Aihe

Leijona & Leijona

Ice Ice

mulla oli suhde jellona naisen kans ja siitä ei tullut mitään loppu peleissä... mut alku oli IHANAA...

6

1412

  Vastaukset

  • niin ja minulla oli suhde ihan ihanaan leijona mieheen mutta joo suhde kesti about 3 kuukautta, hänellä oli siinä sivussa varalla toinenkin nainen, samoin minulla mies, mutta mihin lopulta ns. suhteemme kaatui oli se että hän oli todella mustasukkainen ja lopulta vihoissaan katkaisi välit totaalisesti.Mutta ystävänä leijona on mahtava, myös toiselle leijonalle, rakkaussuhteessa ei ainakaan minulle!

   • Olen leijona ja en ole mustasukkainen.
    Voisiko mustasukkaisuus johtua varalla olleesta miehestäsi. Siinä tilanteessa horoskooppimerkillä ei taida olla väliä?


  • Yhteensopivuus: Leijona & Leijona

   Kahden leijonan välinen suhde on näkyvä, kuuluva ja näyttävä. Nämä kaksi luovaa, uljasta yksilöä ihailevat sekä itseään että toisiaan estoitta ja täysipäiväisesti. Kahden leijonan parivaljakko on poikkeuksellisen sosiaalinen ja määrätietoinen sekä toteuttaa unelmiaan salamaa nopeammin. Suhde on täynnä energiaa ja innostusta. Leijona on luonteeltaan ehdoton johtaja, joten parin täytyy opetella pysymään tasapainossa ilman, että kumpikaan yrittää jyrätä toista alleen. Leijona on luonteeltaan myös erittäin dramaattinen ja tarvitsee koko ajan huomiota.

   Leijonaa ohjaa Aurinko. Aurinko kuvastaa minuutta, ja leijona onkin keskittynyt päätoimisesti itseensä planeettansa esimerkin mukaisesti. Aurinko kuvastaa myös valoa, voimaa ja vahvuutta. Leijona on intohimoinen merkki, ja kahden leijonan suhteessa intohimoisuus on poikkeuksellisen voimakasta ja päällepäin näkyvää. Leijona on pikemminkin fyysisesti, kuin älyllisesti tai tunnepitoisesti elävä merkki, ja sen huomaa myös kahden leijonan välisessä suhteessa. Merkkien välinen intensiivisyys voi olla joko loistavaa tai täysin katastrofaalista, ja kahden leijonan rakkaussuhde voi olla molemmille joko elämän parasta tai kauheinta aikaa.

   Leijonan sosiaalisuus ohjaa ratkaisemaan syntyvät ongelmat, jotka aiheutuvat pääasiassa valtataistelusta. Ihailua kumpainenkin saa samanlaiselta huomiofriikiltä juuri niin pajon kuin haluaakin. Molemmat leijonat ovat valmiita joustamaan ja antamaan periksi, mutta eivät liian usein. Leijonat suuttuilevat ja räjähtelevät nopeasti ja usein, mutta ovat lyhytvihaisia eivätkä kanna kaunaa vanhoista asioista.

   Parasta kahden leijonan suhteessa on sen alituinen hauskuus, luova energisyys ja intohimoisuus. Tässä suhteessa ei jännityksestä ja jännitteistä tule olemaan puutetta. Sosiaalisuus, viihteellisyys ja molemminpuolinen ihailu, kohteliaisuudet ja palvonta pitävät suhteen hurmaavana ja molemmat leijonat tyytyväisinä.

   • Jippii on yksiselitteisesti kiltti tuollaisissa asioissa. Se ei oikein sano juuta eikä jaata, mutta rivien välistä voi lukea, että olipa pari mikä tahansa (siis mitä merkkiä tahansa), aina on mahdollisuus onnistua.

    Ja niinhän se on, oikeasti.


  • ...rakkaus- ja ystävyyssuhde leijonanaiseen. Ja meillä tosiaankin on erittäin hauskaa yhdessä. Kumpikaan ei yritä alistaa toistaan, vaan elämme täysillä. Ja kaikki ympärillämme sen ovat huomanneet. Meidän seurassamme ei koskaan tule aika pitkäksi...

  • alku oli surullista js tulista mutta kannatti yrittää ja sinnitellä,sietää ja itekkin välillä antaa takaisin niin viime vkolla tuli 5 vuotta täyteen ja kaikki on loistavaa.seksi aivan upeeta yms.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6643
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   71
   6232
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   259
   3825
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   70
   2943