Aihe

Suomen De Fakto Yksipuoluejärjestelmä;

SumutusVaalit..

Poliittisen eliitimme päätöksenteko tapahtuu todellisuudessa hyvin pienissä piireissä ja julkisuudelta piilossa. Läntisessä demokratiassa ihmisillä tulisi olla tarjolla vaihtoehtoja, mutta yhä useammat suomalaiset eivät enää erota puolueita toisistaan. Järjestelmä on alkanut yhä enemmän muistuttaa yksipuoluejärjestelmää - mitä se rahajärjestelmän päällä toimiessaan todellisuudessa myös on.

http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/2010/12/48-lumedemokratia.html

148

278

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15499638/suomi-on-jo-aarioikeistolainen-diktatuuri-johdetaan-new-yorkista#comment-97836442

   Suomen omistaa käytännössä, yksi veroparatiisi-suurijoittaja, joka on tehnyt maailman ennätyksen siinä, kuinka demokratia ja oikeusvaltio, ohitetaan ja ajetaan alas, otetaan eduskunta ja hallitus, omien yksityisten etujenajamisen käyttöön.

   Suomi on nyt fasistinen äärioikeisto-diktatuuri, jota veroparatiisiterroristit johtavat.

   Kaikki vaalilupaukset olivat, pelkkiä valheita ja petoksia. Kansanpetos, kun oppositiolla ja hallituksella, ei ole enää mitään eroa edes.

   • Anonyymi

    Suomea on 16-vuoden porvarijohtoisten hallitusten ja 12-vuotisen kokoomuksen hallitustaipaleen sekä erityisesti edellisen Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo S.O.S-täysporvarihallituksen aikana, jota tuntui johtavan EK ja Suomen yrittäjät sekä Nairu-konsepti ja McKinsey & Company, ajettu eliitin monarkiaksi tai peräti eliitin diktatuuriksi.
    http://annakontula.blogspot.com/2010/02/kuka-tata-maata-oikein-johtaa.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomea on 16-vuoden porvarijohtoisten hallitusten ja 12-vuotisen kokoomuksen hallitustaipaleen sekä erityisesti edellisen Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo S.O.S-täysporvarihallituksen aikana, jota tuntui johtavan EK ja Suomen yrittäjät sekä Nairu-konsepti ja McKinsey & Company, ajettu eliitin monarkiaksi tai peräti eliitin diktatuuriksi.
    http://annakontula.blogspot.com/2010/02/kuka-tata-maata-oikein-johtaa.html

    sinule on viestijä:

    "mutta YKSI RKP-puoluejärjestelmässä tämähän on vasta alkua..", kommentar ohisalot-henriksonit?"
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/9081574/kansanmurha-suomessa

    mm. sdp-halla-aho tukevat korruptioliitto EU:ta


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   IS-keskusteluissa, ei saa sanoa, esim. että Suomessa on iso, hoitamaton köyhyysongelma ja siksi Helsingissäkin, on paljon väkeä juhannuksena, kun köyhillä ei ole rahaa matkustaa mihinkään, saati mökkejä.

   Saman lehden "keskusteluissa" ei myöskään saa sanoa, että Suomessa, on miljoona ihmistä, täysin köyhyysrajan alapuolella, ilman perustuslaillisia oikeuksiaan, aitoon perusturvaan.

   Eikä sitä, että fasismin nimi, tämän päivän Suomessa, on mm: "eko, hyvinvointi, hoivapalvelu".

   "Vapaa liikkuvuus" on vitsi, kun viidesosalla Suomen kansalaisista, ei ole varaa, matkustaa, edes sukulaistensa haudoille, muutaman sadan kilometrin päähän sieltä, missä sattuvat asumaan.

   Rinteen natottaminen ja tenä, maanpetoksellisten hyökkäyshävittäjien perumista vastaan, tekee Sdp:stä oudon puolueen, natottajapuolueen. Onko eläkemeppi Jaakonsaaren tausta, uskonnolliskiihkoinen, kun on niin kovasti esim. Yle:ssä natottamassa ? Sdp:stä tullut natotuspuolue.

   Syyriassa edistetään, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, häikäilemättömiä sotabisneksiä ja maanpetosnatoa, eikä suinkaan, olla huolissaan "isisvanhempien" lapsista.

   Siksi se on niin tapetilla, natottamisen ja veroparatiisirikollisten hyökkäyshävittäjä-bisneksien takia, eikä minkään lasten.

   Nato myrkytti Skripalit ja murhautti Kim Wallinin.

   Nato on pyhä lehmä, Suomen veroparatiisirikollisille, äärioikeistolle. Siksi sitä ei saa kritisoida, eikä vastustaa. Laittomuuksia tapahtuu, Suomen eduskunnassa, ministeriöissä, valtionjohdossa yleensä, supossa ja poliisissa.

   Kyllä kansalaiset sen näkevät, mutta sitä ei saisi sanoa ääneen.

   ISOJEN sota-talous-väkivalta-rikosten rikostutkintoja ei ole, vaikka niistä maksetaan joillekin palkkaa. Samat tahot, jotka käänsivät eläkeyhtiöiden jättiomaisuudet, ovat maanpetos-hyökkäyshävittäjä-hankkeiden takana:

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Uusi hallitus, ei poikkea millään tavalla, ex-äärioikeistohallituksesta.

   Mitä äänestäjien, tulisi ajatella, kun kaikki lupaukset petetiin heti, kun äänet oli valehtelemalla viety ?

   Maanpetosnatotusta, veroparatiisirikollisten hyökkäyshävittäjiä ja miljoonan suomalaisen köyhyyteen pahoinpitelemisen jatkamista, emme äänestäneet.

   Uuden hallituksen erottava, elleivät kykene pitämään lupauksiaan.

   • Anonyymi

    "Mitä äänestäjien, tulisi ajatella, kun kaikki lupaukset petetiin heti, kun äänet oli valehtelemalla viety ?"

    Äänestäjien tulisi kasvaa aikuisiksi ja ymmärtää, että vaalilupauksia ei ole olemassakaan.

    On vain puolueiden tavoitteita. Ja niiden toteutuminen riippuu siitä kenen kanssa hallituskoalitio muodostetaan ja paljonko valtion kassassa on rahaa.

    On myös paljon asioita, joihin Suomi ei voi suoraan vaikuttaa. Maailmantalous sanelee pitkälti esim. Suomen työllisyystilanteen. Ja maailmassa menossa oleva elinkeinorakenteen muutos ei säästä Suomeakaan.

    Pettymykset aiheutuvat lapsellisista odotuksista. Mutku mulle luvattiin....... nyyh. Ei luvattu, esiteltiin vain tavoitteita.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläkeläisköyhyys jatkuu, suurtyöttömien köyhyys jatkuu - uusi hallitus, koko eduskunta, syvässä korruptiossa.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

   Tiedonvälitystä ei enää ole. Yleisradio on jo suorastaan tragikoominen, veropakolaisyrityksien mainostoimisto.

   Karhujen kesyttäminen ja pilaaminen, haaskoilla ruokkimalla, on kyllä rikos luontoa kohtaan Suomessa. Veropakolais-matkailuyrittäjät pitäisi laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen, kuten muutkin yrittäjät.

   OSAKEKUORIRIKOLLISUUS Valtakunnanoikeuteen.

   Yrittäjille jaetaan, täysin verotonta, ilmaista rahaa 500 000€ per lärvi, mutta ISOLLE HOITAMATTOMALLE KÖYHYYSONGELMALLE, ei näytetä tehtävän, yhtään mitään.

   Suomen uskottavuus demokratiana ja perustuslaillisena oikeusvaltiona, alkaa olla mennyttä, ellei muutoksia ala näkymään ja äkkiä. Viisikymppinen ei nosta, yhtäkään köyhyyseläkeläistä, yhtään minnekään. Verotus pitää poistaa kokonaan, kaikkein pienimmistä sairaus- ja kansaneläkkeistä, että niillä voisi edes yrittää tulla toimeen.

   • Anonyymi

    Ei se raha valtion budjettiin taivaasta laskeudu. Jonkun täytyy tehdä töitä, että veroja kertyy. Ulkomaalaiset eivät veronmaksajiksi persukansalle kelpaa ja suomalaiset eivät tee lapsia. Vanhat duunit katoavat ja uusiin pitää kouluttautua. Siinä dilemma, jota ei yksikään hallitus juoksussa ratkaise.


  • Anonyymi

   Nälkäisiä ja janoisia vanhuksia, joilta puuttuvat säälliset sairaus- ja kansaneläkkeet, hortoilee pitkin kaupunkeja.

   Tampereella kaupunki tärvää verovaroja, suo-alueitten raiskaamiseen ja "hall of fame"-tyyppisiin, jenkkikopio-katukiviin. Köyhyyseläkeläisille eivät kykene tarjoamaan, edes maksuttomia uimahalleja, vaikka köyhät kustantavat itse, jopa kuntoutuksensa, etteivät joutuisi kalliisiin erikoissairaanhoitoihin, eli säästävät kaupungin varoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15771514/tiedonvalityksen-naivettyminen-rassaa-suomessa-kansalaisia#comment-98341473

   Suomi ei ole enää aito oikeusvaltio, eikä demokratia, joka perustuu perustuslakiin, vaan äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, jossa se pieni ahneiden valta"eliitti", kähmii keskenään ja jakaa yhteistä omaisuutta ja verovaroja itselleen ja ahtaille lähipiireille, suoraan verokeitaisiin.

   isojen talousrikosten rikostutkintoja ei ole, ne kuitataan VALEMEDIOISSA, joita kaikki valtamediat Suomessa ovat, "Helvetin enkeleillä ja merirosvoilla".

   Isoimmat rosvot, saavat lymyillä satujen ja tarinoitten varjossa, tekemässä isoja rötöksiään, köyhyyteen pakotettujen kansalaisten kustannuksella.

  • Anonyymi

   Nostakaa rikosssyytteitä, syvässä korruptiossa rypevää, eduskuntaa, ministeriöitä ym veroparatiisihovin itselleen ja lähipiireilleen, Suomeen rakentaneita, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, erilaisia ilmentymiä kohtaan. VALTAKUNNANOIKEUS on sitä varten olemassa, että syytteet on käsiteltävä ja Suomen perustuslakia noudatettava.

   https://www.hrw.org/united-states

   Jenkkilän osavaltioksi, veroparatiisirikollisten monarkiaksi muutettu Suomi - ei ole se Suomi, joksi maamme korkein laki ja kansalaisten ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeudet, sen laissa ja kansalaisten oikeustajun mukaan, määrittelevät.

  • Anonyymi

   Onko tämän ketjun kirjoittaja yksi ja sama "anonyymi"? Niin ovat kaikki viestít samaa kaliiperia.

   Sitäpaitsi niin valheellisia juttuja Esim. Tuo maininta Skripaleista ja Kim Wallinista.

   Hieman tuntuu siltä kuin ei ole kirjoittajalla kaikki kotona.

   • Anonyymi

    Hänen kotonaan Moskovassa?


   • Anonyymi

    Oletko itse siellä Moskovassa ? - Äärioikeistohan majailee siellä.


   • Anonyymi

    Mielenterveyden hoito olisi näistä kommenteista päätelleen kiireellisin ongelma.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lukekaa siitä, kuin vieraitten valtojen joukkoja, ramppaa maassamme joka toinen viikko "harjoittelemassa" sotaa, eli vaarantamassa Suomen kansalaisten turvallisuutta.

   https://www.rauhanpuolustajat.org/kirjauksia-ja-tulkintoja/

   Ei ole perustuslain, eikä Suomen kansalaisten oikeuksien mukaista, tuo äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten ja vieraitten valtojen toiminta Suomen valtion alueella.

  • Anonyymi

   Ovat jo vaarantaneet Suomen turvallisuuden.

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ eivät kansalaiset, voi äänestämällä vaikuttaa.

   Valtakunnanoikeus olisi jo oltava käytössä, isojen talous- ja sotabisnesrikosten rikostutkinnoissa, syvää korruptiota ja järjettömiä veroparatiisivuotoja Suomen valtiolta veroparatiisirikollisille.

  • Anonyymi

   On härskiä toimintaa, että uusi hallitus, jatkaa samalla veroparatiisi-linjalla, kuin edellinen porvarihallitus. YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ Suomessa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Köyhyyteen pakotetun viidesosan Suomen kansalaisista, on aika nostaa JOUKKOKANNE valtiota vastaan, eduskunnan YKSIPUOLUEPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ vastaan.

   Lapset, nuoret, vanhukset, sairaat, työttömät, syrjäytetyt, ajettu kaduille kerjäämään - tämä ei ole enää mikään oikeusvaltio, perustuslaillinen demokratia, vaan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI muutettu, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten johtama, fasistinen totalitarismi.

  • Anonyymi

   Veroparatiisirikolliset rahoittavat, PetosPersuKokoomuksen suoramainoksia, tällä "keskustelupalstalla", että älkää uskoko sanaakaan, mitä ne sanovat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Nyt vaatimuksia eduskuntaan, ministeriöihin ja valtionjohtoon, veroparatiisirikollisuuden kitkemiseksi, osakekuoririkollisuuden lopettamiseksi.

  • Anonyymi

   Sanoo Pietarin Tiltu. Mylvivää naurua

   • Anonyymi

    Hyvin analyyttinen kommentti, ketjun informatiivisin, onnitteluni ja jaksamista.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Merkille pantavaa, kuinka Suomen valtamedioissa, nyökytellään Trumpin vaalimainos-retoriikalle. On kuin yksimielinen lammaslauma, olisi heinää märehtimässä, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLTÄ vaikuttaa tiedonvälityskin Suomessa. Ei poikkipuolista sanaa, ei edes analyyseja, saati kritisointia ja eri mieltä olemista.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/aug/05/crisis-masculinity-mass-shootings-male-power-el-paso-dayton

   Ulkomaisissa tiedotusvälineissä, uskalletaan sentään kritisoida ja syyttää Trumpia - kuten oikein onkin, montako vuotta sitä "valkoisen vallan" propagandaansa, on ehtinytkään julistaa.

   Maailmalla ei olla kuin lammaslauma, äärioikeiston edessä, vaan syyttävä sormi osoittaa Trumpiin ja hänen seuraajiinsa, koska sieltä ne raukkamaiset murhaajatkin, ovat lähtöisin.

   Äärioikeistolainen, rasistinen ja veroparatiisirikollisuuden, rahan vallan, hallitsemattomien markkinavoimien maailmankuvansa, jota hän auliisti mainostelee, on varmasti isoin tekijä, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, käytännön väkivaltajoukkojen hirmutekoihin.

   Suomessa ei muutenkaan, oteta riittävän vakavasti ja tosissaan, äärioikeiston uhkaa, kuten ei ISOA, HOITAMATONTA KÖYHYYSONGELMAA ja eduskunnan muuttamista yksipuoluejärjestelmäksi, jossa ei ole enää mitään eroa, opposition, hallituksen ja medioitten välillä.

  • Anonyymi

   Ennen Kataisen nousua pääministeriksi muutama kotimainen bisnesmies päätti, että Suomeen tulee synnyttää porvarihallitus. Kolmen rahoittajan turvin porvarit saivatkin vaalivoiton, ja meno Suomessa muuttui.
   Kokoomuksen vuorineuvos-siipi on sen jälkeen päättänyt vapaamuurari-loosheissaan mamme asioista.
   Ja eriarvoisuus on lisääntynyt vauhdilla.

   • Anonyymi

    Paitsi et toi alko jo aiemmin. Kataisen miljardilahjoitus kreikan vastaaville oli mun mielestä alkulaukaus. Sitä ennen tietenkin kuiskinta AY-liikkeen alasajosta. Hyvinvointivaltion alasajo alko minusta vähän myöhemmin kun oli blokattu euroopan eka nousukausi ja ay ei ollutkaan niin helppo nakki.


  • Anonyymi

   Tää de facto puolue harjoittaa siis suvaitsevaisuus fasismia. Eli pakko viihtyä pervojen ja matujen keskuudessa.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston järjestäytyneessä veroparatiisirikollisuudessa, on edetty vaiheeseen, jossa eduskunta on muutettu YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, jossa ei ole enää mitään eroa opposition ja hallituksen välillä.

   Veroparatiisisijoittajat ja osake- ja vakuutuskuorihuijarit, ovat muka huolissaan kansalaisten milloin mistäkin, tällä kertaa Veikkauksen peliongelmista, kun pitäisi olla isosti huolissaan, ISOSTA HOITAMATTOMASTA KÖYHYYSONGELMASTA SUOMESSA.

   Holhoamisella, poliisivaltion koventamisella, simputtamisella, käskyttämisellä ja vahtimalla tavallisia ihmisiä, muka huolehtimalla heidän milloin mistäkin "ongelmista", kierretään ongelmien ydintä, eli köyhyysongelmaa, jota ei YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI muutettu eduskunta, halua hoitaa, koska se kansanedustajat, ministeriöt, ym valtionjohto etupiireineen verokeitaissa, on jo vuosikymmet, lappanut jättimäisiä omaisuuksia, suoraan veroparatiiseihin, Veikkauksen välityksellä, nyt halutaan vain jatkaa samaa menoa ja varmistella, etteivät tavalliset ihmiset, hoksaa, että heitä huijataan, kun ollaan muka huolehtivinaan.

   "Peli-psyyke-yksinäisyys-päihde-hoitajamitoitus" ym mitä näitä nimikkeitä, yksilöiden sormella osoittelemiseen ja poliisivaltion koventamiseen löytyykään, loputon litania, löytyy koko ajan lisää - mutta ongelman ydintä, eli Veikkauksen isoa talousrikollisuutta, tulojensiirtoja upporikkaille talousrikollisille, suoraan veroparatiiseihin urheilu-taide-kulttuuri - ym verukkeilla ja lapsisählykulissien takana, vain jatketaan.

   KÖYHYYSONGELMA PAHENEE - SEN KORJAAMISEEN VEIKKAUSVAROJA PITÄISI KÄYTTÄÄ, eikä lässyttää ja holhota aikuisia ihmisiä.

  • Anonyymi

   Paljon pahaa tapahtuu, jonka eduskunta, niin oppositio, kuin hallitus ministeriöineen ym valtionjohto, yksimielisesti antaa tapahtua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15880129/kuluttajavirasto-on-syyllistymassa-massiivisiin-talousrikoksiin-kampin-veroparatiisibisneksissa#comment-98631733

   Ajankohta Kämpin veroparatiisikonsernien myyntiin, valtion budjetin aika ja New Yorkin Epstein-rikostutkintojen laajenemisen pelko Suomessa, veroparatiisirikollisten keskuudessa. Ihmiskauppa ja seksuaalinen lasten ja nuorten hyväksikäyttö, ovat isoja rikoksia, systemaattisen talousrikollisuuden ohessa.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, meuhkaavat taas "tiedotusvälineissä" Suomessa, esim. Ilta-Sanomissa, ei saa sanan- ja mieliipiteidenvapauksia enää, jos on eri mieltä, kuin populistiporvari-armeijat verokeitaista.

   https://www.finnwatch.org/fi/blogi/22-suomi/teemat/492-veroparatiisit-nakertavat-julkista-taloutta

   Suomi on jo YLIMILITARISOITU POLIISIVALTIO, jossa kansalaisten aitoihin työpaikkoihin, kunnollisiin palkkoihin ja eläkkeisiin, työttömyysturvaan ym tärkeään oikeusvaltion ja demokratian tunnusmerkkeihin, tarkoitetut varat, käytetään poliisi- ja militaristivaltion rakenteluun.

  • Anonyymi

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen vihan hedelmiä, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN rakentelua, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, kovasti aseistettuine poliiseineen ja armeijoineen, nyt korjataan.

   https://www.finnwatch.org/fi/blogi/22-suomi/teemat/492-veroparatiisit-nakertavat-julkista-taloutta

   ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA SUOMESSA.

   Huom. emme hyväksy aseita, emmekä ampumisia, kenenkään taholta. YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ tavallisten kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapaudet on estetty.

  • Anonyymi

   Vakava merkki totaliritasimista YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSTÄ on, että medioissa kovasti puolustellaan YLIMILITARISOINTIA ja POLIISIVALTIOTA, vaaditaan lisää asevarustelua viranomaisille, ISON,HOITAMATTOMAN KÖYHYYSONGELMAN korjaamisen sijaan.

  • Anonyymi

   Tuntuuko teistä uskottavalta, kun medioissa hehkutetaan, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, käytännön väkivaltajoukkojen, Porvoon sotabisnes-mainosspektaakkelia, 60 miljardisten siirtämiseksi verokeitaisiin hyökkäyshävittäjissä ym Suomen YLIMILITARISOINNISSA ja poliisivaltion koventamisessa panssariautoineen, että Suomi on "uhri" ?

   https://www.rauhanpuolustajat.org/havittajahankinta-uhka-turvallisuudelle-allekirjoita-vetoomus/

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI muutettu eduskunta, ministeriöt, ym valtionjohto, läheisine toimijoineen, kuten supo, poliisi, tiedotusvälineet, veropakolaisyrityksineen, saivat läpi, ison sotabisnes-poliisivaltio-mainosspektaakkelin Porvoossa.

   Korruptio eduskunnassa, ministeriöissä, ym valtionjohdossa, tiedotusvälineissä, poliisissa, supossa ym osake- ja vakuutuskuoririkollisten piireissä, on niin suurta, ettei mistään perustuslakiin nojaavasta oikeusvaltiosta ja demokratiasta, voi enää puhua Suomessa.

   Maa, jossa äänestämällä ei voi enää vaikuttaa ja jossa vain 5,5 miljoonaisessa kansakunnasta, miljoona kansalaista, on köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoa perusturvaa, ollaan fasistisessa dikatuurissa, eikä missään demokratiassa enää.

   60 miljardia maanpetosnatottajien hyökkäyshävittäjiin - 50€:n nolo almu, syvässä köyhyydessä kärvisteleville vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

   Älkää uskoko sanaakaan, mitä ne medioissa nyt kirjoittelevat. Fasistinen, äärioikeistolainen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ ja veroparatiisi-diktatuuri, on nyt Suomessa.

   Eivät ole uhreja, kun rahaa lennätetään veroparatiiseihin, sotabisnesijoittajien liiveihin.

  • Anonyymi

   Yle nimittää, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta sotabisneksineen, hyökkäyshävittäjineen ja veropakolaisyrityksineen, sekä niiden sijoittajien osake- ja vakuutuskuoririkollisuutta nykyisin JOUKKORAHOITUSHANKKEIKSI.

   Tiedoksi vain, jos satutte törmäämään kyseiseen ilmiöön.

   Yle:n toimittajat, lomailevat liikaa, äärioikeisto-fasistisissa valtioissa, kuten Unkari ja Italia nykyisin.

  • Anonyymi

   Yle uutisoi äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-sotabisnesrikollisten, käytännön väkivaltajoukkojen saunomisista Porvoossa.

   Onko se mielestänne, puolueetonta, asiallista ja älykästä tiedonvälitystä, joka on säädetty perustuslakiin, jokaiselle Suomen kansalaiselle kuuluvaksi ? Meistä se ei ole sitä, vaan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN sosiaalipornoa.

  • Anonyymi

   EU:n pitäisi jo reagoida, koviin fasistisiin hyökkäyksiin, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, Suomessa uutisten nimissä julkaisevat.

   https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

   Suomi on jo Unkarin ja Venäjän tiellä - YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, jossa ei ole mitään todellista eroa, opposition ja hallituksen välillä.

   Syvää korruptiota eduskunnassa, ministeriöissä, ym valtionjohdossa ja niitä lähellä olevissa toimijoissa, kuten armeija, poliisi, supo, tiedotusvälineet, valtion- ja eläkeyhtiöt jne.

   Köyhyyteen pahoinpideltyjen kansalaisten pahoinpiteleminen, vihakirjoitukset uutisten verukkeella, yleistyneet hälyyttävästi.

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ VERORIKOKSIA, KÄSITELLÄÄN TYÖMARKKINAPÖYDISSÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15992487/postin-asioissa-ei-ole-kyse-quottyomarkkinoistaquot-vaan-verorikoksista-eli-suomen-lakien-rikkomisesta

   Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, kokeilevat nyt, voivatko tehdä Suomen kansalaisista, ilmaista suomalaista orjatyövoimaa, kenenkään aidosti laittamatta hanttiin, eli kuka haluaa neuvotella sanelijoitten ja käskijöitten kanssa, jotka kaiken lisäksi ovat ISOJA TALOUSRIKOLLISIA, eli eivät maksa veroja Suomeen ?

   Nostakaa nyt hyvät ihmiset syytteet VALTAKUNNANOIKEUTEEN JA LAITTAKAA KAIKKI VEROPAKOLAISYRITYKSET VEROTUKSEEN JA AITOON YHTEISKUNTA- JA LUONTOVASTUUSEEN, jos haluatte aitoja työpaikkoja, työstänne palkkaa, myös lapsillenne tulevaisuudessa.

  • Anonyymi

   VALEMEDIA-YLE:ssä, on koko ajan jotkut, veroparatiisi-äärioikeiston juhlat meneillään - aitoon, puolueettomaan, asialliseen ja älylliseen tiedonvälitykseen, siellä ei näytä olevan enää aikaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15992487/postin-asioissa-ei-ole-kyse-quottyomarkkinoistaquot-vaan-verorikoksista-eli-suomen-lakien-rikkomisesta#comment-98871763

   Tärkeimmät yhteiskunnalliset ja valtiolliset ongelmat, eli ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA ja ISOT TALOUSRIKOKSISET, ELI VEROPARATIISIRIKOLLISUUS, eivät näy Yleisradion uutisissa lainkaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos näin on asiat meillä, niin miten muilla?

  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-9142335

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ ei eduskunnassa, ole mitään eroa hallituksen ja opposition välillä.

   Olisi aika kerätä uusi JOUKKOVOIMAA-liike ja nostaa rikossyytteitä, isoja talousrikollisia, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta vastaan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15994365/quotvilliyrttien-keruuquot-on-veroparatiisimonopolien-raaka-aineen-hankintaa-ja-luonnon-tuhoamista#comment-98883218

   Äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, tuhoaa Suomen ihmiset ja luonnon.

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ IHMISILLÄ JA LUONNOLLA, ON VAIN ILMAISEN RAAKA-AINEEN ARVO, kun veroparatiisimonopolit loputtamassa ahneudessaan, riistävät ja polkevat jalkoihinsa kaiken.

   Nostakaa syytteitä korruptoitua eduskuntaa vastaan ja sen lähitoimijoita, jotka eivät edes yritä hillitä, veroparatiisimonopolien ahneutta ja tutki isoja talousrikoksia. VALTAKUNNANOIKEUS olisi otettava käyttöön tässäkin valtiossa ja äkkiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Putinsoomalaiset jaksavat.

   • Anonyymi

    Bryssä tuli äärioikealta, kyllä ne jaksavat, mutta onneksi Suomen kansa pistää vastaan populistiporvareille ja muille Viron äärioikeistolaisille.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16037030/mika-hakukone-paras-google-nykyisin-taysin-onneton-ei-saa-yhtaan-mitaan-hakemalla#comment-98991631

   Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, on kansalaisilla vahvat ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeudet, kuten oli Suomessa ennen, äärioikeistosairauden rantauttamista verokeitaista.

   Nyt on kiire kääntää suunta, takaisin oikeusvaltion ja demokratian suuntaan.

   Uuden hallituksen, olisi hyvä aloittaa, maanpetoksellisen "isäntämaasopimuksen" purkaminen, jonka laiton ex-äärioikeistohallitus meni möhläyksissään tekemään.

   Maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset suunnittelevat, on estettävä ja peruttava kokonaan.

   Miljardit otettava hyötykäyttöön, kansalaisten perusturvan vahvistamiseen, kunnollisiin korotuksiin sairaus- ja kansaneläkeläisille, ym tärkeään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuossa on vinha perä, todistaahan sen jo sinisten eroaminen persuista kokoomuksen ja muun wanhan wallan peesaajiksi.

   Jos persut saavat tulevaisuudessa kunnon äänivyöryn niin tulemme näkemään vieläkin rumempia maalitolppien siirtelyitä wanhan wallan osalta - odottakaapa vain.

  • Anonyymi

   Onko uusi hallitus estämässä, ja perumassa, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, ja äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat, vai mitä ihmettä tämä on ?

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansanedustaja-kannattaa-10-miljoonan-euron-omistuskattoa-rikkaille-onko-kenellakaan-tarvetta-omistaa-yksityista-suihkukonetta/7568260

   Samat suihkukoneiden ja "lomalentoyhtiöiden" omistajat, veroparatiisisijoittajat, ovat niiden maanpetosnaton hyökkäyshävittäjä-hankkeiden takana.

   Onko Kontula tekopyhyyden ja populismin vallassa, vai olisiko järki vihdoin palaamassa hallitukseen ja Suomen YLIMILITARISOINTI loppumassa, eli pääsisimmekö eroon tarpeettomista, järjettömän hintaisista ja Suomelle vaarallisista, veroparatiisi-suihkukoneväen hyökkäyshävittäjä-suunnitelmista ?

  • Anonyymi

   Suomi on jo YLIMILITARISOITU valtio.

   Suomessa on edelleen, ISO, KORJAAMATON KÖYHYYSONGELMA.

   Ohisalon kovanaama-kommentit "turvallisesta Suomesta", "harvinaisesta yksittäistapauksesta" ja "poliisivaltion koventamisesta" - eivät poista pahoinvoinnin syytä kansalaisten keskuudessa. Eivätkä Yleisradion uutisten, Kuopion iskujen verukkeella tekemät, veroparatiisisote-yritys-"Terveystalon" -mainokset iskujen verukkeella uutisissa, ole asiallista uutisointia.
   Yle pitää sitouttaa harmaan talouden torjuntaan, eikä enää sallia sen jatkuvaa veroparatiisiyrityksien- ja sotabisneksien mainontaa.

   Rikkaille verojenkiertäjille ja vakuutuskuorikollisille, Suomi on varmasti "turvallinen maa" - tavallisille kansalaisille ja varsinkin noin miljoonalle, täysin köyhyysrajan alle pakotetuille ihmisille, Suomi ei muutu turvallisemmaksi valtioksi, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ koventamalla.

  • Anonyymi

   Vakuutuskuoririkollisuus, listaamattomien yrityksien verohuojennukset, äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, vastikkeettomat yritys- ja maataloustuet voiton maksimoinnista ja verorikollisuudesta - unohdettu uutisista, kun puhutaan veroista.

   "Yhteisövero" ei ole verojenmaksua, vaan kiertoilmaisu massiivisille verovälttelylle.

   Suomi ei ole enää aito perustuslaillinen demokratia ja oikeusvaltio, vaan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ syvässä korruptiossa, mukana eduskunta, ministeriöt, ym valtionjohto ja niitä lähellä olevat vallankäyttäjät, kuten armeija, poliisi, supo, tiedotusvälineet, valtion- ja eläkeyhtiöt, "ely- ja te-keskukset", verohallinto ym.
   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

  • Anonyymi

   Asioista on vaikea keskustella, kun kansalaisilla ei ola aitoja sanan- ja mielipiteidenvapauksia.

   Esim. IS poistaa kaikki eri mieltä olevien kirjoitukset "keskusteluista".

   Vain äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, porvariPersKok saavat sanoa, muille ei anneta edes mahdollisuuksia.

  • Anonyymi

   Suosittelemme joulupaastoa, kunnes veropakolaisyritykset on laitettu verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen - ehtona yritystoiminnalle Suomessa.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006319061.html

   Markkinavoimat on hyvä renki, mutta huono isäntä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei Soros ole äärioikeistolainen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ministeri Paateron ei olisi pitänyt erota.

   Hänen eroamaan painostamisensa, oli äärioikeiston veroparatiisiterroristien hyökkäys, jota pohjustettiin porvarimedioissa viikkotolkulla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Medialuvat pois medioilta, jotka eivät uutisoi todellisista, isoista ongelmista valtiossa ja yhteiskunnassa, kuten satojen tuhansien eurojen jatkuvat menetykset, isoon talousrikollisuuteen äärioikealla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   Tiedotusvälineet IGNOROIVAT köyhyyteen pakotettuja kansalaisia, joita käytännössä on jo noin puolet kansalaista Suomessa.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Missä viipyvät rikostutkinnat, Eläkeyhtiöistä varastettujen tuhansien miljardien eurojen varallisuuksiin, joita on käytetty sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin ?

   Poliisijohto, supo, eduskunta, ministeriöt - on velvoitettava rikostutkimaan Eläkeyhtiöiden varallisuuksien kavaltamisia ja väärinkäyttöä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisiväki ei osaa joulunakaan, olla pahoinpitelemättä köyhiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   IHMISKAUPPAA jo Suomessa ja sanan- ja mielipiteidenvapaudet minimissään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Näinhän se taitaa olla. Siksi wanha walta pistää täysillä kampoihin ettei wanhan politiikan ulkopuolelta tulevat persut pääsisi päättämään...

   • Anonyymi

    PetosPersut=Kokoomus, sama puolue jaettuna kahdeksi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   PetosPersuKokoomuksen veroparatiisirikolliset, vaarantaneet ahneuksissaan, Suomen ja maailman turvallisuuden.

   Laiton "isäntämaasopimus" on IRTISANOTTAVA, hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat estettävä ja peruttava heti. Valtakunnanoikeus käyttöön, eläkerahastojen jättiomaisuuksien palauttamiseksi Suomeen, niille varattuihin tarkoituksiin, sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon ja aitoihin korotuksiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Erikoista on, ettei mikään ihmisoikeuksia puolustava, tai kansalaisjärjestö, ilmoittaudu vastustamaan, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmää ja puolustamaan kansalaisia, joita on köyhyydessä pakotettuina, koko ajan enemmän ja lisää tulee.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Älkää tehkö velkaa lapsillenne, he eivät pysty koskaan, niitä velkoja maksamaan.

   MAANPETOSHÄVITTÄJÄT JA VEROPARATIISISOTE - OVAT KANSANMURHAN NIMI SUOMESSA.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos Suomessa olisi tiedonvälitystä, joka näyttäisi kotimaan köyhyyteen pakotettujen ihmisten kuvia, lähikuvia niin, ne näyttäisivät todellisuuden, joka on kuin HOLOCAUST.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/hyvinvointiyhteiskunta/joka-kymmenes-suomalainen-on-koyha-voiko-koyhyytta-voittaa
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk

   Hallitus petti äänestäjänsä - kuten laiton ex-äärioikeistohallituskin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk#comment-100326712

   Koko eduskunta, kaikki puolueet, niin oppositiossa, kuin hallituksessa - pettivät ja valehtelivat, kaikkein köyhimmille sairaus- ja kansaneläkeläisille.

   Tekevät massiivisia tulojensiirtoja veroparatiisi-soteyrityksille "hoitajamitoitus-ilmaishoitaja-lisääntymisraha-veroparatiisihoivayritys-ym" verukkeella, eli pahentavat sairaus- ja kansaneläkeläisten köyhyysongelmaa isosti.

   Vale-eläkorotukset otettiin suunnitellusti, jo etukäteen, moninkertaisesti pois.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   Eduskunta tekee IHMISKAUPPAA KÖYHYYSELÄKELÄISILLÄ - TÄMÄ ON FAKTA.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuossa on kyllä perää...

   Kaikki puolueet ovat olleet vähentämässä THL:n resursseja ja melkein kaikki vieläpä aiemmin lopettamassa erikoistuneita sairaanhoidon kuntouttavia yksiköitä.

   Kaikki puolueet ovat myös jakaneet valtion liikkeelle laskeman uuden rahan pääasiassa suuryritysten taseisiin. Ts. kaikki puolueet ovat olleet jakamassa valtion "tekemää" uutta rahaa niin, että raha on jaettu pääasiassa rikkaimmille.

  • Anonyymi

   Suomen hallituksen on välittömästi sanouduttava irti, Veroparatiisi-Mehiläisen "mielenterveysstragiasta" ym veroparatiisijoittajien rahastushankkeista, joilla on viety aito perusturva vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta, pakottamalla heidät ilman aitoja ihmis- ja kansalaisoikeuksiaan, köyhyysrajan alle.

   Veroparatiisi-soteyritykset rahastavat härskisti, isolla köyhyysongelmalla Suomessa. Hallitus ei saa enää edistää niiden hankkeita, vaan ne kaikki on nyt peruttava ja aloitettava perusturvan uudelleen rakentaminen, 1 250€/kk minimieläkkeillä, maksuttomalla terveyden- ja hammashoidolla, erikoissairaanhoidolla, kuten Saksassa.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

   Veroparatiisi-soteyritys-Mehiläisen "mielenterveysstrategia" on käytännössä IHMISKAUPPAA, köyhyyteen pakotettujen, ilman aitoja perustuslaillisia oikeuksia olevien kansalaisten hädänalaisen tilanteen hyväksikäyttöä.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

   Suomen valtio on saanut jo useita varoituksia EU:lta, kansalaisten, varsinkin vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puuttuvast perusturvasta ja oikeuksista. Nyt ne varoitukset konkretisoituvat, suureksi hätätilanteeksi Suomessa koronaviruksen aikana. Hallituksen ryhdyttävä toimenpiteisiin, sairaus- ja kansaneläkeläisten köyhyyden poistamiseksi välittömästi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16324461/suomessa-elakelaiskoyhat-hoitavat-koronakriisinkin---ilmaiseksi

  • Anonyymi

   Suomessa poikkeuslaki on LAITON, koska Suomen kansalaisilla parilta miljoonalta jo, puuttuvat aidot mahdollisuudet ennaltaehkäistä koronavirusta - eli aito perusturva, aidot sairaus- ja kansaneläkkeet puuttuvat, siis sellaiset, joilla pystyisi tarvittaessa käymään julkisellakaan terveysasemalla-hammas- ja erikoissairaanhoidossa - nämä kaikki mainitut ovat Saksassa täysin ilmaisia, sen verottoman 1 250€/kk minimieläkkeen lisäksi = oikeusvaltion tunnusmerkit.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Suomen Orbanit eduskunnassa, ovat vain kovanaamaisempia ja häikäilemättömämpiä, kuin kollegansa, eli valehtelevat päin naamaa, kuinka "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään ja historiaan" ym "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - todellisuus tussahtanut nolo 50-lappunen, joka ei riitä kompensoimaan, edes kohonneita elinkustannuksia.

   Suomen sairaus- ja kansaneläkeläiset, edelleen syvällä köyhyysrajan alla, ilman aitoa perusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16355975/itkea-ja-aanestaa---suomi-ei-ole-enaa-oikeusvaltio-sairaus--ja-kansanelakelaisille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328731/moderni-orjuus-ja-ihmiskauppa---maaritelma-toteutuu-koyhyyselakelaisten-kohdalla-suomessa

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Eipä näy ns. valtamedioissa näistä juttua.

  • Anonyymi

   Sääliksi käy niitä kansalaisia, jotka vielä haluavat uskoa, että olisi mitään eroa hallituksen ja oppositon välillä, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja "business finland" -niminen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rikollisjärjestö, käyttävät kansalta varastettuja miljardeja, mm. tällä keskustelualustalla, kansalaisten aivopesemiseen, eli poliittiseen peliin mukaan vetämiseen, uskottelemalla että olisi eroa puolueiden välillä, vaikkei ole.

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, jatkaa "persu"trollaustaan, eli hallitus ja oppositio yhdessä, Packalenin "tekoäly"-veropakolaisyrityksien trollien kanssa, jauhamassa tuota samaa "persu"-ralliaan.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Ei ole mitään eroa puolueitten välillä, eikä opposition ja hallituksen enää, ollut kymmeneen vuoteen Suomessa.

   Veroparatiisi-terroristijärjestö "BF":lle valtion, eli kansalaisten varojen jakaminen, on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan.

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jakoi yritystukea veropakolais"tekoäly"-firmalle, tämänkin palstan pitämiseksi, eduskunnan mainospalstana, eli "kokpersu"-ralli ja trollauksella, yrittävät antaa ymmärtää, että olisi muka eroa puolueiden välillä, mitä ei todellisuudessa, ole ollut enää kymmeniin vuosiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102443052

   Aivan sama mitä äänestät, lopputulos on paheneva köyhyysongelma Suomessa, josta ei mainita halkaistua sanaa medioissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei näytä demokratialta, eikä oikeusvaltiolta enää, nuo äärioikeistopoliisin Espoon kuvatkaan, aseineen ja panssariautoineen.

   Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset "business finland"-isojen talousrikollisten rikollisjärjestöineen, ujuttautuneet valtion virkoihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16188766/veroparatiisi-niinisto-veti-teippia-koyhien-suiden-eteen-ja-mediat-kiittelivat-runsain-mitoin#comment-100363937

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän puolueet, esittävät muka eroja toistensa välillä, BF-Yleisradiossa ja omissa medoissaan, vaikka käytännössä, ne kaikki tekevät tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veropakolaisyrityksille ja niiden työntekijöille - muita kansalaisia ei medioissa näy, paitsi tietenkin veroparatiisirikkaiden teinit BF-Yle:ssä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   BF-Yle:ssä tänään teemana, aggressiivinen, alkuperäis-luontoa tuhoavien, veroparatiisi"puutarha- ja maisemointi"bisneksien suoramainonta.
   Toiselle kädellä ollaan muka perustamassa, Linkolan luonnonsuojelu-metsiä, mutta toisella kädellä revitään kannotkin maasta ja raiskataan alkuperäisluonto, kaivamalla maaperäkin pois pihoilta, puistoista ja koko ajan laajentaen metsiin ym alkuperäisluontoon.

   https://finnwatch.org/fi/uutiset/712-koronaepidemiasta-tuleva-lasku-on-jaettava-oikeudenmukaisesti

   Koronan verukkeella jaettu laittomasti yritystukia, veropakolaisyrityksien voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, mikä on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan.

   Estääkö "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden ekstermisti-veroparatiisirikollisten, laittomien yritys-maataloustukien rikostutkintoja, se tosiasia, että yritystukien saajissa on nykyisiä ja entisiä poliiseja ?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Peräänkuulutamme ihmisoikeusjuristeja, alkamaan puolustamaan äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita Suomessa.

   800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, Suomen korkeilla elinkustannuksilla 2020, vaan vakavasti sairaiden, hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä, pahoinpitelyä, raakaa väkivaltaa ja ihmiskauppaa, jota korruptiopäättäjät tekevät veroparatiisi-soterikollisten veropakolaisyritysten kanssa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Poliisi taitaa olla väärä taho, tutkimaan noin vakavia rikoksia, varsinkin kun entisille ja nykyisille poliiseille, eduskunnan korruptiojärjestelmä, on jakanut vastikkeettomia yritys-maataloustukia.

   Korruptioväki tutkii siis itse itseään - ei vakuuta. Tarvitaan IHMISOIKEUSJURISTEJA Suomen sairaus-kansaneläkeläisiä puolustamaan, köyhyysongelman vakavuus ei näy medioissa, eikä eduskunnan yksipuoluejärjestelmä välitä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.spiegel.de/politik/ausland/philippinen-maria-ressa-verurteilt-rodrigo-duterte-baut-macht-aus-a-601c8143-3895-49fc-b1d9-e04efdacef40

   Sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään Suomessakin, köyhyyteen pakotetuilta.

   Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, jakoivat vastikkeettomia yritystukia, täysin perustuslain vastaisesti, veropakolaisyrityksien verojenkiertoon, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen.

   Ilmaisia satatonnisia ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden jälkeläisille mm. tubettamiseen, tverkkaamiseen ja blogien pitoon.

   Rikkaille rahaa takapuolen vispaamiseen - vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat heitteillä, ilman aitoa oikeusturvaa, äärimmäisessä köyhyydessä Suomessa. Eduskunta on korruptoitu yksipuoluejärjestelmä, ei oikeusvaltion eikä demokratian ilmentymä enää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   PetosPersKokoomuksen "riekkumisen" syy, on sen valheellisen kuvan antaminen, että olisi muka jotain eroa, nykyisen opposition ja hallituksen välillä, mitä ei "business finland"-rikollisjärjestön korruptoimassa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ole ollut enää aikoihin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onneksi ulkomailta saa vielä tiedonvälitystä, Suomen BF-medioissa pelkkää äärioikeistopropagandaa.

   https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

   Veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloite, on VIELÄ käytössänne, vain osallistumalla voi vaikuttaa, ettei tärvätä 10 miljardia, ökyrikkaiden perintölasten niskoissamme lentelyyn ja meluamiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "business finland" äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten järjestö, on tärväämässä 10 miljardia euroa verojenmaksajien eli kansalaisten varoja, tarpeettomiin veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin.

   Vielä ehtii osallistumaan, kansalaisaloitteeseen kyseisen hankkeen perumiseksi. Jokaisen pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen, kannattaa käyttää kyseinen itsepuolustusmahdollisuus.

  • Anonyymi

   Joko osallistuit kansalaisaloitteeseen, veroparatiisi-hävittäjähankkeen, uudelleen käsittelemisen ja perumisen aikaansaamiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Niskavuoren emännäksi" itseään tituleeraava, Kok-Yläanttila on erotettava ja EK-Yle:n ylimitoitettu veroparatiisibudjetti, karsittava minimiin.

   https://yle.fi/uutiset/3-11663470

   Tänäänkään ei mitään tiedonvälitystä, pelkkää EK:n veroparatiisirikollisten äärioikeistopropagandaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

   Tehkää joku RIIPPUMATON kansalaisaloite, EK-Yle-rahoituksen poistamiseksi ja nykyisen Kok-veroparatiisimafian puoluetoimiston erottamiseksi. Mitään sellaista nykyinen EK-Yle ei tee, mitä voisi nimittää puolueettomaksi tiedonvälitykseksi. Riippumaton, eli puolueeton kansalaisaloite siksi, että sitä asiaa tässä ajetaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400782/veroparatiisi-maski-rokote-testi-ym-bisneksilla-ei-torjuta-eika-hoideta-koronapandemiaa#comment-103224685

   Veroparatiisi-soteyritykset tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen - ehtona toiminnalle Suomessa.

   Korruptiopäättäjät ALTISTAVAT Suomen kansalaisia koronalle, jättämällä puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa, äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk orjuuseläkkeille.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Puolueellinen ylläpito, jättää äärioikeiston ja eduskunnan veroparatiisi-yksipuoluejärjestelmän kirjoitukset, "eri mieltä" olevien kirjoitukset poistellaan, viimeistään yön pimeydessä.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyllä nyt tehtiin pohjakosketus EK-medioissa, kun sisäministerin naamalla, kehotetaan köyhyyteen pakotettuja "häpeämään", köyhyyteen pahoinpidellyksi joutumistaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla

   Hallitus ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, kuuluvat jo kansainvälisten, riippumattomien tutkintojen piiriin, kun kansalaisilta Suomessa, puuttuu aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalaisoikeudet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt on UUSI kansalaisaloite avattu, kansanäänestyksen toteuttamiseksi, ex-äärioikeistohallituksen suuruudenhullujen, tarpeettomien ja järjettömien veroparatiisi-hävittäjähankkeiden perumiseksi. Miljardit tarvitaan köyhyysongelman ja eriarvoisuuden korjaamiseen, 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamiseen Suomessa, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa on.

   https://rauhanpuolustajat.org/kansalaisaloitteessa-vaaditaan-neuvoa-antavaa-kansanaanestysta-havittajista/

   Kävin jo allekirjoittamassa, käy nyt sinäkin, kun kansalaisaloitteella voit vaikuttaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

   Näennäisdemokratiaa ja vale-eläkekorotuksia, niitä sai äänestämällä eduskuntavaaleissa. Kuntavaalit ovat "tärkeät", vain korruptiopoliitikoille itselleen ja heidän ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-eturyhmilleen.

   Kuntavaaliboikotti on voimassa ja kestää, kunnes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET = aito oikeusturva, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, Suomessa 2021.

  • Anonyymi

   On surullista katsottavaa, ettei koko eduskunnasta, löydy yhtäkään kansanedustajaa, joka vastustaisi äärioikeisto-Keskustan Lintilän, ahnetta vastikkeettomien yritys-maatalous-koronatukien jakamista, suoraan veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

   Kiurun tekopyhä murjotus ja teennäiset sääli-ilmeet, ovat jo niiin loppuun kulutettuja, niitä eivät äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt, 800€/kk orjuuseläkeläiset pysty syömään.

   Tunnepopulismin varjossa kaikki hallitus/eduskunta-puoleet, ammentavat valtavia varallisuuksia veroparatiiseihin heille, joilta ei mitään puutu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

   Äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on ainut keino, herätellä syvästi korruptoitunutta eduskunnan yksipuoluejärjestelmää.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Kerjuuttamisjonojen vaatiminen, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyiltä, vanhuksilta, vammaisilta, pitkäaikaissairailta, työttömiltä ja syrjäytetyiltä, on uusi "normaalin" vaatimus korruptiopäättäjiltä EK-medioineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

   Kyseisiä perustuslain vastaisuuksia, EK-Yle nimittää, kierosti ja väkivaltaisesti "ruoka"jonoiksi, aivan kuin sieltä saisi jotain todellista "ruokaa". Esim. vakavista ruoka-ainerajoitteista kärsiviä, on 800€/kk orjuuseläkeläisistä iso osa, eivät he voi syödä sitä pullaa,mitä niissä jonoissa on jos on, mätien banaanien lisäksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   Enemmistö köyhyyteen pakotetuista, ei kykene käymään kyseisissä orjuuttamis-kerjuuttamisjonoissa. Se on vain äänekäs äärioikeiston PetosPersKok-marginaali, joka niissä käy ja jotka niitä sitten, on palkattu demokratian ja kansalaisten oikeuksien vastaisesti, EK-medioissa kuten EK-Yle:ssä perskok-missit ym, pörssikeinottelija-veroparatiisi-piireistä, mainostamaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Moderneissa sivistys- ja oikeusvaltioissa, aidoissa demokratioissa, kaikissa Pohjoismaissa on 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli aidon perustuslaillisen oikeusturvan minimi käytössä, plus täysin ilmaiset kaikki julkiset palvelut sairaus-kansaneläkeläisille, tuon ensisijaisen oikeusturvan lisäksi käytössä.

   Puoli miljoonaa köyhyyseläkeläistä, tekee viisaasti, kun ei enää äänestä yhtäkään korruptoituneen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopuolueita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   Äärioikeistolaisen Keskustan Vanhanen, joka on esiintynyt, koko hallituksen äänitorvena, vaikkei omaa siihen edes valtuuksia, julisti röyhkeästi, EK-Yle:n uutisissa:

   "eläkeläisille ei sitten mitään".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Täysin toisenlaiset, olivat Kepujenkin lupaukset, ennen eduskuntavaaleja. Hallituksen oikeistosiipeä edustava Keskusta lupasi, selkeästi ja suorassa EK-Yle:n vaaliohjelmassa: "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".
   Edes ex-äärioikeistohallituksen, PetosPersKokKe:n kipeitä leikkauksia, köyhyyteen jätetyiltä sairaus-kansaneläkeläisiltä, eivät ole hallituksessa kompensoineet, saati tehneet mitään aitoja korotuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   VVM:n Kok-Hetemäen touhuilut, valtion varojensiirroissa veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, on aika aloittaa tutkimaan, isosti ja kunnolla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Siellä on laaja veroparatiisirikos-hetteikkö, täysin tutkimatta ja levällään kaikkien kansalaisten nähtävillä. On erikoista, ettei Krp:n isojen talousrikosten tutkinnan yksikkö, muka ylety VVM:n Kok-Hetemäen korruptioyhteyksien selvittämiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   Sopinee kysyä, palkitaanko poliisiorganisaatiossa äärioikeistoradikalismista ja isoimpien talousrikosten, korruption ym valtion varojen systemaattisen ja pitkään jatketun väärinkäytön pörssikeinotteliijoiden käteiskassana, tutkimatta jättämisestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

  • Anonyymi

   VTV:n Yli-Viikarin tapaus, oli vasta pintaraapaisu, siistä isosta korruptiosta ja äärioikeiston järjestäytyneestä veroparatiisirikollisuudesta, jota on Valtiovarainministeriöstä käsin, PetosPersKokKe:n toimesta, valtion varoja väärinkäyttämällä, rahoitettu miljardeilla miljardien perään, vuodesta toiseen ja aina sama Kok-Hetemäki siellä ylimielisenä, naureskelee Ollilan kanssa, Lintilä ja Sipilä, ym Orpot peräkanassa, kansalle päin näköä naureskelemassa, että kuinka helppoa teitä on vedättääkään, populistiporvareiden äärioikeistolla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   VTV:n tutkinnat alkusoittoa, jos halutaan mitään uskottavuutta eduskunnalle ja ministeriöille enää, eli VVM:ssä aloitettava, erittäin isot ja laajat tutkinnat, miten ja mihin verovaroja on vuosi toisensa jälkeen, äärioikeiston järjestäytyneeseen, isoon talousrikollisuuteen, veroparatiisi-pörssikeinotteluun, äärioikeisto-korruptio-poliitikkojen toimesta käytetty.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892078/suomen-kansalaiset-eivat-enaa-aanesta---korruptiopoliitikkojen-pahin-pelko-toteuttavissa-vaaleissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Kymmeniä miljardeja ovat jälleen, siirtelemässä veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, hävittäjähankkeella, joka on täysin suuruudenhullu, tarpeeton ja järjettömän hintainen. Suoraan äärioikeistoradikalistiseen uhoon, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, isoon talousrikollisuuteen nekin miljardit.

   https://www.dw.com/en/opinion-its-time-the-world-commit-to-a-global-minimum-tax/a-57109191

   Kävimme jo allekirjoittamassa uuden kansalaisaloitteen, kyseisen veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumiseksi. Käykää ihmiset nyt kun mahdollisuus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5660