Valikko
Etsi

Maailmanloppu

Tuleeko maailmanloppu vai ei? Milloin kaikki loppuu? Keskustele.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

31.08.2015
Millaisia on vääryyden viettelykset?
En väitä tietäväni tästä juuri mitään, mutta koska olen "Veikko", toiselta nimeltäni, olen joutunut tekemään skitsofreenistä eroa vääryydelle ja oikeudelle. Vääryys lähestyy valehtelulla:"Sinun ei tarvitse mitään oikeasti rakentaa ja saavuttaa, pelkkä valhe riittää!" Rakkaudeksi naiseen riittää olla runkkari, ja suuren aseman saamiseksi riittää vain valehdella itselleen olla "Amerikan tai jopa Universumin presidentti". Mutta kaikken räikeimmin vääryys tulee esiin tieteessä. Kukaan ei ole LASKENUT mitään oikein, ja väitetään kyseisiä tiedeaksioomia mukamas totuudeksi, tai lopullikseksi tiedoksi, jonkun asian luonteesta ja rakenteesta. Vääryys taistelee uskoa vastaan, koska uskomukset voittavat epäilijän harhasilmän aina, kun se on ITSE alkanut tietää ja rakentaa uskomustaan todeksi. Vääryys on suuri kuvittelija, satusetä, tai noita-akka, ja hyvin hauska persoona, koska hän tekee kaiken väärin. Pahaksi tämä menee silloin, kun väärä näkee kuoleman, koska hän on vain vahingoniloinen sitä kohtaan, ja saa monia eksytetyksi nauramaan kuolemaa. "Kuolema on ilo, vain jos kuolemansa oli valhe, mutta jos jonkun kuolema ja olemmattomaksi muuttuminen oli tosi, se suurin suru ja murhe mitä kenelläkään voi olla.": Minä olen oikeus, ja minä olen valhe, minä olen "Veikko"; mutta en voita niitä, jotka eivät halua sitä tietää, että vääryys ei silti toimi todellisissa tilanteissa, missä sääntöjen noudattamista valvotaan tarkasti. Vääryys ei myöskään luo mitään toimimaan oikein, vaan ne vääryydellä ja viekkaudella hallitsevat, tekevät pelkkää Kuolemaa ja rikkovaa tomintaa, vaikka:"On sellaistakin syntyä ja vääryyttä johon ei kuole"(Johannes kirjeessään)
0
 
31.08.2015
Raamattu: Loppu tulee 1000 vuoden kuluttua.
Raamatun mukaan maailmanloppu voi tulla vasta 1000-vuotisen maailmanrauhan jälkeen. Rauhaa kutsutaan Jumalan valtakunnaksi maan päällä. "God's kingdom" https://www.google.fi/#q=god%27s+kingdom Aiheesta suomeksi > Ilm. 20:2-7 ilmoittaa tuhatvuotisen valtakunnan täsmällisen keston. Tämän raamatunkohdan lisäksi on monia muita, jotka viittaavat Messiaan kirjaimelliseen maapäälliseen hallintaan. Jumalan lupausten toteutuminen vaatii kirjaimellisen ja fyysisen tuhatvuotisen valtakunnan. Ei ole mitään todellista syytä kieltää tuhatvuotisen valtakunnan kirjaimellista olemassaoloa ja sen tuhatvuotista kestoa. < http://www.gotquestions.org/Suomi/tuhatvuotinen-valtakunta.html > Väärien messiasten määrä lisääntyy, sotien määrä lisääntyy, nälänhätä lisääntyy, kulkutaudit ja luonnonmullistukset – nämä ovat lopunajan merkkejä. Tässä raamatunkohdassa meitä kuitenkin varoitetaan: meidän ei pidä erehtymän, sillä nämä tapahtumat ovat ainoastaan lopun alkua, loppu on vielä edessäpäin. < http://www.gotquestions.org/Suomi/merkit-lopunaika.html Täsmennys. Yleisesti ottaen maailmanlopulla tarkoitetaan meneillään olevan aikakauden loppua. Raamattu antaakin toivon paremmasta tulevaisuudesta. Sen mukaan paha aikamme on vaihtumassa 1000-vuotiseksi rauhan aikakaudeksi. Ennen rauhaa tulee kuitenkin 7 vuotta kestävä vaivanaika. Se tarvitaan, jotta ihmiset kääntyisivät ja antaisivat elämänsä Jeesukselle. Monet tulevatkin pelastumaan marttyyrikuoleman kautta. Ilm 7:9-14 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta." Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!" Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Vaivanaika tarvitaan myös siksi, että Israelin jäännös tulisi kutsumaan Messiastaan "hoosianna". Ilman tuota kutsua 1000-vuotinen rauha ei olisi mahdollinen. Luuk. 13:35 Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'" https://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY
32
 
23.08.2015
pakanain ajat päättyy ja laittomuus on valtaa alaa
Jumalan suorat kostot homoudesta ja Israel vihasta http://keskustelu.suomi24.fi/node/12110509 Jumala Ei muutu: Homosaatio järistykset tornado. “Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi; sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.” – 2. Pietari 2:6-8 Messias Jeesus kuvasi viimeisiä päiviä ennen Hänen tulemustaan kuten Lootin päiviksi Sodomassa ja Gomorassa. Noissa kaupungeissa oli monenlainen irstaus ja seksuaaliset perverssiot voimissaan, kuten homoseksuaalisuus. Niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin on havaittavissa, että kun olemme ottaneet askelia homoavioliiton hyväksymistä, on universumin Luoja armossaan alkanut meitä ravistella varoitukseksi. Tässä muutama esimerkki. Ennätysmäinen hurrikaani Sandy, jota myös Frankenstormiksi kutsuttiin sen oudon käyttäymisen vuoksi, iski Yhdysvaltoihin vain yhden päivän sen jälkeen, kun presidentti Obama antoi tukensa homoavioliitolle länsirannikolla 25.10.2012. Oklahomaan iski OKC Pride -homotapahtuma viikon huipennukseksi 1,5 kilometrin levyinen maailmanhistorian pahin tornado, jonka voima ylitti jopa Hiroshiman ydinpommin. Kun 5.11.2013 Illinoissin kuvernööri Pat Quinn hyväksyi 20. päivä voimaan tulevan homoavioliiton, niin 17. päivä iski jättimäinen tornado alueelle tuhoten täydellisesti mm. Washingtonin kaupungin Illinoissin osavaltiossa, jolloin samainen kuvernööri Pat Quinn joutui julistamaan hätätilan useisiin kuntiin. Seija-myrsky: “Katso, Herran myrsky, kiivastus, puhkeaa, pyörremyrsky vyöryy kohti jumalattomien päätä. Eikä Herran viha asetu, ennenkuin hän on toteuttanut ja täyttänyt sydämensä aivoitukset. Aikojen lopulla te tulette sen hyvin ymmärtämään.” – Jeremia 23:19-20 Yhteensä 15 nuorisojärjestön allekirjoittama vetomuus sukupuolineutraalista avioliitosta lähetettiin 19.12.2011 eduskunnalle joulun alla ja vain viikko tämän jälkeen 26. päivä Tapaninpäivänä Tapaniksi (ja Pohjoismaissa Dagmar-myrskyksi) nimetty myrsky iski Suomeen tuhoten metsää 120 000 000 euron edestä ja katkaisten pahimmillaan yli 300 000 ihmiseltä sähkön. Kun kirkon Suomen Lähetysseura lähetti lähetystyöhön homoparin keväällä 2013, niin joutui lähetysjärjestö aloittamaan jo syksyllä yt-neuvosttelut ja nyt talvella 2013 muut Pohjoismaiset lähetysjärjestöt ovat katkaisseet Israel-yhteystyön sen kanssa. Kun kansalaisaloite sukupuolineutraalista avioliitosta jätettiin eduskunnalle 13.12.2013, iski samana päivänä poikkeuksellisen kova Seija myrksy Suomeen jättäen kymmenet tuhannet ilman sähköä päiviksi.
17
 
09.08.2015
Raamatusta toteutumatta suurin osa?
Mieleni tekisi sanoa, että nykyisin toivon raamatun kaikkien profetioiden totetuvan, vaikka se kestää 2000-5000 vuotta ehkä. Se voi olla hullua sillä raamatun profetiat pääsääntöisesti ennakoivat tuhoa ja turmiota. Toinen mahdollisuus on, että Raamattu raukeaa tyhjiin ja tulee maailmanloppu ja uusi maailma. Raamattu epäilemättä on rauennut tyhjiin monien yksityishenkilöiden elämässä ja ehkä kaupunkien ja kansojenkin osalta. Väitän siis, että raamattu on jo nyt rauennut tyhjiin. Siksi sen toteutuminen sellaisenaan on järjetön toive tai nyyhky. Vuonna 2011 Karitsan väitetään avanneen sinetin. Tuo tapahtuma voi johtaa siihen, että myös muut sinetit avataan ja tulee maailmanloppu ilman raamatun täyttymistä. Koraani sanoo: Jos Jeshua ei ole Jehovalle mieleen palvonnan suhteen kuka voi estää häntä heittämästä jopa Jeshuaa helvettiin. Jeshua sanoi: Raamattu ei voi raueta tyhjiin, mutta Koraani sanoo, että Jehova voi hylätä jopa Jeshuan. Tätä ei monet tiedä, vaan toivovat raamatun profetioiden käyvän toteen, jotta uusi maailma joskus tulisi ja ylösnousemus yms. Hylkäsihän Jehova myös ne lupaukset, jotka hän oli oman päänsä kautta vannonut Israeliin kuuluville. Hän oli vannonut oman päänsä kautta, mutta taipui valojen toteuttamisen sijaan menettämään oman päänsä eli henkensä ristinkuolemassa. Näin hän pääsi eroon valoista, joiden toteutuminen ei enää ollut ajankohtaista tai jotka olivat muuttuneet epäsuotuisiksi. Mutta mikä saa ihmisen toivomaan sitä, että raamattu ei raukea tyhjiin? Ja mikä saa ihmisen toivomaan Karitsan suorittamaa maailmanloppua sinettien avaamisen myötä? Entä jos heittäisi kaikki uskonnot nurkkaan ja rupeisi pelastamaan luontoa, vaikka Vihreän puolueen jäsenenä?
3
 
08.08.2015
Monentasoisia loppuja
Ihmiskunnan loppu < maapallon elämän loppu < maapallon loppu < näkyvän maailmankaikkeuden loppu < maailmankaikkeuden loppu < multiversumin loppu <= kaiken loppu. 1) Ihmiskunnan loppu: Ihmiskunta voi tuhoutua; ilman että elämä loppuu tältä planeetalta, esimerkiksi ydinsodan tai mutanttisuperbakteeriepidemian seurauksena. Kaikkien ihmisten tuhoutuminen tuolloinkaan ei kuitenkaan vaikuta erityisen todennäköiseltä, ihmiskunnan suuren yksilömäärän vuoksi. On täysin mahdollista, että ihmiskunta selviytyy jossain laajuudessa kriiseistään; kuten tähänkin asti ja jatkaa elämäänsä jopa miljardeja vuosia. Tunnetut luonnonlait eivät ainakaan sitä estä. 2) Elämän loppu: Esimerkiksi bakteerit selviävät helposti ydinsodasta, joskaan eivät välttämättä tiettyä kokoa suuremman asteroidin törmäyksestä maapalloon, jolla olisi ydinsotaakin paljon dramaattisemmat vaikutukset. Myös maapallon jäätyminen kokonaan; esimerkiksi maapallon radan muutoksen seurauksena voisi lopettaa elämän tältä planeetalta. Se ei kuitenkaan tarkoittaisi elämän loppua muissa aurinkokunnissa, jos niissä olisi elämää. On kuitenkin myös mahdollista, että elämää on tässä maailmankaikkeudessa vain maapallolla. 3) Maapallon loppu: Maailmanlopulla voidaan tarkoittaa esimerkiksi tämän planeetan loppua, joka on edessä Auringon laajentuessa punaiseksi jättiläistähdeksi elinkaarensa päässä, n. 5.4 - 5.5 miljardin vuoden päästä. Auringon lämpösäteilyn määrä kasvaa vähitellen siten, että jo miljardin vuoden päästä teraluokan säätötoimet ovat välttämättömiä. Maapallon loppu on estettävissä vain siten, että ihmiskunta kehittää teknologian, jolla esimerkiksi maapallon rataa muutetaan tai auringon ylimääräinen säteily ohjataan muualle. Radan muuttaminen voi vaikuttaa mahdottomalta urakalta, mutta ei ole sitä, jos ihmiskunnalla on tuolloin käytettävissä erittäin tarkat tietokoneet, joilla voidaan laskea miten ulkoavaruudessa olevia pienempiä taivaankappaleita tulee ohjata, jotta niiden painovoima vähitellen muuttaa planeetan radan, koska käytettävissä on suunnattomasti aikaa ratamuutoksien tekemiseen. 4) Maailmankaikkeuden loppu: Maailmankaikkeudesta voimme havaita vain ns. näkyvän maailmankaikkeuden, josta tietoa välittävä säteily on ehtinyt tulla meille havaittavaksi. Tuo alue sisältää luokkaa 10^22 auringon massaa ainetta. Maailmankaikkeuden tai universumin lopulla tarkoitetaan tässä tila-avaruudessa olevan kokonaisuuden loppua. Se, mistä nykyään lähinnä ollaan yksimielisiä maailmankaikkeuden kohtaloon liittyen on, että havainnot viittaavat vahvasti siihen, että tämä maailmankaikkeus on lähestymässä kiihtyvällä vauhdilla loppuaan siinä merkityksessä, että maailmankaikkeuden kiihtyvän laajenemisen seurauksena aineen tiheys tulee vähenemään niin nopeasti, että mitään mielenkiintoista ei voi enää tapahtua tietyn ajanhetken jälkeen. Käytännössä aine hajoaa jokaisen avaruuden pisteen laajetessa kiihtyvällä vauhdilla. Protonit hajoaisivat muutenkin aikaskaalassa joka on noin 10^29 … 10^36 vuotta. Avaruuden laajetessa hajoaminen kuitenkin tapahtuu erittäin paljon nopeammin, eli jo kymmenien tai satojen miljardien vuosien kuluttua. Kiihtyvän laajenemisen seurauksena myös havaittavissa oleva maailmankaikkeus supistuu kiihtyvällä vauhdilla. Perussyy tuohon on kosmologisen vakion arvo, eli mm. tyhjiöenergian; pimeän energian avaruutta laajentava vaikutus. Jatkuvasti kiihtyvä laajeneminen romuttaa myös kvanttimekaaniseen aineen uudelleenrakentumisen mahdollisuuden. 5) Multiversumin loppu: Maailmankaikkeudenkin loppuakin äärimmäisen paljon lopullisempi tapahtuma olisi kuitenkin mahdollisesti olemassaolevan multiversumin loppu. Se tarkoittaisi kaikkien fysikaalisesti mahdollisten kvanttimekaanisesti vuorovaikuttavien maailmankaikkeuksien loppua esimerkiksi niiden päätyessä energiaminimiinsä. Maailmankaikkeudet, joissa kosmologinen vakio on lähempänä arvoa, joka tuottaa hidastuvan kiihtymisen jatkavat elämäänsä omissa tila-avaruuksissaan ilman aineen hajoamista biljoonia tai miljoonia biljoonia kertoja kauemmin kuin tässä maailmankaikkeudessa. Luonnonlait ovat todennäköisesti hyvin erilaisia suuressa osassa maailmankaikkeuksista, joten mahdollisesti osa maailmankaikkeuksista selviytyy tuosta seulasta ja siten välttää tila-avaruuden laajenemiseen perustuvan aineen hajoamisen ja mahdollisesti myös lämpökuoleman, mutta mitään varmuutta tuosta ei ole, koska ihmiskunnalla ei ole keinoja ainakaan vielä ja mahdollisesti ei koskaan testata empiirisesti oletuksia erilaisissa maailmankaikkeuksissa vallitsevista luonnonlaeista. 6) Kaiken loppu: Kaiken loppu olisi lähinnä kaikkien kuviteltavissa olevien fysikaalisesti tai muutenkaan mahdollisten maailmankaikkeuksien loppu. On epäselvää, onko kaiken lopun kysymykseen vastaaminen järkevästi ylipäätään mahdollista, koska esimerkiksi kaikki maailmankaikkeudet eivät välttämättä ole sellaisia, että ne edes ovat ihmisen käsitettävissä olevia. http://keskustelu.suomi24.fi/t/12734538
11
 

Sivu /169