Viiltely

outo5675981498

Hei! Miten ja millä te viiltelette? Olisko jollain jtai kuvii? Olis kiva kuulla kans syit miks viiltelet. Ja kuin usein?

27

2126

Vastaukset

 • ite viiltelin joskus ja arvet näkyy vieläki et se on säälittävien hommaa itsekki tajusin ku säälittävä olin ollu :/ ne taas joil on todettu masennus tai mielenterveyshäiriö niin se on valitettavaa mut sellaseenki voi hakee apua.. Älä lapsi kysy viiltelystä se on huono asia

 • Ite tykkään viillellä, koska se rauhottaa ja siitä saa semmoista eräänlaista nautintoa. Unohtuu kaikki ne kauheet asiat mitä joutuu päivittäin kestämään. Se on ikäänku semmonen nollaustapa. Viiltelen veitsillä ja saksilla kun oon yksin himassa. Oon viillelly reisiä ja kylkiä, koska se on paljon parempaa kun niitä ei nää kukaan.

  Joskus olin tyhmä teini ja tein semmosia "huomionhakuviiltoja" käsivarsiin, et kaikki näkee ja rupee heti selittää et "voi ei onko sulla kaikki kunnossa" mut sit tajusin et se on säälittävien tyhmien teinien hommaa ja lopetin sen.
  Ammattiviiltelijät viiltelee omaksi iloksi, eikä sen vuoksi että saatais huomiota.

 • Mä viiltelin. Lopetin. Alotin uudelleen.
  Oon ex-anorektikko masennuspotilas.
  Nyt kuitenkin sain sen lopetettua mut sivuvaikutuksena
  on se et sorrun siihen aina joskus, sitä kyl tapahtuu harvoin.
  Toinen sivuvaikutus on se, et ainaku meinaan sortuu, nii
  estän sen sil et lyön itteeni päähän. Ööh... Ei normaalia?
  Lopeta se helvetin viiltely koska pilaat elämäs!

 • viiltelen, koska mun on tosi paha olla, kotona aina ongelmia ja väkivaltaaki on. Koulukiusausta ja muutenki ihmiset jotka oon tuntenu monta vuotta jo on käskeny mun tappaa itteni. Mul on tosi paha masennus, mut en oo kertonu siit ku mun parhaalle kaverille. Siis vuoden alus se oli vaa iha semmost kynsil naarmutteluu, eikä tullu verta, mutta ny se onki sit nii et sillonku teen nii teen kunnol... mun reidet on täynnä järkyttävii arpii ja haavoi.. ja vertaki tulee aina kunnol.. Tartten apua... mut en haluu et viraanomaset saa tietää täst ku noi sossut on muutenki meijä perhees kiinni..

 • Mä en koskaan tule tajuamaan viiltelyä. Miks helvetissä mä satuttaisin itteäni? Vaikka olisi millanne olo, niin sitä en tekisi. Se on säälittävää, joten älä heranjumala sentään kysele tommosia!

  Jos aiot viillellä, niin tee se v*ttu vaikka tyynyllä. Siitä ei jää jälkiä ja kiität siitä itteäs myöhemmin. :P

  • Lyhyesti: se on usein tapa peittää huono psyykkinen (eli henkinen) olo tai ahdistus. Toisinsanoen korvataan henkinen kipu fyysisellä. Itse en siis ole viiltelijää, muiden syiden vuoksi joudun näihin asioihin perehtymään.


 • Kuulostat erittäin huomionhakuiselta henkilöltä.. Eli siis jos et saa viiltelystä minkäännäköistä nautintoa suosittelen aloittamaan vaikka jonkun rakentavamman harrastuksen - toisaalta jos saat suosittelen hakemaan jonkintyyppistä apua. Voitko kuvitella henkilön joka on perheenisä/äiti ja viiltelee plus ylläpitää ja nauttii elämästä?

 • En tiedä mitä tehä oikeesti, mull on aikki ihan perseellään D:
  Mua kiusataan koulussa, koska oon erinlainen, ja en ole päässyt vielläkään vanhempien erosta yli, vaikka ei siitä ole paljoa aikaa, isäni uusi naisytstävä tuli 2 päivän sen jälkeen kotiimme, ja hän on todella ärsyttävä ja luulee olevansa heti äitini ja komentelee minua.
  Helpotusta saan viiltelystä, ja tiedän kyllä, että ei ole järkevää viillellä, mutta minua se helpottaa.
  Haluisin mennä sisäoppilaitokseen mutta vanhempani eivät minua sinne päästä, ja he eivät tiedä että viiltelen, kunnes perjantaina sitten oli terveystarkastus ja ja terveydenhoitaja huomasi viillot kädessäni, ja käski minun mennä kuraattorille.
  Menin kuraattorille ja hän soitta lastensuojeluun, ja nyt joudun käydä lastensuojelukeskuksessa vanhempieni kanssa.
  Minusta tuntuu että pahensin vain kaikkien olotilaa, mutt olin jo itsemurhan partaalla, sillä yksi läheisimmistä ihmisistä minulle kuoli eilen.
  En tiedä mitä tehdä. Minusta tuntuu että äitini masenutuu ja hän väittää että viiltely oli hänen vikansa, mutt ei se ole niin.
  Miten hänet saisi ymmärtämään ettei se ole hänen vikansa?
  miten pääsisin tästä eteenpän?

 • Noh...välilä..silllo ku on paska fiilis. Joskus saksilla, terillä...koska elämä on perseestä

 • Saatanan kusipäät! Lopettakaa se viiltely! Ette helvetti hyödy siitä mitään! Joo joo huu "kipu on ainoa ystävä", "antaa hyvää oloa" ja vitut mitään anna. Te vaan ruokitte sitä huonoa oloa. Viiltelylle ei ole mitään helvetin syitä...

  Plus kattokaa Cannibal Holocaust

 • älkää vittu jaksako sanoo viilteilijöille et se on säälittävää ja ette tajuu sitä koska et SÄ voi tajuu sitä jos sul ei oo masennusta tai itsetuhoisuuden oireit!!!!!! me jotka viiltelellään nii haketaan jonkulaist apuu siihen pahaan oloo... et pitäkää vittu teijän turpanne kii , aamen !

  • puhut asiaa... jos sulla ei oo kokemusta niin turha tulla aukoo päätäs tänne ja sanoo et se on lapsellist.. jos et tajuu sitä kuinka vaikeeta siitä on päästä eroon ni älä tuu sanoo yhtää mitää.!!!


 • Kaikki nuoret naiset tulkaa La 15.2 klo 18 Jumalan kohtaamisen iltaan. Fredrikinkatu 39 C 22. Jumala antaa elämän ja et koskaan tule oleen enään sama!

 • Minä olen viillellyt ja viiltelen silloin tällöin. Mutta ei kannata. Kun kerran kokeilee, tuntuu että viiltely auttaa aina. Viiltelen saksilla, veitsillä ja terottimen metalliosalla. (se onkin terävä) Mutta älä viiltele, hanki apua. Eikä huomioon kannata viillellä, se on noloa ja säälittävää.

  • Ja viiltelykö ei ole noloa ja säälittävää?


  • Hehehoro kirjoitti:

   Ja viiltelykö ei ole noloa ja säälittävää?

   Jotkut kokevat pahaa oloa ja halua kokea kipua, se ei ole säälittävää vaan se on joillekkin ihmisille helpotus.


 • No, mä runkkaan sillee et vedän pippelii ylös ja käyn sen kans vähä alhaal. Runkkaan oikeel kädel.

  • Siis tyylisi on aivan mahtava, voisitko kertoa siitä vielä hieman lisää?

   Tais tulla vähä väärään kategoriaan, tämä pehmopornosi.


  • Mä söin eilen käpyi?


 • Jos oikeasti olisit ahdistunut, et tarvitsisi siihen viiltelyä.
  Jos oikeasti haluaisit kuolla, tappaisit itsesi ja onnistuisit siinä.
  Jos oikeasti vihaisit itseäsi, miettisit syyn sille ja korjaisit asian.
  Jos oikeasti sinulla olisi paha olo, puhuisit ongelmistasi jollekin aikuiselle.
  Jos joskus järkiinnyt ja kasvat aikuiseksi, tajuat miten lapsellista viilteleminen on.
  Viiltely on pelkkää huomion kerjäämistä ja draamahakuisuutta.

 • Tiedoks vaa, et mä en ruve laittaa et miks viiltelen ja et millä viiltelen. Se on mun asia, ja se ei kuulu sitten taas sihulle. Se kuuluu vain mun perheelle, ei ventovieraalle kuten sä.

 • Viiiltelen koska mul on ollu aiks ksuan masennus, ja siis teen lasin siruilla sit viel joskus leipäveitsellä kun olen yksin. Mutnjoo, lasin siruilla joka päivä.

  • oon 13 v aloin viiltelee 12 v ja syynä oli yksinkertasesti vaa ku piti päästä jotenki eroo ahdistuksesta ja stressistä eihä se jälkeen päin auta mutta siin kohtaa ku sun ihosta tulee vaa verta nii on aika mahotonta stressaa mistää. ja ite oon ollu puhtaan noin 6kk eli en oo viillelly mut sit reilu pari viikko sit aloin taas viillellä ja ite siis viiltelen nilkkaan ja käytän partaterää. mut en viiltele sen takii et yrittäisin tappaa itteni vaan haluun vaan huomioo. haluun et joku huomais mun viillot ja pyytäis vaa vaik juttelee tai sanoo et "kannataisko käydä kuraattoril puhumas" tai jotai ku en uskalla kertoo vanhemmillekkaa


 • Täällä kommenteissa kakki suorastaan leuhottavat "ongelmillaan" ja rypevät itsesäälissä. Se että ei osaa hankkia ystäviä tai kaveri sanoo haista vittu, ei ole kiusaamista ja se, että äiti tukistaa ei ole perheväkivaltaa.

 • Miten se on huomion hakemista jos niitä jälkiä ei koskaan näytä tai niistä kerro kenellekään? Miks kukaan viiltelis ja satuttaisi itteensä jos ei siitä ite sais jotai ilman että kertoo ikinä kellekkää? Mulle viiltely ei oo huomion hakua. Se vaan jotenkin tuntuu hyvältä(?) jos sitä tarkemmin miettii niin onhan se aika sairasta. Ennen ajattelinkin niin. Että viiltelyssä ei oo mitään järkee enkä tosiaan ymmärtäny miks joku tekis niin. Mä en viiltele mitenkään syvältä ja yritän välttää mitään isompia arpien syntymistä. Silleen vaan että vähän tulee verta. Kerran jo lopetin mutta nyt tuli taas sellanen olo että haluais eli ei siitä kovin helposti pääse eroon. Älkää siis alottako jos vaan mitenkään pystytte:)
  Ja tosiaan ihan vaan sheiverin terillä oon vedelly, mutta vielä kerran sanon, jos mitenkään mahollista niin älä viiltele. Älä ainakaan syviä jälkiä tee. Musta se on ihan okei että vähän naarmuttaa ihoo mutta mieluummin et tee sitäkään.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.