. Olin erittäin huolissani kissani takia klinikan ja lääkärin ammattitaidon vuoksi. Mietin kyllä kaksi kertaa ennenkuin veisin tänne, ainakaan mihinkään vaativampaan. Lisäksi Asiakaspalvelu on tökeröä ja välinpitämätöntä.

    • Anonyymi

      Vieremällä

      • Anonyymi

        Iisalmessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iisalmessa

        Mitä ihmettä täällä toistetaan Vieremä?


    • Anonyymi

      On sote yksikkö. Pitäisi olla siis lasku mahdollisuus maksamiseen. Eipä ole. Käsittämättömiä rahoja pitäisi olla sillä hetkellä käytettävissä kun eläin tarvitsee apua. Amatöörimäisyys huokuu. Ja halpa elitismi. Pennuille vastaanotossa kannattaa antaa röykkyä. Jos ovat sen ansainneet. Näkyy tehoavan.

    • Anonyymi

      tänään leikattiin oma kissa, tulehtuneen kohdun takia. Oikein hyvin meni, vaikka kissa on jo vanha ja vaativa nukutettava ja leikattava munuaistenkin kannalta. Nuori mies lääkäri hoiti oikein asiantuntevasti. Aluksi pelotti, mutta pelko oli turhaa, sai oikein hyvää hoitoa. Voi ainakin häntä suositella. Kissa luovutettiin heränneenä. Vastaanottava hoitaja oli myös oikein ystävällinen.

      Katsotaan nyt miten kissa toipuu. Mutta jäi positiivinen fiilis.

      • Anonyymi

        Mitä oon kuullut niin nuori mies on ehkä eniten pien eläinlääkäri näistä iisalmelaisista. Mutta kaikki iisalmen lääkärit pärjää ja osaa hoitaa ainakin koirat ja kissat. Ja iisalmessa on kunnon tilat tehdä. Muut yläsavon kunnat kun vasta ihan hiljattain saaneet paremmat tilat niin osa eläinlääkäreistä koittaa edelleen työntää pien eläimet iisalmeen jos aikoja kyselee. Mutta se iisalmen härdelli ei paranna kuvaa asiakkaalle.


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelussa parantamisen varaa, lääkäreiltä hyvää palvelua. Eräs hätäinen ja nopeasti puhuva vastaanottoneito ei paljon kuuntele vaan töksäyttelee.

    • Anonyymi

      voi harmi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe