huutokaupat.com kaupan peruminen

alv24

Moi! Onko mahdollista ettei pysty enää tarjouksen hyväksymisen jällkeen perumaan kauppaa? tuli erehdys ja tarjosin tuoteesta hinnan jolla jäi minulle. ainut että alv lisättiin vielä tarjouksen päälle jota en huomannut tarjousta tehdessä. otin ylläpitoon yhteyttä vastaus pitää maksaa, muuten saa syytteen maksamatta jättämisestä, petoksesta jne.

45

14618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarjoisitko

      huutokaupan idea on että tarjous on sitova. Jos ei olisi niin kuka vaan voisi tarjota mitä sattuu ja perua, eihän siitä nyt mitään tulisi.

      • Ville.

        "huutokaupan idea on että tarjous on sitova."
        Monesti on lehdissä kerrottu, että netistä ostetulla tavaralla on palautusoikeus, jos myyjänä on liikeyritys. Miksi tämä ei koskisi nettihuutokauppaa? Jos myyjänä on yksityishenkilö, tätä mahdollisuutta ei välttämättä ole, ellei myyjän kanssa päästä sopimukseen.


      • Anonyymi

        Nyt on mahdollista...


    • 100% pystyy

      Kyllä kauppa mahdollista perua. suomen laista löytyy kaksi eri pykälää mihin vedota. voihan se myyjä sanoa mitävain ettei tarvitsisi kauppaa purkaa.
      käyttäjätunnukset varmaan poistavat jos peruttaa monesti huudot.

    • pekka

      Näissä nettihuutokaupoissa on muutama ongelma. Suomen lainsäädäntö on puutteellinen näiltä osin ja kuluttajansuoja olematon. Kuluttaja-asiamiehen mukaan mistään piilovirheestä tai hämärästä alkuperästä on vaikeaa päästä sopimukseen, jos myyjä on vilpillisin aikein liikkeellä (mitä esim. huutokaupat.com sivulla valitettavasti tapahtuu). Kaupasta siis pääset eroon, kun reklamoit välittömästi.
      Huutokaupat netissä perustuu pitkälti maahan hämärästi tuodun tavaran myymiseen ilman takuuta tai selvyyttä alkuperästä, joten ennen tarjouksen tekemistä harkitse ainakin kaksi kertaa, ennekuin teet tarjousta! Katso myyjän vastuu( olematon) ja ostajan velvollisuudet (maksettava 2 pv sisällä ilman mitään suojaa tai selvyyttä alkuperästä). Varo siis!

      • Jukkkaaa

        Mitähän kuluttajansuojaa mielestäsi kuuluu konkurssitavaran huutolauppaan?


      • HuutokauppaKuningas
        Jukkkaaa kirjoitti:

        Mitähän kuluttajansuojaa mielestäsi kuuluu konkurssitavaran huutolauppaan?

        Missä tuossa nyt konkurssitavarasta puhuttiin?
        Näissä huutokaupoissa yritysten (omani mukaan lukien) on helppo päästä eroon "paskasta" tavarasta.
        Huomaat kalliin vian koneessasi -> huutokauppaan myyntiin ja avot sinne meni, eikä ostajan tarvi perään huudella!


    • kysyin poliisilta.

      Kauppa peruuntuu automaattisesti jos sitä ei maksa. Vasta maksun maksettuasi kauppa on lainvoimainen.

      Älkää missään nimessä maksako jos vähänkin epäilette petosta tai että tuote on huonommassa kunnossa kuin myyjä on antanut ymmärtää.

      Kalliimmissa kaupoissa kannattaa aina käydä tarkastamassa kohde ennen kuin maksaa, vaikka huuto olisi jäänyt vahingossa käsiin.

      • Opetelkaalakia

        Kauppa on lainvoimainen huudettuasi tuotteen ja samalla olet ehdot hyväksynyt jos jätät maksamatta joudut vähintäänkin maksamaan asiallisen vahingonkorvauksen. Jos se huutokauppa jännittää niin ei kannata osallistua ja valittaa, jos yhtään järkeä päässä niin kalliit tuotteet voi käydä ennalta katsomassa ja kunnon toteamassa ei huutonsa jälkeen. Jos huutokaupan tuote on mahdollista päästä ennalta tutkimaan ja jättää tarjous paikanpäällä niin silloin ei voida soveltaa edes etämyyntilakia vaan suomen huutokauppalakia joka ei paljon suojaa tuo.


      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta olen huutanut asunton kun kävit katsomassa se oli kin ruuma monta rwmontti edessä En ajo maksaa ne remonttin syystä


    • fafafafaf

      Kannattaa tutkia ilmoitus tarkaan, että löytyykö sieltä mitään virhettä. Oli tuossa parangon huutokaupattavassa mersussa ilmossa tehoksi 306 Kw vaikka oikeasti on 306hv. Tällaiseen on sitten hyvä tarttua.......

      • :::

        Myös tuollainen kävisi: 306 Kw ei tarkoita mitään. 306 kW jo tarkottaisi. :)


    • HuutokauppaKuningas

      Näissä huutokaupoissa yritysten (omani mukaan lukien) on helppo päästä eroon "paskasta" tavarasta.
      Huomaat kalliin vian koneessasi -> huutokauppaan myyntiin ja avot sinne meni, eikä ostajan tarvi perään huudella!

      • vahinko kiertoon

        Ja tätä "paskaa" tavaraa riittää näemmä muutenkin kuin viallisten koneiden muodossa.

        Kuvittelin, että tavalliset toimistotarvikkeet, astiat ja muut vastaavat olisivat myyntikuntoista tavaraa. Erehdyin! Nyt varastossa 11 laatikkoa turhaa rojua, jonka jälleenmyyntiarvo pyöreät nolla! Käsittämätöntä, että uusi pakkauksissa oleva tavara voi olla niin huonolaatuista. Luultavasti saatu 2-laatua Kiinasta halvalla?

        Taidanpa laittaa nämä myös huutokauppaan niin saa joku muu roinat itselleen vaivoikseen. Tarjosin jo hyväntekeväisyyteen, mutta ei niillekään kelvannut edes ilmaiseksi.


    • Varovainen_huutaja

      Olen myös seurannut huutokaupat.com touhuja. Siellä tavaran myyjät huutavat omia tuotteittaan ja nostavat näin hintoja. Sama tuote saattaa löytyä heti uudestaan huudettavana.

      Ihmettelen etteivät ihmiset googlaa vähän ja selvitä hintoja esim.
      Tarvike/ yleiskaappi lukittava 3 kpl erä (uusia/käyttämättömiä) hinnat nousevat pilviin. Noita kaappeja saa esim. http://www.rtemotorsport.net/shop/index.php?id_product=1058&controller=product
      hintaa 140€ sisältäen alvin.

    • Ebayer

      Tollanen huutokauppa jossa myyjällä ei ole mitään velvotteita, vain ostaja velvoitetaan kakenlaisiin sitoumuksiin on mielestäni hyvän kauppatavan vastaista.
      Ei tuli mieleenkäännostaa mitään huutokaupat.com tai vasaranalla nettihuutokaupoista. E-bay,stä olen ostanut satoja kertoja ja ongelmatapaukset on n 5% ostotapahtumista ja nekin on saatu selvitettyä tyydyttäväeti yhtä lukuunottamatta.
      Huutokauppaan sisältyy aina ostajan riski ja noissa suomen huutokaupoissa riski haisee niin voimakkaasti että älkää hyvät ihmiset menkö tohon vedätysjunaan mukaan.

    • veli vileeni

      Katkeis nämä sulovileenit oikein kunnolla niin rupeais huutokauppojen hinnat putoamaan,ovat meinaa ihan pöhvelin hintaista romua ostamassa.

    • en osta enää

      Uusi/käyttämätön ei tarkoita että toimii.. ostin raivaus sahan se toimi 2 minuuttia ja meni moottori paskaksi eikä muutakun roskiin koko vehje.

    • Törppölandia

      Suomalaiset ovat varsin kummallinen populaatio. Mstä lie Venäjän vallan alla Turun toreilla kehkeytyneistä geeneistä johtuen kun kyseessä on ns. huutokauppa laitetaan aivot narikkaan ja aletaan aivan kuten puna-armeijassa homma etenee...huutamaan.
      Vieruskaverille höpötetään silmät kiiluen "kun halvalla saa..."
      Huutokaupat.com sivujen idea lienee kaikille tåysin selvä ja ken ko. arpajaisista huonon saa voi olla erittäin tyytyväinen koska se olisi voinut olla vieläkin huonompi.
      Kuten edellä joku mainitsi ko. sivut ovat vain Sulo Vileeneille.

      • katuva

        Olet oikeassa, mutta osaatko vastata kysymykseen koskien huutokaupan peruutusta?


    • voittohäviö

      mitäs kun myyjä peruu kaupat? Kävi niin että huusin kohteen (liian?) edullisesti, niin myyjä perumaan jollain aivan typerällä tekosyyllä. Lapsellista touhua.. mitä tuosta muuta voi kun antaa negaa.

      Ja muutenkin huutonetissä ärsyttää tyypit jotka eivät viitsi kauppojen jälkeen antaa (posit) palautetta.

    • Asiaa tunteva

      Kuluttajakaupassa on ilmoitettava kokonaishinta veroineen.

    • Viisastukaa

      LUKEKAA IDIOOTIT KAIKKI MYYNTI EHDOT ENNEN KUN HUUDATTE.
      Maksa heti mitä olet huutanut.
      Tollaisia pässejä on maailma täynnä, aletaan jälkikäteen valittaa.
      Pappikaaan ei kohta voi vihkiä kun joutuu vastuuseen jos muija on horo.

      • Penaalin terävin

        Tai toimi niin kuin nimimerkki Jeeeppp oli toiminut ! Lukekaa mitä oli kirjoittanut kun oli mennyt huutamaan jopa 50€ tuotteet ja nyt kaduttaa ja valittaa täällä sitä että haluaa perua huutonsa. Penaalin terävin kynä siis...


    • Palautteet hn:ssä.

      Voihan niitä myyjän palautteita katsoa ennen huutoa, jos on kymmeniä/satoja pelkkiä positiivisia palautteita niin alkaa olla jo melko hyvät mahdollisuudet onnistua huutokaupassa.
      Kyllähän se jo kertoo paljon myyjän luonteesta.

    • Jeeeppp

      Huusin 2 hylsysarjaaHinta50 alvi pakkaus maksu rahti.yritän perua siellä vailla 100 euroa kaupan purusta.Vittu mitä huijausta.En maksa..

      • Kaduttaako

        Eli olit siis huudellut huviksesi päissäsi ja nyt kaduttaa joten yrität perua kaupan ?
        Onkohan tuo nyt ihan fiksua... Huutokaupassa vastataan omista huudoista ja maksetaan ne kiltisti. Siellä on hyvin selkeästi ilmoitettu huutokaupan säännöt ja ne kannattaa lukea ennen kuin alkaa huutamaan sillä kysymyksessä ei ole mikään Zalandon verkkokauppa.


      • Tepsukakka

        Huutokaupoissa yms. muualla missä myydään kuluttajille, ilmoitetaan ne hinnat myyntihintoina eikä siten että lisäillään jotain prosentteja päälle. Kanadassa on kaupassa hinnat verottomina ja loppuhinta kassalla arvoitus.
        Miksei huutokaupat.com:ssa voi näyttää todellista hintaa ja alla eroteltuna? Siksi koska muuten ei tapahtuisi näitä vahingossa huutoja.


    • mitätähänänn

      meinaatko että huusit 2 hylsysrj 50 e plus alv
      ja loppusumma oli siis 100e
      näinkö se meni
      kuka veti välistä

    • Jekku65

      Jos huudat, sinä maksat ja murkinat pois! Jos et halua tai jos sinulla ei ole rahaa, älä huuda! Jätä nämä hommelit pelimiehille ja mee muualle työhön!

    • hessusavo

      UUNIVUOKA tuli huudettua , postissa sain erilaisen kuin kuvassa oleva matalemmilla reunoilla jota kuitenkin väitettiin koodeineen oikeaksi tuotteeksi , mut parin päivän kuluttua sivuille tuli myyntiin sama saamani vuoat nyt nimellä UUNIPELTI. jassoo vasso kuut

      • Asijantuntija

        Älä osta mitään rihkamaa huutokaupat.comista. Mitään alle 100€ tavaraa ei kannata sieltä ostaa. Heidän provisio-osuus on niin suuri, että nuo on aina jotain Kiinakamaa tai muuta hämärää. Ei myyjät tee sillä rihkamalla mitään voittoa ellei vähän vilppiä harrasta... Osta uunivuokasi mielummin vaikka tori.fi:stä.


    • Pelimiesnyt

      Huutokaupat ei ole pöljiä varten!!!!

    • Se_on_nimenomaa

      Pöljiä varten, ostajia siis. Ei kai kukaan täyspäinen sieltä rihkamaa huutele.

      Joskus seurailin, kun auton tuulilasikamerasta huusivat 200€ alv ja samaa tuotetta Tokmannilla 50€ sis.alv. Googlatkaa hyvät ihmiset, mitä sama tuote muualla maksaa

    • Hyötymenekki

      Miten voi olla niin tyhmiä ihmisiä olemassa, etteivät tajua huutokaupan ideaa???

      Liikkeet myyvät tavaraa sitä kautta paljon edullisemmin, kuin muuta kautta. Eli ainoa hyöty liikkeelle on varaston nopeampi kierto. Kate jää pieneksi jos ollenkaan, mutta liike toimii siinä toivossa, että volyymi synnyttää loppujen lopuksi voittoa.

      Ostajan hyöty taas on se että hän saa tavaran paljon edullisemmin kuin muuten saisi.

      Ei se kaupan peruminen ole paras eikä halvin keino huutajalle. Parasta on loppujen lopuksi että panee myyntiin sen tavaran. Voi olla että sillä tavalla jää jopa enemmän käteen, mitä itse on maksanut.

      • Huutokauppakannattaa

        Höpönkukkua aina on ollut niin ja tulee jatkossakin olemaan, että huutokaupassa tavarasta saa enemmän kuin missään muualla.


    • ostaja

      Haiskahtaa tämä Huutokaupat.com :n toiminta. Toisaalla myyvät tavaraa suoraan edullisemmin, ja huudattavat todennäköisesti itse Huutokaupat.com sivuilla poskettomiin hintoihin... ikävää että on tällaista toimintaa, mutta oppia ikä kaikki ...

    • voiteitänillittäjiä

      Huutokaupat.com tarjoaa yrityksille ilmoitustilaa ja nettihuutokauppaohjelman. Jos sieltä huutaa paskaa, niin peiliin pitää katsoa. Sama kuin huutelisi Tinderille, tai Eiittikumppaneille, että liian rumia treffejä tuli kahville, tai soittaisi Giganttiin, että teiltä ostetusta televisiosta tulee ihan paskaa ohjelmaa....

      Itsellä useita onnistuneita ostoja ja myyntejä takana, ja muutamia joissa annettu voittava tarjous ei riittänyt. Mutta sekin kuuluu pelin henkeen. Liikaa ei pidä tarjota, eikä ihan ilmaiseksi kannata antaakaan.

    • Huutomies

      Älkää köyhät osallistuko huutokauppoihin! Jättäkää nämä hommat pelimiehille!

    • Anonyymi

      Tänne vaan reklamaatiot ja nykyisin tuotteen myyjä on huutokaupat.com eli lopullinen vastuu on heillä mitä siellä myydään.

      Lisätietoja:
      Santtu Poutanen, toimitusjohtaja, Huutokaupat.com, 050 438 0974, [email protected]

    • Anonyymi

      Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

    • Anonyymi

      Markkinaoikeuden tekemän päätöksen mukaisesti 25.1.2021 alkaen voi huutokaupoissa tekemänsä kaupan perua 14 vuorokauden sisällä. Se on kyllä mielestäni ihan oikein. Niin se pitää olla, tottakai kun miettii asiaa terveellä järjellä.

      Siinä mielessä ostaminen huutokaupasta muuttuu turvalliseksi, mutta uskon että kovinkaan moni ei halua enään myydä tuotteitaan huutokauppojen kautta jostain kumman syystä :):):).

      Että se siitä kauppamuodosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe