varoitus nettihuijarista

"lainausmerkeissä"

"Esa Sulo"

85

7209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suloposki runggari

      Jo joutui aarmas aaiika ja eesa sulooiineeeen, kauniisti hän jo huuiijaa.....
      Vaan siunaaustaan suoopi, hyvyyttään jumaaalan...
      Jaa armoon herraa.....

    • sanovat pas2

      kehno riimi, sori

    • Huijattu tämäkin

      Tuttu on tyyppi. Tännekin päin on velkaa, kun on myynyt olemattomia. Rikosilmoitus on kyllä tehty, ja tuntui olevan sellainen jono asioita kaverilla, että ennemmin tai myöhemmin saattaapi häkki heilahtaa.

      Onkohan ihan terve päästään, kun omalla nimelläänkin pelaa?

    • jormamaan

      jep, vuosien takaa tuttu tyyppi...

      • Jouna se originelli

        Joopa joo, "Esa Sulo" onnistui huijaamaan minuakin eräässä netin kautta tehdyssä kaupassa. Asia viety poliisille, toivon mukaan se häkki tosiaankin heilahtaisi, eikä haittaisi minua vaikka pamppukin heilahtaisi ;)


    • ps3 ostaja

      olen ostamassa ps3 esa sulolta

    • riippuu asiasta..

      voit tehdä vaikka 100kpl ilmotuksia heikistä mutta häkki ei tule heilahtamaan jos ilmoituksesi ovat ns. "turhia rikosilmoituksia". piste.
      jos niissä on kunnolla perää niin sitten voi heilahtaa.

    • Jouna se originelli

      Turha rikosilmoitus? Eiköhän oma nimensä (on oikeasti oma nimi), tekstiviestit ja jopa omalla nimellään oleva pankkitili jolle rahat on todistettavasti maksettu ole "perusteltu" rikosilmoitus. Ainakin poliisin mielestä oli ja juuri äsken poliisilta tulleen tiedon mukaan asia on menossa syyteharkintaan ja rikosnimikkeenä tulee olemaan petos. Samassa nipussa kuului olevan monta muutakin samanlaista tapausta tällä kaverilla, joten häkin (ja pampun) heilahtamisen toivossa...

      Suosittelen lämpimästi sen ps3:n ostamista, jos on ylimääräistä rahaa annettavaksi ko. taparikolliselle...

    • latulikka

      :) juuri tuli ikosilmoitus tehtyä ko.kaverista ja samoista syistä.

    • Kyselijä..

      Tärkeä kysymys. Onko kyseisen tyypin tilinumero tällainen:
      507100-236748, tilin haltija on esa sulo ja olisin tekemässä kauppaa.

      • kyselijä..

        ja mitä puhelinnumeroa käyttää? tiedossani on 2 tältä ainakin. katotaan täsmääkö


      • huijattu

        mulla on toisenlainen tilinumero mutta voihan hänellä olla niitä useampia. Melkee jättäisin kaupat tekemättä.


      • epäreilu

        on älä vaan sekaanu moiseen touhuun.


    • sannna^

      Tänään tein rikosilmoituksen kysyisestä tyypistä..en taida olla ainut jota tämä sulo on huijannut :D

    • ................

      507100-236748

      tämä hänen?

    • Karri S
    • naanuskeli

      näinpä näin, esa sulo huijasi myös minua nettikaupassa, vittu mikä sika! vaikka summa oli vain muutamia kymppejä vein asian poliisille. Jätkällä oli yli 50 petosta jo tilillään, luoja tietää kuinka moni ei oo tehny rikos ilmoitusta kun ajatellu että summa on pieni. Älkää tehkö kauppoja hänen kanssaan! Sanaa vaan tästä eteenpäin. Harmittaa pirusti työttömänä menettää ne parikin kymppiä mutta minkäs teet ku tuollasia paskoja maa päällään kantaa...

    • saralee74

      No voi hemmetti sentään ! Olen joutunut myös tämän Esa Sulon huijauksen kohteeksi ! Tori.fi kautta tuli ilmoitus ,että olis haluamani tuote myytävänä . Ja rahat piti TIETTY maksaa etukäteen .Luotin että hän on rehellinen ,mutta eipä ole mitään kuulunut ,Harmittaa vietävästi kun vielä pienituloinen olen ja 3 muksuakin ruokittavana. Olis silläkin rahalla saanut monen päivän ruuat . Terveisiä vaan ,esa,jos näitä sivuja luet ,toivottavasti on nyt hyvä mieli kun köyhältä viet viimiset rahat . Lapsilta ruuan pöydästä ja pahan mielen.

      • Hyväuskoinen

        Esa Sulo Raumalta minuakin huijasi !! Tori.fi oli minulla ilmoitus , että haluan ostaa Arabian lautasia ja hän lähetti viestin, että hänellä on juuri sellaiset ja sovittiin kauppa. Rahat piti maksaa etukäteen tilille ,kun Postiennakkoon hän ei suostunut. Minä luottavaisena maksoin tilille sovitun summan. Lautasia ei tullut. Soittoihin hän ei enää vastannut eikä viesteihin. Aloin tutkimaan netistä tietoja nimen perusteella ja löysin nämä kaikki viestit. Hän on oikein suurenluokan huijari.


    • HÖLMÖ IITISTÄ.

      Voi että ottaa päähän kun annoin helvetin huijarille 60€.Oli ILmoitus tori.fi, että haluan ostaa kielo kahvikuppeja, niimpä tämä helvetin huijari otti minuun yhteyttä ja maksoin niistä 60€.Tänään 4.6 kun ei alkanut kuulua lähetystunnusta niin aloin soittamaan niin eihän siihen puhelimeen tietenkään saada yhteyttä.Tämä henkilö on nimeltään ESA SULO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAROKAA!!!!!!!!Eikö pankki vois tehdä jotain kun on monet vuodet käyttäånyt tätä tiliä huijauksissaan 507100-236748 Vituttaa niin helvetisti kun olin niin hölmö.Huomenna teen rikosilmoituksen.Otan kyllä o.p.hen yhteyttä tästä asiasta (((((( HELVETIN((((( HELVETTI))))

      • Myöskin petetty

        Tuo kaveri sai jo syksyllä 2011 petostuomion ja vielä siis jatkaa! Miten kauan tuollainen saa olla vapaalla jalalla??? Omalla nimellään vielä tekee tuota... Eipä tullut oikeuteen, ihan odotusten mukaisesti kylläkin loisti poissaolollaan.

        Tyyppi velvoitettiin korvaamaan minulle maksamani rahat, mutta eipä ole kuulunut eikä siltä pirulaiselta saa mitään perittyäkään, sekin selvisi. Uusilla huijauksilla taitaa rahoittaa entisiä sakkojaan ettei linnaan joudu.

        Tuosta kannattaisi tosiaan tehdä jo ilmoitus, että käyttää pankkitiliään rikolliseen toimintaan. Tilejä sillä on muuallakin kuin op:ssa.


    • YKSI UHRI

      Eiköhän me esa sulon huijaamat mennä tervehtimäänja viedään ruusuja kun on onnistunut meitä huijaamaan.olishan se mukava nähdä minkälainen tyyppi pystyy tekemään kymmeniä huijauksia että kukaan ei tee loppua näistä jutuista.Ehdotan jonkunlaista kansalaisaloitetta tän huijarin pysäyttämiseksi.poliisi ei kerkiä näitä huijareita pysäyttämään.Kokoonnutaan kaIKKI HUIJATUT NÄYTETÄÄN MISTÄ KANA KUSEE?SARALEE OTA YHTEYTTÄ VAIKKA TÄMÄN JUTUN KAUTTA.

    • Numero 352 huijattu

      Eiköhän mennä porukalla katsomaan minkä näkönen ukko on tuo ESA Sulo, joka on pystyny kusettamaan kymmeniä ihmisiä, eikä kukaan pysty lopettamaan tuota tyhjän myyjää.Poliisi ei voi muuta kun ottaa rikosilmoituksen, on tässä meidän yhteiskunnassa jotain mätää, kyllä kai se on otettava laki omiin käsiin ja vietävä ukko saunan taakse???Ja sitten miehellä on vielä tuommonen nimikin SULO, mahtaa olla oikein SULOSOINTU????????Minkähänlainen kansan paljous olis Laitilassa kun kaikki huijatut kokoonnuttais vaikka Laitilan torille?Tässähän olis syy järjestää ESA SULON festarit.Sinne vois tulla esiintymään nämä muutkin nettihuijarit, niitähän löytyy pienestä suomesta, ihan omiks tarpeiksi.No niin alampa järjestämään netti huijareiden festareita.

    • -

      Ei voi muutakun ihmetellä että ei jätkä ole linnassa kun on tätä viestien perusteella tehnyt jo vuodesta 2007.

      Eikö tämmösestä toiminnasta todellakaan saa linna tuomiota suomessa?

      Onko joku rahasumma raja ennekuin voi viedä linnaan?
      Tää jätkähän kusettaa monia pikkusummia eli voi hynkin saada vaikka 3tuhatta joka kuukausi.

      Ihmettelen vaan, itse en ole tullut huijatuksi kun en mitään maksa etukäteen.

    • K*settamallako?

      3000e ? hahahah!

      ei varmasti saa, eikä edes lähellekään.
      Monet jobbarit jotka oikeasti tienaavat pikkusummia niin vuositulot heillä ovat n. 2000-6000e.

      Aika monta kauppaa siinä kerkiäis tulla.

    • Työtä, työtä?????

      Taitaa edellinen kirjoittaja olla itse kusettaja, onko rinki pienentynyt?Voi? voi? myytävät loppuu.

    • helppoa_rahaa_kiitos

      Maksakaa AINA ETUKÄTEEN !
      Älkää missään tapauksessa käyttökö esim:
      - postiennakko tarkistusmahdollisuudella
      - payson-turva
      -www.turvalasku.fi
      -jne..

      Eihän tässä muuten saa helppoa rahaa mistään !

      Kiitos jo teille hyvät sinisilmäiset suomalaiset etukäteen kun maksatte kiltisti vuodeta toisen etukäteen !

    • Punisment is coming.

      Maksaisin pikkusumman kun tietäisin missä tämä rotta majailee.
      Kuva oli plussaa...äijä tulisi tietämään ketä huijasi:-/
      'Se on pomminvarma juttu!!!

      • punishment is coming

        Tai siis jos saisi tän apinan kuvan.


      • Kielokupit 60€

        Tämä rotta asuu Laitilassa, mene sinne kyläkuppilaan kyllä ne siellä tietää missä tämä rotta majailee, todennäköisesti on siellä kaljaa hörppimässä. Onnea etsintään!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • punishment is coming
        Kielokupit 60€ kirjoitti:

        Tämä rotta asuu Laitilassa, mene sinne kyläkuppilaan kyllä ne siellä tietää missä tämä rotta majailee, todennäköisesti on siellä kaljaa hörppimässä. Onnea etsintään!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Kiitos vinkistä,palasin just "lomamatkalta" menen vähän keskustelemaan rotan kans:-)


    • Älä osta Esa Sulolta

      Minuakin huijattiin!

    • Kesäkuussa huijattu.

      Ai tämä huijari on vielä elossa ja tekee huijauksia edelleen.On se kumma että mikään ei pysäytä tätä huijaria, sattuis nyt kerrankin sellanen hemmojen hemmo joka kävis vähän kyselemässä kuulumisia(minunkin puolesta)

    • Vahingosta viisastuu

      Niin, tyhmyyttäni maksoin haluamani kirjan, jonka painos on loppunut ja jota Torilla etsin, ennakkoon. Ei ole kirjaa kuulunut eikä Sulo viesteihini vastannut, ja nyt tiedän miksi. En edes tajunnut ennakkoon googlettaa nimeä, jolloin totuus olisi selvinnyt. Onneksi ei ollut kyse isosta summasta, mutta periaatteessa harmittaa, että joku voi noin huijata. Aion tehdä rikosilmoituksen.

      • Vahingosta viisatuu

        Rikosilmoitus tehty!
        Onneksi poliisi on tuossa ihan lähellä.


    • Luuposliini kupit.60

      Punisment is coming:lle. Mene sinne Laitilaan, ei se niin iso kylä ole ettet löytäis tätä ( rottaa).Anna minunkin puolesta pari kertaa vaikka munille potku, sehän onkin kuuluisa( muna pitäjä).Kiitos etukäteen.

      • punishment is coming

        menossa ollaan...palasin just "lomalta"...huijarille ei nyt kovin hyvin käy:-/


      • Huijattu Kymenlaakso
        punishment is coming kirjoitti:

        menossa ollaan...palasin just "lomalta"...huijarille ei nyt kovin hyvin käy:-/

        Voi kun ihana juttu että joku kävis tätä paskaa vähän pyörittämässä.On se kyllä kumma että tälle huijaria panna häkkiin.Kouvolassa nuori naishenkilö teki myös näitä kauppoja siis myi olematonta tavaraa, mutta tämä neitonen vietiin häkkiin ja on siellä edelleenkin.Toivon todella että tämäkin yhteiskunnan mätämuna joutuis tilille teoistaan.


    • Esan ex kaveri

      Morjens ! Minäpä tiedän ja tunnen tämän Sulon ihan tarkkaan ja myös missä hänen yksiönsä sijaitsee , jos joku haluaa käydä tervehtimässä lähettäkää mulle 20 euroa niin saatte tarkat tiedot ja tuntomerkit kyseisestä ääliöstä !!! annan lisätietoja tekstiviestillä 0468434164

      • Mummeli Kouvolasta

        Siinäpä taitaa olla toinen esan kaveri.Ei varmaan 20 kukaan ala lähettelemään.Konstit ovat monet sano akka kun kissalla pöytää pyyhki.


    • osaatko kaapata ?

      Kannattaa olla aina varovainen kun huutelee tavaraa. Täytyy muistaa että palveluntuottaja ei aina viitsi tai kerkiä sulkemaan edes kaapattuja tunnuksia , ostaisitteko esim tältä jotakin vaikka on positiivisia palautteita ihan kivasti :
      http://www.huuto.net/kohteet/apple-macbook-air-11-64-gb/227019538

      Ja tunnushan on auki että siitä vaan myymään hyväuskoisille vai mitä !

    • helppoa kun sen osaa

      Vastaus "osaatko kaapata":

      Niin, mitään ATK-taitojahan tuo ei tarvitse. Tarvitsee vain tietää e-mail ja sitten kohdejärjestelmän tunnus. Kun nuo ovat vainen tietyssä tilassa niin kummankaan salasanaa ei tarvita !
      Tämän osaa LAPSIKIN.

    • Yksi huijatuista.

      On se kumma kun tätä HUIJARI Esa Suloa ei laiteta häkkiin, kun Kouvolassa samanlainen nainen huijasi ihmisiä olemattomilla tavaroilla, mutta tämä on häkissä odottamassa oikeudenkäyntiä.Taitaa olla taas tässäkin kohtaa että nainen on tekijä?

    • ennakoi_huijari

      ENNAKKOTIEDOITUS niille jotka eivät halua menettää rahojaan nettikaupoissa, tämä vain yksi esimerkki tuhansien joukossa :

      Hei KAIKKI jotka haluavat lahjoittaa huijarille rahaa, tässä esim hyvä kohde ja rahasi menee ! :

      http://www.tori.fi/lappi/Apple_iphone_5_16GB_valkoinen_5222762.htm?ca=10&w=101

      Valitettavasti hänen esiintymällään nimellä ei Sodankylässä asu ko nimistä eli eipä tarvi kovinkaan iso olla älykkyysosamäärä ostajalla kun jo tietää että ikinä etukäteismaksamalla ei puhelinta saa !

      Ja, sama kaveri myy kyllä Nettimarkkina.com:ssakin että jos haluaa enämpi rahojaan menettää niin siitä vaan "osteskelemaan" ja NAURUA PÄÄLLE !

      http://www.nettimarkkina.com/nokia-lumia-820-valkoinen/1077417

    • huijattu2

      Kaveri onnistui minuakin huijaamaan, tein rikosilmoituksen "lievänä petoksena" ja hiukan ennen joulua tuli poliisilta soitto, haluttiin kuulustella minua asianomistajana ja nimike oli muuttunut "petokseksi". Oli kuulemma tehnyt useammankin huijauksen, kun kysäisin määrää, niin poliisi ilmoitti että sillä hetkellä oli yli 30.

    • Huijatuksi tullut

      Sama tyyppi onnistui hiujaamaan minuakin. Sain tänään soiton poliisilta. Halusivat kuulustella minuakin asianomistajana.

      • Huijattu

        Nimi vaihtunut Esa Paasilaksi. Kyllä nyt harmittaa kun etukäteen en tajunnut googlettaa :( olin niin innoissani lautasista. Karu totuus lävähti päin näköä. No mutta rikosilmoitus tehty!


      • pentik
        Huijattu kirjoitti:

        Nimi vaihtunut Esa Paasilaksi. Kyllä nyt harmittaa kun etukäteen en tajunnut googlettaa :( olin niin innoissani lautasista. Karu totuus lävähti päin näköä. No mutta rikosilmoitus tehty!

        joo muakin huijas kahvukupeilla ja sama nimi esa paasila, olen tehnyt rikosilmoituksen ja ois kyll pesäpallo mailalle töitä. mä uskon että paha saa palkkansa ennenmmin tai myöh


      • huijattu2
        pentik kirjoitti:

        joo muakin huijas kahvukupeilla ja sama nimi esa paasila, olen tehnyt rikosilmoituksen ja ois kyll pesäpallo mailalle töitä. mä uskon että paha saa palkkansa ennenmmin tai myöh

        Oliko ilmoitus haluat ostaa, vai oliko tämä huijari laittanu oikein myynti ilmoituksen? Paljonko meni rahaa?Tätä huijaria laki suojelee, ei se joudu vastaamaan teoistaan,nauraa piru partaansa, että kyllä on tyhmiä ihmisiä,Voihan perjantai.


    • Petetty 2012

      Ei siitä rikosilmoituksesta ole mitään hyötyä.Jätkä on vaan vapaalla jalalla, ei sitä sen huijauksia saa loppumaan millään, muuten kun joku käy sen hepun viemässä saunan taakse, siellä on tilaa vielä tälläisille huijareille??????????????

    • huijattu kielokupeil

      Onko tullut Varsinais- suomen KÄRÄJÄOIKEUDESTA KIRJETTÄ , kun tämä huijari ESA SULO on ollut nyt oikeudessa kun tämä herra on huijannut meitä 29 sinisilmäistä, onnistui saamaan meiltä huijatuilta muutaman kympin.Kuinka moni huijattu ei tehnyt rikosilmoitusta?Tämä on vasta jäävuoren huippu, oli vuosi 2012 mistä oli nyt tuomiolla.Menikö kukaan sinne 16.09.2013 oikeuteen, olisin menny jos olisin tiennyt.Kyllä maistuu ESA SULON kielokupeista kahvi hyvälle.Olen kyllä saanut ostettua niitä kuppeja rehellisiltä myyjiltä, ovat kyllä ihanat, mutta vieläkin potuttaa kun tämä helvetin huijari sai 60€ tyhjästä.

      • kupeilla huijattu

        Tänne tuli käräjäoikeudesta juu tänään postia :)


    • Esat

      Tämä sama Esa toimii myös nimellä ESA JÄRVELÄ, tilinumero edelleen 507100-236748,

    • pirzu1

      Minuakin huijattu tori.fi:ssä maaliskuussa 2014. Nyt Esa käytti nimeä Esa Salo ja rahat piti lähettää tilille, jonka numero on FI40 1186 3500 0614 35 ja jonka omistaja on Jani Koivuniemi. Tein rikosilmoituksen ja poliisi otti äsken yhteyttä. Esa kuulemma linnassa tällä hetkellä....

    • -äitiyli-

      Haluisko joku ei-huijari ; ) myydä juuri noita kielo kuppeja mulle? Tai olisko kellään tietoa mistä saisi virallisen myyjän kiinni...siwasta ostin omani eikä enää osattu sieltä auttaa ?

      • tiltu1

        Minulla niitä kielokuppeja olis myytävänä.En tiedä miten sais yhteyden sinuun .Selvitä niin tehdään kuppikaupat.


    • stalkkaaja

      Kiitos tästä viestiketjusta. Minulle kaupattiin juuri Esan toimesta hakemiani Arabian lautasia. Nyt nimenä Esa Niirala. Ja toisena tilinä jo viestitketjussa ilmoitetun lisäksi ilmoitti numeron FI53 5211 0320 0944 63. En tee kauppoja ja siirrä rahojani hänelle. Kiitos tämän viestiketjun. Kyllä harmittaa moiset heput!

    • Wqw

      Esa Sulo, asuinapaikka, Laitila käyttää nykyään nimeä Esa Santala ja huijaa edelleen. Ainakin 9 huijausta ilmoitettu jo poliisillekin.

      • näisevaantuleeoleenaina

        Jos joku yksityinen ketku laittaa nettiin, että tulossa 10 mönkijää ennakkovaraa omasi. Suositushinta 3500e ennakkovaranneille 2500e varausmaksu 500e, niin tällä kaverilla on viikossa tilillä 5000e hyväuskosten rahoja. Seuraavalla viikolla ilmoitus 10 mönkkärin lisä erästä 2 viikon päästä tilillä on 5000e lisää rahaa. Vähän kun viitsii fiksumman mainoksen suunnitella, ei, mene puhelimessa sanattomaksi ja voudin mapit on täynnä vanhaa velkaa, niin hyvät kuukausitienestit ovat mahdollisia, ilman suurta rehkimistä suomenmaassakin.


    • huijausta

      FI65 5071 0020 0367 48, taas on Esa aktivoitunut ja kun käytössä on nykyään nuo IBAN -tilinumerot, niin laitetaampa tänne...

    • Miumau1988

      Voi ei jouduin tämän Esan huijaamaksi :( Minulle hän antoi nimen "Esa Sammalisto" ja Raumalta sanoi tosiaan olevansa. Käytti puhelinnumeroa 046 9353422 ja tilinumeroa FI65 5071 0020 0367 48. Pitääpä tehdä rikosilmoitus..

    • SoLucky

      Tyyppi huijasi minua myös! Nimellä Esa Sammalisto. Ei ollut onneksi iso summa 15e, mutta harmittaa maksaa pienestä kotihoidontuesta. Rikosilmoitusta siis kehiin!

    • Pena15648

      Nyt oli Esa Kapanen rovaniemeltä, Viikko kulunut eikä tuotetta näy. Möi vetokoukkua. Tili edelleen FI65 5071 0020 0367 48

    • soppari

      Nyt Esa Tapani Sulo (1985) käyttää omia speksejä FI8211413500096252 nordea tiliä ja puhelin 358469337565 (prepaid)....kotipaikka laitila....

    • e.s.r

      edelleen harrastaa tämä veitikka näitä touhuja,kusetti multa 40 e ja oli tälläkertaa esa rahikainen raumalta,tämmöstä tilinumeroa käyttåå nyt fi 5252110320115821 ja puhelin oli 0469319189 mikä ei enää käytössä ja jännä että löytyy nimellä esa tapani sulo eniron numerohausta ihan oikeakin ja toimiva numero paitsi juuri nyt ei saa yhteyttä ja vielä laitilasta,koittakaahan,tästä olen myös tehnyt rikosilmoituksen ja saanut poliisilta tietoja,mutta kaveri on haussa myös muulla keinoin,ihan vaan että pojat pääsee morjestamaan tätä ystävää kallista.

    • 2016elokuu

      sama tilinumero jolle laitoin rahaa ja ESA KIVELÄ oli henkilö ja Raumalla asui, joksika hän esittäytyi puh oli prepaid 0469449192..ei ole kirjoja näkynyt enkä saanut rahoja takaisin. tori.fi ja poliisi tietää asiasta..ilmoitin huijauksesta!

      • Raivostunut

        Laittoi mulle samasta numerosta viestiä! Ja ihan saman tyylinen teko!


    • Raivostunut

      Kyseinen tyyppi jatkaa edelleen netissä huijaamista!! Olkaahan tarkkana. Poliisille menossa rikosilmoitus vaikka pienestä summasta kyse. Ärsyttävä nilkki!

    • ADIDAS123

      Tuttu kaveri, ollut vankilassa myös huumausainerikoksista.

    • Käsipoikkitaijalka

      Huijasi juuri 40. Jos joku tietää missä liikkuu tai mistä saa kiinni niin tämä oli sen miehen viimeinen huijaus.

      • olluttekemisissä

        Vaasassa myös samantyyppinen huijari. M... Sal.... Myy aurinkopulloja, fazerin mukia , unelmoimukia, vallilan verhoja pienillä hinnoilla. Netistä kaapattuaj kuvia.


      • Mummel

        Jos on Esa Sulosta kyse?Asuu Laitilassa.Käy ihmeessä haastattelemassa.Minäkin olen 60€ maksanut tälle huijarille.


    • K0O

      Muistan Esan yläasteelta. Pelasi aina rahansa pelikoneisiin. Sinne ne teidänkin eurot varmaan mennyt on. Kansanterveydelle.

    • eihuijattu

      Laitoin pari päivää sitten tori.fi sivustolle ostoilmoituksen Pentikin kahvikupeista ja ei aikaakaan, kun sain viestin että juuri etsimäni kupit olisi Uudessakaupungissa ja hintakin oli sopiva (60 €/10 kpl). Kupit uusia ja käyttämättömiä, hänelle tarpeettomiksi käyneitä. Kysäisin myös sarjaan kuuluvia leipälautasia ja kuinkaollakkaan, häneltä löytyi juuri sellaisetkin. Koko paketti yhteishintaan 110 €. Sovimme kaupat ja tilinumero tuli puhelimeeni. Kupit piti maksaa etukäteen tilille, ei jälkivaatimuksena vaikka asiaa kysäisin. En kuitenkaan ehtinyt maksaa kuppeja, kun mieheni sanoi menevänsä työreissuun siihen lähistölle ja hakevansa kupit. Kun asiasta viestitin myyjälle, niin tämä kyseinen herra kertoi lähtevänsä juuri neljäksi viikoksi lomalle ulkomaille, joten ainoa vaihtoehto olisi lähettää kupit heti postitse eli minun olisi pitänyt maksaa kupit vain heti hänen antamalleen tilille (sama tilinumero oli jo täällä aiemmin esillä). Koska mieheni käy noin kerran kuussa työmatkalla tuolla seudulla, niin viestitin tälle myyjälle, että jätetään kuppien toimitus sitten myöhemmäksi jotta mieheni voi noutaa ne.
      Sittenkin vielä hän yritti houkutella minua maksamaan kupit heti, ilmoittamalla että kupit hän myy heti seuraavalle "nopealle" ostajalle eli ei pidä niitä minulle varattuna.
      Onneksi päätin siinä vaiheessa, että ei voi sitten asialle mitään.
      Sitten löysin tämän keskustelupalstan ja huokaisin helpotuksesta! Kuppien myyjä oli tämä sama heppu.

      • Ärsytys

        HUijari käytti eilen nimeä Esa Koivuniemi ja tiliksi ilmoitti FI5252110320115821 ja kotipaikaksi Uusikaupunki. Puhelin 046-9641794. Onneksi aloin epäillä kun asiat meni liian sujuvasi ja kuvaa pyytäessä olikin yhtäkkiä töihin menossa. Ei kuulunut kuvaa tuotteesta.


    • samaankoukkuunjoutunut

      Minua huijattiin 9.5. nimellä Esa Rinne. Tilinumero sama kuin tuossa yllä FI5252110320115821 ja kotipaikka Uusikaupunki. Rikosilmoitus tehty.

    • Goprowaa

      Tänään tuli laitettua ostoilmoitus tori.fi ja tulikin viesti nopeasti: Moi.Luin ilmoituksesi tori.fi sivulta.Minulla on myynnissä Gopro the frame kamera teline.Täysin uusi ja käyttämätön.Sijaitsee uudessakaupungissa.Nouto tai postitus.Laita viestiä jos asia on ajankohtainen. Yst. Esa

      Tajusin itsekki laittaa numeron googlee kunnes löysin tän palstan, kiitoksia kaikille tänne jakaneille, tuli kyllä heitettyä itekki vähän pientä "innostumis" viestiä takas tälle esalle, hinta tippu nopeasti kun kerroin saavani uuden halvemmalla vaikla todellisuudessa tarjottu hinta oli jo puolet

      • ekahuijaus

        Sama huijari pääsi yllättämään tässä keväällä. Menetin 15e. Samat fraasit laitto mullekin, mitä luin täältä palstalta ja löytyi sama tilinumerokin. Täytyykin olla varuillaan vastaisuuden varalta. Rikosilmoitus tehty. Huijaus mikä huijaus vaikka ois pieni raha kyseessä.


    • Huijauksiin.kyllästynyt

      Sama kaveri huijasi minua nimellä Esa Ojala. Laitoin tori.fi ostoilmoituksen ja tosi nopeasti tuli viestiä, että häneltä tuote löytyy ja postituskin onnistui. Myöhemmin kun kyselin että missäs se pakettini on, oli kaveri milloin menossa töihin, milloin lomalla ja kahden viikon jälkeen tein rikosilmoituksen. Tänään poliisi soitteli, ja ilmoitti kaverin olevan heidän hoidossaa, ja todistustani käytetään oikeudessa. Kaverille kuulemma häkki heilahtaa jälleen, mutta rahoja en varmaankaan ikinä saa. Onneksi kyseessä pieni summa. Pientä mielihyvää saa edes kun kaveri pääsee nauttimaan valtion hotellista. Ja tosiaan silloin oli käytössä tällainen puhelinnumero: 046 840 8607 ja tilinumero FI52 5211 0320 1158 21.

      • Ent.huijattu

        Järviö Raumalta se tunnettu huijari on!


    • M_irkku

      Esa Sulo jatkaa huijaamista tori.fi,tili oli 070291 loppuinen

    • hoidellaanvaan

      lait takaa osoite ni käydän vetämässä turpaan tätä.
      imee ruoat pilillä ja linkuttaa.

    • Huijarintilinro

      Tuommonen on herran uusin tilinro FI93 5071 0020 0702 91.

    • Anonyymi

      jokohan tämä velho on lusimassa?

      • Anonyymi

        Nyt tuli tuomio 6 kk vankeutta, tässä tuomiossa 24 asianomistajaa joulukuun alussa 2020. "...hänen menettelynsä on ollut toistuvaa ja tekojen ajallinen yhteys osoittaa tekijässään selvää suunnitelmallisuutta." Omassa tapauksessani käytti naisen nimeä ja tavarat olivat Rovaniemellä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe