Missä naisten ja lasten ahdistelun ongelmajäte Late piileksii ?

Kohta tuo jämsäläinen vanha autotrokari, sekä naisten ja lasten seksuaalinen ahdistelija on ollut poliisia paossa jo kaksi vuotta. Eiköhän rotta ala kolostaan löytymään, kun tuon jätteen löytymisestä maksettaisiin muutaman tonnin "löytöpalkkio"?
Ilmoita

Et löydä mua ikinä.
Ilmoita
Me isopalkkaiset Kaipolan SKDL-henkiset paperimiehet olemme valmiit tekemään Latelle vanhan Ystävyyden ja Toveruuden merkiksi viimeisen maanpäällisen palveluksen.

Kun mennään seuraavalle ryyppyreissulle Suureen ja Mahtavaan, niin otetaan vanhaan lommoiseen Ladan öljypohjaan krematoriosta Laten tuhkat mukaan ja kipataan ne Viipurin asemalla vessan pönttöön. Tatjaana laskee vielä pisut päälle ja näin Late lähtee ikuiselle ja päättymättömälle matkalle Vanhan Kunnon Neuvostoliiton aikana rakennettuihin viemäreihin. Tämä jos mikä on todellista yystävyyttä ja TOVERUUTTA.
2 VASTAUSTA:
Se ruttu kylkinen lada jossa jakopää rallatti oli kyllä minun eikä minkään pedofiilin!
Akfs kirjoitti:
Se ruttu kylkinen lada jossa jakopää rallatti oli kyllä minun eikä minkään pedofiilin!
Oli niitä pedofiilillakin monta.
+Lisää kommentti
Kukahan rasvais tän mun nahkaisen lippalakin valjasrasvalla vielä ennen viimeistä voitelua ? Löytyykö mistään puliämmää, joka silittäis vielä prässit näihin mun hiihtohousuihin ennen uuniin laittoa ?
Ilmoita
Heh Heh Latehan on voidellut tehtaan renkien rouvien haarukoita vuosikymmenet..
heh heh....jne
Ilmoita
Eikös tämänhetkinen tilanne ole paras mahdollinen, ei tarvitse ko herraa varoa alaikäisten eikä yksin kulkevien naisten.

Tuuraajia tuntuu olevan Jämsän seudulla riitäävästi jos on uskomista lehtien kirjoituksiin.

Sirkan Baarin ympyrään voisi laittaa vanhanajan häpeäpaalun jossa kyseiset lapsiinsekaantujat istuisivat jalkapuussa.
Ohikulkijat voisivat heitellä mädillä kananmunilla ja tomaateilla, olisi ainakin ruokailupuoli taattu.
Ilmoita
Kukas tää tämmönen Late on? Joku kylä legenda tarina?
1 VASTAUS:
Uusi
Se on Talvisodan aikaan nuorena poikana Suomeen tullut evakko Helylästä, mikä jäi hävityn sodan jälkeen Neuvoliitolle, eli nykyiselle Venäjälle.
+Lisää kommentti
Sehän on jo sota-aikana luovutetusta Karjalasta tullut evakkona tänne päin... syntynytkin ennen sotia. Valitettavasti tuo arvoton hylkiö asettui Jämsään asumaan. Oli jo 1970-luvun alussa autotrokarina siinä Gasthousen (siihen aikaan Matkakoti Jämsä) takapihalla, joka on Lidlin ja Rautatieaseman kiertoliittymän vieressä. Vajaa-älyisen näköinen vanha hoikka vaalea äijänheppara, joka kulki Jämsässä vielä joku aika sitten nahkainen lippalakki päässä ja 1960-luvun hiihtohousut jalassa.
Ilmoita
Late asuu nyt joenrannassa rivitalossa, mutta tosiaan taitaa olla sama mies, jota Lauri Ahokas tuossa edellä kuvaili. Ei vaiskaan!

Mutta kaippa ao. henkilö on muuten tiedossa. Ei me nyt viittitä ensimäisenä mätää kananmunaa heittää. Nyky nuoret naisetkaan eivät ole ihan puhtaita pulmusia. Ei heiltä ikää kysytä, jos seuraan tuputtautuvat.
Ilmoita
Taitaapi olla ihan toiveajattelua kodallasi nuo nuret tytöt, kyllä ne papat erottavat pojista.
Ilmoita
Kyllä vanhakansa oli niin mielinkielin Latelle kun vielä kylällä pyöri eipä kukaan käskenyt painua sinne, paitsi nyt kun ei näy.
1 VASTAUS:
Kyllä nyt Hellylän suurta lahjaa vuoromiesten rouville parjataan kun ei oo paikalla. Kun taas ilmestyy turvat pysyy kyllä kiinni.. heh heh
Kaikki pitkät paprumihet taitaa olla LaTen tekeleitä. Joten hiihtohousut jalkaan vain. Hehehe.
+Lisää kommentti
Hei sinulle uhooja, ota huomioon papan ikä, siitä vanhuksesta ei ole vastusta edes Sortavalan aseman vessan paperin jakajalle,
Joka on halvaantunut aivoverenvuodon jälkeen, joten turvansoitto jatkuu vaikka "kunungas" palaisikin valtakuntaansa.
Ilmoita
-kyllä se late oli täys kusipää ja ketku, jolla aina oli mielessä metku. ja kaukaa ei ole haettu nimensä nappi-late jolla osuutta varmaan ko. hepparan outoon ja perin kummalliseen käytökseen. vieläköhän sillä on pikku pistooli turvanaan..kuten muillakin vastaavilla konnilla..
1 VASTAUS:
Huumaavia nappeja se Late käytti jo 70-luvun alussa. Sen pistoolissa on kyllä paksu piippu, mutta se on nykyään jo ihan velttona, eikä sieltä piipusta lennä enää voimalla yhtään mitään... kusta vaan sieltä tipoittain tippuu...
+Lisää kommentti
Tästä asiasta ei saa puhua Jämpsäläisten kuullen enää...
Ilmoita
Mikäli tämä Late karjalan evakko olisi seksi rikoksiin syylliseksi epäiltynä niin eikös poliisi osaa tai uskalla miestä etsiä? vai suojeleeko se evakkoaan? jokin tässä koko stoorissa on nyt vinksallaan.
Se että hänellä on oikea ruuti ase ei ole yllätys niin moni on sen nähnyt ja asetta esitelty tarkoituksella että sana ja maine aseesta leviäsi ja pitäsi pelkoa yllä ja siten koskemattomuuttaan. tähän kun lisätään Nappit niin paketti on sellainen arvaamaton lataus joka pitää edelleekin loitolla.
1 VASTAUS:
Ei sillä lerppamunalla ole enää voimaa edes etusormen koukistukseen, että jaksaisi sen ikivanhan Akka-Mauserin liipaisinta vetää. Piippukin on siitä tussarista jo niin loppuun ammuttu, että luoti on poikittain jo metrin päässä piipun suusta.
+Lisää kommentti
Kyllä kai se poliisi osaisi ja uskaltaisi miestä etsiä, mutta kun ei taida olla syytä. Se juttu on kai jo vanhentunut. Että se siitä.
Ilmoita
Tässä koko stoorissa on vinksallaan tänne paskaa kirjoitelleiden pölvästien ylivilkas mielikuvitus, joka on pahasti riistäytynyt heidän hallinnastaan.
1 VASTAUS:
Joo,annetaan kurttuniskan vanheta rauhassa!
+Lisää kommentti
Kyllä se räähkä pitäis vielä kerran lippalakissaan ja hiihtohousuissaan Patalahden baariin raahata ja kerätä ympärille koko 60, 70 ja 80-luvun sakki sille nauraa räkättämään paskaista naurua, niin kuin se itse aikoinaan muille teki.
1 VASTAUS:
Tämä sallittakoon ja pierua sekaan
+Lisää kommentti
Oliskohan jo aika antaa olla laten rauhassa, eikös nuo haukkujatkin ole kohta haudan partaalla kaikki. On väärin haukkua ketään nimellä. Menneet on menneitä. Eiköhän ole tekonsa jo kärsinyt, liekö hengissäkään enää.
Ilmoita
Vai rauhassa pitäs antaa elää.. se mitä minulle teki jätti ikuiset traumat. Kärsiny on muutki ku se, eihän se ees ole vielä joutunut vastuuseen teoistaa
Ilmoita
Käytettyjen Autokauppa on sellaasta...joskus osuu huonoja yksilöitäkin.
Ilmoita
Kaikilla evakoilla ja jälkeläisillään on ase minkä ihmeen takia? no sen vuoksi kun tulee tehtyä monenlaisia asioita ja saattaapi olla että pelko seuraamuksista on se syy miksi ase on oltava ei väliä luvallinen tai luvaton ja näin se vaan on.
Ilmoita
Hmm....
Ilmoita
olis hieno vetää turpaan tuota raiskaajaa.
Ilmoita
Onko Helylän evakko-lerppamunalta jo rahat vähissä? Mikä on, kun ei enää ajeta Jämsästä mustalla Dodge Chargerilla joka päivä Jyväskylään lounastamaan? Vai onko huumepillerit jo lopussa? Ennen tämä arvoton hylkiö meuhkasi turpa selällään Patalahden Essolla pilleripöllyssään kahvilan pöydässä ja suuri lauma paikkakunnan surkeita tyhjännaurajia meuhkasi vieressä, kun halusivat pysyä Laten suosiossa. Ei muuta kuin uuniin vaan ja tuhkat Viipurin aseman vessaan...
2 VASTAUSTA:
On se ollut kova luu ,kun vieläkin ahdistaa tollasia velliperseitä.
Sarkkeri kirjoitti:
On se ollut kova luu ,kun vieläkin ahdistaa tollasia velliperseitä.
Ihmettelen myös miten ripsetön kurttuniska saa kaipausta aikaan. Taatusti ollut suosittu!
+Lisää kommentti
Kenet muka raiskasi? Kertokaa faktoja pelkän kateellisten haukkujen sijaan!
Ilmoita
Kyllä kaipolan kommarien 80 luvun rouvat vielä haikeena Latee muistelee..ex anoppikin vieläkin huokailee...oli se ihana mies..
Vaik huonoja autoja ukolle myi.
Late myi velaksikin kun paperimiehellä ei aina massia ollut.Rouvat hoiti korot.
Ilmoita
Otetaan Helylän evakolta senkka nenästä, jos kohdalle sattuu...
Ilmoita
Muistan kun iskän Ladan nokkaketjun rallatus loittoni kun yöksi kaipolaan.
Äitee hermona suki tukaansa ja komensi nukkumaan.pian alkoi kuulua jykevä v8 jyminä.
Ilmoita
Paljon ja monelle on hän ikäviä aiheuttanut...
Ilmoita
Mutta antanut myös iloa ja riemua paljon koska näin hartaasti ja jatkuvasti muistellaan.
1 VASTAUS:
Uusi
Hartaasti muistellaan juu... silitetään päätä niin että luu paistaa, kun kohdalle sattuu...
+Lisää kommentti
Uusi
Faija antasit olla...sehän meni umpeen kuin veneenjälki.
Ilmoita
Uusi
Heh, heh... eipä tainnut kurttuniska maksaa "työuransa" aikana työeläkemaksuja? Nyt kärvistelee häpeissään piilossa toisten nurkissa 780 € kuukaudessa käteen tulevalla takuueläkkeellä. Saahan sillä piimää ja hampparin käyrää kuukaudeksi, mutta Chargerilla ei enää lähdetä Jämsästä Jyväskylään ruokatunnilla syömään. Joskus elämä kusettaa...
1 VASTAUS:
Uusi
Meillä eläkkeellä olevilla Kaipolan paperimiehillä sen sijaan ei tuota köyhyyttä ja kurjuutta tunneta, mitä kurttuniskainen nappi-Late joutuu nykyisin häpeissään toisten nurkissa kärsimään. Ilmariselta tulee joka kuukauden ensimmäinen pankkipäivä 3000 € puhtaana käteen.
Vähän joulumieltä sentään tahdotaan me parempiosaiset ihmisetkin Latelle suoda. Tuossa on pihalla koiran kaluama luu, mistä se ei ole vaivautunut ihan kaikkia lihoja kaluamaan. Sen voisi Latelle antaa jouluksi, sekä ne vähän uunissa palamaan päässeet joulupiparkakut, mitä koirakaan ei suostunut syömään. Pääsi piparkakut uunissa vähän palamaan, kun vaimon kanssa nautittiin XO-konjakkia piparkakkujen paiston aikaan. Juu... ei ole Late käynyt meillä koskaan edes yövuoron aikaan, kun vaimo on kovasti allerginen semmoisille 60-luvun hiihtohousuille ja rasvaiselle lippalakille, mikä on rasvaantunut amerikkalaisten romuautojen alla könytessä öljyä tihkuviin öljypohjan tiivisteisiin.
+Lisää kommentti
Uusi
Late oli 1930-luvun haittamaahanmuuttoa.
Ilmoita
Uusi
Heh heee ole sinä siinä uskossa..!
Ilmoita
Uusi
Olisit Late tullut jo silloin 1960-luvulla tänne Kaipolan paperitehtaalle reilujen paperimiesten porukkaan. Nyt tulisi Helylän evakollekin joka kuukausi rahaa pankkitilille enemmän, mitä vanhana eläkeläisukkona ehtii käyttämään. Ne on nyt Latelta Chargerilla ajot ajeltu... kun ei oo Latella sitä rahhoo...
Ilmoita
Uusi
Tules Late kaakelitalolle, niin laitetaan sulle valtion kihlat ranteisiin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä naisten ja lasten ahdistelun ongelmajäte Late piileksii ?

Kohta tuo jämsäläinen vanha autotrokari, sekä naisten ja lasten seksuaalinen ahdistelija on ollut poliisia paossa jo kaksi vuotta. Eiköhän rotta ala kolostaan löytymään, kun tuon jätteen löytymisestä maksettaisiin muutaman tonnin "löytöpalkkio"?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta