Suomi24 treffit ei johda mihinkään.

Testattu on.

Kiva lukea lehdistä ja kuunnella ystäväpiiristä näitä juttuja, että yhä useampi löytää toisensa netin treffipalstoilta. Olen optimistinen ja ennakkoluuloton ihminen, mutta jossain vaiheessa se uskon ja yrittämisen raja tulee vastaan.

Olen päälle kaksikymppinen mies ja loin kuvallisen, särmikkään profiilini Suomi24 treffeille keväällä 2006. Ensimmäiset kolme vuotta meni täydessä hiljaisuudessa, yksikään nainen ei vastannut lähettämiini viesteihin. Pikku hiljaa kehitin profiiliani ja kuvaani kaiken sen perusteella mitä kavereilta ja netin ulkopuolisilta naistuttavuuksilta omaksuin. Vihdoin tammikuussa 2010 avautui keskusteluyhteys ikäiseni naisen kanssa, ja tapasimme pian. No, kumpikaan ei nähtävästi ollut sitä mitä netti antoi ymmärtää, ja tapailu jäi siihen.

Jatkoin profiilini jalostusta ja oikeanpuoleisessa palkissa näkyvät tähtiarvostelut senkun nousivat. Seuraaville treffeille tuli lähtö syyskuussa 2011, todella kauniin ja puheliaan, pikkuisen minua nuoremman naisen kanssa. Treffit meni molemmin puolin loistavasti mutta aivan liian pitkä välimatka kaatoi suhteen. Itse asiassa nainen oli tapaillut samaan aikaan toistakin miestä Suomi24:n treffeiltä ja jatkoi suhdettaan hänen kanssa.

Kolmas kerta toden sanoo, muttei näillä treffeillä. Se oli toukokuussa 2012, ensi kertaa nainen otti minuun yhteyttä. Hän vei hommaa eteenpäin ja tapaaminen järjestyi jo muutamassa päivässä. Siellä sitten ilmeni, että hänen työstään ja varsinkin painostaan antamat tiedot oli täysin keksittyä tarinaa. Minulla oli suoraan sanoen vaikeuksia päästä eroon hänestä, sillä tapaamisemme ei tahtonut loppua millään vaikka yritin lähteä pois erilaisilla syillä vaikka kuinka monta kertaa. Vielä jälkeenpäin hän soitteli ja lähetteli viestejä kolmen viikon ajan, vaikka oltiin täysin eri maailmoista.

No niin, nyt päästiin tähän päivään. Kesän aikana olen tavannut mukavia naisia erilaisissa tapahtumissa ja festareilla, mutta Suomi24:n treffeillä kiinnostus minua kohtaan on vaihteeksi hiirenhiljaista. On viimeinen kesälomaviikko ja maanantaista lähtien olen lähettänyt viestin 14:lle eri naiselle, jotka tavalla tai toisella ovat vaikuttaneet kiinnostavilta. Heistä yksi vastasi että en ole hänen tyyppiään. Muut ei vaivautuneet edes vastaamaan.

Jos näitä nettitreffejä on olemassa, soisi niiden edes toimivan ja täyttävän tarkoituksensa. Tosin jäävuoren huippu on Neffit.fi; Siellä profiiliani on katsottu neljän kuukauden aikana 2 kertaa ja yksikään nainen ei ole vastannut mihinkään viestiin.

On se niin vaikeaa. Jokainen netin ulkopuolelta tapaamani nainen on yllättynyt iloisesti ja tullut kanssani hyvin toimeen. Kumma että tämä netti tekee ihmisistä sisäänpäin kääntyneitä vaikenijoita. Heistäkin jotka omissa profiileissaan väittävät olevansa avoimia ja etsivänsä seuraa!

37

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kallepetteri-87

      Tuota noin... Deittisivuistoilla naiset kiinnostaa että pelimiehet ja seksin perässä juoksijat ei kiinnosta. Sitten kun et ole pelimies etkä seksin perässä juoksija, niin sekään ei kiinnosta...

      Voisiko joskus sanoa sen passiivisen EI:n tilalla KYLLÄ, tällaiset miehet minua kiinnostavat ja siihen sitten ne muutama tärkeintä odotusta. Kiitos!

    • mmmmmmm

      Tein profiilini tuossa kesällä 2011. Tapailin siinä kesän ja syksyn mittaan noin parikymmentä naista putkeen, vähän on-off meninigillä kaikkien kanssa ristiin. Osa jutuista lopahti viikon parin jälkeen, osa kesti muutaman kuukauden. Seksiä harrastin kaikkien tapaamieni kanssa.

      Sitten jossain vaiheessa alkutalvea tapasin sellaisen jonka kanssa viihdyin kevääseen asti ja jätin muut säädöt sikseen.

      Nyt taas 2012 kesällä, sinkkuna mennään ja tapaillaan.

      Kyl tää mun mielestä toimii. Vielä kuitenkaan ei ole tullut sitä vaimoa vastaan, mutta kyllähän tästä matkasta voi nauttia siihen asti?

      • en usko nettitreffei

        Anna mä arvaan,että seuraavat kriteerit täyttyy ainakin 95%:ti;

        1)Asut kaupungissa
        2)Olet vähintään normaalikroppainen,ellet jopa urheilullinen
        3)Harrastat liikuntaa useamman kerran viikkossa
        4)olet hyvin koulutettu
        5)Kasvokuvasi herättää 80% naisista mielenkiinnon

        Nämä kun ovat niitä yleisiä esteitä miksi miehet eivät saa vastauksia.Jokaisella noilla on 20% paino-arvo,yksikin puute voi johtaa hylkyyn.


      • mmmmmmm
        en usko nettitreffei kirjoitti:

        Anna mä arvaan,että seuraavat kriteerit täyttyy ainakin 95%:ti;

        1)Asut kaupungissa
        2)Olet vähintään normaalikroppainen,ellet jopa urheilullinen
        3)Harrastat liikuntaa useamman kerran viikkossa
        4)olet hyvin koulutettu
        5)Kasvokuvasi herättää 80% naisista mielenkiinnon

        Nämä kun ovat niitä yleisiä esteitä miksi miehet eivät saa vastauksia.Jokaisella noilla on 20% paino-arvo,yksikin puute voi johtaa hylkyyn.

        Asun kaupungissa, urheilullinen, harrastan liikuntaa 5 kertaa viikossa, AMK ja valokuvaaja ystavani otti kuvani edustavasta kulmasta.


      • en usko nettitreffei
        mmmmmmm kirjoitti:

        Asun kaupungissa, urheilullinen, harrastan liikuntaa 5 kertaa viikossa, AMK ja valokuvaaja ystavani otti kuvani edustavasta kulmasta.

        "Asun kaupungissa, urheilullinen, harrastan liikuntaa 5 kertaa viikossa, AMK ja valokuvaaja ystavani otti kuvani edustavasta kulmasta. "

        Ihan kuten veikkasinkin....
        mutta,hyvä että edes joku onnistuu tässäkin touhussa..


    • diipadaapa

      itse laitoin profiilin keväällä 2011, sain yhdeltä naiselta kehuja ja ottaa yhteyttä jos käyn joku päivä hänen paikkakunnallaan, näytti hyvältä kuvassa ja kuvakin oli mainio.

      sitten toinen viesti naiselta tuli 200km päästä vanhoilta kotikonnuiltani ihan tuntemattomalta naiselta, jolla profiilin perusteella oli paljon yhtäläisiä kiinnostuksen kohteita, hänen kanssaan olisin voinut viestitelläkin, mutta olin jo ehtinyt alkaa kirjoittelemaan toisen naisen kanssa.

      Tämän toisen naisen kanssa, jonka kanssa kirjoittelin syksyyn asti ennen ensimmäistäkään tapaamista olen nyt tapaillut 1-2 kertaa kuussa tähän päivään asti ja nyt paraikaa käymme sukulaiskierroksia.

      Suorastaan järkytyin siitä, miten ihminen joka oikeasti kuuntelee ja ennen kaikkea haluaa ymmärtää eikä tuomitse ja syytä miten ajattelee elämästä ja asioista voi pistää minulta pään ihan uudenlaiseen kuosiin. Olen varmaan rakastunut, vaikka en kyseiseen asiaan edes usko käsitteenä.

      Meillä tärkein asia onkin aina ollu asioista puhuminen ja asioiden käsittely. Välillä käydään siellä rajoilla ja taboo asioistakin keskustelu käy mallikkaasti. Kaikesta on voitava tehdä mielikuvaharjotuksia, sitten haetaan mielipiteitä asioihin ja ilmaistaan niitä. Toiseksi tärkein on ollut luottamus, että ottaa sen riskin, että kertoo mitä oikeasti ajattelee ja miksi. Sitten keskustellaan rakentavia.

      Kuulostanee ehkä terapeuttisuhteelta, mutta niin meillä vain kävi, että molemmilla oli ajatus jostain omien egojemme ajamasta agendasta, joista me molemmat saamme sivuoireita, jos emme pääse kertomaan niistä jollekulle. Kannustamme toisiamme kaikessa mikä on toiselle tärkeätä ja olemme henkisenä tukena.

      Rakkauselämä taas on ollu ajanviettoa yhdessä kavereiden ja tuttavien tapaamista yhdessä. Seksi on hyvää ja siitä otetaan ilo irti aina ku mahdollista.

      Mutta itse asiaan, en tiedä oli 2011 jotain laatunaisia vain nettiprofiileineen vai mitä, mutta itse tykkäsin jokaisesta juttelemani ihmisen kanssa, poislukien erästä nelikymppistä mieshenkilöä joka pyys käymään kaljalle ja kuuntelee hänen omien sanojensa mukaan paskaa musiikkia hänen luokseen. :)

    • näinon

      "Kallepetteri-87" sen tuossa jo ihan oikein jo sanoikin.

      Minä en ole pelimies, enkä seksin perässä juoksija, ja laitoinkin ihan asiallisen aloitusviestin, mutta niin vain kävi että estolistalle/torjuttujen joukkoon minut laitettiin..

      Mielummin olisin ottanut vastaan viestin: "Kiitos viestistä mutta ei kiinnosta."

    • sanoppa muuta

      Naisena voin kyllä kompata aloittajaa, ei nää treffit kyllä johda mihinkään.

      Itse vedän puoleeni alkuunsa hirmu mukavalta ja reilulta vaikuttavia miehiä. Joidenkin kanssa kun tapailu on jatkunut jopa muutaman kuukauden, homma räjähtää käsiin viimeistään siinä vaiheessa, kun olisi aika puhua vaikkapa seurustelusta.
      Tällöin mukavista ja reilun tuntuisista miehistä paljastuu viimeistään sitoutumiskammoisia tai muuten vain ongelmallisia tapauksia..
      Tottakai monen epäonnistuneen tapailun jälkeen sitä alkaa myös kyseenalaistamaan omaa käytöstä ja habitusta ulospäin.
      Ehken ole sellaista tyttöystävämateriaalia.. :)

    • Rumahko mies

      Ei johda mihinkään . Tuntuu että oikeassa elämässä saan enemmän vastakaikua kuin netissä. Jopa spontaania sellaista. Eli kaiketi netissä on sitten ne ujoimmat ja arimmat naiset.

    • afsdfsdfs

      Aika mielenkiintoista. Itse sain about 50% viesteistäni vastauksen, ja 6 naista kirjoitti minulle (tapasin 3) 2 kuukauden sisällä.

      En löytänyt mitään, ja luovutin koko nettideittailun, koska se on liian vaikeaa hakuammuntaa.

      Olen siis tavallisen näköinen mies, mutta ihan hyvin viestejä tuli täällä.

    • Ykx äijä

      Aloittajan kanssa samoilla linjoilla, ei Suomi24 treffit oikein mihinkään johda. Olen kyllä saanut viestejä ja viestitellyt todella monen naisen kanssa, siihen asti menee hyvin kun rupean puhumaan treffeistä, kyllä yhtäkkiä naisilla onkin kaikenlaista ohjelmaa, ei muka mihinkään väliin treffit sovi. Kyllä tietysti ymmärrän sen jos on töissä ettei mikä tahansa aika sovi, olen minäkin töissä mutta viikonloput on vapaata. Jos todella haluaa niin kyllä ne treffit nyt johonkin väliin sais järjestymään, tietysti jos ei ole haluja niin pitää yrittää erilaisilla verukkeilla luistella, voi tietysti olla myös niin että nainen ei olekkaan "sinkku" tai "eronnut " Ja pitää sen takia luistella. Itse olen tullut siihen että enää en treffejä ehdota vaan odotan että nainen tekee aloitteen, kovin on hiljaista, tai jos nainen aloitteen tekeekin ja treffit sovitaan niin suhtaudun siihen suurella varauksella.

    • kyllästyin

      Minä olen todennut kyllä myös, että tämä on aika ahdistava paika ja aika lailla vääristynyttä touhua koko nettideittailu. Todella kummallisia viestejä olen miehiltä saanut.

      Osa viesteistä on ollut hyvin ilkeämielistä naljailua, osa seksiseurankaipuista ja vain harva asiallista kommunikointia. Sain tästä tarpeekseni parin viikon jälkeen ja poistinprofiilini.

      Olen akateeminen nainen, en etsi kuuta taivaalta, vaan ihan normaalia älykästä miestä, mutta tämä on kyllä niin väärä foorumi kumppanin etsintään, että antaa olla. Etsin siis jatkossakin ne kivat miehet tuolta live-elämästä.

      Oikeaa elämää ei voita mikään : )

      • mara

        Minä ole kyllä positiivisesti yllättynyt nettideittailusta. Olin muutaman kuukauden suomi24 treffeillä, treffasin aika monta naista. Erittäin positiivisia tapailuja. Olen innokas kirjoittaja, avoin, osaan kysyä ja vastata. En hakenut seksiseuraa, ja yleensä viesteissä, ennen tapaamista ei seksistä puhuttu. Ne joiden kanssa kirjoittelu meni lähelle seksiä, ei sitten tullut treffattuakaan.
        Mutta voin sanoa, kehumatta itseäni, että kaikkien kanssa olis voinut lähteä tutustumaan tarkemmin, ja minusta oltiin kyllä vilpittömän kiinnostuneita.

        Yhden erittäin viehättävän naisen kanssa tapailimme muutaman viikon, vietimme viikonloppuja yhdessä, myös tosi pitkän viikonlopun. Tulimme hyvin toimeen keskenämme, kaikki mitä teimme molemmat tykkäs tosi paljon, mutta semmoinen "kipinä" siitä väliltä sitten puuttui. Pitkän viikonlopun jälkeen erosimme ihan normaalisti, molemmat omiin koteihimme, aioimme soitella, mutta kumpikaan ei ole soittanut. Ja siitä on nyt 3kk aikaa:)

        Sitten tapasin naisen joka kiinnosti todella paljon jo viestien vaihdossa. treffasimme, ja nyt olemme olleet yhdessä lähes jatkuvasti. Sen olen huomannut, että "arki" kuitenkin koittaa, muodossa tai toisessa:)

        Minun mielestä tutustuminen kirjoittamalla on todellakin hyvä asia. Perustelen sitä sillä, että kun kirjoitat, kysyt ja vastaat, kysymykseen tulee aina vastaus pisteeseen saakka, puhumalla kysymys on helpompi väistää. Sama koskee vastaamista, aina vastaus kirjoitetaan pisteeseen saakka, eli on sanottu loppuun asti. Ja valkoiset valheet ja perättömät vastaukset jäävät viesteihin muistiin. Niistä on helppo tarkistaa jos asiat jostakin syystä on sitten muuttuneet:)

        Jos seuraa "joudun" vielä etsimään, niin treffeille kyllä palaan;)


      • Onnstnt
        mara kirjoitti:

        Minä ole kyllä positiivisesti yllättynyt nettideittailusta. Olin muutaman kuukauden suomi24 treffeillä, treffasin aika monta naista. Erittäin positiivisia tapailuja. Olen innokas kirjoittaja, avoin, osaan kysyä ja vastata. En hakenut seksiseuraa, ja yleensä viesteissä, ennen tapaamista ei seksistä puhuttu. Ne joiden kanssa kirjoittelu meni lähelle seksiä, ei sitten tullut treffattuakaan.
        Mutta voin sanoa, kehumatta itseäni, että kaikkien kanssa olis voinut lähteä tutustumaan tarkemmin, ja minusta oltiin kyllä vilpittömän kiinnostuneita.

        Yhden erittäin viehättävän naisen kanssa tapailimme muutaman viikon, vietimme viikonloppuja yhdessä, myös tosi pitkän viikonlopun. Tulimme hyvin toimeen keskenämme, kaikki mitä teimme molemmat tykkäs tosi paljon, mutta semmoinen "kipinä" siitä väliltä sitten puuttui. Pitkän viikonlopun jälkeen erosimme ihan normaalisti, molemmat omiin koteihimme, aioimme soitella, mutta kumpikaan ei ole soittanut. Ja siitä on nyt 3kk aikaa:)

        Sitten tapasin naisen joka kiinnosti todella paljon jo viestien vaihdossa. treffasimme, ja nyt olemme olleet yhdessä lähes jatkuvasti. Sen olen huomannut, että "arki" kuitenkin koittaa, muodossa tai toisessa:)

        Minun mielestä tutustuminen kirjoittamalla on todellakin hyvä asia. Perustelen sitä sillä, että kun kirjoitat, kysyt ja vastaat, kysymykseen tulee aina vastaus pisteeseen saakka, puhumalla kysymys on helpompi väistää. Sama koskee vastaamista, aina vastaus kirjoitetaan pisteeseen saakka, eli on sanottu loppuun asti. Ja valkoiset valheet ja perättömät vastaukset jäävät viesteihin muistiin. Niistä on helppo tarkistaa jos asiat jostakin syystä on sitten muuttuneet:)

        Jos seuraa "joudun" vielä etsimään, niin treffeille kyllä palaan;)

        Sama täällä. Olen ollut ilmaistreffien käyttäjä satunnaisesti kohta kymmenen vuotta. Kun olen ollut hakemassa seuraa, pisin aika sellaisen saamiseen on ollut vajaa kuukausi. Nykyinen suhde on Suomi24:n treffeiltä ja kestänyt jo yli kolme vuotta.

        Mitähän siinä aloittajan "särmikkäässä profiilissa" on? Itselläni siinä oli mitä voin tarjota ja mitä olen etsimässä. Sekä kasvokuva. Ilman sitä miehen on ihan mahdotonta saada yhtään vastausta. Sitten kun päästään kirjoitteluvaiheeseeen asti, ollaan jo pitkällä. Sillä tavalla tutustuu paljon paremmin toisen ajatuksiin kuin jossain kapakassa tai festareilla.

        Suhteen kannalta on tärkeää että on yhteisiä kiinnostuksen aiheita, samansuuntaiset arvot ja edes jokin yhteinen harrastus. Ulkonäkö on mitä on, sen perusteella valintoja tekevien on varattava hakemiseen vähän enemmän aikaa...


      • Lakka Suo
        Onnstnt kirjoitti:

        Sama täällä. Olen ollut ilmaistreffien käyttäjä satunnaisesti kohta kymmenen vuotta. Kun olen ollut hakemassa seuraa, pisin aika sellaisen saamiseen on ollut vajaa kuukausi. Nykyinen suhde on Suomi24:n treffeiltä ja kestänyt jo yli kolme vuotta.

        Mitähän siinä aloittajan "särmikkäässä profiilissa" on? Itselläni siinä oli mitä voin tarjota ja mitä olen etsimässä. Sekä kasvokuva. Ilman sitä miehen on ihan mahdotonta saada yhtään vastausta. Sitten kun päästään kirjoitteluvaiheeseeen asti, ollaan jo pitkällä. Sillä tavalla tutustuu paljon paremmin toisen ajatuksiin kuin jossain kapakassa tai festareilla.

        Suhteen kannalta on tärkeää että on yhteisiä kiinnostuksen aiheita, samansuuntaiset arvot ja edes jokin yhteinen harrastus. Ulkonäkö on mitä on, sen perusteella valintoja tekevien on varattava hakemiseen vähän enemmän aikaa...

        Olen vastannut monellekin miehelle, jolla ei ole kuvaa itsestään, itse asiassa enemmän sellaisille kuin kuvallisille. Itsellänikään ei ole kuvaa, ja vastauksia tulee silti...kuva ei ratkaise, vaan profiilikuvaus ja sitten tosielämän kasvotusten näkeminen ja juttelu. En todellakaan tee ratkaisuani ensimmäiseksi ulkonäön perusteella ja näkyy olevan myös sellaisia miehiäkin vielä olemassa.

        En ymmärrä miksi kukaan haluaisi laittaa vuosiksi tai edes kuukausiksi tänne oman kuvansa ???


      • mara
        Lakka Suo kirjoitti:

        Olen vastannut monellekin miehelle, jolla ei ole kuvaa itsestään, itse asiassa enemmän sellaisille kuin kuvallisille. Itsellänikään ei ole kuvaa, ja vastauksia tulee silti...kuva ei ratkaise, vaan profiilikuvaus ja sitten tosielämän kasvotusten näkeminen ja juttelu. En todellakaan tee ratkaisuani ensimmäiseksi ulkonäön perusteella ja näkyy olevan myös sellaisia miehiäkin vielä olemassa.

        En ymmärrä miksi kukaan haluaisi laittaa vuosiksi tai edes kuukausiksi tänne oman kuvansa ???

        Olen kyllä samaa mieltä tuosta "kuvattomuudesta". Ei minullakaan kuvaa ollut, ja ne naiset jotka otti yhteyttä, pyysivät kyllä sitten viestien vaihdon aikana sitä kuvaa s-postiin. Ja sitten usein keskustelu siirtyi s-postin kautta toimivaksi, jolloin ei tullut käytyäkään koko treffi palstalla :) Ja hyvin pian ne puhnumerotkin sitten vaihtui... Joskus jo tuolla treffien viesteissä:)

        Tiedonsiirto ja kuvien siirto on tänäpäivänä niin helppoa, että ei sitä tarvi kokoaikaa esillä pitää. Vaikka komia olenkin:)
        Kun profiili on sellainen että siitä selviää mitä etsii ja mitä tarjoaa, niin muut tiedot voi sitten lähettää myöhemmin:)


    • onsku

      Minä seurustelen vakavasti treffien kautta löytämäni ihmisen kanssa. :) Tai hänhän se minut löysi. Olen pari edellistäkin suhdetta perustanut nettitreffien pohjalle.
      Moniaita pettymyksiäkin kokenut olen, hulluja riittää täälläkin. Varovainen pitää olla. Hyvä itsetunto ja itsetuntemus on melkeinpä välttämättömyys muuten pää voi levitä. Huonosti käyttäytyviä on paljon ja tämä foorumi antaa siihen oivan mahdollisuuden.
      Joka tapauksessa tahdon vain kertoa että täältä voi löytää rakkauden jos antaa sille mahdollisuuden eikä päästä itseään katkeroitumaan pettymyksien myötä.

      • Aatteleppa ite

        Kyllä ne on kaluttuja luita ja läpipissittyjä ihan jokainen luuseri joka noihin deitteihin sekaantuu!Ei normaali ihminen tarvitse mitään salaseuraa partnerin hakuun!!


    • Itse olen ollut tällä palstalla melkein 10 vuotta, tosin en koko aikaa hirveän aktiivisena. Poistin vanha nimimerkkini tuossa puolisen vuotta sitten, mutta liityin nyt uudelleen uudella nimellä. Tähän saakka touhu on ollut hyvin täydellistä ajanhukkaa.

      Vähän statseja:

      minusta:
      - nykyään kolmekymppinen
      -korkeakoulututkinto
      -asunut ulkomailla
      -työpaikka
      -pitkä, lihaksikas, isokokoinen mutta ei lihava.
      -harrastan liikuntaa (ihan oikeaa liikuntaa, ei mitään "kävelin portaat vaikka olisin voinut mennä hissilläkin -liikuntaa") useita kertoja viikossa vakiona.
      -kasvonpiirteiltäni vähän jonkun HD prätkä-äijän näköinen (tälle en voi mitään, naama on se mikä se on)
      -fiksu, mukava, hyvä huumorintaju

      Koko aikana (9 vuotta):
      -saanut asiallisia viestejä naisilta: n.5 kpl
      -lähettänyt asiallisia avausviestejä naisille: n. 500 kpl
      -saanut vastauksia naisilta: n. 20-30 kpl
      -viestittelyn pituus keskimäärin ennen kuin nainen kylmästi lopettaa kirjoittelun: 4 viestiä.
      -treffeillä. n. 10 kertaa.
      -ensitapaamisen jälkeen eteenpäin menneet jutut: 1 kpl. Kesti muutaman viikon, jouduin lopulta antamaan rukkaset. :(

      Että repikääpä siitä.

      • ....................

        Tuo kertoo ainoastaan sen, ettet puhu ns. "naisten kieltä". Aika monen miehen ongelma ja sen vuoksi nettitreffailu aiheuttaa heille lähinnä antipatioita. Puhumattakaan siitä, että vienti saattaisi olla jopa parempaa liven puolella. Kaikessa on rajoituksensa eikä nettitreffit ole tässä suhteessa mikään pelastus. Saatat tutustua livenäkin aivan ihastuttavaan naiseen, jota et toivo kuukauden jälkeen edes tuntevasi.


    • 7+13

      En kyllä ikinä vastaisi profiiliin, joka on ollut netissä 6 vuotta (tai edes toista vuotta). Kannattaa ihan oikeasti poistaa se välillä muutamaksi kuukaudeksi ja tehdä sitten kokonaan uusi (ja parempi).

      Itse olen tehnyt ja teen jatkossakin n. 3 kuukaudeksi profiilin ja ellei siinä ajassa löydy mitään, poistan sen. Heti kun uuden laittaa sitten jonkun ajan päästä (kuukausia, kaksi, enemmän), alkaa sivulla taas vilkastua. Monet kun hakevat ne "uudet" hakuna.

      • 5 + 35

        Niin, ja sitten joutuu sillä uudella profiililla tai miksei vanhallakin käymään uudelleen läpi samat ihmiset, jotka on tehneet uuden profiilin. No ei mitään järkeä.


    • ikisinkku37

      Mulla oli profiili yli 4 vuotta suomi 24 ses. En saanut yhtään vastausta sinä aikana kun profiili oli mulla. Kertoo vaan sen tettä naamvärkillä on väliä. Ei naiset taviksille

    • weeddoo

      Tuossa neuvoa mikäli intoa riittää, löytyy alunperin toisaalta:

      Aloittajan ongelma on rajautua Suomeen. Itse käytin noin kymmenen vuotta vaimon etsimiseen.

      Aloitin ravitoloista, Eurosinkuista, netistaä Suomessa ja viimein netistä maailmalla. Vasta kun siirryin viimeisenä oljenkortena tuohon monen mainostamaan "reppana ulkomaa" nettiseikkailuun niiin ovet aukenivat, sillä siellä todella on mistä valita.

      Sen kun aloittaa kirjoittelun niin kyllä se nopeasti selviää mikäli toinen pää kinnostaa. Varmuus löytyy Skypellä tai Mesellä jutellessa ja on muuten mukavaa ajankulua. Lisänä saa suuren matkailu- ja ystäväverkon vaikkei muuten osuisikaan kohdillleen. Tosin se kyllä tuosta maailmanlaajuisesta tarjonnasta löytyy ennemmmin tai myöhemmin.

      Aivan huikea kokemus jota en antaisi mistään hinnasta pois.

      • T äh `?

        Siis mitä muuta sait kuin tietsikan käyttökekemusta ja juttuseuraa?


      • weeddoo
        T äh `? kirjoitti:

        Siis mitä muuta sait kuin tietsikan käyttökekemusta ja juttuseuraa?

        Vaimon sain kolmisen vuotta sitten ja lapsikin on jo vuoden ikäinen.

        Ei tietokoneen käyttökokemusta vaan rutiinikäyttöä. Sen oikean löytäminen on se mikä vaatii arvostelukykyä, sen kehittäkööt jokainen itse.


    • tavallinenprofiili

      Mulla ei ole edes kuvaa,ja 2 päivässä ,tuli heti flitti naiselta,juteltiin sinä iltana 4 tuntia,2viikon päästä tavataan,niin että kyllä sitä seuraa löytyy,mullekun on tärkeintä millainen ihminen on kokonaiseuutena,ei mitkään,paino ja ulkonäkö,pinnallista ajatella,no jollekkin se tärkeää ei mulle,meillä natsas jutut heti.

    • rjuhani67

      En tiedä olenko myös satumaisen onnekas näillä nettitreffeillä, sillä nyt noin kuukaudessa näyttää löytyneen sellainen nainen, jonka kanssa päästää tutustumaan paremmin ja katsomaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nainen itse oli deiteillä muutamia päiviä. Yhden aloitusviestin laitoin naisille ja siihen ei koskaan vastattu. Kaksi naista lähestyi minua, molempien kanssa treffit. Ensimmäisillä treffeillä ei kumpikaan lämmennyt toiselle, mutta nyt toisilla kipinä syttyi molemmin puolin.

      Sen vielä lisäisin, että molemmat naiset tiesivät mitä halusivat ja me tavattiin pari - kolme päivää ensimmäisen viestin jälkeen.

    • Getrichs

      > Kiva lukea lehdistä ja kuunnella ystäväpiiristä näitä juttuja, että yhä useampi löytää
      > toisensa netin treffipalstoilta.

      Nimenomaan. Ja kun tuntuu siltä, että treffipalsoilta ei enää kukaan löydä ketään, paitsi vänkäämään asioista.

      Taitaa vaan olla niin, että suomalaiseen kulttuuriin tämä ei oikein ole toimiva tapa.

      Lähettele viestejä, flirttejä jne. mutta kukaan ei oikeastaan halua edes vastata.
      Esitellään omaa profiilia jonkinlaisen "työpaikkahakemuksena" erilaisine vaatimuksineen.

      • Onnstnt

        Ei muuten pidä paikkansa.

        Treffipalstalla aloittaminen on ihan omasta ja toisen mielestä kiinni. Jos molempia kiinnostaa ja kumpikin on tositarkoituksella liikkeellä, juttu etenee varmasti. Tietysti olettaen että kumpikin on aikuinen, itsetunto kunnossa oleva ihminen.

        Juuri sen vuoksi tämä sopii meille metsäläisille, että pääsee suoraan juttusille yhden ihmisen kanssa ilman muiden häirintää. Netissä yleensä vängätään vaikka mistä mutta suhdeasioissa ihmiset ovat suorempia ja suomalainen rehellisyys palkitaan. Ainakin minulle on käynyt näin. ;-)


    • IlahtunutYli50

      Loin oman profiilin alkukesästä ja lähetin aloitusviestin 4:lle naiselle. Kahdelta meni pupu pöksyyn heti parin viestin jälkeen, minne lie katosivat, kolmas oli pitkään mukana mutta ilmoitti sitten kohteliaasti, että hänellä on jo toinen ja neljäs halusi ensin kuvan (itselläni ei ollut kuvaa) ja sen jälkeen ehdotti, että vaihdetaan puhelinnumeroita, teimme niin koska jo tässä vaiheessa katsoin hänet luottamuksen arvoiseksi ja tällä hetkellä olemme viettäneet osan lomistamme jo kimpassa ja meillä tuntuu olevan paljon yhteistä tulevaisuutta ajatellen.
      Profiilini sain 6 asiallista viestiä, joihin pistin kohteliaan vastausviestin, ja kymmenkunta epäasiallista viestiä, osa huonolla suomella kirjoitettuna, ennenkuin poistin profiilin näkyvistä.
      Olen itse 50 ja mielstäni profiiliteksti oli ihan asiallinen, viestejä tuli enemmän kuin edeltäkäsin odotin eli kyllä täältäkin asiallisia kumppaneita löytää jos on tarkkana. Kannattaa katsoa se vieraskirja ensin...

      • kuuroille korville

        Voisi ehkä auttaa, jos jotenkin olisi rajattu aloitusten määrä vaikka viiteen / kk. Ilman kiertoteitä kuten uusien profiilien tekoa. Silloin jokaisen olisi pakko keskittyä oikeasti kiinnostaviin kohteisiin ja olisi varmaan helpompi päästä läpikin.


      • kuuroille korville
        kuuroille korville kirjoitti:

        Voisi ehkä auttaa, jos jotenkin olisi rajattu aloitusten määrä vaikka viiteen / kk. Ilman kiertoteitä kuten uusien profiilien tekoa. Silloin jokaisen olisi pakko keskittyä oikeasti kiinnostaviin kohteisiin ja olisi varmaan helpompi päästä läpikin.

        Lisätään vielä sellainen ehdotus, että uusista aloitusviesteistä vain yhteen voisi vastata kerralla. Vastaus aloittaisi busy-vaiheen, joka olisi näkyvissä myös profiilissa. Sen aikana uusia aloituksia ei saisi ja vanhoihinkaan ei pystyisi vastaamaan. Busy-tilan saisi pois poistamalla aloitetun keskustelun.

        Tätä tarvitaan, jotta netin luontainen pelailu vähenisi. Se valitettavasti kumpuaa helposti myös todelliseen elämään, missä helposti alkaa myös pyörittämään useampaa sessiota samaan aikaan. Luontaisesta kiltistä ihmisestäkin saattaa kasvaa valehteleva peto. Nimittäin pian sitä huomaa, että voittoprosentti on helpointa nostaa kun ei jää odottelemaan vatuloijia.


    • jfkfkfkfkfk

      Minäpä olen onnistunut saamaan pillua kahdeksalta kymmenestä naisesta kuvattomalla profiililla aikanaan vuonna 2008.Enään se ei tunnu onnistuvan millään.Oikei okei myönnetään että kaikki eivät olleet mitään kauniita mutta oli joukossa pari helmeäkin :D

      • ifkfkfkfkf

        Koko homman juju on seuraava.Katso joku silmää mielyttävä nainen ja että olette suunilleen samalla aaltopituudella.Viestittele viikko pari, kerro kuinka kaunis hän on ja mitä nyt kaikkea hölynpölyä naiset haluavatkin kuulla.Tarjoa puhelin numeroasi varovasti kierrellen.Ole yhteydessä puhelimitse noin viikko.Tapaamista ei kannata sopia minnekkään tylsään kahvilaan päivällä vaan perjantai lauantai noin klo 00.00-03.00 kun molemmat ovat lähdössä baarista kotiin ja ovat kännissä.Älä vedä liikaa viinaa ja jos olet viikonloppu käyttäjän muiden päihteiden osalta niin jätä stimulantit kokonaan pois.


        Kukkaa voi polttaa mutta ei sitäkään pari kolme tuntia ennen tapaamista.Kun saavut tapaamis paikkaan olet jo illan aikana viestitellyt daamillesi miten haluat tänä iltana vihdoinkin päästä juuri hänen viereensä "nukkumaan".Daami alkaa humalan noustessa ja illan kuluessa lämmetä ajatukselle.Jos ja kun pääset hänen asuntoonsa sisälle pääset myös todennäköisesti daamin sisälle.Kuulostaa hankalalta mutta tämä on suht helppoa.En ole mikään komea mies vaan keskitasoa ehkä jopa allekkin.Jos minä onnistun tässä lähes aina niin niin onnistutte tekin.

        Ja muistakaa!Älkää valitko kaikista kauneimpia vaan sellaisia joihin on realistiset mahdollisuudet.Joskus kannattaa koittaa kuitenkin sitä kauneinta.Älkää valitko kaikista epätoivoisimpia koska heistä voi olla hankala päästä eroon.


      • jdjfkkfkkf
        ifkfkfkfkf kirjoitti:

        Koko homman juju on seuraava.Katso joku silmää mielyttävä nainen ja että olette suunilleen samalla aaltopituudella.Viestittele viikko pari, kerro kuinka kaunis hän on ja mitä nyt kaikkea hölynpölyä naiset haluavatkin kuulla.Tarjoa puhelin numeroasi varovasti kierrellen.Ole yhteydessä puhelimitse noin viikko.Tapaamista ei kannata sopia minnekkään tylsään kahvilaan päivällä vaan perjantai lauantai noin klo 00.00-03.00 kun molemmat ovat lähdössä baarista kotiin ja ovat kännissä.Älä vedä liikaa viinaa ja jos olet viikonloppu käyttäjän muiden päihteiden osalta niin jätä stimulantit kokonaan pois.


        Kukkaa voi polttaa mutta ei sitäkään pari kolme tuntia ennen tapaamista.Kun saavut tapaamis paikkaan olet jo illan aikana viestitellyt daamillesi miten haluat tänä iltana vihdoinkin päästä juuri hänen viereensä "nukkumaan".Daami alkaa humalan noustessa ja illan kuluessa lämmetä ajatukselle.Jos ja kun pääset hänen asuntoonsa sisälle pääset myös todennäköisesti daamin sisälle.Kuulostaa hankalalta mutta tämä on suht helppoa.En ole mikään komea mies vaan keskitasoa ehkä jopa allekkin.Jos minä onnistun tässä lähes aina niin niin onnistutte tekin.

        Ja muistakaa!Älkää valitko kaikista kauneimpia vaan sellaisia joihin on realistiset mahdollisuudet.Joskus kannattaa koittaa kuitenkin sitä kauneinta.Älkää valitko kaikista epätoivoisimpia koska heistä voi olla hankala päästä eroon.

        Niin ja tässä pyörityksessä voi tietysti pitää monta naista samaan aikaan.Liian montaa ei kannata pitää koska muuten menet sekaisin mitä olet valehdellut kenellekkin.


    • diipadaapadaapa

      Pariin otteeseen pidin profiilia näkyvillä ja sittemmin päädyin naimisiin yhden kanssa. Onnellisena yhdessä. Suomi24 treffit voi siis toimia. Ei pitäs rajottaa ettimistä yhteen paikkakuntaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe