kyyhkyn metsästys

minä90

kuka aikoo mennä ampumaan kyyhkyjä 10.8.... mistä löytyy parhaat passi paikat...?? mikä panos on paras kyyhkyselle???? ite sain viime vuonna elokuun kymmenentenä päivänä seitsemän kyyhkyä mun yksi piippuisella 16cal pyssyllä.. ja aion mennä huomenna yhen ladon työ passiin kello neljä::::....

13

714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seeppeli 77

      meen kanssa aamulla kyttään. Käytän Winchesterin Super speed Extraa 2.9mm, 40g lataus. Ase benelli nova 12/89. Viime vuonna sain kuusi. Onnea jahtiisi.

      • Arthur

        Winsun special pigeon 36g/2,7mm toimi
        aika hyvin. 168 kpl reppuun muutaman hengen porukalla. Oli aika hyvä lento...


    • Anonyymi

      Ei edes pesimisrauhaa anneta! Ahneet huvilahtaajat!
      Oksennusreaktio teidän ala- arvoisuutenne takia.

    • Anonyymi

      Miten ampua kyyhkyjen lahtaajat, he sopivat uudeksi lajiksi vähentää..
      viaton lempeä hopeanhohtoinen rakkauden ja rauhan lintu sepelkyyhky on ihailua ja rakastamista varten olemassa, ihana lintu. Kaunis, hellä, herkkä pyhä lintu. Pitää suojella sepelkyyhkyjä hulluilta huvitappajilta..
      Sama koskee suloisten vesilintujen lahtaajia, sorsat poikastensa kanssa haluaa olla rauhassa, pehmeät kiltit ihanat olennot.. miten varjella luonnonrauhaa hulluilta lahtaajamaanikoilta jorka ajankulukseen murhaa kauniita viattomia jo muutoin hädässä olevia lintuja! Moni laji katoamassa, ihmisen takia! Miten eliminoida ihmisiä?

      • Anonyymi

        Tulet trollaamaan metsästys palstalle ja kun sulle vastaa niin poistatat heti viestin.🤣 Tunnistettuhan sinä olet palstan vakkari yötrollaaja, vaikka et nimimerkilläsi kirjoitakaan.
        Erikoista kun asiattomista viesteistäsi tekee ilmon, niin niitä ei silti poisteta, mutta sinulle vastatut viestit lähtee kyllä. No palstan metsästysvastainen modehan on jo tunnettu ilmiö ja tiedossa sekin, että on usein myös trollien takana.


    • Anonyymi

      Miten voitte ampua kaunista rakkauden lintua!!! Idiootit.

    • Anonyymi

      Kuinka monta lempeää viatonta rauhan lintua olette murhanneet, rikolliset!
      Ne kuhertelivat hellästi oksilla, katsokaa rakastavia sepelkyyhkyjä kun hellivät toisiaan.
      Ihailkaa, rakastakaa. Kupumaitoa poikasille, kumpikin on emona, huolehtivia., Hopean ja lilan hohteisia, kaulalla valkea kaunis hengellinen seppele. Pyhän hengen lintu, rakkauden ja rauhan symboli. Mitä lempein hellyttävin suloisin lintu!!
      Kuinka monta orpoa, leskeä, haavoittunutta! Olette rikkoneet luonnon rauhan, olette syyllistyneet joukkomurhaamiseen. Viattomien pyhien lintujen joilla elämisen oikeus.
      Teidät tulisi tappaa, ja karman lain mukaan niin se tuleekin menemään: väkivaltainen kivulias loppu. Kun ei osaa rakastaa ja kunnioittaa elollista vaan oma ahneus ja ego ja tunnevammaisuus ja empatiakyvyttömyys varjostaa koko maailmaa.
      Oppitunti: alkakaa ihailla sepelkyyhkyjen rakkaudellisuutta, kauneutta, hienoutta, lempeyttä ja kauneutta. Rakastakaa, suojelkaa. Rakkauden energiaa. Buddhalainen ei tapa kärpästäkään. Koska kaikki on ykseys. Mitä teet muulle elolliselle teet itsellesi.
      Mitä kaukana te olette universumin henkisistä lainalaisuuksista ja Sielusta. Te automaattiset koneihmiset. Säälisin ellen inhoaisi.

    • Anonyymi

      Suomen lakiin on tulossa pykälät eläinten oikeuksista.
      Tappaminen harrastuksena ja huvina, ilman että välttämätöntä, tulee olemaan
      erittäin negatiivinen asia yleisessä ajattelussa ja jopa laissamme sitä pidetään haitallisena. Aiheeton kärsimyksen tuottaminen eläimille.
      Kenen vain eettisen ihmisen järki sanoo saman.
      Bird Lifen kannanotoissa jo julkisesti aivan sama! Sepelkyyhkyillä on poikaset pesissä syyskuuhun ja ei saisi tappaa! Moni vesilintu sukupuuton partaalla ja ei saisi tappaa.

    • Anonyymi

      Ja ei voida poistaa koska en kehota väkivaltaan vaan kehotan rauhaan, luonnon rauhan ja eläinten kunnioittamiseen, suojeluun, rakastamiseen eikä tappamiseen.Kehotan aseiden laskemiseen. Eläinten rakastamiseen ja ihailemiseen. Meditatiiviseen tarkkailuun hiljaa miten hienoja ja ihmeellisiä ovat linnut, miten herkkiä ja hyviä, viisaita.
      Sensijaan tulisi poistaa viestit joissa hekumoidaan tehokkailla aseilla, asemerkeillä, tappokeinoilla, tappojuonilla ja raatojen määrillä ja muulla kehottamisella ja kannustamisella runsaampaan murhaamiseen..

      • Anonyymi

        Aiemmassa kommentissasi puhuit ihmisten tappamisesta kuinka tekisit niin jos voisit. Tuo on suoraan poliisi asia ja voidaan tulkita jopa kansanryhmään kohdistuvana uhkauksena.
        Kuten kommenteistasi näkee te äärivihreät ette eroa yhtään perustaja maanne saksan natsisaksan toiminnasta. Eli kaikki mistä te ette pidä pitää kieltää ja väärämielisiä uhkaatte kuolemantuomiolla. Tein viestistäsi poliisille ilmoituksen joten saat varautua yhteydenottoon uhkauksesi perään.


    • Anonyymi

      Universaalisesti kyyhkyt, myös sepelkyyhkyt ovat esiintyneet kirkollisissa ja hengellisissä yhteyksissä pyhän hengen symboleina. Viestintuojina taivaista.
      Raamatussakin. " Olkaa viattomia kuin kyyhkyset..."
      Rakkauden lintu, kyyhkyläinen. Rauhan symboli. Myös lintuna rakastava, lempeä, haitaton, kiltti, hyvä. Totean objektiiviset tosiasiat. Mutta maailma on raadollinen paikka. Hyvät ja viattomat joutuvat aina uhreiksi, heikommat ja pienet. Jotkut katsoo etuoikeudekseen tuhota elämää ilman mitään syytä. Nälkä meillä ei ole vaan ollaan ylipainoisia. Sepelkyyhkystä kun kynitään sen kauniit hopeanlilat höyhenet ja sen pieni herkkä pää katkaistaan kaulasta, sen lumenvalkoisen seppeleen kohdasta, ei paljoakaan syötävää, ei kissalle riittäisi. Mutta sen ainulaatuinen oma kaunis elämä on riistetty, sen kiltti sydän on pysäytetty, sen elämänhaluinen rakastava sydän on puhkaistu ja vedelty verisena veitsellä irti jätepussiin...

    • Anonyymi

      sepelkyyhky, suosituin riistalintu, niitä lahdataan 350 000 joka syksy Suomessa..
      Euroopassa vielä enemmän. Kiintoisaa miten rauhan ja rakkauden lintu on vainotuin.
      Edes vihattu pulu ei ole systemaattisen joukkotappamisen kohde. Suuri osa linnuista saa olla rauhassa, kasvattaa rauhassa poikaset, iloita kesästä, elämästä, olla rauhassa ja rakastettu rauhassa,,, kultasydäminen jumalainen sepelkyyhky on vainotuin. Tämä on rajaton vääryys. Kirjoitan rakkaudesta, rakastan sepelkyyhkyjä.

      • Anonyymi

        Susitrollimme jälleen öyhöttämässä väärällä palstalla.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe