Nazar - Karat Hotel

Alanya'ya

Heips, onko ketään käynyt Alanyan Karat hotellissa tänä kesänä? Millanen henkilökunta? Siistit huoneet? Toimiko AI ja ilmastointi? Hyvää ruokaa? Ohjelmaa hotellilla?

Kaikki tieto tervetullutta! =)

32

1421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turistit

      Tultiin just eilen ko. hotellista. Viikon lomalla oltiin. Henkilökunta oli mukavaa ja palvelualtista. Huoneet oli siistit perushuoneet. Wc-suihku asialliset. Huoneissa oma ilmalämpöpumppu (joskin lämpöä ei tarvinnu lisää :)). Al toimi ja ruokaa ja juomaa oli tarjolla riittävästi. Hotelli ei järjestänyt ohjelmaa. Yleisesti hinta/laatu -suhde oli mielestämme ok.

    • Alanya'ya

      Paljon kiitoksia vastauksesta! =)

    • Mitä hevonvitun

      väliä sillä on minkälainen henkilökunta on?

      • vierailija#

        Tottakai henkilökunnalla on paljonkin väliä! On se mukavampi lomalla saada ystävällistä kohtelua ja hyvää palvelua kun siitä kerran maksetaan!


    • senkiurpo

      No ei ole kiva jos henkilökunta on ahistelevaa limanuljaskaperässäroikkujasakkia. Ja todellaki kun reissusta maksaa niin kyllä sitä haluaa että rahan arvoista palvelua saa. Jos sulle ei oo väliä palvellaanko sinua naama maksalla tai palvellaanko ollenkaan, niin sama kai se sulle sillon on. Pysy persu kotonas. :D

      • Hahahahahaa!

        Minulla ei ole kuules tapana matkustaa pahnanpohjimmaisiin roskaväen kohteisiin, jossa henkilökunta on "ahdistelevaa limanuljaskaperässäroikkujasakkia."

        Eihän tuollaisia paikkoja voi kuvitellakaan olevan. Mitä ihmeen tuntihotelleja niiden täytyykään olla, joissa henkilökunta on noin asiatonta. LMAO!


      • No mutta

        eihän missään maailmassa hotellin henkilökunta voi olla tuollaista:)

        Paitsi jossain total white trashin turistikohteessa.


    • Sivi

      Hei! Onko ketään tänä vuonna käyneitä/lähdössä sinne nyt kesällä? Me lähdetään mieheni kanssa 13.6 sinne, Jyväskylästä suora lento! :)

      • 17v-poeka

        Itsekkin kaipaisin samaa tietoa ja kokemuksia hotellista, sekä sen ympäristöstä. Olen menossa sinne 09.06-16.06 :)


      • 123654

        Oulusta lähtö 1.7 ja suora lento! Meitä lähdössä 4 ja puoli! Päiviä lasketaan! Hotelli vaikuttaa ihan hyvältä, eikähän reissuun pidä lähteäkkään ranttuileen!


    • DRFBHZ

      Meillä on 5 hengen porukka lähössä Karat-hotelliin 1.7 =) Miehen kans ollaan käyty kerran aiemmin samassa hotellissa ja oltiin kyllä ihan tyytyväisiä, silläpä uskalletaanki lähteä nyt uudelleen samaan paikkaan. Sijaintihan on aivan paras ja AI oli aivan riittävä meille. Sehän on aivan pääkadun varrella, rannalle on tosin vähän matkaa, mutta ei mahottomia.

    • Sivi

      Kiitti vastauksesta, mun kysymys tais tulla "parille" palstalle... :) Onko hotellin lähistöllä minkälaisia paikkoja missä kannattaa käydä? Mitä ruoasta piditte? Eikös sieltä oo ilmanen kuljetuskin rannalle?

    • pari kertaa jo ollut

      Ilmainen kuljetus on Havana Beach clubille, joka on hieman "kälyinen" paikka. Kleopatra ranta on muutaman korttelin päässä hotellilta, todella lyhyt matka. Hotelli on keskellä kaikkea eli ympäristöstä löytyy shoppailua ja ravintoloita ja kaikkea. Ihan paras sijainniltaan !. Henkilökunta on mukavaa ja pitävät hotellin siistinä, palvelu pelaa. Mielestäni ruoka oli tänä vuonna parantunut, eli maukkaanpaa ja monipuolisenpaa kuin aikaisemmin. Altaalle paistaa aurinko noin kolmeen asti, mutta allas on niin tukala ympäröivien muurien vuoksi että mieluummin hippasee rannalle. Jos huoneeseen pystytte vaikuttamaan niin ilmanmuuta pääkadun puolelta, partsilta on kiva katsella pääkadun vilinää. Mukavaa lomaa kaikille !

    • TT

      Lähdössä piakkoin kahdeksi viikoksi reissuun. Voin tulla sitten kertomaan tuoreita kokemuksia :)

    • Känninen suomiportto

      Henkilökunta panee tosi hyvin!"

    • Itse menossa elokuussa kyseiseen hotelliin pariksi viikoksi.

    • Sivi

      Hei pari kertaa jo käynyt tai miksei muutkin siellä käyneet: Millanen maisema niistä muista huoneista sitten on jos ei ole pääkadun puolella? Eli kantsiiko matkanjärjestäjältä kysyä onko mahdollista saada huone jossa partsi on pääkadun puolella? Mites äänet kantautuuko huoneisiin mitenkä hyvin ja onko sillä eroa siihen millä puolella on? Minkä maalaisia ihmisiä hotellissa on ollut yleensä? Entä suomalaisten osuus? Ihan kiva kuulla että muitakin suomalaisia on hotellissa samaan aikaan kuin me! :)

      • vakiasiakas

        Muista on näkymä altaallepäin tai pienelle kujalle, mistä näkyy lähinnä viereisen talon seinä. Viimeksi oli enimmäkseen ruotsalaisia, suomalaisia, ja norjalaisia sekä pari saksalaista ja pari venäläistä (ei ole heidän suosiossa). Aina on ollut rento meininki ja juttuseuraa tarvittaessa.


    • up...

      up...

    • Minä pistin toivomuksen parvekkeen sijainnista. Ne laittoivat uudet matkaliput joissa se toive lukee.

    • Sivi

      Mihinkä päin toiveen esitit ja milloin olet lähdössä? Mä kans laitoin toiveen... :)

    • Molen lähdössä elokuussa. Toivoin parveketta sinne pääkadun suuntaan =) Millos sä meet?

    • Sivi

      Me lähdetään jo huomenna ja toivoin huonetta altaan suuntaan... Mietin että pääkadun puolelta saatta olla hälyisempää... :)

    • Karat hotel

      Itse olin Karat hotellissa viime kesänä 2 viikkoa. Hotelli on hinta laatu suhteeltaan hyvä. Ruoka oli maukasta, mutta kyllä siihen 2 viikossa kyllästyi. Kanaa ja kebabia on aika usein.All inclusiven juomatarjoiluun kuului vesi, mehut, limppari, viini, raki ja vodka, mistä tehtiin erilaisia "drinkkejä". Erikseen hotellin baarista ei voi ostaa esim. kansainvälisiä coctaileja. Sijainti on ihanteellinen. Hotellilta ilmainen bussi kyyti Havana beach club rannalle. Ranta mielestäni hyvä ja plussana oli, ettei aurinkotuoleista tarvinut maksaa, jos menit rannalle. Clubilla myös uima-allas minkä ympärillä maksullisia "patjoja". Karatin henkilökunta oli ainakin viime vuonna asiallisinta, mitä olen turkissa kohdannut. Ystävällisiä, mutta eivät liian tunkeileviä naisasiakkaita kohtaan.Hotellin manageri kuskaili meitä milloin tarvitsimme, sillä jouduimme vaihtamaan hotellia muutamaksi yöksi ylibuukkauksen vuoksi. Lisäksi tarjosi meille ilmaisen veneretken. Hotellin vieressä on myös Hamam turkkilainen sauna, mikä oli melko nuhjuinen. Aurinko paistoi altaalle iltapäivään saakka. Olimme viime kesänä heinäkuussa hotellin ainoat suomalaiset ja asiakaskunta koostui lähinnä norjalaisista. Lisäksi ruotsalaisia, venäläisiä ja tanskalaisia. Pääkadun äänet kuuluivat sisälle, sillä parvekkeemme oli pääkadun puolella. Ei kuitenkaa meitä häirinnyt. Hauskaa lomaa kaikille!

    • Ebe

      Meki oltiin viime vuonna toukokuun lopussa/kesäkuun alussa 2vk. Henkilökunta ystävällistä ja ruoka hyvää ja sitä oli riittävästi. Pääasiassa suomalaisia turisteja oli asiakkaana, jonkin verran ruotsalaista nuorisoporukkaakin oli ja bilettivät naapurihuoneessa baarin jälkeen. Henkilökunta puuttui asiaan kun soitin keskellä yötä respaan kun meteli alkoi olla häiritsevää. Meillä oli parveke altaalle päin ja sieltä raikui sama biisi joka ilta kllo 23 saakka, jolloin AI-tarjoilu päättyi ja porukka suuntasi kaupungin yöelämään, onneksi. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä kaikkea. Huoneet peruskuntoisia ja todella siistejä. Ei mitään öttiäisiä missään koko kahden viikon aikana. Voin suositella. Oli hintansa väärti!

    • yx matkailija

      Olimme kavereitten kanssa siellä keväällä ja hotelli oli siisti mutta ruoka ois saanut olla monipuolisempaa,varsinkin jälkiruoka osasto oli aika köykänen,verrattuna muihin paikkoihin jossa olemme käyneet.Rantaan on lyhyt kävelymatka,samoin basaariin yms.huone oli altaan puolella ja ei ollut mitään häiriötä.Ihan kohtuullinen hihtaansa nähden.

    • Karatiin menossa

      Kiinnostaisi tietää, onko huoneiden ilmastointi maksullinen lisäpalvelu vai sisältyykö hintaan? Nazarin sivuilta en löytänyt tietoa tästä. Paljonko ilmastointi maksaa, jos on maksullinen?

      • turkmanni

        Miksi et kysy sitä sähköpostilla suoraan Nazarilta?! Äly hoi...


      • Karatiin menossa
        turkmanni kirjoitti:

        Miksi et kysy sitä sähköpostilla suoraan Nazarilta?! Äly hoi...

        Koska ajattelin, että joku muukin mahdollisesti on kyseistä hotellia ja ko. palvelua käyttänyt ja voi täällä julkisella palstalla vastata kysymykseen. Siten mahdollisesti moni muukin asiaa miettivä voi täältä lukea vastauksen kysymykseen, eikä jokaisen tarvitse erikseen käydä Nazarin asiakaspalvelua kuormittamassa!

        Äly hoi vaan itelles... :D


    • lomalle elokuussa

      Olisi myös mielenkiintoista kuulla kokemuksia hotellista tältä kesältä. Onko kukaan käynyt tänä kesänä ja olitteko tyytyväisiä hotelliin?

    • Tosi hyvä hotelli

      Karat on todella hyvä ja viihtyisä hotelli varsinkin hintaansa nähden... Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu pelasi erinomaisesti. Huoneet melko yksinkertaiset mutta siistit, tarpeeksi isot ja kaikki tarvittava löytyi. Huoneessa oli ilmalämpöpumppu jolla sai viilennettyä huoneen niin viileäksi kuin halusi, eikä maksanut siis mitään ylimääräistä. Yleisissä tiloissa oli kuitenkin melko kuuma ja joskus ravintolassa syödessä hiki vaan virtasi, ellei sattunut istumaan ilmastointilaitteen vieressä (ulkona oli tosin 40 lämmintä, että sinänsä ei ihme). Ruoka oli todella hyvää ja mielestäni riittävän monipuolista. Aika usein oli kanaa eri muodoissa, mutta myös kalaa ja lihaa oli tarjolla. Illallisella oli melkein aina jotain myös ulkona grillissä, esim. kanakebabia ja grillattua kalaa. Erilaisia kasviksia oli myös paljon, mistä pidin kovasti. Oluen ja viinin lisäksi allasbaarista sai monenlaisia drinkkejä, jotka olivat ainakin omaan mieleeni. Allasalue ei ollut kovin iso, mutta hyvin sinne mahtui kuitenkin, aina oli tilaa uida ja istumapaikka löytyi. Hotellin asiakkaat olivat monista maista, mutta eniten tuntui olevan ruotsalaisia ja myös suomalaisia oli melko paljon. Joskus iltaisin kuului meteliä hotellin käytäviltä, kun porukka lähti baariin, mutta muuten oli melko rauhallista. Meillä oli parveke altaalle päin, joten pääkadulta ei ääniä kuulunut. Hotellin sijainti on oikeastaan paras mahdollinen, sillä kaikki on lähellä (ranta, kaupat, basaari, satama, bussipysäkki ja -asema...) Hotellin tiloissa oli myös parturi-kampaamo ja ihan hotellin sisäänkäynnin vieressä Hamam.

    • Matkalle_

      Paistaako aurinko parvekkeille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe