Aihe

Pimeän jobbarin vaimo kärähti ABC:llä

Kansallispuvussa

Iltalehti 18.1.2012:
Naisella hameen alla 14 pakettia kahvia ja 16 litraa öljyä.

ABC:n myyjä näki 17.1.2012 noin klo 22.30, kuinka naisasiakas sulloi myymälässä tavaroita hameensa alle.

45-vuotias nainen otettiin kiinni paikalla ja tarkastuksessa hänen hameensa alta löytyi mm. seuraavaa:

14 kpl kahvipaketteja
4 kpl neljän litran moottoriöljykannuja

8 kpl lihapullapaketteja
Naudanpaistisuikalepaketteja

2 kpl saunatuoksuja
Makeisia.

27

1526

  Vastaukset

  • Ruuat putosivat hameen alta - Varas kävi myyjän päälle

   Nainen kävi huoltoaseman myyjään käsiksi, kun ruuan varastaminen meni pieleen Paimiossa Turun lähellä.

   Nainen yritti varastaa elintarvikkeita Ajurintien Nesteellä Paimiossa torstaina puolenpäivän jälkeen. Kansallispuvun hameen alle piilotetut ruuat kuitenkin putosivat kesken kaiken lattialle. Kun tapahtuman huomannut myyjä meni naisen luokse, tämä kävi myyjään käsiksi. Lopulta paikalle hälytettiin poliisi.

   IL 23.12.2011

  • Iltalehti 12.6.2006
   Sarjavaras menetti hameensa valtiolle

   Moottorisaha, sähkötyökoneita, öljykanistereita, makkaraa, voita ja lihaa. Siinä tavaroita, joita nainen on varastanut liikkeistä kansallispuvun alle kätkemällä.

   Reilun vuoden länsirannikolla rötöstellyt 31-vuotias nainen tuomittiin menettämään hameensa rikoksentekovälineenä valtiolle Porin käräjäoikeudessa.

   - Rikos on tehty laittamalla anastettuja tavaroita vastaajan päällä olleen hameen sisään. Kyseiseen hameeseen oli tehty muutoksia muun muassa siten, että hameeseen oli syntynyt pussi, jonne tavaroita on voitu laittaa, oikeuden päätöksessä perustellaan.

   Asiasta uutisoineen Satakunnan Kansan mukaan päätös on ainutlaatuinen.

   - En ole aiemmin kuullut Suomessa päätetyn, että kansallispuku olisi tuomittu valtiolle menetetyksi - ainutlaatuinen käräjäoikeuden päätös, Romaniasian neuvottelukunnan pääsihteeri Sarita Friman-Korpela luonnehtii SK:ssa.

   - Taktiikka on ollut sellainen, että muut aiheuttavat kohtuullisen hässäkän, millä kiinnitetään henkilökunnan huomio, ja yksi kiertää hiljaa ja kerää tavaraa. Tämä on se toimintatapa, komisario Reima Lajunen Porin poliisista kertoo.

   Poliisi ei ole kokeillut, kuinka painavia saaliskasoja takavarikoidun hameen saumat kestävät. Satakunnan Kansan mukaan kahdessa hameessa on ollut 76 kahvipakettia ja yhdeksän nelilitraista öljykanisteria.

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606124651897_uu.shtml

  • Tuomittu valtiolle...hah hah haaa...arvatkaas kuka nuo puvut maksaa?

   No veron maksajat tietysti jos tietoni ei ole vanhentuneet niin valtio maksaa 1kpl pukuja per ,vuosi,per romaani.Arvo markka aikaan 8000mk kpl.

   Ja pussukka on vyötärölle kiinnitetty viholais säkki,nähty on.
   Samettihame josta edestä ei erotu että on halkio.

  • ROMANIJOBBARIT RYÖSTIVÄT ASIAKKAAN TAPPAMISELLA UHATEN

   Autokauppaa hieronut mies muilutettiin

   Autokauppaa hieroneen miehen ryöstö ja muut rikokset toivat ehdottomat tuomiot kolmelle. Jyväskylän käräjäoikeus tuomitsi tamperelaisen Leif Allan Rikhard Långströmin vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen. Lohjalainen Raimo Juhani Aho sai vuoden ja viiden kuukauden tuomion. Lohjalainen Tenho Allan Marko Ruusuvirta tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen.

   Kolmikko muilutti miehen ja vei hänen rahansa Jyväskylässä. Tapahtumat alkoivat aamuyöllä keskustassa sijaitsevan huoltoaseman pihasta. Uhri yritti sopia pihalla autokaupasta ja kävi nostamassa sitä varten tililtään 2400 euroa. Rahojen nostamisen jälkeen tuomittujen seurue sai miehen autoonsa. He ajoivat syrjäiselle metsäautotielle. Autossa kolmikko uhkasi ampua miehen, jolloin he saivat häneltä lompakon rahoineen.

   Lopulta auto saapui hiekkakuopalle, jossa uhrilta kiristettiin pankkikortin tunnusluku. Tieto puristettiin miehestä uhkaamalla tappamisella ja suunnittelemalla hänen hautansa kaivamista. Miehen kerrottua tunnusluvun porukka hylkäsi uhrinsa. He lähtivät paikalta ja nostivat pankkikortilla yhteensä 3200 euroa. Oikeus tuomitsi kolmikon ryöstöstä ja maksuvälinepetoksesta.

   Kehitysvammaiselta vietiin satoja euroja
   Oikeus tuomitsi Leif Långströmin myös vapaudenriistosta. Långström otti kolmen apurinsa kanssa Hämeenlinnasta matkalleen mukaan kehitysvammaisen miehen, jota he kuljettivat ympäri Etelä-Suomea viikon ajan. Matkalla mies pakotettiin nostamaan tililtään rahaa ja maksamaan porukan ostoksia useilla sadoilla euroilla.
   Keskisuomalainen

  • Samantapainen "autokauppa" tapahtui porissa muutama vuosi sitten. Ajelin töistä kotiin n. klo 16.00 keväällä. Jo kaukaa näin miehen kainalosauvojen kanssa olevan tien laidassa ja lähelle päästyä ukkeli viittoi pysähtymään, pysähdyin, kysyin mikä hätänä? Ukko pyysi että veisin hänet Porin poliisilaitokselle.

   Autoin ukon kyytiin ja lähdettiin takaisinpäin. Matkalla ukko (n. 60-70v) kertoi tehneensä autokauppoja mustalaisten kanssa, olleensa "koeajolla" musun ajaessa tietenkin kun ukolta oli jalka poikki.

   Olivat ajaneet hiljaisen tien varteen, ottaneet ukon rahat ja tuupanneet tien sivuun, ihan siististi, eivät olleet hakanneet eivätkä muutenkaan vahingoittaneet. En voinut olla sanomatta matkalla ukolle. Kun olet tuon ikäinen elämää nähnyt mies niin miksi lähdet rahamassin kanssa kahden mustalaismiehen kyytiin? Johon ukko: Kai tämäkin piti kantapäänkautta oppia

  • Se on taas joku jättänyt osaston oven lukitsematta,on foliohattu päässyt koneen ääreen.
   Eikuin vahvempaa nappia naamaan että tokenee.
   Missä tuossa jutussa muuten valopää luki että on kauppurin vaimo?Vai kuulutko niihin rasisteihin jotka ylistää kaiken?
   Oletko natsi?

  • Pimeän jobbarin autot syövät öljyä kuin seulat. Siksi niihin pitää varastaa kymmeniä litroja moottoriöljyä joka kuukausi.

  • Nimimerkki ktujjjvtfyj taitaa kertoa ihan omista kokemuksistaan. Kyseessä on sama henkilö, joka esiintyy myös nimimerkillä "ainakin tyhmä".

  • ja taas "kunniakansalaiset" asialla...

  • Kunniakansalaiset aikoinaan jonotti citymarketin kassajonossa maksaakseen kunniallisesti pienet ostoksensa, yhtäkkiä naisen hameen(kansallispuku) alta putosi lattialle pakaste-broileri. Huusi sitten kovaan ääneen "kuka heitti lefaa kanalla selkään?".

   • Pikku virhe kävi, se oli foliohattu joka sai jäisestä kanasta päähänsä. Vieläkin se reppana on ihan sekaisin saamastaan tärskystä ja syyttää siitäkin jobbareita.


  • kuuluvat vähemistöön! ei heitä saa solvata!
   ovat kunnon kansalaisia.Vihapuheet pitää lopettaa!

  • Jos kuuluu vähemmistöön, niin silloin saa tehdä vaikka minkälaisia rikoksia, mutta kukaan ei saa niistä kertoa eikä keskustella. Niinkö?

   Ovatko lehtiartikkelit vähemmistöön kuuluvien tekemistä rikoksista vihapuhetta? Ovatko jatkuvasti rikoksiin syyllistyvät vähemmistön edustajat "kunnon kansalaisia"?

   Miksi kyseiseen vähemmistöön kuuluvien rikollisten osuus esim. Suomen vankien määrästä on suhteellisesti laskettuna moninkertainen verrattuna valtaväestöön?

  • tää oli hyvä

  • Eli kyseessä oli tämä samainen mulkvisti, Ari Job, tai jotain noin kuitenkin.
   No eihän siltä muuta voisi edes edellyttää.

  • Maataloustuet,asumistuet,kuljetustuet pitää lopettaa välittömästi suomesta

  • onko ari job mustalainen?

  • Täällä Hämeessä joutuu kohta heittämään mannemekon narikkaan ja sisälle pääsee vaan tiukoissa trikoissa, näkyy helpommin öjjykanisterit ja mokkapaketit lävitse...
   Rukataan järjestyssääntöjä.
   Sama miehille, pussihousut narikkaan ja pillihousuissa sisälle.....

  • mielestäni jokasessa erilaisiin rikoksiin liittyvissä uutisissa pitäisi lukea rikoksen tehneen rotu, kansalaisuus ja nimi. ja siitä pitäisi olla laki että se tieto olisi julkinen ja rikokseen syyllistynyt suostuu siihen automaattisesti jo sillä hetkellä kun hän on rikoksen suorittanut. tällöin saisimme todenmukaisen tilaston tehtyä minkä rodun ja kansalaisuuden edustajat ovat suhteessa rodun ja kansalaisuuden määrään leimattavissa rosvoiksi.

  • Virossa on jo vähän sellainen systeemi. Nimi ja kuva rikollisesta nettiin vain.

  • Eräs paljon autoja myynyt henkilö kertoi, että on tehnyt kauppoja myös mustalaisten kanssa. Jokaisella kerralla kun toisena osapuolena oli ollut mustalainen, oli ollut jonkinlainen ongelma.

   • Ei mulla mitään ongelmia ole ollut.
    On noita tehty,puolin jos toisin.

    Jospa sulle tuo "paljon autoja myynyt henkilö"on ihan tuntematon ja keksit taas koko jutun?


   • raharatkaisee kirjoitti:

    Ei mulla mitään ongelmia ole ollut.
    On noita tehty,puolin jos toisin.

    Jospa sulle tuo "paljon autoja myynyt henkilö"on ihan tuntematon ja keksit taas koko jutun?

    Olen myös myynyt autoja tummille pojille. Toisinaan ongelmia ei ole mutta usein on. Ongelmat loppuivat kun olen myynyt heille eioota.


  • Muistakaa!!!!!!!!!!!! Me suomalaiset maksamme jokaiselle romaani naiselle tällaisen kansallispuvun !!!!!!!!!!! Hinta n.1000 € Kenelle muulle ryhmälle valtio maksaa valmiin asukokonaisuuden varkauksia varten?????!!!!!!

  • Ilta-Sanomat 01.02.2012

   Etsintäkuulutetun naisen hameesta löytyi 43 varastettua tuotetta.

   Nainen jäi kiinni 20. kerran näpistyksestä vuoden sisällä. Hänet otettiin kiinni Nastolassa, kun hän yritti poistua kaupasta maksamatta ostoksiaan. Nainen napattiin kassojen jälkeen, kun hänen havaittiin laittaneen maksamattomia tavaroita pitkän hameenhelmansa alle.

   Paikalle hälytetty poliisipartio ja kaupan henkilökunnan yllätykseksi nainen kaivoi hameensa alta kaiken kaikkiaan 43 anastettua tuotetta. Hän oli kätkenyt vaatteisiinsa muun muassa miesten kauluspaitoja, muita asusteita, aurinkolaseja, elintarvikkeita ja kosmetiikkaa.

   Nainen otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä. Poliisilaitoksella selvisi, että hänellä oli perässään kahdeksan etsintäkuulutusta.

  • Missäs kohtaa noissa jutuissa mainittiin että kyse oli jobbarin vaimosta?
   Niinpä, ei missään.
   Joten otappas foliohattu lääkkeet niin jää satujen kertominen vähemmälle.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   9893
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   5126
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   93
   3200
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   57
   3051
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1441