Suomessa on VAMPYYREJA !

Baskeri.

No niin, arvasin, että kiinnostut otsikosta. Sinä ajattelet nyt: "Tuo ei ole totta! Kuka on niin hullu, että väittää tuollaista?".

Minä olen niin hullu. Ajattelin tässä hiukan selventää, mitä tarkoitan.

Suomessa on siis vampyyreja. Kun nyt puhun vampyyreista, en tarkoita että he olisivat yliluonnollisia kykyjä omaavia ihmisiä, jotka osaisivat muuttua lepakoiksi ja olisivat kuolemattomia. En myöskään tarkoita symbolisessa mielessä vampyyreja, kuten verottajaa, joka "kuppaa" kansaa, imee sen kuiviin.

Tarkoitan wanna-be -vampyyreja, ihmisiä, jotka ovat niin vampyyrilegendojen pauloissa, että ovat alkaneet elää niiden mukaista elämää.

Ensin hiukan vampyrismin taustaa. Brittikirjailija Bram Stoker kirjoitti 1800 -luvun loppupuolella kirjan Draculasta, vampyyrista. Sehän kertoo romanialaisesta kreivistä, joka tekee liiton Pahan kanssa ja muuttuu yliluonnolliseksi verenimijäksi, kuolemattomaksi, jonka elinehto on ihmisveri.

Tämä tarina on ollut yli sadan vuoden ajan hämmästyttävän suosittu. Sitä on kopioitu kirjoissa, siitä on tehty lukemattomia elokuvaversioita ja sarjakuvia.

Draculan myytti elää yhä voimakkaana, se vetoaa ihmisen psyyken arkaaisten kerrosten atavistisiin vaistoihin yhdistäessään rakkauden ja ikuisen elämän tematiikan kuolemaan, tuskaan ja riippuvuuteen.

Halki vuosikymmenten vampyrismi on kiehtonut monia ihmisiä. 1990 -luvulla eräät alkoivat myös elää legendaa todeksi.

Yhdysvaltojen suurkaupunkeihin syntyi vampyyriryhmiä. Ne nuoret ja nuoret aikuiset, jotka olivat viehättyneet yön elämästä, pimeydestä, mystiikasta ja pahuudesta, löysivät toisensa.

He ottivat nimikseen outoja ja salaperäisen kuuloisia lempinimiä, pukeutuivat vanhojen ylimysten tyyliin tai romantiikan ajan vaatteisiin. He teroituttivat kulmahampaansa ja antoivat hammaslääkärien pidentää niitä - ja opettelivat imemään verta, ihmisverta.

Tätä nykyä USA :ssa on jo tapahtunut joitakin vampyyrimurhia, jotka poliisi on selvittänyt.Amerikan vampyyreistä tuli taannoin Suomessakin tv -dokumentti,jossa alan harrastajia haastateltiin. Netistä löytyy varmasti lisää tietoa.

Ja nyt tämä vampyrismi on siis löytänyt tiensä Suomeenkin. Netin chat- ja IRC -sivuilla vampyyreiksi itseään tituloivat hakevat seuraa. Kun heidän kanssaan keskustelee, saa hiukan kuvaa siitä, mistä tässä on kysymys.

Suomen vampyyrit ovat yleensä nuorehkoja tyttöjä, jotka romantisoivat vanhoja taruja ja ihailevat mystiikkaa ja noituutta. Joukossa on niitä, joilla on yhteyksiä saatananpalvontaan, ja niitä, jotka elävät synkeästä goottityylistä. Ja tietysti vampyyreissa on myös nuoria miehiä, pimeydelle vihkiytyneitä "lordeja" ja "mastereita".

Nämä kotikutoiset yön eläjät eivät muutu lepakoiksi tai usvaksi, he eivät elä ikuisesti - mutta sellaisesta he uneksivat. Heidän omaksumansa identiteetti johtaa yhä syvempään eskapismiin ja liittää heidät yhä tiiviimmin Pahuuteen.

Vampyrismi on vielä pieni mutta voimistuva alakulttuurielämäntapa. Kulmahampaat on jo teroitettu ja ensimmäiset verenjuontikokeilut tehty.

Kohta ei enää tyydytä eläimiin tai ihmisten pienempiin verisuoniin.Minä ennustan: on vain ajan kysymys, koska Suomessa löydetään ensimmäinen vampyyrien murhaama ihminen tyhjäksi verestä imettynä.

1980 -luvun puolivälissä ei kukaan uskonut, kun kristityt varoittivat saatananpalvonnasta ja ennustivat sen nousua Suomessa.Kristityt myös ennakoivat siihen liittyvän rituaalimurhan. 1990 -luvulla kansa sitten lopulta havahtui. Hyvinkää pääsi maailmankartalle.

Tälläkään kertaa ei kukaan usko.

41

5168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K.T.S.

      Eiköhän nuo jutut ole syytä jättää pysyvästi sinne pimeään keskiaikaan.

    • JET

      Heti makuuhuoneen oven sulkeuduttua ja kalvaitten kuunsäteitten ryhdyttyä leikkimään huoneen seinien pimeyden kanssa Filippo tiesi, että vampyyrit olivat lähellä.

      Ne olivat käyneet aikaisempina öinä rapistelemassa ikkunan ulkopuolella; olivat naputelleet keltaisilla kynsillään peltistä ikkunalautaa ja raapineet rapattua seinää kiukkuisina punervat silmät välähdellen. Sisään ne eivät olleet vielä uskaltautuneet, sillä olivat ne miten julmia ja verenjanoissaan tahansa ne olivat pelkureita. Hyökkäsivät aina pimeästä ja mieluiten takaapäin yllättääkseen uhrinsa, pakenivat sähisten jos taskulampulla osoitti niitä silmiin ja ulvoivat kauhusta haistaessaan valkosipulin pitkänkin matkan takaa.

      Ne olivat arkajalkoja.

      Mutta tarkkoja ja suunnitelmallisia arkajalkoja. Ne ottivat aina huolellisesti selvää siitä asumuksesta mihin aikoivat tunkeutua. Ne saattoivat tarkkailla monia viikkoja ikkunan takaa asukkaita näitten nukkuessa. Painoivat mustiin mieliinsä huoneitten sijainnit, ovien paikat ja huonekalujen asemat. Vasta sitten ne yhdessä kihisten ja kitisten keräsivät tarpeeksi rohkeutta tunkeutuakseen asuntoon aukijääneestä ikkunasta, kylmäkaapin ulkoputkesta tai jopa vessanpönttöjen hajulukkojen kautta. Ja Filippo tiesi, ettei asukkailla ollut enää hyökkäyksen alkusekunnin jälkeen pienintäkään toivoa selvitä vampyyrien raivosta hengissä. Onnettomien uhrien kohtalona oli liittyä yön armeijaan, puhkaista ihmisten kaulasuonia neulanterävillä hampaillaan ja imeä verta loputtoman ajan läpi.

      Filippoa kylmäsi. Hän kuunteli kanikuvallinen peitto leukaan vedettynä kuinka äiti paneutui vuoteeseen seinän takana. Isä oli matkoilla (Filippo ei muistanut missä, vaikka äiti oli sen sanonut), joten ehkä vampyyrit eivät hyökkäisi vielä tänä yönä. Ne halusivat yleensä saada koko perheen kerralla hengiltä. Gilda, Filippon kolmivuotias pikkusisar oli käynyt nukkumaan jo aikaisin. Harvinaista kyllä, sillä Gilda valvoi järjestään yhteentoista, joskus puolilleöinkin, mutta heräsi silti tavattoman aikaisin. Filippo hymyili. Hän oli samanlainen: tarvitsi vain vähän yöunta. Mutta se oli vampyyritarkkailuhommissa vain eduksi.

      Filippo kuunteli Gildan unista tuhinaa naapurihuoneesta. Pikkusiskon vuode oli äidin ja isän makuuhuoneessa. Häntä värisytti ajatella Gildaa tuhathampaisen vampyyrin raadeltavana ja hän karkoitti kuvan nopeasti mielestään siirtäen ajatukset takaisin vampyyreihin.

      Mystistä oli, miksi ne olivat ryhtyneet liikehtimään vallan huomattavasti nyt, syksyn alkaessa. Elettiinhän jo elokuun loppua kylmän ja sateisen kesän jälkeen. Toki nuo veriotukset liikkuivat vuoden jokaisena kuukautena, mutta yleensä ne tapasivat muuttaa etelämmäksi, mennä piinaamaan ranskalaisia ja italialaisia talven lähestyessä. Ne eivät voineet sietää kylmää. Se kuivatti niitten kellanharmaan kalpean ihon hilseileväksi ja hidasti niitten liikkumista ja muuttumista lepakoiksi, usvaksi tai mustaturkkisiksi susiksi.

      Filippo oli havainnut ensimmäiset merkit vampyyreistä jo kesän alussa. Huomaamattomat nirhaumat kerrostalon ulkoseinissä, viillokset puitten rungoissa ja kuolleet oravat mäntyjen juurakoissa. Vampyyrit olivat imeneet ne kuiviin välipalana. Yläkerran naapurit olivat myös alkaneet liikuskella näkyvillä vasta pimeän tultua pysyen päiväsaikaan näkymättömissä. Siitä Filippo oli tiennyt heidänkin joutuneen vampyyrien uhreiksi. Hän oli huomannut kaikki ne merkit, jotka ukko Salvador oli opettanut silloin kun Filippo oli ollut vielä pieni ja toivoi hartaasti, että ukko Salvador olisi vielä ollut hänen turvanaan, mutta aika oli kulkenut ja ukko Salvadorille oli käynyt niinkuin hänelle oli käynyt.

      Filippo puisti päätään. Sekin oli inhottava ajatus. Täytyy ajatella jotain järkevää ja tunteetonta, oli ukko Salvador opettanut.

      Ennenkuin hän ehti siirtää ajatuksiaan minnekään muualle ikkunan takaa kuului hiljainen nitinä kuin terävä kynsi olisi vaivihkaa koettanut raapia ikkunanpuitteen kittiä irti...

      Pitäisiköhän jatkaa...

      • najadi

        > Pitäisiköhän jatkaa...

        älä tyhmiä kysele, et kai aio piinata jättämällä tarinan kesken sen jännittävämpään kohtaan.

        JATKA, tai sinun käy huonosti….


      • Harald Kettunen
        najadi kirjoitti:

        > Pitäisiköhän jatkaa...

        älä tyhmiä kysele, et kai aio piinata jättämällä tarinan kesken sen jännittävämpään kohtaan.

        JATKA, tai sinun käy huonosti….

        että täällä on vihdoin otettu kantaa hälyyttävään vampyyriongelmaan. Matkoillani Bulgariassa ja Romaniassa olen törmännyt samaisiin probleemeihin. Vampyyrit ovat siellä aivan vitsauksena. Mitään bisneksiä ei pysty tekemään pimeän tultua, kun vampyyrit ns. uivat liiveihin ja paikalliset pelkäävät noita otuksia tavattomasti. Itse olen huomannut, että kunnon krusifiksi ja haukkaus valkosipulia karkoittavat nuo oliot lähettyviltä nopeammin kuin siili aivastaa.

        Teidän Harald Kettunen


      • najadi
        Harald Kettunen kirjoitti:

        että täällä on vihdoin otettu kantaa hälyyttävään vampyyriongelmaan. Matkoillani Bulgariassa ja Romaniassa olen törmännyt samaisiin probleemeihin. Vampyyrit ovat siellä aivan vitsauksena. Mitään bisneksiä ei pysty tekemään pimeän tultua, kun vampyyrit ns. uivat liiveihin ja paikalliset pelkäävät noita otuksia tavattomasti. Itse olen huomannut, että kunnon krusifiksi ja haukkaus valkosipulia karkoittavat nuo oliot lähettyviltä nopeammin kuin siili aivastaa.

        Teidän Harald Kettunen

        me najadit olemme kauhistuneina laittaneet merkille tämän uhkaavan vitsauksen leviämisen.

        Olemme tyytyväisiä siitä, että suojaudut järkevästi liikkuessasi näissä vaarallisissa maissa. Valkosipuli on todella vampyyrien karkottamiseen mitä tehokkain, krusifiksin hyödystä sen sijaan olemme epäilevällä kannalla, mutta sen tehoon vahva usko saattaa auttaa, joten ei tästä varmaan haittaakaan ole.

        Koska vampyyritartunta ei ilmene välittömästi, niin kehottaisimme Harald Kettusta, varotoimistaan huolimatta, tarkkailemaan jos seuraavia oireita ilmenee: Yhä lisääntyvä pakkomielle lihaan, varsinkin raakaan? Kulmahapaiden asteittainen suurentuminen? Mutta jos jonain päivän peiliin katsoessasi näet siinä vain tyhjän pinnan (kuten kaikki varmaan tietävät, vampyyrit eivät heijastu kuvastimeen), niin peli on menetetty, olet siirtynyt kuolemattomien joukkoon. Silloin voit hyödyntää lähimmät vuosituhannet vaikkapa muistelmiesi kirjoittamiseen.


        Tervehdys Harald Kettuselle kaikilta najadeilta, ja eräältä erityisesti.


      • Myotis brandti
        najadi kirjoitti:

        > Pitäisiköhän jatkaa...

        älä tyhmiä kysele, et kai aio piinata jättämällä tarinan kesken sen jännittävämpään kohtaan.

        JATKA, tai sinun käy huonosti….

        Kirjoittamistaito tuokin. Kehitellä juttua
        sujuvasti eteenpäin ja sitten ykskaks yllättäen
        katkaista keskeltä poikki kuin kanalta kaula
        kesken lennon, ja lukijat jää räpyttelemään
        mitälie.


      • najadi
        Myotis brandti kirjoitti:

        Kirjoittamistaito tuokin. Kehitellä juttua
        sujuvasti eteenpäin ja sitten ykskaks yllättäen
        katkaista keskeltä poikki kuin kanalta kaula
        kesken lennon, ja lukijat jää räpyttelemään
        mitälie.

        Isoviiksisiippa??


      • Myotis brandti
        najadi kirjoitti:

        Isoviiksisiippa??

        Vertaimeskelevien muukalaispetojen
        mielikuvakuvitteelliselta kotimaiselta
        kieliasultaan sympaattisen oloiseksi miellettävä
        suomalainen etäserkku.


      • Anonyymi

        fILIPPOKO SEN KÄRPÄSEN NIMIOLI???


      • Anonyymi
        Myotis brandti kirjoitti:

        Kirjoittamistaito tuokin. Kehitellä juttua
        sujuvasti eteenpäin ja sitten ykskaks yllättäen
        katkaista keskeltä poikki kuin kanalta kaula
        kesken lennon, ja lukijat jää räpyttelemään
        mitälie.

        lukijat jää räpyttelemään
        mitälie.

        ei KUN KÄRPÄNEN SURISEEE SIELLÄPASKASSAAN!


    • siilityttö

      mun täti kertoi nuo asiat silloin. käsitin niin, että niistä puhuttiin siellä kokouksissa (helluntaisrk) ihan yleisesti. oli muitakin asioita, kuten se merkin tekeminen ihoon, ettei tarttettais enää rahaa. kai sekin kohta tulee?

      • Hevoinen

        Tässäpä todistus kaikille ateisteille. Raamattu kirjoitettiin nykyiseen muotoonsa n. 2000 vuotta sitten. Raamatussa sanotaan että ihmisten täytyy ottaa jonkinlainen merkki oikeaan käteensä tai otsaansa (merkki voi tarkoittaa monenlaista asiaa, nykyisin se voisi olla vaikkapa jonkinlainen ihonalainen siru tai jokin), mutta huomatkaa että paikat minne se laitetaan ovat määritelty selvästi, oikea käsi ja otsa niistä jompaankumpaan.

        Ja nyt menkää katsomaan ja selailemaan vaikkapa ABC, NBC, BBC ja muita oikeita uutistoimistoja ja menkää etsimään tietoa, koska tämänkaltainen on jo olemassa enkä usko kauaa menevän kunnes se otetaan käyttöön, AIVAN NIINKUIN RAAMATUSSA SANOTAANKIN.

        Mutta jos ette usko nyt, muistakaa kuitenkin tämä, koska pian uskotte.


      • siilityttö
        Hevoinen kirjoitti:

        Tässäpä todistus kaikille ateisteille. Raamattu kirjoitettiin nykyiseen muotoonsa n. 2000 vuotta sitten. Raamatussa sanotaan että ihmisten täytyy ottaa jonkinlainen merkki oikeaan käteensä tai otsaansa (merkki voi tarkoittaa monenlaista asiaa, nykyisin se voisi olla vaikkapa jonkinlainen ihonalainen siru tai jokin), mutta huomatkaa että paikat minne se laitetaan ovat määritelty selvästi, oikea käsi ja otsa niistä jompaankumpaan.

        Ja nyt menkää katsomaan ja selailemaan vaikkapa ABC, NBC, BBC ja muita oikeita uutistoimistoja ja menkää etsimään tietoa, koska tämänkaltainen on jo olemassa enkä usko kauaa menevän kunnes se otetaan käyttöön, AIVAN NIINKUIN RAAMATUSSA SANOTAANKIN.

        Mutta jos ette usko nyt, muistakaa kuitenkin tämä, koska pian uskotte.

        mä uskon sen, mutten yhtään käsitä miten sen vois välttää


      • hyvääkö?
        siilityttö kirjoitti:

        mä uskon sen, mutten yhtään käsitä miten sen vois välttää

        Tämä on hassu ja huvittava juttuputki verta latkivista "sekopää" ihmisistä, jotka ovat romantisoineet itsensä ties mihin lehmän paskaan...!


    • Voi henen

      Jos vampyyri käsitetään ihmisenä joka juo ihmisverta saadakseen siitä voimaa, niin silloin vampyrismi ei todellakkaan ole mitään keskiajan hassuttelua, vaan voisinko peräti sanoa, että tietyissä hieman suuremmissakin piireissä, vähintäänkin hyväksytty asia, kauniina päivänä ehkä vielä kannustettukin. Vampyrismi on todellakin nykypäivänä paljon luultua yleisempää ja suuremmissa piireissä tapahtuvaa kuin yksinkertaisten goottihenkisyyttä ihannoivien tyttöhenkisten keskuudessa.

      • Baskeri.

        On se kumma, miten jotkut TAHALLAAN ymmärtävät tekstini väärin vain voidakseen pilkata.

        KÄSITTÄÄKSENI kirjoitin ihmisistä, en yliluonnollisista olennoista.


      • Anonyymi

        KÄRPÄNEN JUO SITÄ ULOSTETTA


    • piikki

      ..kusee. ei voi muuta sanoa. että 'ensin vähän historiaa' ja se on sitten se yksi kirja. et kuule kovin paljoa tiedä.

      hyvänen aika kyllä ne vamppyyrit on jotkut yli sata vuotta vanhoja :-D

      • H

        EIHÄN KAIKKI VAMPYYRIT OLE PAHOJA OSA HALUAA OLLA IHMINEEN JA YRITTÄÄ ELÄÄ NIIIKUIN IHMISET JA SYÖ VAAN ELÄIMEN VERTA


      • Damonfan
        H kirjoitti:

        EIHÄN KAIKKI VAMPYYRIT OLE PAHOJA OSA HALUAA OLLA IHMINEEN JA YRITTÄÄ ELÄÄ NIIIKUIN IHMISET JA SYÖ VAAN ELÄIMEN VERTA

        Joo vamppyyripäiväkirjassa se on elokuvasarja


      • Anonyymi
        H kirjoitti:

        EIHÄN KAIKKI VAMPYYRIT OLE PAHOJA OSA HALUAA OLLA IHMINEEN JA YRITTÄÄ ELÄÄ NIIIKUIN IHMISET JA SYÖ VAAN ELÄIMEN VERTA

        EIHÄN KAIKKI HYÖNTEISET OLE PAHOOJA, NE VAAN HALUAA IMEE VERTAAA


    • K.

      Aloittaja on oikeassa, Suomessa tehdään rituaalimurhia myös okkultistien piirissä.

      Vampyyriksi sanotaan myös saatanpalvojien koodikielessä naista, joka viettelee uhriaan uhrattavaksi tai muualle surmattavaksi. Ihmisuhrauksia tehdään usein psyykkisten hallintamenetelmien avulla. Uhriksi valittu koetetaan ensin aivopestä ringin harjoittamaan uskoon ja sen jälkeen aivopestä hänet suostuvaiseksi uhriksi. Loputa uhri tekee usein itsemurhan. Vampyyriä käytetään tässä myös houkutuslintuna aivopesuvaiheessa.
      Toiminta on laajempaa kuin usein osataan kuvitella.

    • juiced

      Älkää nyt hyvät ihmiset sekoittako gootteja wannabe-vamppyyreihin, gootit loukkaantuu sellaisesta. Itte oon lähinnä törmännyt näihin lissuihin, joille vamppyyrit on niin perkeeleen salamyhkäisiä 400-vuotta vanhoja jannuja jotka on niin saatanan romanttisia, Ja vaikka käyttämäni voimasanat liittyy luciferiin, niin en kuitenkaan ole puheväleissä kyseisen jannun kanssa.
      PS. Onks se totta että pattinsonin iho kimaltelee tvailaitissa

    • Totta

      Miksi kukaan ei usko, että vampyyreja on todella olemassa? Ja en nyt puhu noista vampyyreista joista teksti kertoi, vaan oikeista Kreivi Draculan ja Kreivitär Carmillan kaltaisista verenimijöistä. Todisteet vampyyrien olemmassaolosta ovat ehkä puutteelliset, ja meitä jotka vampyyreihin uskovat on vähän, mutta se ei lainkaan laimenna sitä tosiasiaa että vampyyrit ovat todellisia! Enkä ole mikään mielensairaudesta kärsivä hullu, joka aikoo vampyyrinmetsästäjäksi, vaan täysin järkevä nuori joka on avannut silmänsä totudelle jo kauan aikaa sitten ja aikoo etsiä käsiinsä elävän vampyyrin, ei paljastaakseen niitä, vaan muuttuakseen niiden kaltaiseksi yönkulkijaksi. Joten uskokaa jo hyvät ihmiset, vampyyrit ovat todellisia!

      • vampire2

        olen kiitollinen sinulle totta.
        en tiedä mutta jotenkin tuntuu hyvältä että edes joku uskoo ja on avoin asioille joille kaikki eivät voi olla. ihmiset niin monesti näkevät maailman putkena eivätkä uskalla avata mieltään täysin. heille on helpompaa elää ns. turvallisessa maailmassaan uskoen että kaikki joita legendoiksi tai myyteiksi kutsutaan pysyisivät sellaisinaan. mutta se ei auta niitä ihmisiä sillä kaikkialla on pahaa ja sellaisia asioita joista heillä ei ole tietoakaan halusivatpa tai ei.
        mutta kyllä minä en ole gootti tai muukaan sekopää vaan aito vampyyri.
        tahdon vain sanoa pitäkää mielenne avoinna, elkää tyrmätkö sitä ajatusta meistä ettei meitä olisi sillä kyllä meitä on. pysymme vain piilossa, niin on parempi.


      • Anonyymi
        vampire2 kirjoitti:

        olen kiitollinen sinulle totta.
        en tiedä mutta jotenkin tuntuu hyvältä että edes joku uskoo ja on avoin asioille joille kaikki eivät voi olla. ihmiset niin monesti näkevät maailman putkena eivätkä uskalla avata mieltään täysin. heille on helpompaa elää ns. turvallisessa maailmassaan uskoen että kaikki joita legendoiksi tai myyteiksi kutsutaan pysyisivät sellaisinaan. mutta se ei auta niitä ihmisiä sillä kaikkialla on pahaa ja sellaisia asioita joista heillä ei ole tietoakaan halusivatpa tai ei.
        mutta kyllä minä en ole gootti tai muukaan sekopää vaan aito vampyyri.
        tahdon vain sanoa pitäkää mielenne avoinna, elkää tyrmätkö sitä ajatusta meistä ettei meitä olisi sillä kyllä meitä on. pysymme vain piilossa, niin on parempi.

        PAARMOJA ON, VAIKKA NE ISTUVATKIN AURINGON PAISTEEN AIKANA KUKKIEN LEHTIEN VAROISSA, NE HALUU IMEEVERTAAAAAAAA


    • vampire's you say?

      "No niin, arvasin, että kiinnostut otsikosta. Sinä ajattelet nyt: "Tuo ei ole totta! Kuka on niin hullu, että väittää tuollaista?"."

      Ei, vaan luulin että joku teiniprinsessa aikoo lässyttää jotain typerää, tai että joku haluaa trollata kyseisellä asialla.

      Mutta petyin hieman kun piditkin vain tylsän monologin asioista jotka kaikki jo tiesivät.

      No, pitäähän sitä nuorilla harrastuksia olla.

      Nuo 90-luvun saatananpalvonta-jutut muistan, mediassa puhuttiin usein saatananpalvonnasta. Muistan siksi, koska niissä oli erittäin paljon huumoriarvoa mukana, joka perustui osittain asioiden liioittelemiseen ja osittain median tekemiin asiavirheisiin(esimerkiksi kun satanismi sekoitettiin usein saatananpalvontaan) Hauskin juttu kuitenkin oli kun 45minuuttia ohjelmassa puhuttiin saatananpalvonnasta, ja myös teknobändi Prodigy leimattiin saatananpalvontamusiikiksi.

      • Rospa

        Miks näit juttui kommentoidaan vast kymmenen vuoden jälkee? :D Mut en usko et on ollu tai onolemas mitään vampyyreja


      • Anonyymi

        KÄRPÄNEN JA PIRUN PALVOJA OVET YLEENSÄ YLPEITÄ SIITÄ MITÄ HE EDUSTAVAT, NUTTA SINÄ NÄYTÄT KIELTÄVÄN SEN ASIAN, MINKÄHÄN TAKIA


    • No laita mulle viestii jos oot vamppyyyri

      • fghfdgndfgjn

        Tekstiviestilläkö ajattelit niiden sinut muuttavan? No, ainakin joku tullaan imemään kuiviin


    • netulevatjahakevat

      Juu! Kyllä se on totta!
      Minäkin tiedän niitä!
      Tiedän nimiäkin!
      Sipilä. Soini, Orpo, Lindström, Jussi Niinistö, Berner, Mykkänen jne.

      Ovat jo pirusti juoneet kansan verta!

    • Anonyymi

      Minusta ON tulossa OIKEA VAMPYYRI, ENKÄ VALEHTELE!! HYVIN VOIMAKAS OIKEA VAMPYYRI. EN NYT HALUA PALJASTAA MITEN. MUTTEN VALEHTELE. EN YLEENSÄ KERRO MUILLE MITÄ TEEN, NÄYTÄN MIELUUMMIN TULOKSET. HALUAN OLLA AINOA OIKEA VAMPYYRI SUOMESSA!! YLILUONNOLLISEN. VAHVA JA KAUNIS. JA LISÄKSI MINUSTA TULEE YLILUONNOLLISEN KAUNIS. NÄMÄ JUTUT ON KAIKKIEN Saatavilla koko ajan. Tiedän miten voitetaan jackpot lotossa joka viikonloppu. Yms... Mutten halua muiden tietävän miten... Saan kaikki vampyyrien ky yt voimat yms.. SIIS OIKEA VAMPYYRI!! EN OLE IHMISENÄ ONNELLINEN😥 ENKÄ NUKU KOSKAAN ÖISIN EDES IHMISENÄ! OLEN OLLUT TÄLLAINEN LAPSESTA ASTI. RAKASTAN YÖTÄ. EI OLE KIVA ELÄÄ IHMISENÄ. JOS EI OLE ONNELLINEN. ELÄMÄSSÄ ON KYSE VAIN ONNELLISUUDESTA, ELÄ MITEN HALUAT, KUNHAN OLET ONNELLINEN. MUTTA KAIKKEA HYVÄÄ KAIKILLE. EN ALA TAPPAMAAN IHMISIÄ EN IKINÄ TEKISI SELLAISTA. MAAILMASSA ON OIKEITA VAMPYYREJÄ, MUTTEI SUOMESSA, VIELÄ PAITSI MINÄ PIA. TOIVON NIIN. JOKAINEN ONNELLINEN TAVALLAAN.

    • Anonyymi

      Venäjällä ollessani ystävien luona, Pietarissa, he tutustuttivat minut vanhaan hautausmaahan, johon on haudattu monia kuuluisuuksia. He sanoivat että siellä ei kukaan liiku iltaisin eikä öisin. Niissä vanhoissa hautakammioissa on vampyyreja. Että monet tsaarin ajan ylhäiset olivat vampyyreja. Moni uskoo sen. En tiennyt mitä sanoa. Olin hiljaa. Muutenkin siellä on taikauskoa paljon. Toisaalta se on kiehtovaa. Ja välillä ärsyttävää. Kun piti ottaa huomioon kotitonttu ja muita meistä outoja rituaaleja. Minun aikana ei kyllä näkynyt mitään ko olentoja. Uskon Jeesukseen ja rukoilin siellä ollessani. He ihmettelivät, mikä on tontulla, kun ei ole näkynyt aikoihin. Oisko sillä Jeesuksen Kristuksen nimellä jotain merkitystä? Jos ne Häntä pelkää, niin mitä olentoja ovat?

    • Anonyymi

      Youtubessa on vampire subliminaleita joiden avulla pitäisi tulla Oikeaksi vampyyriksi kun kuuntelee niitä .Ja uskoo niihin .ja loitsuja .Saatanallisia juttuja .Kuuntelen itse become dangerous REAL vampire subliminalia .mun omalta youtube kanavaltani .Hyvin voimakasta sellaista .Vain katsoakseni mitä tapahtuu .ja toimiiko ne . Vaikkei kai pitäisi 😱 Mutta olen mikä olen 😊 saas nähdä mitä tapahtuu , jos joskus jää kuuntelematta ,stressi iskee .On pakko kuunnella JOKA YÖ !! Mutta jos ne toimivat niin EN ALA TAPPAMAAN IHMISIÄ .ENKÄ ELÄIMIÄ . kuuntelin myös Michael Myers Subliminalia , ja se vaikutti mun aivoihin niin että istuin keittiössä veitsi kädessä klovni asussa .👺 onneksi lopetin kuuntelun ,kun olisin kai tappanut äitini . EI HYVÄ ,EI KOSKAAN ENÄÄ tuollaisia Youtubessa on sairaita juttuja .Mitä liikkuu niiden tekijöiden päässä, kun laittavat tuollaisia juttuja youtubeen .? Sitä sietää kysyä ..Tässä maailmassa on liikaa pahuutta muutenkin . Haluan kuunnella vain hyviä Subliminaleita niitäkin on Youtubessa .

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kÄRPÄNEN TERRROITTA JOPA PUREMISKALUSTONSA, ETTÄ SE PÄÄSEEVETÄMÄÄN PASKAA

    • Anonyymi

      Niinpä ,Ja täällä ON OIKEITA VAMPYYREITÄ PIAN ,KUUNTELEMME HYVIN VOIMAKASTA INTENSE VAMPIRE SUBLIMINALIA YOUTUBESTA .SUELLÄ ON PALJON NIITÄ .OLEN TEHNYT SUBLIMINAL SOITTOLISTOJA OMALLE KANAVALLENI .MYÖS VAMPYYRI SUBLIMINALEITA . LUULIN ETTÄ OLEN AINOA SUOMESSA JOKA KUUNTELEE NIITÄ , MUTTEN OLEKAAN .VAIKKA HALUAISIN ..😡 muttei se haittaa .oikeita vampyyreitä on olemassa .ja pian myös täällä .

    • Anonyymi

      Oisko taruilla todellisuus pohjaa? Raamattu kertoo ihmisten tyttäreistä ja langenneista enkeleistä. Heidän jälkeläiset olivat noita kuuluisia muinaisajan sankareita. Jättiläisiä. Jumaltarustot esim. Ja saagat puolijumalista. Niitä löytyy. Eli olisivat pimeyden luomuksia, saastunut ihmisveri. Ns. nefilit.
      No, kaikki on vain arvailuja. Tämä oli erään uskovan vanhemman saarnaajan ajatuksia. Uteliaisuus kyllä herää, mutta luulen että Jumala ei halua meidän tonkaavan salaisuuksia, jotka ovat syystä salaisuuksia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe