Laadukasta selostusta Eurosportissa

Connors

Eurosportin snooker-ääni selostaa nykyään tennistäkin. Hyvin tuntuu tenniksen selostaminen sujuvan ja selostusta on paljon miellyttävämpää kuunnella kuin Hedmanien sekoiluja.

Toivottavasti kyseinen Aki Kauppinen selostaa myös French Openin Eurosportissa, että ei taas tarvitse vaihtaa selostuskieltä ruotsiksi, jotta välttyisi Hedmaneilta.

27

3513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tennisfan_55

      Jari Hedman ei taida enää selostaa Eurosportillla, onneksi. Oli aivan karmeaa kuunnella, miten joka ottalussa herra muisti kehua Roger Federerin "plaaneetan täydellisemmäksi tennispelaajaksi"

      Minäkin huomasin eilen tuon Aki Kauppisen ja yllättyin, sillä hänen selostustaan oli mukava kuunnella. Puolueetonta, asiallista ja toimivaa.

      Heikki Hedman ei minua niinkään ärsytä. Hän kyllä tuntee lajin ja selostaa usein puolueettomasti, mitä nyt välillä innostuu jostain uudesta tähdestä.

      Mutta hirvein kaikista on Henry Järvinen niminen selostaja, joka saa aivan liikaa selostuksia. Hän tuo liikaa oman mielipiteensä esille, eikä selosta puolueettomasti.

      • explayer

        Ei snookkeri ole mikään kiekkomatsi,ei tarvitse taukoamatonta pulinaa,on mukava saada itsekkin funtsata,kyllä täältä sohvaltakin kykenee näkemään valkosen kuljetuksen jne...


    • ESportin katselija

      Hyvä selostaja verrattuna Hedmaneihin, jotka ovat niin puolueellisia selostuksissaan että tuntee oikein myötähäpeää moisesta touhusta, ja vanhempi Hedmanni puhuu jo ihan omiaan, välillä tuntuu että selostaako edes käynnissä olevaa ottelua.

    • Kympin joukossa

      Biljardimies on paljon parempi selostaja kuin Hedmanit. Toinen niistä perkeleistä on taas tekemässä kaikkensa pilatakseen päällepuhumisellaan Game, Set and Mats-ohjelman.

      Toinen ärsyttävä Hedmanin piirre on ottelun jälkeisten haastattelujen päälle sönkkääminen.

      Pelitapahtumistahan se ei ole ollut selvillä viimeiseen kahteenkymmeneen vuoteen ainakaan.

    • 9+20

      Biljardimies tuntuu olevan varsin hyvin selvillä otteluiden tapahtumista ja mitä pelaajien pään sisällä tapahtuu (paineet , tilanteiden tiukkuus ym.).

      Hedmanien kumisaappaat jalassa, ämpäri päässä- kaskua ei tosiaankaan kaipaa enää kuulla.

      • Niimpä niin

        Kyllä tänään oli taas onnetonta selostusta Eurosportilla, onneksi Nadal voitti, pelastui Hedmannin päivä.


    • jejeee

      Jarihan on huikea! Välillä ehkä eksytään aiheesta, mutta asiantuntemus ja muutenkin tietopankki on sitä luokkaa, että haastajia ei löydy. Loppupeleissä myös neutraali minun mielestä, kunhan tennis voittaa! Ihmisenä varmasti paskaläjä toki.

      • Sampras n:o 1

        Mutta eihän se nyt ihmistä ihan paskaläjäksi tee, jos onkin sietämätön selostaja...

        Kannattaa varmaan kysyä mielipide myös sen kohta (vai joko on jo?) ex-eukolta.

        Jos sen tennisohjaajan jutut on samaa jankkausta ja maneerien toistoa kotona kuin telkkarissa, niin ihme että kesti liitto niinkin pitkään?


    • slaiss

      Heikki on ihan jees selostaja. Jarin "kliseitä" ei vain millään jaksa enää kuunnella. Ennemmin katselee ilman ääntä.

    • Mietityttää, että onko Jari Hedman surkastuttanut aivonsa oluella, viinillä tai viinalla. Alkoholisteilla on tapana jauhata aina samoja asioita.

    • JaGert

      Eurosportin Arne Six on hyvä selostaja joka osaa rytmittää puheen määrän täydellisesti tennikseen sopivasti. Asiantuntemus 2. parasta. Paras asiantuntemus on Jari Hedmanilla, mutta hän sortuu liikaa maneereihinsa ja eksyy välillä asiasta. Henry Järvinen tuntuu aidosti innostuneelta, mutta asiantuntemus on tästä kolmikosta selkeästi heikoin.

    • Smasher

      Jos kuuntelen Hedmania ja Sixiä, niin asiantuntemus on kuullun perusteella Sixin puolella. Hedmanilta ei kuule muuta kuin noita maneereita ja samoja hokemia. Jos asiantuntemusta on, niin sitä ei katsojille kerrota. Six avaa peliä ja kertoo knoppeja jotka ovat erilaisia. Hedmanin ainoa tieto on ilmeisesti kuka keksi tiebreikin.

      Janne Eerikäinen oli joskus telkkarissa, mutta sittemmin kadonnut. Potentiaalia oli.

    • Kohta taas Wimbledon

      Jari Hedman on nykyisin MTV:n puolella ja hänestä pääsee usein eroon, kun valitsee kanavaksi ruotsalaisyhtiön Tennis-kanavan, jolla selostukset ovat esim. englanniksi. Valitettavasti samalla katoaa mahdollisuus HD-tason kuvaan.

      Onkohan Hedmanin äidinkieli ruotsi? Hän käyttää säännöllisesti ruotsin kielen sanajärjestyksiä ja hänen suomensa on niin omituista ja virheellistä, että suomi ei ainakaan voi hänen äidinkielensä olla. Esimerkkejä:

      "Hänen lyöntejensä suunta"
      "Tervetuloa maailman kuuluisampaan tennisturnaukseen"
      "Hän asustanut Floridassa jo kauan"

      Ei ole tosin hurraamista Hedmanin englannissakaan, jota hän viljelee silloin tällöin höpinöissään. Hyvin rasittavaa on Hedmanin kuuntelu samojen fraasien ja yliampuvien kielikuvien takia. Mutta jos selostusäänen kytkee pois, katoavat kaikki muutkin äänet.

    • 6+13

      Netistä onneksi voi hakea streamin, jossa on laadukas englanninkielinen selostus. Hedmanin selostus on aivan sietämätöntä.

    • Elastin

      Henry Järvinen on todella pohjanoteeraus. Vaikka Hedmannit takaisin

      • Anonyymi

        "Vaikka Hedmannit takaisin"

        Ei Jaria missään tapauksessa!


    • nikikalle

      Terve Aki!
      Olisin kysellyt tilanteesta tässä pari päivää sitten pelistä bingham - holt miks ei holttia määrätty uusimaan lyöntiään kun ei osunnut väripalloon vaan punaisiin ja oli käsittääkseni täysin jumissa.Vai saako sälli käydä oikeuden edellä tämmösessä tilanteessa.Kiitoas hyvistä selostuksista snooker=kauppinen tpimiva kombinaatio t.roope

    • Swampghost

      Henry Järvinen on kyllä aivan kammottavan surkea selostaja. Nyt hän selostaa
      universiadien kiekko-ottelua Tsekki vastaan Kasakit..., niin Kazakstanilaiset
      on hänen mielestään Kasakkeja. Voi helvetti mikä idiootti.

    • Anonyymi

      Onneksi välillä kuulee Eurosportin englanninkielistä selostusta. He ymmärtävät olla hiljaa kun palloa pelataan. Suomalainen selostaja on koko ajan änessä ja latelee tilastoja tms peliin kuulumatonta. Asiantuntijan puheesta saa tuski selvää.

      • Anonyymi

        "Onneksi välillä kuulee Eurosportin englanninkielistä selostusta. "

        Sitä kuulee aika usein, sillä Eurosportin porukka ei hallitse tekniikkaa kovin hyvin. Esimerkiksi olympialaisten miesten kaksinpelin finaalia kuunneltiin ensin suomeksi muutama minuutti, sitten englanniksi runsaat 20 minuuttia, sitten ei mitään kieltä vähän aikaa, ja lopuksi taas suomeksi.

        Muutama päivä sitten USA:sta kuunneltiin 15 minuutin ajan tenniksen selostusta samaan aikaan sekä suomeksi että englanniksi.

        Joku selostajista, olisiko Arne Six, selostaa turhan usein 30 vuotta sitten pelattuja otteluita tai esimerkiksi golfia, vaikka käynnissä on tennisottelu. Kovin moni ei myöskään ole kiinnostunut siitä, minkä valmistajan palloilla pelattiin Hampurin turnausta vuonna 1977.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Onneksi välillä kuulee Eurosportin englanninkielistä selostusta. "

        Sitä kuulee aika usein, sillä Eurosportin porukka ei hallitse tekniikkaa kovin hyvin. Esimerkiksi olympialaisten miesten kaksinpelin finaalia kuunneltiin ensin suomeksi muutama minuutti, sitten englanniksi runsaat 20 minuuttia, sitten ei mitään kieltä vähän aikaa, ja lopuksi taas suomeksi.

        Muutama päivä sitten USA:sta kuunneltiin 15 minuutin ajan tenniksen selostusta samaan aikaan sekä suomeksi että englanniksi.

        Joku selostajista, olisiko Arne Six, selostaa turhan usein 30 vuotta sitten pelattuja otteluita tai esimerkiksi golfia, vaikka käynnissä on tennisottelu. Kovin moni ei myöskään ole kiinnostunut siitä, minkä valmistajan palloilla pelattiin Hampurin turnausta vuonna 1977.

        Eurosportilla selostetaan hyvin, niin suomeksi kuin englanniksi. Tosin siellä englannin puolella on ihan samalla tavalla niitä jotka puhuvat enemmän . Ja siellä on myös niitä jotka puhuvat muusta kuin juuri siitä mitä tapahtuu sillä hetkellä. Nuo ovat lähetyksiä jotka kestävät helposti kymmenen tuntia. Voisiko jopa olla että muillakin jutuilla on paikkansa lähetyksissä?


    • Anonyymi

      Tämä 'muka mr eurosport" suomi voisi lopettaa turhat löpinänsä ja keskittyä selostukseensa menossa olevaan peliin. Williams lyöntivuorossa, sanoo Lisowskin lyövän ? Nyt KESKIVIIKKONA puolivälierää selostaessaan sanoo, huomenna keskiviikkona siirrytään pelaamaan yhdellä pöydällä. Onkohan Kauppinen 'leipääntynyt" työhönsä ?? Tässä joutuu katsomaan peliä ilman ääntä !!

    • Anonyymi

      Miten löydän suomeksi selostetun tennisottelun Eurosportilla? Aiempina vuosina löytynyt hyvin, nyt ei..

      • Anonyymi

        Telkkarista vai netistä? Itsellä Discovery plus ja usein se on jo etusivulla.


    • Anonyymi

      Henry Järvinen pitäisi ottaa pois Eurosportin tennis-selostuksesta! Mieheltä tulee liikaa omia ”horinoita” ja muita hölmöjä kommentteja tennispelin keskellä! Suorastaan häiritsevää lajia harrastavalle katsojalle. Puolueellisuus paistaa myös läpi kommenteista, mikä ei kuulu hyvään urheiluselostukseen! Häiritsevää on myös höpinät esim. suomalaispelaajien menneistä peleistä, kun meneillään on täysin toisten miesten peli!

    • Anonyymi

      Snookerissa on ärsyttävä selostaja. Neuvoo ammatilaisia miten itse tekis. Anteeksi en voi sietää tyyliä. Luulee olevan mestari snookkerissa.

    • Anonyymi

      En katso mistään mitään tennistä ennen kuin Venäläiset pelaajat poistetaan. Käsittämätöntä että Rublevit ja Medvedevit tuolla vaan porskuttaa. Samaan aikaan raiskataan ja tapetaan siviilejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe