Suomalainen & Kosovolainen yhdessä ?!

Caijsa bingbangbong

Olisi pikku kysymys, mitä mieltä olette että suomalainen ja kosovolainen on yhdessä?
Olen 18 vuotias tyttö ja olen yhdessä kosovolaisen kanssa (joka on asunut suomessa koko elämän). Perheeni tietää että liikun kosovolaisten kanssa mutta muistuttavat minua koko ajan että " Se jätkä ei astu meidän taloon/ se on muslimi et sä voi sen kanssa olla yhessä jne..

Tämän veli on yhdessä kauniin suomalais tytön kanssa ja heillä on lapsia, elävät täyttä ihanaa elämää, ja olen kertonut äidille siitä mutta ei vieläkään suostu siihen että olemme yhdessä.


Elikkä mitä mieltä te olette siitä että on muslimin kanssa yhdessä?

8

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • flkskdaldkp

      Mun sisko seurustelee kans muslimin kans,.sil on ollu nii vaikeeta ja se on täysin alistunu sille, eise kyl viel mitää rättii oo päähänsä laittanu vaik se jätkä haluaisi,sen verran itsepäinen mun sisko on, mut oon kyl sitä mieltä, et kannattaa okeesti miettii kahesti, ettei pilaa omaa elämäänsä sentakia .. joskus se vielä saa vastentahtosesti alistettuu muslimiks.. ja voin sanoa että se on helvetillistä se loppuelämä sit..tietysti on nii erilaisia ihmisiä,enkä halua yleistää ja voihan se olla erijuttu, jos se on asunu suomessa koko elämänsä ja tietää suomen kulttuurista varmaan aika paljonki.. ja sit viel haluun varottaa, jos tosiaan kävis joskus nii et tulis vaik ero, niin varo vaa, monet on kuule semmosia takiaisia et ei välttis pääsekkään niin helposti eroon niistä, koska ne luulee omistavansa ja pitää naisia jonain esineenä tyylii..
      Ite ainaki haluun sanoo et, jos oot onnellinen sen jätkän kans ja rakastat sitä oikeesti, niin mikä sua estää olemasta sen kans, ei ainakaan sun perhe :)

      Tsemppii sulle!

    • Pine 20122012

      Moikka!
      Mä olen ollut kosovolaisen kanssa naimisissa kohta kaksi vuotta. Ei ole pakottanut kääntymään muslimiksi ja saan pitää oman uskonnon tai olla uskomatta.
      Ei myöskään ole vaikuttanut mitenkään normaaliin elämään, ainoastaan sikaa ei saa syödä. Itse en muutenkaan syö sianlihaa, niin ei ole ollut ongelma.
      Totta on se, että vain kerran mennään naimisiin ja ero ei ole vaihtoehto. Kosovolaiset eivät pysty käsittämään on-off-juttuja ja sellaista epävarmuutta. kannattaa omalle perheelle kertoa, että kosovolaiset ei ole mitään äärimuslimeja, kuten kurdit, tai arabit. koskaan ei ole miet kieltänyt menemästä baariin, kahville ja mulla on myös suurin osa kavereista miehiä. Hyvin on toiminut. Ja meidän umpisuomalainen suku on täysin hyväksynyt mun muslimimiehen! =)
      Onnea vaan ja kannattaa jutella asioista niin elämä helpottuu =)

    • puolikkuuuus

      Itse omistan kosovolaisen isän ja suomalaisen äidin. Olen 17-vuotias, ja ihan hyvin noilla on mennyt. Kosovolaiset eivät tietääkseni kukaan ole pakottanut vaimoaan pukeutumaan huiveihin, ja riippuu ihan ihmisestä kuinka uskonnollinen on. Suurunosa sanoo olevansa muslimi, vaikkei rukoilisikaan tai pukeutuisi kuten äärimuslimit. Kannattaa myös muistaa aina miettiä asioita toisenkin kannalta, koska kosovolaisten ajatustenkulku on vähän erilaisempi kuin suomalaisten. Toivon kuitenkin kaikkea hyvää teille kahdelle! :)

    • Kosovolainen

      Hei :)

      Ite oon Kosovolainen ja oleskellu tääl tuota 13 vuotta jo ja 18 vuoden ikänen itekki oon. Kosovolaiset eivät todellakaan ole äärimuslimeja, päinvastoin, kosovolaiset ovat vapaamielisimpiä muslimeja mitä voi olla. Itseasias koko tämä islam uskonto on vaa jäännös aikaisemmista sukupolvista joka on juuttunu perinteenä kierteeseen, joihin kuuluu poikien ympärileikkaus ja sianlihan syönnin välttäminen. Kosovossako kun käy niin tääl ei lähes kukaan nainen pidä huivia, että se on enemmä poikkeus kuin sääntö. Naisia Kosovossa muiden muslimaan tavoin ei alisteta, mikä tarkoittaa sitä että tääl naiset tienaavat omaa rahaa ja ovat yhtämittaisia kuin miehetki ja se tosiasia et Kosovolla on naispresidentti kertoo jo aika paljo naisten asemasta. Uskonnonki merkitys nuorilla sukupolvilla on haihtumas yhtälailla mitä Suomessakin. Jos sun poikaystävä on elänny koko elämänsä ajan Suomessa nii käytännös se on ite suomalainen ja uskon että hän itsekki tuntee ittensä suomalaiseksi. Ite olen kauniin suomalaisen tytön kans jo 2 vuotta yhes ja ensitapaaminen hänen vanhempiensa kanssa oli todella jännittävä sillä ajattelin että mitä kaikkea kielteisiä ennakkoluuloja jo niillä on minusta vain sen takia kosk minä olen ulkomaalaista perää. Tapaaminen sujui oikein hyvin ja pitemmän ajan pääst ne kertoivatki että ne odottivat minua epäröivästi, mutta nytten ollaan oikeen hyvissä väleissä tyttöystävän vanhempien kanssa. Mitä sinuna yrittäisin ois valistaa vanhempiasi juuri näistä jutuist mistä minä kertoin ja järjestää jokatapauksessa tapaamiset, sillä uskon et toi sun kosovolainen poikaystäväsi on oikein mukava tyyppi jonka kans sun vanhemmat varmasti tulee hyvin toimeen. Ennakkoluulot on vaa rikottava! tsemppiä teille =)

    • heikki18

      Kosovolaiset ovat mukavia ihmisiä. Niinkuin aikaisemmin joku ehti mainittakkin, että se islami uskonto on vaan jäänyt niille, koska se ei näy niillä mitenkään. Sianlihan jättäminen pois on lähinnä vain tapa ja sitä pidetään likaisena eläimenä ja niinhän se onkin kun selvittää mitä se eläin syö. Harva kosovolainen rukoilee, paastoo tai on juomatta alkoholia. Huivia ei juurikaan kukaan käytä. Jos pääset joskus Kosovoon katsomaan minkälaista sielä on, käy ihmeessä. Naiset ovat tosi naisellisia viimeisen päälle laittautuneita ja meitä suomalaisia naisia vähäpukeisempia. Ei todellakaan huomaa että mikään islami maa olisi!

    • mulki mölki

      ronja ja jonna tykkää lihapullista. :) ja kosovalainen tee on paskaa

    • KosovoKatolik

      Minä olen Kosovolainen ja olen kristity.... :
      D

    • Valdet

      Olen Kosovolainen ja en ole muslimi.
      400 vuotta sitten turkilaiset vaihtoivat meille uskonton ja nyt meillä on perinteisesti traditio muslimi.
      Suomi on hyvä maa ja on meidän toinen kotimaa, kaikki kosovolaisille Suomessa on vähintään 2 työpaika me tehdään tällä rehellisesti töitä maksamme veroja ja meillä perhe on tarkein.
      mulla on ihana suomalainen vaimo hän on paras ihminen mailmassa ja sivistynyt kaunis nainen.f
      Kunniotan ihmiset ja arvostan suomalainen rehellisyys.
      Kosovo on Euroopassa ei mikän v... arabia.
      Terveisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe