Isännöitsijäkonttori oy?

Kilpailutus

Millaisia kokemuksia, näyttää olevan täällä eri keskusteluyhteyksissä aika lailla huonoa palautetta? Onko kokemuksia?

20

1142

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ile-111

      Huonoja on kokemukset ko. lafkasta!

    • Ei hyviä !!!

      Todella tympeätä, ylimielistä palvelua, varsinkin kyseisen konttorin naisjohtaja, ei vastaa puheluihin, toimii oman mielen mukaan ja asiakaspalvelu on vastenmielistä. Meillä on mellunmäessä kyseinen isännöitsijäintoimisto ja vaihtoon tuo konttori pitää pistää, jokin pieni alan toimija olisi kova sana vaan mistä löytäisi??

    • Tsto vaihtoon

      Sama kokemus Isännöitsijäkonttorin Vuosaaren tstosta nykyisin. Ja aika lailla on asiakkaita kadonnut vciimeisen vuoden aikana yhtiöstä. Vanhan Laitisen aikaan firmassa oli kyllä ihan eri meininki, mutta niin ne ajat muuttuu.

    • Paskaa palvelua

      Samat sanat!! Ei voi kehua tuota mellunmäen toimistoa, Todella surkea ja huono isännöintitoimisto. Asiakaspalvelu ei heitä kiinnosta tippaakaa, lisäksi tuon toimiston tekninen asiantuntija ei tiedä käytöstapoja eikä muutenkaan välitä huolehtia yhtiöiden asioista, tosin ei tuolla kukaan hallitse käytöstapoja, nöyryyttä pitää olla sekä kuunneltava asiakkaita, pokkuroida ei pidä vaan ammattilaisen asenne, mutta mites kun eivät ole. vaihtoa mietitään myös meidän yhtiössä, mistä hyvä ja palveleva toimisto tilalle?

    • EX-ASIAKAS

      Ei voi suositella!!!! Eivät kyllä ole Isännöintiasioista tippaakaan kiinnostuneet. Ei kiinnosta asiakkaista muu kuin laskun lähettäminen. En voi suositella, ja mitä edellä viitattiin Konttorin Naispuoliseen johtajaan, On todellakin tympeä ihminen.
      Naama aina norsun v.....la, tiuskii ihmisille ja asiakkaille. Ei kannata tuota toimistoa ottaa riesaksi.

    • PJ Mellarista

      Ei ole hyvää sanottavaa, hidasta palvelua ja osaamatonta räpellystä, Mellunmäen Konttori!.

    • Vaikea valita

      Niin. Jos haluaa isännöitsijän joka ei vastaa sähköposteihin, pyytää tarjoukset remonteista luotettavista ( lue huippuhintaisista ) yrityksistä niin sitten on sopiva. Kirjanpito toimii ja minun mielestä tekninen puoli. Joillakin vuosilla on ollut järjettömät lisälaskutukset ja sitten kun on kysellyt perusteita on pariksi vuodeksi tippunut kunnes taas ... Hallitus ei pysty seuraamaan netistä taloyhtiön tiliä. Remonttivalvonta maksu kylppäriremontista on tähtitieteellinen. Oliko perus hinta n. 700e kulut. Miksi ei siis vaihdu ? Isännöitsijä osaa pitää hallituksen tyytyväisenä. Jos itse saisin päättää hakisin sellaisen toimiston mikä on vahva rakennustekniikassa. Oma isännöitsijä puhui erittäin vakuuttavasti salaojaremontista ja perusteli sen korkeita kustannuksia todella vakuuttavasti. Ummikkoon upposi kuin veitsi voihin mutta valitettavasti puhe oli pelkkää sontaa.

    • Kirvesmies82

      Miksi salaojaremontointi on pelkää sontaa. Mielestäsi rakennus ei tarvitse salaojia olenkaan, niinkö asia mielestäsi on häh? Hieman voisi asiaa perustella muuten uskottavuus on samaa luokkaa metsäsialla.

      "Jos itse saisin päättää hakisin sellaisen toimiston mikä on vahva rakennustekniikassa." Tällöin sinun täytyy myös unohtaa edullinen hinta. AMMATTIMIES veloittaa valvonnasta ainakin 80-100 euroa per alkava tunti. Luuleltko tosiaankin, että korkeastikoulutettuja ja alan työkokemusta omaavia rakennusalan ammattilaisia saa houkuteltua töihin pikku palkalla tai edes keskivertopalkalla? Mistähän nämä ammattimiehien palkat sitten maksetaan, no tietysti taloista tulevilla palkkioilla tietysti.

      Yhteenvetona voisi todeta, että vaatimukset ovat epärealistisia. Korkeaa palvelua ja huippuosaamista niin talouden kuin tekniikan saralta mutta halvalla halvalla hinnalla. Asia on aivan sama kuin ostaisi Ladan ja odottaisi yhtä edustuskelpoista kyytiä kuin Mersulta. Tosin kyllä sillä Ladallakin melko useasti perille pääsee mutta mutkia matkassa voi olla huomattavasti enemmän.

    • pompulapimpula

      Myös meidän taloyhtiöllä huonoja kokemuksia varsinkin Mellunmäen konttorin osalta.
      Jo kolmas isännöitsijä puolen vuoden sisään . Eivät vaivaudu vastaamaan viesteihin ja joka asiaa pitää kydellä mineen kertaan. Oma valtaista menettelyä.
      Olemmekin päättäneet vaihtaa isännöitsijän sellaiseen, joka oikeasti tekee työtä palkkansa eteen.
      On jo tiedossakin uusi.
      Ei laskuta joka lauseesta erikseen

      • Huijaripulju

        Tuosta is . konttorin valvontahinnasta , juu todellakin törkeän kallis, meillä tehtiin pesuhuoneremontti, kolme käyntikertaa liki 800 eskoa alv, ei hemmetti, onneksi löytyi halvempi ratkaisu yhden miehen toimija jolla oli parin saturaisen laskutus ja valvonta hoitui ammattitaidolla mittasi vesieristeet, kaadot, turvaetäisyydet, lvi-työt, otti kuvat ja teki raportin, ja kustannukset pari saturaista. Käyntikertoja samat 5 kuin tuo is.konttorin nilkki ois käynyt mutta tähtitieteellisellä hinnalla. Pitäähän sitä juntturoiden joukkiota siellä johdossa rahoittaa!!!! roskasakkia koko porukka.


    • itä-helsinki

      Näyttää olevan vain huonoja kokemuksia. Itse edustan aika isohkoa asuntoyhtiötä ja meillä asiat sujuneet ihan ok ! Ainahan asioissa on parantamisen varaa, mutta mielestäni asiat ovat menneet ihan hyvin. Ajan tasallaoleva yritys joka pysyy myös ajan hermoilla.

    • nähty

      Voiton maksimointi minimoimalla oma työmäärä ja jostakin syystä huippukalliita tarjouksia urakoihin, seurauksena taloyhtiöille hiukean kalliit remontit. Töiden välttely.

    • Laajasalo

      Valitsimme tarkan kilpailutuksen jälkeen Isännöitsijäkonttorin uudeksi isännöitsijätoimistoksi. Pyysimme yhtiöstä ennen vallintaa referenssejä ja ne olivat ylivoimaisesti parhaimmat muihin vastaaviin toimijoihin verrattuna. Selkä sopimus johon kirjasimme ne palvelut joita haluamme ja tavan joilla palvelun toimivuutta myös seurataan.

    • Tyytyväinen

      Ei ole kokemusta kyseisestä isännöintifirmasta, mutta omassa yhtiössä kun olimme tyytymättömiä omaan isännöitsijään kilpailutimme isännöitsijän www.isannointitarjous.fi palvelun kautta. Saimme näppärästi sitä kautta viisi isännöintitarjousta vertailtavaksi. Palvelu oli vielä taloyhtiölle ilmainen. Valitsimme parhaan tarjouksen ja nyt hommat pelaa ja menemme kohti putkiremppaa luottavaisin mielin.

    • HPJ

      Se riippuu niin henkilöisännöitsijästä, ei niinkään toimistosta. Pyydä referenssejä isännöitsijän isännöimiltä hallituksen puheenjohtajilta.

    • ilmapallot

      totta joka sana isännöitsijäkonttorista, ei vastaa eikä huolehdi asioista ja vaikka luvataan kokouksessa jotakin ninn ei pidetä eikä vastata kokouksessa eskitettyihin kysymyksiin eivätkä valvo huoltoyhtiön tekemisiä vaikka niistä on moneen ketrtaan sanottu. myöskään heidän yliisännöitsijä ob painut maan alle en tiedä onko mennyt vastuuta pakoon??

    • Vuorottaispysäköinti

      Minä ainakin olen tyytyväinen Isännöitsijäkonttori Oy ISA toimintaan. Isännöitsijä sai neuvoteltua todella suuren euromäärän osakkaiden eduksi vaikka vastassa oli suuri ja mahtava rakennusliike Lemminkäinen. Säästö osakkaille tuosta onnistumisesta oli niin iso, että sillä kuittaa monen vuoden isännöintihinnan. Ainahan on napinaa kun omat asiat eivät mene niin kuin haluaa, mutta asuntoyhtiössä kun eletään demokratiassa ja tasapuolisessa harmoniassa.

    • onnetonkauppa

      Fiksut yhtiöt kilpailuttavat nyt heti ja fiksut työntekijät lähtevät nyt heti. Kyyti on jo vuoden lopullä kylmää.

      • Tukah

        Ko. toimisto on nyt sulautunut toiseen yritykseen, joten omistajat on vaihtunut. Liekkö syynä vahingonkorvaukset, jotka maksoivat taloyhtiöille . Näin käy jos työntekijällä on valtaa ja yrityksen sokea luottamus takana.


    • Mielensäpahoittajat

      Jokohan tästä keskustelusta uhkaillaan poliisilla ja kunnianloukkaus ilmoituksilla?
      Tuntuu olevan muotia nyt uhriutua asiallisesta ihmettelystä ja toimintatavoista.
      Kritiikkiä ei haluta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3193
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3026
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2295
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1992
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1805
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1592
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      102
      1302
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe