Jenkkakahvat pois hoikalta?

-kukkakeppi-

Eli millä päästä eroon jenkkakahvoista, jotka muodostuu lonkkaluun päälle. Olen hyvin hoikka, Bmi 19, joten unohtakaa laihduttaminen, syön terveellisesti, liikun siinä määrin kuin se kolmen lapsen kanssa on mahdollista, tosin tuota hyötyliikuntaa tuleekin sitten roppakaupalla.

Lisäksi lasten jälkeen alavatsalle on jäänyt sellainen pieni pömppömaha, tuntuu ettei siitä pääse eroon vaikka mitä tekisi! Muuten hoikassa olemuksessani tämä pieni pömppö näyttää sille kuin olisin aina vähän raskaana, ja vaikeuttaa vaatteiden ostoa: vyötärö ja lantio on kyllä kapeita, mutta sitten tämä pömppis... Vinkkejä siis kaipaan, ihan kotikonsteja, saleille, jumppatunneille yms ei ole mahdollisuutta lähteä.

5

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Personal_Trainer*

      No voit kokeilla muuttaa ruokavaliota parempaan suuntaan ja treenata vähän erilailla. Karsi hiilareista ja varsinkin illalla. Suosi proteiinia jokaisella aterialla ja syö myös hyviä rasvoja sopivasti. Herkkujen tilalle marjoja, mansikoita yms. Lapsille saa sellaiset juoksukärryt, eli voit tehdä juoksulenkkejä lasten kanssa. Kävely on aika huono rasvanpoltto treeninä. Joudut vähän kiristelemään kyllä. Se on läskiä, joka on jäänyt ilmeisesti raskauden jälkeen siihen. Näistä ikävistä paikoista se lähtee viimeisenä. Vaikka olisit muualta hoikka, niin johonkin se loppu rasva jää. Dietti pitää vetää loppuun asti, että saa kaiken turhan pois. Tästä eteenpäin sitten herkuttelut/dokaukset kuriin. Ruokavalion muutoksella saa jo paljon aikaan. Itsestään ne ei lähde mihinkään. Kokeile erilaista aerobista. Circuit tyylistä tms. Semmosta missä saat sykkeet ylös kunnolla. Hyötyliikunta/kävely ei paljoa tee. Toinen vaihtoehto on hommata mies joka katsoo lapsia sen aikaa että pääset bodypumppiin tai salille. ;)

      Ruokavaliosta pikaisesti. Suosi täysjyvä tuotteita hiilareissa. Jätä sokeri pois, karkit, sipsit, limut. Kaurapuuroa voi syödä pitkin päivää. Antaa energiaa hyvin ja kuituja paljon. Siitä saa hyvää maidolla, sokerittomalla mehukeitolla, marjoilla yms. Hiilareita ei tarvita lähinnä kuin aamulla ja harjoituksen ympärillä (ennen ja jälkeen). Voit lukea karppauksesta lisää, low carb meiningistä. Hyvinvointi kohenee ja kropan koostumus muuttuu. Proteiineista maustamaton maitorahka Ehrmann, raejuusto, kana/kala/liha, kevyt maito. Proteiinia jokaisella aterialla. Hyödyt ovat kiistattomat. Rasvoista kylmäpuristettu oliiviöljy 1-2rkl joka päivä vaikka kanasalaatin sekaan. Omega3 kalaöljy kapselit on elintärkeitä, niillä on tuhansia hyötyjä. Muista että kroppa tarvitsee hyviä rasvoja hormoonitoiminnan pitoon ja rasva polttaa rasvaa. Eliminoilla kaiken rasvan pois ei rasva pala ja muutenkaan siitä ei hyvä seuraa. Monivitamiini päivittäin purkista.

      Suosittelen kyllä salitreeniä pikimmiten tai jotain lihaskuntotreeniä heti kun siihen pystyt. Kun saat lihasta, muuttuu kroppa paremman näköiseksi kerta laakilla. Lisää voit lukea www.pakkotoisto.com ja sieltä punttimimmit.

    • -Kukkakeppi-

      Kiitos vinkeistä!

      Tässä kumminkin on paljon sellaista, mitä jo teen, silti nuo ei vaan lähde :)
      Juoksen kärryjen kanssa (ei juoksukärryt kulje hiekkatiellä, kyllä tavallisillakin hyvärenkaisilla onnistuu) siinä missä hajonnut polvi antaa myöten, koululaisten polkiessa pyörillä.
      Herkuttelua en harrasta, en pidä makeasta sen suuremmin kuin esim. sipseistäkään, en ole vuosiin syönyt. Viimeisestä olusestakin taitaa olla pari vuotta. sokereita ei missään muodossa taloudessa käytetä, sen suuremmin kuin kevyttuoteitakaan (diabeetikko talossa, jota hoidetaan ruokavaliolla), lukuunottamatta hedelmissä olevaa hedelmäsokeria, tosin itse pysyn kotimaisten marjojen puolella sitrusallergian takia.
      Mistään tuotteista en käytä kuin puhtaita tuotteita: maustamaton jogurtti, lihat aina marinoimattomana/suolaamattomana, paljon kanaa/kalaa/nautaa.
      Viljoja en käytä, keliakia. Riisiä/perunaakin todella harvoin, melkein lisäkkeet on kasviksia/salaatteja. Pitäisikö tuota täysjyväviljaa korvata jollain?

      Salit sijaitsee lähimmät kämäset n45km päässä, ja jumppasalit missä muuta kuin mummojen venytysjumppaa n.100km päässä, joten se ei ole mahdollista, vaikka mies ehtisikin hoitaa lapsia, vie liikaa aikaa.

      Vielä siis kotivinkkejä mikä tehoaisi juuri näihin "ongelmakohtiin". Mitä pitäisi tehdä, mitä apuvälineitä voi kotiin hankkia (luetaan pois kotikuntokeskukset tai vastaavat). Auttaisko jossain esim. nilkkapainot tms..

    • Lampiaapo

      Niceeeee iha kivoi vinkkei vois ite kokeilla noit vaik oon vast 12 vuotias en mitenkään läski vaan itellä noi jenkkakahvat on vähä sellasia että meinaapa vähäisen häiritä oisko siihe jotai vinkkiä mite jenkkakahvat saa pois 12vuotiaalt ei mitenkää isot jenkkakahvat mut ne lähtis viikos kolmes jos sais hyvät neuvvot ja ruokavinkit 😁

    • meniskötällain

      Isoilla painoilla vahvistat sen alueen lihakset mistä haluat ne rasvat pois. Niihin treeneihin sellaisilla vastuksilla että ei mene kuin alle kympin sarjoja. Se keskivartalon lihasten puutteellisuus aiheuttaa sen että rasva istuu siinä pitimpään. Täysin tyhjällä vatsalla ne aamun juoksut ja treenit.

      Vyötärö tietysti hiukan voi kasvaa kun tulee lihasta, mut sellasta se on kun on mennyt niitä rasvoja siihen kerryttämään.

      Ne rasvasolut on sellaisia että ne laajenee tietyn verran. Tämän jälkeen kun teet sen että jatkat "bulkkia" niin muodostuukin uusia rasvasoluja mitkä sitten eivät katoa mihinkään vaan ovat aina valmiina vastaanottamaan pikaenergiaa. Helpointahan se olis vain tehdä rasvaimu niin saisi pienennettyä sitä solumäärää.

      No mut kyll se hyvä tulee ihan treenilläkin ja eihän se ny niin tarkkaa ole, pääasia et tykkää itsestään ja nauttii siitä mitä tekee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe