Seinäjoen lastentaravaliikkeet, Huvikumpu, Muksutalli ja Vaunula

Irkkulinda

Kokemuksia?
Valikoima on nähtävästi hyvinkin erilainen kaikilla kolmella, mutta mites palvelu? tuotteiden tilaus/toimitusajat? Asiantuntevuus?

Ollaan nyt kierrelty pikku hiljaa katsellen tarvikkeita tulevalle pikkuiselle.
Rahaa ei liika ole, mutta mitään ihan huonointakaan ei haluta ostaa.

Huvikummussa oli aivan ihana myyjä, asiantunteva ja ystävällinen.
Hän laski meille tarjouksen vaunuista, kaukalosta sekä sängystä ja oli todella mukavaa, juteltiin muustakin meitä kiinnostavista asioista kuin vain lastentarvikkeista ( kuten tatuoinneista ja moottoripyöristä )
Sinne mennään ehdottomasti uudestaan.

Vaunulassa ei saatu likikään Huvikummun tasoista palvelua.
Myyjä oli ( miehen mukaan ) krapulaisen oloinen, epäsiisti ja jotenkin tympeän kun kuuli että me vain katsellaan ja tutustutaan tarjontaan, kun vauvan syntymään on vielä piiitkä aika.
Ja mun herkkäään nenääni Vaunulassa haisi pahalle. Yäk.

Muksutallissa ei oikein tahdottu saada palvelua ollenkaan ja sitten kun aikamme odottelimme, niin myyjä tuli luoksemme, mutta ei hän oiken tuntunut tietävän mistään mitään. Kaikki hinnat piti tarkistaa tai oli tyyliin " muistaakseni se on xxxe " ja kovin oli kolkon oloinen " myymälä".

Meiltä siis ehdoton Huvikummulle!

Mitä mieltä muut Seinäjoella ostoksia tekevät odottajat/äidit/isät/ mummit/kummit on?

17

2776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lavitta

      Mulla sama kokemus muksutallista. Katselin turvaistuinta ja sen käyttöä ei osattu opastaa... Jäi ostamatta sieltä. Huvikummun palvelu on loistavaa ja tietävät mitä myivät.

    • ei enään ikinä muksu

      Netissä on paljon kirjoitusta tuosta muksutallin palvelusta ja takuusta, että lähes aina takuuvika on käyttäjässä eli ei korvata.

      Heidän tampereen myymälässä vasta palvelu on todella ala-arvoista ja tosi päällekäyvää.

      • burre65

        Sammaa olen kuullut vaunulasta.

        Takuut eivät oikein toimi ja myyjä aika usein maistissa tai ainakin ottaneen näköinen.


    • titinalle

      siis hitsi seinäjoella on paljon liikkeitä joissa saa huonoa palvelua mutta niistä vain ei kukaan kirjoittele, ja on se niin jotta jos ei myyjän kanssa kemiat kohtaa niin se voi olla sekin jotta ei saa sellaasta pavelua kun olis halunnut.
      ja kukaan ei todellakaan ole seppä syntyessään eikä kaikki tiedä kaikkea esim menin seinäjoelle juuri avattuun likkeeseen ja kysyin tiettyä asiaa niin myyjä ei sitä tiennyt /muistanut koska liike juuri avattu niin ei sitä kaikkea voi heti osata ja tietää.mutta myyjä kumminkin selvitti asin minulle ja sain palvelua vaikkakin takeltelevaa mutta hänelle asiat uusia kyllä hän osaa nuo asit kun on hetkisen aikaa niiden kanssa painiskellut. ja jos saatte jostain hyvää palvelua niin miksi siitä on niin hitsin vaikeeta kirjoittaa.

    • kokemustenkokemus

      Itse on kans tullut kierrettyä nuo mainitsemasi liikkeet. Ekalla kerralla tarkoitus oli vain katsella läpi tarjonta ja sanoimmekin asian myyjälle joka paikassa.

      Muksutallissa saimme todella hyvää ja ystävällistä palvelua, katsoimme lähinnä vaunuja ja meille esiteltiin kaikki meitä vähänkään kiinnostavat mallit. Ja yleisvire oli koko ajan todella miellyttävä. Saimme vielä lopuksi rauhassa katsella kaikkea muutakin läpi.

      Huvikummussa kävimme heti tämän jälkeen ja toista kertaa ei sinne tarvinnut mennä! Saimme toki heti ovella myyjän kimppuumme "palvelemaan". Palvelu tuntui hyökkäävältä ja meille esiteltiin vain yksi ainut vaunumalli, Emmaljungien joku kallis versio. Sanoimme kyllä selvästi, että olemme miettineet yhdistelmävaunuja, mutta sitä ei noteerattu mitenkään. Kysyin sitten jostain viereisistä vaunuista, et eikö nuo ole yhdistelmät, kun sellaisia me haluttais, olihan ne, se myönnettiin ja sitten käännettiin taas puhe niihin yksiin ainoihin, jotka meille esiteltiin. Ja sitten myyjä hoki koko ajan kysymystä, että miltä ajatuksia nämä teissä herättävät. No eivät herättäneet hyviä, kuten ei koko putiikkikaan. Pääsimme lopulta pakenemaan paikalta myyjän jouduttua puhelimeen.

      Vaunula sitten taasen oli meille ihan sopiva paikka. Siellä kävimme useamman kerran ja teimme ostoksiakin sitten jossain vaiheessa. Vaunulassa meitä palveli kolme eri ihmistä, 2 naista ja yksi mies. Ensimmäisellä kerralla meitä palveli nuorempi nainen, joka esitteli asiantuntevasti ja ystävällisesti vaunuja, vaikka tiesi meidän olevan vain katselureissulla (vauvamaha ei edes näkynyt vielä). Tästä käynnistä jäi hyvin positiivinen kuva ja kävimme uudemmankin kerran. Toisella kerralla teimme jo ostoksiakin ja meitä palveli mieshenkilö. Hänenkin palvelunsa oli ystävällistä ja mieheni kanssa tulivat hyvinkin juttuun. Toki on myönnettävä, että luultavasti edellisenä iltana se pullonkorkki oli myyjällä ollut auki, mutta se ei suuremmalti vaikuttanut kohtaamiseen. Viimeisellä kerralla käydessämme vanhempi nainen palveli meitä. Palvelu oli asiallista, mutta ei niin ystävällistä kuin aiemmilla kerroilla. Silti kokonaisuutena Vaunulasta jäi ihan positiivinen fiilis.

    • ninapas

      Mä olen kyllä sitä mieltä, että lastentavaroita ei VOI eikä PIDÄ myydä, jos ei tiedä mitä myy.
      Mikään muu en pistä niin ärsyttämään vaunu/turvaistuin jna ostoksilla kuin myyjän sanat " muistaakseni se oli jotain, tai sinne päin" tai Nyt en kyllä tarkasti muista, mutta tarkistan" ja tarkistamisen jälkeen myyjä väistelee kysymystä tehokkaasti, koska ei osannut asiaa selvittää.

      Käytiin Huvikummussa sekä Muksutallissa joku aika sitten ja kokemukset oli HYVINKIN erilaiset.

      Meille on tulossa kolmas lapsi 4 vuoden sisään ja istuinten autoon sovittaminen tuottaa pään vaivaa.

      Huvikummussa myyjä antoi heti kuvan " kysy mitä vaan, minä osaan vastata" ja vieläpä ihan luontevasti ja pöyhkelemättä.
      Huippu osaaja siis.
      Myyjä tuli autoon katsomaan mitä istuimia meillä jo on ja mikä kaukalo sinne sekaan voisi mahtua. Ja sen jäljeen sovitettiin monen monta istuinta, kaukaloa ja koroketta, kunnes sopivat löydettiin.
      Istuimen asennettiin meille valmiiksi, kuului palveluun ja istuinten hintaan.
      Ja mikä parasta, kaikkia kolmea istuinta ei tarvinnut ostaa, meillä jo olleista uusin sai jäädä, vain kaukalo jalusta sekä vanhimman turvavyöistuin vaihdettiin.

      Muksutallissa myyjän suusta kuului useaan otteeseen tuo " muistaakseni" ja lisäksi meidän nyt 1,2kk ikäisen olisi kuulemma jo aika alkaa matkustamaan nenä menosuuntaanpäin! Kysyin Miksi? en saanut vastukseksi muuta kuin kysymyksen " no, miksei? "
      Autossa ei kukaan käynyt, en kysytty mitä istuimia meillä jo on.
      Tyrkytettiin kahta turvavyöistuinta, tuole 1,2v ikäiselle palkkipenkkiä ja isommalle samaa penkkiä ilman palikkaa.

      Eli, täältä pisteet huvikummulle.

    • Brio!

      Täältä vois sanoa juuri päinvastaisen kokemuksen näiden kahden liikkeen välillä. Täytyy sanoa että olin niin helpottunut kun löysin brion kaukalon minkä jalusta oli niin kapea ettei jatkossakaan tartte kiinnitellä vöitä! Jollaki toisella merkillä oli niin lyhyt jalusta että olisi mahtunut pitkän miehenikin taakse autoon, mutta se oli vähän leveämpi että päädyttiin brioon. Toki Tähän merkkiin ei saa matkaratasta kiinni toisin kuin siihen toiseen olisi saanu montakin. Käsitin että myyjä oli justiin aloittanut ja kokeneempi tuli esittelemään asian varmemmin. Huvikummussa vaan väkisin tarjottiin grakoa ilman jalustaa, niinkuin muita vaihtoehtoja ei olis ollu missään muualla.

    • Mami ja isukki

      Muksutallille ehdottomasti pisteet! Asiantuntevaa ja hyvää palvelu ja en kyl kuullu kertaakaan muistaakseni. Ja meitä ei ainakaan haitannut vaikka myyjä yhdestä vaunusta tarkisti hinnan ja toisekseen en ole törmännyt myyjään joka muistaisi kaikki hinnat ulkoa. Ja eikös se oo hyvä et antaa heti oikeen hinnan, et alkaa arpoo hintojen välillä?
      Meille ainakin käytiin autosta kattoos onko fixejä ja sovitettiin istuimia. Ja tykästyttiin Pallaksen palikka tuoliin ja lapsi viihtyy uudessa tuolissa hyvin ja saman merkin kaukalo ostettiin seuraavalle.
      Ja vaunut löydettiin sieltä kans, mut ne saa oottaa vielä hakua et vauveli kasvaa mahas .
      Huvikummus huonosti vaunuja esillä ja pakosta ois pitäny emmaljungat ostaa ja sanoin et liian isot koska olen lyhyt ja mielestäni raskaat. Kuulemma muukki pienet äiti jaksaa niitä lykätä, tuumas myyjä. Ilmoitin haluavani kevyet ja näppärät vaunut, mut tyrkytti vaan samoja.
      Istuimia myös kysyimme ja todella isoa gracoa kaupattiin ja autos ei käyty sovittaas ku vettä sato. Muksutallis ajettin auto katoksen alle ja ei kastuttu ku sovitettiin.

      Muksutallis tullaan jatkos asioimaan

    • renduksa

      Myydäänkö cracon turvakaukaloa myös ilman jalustaa?
      Me oltais sellainen tampereelta ostettu, mutta myydään kuulemma aina yhdessä jalustan kanssa.
      Täytyykin käydä huomenna Huvikummussa kysymässä asiaa! Kiitos vinkistä :)

    • Hartanostaja

      Muksutalli on nurin seinäjoella eli se siitä palvelusta.
      Miten takuut nyt hoidetaan?

    • Mamatobe

      Nostan tätä vanhaa keskustelua, kun sattui sopivasti löytymään täältä.
      Lähipäivinä olisi tarkoitus lähteä täältä maalta Seinäjoelle ostoksille.
      Esikoisen laskettuaika on parin kk päästä ja nyt olisi tarkoitus hankkia kaikki tärkeimmät tarvikkeet kerralla.

      Vanhoissa viesteistä puhutaan Muksutallista, sitä ei enää Seinäjoella ole, eikö?

      Vaunula, sinne mennään varmaan ensin, kun on matka varrella.
      Halpoja vaunuja siellä ainakin nettisivujen mukaan on.
      Onko kelläänn niistä Firkoneista kokemusta?

      Huvikummun nettisivujen mukaan niillä on paljon erilaista tavaraa, löytääköhän siitä paljoudesta just ne mitä oikeasti tarvii?

    • ^^^^^^^^

      Mene mieluummin vaikka Vaasaan Baby Styleen. Siellä on enemmän valikoimaa ja parempi palvelu. Tuskin sekään kovin kaukana on reitiltä.

    • Näin kysyn

      Onko kokemuksia

    • Äitee2015

      Täältä pisteet myös babystyle:lle. Asiallista ja asiantuntevaa, miellyttävää palvelua. Samaa ei voi sanoa huvikummusta, hyökkäävää, pakottamista ja ainoan lastentarvikeliikkeen tapaan myös kallista.

    • Tuplamamma

      Vanha ketju, mutta nostetaas tätä kuitenkin.

      Ollaan tällä viikolla menossa käymään Seinäjoella ja hankintalistalla on ainakin turvavyöistuin 3v4kk ikäiselle sekä turvakaukalo tammikuussa syntyvälle.
      Lisäksi tarvisin imetysliivit, tukivyön vauvamasulle sekä tuolle juniorille lämpöisen kerraston.

      Minne kannattaa suunnata?

    • näinmeillä90

      Turvaistuimia ja kaukaloita nyt ainaki kanttii katella nettikirppareilta esim torista. Sieltä saa yleensä hyväkuntosia lastetarvikkeita. tai sitten tilaamalla netistä saa varmasti harvemmalla :)
      Imetysliivejä saa hyviä esim. prismasta.lastenliikkeissä ovat turhan kalliita. :/
      Tukivöitä masulle saa ehkä lastenliikkeitä, ehkä ei marketit myy?en tiedä. tosiaan vaunulasta nyt vois saada edullisia :)
      Kerrastoja saa hyviä urheiluliikkeistä ja lukuunottaen myös isommat marketit ja lastenvaatekaupat.

    • Opastustakaipaava

      Olen saanut Huvikummusta niin hyvää palvelua, että sinne vaan aina tulee mentyä uudestaan. Nyt tarvisi hakea turvaistuin seuraavaksi. Esittely ja autoonsovitus saatiin jo ja Joulupukki toi sopivasti lahjarahat:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe