Helppiä tyttöskeittarille! Ollie & Kickflip & Poppari

Hjjelp!

Eli viime syksynä innostuin skeittaamisesta ja opettelin kaikki perusjutut (pysymää siinä laudan päällä ja ottamaa vauhtia yms.)
no sitte tänäkeväänä aattelin alkaa opettelee ollieta ja ostin sitte kunnolliset skedekengät ja tilasin laminasta completen jaja rupesin harjottelee.. eihän se aluks mitenkää onnistunu mutta sitte ku tarpeeks harjottelin nii kyllä se sieltä nyt lähtee iha hyvi :D
mut ongelma on se että osaan ton ollien vaa paikoiltaa ja heti jos koitan tehä sitä vauhista nii en uskalla/osaa tehä sitä kunnolla vaa ku yritän tehä sitä nii siitä tulee iha pikkune eikä tail ees lähe maasta ilmaan.. ja sit ku yritän sitä ollieta nii ku hyppään nii se lauta menee vaa eteenpäi jja ländään sit siihe tailin päälle.. eli miten ton ollien vois oppia sillee kunnolla et sais korkeemmalle vauhista ja ländäis trukkien eikä tailin päälle? joo kiiitti jo etukätee ja toivottavasti ymmmärsitte.. :D

nno sit se kickflip nii se ei onnistu mulla sitte yhtää vaa aina ku yritän sitä nii mun tasapaino heittää oikeelle (oon regular) enkä saa ländättyä siihe trukkien päälle ja se lauta lähtee jonnekki iha sika kauas vasemmalle, mut saan sen kuitenki pyörimään :D ja tässä kickflipissä se ongelma et mite saisin itteni ja sen laudan pysymään samassa kohassa enkä ite lähtis oikeelle ja lauta vasemmalle jonka seurauksena ländääminen on aika vaikeeta..

no popparin tekniikan osaan, se on mulle helpoin temppu näistä mut mulla on semmone ongelma et ku teen sen nii en uskalla ite hypätä eteenpäin sen laudan päälle.. pelkään vissii et se lauta luistaa mun alta jotenki pois.. en oo siis koskaa vielä uskaltanu ländätä popparia, edes paikaltaan. vauhdista en uskalla yrittää varmaan ikinä. tässä varmaan auttaa aika pitkälle se että pitäis vaan ottaa itteä niskasta kii ja yrittää vaa ländätä sitä mutta oisko jotai muita vinkkejä?

13

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • semmosta.

      Yritä rullailla semmosta aika hidasta ja rauhallista tahtia, laita jalat oikeelle kohdalle ja keskity... muuten en osaa neuvoa. Jos pelkäät kaatumista, voit tietenkin käyttää suojuksia tai hankkia sellaiset. Tavallisesti skeittaajat ei streetillä pidä suojuksia, mutta jos oikeasti haluat oppia skedeemään ja pelkäät kaatumista niin ei ehkä ole muita vaihtoehtoja. Myöhemmässä vaiheessa skedeystä laudan päällä tottuu olemaan paremmin eikä yleensä pelota yhtä paljoa.

      Jos vaikka kokeilisit vaan aluks rullailla jonkin aikaa ympäriinsä niin varmaan tottuisit lautaankin paremmin.

      En tiedä minkä ikäinen olet, mutta skedeys valitettavasti vaatii aika paljon rohkeutta varsinkin tytöiltä ja myöhemmässä vaiheessa jos ja kun alat opettelemaan reilejä, tulet väkisinkin kaatumaan vähän väliä. On kuitenkin siistiä että skedeet, se on tytöillä aika harvinaista. Muista kuitenkin, että skeittaus on pohjimmiltaan fiilistelyä, eikä sun väkisin tarvi opetella semmosia juttuja mitä et uskalla tai halua edes yrittää.

      Niin ja vielä tuosta olliesta niin paras tapa saada korkeempi ollie on yrittää hyppiä erilaisten (matalien) esteiden päälle tai ylitse, mutta valitettavasti tätäkin varten joudut ensin opettelemaan ollien ensin vauhdista kunnolla, muuten lennät nenillesi.

    • Hjjelp!

      Jooo kiitti! :) Ja tuo et kyllä mä sen laudan päällä hyvin pysyn, oon nyt kesällä käyttäny sitä semmosena kulkuvälineenä nii oppinu tuon hallitsemisenki paremmin :)
      Ja tosiaan, oon 15v.
      Ja tiiän senki että jos menee kavereitten kans skeittaamaan, niin oppii paljon nopeemmin, mutta ku oon tyttö nii paljon isommat paineet mennä ku pojilla, vaikka pojat on pyytänykki mua niitten kans..

      Eikai sitä muu auta ku mennä vaan harjottelemaan :D Tästä se lähtee! :D

      • semmosta.

        Hieno homma! Rohkeesti vaan kundien sekaan jos pyytää sua mukaan sessareille. Jos ne on rentoi, niin ne auttaa sua oppimaan uusia juttuja ja kannustaa sua eteenpäin.

        Ei kuitenkaan kannata heti lannistua siitä, jos jätkät vetää pahempia juttuja kuin sä ite, skeittaus nimittäin vaatii tosi paljon harrastajalta, varsinkin kun mennään enemmän teknisiin ja isompiin juttuihin. Pääasia on kuitenkin, että on hauskaa.


    • skeittari<3

      Ite oppisin kickflipin sillee et otin jostaii tukee esim. katutolppa, koskä pelkäsin sillo ländätä kickflipin mut sit ku pidin tukee ni onnistuu ja sit se rupe onnistuu flatiltäki. Mut jatka harjotteluu ja toivottavast oli apuu!

      • Hjjelp!

        joo pitää kokeilla tota !: ) jja kiitti avusta!: ) ei muutaku huomenna taas harjottelee :D -->


    • -

      Slams will make you stronger...

      • toistaja

        no oon ite 12-vuotias tyttö ja haluiin oppii ollien. Mulla on kaveri joka myös on tyttö ja me aina skeitataan mut rupee ketuttaan ku se on mua niin paljon parempi!! Miten voisin oppii nopeesti saman tasoseks


    • -

      Kato paljon skedevidoita netistä. Erityisesti hidastusvideoista oppii hyvin. Kirjoitat vaikka youtubeen "how to ollie" tai "how to kickflip, pop-shove it" etc. Sitten kun oot sisäistänyt temput ja miten ne tehdään niin sitten vaan rupeet harjoitteleen ahkerasti vaikka useamman tunnin päivässä.

    • Auttajapro

      Kun vedät ollien vauhdista niin pistä painoa eteen/etujalalle niin saa ländättyä sen.

      Popparissa jalat vaan pitää pakottaa yksinkertaisesti siihen laudan päälle. Poppariakin voi harjoitella jonkun tuen kanssa.

      Ja flippiä ei kannata vielä edes harjotella. Harjottele ollie ensin kunnolla että osaat sen tekniikan mitän pitää hypätä ja sitten voin opetella flippiä.

      • Auttajapro

        Niin ja sitten vielä se että se tasapaino kehittyy kun harjottelee vaa tarpeeks paljon.
        Sitten flippi ei lähe päin honkia.


    • kaikki muijat

      Vetäkää hardflip lateflip El Toron gäpistä.

    • asdffffdfdfdf

      Ite oon skedenny 1kk ja veän iha vitusti kaikkee trikkii. Nii kyllä jos harjottelet nii se rupee pikkuhiljaa toimii. Harjoitus tekee mestarin!

    • toistaja 2

      okeijj!! Kiitti kaikki neuvoista oon jo edistynyt vähän ja sillee!! Kiitti!! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe