paras assassin's creed peli?

eli olen siis jo pelannut ekan assassins creed pelin joten älkää edes vaivautuko sanomaan sitä ;) . Eli jonkun näistä peleistä haluaisin ostaa: ac2, ac brotherhood, ac revelations tai ac3 . eli kertokaa omia kokemuksia peleistä, mistä piditte eniten ja tälleen. Olisin myös kiitollinen jos EI tulisi mitään juonipaljastuksia kun tosiaan oon vain ac1:n pelannut ;) kiitos jo näin etukäteen

26

2065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,

      kaikki hyviä

      • mutta jos pitäisi valita yksi, niin minkä valitsisit?


    • xcvtewsdgfdgh

      AC2: Brotherhood on omasta mielestäni paras. Siinä tunnelma on jotenkin niin täydellisesti kohdallaan.

    • hihapyssy

      mun järjestys:

      - ac2: brotherhood
      - ac2
      - ac3
      - ac2: revelations

    • ylhäältä alaspäin?

    • acfani

      Itse pidän brotherhoodista ja revelationsista

      Brotherhoodissa oli tarina oli kaikkein paras, mutta taas revelationsissa pidin maailmasta koska se konstantinopoli on vaan hieno ja siellä on todella tunnelmallista ja muutenki kiva liikkua katoilla ja tarina on siinäkin hyvä

      mistä taas en pidä on ac 3 siinä oli vaan kaikki jotenkin väärin eli tarina ja maailma ja muutkin asiat

      Mutta jos pitäs jompikumpi valita minkä vetäisin uudestaa ois revelations
      olen kyllä vetänyt kaikki assasins creedit yli 3 kertaa läpi paitsi kolmosen sen vain kaksi

      Tästä tulikin mieleeni, että taidan mennä pelaamaan revelationsin vielä kerran läpi ja multiplayeri revelationsissa on parempi kun kolmosessa.

      Ja vielä kyllä mä suosittelisin että pelaisit kaikki järjestyksessä koska tarina jatkuu jokaisessa eli missaat paljon jos hyppäät ykkösesta suoraan kolmoseen vaikka

      • Karamellijuna

        Brotherhoodissa on ihan mielettömästi sivutehtäviä ja muuta puuhailtavaa.


      • jäbä2

        Mitenniin jos skippaa ac3:Seen, mulla on se ja ac3 alkaa tavallaan alusta koska se ei liity paskaakaan ac3 tarinaan paitsi siin on ainoa ja sama Desmons Miles


    • hoiwoo

      mun mielestä 3 on paskaa koska on vaikeita tehtäviä

      assassin's creed brotherhood on paras

      • I<3AC

        Onhan niissä kaikissa vaikeita tehtäviä, pitää vaan yrittää tarpeeksi, käyttää range-aseita ja niinku suunnitella( esim. Kattoo vihollisten paikat ja mistä kannattaa hoidella että muut ei huomaa...


      • Connor24

        Mää vedin ac3 läpi 4 päiväs PS: tehtävät ovat muutes aika vaikeita minun mielestä saattoi mennä tunti jopa että sain yhden tehtävän mut yleensä menee 15-30 minsaa tehtäväs.


    • ostin tuon ac2:sen. kiitos vastauksista :) (ja saahan sitä toki edelleen omasta mielestään parhaan ac:n tänne)

      • Pelanna kaikki ac:t

        Tottakai ne assassin's creedit kannattaa pelata juonijärjestyksessä. Itse olen pelannut ne kaikki läpi. Ja se järjestyshän on tämä: ac, ac2, ac brotherhood, ac revelations, ac3 ja ac4. Omasta mielestä ac 4 on paras!


    • hbjbhbbjbhbh

      1. Assassin's Creed 2
      1.2. Assasin's Creed 2: Brotherhood
      2. Assassin's Creed 2: Revelations
      3. Assasin's Creed 3
      4. Assassin's Creed
      5. Assassin's Creed 4

      Nelonen oli mielestäni pettymys. Peli ei ollut oikeastaan mitään assasiinien tai salamurhaajien meininkiä vaan merirosvopeli. Mitään syvällistä juonta peliin ei sisältynyt, yksitoikkoista purjehdusta (joka tosin oli loistavasti toteutettu mutta hurjan tylsää) koko peli, tehtvät tylsiä, kaupungit tylsiä, surkea tekoäly, tylsät aseet, tylsä päähenkilö, huono tarina, helposti unohtuvat hahmot ja jostain kumman syystä pelin grafiikat olivat huonommat kuin missään muussa Assassin's Creedissä.
      Kolmosta olen pelannut vasta jokusen minuutin, eli se ei ole vielä kiveen hakattu.

    • Nothing is true...

      No omasta mielestäni tähän mennessä sarjan parhaat pelit ovat edelleen AC2 ja Brotherhood, en osaa sanoa kumpi noista olisi oikeasti parempi.
      Luulen että aloittaja itse on varmaan tähän mennessä jo ostopäätöksensä tehnyt, mutta jos jollakulla muulla on semmoinen olo, että pitäisi ostaa jompikumpi, eikä ole vielä mitään noista pelannut, niin luonnollisesti suosittelen kakkosta, koska Brotherhood on sille suoraa jatkoa, joten tarinasta muodostuu selkeämpi kuva kun pelit pelaa oikeassa kronologisessa järjestyksessä.
      Yleisesti voin suositella kyllä kaikkia tähänastisia Assassin's Creedejä. Kolmonen on kyllä selvästi muuta tähän astista sarjaa heikompi, muttei kuitenkaan missään nimessä huono peli ja olennainen jos haluaa selkeän kokonaiskuvan tarinasta.

    • Poika022

      Onhan kaikki AC:t hyviä, mutta en ymmärrä miksi AC3 on saanut niin paljon paskaa niskaansa. Sehän on juuri hyvä, paljon parempi kuin muut metsästyksen ja suuren luonnon takia. Tietysti AC4 oli myös loistava peli. Toivottavasti Ubisoft ei ole päättänyt karsia luonto elementtiä AC unitystä tai cometista. Se jää nähtäväksi!

      • Nothing is true...

        "Onhan kaikki AC:t hyviä, mutta en ymmärrä miksi AC3 on saanut niin paljon paskaa niskaansa."
        Omasta mielestäni AC3n kolme isointa heikkoutta ovat
        1) muihin sarjan peleihin verrattuna tylsempi miljöö; kolonialisti-Amerikan hökkelikyläkaupungit eivät yksinkertaisesti näytä paljon miltään ristiretkiajan "pyhän maan" nähtävyyksie ja renesanssiaikaisen Italian suurkaupunkien ynnä Konstantinopolin rinnalla, ja vaikka asuttamattoman rajaseudun männiköt ovatkin paikoin ihan näyttäviä, ne eivät ole tarpeeksi säväyttäviä ja monipuolisia korvatakseen aiempien pelien upeita kaupunkimiljöitä.
        2) heikompi historiallinen aikakausi/tarina; kulkee luonnollisesti käsikädessä heikomman miljöön kanssa. AC3n tarinassa on kiistatta hetkensä ja toisella läpipeluukerralla nautin siitä selvästi ensimmäistä enemmän, mutta kerronnaltaan se tuntuu ison osan ajasta enemmän lähes opetusohjelmamaiselta kuvaukselta Amerikan sisällissodasta, kuin varsinaiselta Assassin's Creed-peliltä, eikä aikakauden historiallisissa sivuhahmoissa ole näin suomalaisen pelaajan vinkkelistä yhtään Leonardo Da Vincin tasoista ikivihreää merkkihenkilöä. Lisäksi tarina lähtee liikkeelle omituisen hitaasti, peräti siihen pisteeseen saakka ettemme edes tapaa pelin varsinaista päähenkilöä (Desmondia ei tässä yhteydessä lasketa) kuin vasta tarinan neljännessä luvussa ja assassiinin virkaa tämä alkaa harrastaa tarinan ollessa jo liki puolivälissä.
        3) heikompi protagonisti; tätä ei varmasti kukaan AC3n ympärillä vellovaa keskustelua seurannut henkilö ole voinut välttyä kuulemasta. Minulla ei sinällään ole mitään suuren suuria antipatioita Connor Kenwayta kohtaan, mutten voi väittää etteikö hän olisi mielestäni selvästi vaisuin ja mitäänsanomattomin tähän astisista AC-protagonisteista, mitä alleviivaavat ikävästi paitsi se, että itseasiassa aloitamme historiallisen osion pelaamisen Connorin sijasta hänen huomattavasti räiskyvämmällä isällään Haythamilla (omat suosikkikohtani kolmosen tarinassa ovat muuten nimenomaan niitä missä pääsemme vuorovaikuttamaan Haythamin kanssa), myös koska Connorin oli pelin ilmestyessä tarkoitus astua protagonistin valokiilaan, jossa oli kolmen aiemman pelin ajan patsastellut Ezio Auditore, pelisarjan kiistatta tähän mennessä rakastetuin päähenkilö jonka saappaita Connoria huomattavasti kiinnostavammankin protagonistin olisi ollut vaikea täyttää.

        "Sehän on juuri hyvä, paljon parempi kuin muut metsästyksen ja suuren luonnon takia. Tietysti AC4 oli myös loistava peli."
        Omasta mielestäni metsästys oli silloin tällöin ihan hauskaa, lähinnä kohdatessani suurriistaa, joka saattoi Connorin äkätessään pistää pystyyn tappelun siitä kumpi heistä oikeastaan onkaan ravintoketjussa ylempänä, mutten kokenut sitä niin merkittäväksi lisäominaisuudeksi, että se olisi kauheasti lisännyt kolmosen pelattavuusarvoa. Suuremmasta luonnosta toki pidin, mutta kuten ylempänä jo totesin se ei mielestäni ollut riittävän monipuolinen tai kiinnostava riittääkseen korvaamaan aiempien osien historiallisten suurkaupunkien arkkitehtuuria. AC4 omasta mielestäni sen sijaan onnistuu tässä, koska luontomiljöö on eksoottisempaa ja vaihtelevampaa ja urbaani- ja luontomiljöö paikoitellen myös tukevat toisiaan hienosti. Ainoa asia jota jäin AC4ssa oikeasti kaipaamaan olivat aiempien osien katakombipuzzlet, jotka oli syystä tai toisesta jätetty Assassin's Creed-pelistä pois ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun ne AC2ssa esiteltiin. Ne ovat aina olleet yksi pelien kohokohdista ja yksi harvoista asioista, jonka AC3 toteutti yhtä hyvin kuin edeltäjänsä. Toivon mukaan näemme niitä vielä tulevissa peleissä.

        "Toivottavasti Ubisoft ei ole päättänyt karsia luonto elementtiä AC unitystä tai cometista."
        Tähän astisen perusteella sanoisin, että AC Unityssä tulee todennäköisesti olemaan luonnonvaraista miljöötä melko vähän, koska se sijoittuu kokonaisuudessaan Pariisin seudulle Ranskan vallankumouksen aikoihin, eikä tuolla seuduin tietääkseni ole kovin paljon urbaanimiljööstä erillään kasvavaa metsikköä, tai muita luonnonvaraisia alueita. Assassin's Creed Rogue (joka tunnettiin aiemmin projektinimellä Comet) sen sijaan pitää AC3n ja AC4n tavoin sisällään runsaasti luonnonvaraisia alueita Pohjois-Atlantin arktisten jäätikköjen ja River Valleyn seuduilla.


    • HaestaVittu

      Ac3 jumalauta connor tappaa kaikki kyläläsiten tappajat ja jos et pidä nie haesta vittu!

    • ac3 oli ok

      Itse kyllä tykkäsin AC3:sesta kovasti siitä huolimatta, että tykkäsin myös kaikista AC2:sista. Parasta siinä oli mielestäni humoristisesti toteutettu "homesteadin" rakentaminen, joka puuttui AC4:sesta täysin (tai no, todella tynkä sellainen siinäkin oli)!

    • 1234D

      Paras assassins creed on ehkä ykkönen mutta en tiedä saako siihen kauppaa tai ylipäätänsä uusia aseita haluaisin tietää koska se saa mut tuskailemaan :D

    • Hyviäovat

      Itselläni on brotherhood,black flag,Roque, plus olen pelannut 3 ja 2 läpi mutten omista niitä,ja kohta ostan varmaan unityn ja syndicaten eli uusimmat AC:t hyviä ovat kaikki

    • Aishahh

      Assassin's creed Syndicate on ehdottomasti ihan paras!!

    • PakkoRanttaus

      Ostin Originsin ja tämä on kyllä ehdottomasti kaikista huonoin. Peli on käynyt läpi massiivisen "dumbed down" -operaation, eli peli on tehty heikoimman lenkin ehdoilla. Loottia tulee joka tuutista niin, ettei voisi vähempää kiinnostaa mitä sieltä seuraavasta lootboxista löytyy, ja kun jokaikisen pelin aseen pystyy upgraadaamaan, niin mitä helvetin hyötyä lootista edes on?! Hiiviskely on kykkimistä ruohikossa - niin perus pelimekaniikkaa että hohhoijakkaa - ja parkouria voi harrastaa vaikka silmät sidottuna, koska mitään vaaran tunnetta ei koskaan synny. Juoni on niin mitäänsanomaton, ettei edes irstas Kleopatra sitä pysty pelastamaan. Kostotarina, really? En missään vaiheessa kokenut minkäänlaista vihaa näitä targetteja kohtaan, sen sijaan päähenkilön banaalisuus ja "I Can Always Help" -asenne rupesi tökkimään aika nopeasti. Egyptiläiset ihmiset kuvataan idiootteina typerine aksentteineen ja keskustelut on kuin jostain huonosta sketsiohjelmasta; huumori yrittää olla hauskaa, mutta epäonnistuu (esim. yksi sivutehtävä joka imitoi LOTR-teemaa ei naurattanut pätkääkään). Ja sivutehtäviähän piisaa! Niitä ei tosin kannata edes yrittää lähteä suorittamaan, koska "mene sinne, tapa se ja palaa hakemaan palkkio" -rumba käy äkkiä vanhaksi. Pääjehun kotka-drone näkee ja kuulee kaiken läpi niin, ettei mitään etsimisen ja tutkimisen iloa pääse koskaan syntymään. Maisemat on toki hienoja, jos kone (lue: PC) jaksaa pyörittää, mutta tässäkin väripaletti alkaa pian tympimään, hiekka ei koreaksi muutu edes huippunäytönohjaimella. Ja missä on eeppinen musiikki, joka on aina ollut AC:n tavaramerkki? Synteettistä, halvan kuulosta soundtrackia ei ole ilo kuunnella, kun vertaa vaikka Jesper Kydin tuotoksiin Revelationissa.

      Ostakaa ennemmin vaikka Watch Dogs 2, joka on paljon parempi peli.

    • dfyhdsfg

      Voisiko joku vähän valottaa tätä AC:n filosofiaa? Salamurhataan ihmisiä sillä perusteella, että "vapaus". Etenkin vartijat joutuvat tässä pelisarjassa koville, hehän tekevät vain työtään ja varmasti heilläkin on lapset ja vaimo kotonaan. Pääjehu listii täysin säälittä jokaisen vastaan tulevan vartijan. Onko tällainen väkivallan ihannointi jotenkin tervettä. Perusteluja kiitos!

      • Anonyymi

        On.


    • Anonyymi

      eikö tallennus tosiaan onnistu millään kiertämällä=? en ole steamiläinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe