Kiiskeä loukattu

sivustaseuraaja87

Joonas Kiiskeen on kohdistunut selkeitä kunnianloukkauksia tällä keskustelupalstalla ja saattaa olla että asia vielä viedään satakunnan käräjäoikeuteen asti. Kunnianloukkauksen merkit täyttyvät sillä Joonaksen yksityiselämästä on lauottu totuuksia julkisesti mutta nämä totuudet ovat omiaan vahingoittamaan hänen imagoaan. Joonas on oikeasti todella pidetty mies Raumalla ja tänne ovat kirjoitelleet kateelliset, mahdollisesti kaverittomat ja joka tapauksessa säälittävät henkilöt Joonaksen koirista ja autosta rumia juttuja.

12

814

Vastaukset

 • Punttimiehet vastuuseen puheistaan. Taitaa olla jo löysät puntissa?

 • Kuka Joonas Kiiski ?

 • Se on kai se Vastarannan Kiiski?

 • Liiskeä koukattu. Mutta kuka tietää missä?

 • Isokokoinen punttimies ja baaripullistelija, yleinen naurunaihe.
  Ajelee maasturilla ja omakotitaloa vartioi suuret koirat.

  • Saatanan vesilihas se on. Voimaa ei lain. Muistakaa et ei se koko vaan laatu.


 • Isokokoinen = hormooni pommi ?
  baaripullistelija / yleinen naurunaihe ... niitä löytyy aina.
  ajelee maasturilla... onko se joku meriitti ?
  koirat vartioi... mitä ?

 • Voi Joonas parkaa jos ei ego kestä kritiikkiä! Omalla käytöksellään varmasti ansainnut kaikki kommentit ja mielipiteet. ei varmastikkaan Rauman pidetyin henkilö...

  • En tunne henkilöä josta kyse on, enkä tiedä miten on loukattu mutta jos kyseessä on todellinen henkilö ja hänestä puhutaan loukkaavasti siten, että nämä puheet ja henkilö johon puheet kohdistuvat tunnistetaan, on kyseessä kunnianloukkaus sekä mikäli puhutaan tosiasioista tämän henkilön kohdalla tulee kyseeseen myös yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Jos kyseessä on julkisuudenhenkilö, niin keskustelut julkisen virkansa tms tiimoilta harvoin täyttävät kunnianloukkauksen tunnusmerkistön.


 • Olisit Lagerbom pysynyt vain siellä U:gin foorumilla selvittelemässä omia perhe-
  sotkujasi. Eiköhän Kiiski(kuka sitten lieneekään) selviä omin avuin hengissä
  tästä myllytyksestä.

 • Sama meno jatkuu edelleen mutta isopää öykkäri ei tajua että maailma muuttuu ja portsarit ei aina pelasta sitä ennen kuin kärhämä alkaa ja joonas pääsee pullistelemaan että portsari pelasti vastustajan. Ollut nykyään vastaanottajan roolissa ja jopa huomattavasti pienemmät painanut kuonoon kun ihmiset tajunneet et ei siinä öykkärissä ole isoa kuin koko. Sitä hyväksi käyttäen ala-asteelta asti leikkinyt johtajaa ja sielläkin taisi jo ekat pienemmät pojat pyyhkiä joonaksella katua, liekö siksi niin vähän tukkaakin päässä ollut

  • Menkääs nyt lapset ulos santalaatikolle leikkimään tai ajelemaan mopoautoilla.
   Henkilökohtainen julkisesti loukkaaminen nimellä on lapsellista, rikollista ja sairasta. Sellaisen tekijää ei tule sääliä, vaan pistää naamavärkki sellaiseen uskoon ettei tunne itseään kun sairaalasta herättyä katsoo peiliin.
   En tunne kyseistä henkilöä mutta kaikki sympatia hänelle. Vedä päähän heti ensimmäistä aukojaa, äänitallennin rintataskuun hurisemaan että on näyttöä suunsoitosta, saattaa auttaa jos tulee oikeusjuttu.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös