Uimahallin kesäduunari

This. is me

Uimahallin pukuhuoneessa haisee kloori, kaadan täyden ämpärillisen saipuavettä lattialle ja tartun jälleen harjaani. Hieno kesätyö, päivät saa nukkua, lojua rannalla ja yöt tehdä töitä. Pian kuulen askeleiden kaikuvan käytävällä ja pukuhuoneen ovi aukeaa. ” Venlaa ! Hei mä laitoin jo respan kiinni ni muista sit sulkee ovet ku lähet, nähää huomenna.” Se oli Jenna, toinen kaupungin kesäorja, nyt mä saisin siivota tasan niin hitaasti kun huvittaa.” Viellä pöytien pyyhkäisy ja miesten pukkarit on hoidettu. Siirryn pitkin valkoista kaikuvaa käytävää naisten puolelle. Kymmeniä kannettuja vesiämpäreitä, litrojen pesuaineen käyttöä, limaisten kertakäyttö peflettien keräilyn jälkeen, tunteja myöhemmin olen valmis. Istun hikisenä uupuneena keskelle suihkutilan lattiaa. Päässäni pyörii beatlesin sävelet ja työvuoroani on jäljellä viellä 2 tuntia ja 30 minuuttia. Ennen en saisi poistua rakennuksesta. Teen tämän useimmiten tahallaan, siivoan nopeasti että voin vain maata yksin tyhjässä uimahallissa puolet työvuorosta.

Napsautan saunan päälle , riisun punaiset aivan liian isot kumisaappaani pukuhuoneen lattialle. Kävelen pitkin pimeää uimahallia. Katselen tyynen uima-altaan pintaa, pihavalot heijastuvat sen pinnasta tähtien lailla. Istun palmun alle, se on kiellettyä. Tämän kertoo palmua ympäröivässä nauhassa roikkuva muovinen kyltti. Muovia niin kuin palmukin, se ei mua haittaa. Tää on mun oma Hawaji, ainakin seuraavat 2 tuntia ja 15 minuuttia. Suljen silmät ja kuuntelen ilmastoinnin huminaa ja kuvittelen sen olevan tuuli, raikas lämmin meri tuuli. Uppoudun omiin maailmoihini. Räsähdys, töminää . Syntyikö paratiisiini myrsky. Askeleita ja ääni ” Hei sä oot varmaan se siivooja?” herään ajatuksistani, ei se on vain sähkömies. Nousen ripeästi ylös ja punastun korviani myöten, jäin kiinni laiskottelusta. ” Joo oon, vaikka ei ehkä siltä näytä” Vastaan miehelle sanoissa takerrellen. ” Mun käskettii tulla korjaa naisten puolen saunan kiuas, se ei kuulemma lämpene ja en ehtiny aikasemmin. ” Syy tämän yllättävän yöllisen vieraan vierailuun siis selvisi. Opastan miehen kiukaan luo ja istun kylmän saunan lauteellle tarkkailemaan miehen työskentelyä. Pitkä hoikkarunkoinen nuori mies, korkeintaan parivuotta mua vanhempi, lihasten selvästi erottuvat rajat ja hihaton paita. Miks mä en oo ennen tienny että sähkömiehet voi näyttää tolta. Hiukset leikattu kuten David Beckhamilla viimeisimmässä hesarin lööpissä, tyylitajua.

Tuijotan miestä , hiljaisuuden rikkoo vain työkalujen kilinä. ” Eikö siivoojat nykyään tee muuta kun vahtii tuppisuuna viattoman sähkömiehen työskentelyä ” sähkömies totesi ja siirtyy viereeni istumaan ennen kun ehdin vastata mitään. ” Eipä ei , eiks me päästäkkää löylyihin tänää. ” vastasin Jereksi osoittautuneelle sähkömiehelle pilaillen. ” Päästäämpäs, laitoin tän jo lämpenee ku pitää kokeilla toimiiks toi rotisko nyt” Vastaa Jere virne kasvoillaan. Uppouduimme keskusteluun ja saunan lämmön kohotessa riisuin työ vaatteeni täysin ajattelematta, onhan minulla alla bikinit. Jeren paidan alta paljastu musta aurinko tatuointi. Kosketin sitä ”Mitä tää esit..” Jere suutelee mua kesken lauseen. Vastaan suudelmaan, sen kuumat pehmeet huulet vasten mun huulia. Karhea käsi laskeutuu mun lantiolle, se vaeltelee mun selällä. Jere kaataa mut pehmeästi makaamaan alimmalle lauteelle. Viellä viileät kaakelit saa mun ihon kananlihalle. ” Sulla taitaa olla kylmä, sit sua pitää vähän lämmitellä” Jere sanoo ilkikurisesti ja vie kätensä mun bikinien alaosan päälle. Sen sormet liikkuu hitaasti mun kummun päällä kohti klitaa. Mä haluun tuntee sen kosketuksen.

Jatkuu

22

26559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • This. is me

      Annan käsieni vaeltaa sen paljaan ylävartalon päällä, sen nännit on kovat. Katon Jereä suoraan silmiin sen suklaan ruskeisiin silmiin. Annan mun käsien vaeltaa alemmaks, avaan vyön ja vedän sen paksut pitkät työhousut pois. ” Eiks sähkömiehillä oo nykyään muuta tekemistä kun vahtia siivoojia. ” kuiskaan Jerelle silmää iskien. Housujen alta löytyy punaiset tiukat bokserit, joiden läpi pullotus näkyy selvästi. Siirrän mun käden sen päälle, Jere säpsähtää. Se siirtää mut istumaan ja menee ite lattialle. Se suutelee mun reittä , yhä ylemmäks, yhä pidemmin suudelmin. Yhä lähempää mun pillua. Yhtäkkiä se nostaa mut syliinsä ja kantaa mut suihkuun. Yritän riisua sen boksereita mutta se estää mua tarttumalla mua ranteista ja painaa mut vasten kylmää kaakeli seinää. Se painautuu mua vasten ja tunnen sen kovan kalun mun pillua vasten. Vaan pari kangasta niiden välissä. Se tunne tekee mut hulluks, mä en kestä tällästä pelleilyä, mä haluun sitä nyt. Haluun tuntee sen sormet, sen kielen sen kalun. Tai mitä vaan mun vitussa. Sen ote hellittyy ” Etkä sit liiku senttiäkään tai tää kestää viel kauemmin . ”
      Jere kiusaa mua. Se riisuu mun bikinien yläosan , se tuijottaa mun rintoja, terhakoita B kupin rintoja joiden nännit nöpöttää pystyssä kuin anellen kosketusta. Mä en uskalla liikkua, en haluu menettää tätä hetkeä. Jere laittaa kätensä mun lantiolle, se suutelee mun rintoja. Yhä ahnaammin , näykkäsee mun nänniä ja sulkee sen saman tien lämpimien huuliensa väliin. Samalla karheat määrätietoiset kädet repii bikinien alaosan pois mun päältä. Tunnen mun mahanpohjassa kutittelevan perhosparven. ”Nyt paikallaan, tääki pitää pestä” Jere sano samalla kourasten mun jalkojen väliä. Se pudottautu mun eteen polvilleen. Levittää mun häpyhuulia ja antaa sormensa liukua niiden välissä . Jeren silmistä loistaa kiihkon lisäks poikamainen uteliaisuus. Sen sormi on ihan liukas mun nesteistä, se hieroo mun klitaa ja häpyhuulia hitaasti, pitkillä liikkeillä. Suljen silmät ja kuuntelen mun hengitystä. Jere työntää etusormen mun sisälle ja hieroo samalla peukalolla mun klitaa. Yritän seistä paikallani, kiemurtelen nautinnosta ja suustani pääsee pitkä huokaisu. Jere kattoo mua silmiin leveästi hymyillen. Pian tunnen sen kielen mun klitan kimpussa. Kieli lipoo pitkin vedoin pitkin vakoani alhaalta ylös aina klitan yli häpykummulle asti. Pian huulet yhtyy mukaan kielen leikkiin ne molemmat haluaa samaa. Rakastaa klitaa enemmän. Kieli lipoo ja huulet imevät. Mun jalat muuttuu spagetiks ja henki salpautuu. Kieli ja huulet tekee saumatonta yhteistyötä. Tunnen mun pakaroiden jännittyvän. Sillon Jere lopettaa ja nousee ylös. ” Mennään saunaan ennen kun tulee kylmä” Jere sanoo flirttailevasti.

    • jukkapoika12345678

      Nää on kyllä täyttä paskaa tällaiset passiivimuodossa olevat kerronnat.

      • niin?

        Kirjoita parempi jos osaat. Odotamme.


      • JereMiäskö

        Eihän tämä mitään passiivimuotoa ole. Tekijät nimittäin mainitaan.

        Mutta itseäni ärsyttää tuo preesens.


      • Jasmiiiini

        Siis missä passiivimuodossa? Ihan oli kyllä yksikön ensimmäinen minä-persoona käytössä. Sanokaa vaan pilkunnussijaks, mutta älkää keksikö olemattomia virheitä...


    • Saunaan!

      Hei! Mitä siellä saunassa tapahtuu?! Kerro lisää! Kyllä tänkin mukana jo kivasti lämpeni, mutta haluan kuulla tarinan loppuun :D

    • Mielikuvitusta!

      Realistisuutta tarinaan! Uimahalleissa on valvontakamerat. Kunhan tarinan henkilöt ovat ensin ehtineet panna vuoroin saunan lauteilla, suihkussa, lasten altaassa ja hyppytornissa, niin he voisivat jäädä teostaan kiinni. On siinä Jerellä sitteb tyttöystävälleen (josta hän ei Jennalle tietysti maininnut) selitettävää, kun potkut tulee töiden laiminlyönnistä. Lisäksi syytteet rapsahtaa sakkolihan nainnista. Jenna saa huoran maineen, kun uimahallin johtaja uploadaa turvakameratallenteen YouTubeen.

      • saled

        Eihän pukuhuoneen ja suihkuhuoneen tiloissa (saunat mukaan lukien) ole valvontakameroita, joten emme voi valitettavasti nähdä tämän youtubessa :(


    • Boolbrop

      Mielikuvitusta! eihän pesu- ja saunatiloissa, niinkuin saled mainitsikin saa olla kameroita. Kyllähän hallin puolella on, mutta eihän ne siellä tehnytkään mitään.
      Et älyhoi älä jätä!

      Ps. Lisää tarinaa kehiin. Nää kaikki tarinat on ihanii.

    • This.is me

      Saunassa mittari keinuu vasta neljänkymmenen ja viidenkymmenen asteen välillä. Jere nojautuu seinää vasten ja vetää mut lantiosta lähemmäks. Sen silmiin syttynyt himo saa mun sydämen pamppailemaan yhä kiivaammin. "Mä haluun sua" kuiskaa Jere hataralla äänellä.
      Nyt olis koston aika. Suutelen Jereä ahnaasti ja annan käteni vaeltaa vartaloa pitkin, aina punaisen boxseri teltan päälle. Jere säpsähtää kosketusta ja pidättää henkeä, mutta ei ... mä en päästä sitä näin vähällä. Astun kauemmaks Jerestä ja kiellän sitä liikkumasta. Vedän pitkät tummat hiukseni hitaasti taakse ja hipaisen häpykumpuani. Jere yrittää tulla lähemmäks, mutta mä tönäsen sen takas seinää vasten. Hyppään leikkisästi lauteelle ja levitän pyhimpäni suoraan Jeren eteen, se tarttuu mua reidestä ja anelee katseellaan kosketusta. Mä kieltäydyn " katsoa saa mut ei koskea". Hivutan käteni häpykummulle, pyöritän sormea klitoriksen ympärillä välillä nuolaisten sormea. Sisälläni alkaa kihelmöidä ja nautin katseesta jonka tiedän seuraavan jokaista liikettäni. Avaan häpyhuuliani ja siirrän sormen lähemmäks reikää, kuulen Jeren hengittävän raskaasti. Sen käsi on karannut boxserien sisään. "Ai eiks tää kelpaakkaan" , kysyn ivallisesti samalla kun työnnän sormen tiukkaan vittuuni . Jere astuu lähemmäksi, mä siirryn lauteen reunalle. Uimahallin korkeilla lauteilla maatessani jeren kasvot on lähes samalla korkeudella mun pillun kanssa. Jere kumartuu mun haarojen väliin ja anelee lupaa katseellaan. Mä nyökkään. Lämmin kostea kieli hyväilee kiimaista klitoristani, joka nauttii saamastaan huomiosta kovettumalla. Jere on taitava, suljen silmät ja anelen hiljaa mielessäni ettei Jere vaan lopettais. Vedän syvään henkeä ja tunnen kihelmöinnin valtaavan vartaloni, se liikkuu klitoriksesta reisien kautta ylös. Kunnes pään saavuttaessaan saa mun koko vartalon tärisemään. Mun pillu sykkii omassa tahdissaan ja suusta kuuluu tahaton ulvaisu. Jere katsoo mua hymyillen, ja kiipee viereen lauteille. Mä makaan huohottaen lauteella ja yritän koota itseni.
      Tilanne on kiihottava, viereisissä housuissa odottaa valmis kova kyrpä vaan sitä että mä hyppään ratsaille. Saunan hämäryys ja kiiman tuoksu saa mut haluamaan lisää. Polvistun alemmalle lauteelle Jeren jalkojen väliin ja vedän vihdoin mystiset boxserit pois, pidätän henkeä odottaessani mitä niiden alta paljastuisi. Kaunis keskikokoa suurempi penis seisoi pian täydessä mitassaan mun naaman edessä. Sen vartta suurempi terska kiiltää koko komeuden huippuna. Mä hymyilen tyhmän näkösenä ja Jere työntyy lähemmäksi. Tartun varovasti paksuun suonikkaaseen varteen, se saa Jeren hengittämään raskaammin. Liu´utan kättä hitaasti ylös alas aina terskasta jureen asti, aina terskan ylityksen kohdalla Jere hengittää syvemmin. Päätän kokeilla miten Jere reagoi mun huuliin, kiedon huuleni tiiviisti terskan ympärille ja alan liikuttaa suuta ylös- alas. Välillä nuolen vartta, imen terskaa. Jeren hengitys tihenee ja katse muuttuu sumeaksi. Tunnen sen reisien jännittyvän.
      Lopetan, mä haluan sitä.
      Istun hajareisin Jeren syliin " pane mua, mä haluun tuntea ton mun sisällä" sanon kiimasta sekaisena. Jere nyökkää hiljaa ja kaataa mut lauteelle. Se työntää sormen mun sisälle ja runkkaa mua, sen kieli siirtyy kiusaamaan mun klitaa. " Täällä taitaa olla joku muukin valmis kun mä" Jere sanoo vinkaten silmää. " Oo hiljaa ja pane mua nyt" ulisen entistä halukkaampana. Viimein jere vie kivikovan terskansa mun häpyhuulille. Se liikuttaa sitä mun huulien välissä ja hieroo klitaa. Tunnen sekoavani, kiemurtelen kiimasta ja yritän hillitä itseni. Päätän pysyä aivan paikallani, ehkä niin mä saisin tahtoni läpi nopeiten. Sisälläni alkaa taas kihelmöidä terskan hieroessa klitaa, Jere kiusaa mua. Yhtäkkiä tunnen kovan kalun painuvan sisälle liukkaaseen pilluuni. Se täyttää mut kokonaan. Hengitän kiihkeästi ja Jere aloittaa hellän mutta päättäväisen nainnin. Se työntää jokaisen sentin kalustaan mun sisälle. Tunnen sen kovettuvan entisestään. Jere sulkee silmät ja nopeuttaa tahtia. Iso terska tuntuu paremmalle kun mikään muu ennen. Jere hieroo sormellaan mun klitaa, kiemurtelen nautinnon tuskasta. Mä en kestäis tätä, "Jere Jere Aaaaaah " voihkin ääneen yrittäessäni estää Jereä. Kiima sekoittaa pään, silmissä sumenee "älä vaan lopeta" huudahdan huohotukseni välistä. Tunnen sen tulevan, isompana kun ennen, mun selkä kaartuu ja lämmin kihelmöinti jäykistää koko vartalon. Mun pillu sykkii kovempaa ja tiheämmin kun koskaan, haukon henkeä ja yritän hillitä tärinää.
      "Mä tuun, sun pillun sykkiminen tekee nii hyvää " Jere huohottaa, sen kyrpä paisuu ääri mittoihinsa ja pumppaa lastinsa sykkivin liikkein mun sisälle. Jeren käsi tärisee ja suusta pääsee karjaisu "aaahh". Jere painaa viimeiset työnnöt syvälle, ja lysähtää mun päälle. Me maataan täristen ja huohottaen toistemme päällä. Useiden minuuttien jälkeen Jere suutelee mua, ja me mennään suihkuun.

      • olet säälittävä

        Ja samaa passiivipaskaa taas !


      • ;)
        olet säälittävä kirjoitti:

        Ja samaa passiivipaskaa taas !

        tiedätköhän edes mikä on passiivi? ei tuossa (aahhh) ole passiivia sen enempää kun on tarviis (uuhh....)


      • Sexisankari
        olet säälittävä kirjoitti:

        Ja samaa passiivipaskaa taas !

        Sähän se vasta passiivipaska ootkin.
        Hyvä! Tätä lisää.


    • spermasäle

      Ja lauteet lainehtivat spermasta ja vitunnesteistä,ja lattia kans.

      • SUKUPUOLI: MUU

        Ellei lattiakaivo ole imaissut herkullisia nesteitä kitaansa! Mmmm...


    • täyttä tavaraa

      Kiimaista menoa.

    • kuumuudessa

      Kunnon saunakiimaa

    • sttjeåttejooppipillu

      kunnon paikassa tapahtunutta kunnon paikan kunnon saunan hyväkuntosten ihmiseten kunnon kiimaa!

      • Elina K.

        Ihan hyvä tarina,vähän kirjotusvirheitä, mut luettava. Kiihotti ja laukesin.
        En ymmärrä miks monet valitti passiivista (mitä ei ollut) kun tarina on kolmannessa persoonassa mitkä on mukavinta lukea. Myös preesens ln ainut oikea muoto tälläiseen.


    • henkk1

      Hyvä kertomus sai meikäläisen vetään käteen ja laukeemaan.
      Lisää kaivataan tekijältä.

    • paras 1

      Eräänä iltana menin saunaan ja kun tytär puoleni sattui olemaan kotona heitin hänelle vaan leikkisästi et lähes likka löylyihin , hän vaan hymyili minä menin saunaan mut hetken päästä kuulin oven kolahduksen ja tyttö seisoi suihkussa , pian saunan ovi aukesi ja hän sanoi no mä sit tulin ku pyysit . Upeavartaloinen parikymppinen typykkä en saanut katsettani irti isoista tisseistä ja muodokkaasta lantiosta kullini alkoi nykimään ylöspäin ja olin aivan kiimassa , hän sanoi menevänsä suihkuun kysyin haluaako hän selän pesun hän hymyili mulle ja nyökkäsi , ohhoh hän sanoi kun näki seisovan kaluni , aloin pestä hänen selkäänsä ja pian kysyin haluaako hän että pesisin myös etupuolelta .joo kuului vastaus . Varovasti aloitin jaloista tullen vähitellen ylöspäin kun käteni oli reisillä hän levitti jalkojaan ja ohjasi käteni jalkoväliinsä , voi miten ihana märkä mätäs käsissäni oli ja se tuntui olevan erityisesti pesun tarpeessa , samalla hän tarttui kaluuni ja kysyi pastäänkö tämäkin . Anna mennä vaan sanoin . Eipä kestänyt kauaa kun molemmat huohotimme ja tunsin miten mällit lähti liikkeelle purkauduin siihen hänen käsiinsä .voi miten hyvää se teki.

    • wola

      Arkistojen helmiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe