Wal rasvaimu kokemuksia

Walrasvaimu

Hei. Olen menossa wal rasvaimuun. Kertokaa kokemuksianne toimenpiteestä. Kauan toipuminen kesti yms.

63

18278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jray

      Hei! Itse kävin vasta WAL-rasvaimussa Terveystalolla ja tänään on viides päivä leikkauksesta. :) Multa otettiin rasvaa pois ylä- ja alavatsasta sekä kyljistä. Sen voin sanoa, että ihan kuin ei olisi mitään otettu... Turvotus on kova! Käytän yötäpäivää tukiliiviä ja pitkiä tukisukkia, ne jonkin verran auttavat asiaan. Tukisukat on auttaneet jalkojen turvotukseen niin, ettei niitä juuri turvota. Sen sijaan tukiliivi ei oikein auta siihen, että ylävatsani on turvoksissa. En saa sitä ollenkaan vedettyä sisään tällähetkellä. :D Painoa on enemmän kuin ennen leikkausta, mutta se johtuu varmasti turvotuksesta eikä syömisistä - olen sen verran tarkka nyt ollut syömisistäni.

      Tuota tukiliiviä joudun nyt käyttämään ainakin sen 2 viikkoa (Itse ajattelin käyttä kuitenkin reilusti yli tuon ajan). Itse sen jouduin hankkimaan - ja nyt! Jos olet menossa rasvaimuun, niin osta 2 tukiliiviä! Tein sen virheen, että ostin vain yhden. Tilasin tänään uuden, mutta sen saamiseen menee 2-3 viikkoa... Tekisi välillä mieli pestä tämä tukiliivi, mutta jos otan tämän pois, niin turvotusta tulee äkkiä melkoinen määrä! Otan tukiliivin poissa aina suihkun ajaksi ja jos turvotus on ihan mieletön pikku suihkuttelun jälkeen niin ajattele vaan millainen olo olisi, jos tämän pesisin ja joutuisin odottelemaan kuivumiset ja kaikki ilman mitään... Sen takia kävinkin tänään ostamassa Lindexiltä erilaisia shaping-tuotteita, että voisin tämän välillä pestä. Kai nuo ajaa asiansa edes sen pikkuhetken, kun odottelen tukiliivin kuivumista...

      En ihan tarkalleen tiedä, paljonko minusta otettiin pois. Se kuulemma kerrotaan kirjeessä, joka tulee minulle postissa. Kysyessäni asiaa hoitajaltani hän sanoi muistavansa sen ulkoa ja kuiskasi minulle että "160", mitä se sitten tarkoittaa... :D

      Vatsaan ei satu juurikaan, kipu on pysynyt poissa ihan perus kipulääkkeillä. Kipu ei ollut kova edes leikkauspäivänä! Mustelmia ei myöskään juurikaan ole, tai sitten ne ovat vasta tulossa. Enempää kokemuksia en voi vielä sanoa, sillä leikkauksesta on tosiaan todella lyhyt aika. Palaan asiaan 6kk jälkeen? ;)

      • Anonyymi

        1,6 litraa


    • stiidukka
    • Rasvaimu-wal

      Hei. Kiitos vastauksestasi. Itse kävin myös rasvaimussa terveystalossa. Toimenpiteestä on nyt viikko. Turvotusta on vielä paljon. Haittaakohan paljon jos käyttää normi housuja ja ne painaa vähän vatsanalueelta. Tulee makkara. Vaikuttaakohan se tulokseen. Voin kuitenkin sanoa, että muutoksen huomaan jo nyt.

    • jray

      Hei! Itse kävin maanantaina siellä rasvaimussa. Mulla oli turvotusta aivan karmeasti, johtuu varmaan myös pienestä ummetuksestakin. Se ummetus tosin on nyt hoidettu pois alta (kiitos luumuille, joita eilen söin!) ja turvotus on myös täksi päiväksi laskenut. Puntarilla kun kävin aamulla, niin paino oli yli kilon vähemmän, kuin leikkauspäivänä. :) Otin myös tukisukat kokonaan pois ja pesin ne, jalkoja ei näyttäisi ainakaan kovin paljoa turvottavan. Jes!

      Itse olen käyttänyt ihan normihousuja... Ja makkarahan siihen tulee, mihin mulla kyllä ennenkin. Huomasin tosin, että jos laittoi sellaiset muotoilevat mummualkkarit jalkaan tai vaihtoehtoisesti sellaisen muotoilevan, tiukan topin niin tuo housujen aiheuttama makkara ei ollut mikään ongelma. Kannattaa varmaan harkita sellaisten muotoilevien alkkareiden/toppien/tjsp hankkimista muutenkin, kun niitä suositellaan käyttävän leikkauksen jälkeen jotain 6-12kk. :D

      Mulla on myös se tukiliivi semmoinen hassu "lenksut haaroista"-malli, joka tekee mulle hassun tuplapyllyn. :D Tuon tukiliivin kanssa vannon korkeavyötäröisten muotoilevien alkkareiden nimeen, sillä ne häivyttää sen tuplapylly-efektin täysin!

    • Hjkkl

      Pitääpä hankkia muotoilevat alkkarit sitten :). Saa nähdä riittääkö toimenpide timmin vatsan saamiseen. Minulla on linea alba lievästi venynyt, noin 3 cm levein kohta. Kävin ultrassa selvittämässä asian. Aijon nyt kuitenkin saada rasvaprosenttia pienemmäksi ja jos maha edelleen pömpöttää, harkitsen vatsanahan kiristystä.

    • jossuliina

      No, rasvaimun jälkeen täytyy kyllä käyttää tukivaatetta, joka ylittää imetyn alueen joka reunalta. Jos on käsitelty esim. ala-, sekä ylävatsa, täytyy vaatteen ulottua rintojen alta häpyalueelle saakka. Jälkihoito on erittäin tärkeä osa onnistumista.
      Tsemppiä vaan teille !

    • jray

      Jossuliina, tottakai käytetään myös sinä tukivaatetta. Ilman sitä eivät täällä Suomessa rupea leikkaamaan, eli se pitää itse ostaa ja sen käyttämistä kyllä painotetaan kaikissa noissa jälkihoito-ohjeissa. Itte tykkään käyttää sen kanssa myös muotoilevia vaatteita, "extratukena". Jälkihoito-ohjeiden mukaan niitä muotoilevia vaatteita voi käyttää sitten myöhemmin muovautumisen tukena. :)

      Itse en tavoittele littanaa vatsaa, en sitä voisikaan pelkällä rasvaimulla saada. Olen teininä ollut todella lihava ja siitä on extraa muistona. Onneksi se extranahka ei kuitenkaan ole sellaista löysää ja roikkuvaa (mitä monesti näkee tv:ssä), saa nähdä tosin, miten on tämän imun jälkeen... Abdominoplastiaa en edes harkitse, koska tuskin kukaan täällä Suomessa suostuisi sitä minulle tekemään kun en ole vielä tehnyt lapsia. Menee kuulemma hukkaan se abdominoplastia, jos haluan sitten tehdä ne kakarat. ;) Ikävää sinänsä, koska en halua lapsia.

    • Rasvaimutehty

      Rasvaimusta on nyt kuukausi ja täytyy kyllä sanoa, että olen kyllä aika tyytyväinen. Nahka vähän tuntuu kyllä löysältä, mutta muutos on kyllä huomattava. Mustelmat ovat hävinneet, välillä tuntuu vielä kipua. Nyt aloitan saliharjoittelun. Hoitaja suositteli, että 1 kk pitää väliä salista.

      • Anonyymi

        Moikka, sanko tiedä missä kävit?


    • Huolest

      Hei.Olen 50v mies.Minulle tehtiin 3vk sitten rintojen rasvaimu wal tekniikalla.Nyt on alkanut tulemaan kovettumia molempiin rintoihin,erityisesti nännien alle.Lisäksi oikeassa rinnassa sellainen "levymäinen" kohouma.Liekkö ihan normaalia?Nyt aloitin hieronnan,joka pitäisi ilm.tasoittaa rasvaimu tulosta.

    • Leveälanteinen

      Hei!
      Kirjoitan nyt tämän vastauksen muutamaan eri keskustelupalstaan, koska itse kovasti googlettelin tietoa rasvaimusta ja tästä voi olla jollekin hyötyä.
      Minulla oli siis ongelma-alueet reidet ja vatsa, erityisesti reisien ulkosyrjä, koska sinne kertynyt rasva ei lähtenyt koskaan vaikka urheilin ja treenasin niitä alueita.
      Googlettelin eri paikkoja ja laitoin myös sähköpostia useampaan paikkaan. Asun Tampereella joten se vaikutti myös lopulliseen valintaan osaltaan. Kävin siis eilen wal rasvaimussa Plastic surgery centerissä Tampereen klinikalla. Tilat olivat todi hienot ja henkilökunta ystävällisiä. Jännitin jonkin verran mutta se alkoi laueta kun juttelin lääkärin kanssa (Svedjeholm). Olin ajatellut että haluan toiminpiteen ainakin ulkoreisille ja kyljille, sitten epäröin vielä sisäreisien ja vatsan kanssa. Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä että parempi hoitaa ne eri kerralla, ettei leikkauksesta tule liian isoa, se huojensi mieltäni koska lääkäri selvästi halusi toiminpiteestä mahdollisimman turvallisen.
      Toiminpide oli yllättävän miellyttävä, ainoastaan alueiden puudutus vähän kirpaisi, mutta ei paljon. Rasvaimu tuntui enemmän sisäiseltä hieronnalta. Sanoinkin lääkärille toiminpiteen aikana että hammaslääkärissä käynti tuntuu pahemmalta. Toki tähän vaikutti että olin mukavassa lääkehöyryssä.
      Kun rasvat oli imetty reikiin laitettiin tikit ja laput ja päälle vedettiin tiukka tukiasu. Minut vietiin vielä pötköttämään lepohuoneeseen jonne sain ruokaa ja juomaa. Hoitaja kävi myös selittämässä jälkihoito-ohjeet. Lopuksi lääkäri kävi vielä tsekkaamassa kuntoni ja että tukivaatteet olivat hyvin päällä. Varasin ajan myös tikkien poistoon parin viikon päähän.
      No nyt sitten näitä jälkituntemuksia. Eilen illalla alkoi särkeä erityisesti ulkoreisiä joten otin buranaa (sain lääkkeitä ja antibiootit mukaan). Olin todella väsynyt joten nukahdin ajoissa.
      Aamulla vähän jännitti herätessä että miltä paikat tuntuvat mutta onneksi ei niin kipeiltä kuin illalla. Lähinnä aina noustessa tuntuu kipeyttä. Turvotusta on varmasti, ainakin toivon niin reisien osalta, että lopputulos olisi vielä "pienempi". Kurkkasin vyötärön alueen ja se näytti ihanan pieneltä jee!!
      Olin siis eilen operaatiossa ja toivon että huomenna olo vielä parempi koska olen menossa töihin. Kyllä tälläkin olotilalla periaatteessa voisin mennä, mutta paikoissa on sen verran arkuutta että en mielellään menisi.
      Kokemuksesta ei siis jäänyt mitään traumoja, olin yllättynyt miten "helppo" operaatio loppupeleissä oli. Tuskin maltan odottaa että saan nämä kireät tukivaatteet pois ja viikkojen päästä näen lopullisen tuloksen!

    • VideoYLE
    • Tyytyväinen

      Hei. Olen n. 50v. mies. Minulle tehtiin vuosi sitten leuan alueen rasvaimu Plastic Surgery Centerissä Tampereella. Kirurgina oli K-J Svedjeholm. Toimenpide oli kivuton, toipuminen ei, lopputulos kuitenkin erinomainen. Reilu kuukausi sitten tehtiin gynekomastia ja eilen kylkien rasvaimu, kirurgina molemmissa Ada Hukki. Jokaisessa toimenpiteessä on tullut jonkinlaisia jälkiongelmia mutta lopputulos on kahdessa ensimmäisessä erinomainen ja samaa odotan viimeiseltä. Tilat, asiakaspalvelu, työn laatu ja ennen kaikkea jälkihoito puhelinkonsultaatioineen on ollut huippuluokkaa ja siksi olenkin palannut samaan paikkaan. Itseensä panostaminen kannattaa aina, eivät nämä mitään helppoja toimenpiteitä ole toipua mainosten lauseista huolimatta mutta arvostan kyllä ammattitaitoa, asiakkaan kohtelua ja asioiden kunnollista loppuun saattamista tässä paikassa. Toimittivatpa jopa tuki- ja sidostarpeita kotipaikkakunnalleni pikalähetyksenä, kun oli vähän jälkivuoto-ongelmaa. Kiitän hyvästä hoidosta kirurgeja sekä hoitohenkilökuntaa.

    • Plösö

      Onko rasvaimussa mitään uusia tuulia wal imun sijaan? Ihan kuin mitään uutta ei olisi tällä alueella tullut pitkään aikaan

    • Mielenkiintoistakuullaa

      Oho! Kerro vaan lisää :o

    • Anonyymi

      Kävin eilen WAT-rasvaimussa Plastic Surgery Centerissä Helsingissä vatsan alueelta. Kun saavuin aamulla paikalle, hoitaja näytti lepohuoneeni, joka oli ihan viihtyisä, ja hetken päästä operaation suorittaja Heidi Lilja tuli juttelemaan kanssani. Käytiin läpi vielä operaatio, odotukset ja näin. Sitten kun kaikki oli selvää, sain esilääkityksen.

      Operaatiopöydällä sain vielä suoraan suoneen voimakkaampaa kipulääkettä, ja vatsa-alueen desinfioinnin sekä puudutuksen jälkeen alkoi imu. Minulla oli paljon imettävää rasvaa, joten siinä meni noin 2 tuntia. Enemmänkin olisi voinut ottaa, mutta minulla oli jo sen verran murjottu olo, etten enää halunnut. Lilja otti vähän extraakin, kyljistä mitä ei alunperin välttämättä pitänyt imeä mutta sovittiin että hän voi ottaa jonkin verran jos aikaa jää, saadakseen mahdollisimman parhaan tuloksen.

      Molemmat Heidi Lilja ja hoitaja Jenni olivat aivan ihania ja ystävällisiä, välittivät aidosti. Operaation jälkeen nukuin jonkin aikaa omassa lepohuoneessani, ja herättyäni hoitaja toi paljon mehuja ja smoothieta, sekä vähän myöhemmin kunnon ruokaa. Hoitaja kävi useamman kerran katsomassa vointiani, ja Liljakin tuli vielä tarkistamaan ja ohjeistamaan, kun olin kunnolla tajuissani. Sain levätä huoneessa siihen saakka, että piti lähteä bussiasemalle.

      Kaiken kaikkiaan oli todella hyvä kokemus. Vähän jännitti, uskoako kaikkea paskaa mitä täällä on kirjotettu paikasta, mutta tulin siihen tulokseen, että negatiivisista asioista kirjoitetaan herkemmin kuin hyvistä kokemuksista. Ja hyvä että luotin vaistooni. Todellakin tulen tänne uudelleen, jos on muuta "korjattavaa" :-)

      Nyt on massu kipeä, mutta eiköhän se siitä :-D

      • Anonyymi

        Moi! Mäkin Oon välillä miettinyt että toimiiko tuo jos jalat tuntuu öhh painavilta :0 siis joku laihdutus ei toimi eikä kuntosali hikoilu(vaikka onki muuten huippua ajanvietettä). Mutta kyllä se täytyisi heti saada se rasva pois sieltä ettei tule mitään sairauksia..
        Jääkö siitä luonnollinen jälki jos jaloista ottaa? Luin että Kivut on normaaleja ku jotenkin ne kerrokset järjestyy uudelleen..


      • Anonyymi

        voi kauhistus!!! Tämä nainen teki minulle miniliftin 2 vuotta sitten. Uusittavaksi meni. Leikkauksen jälkeen iho lähti roikkumaan .. vasta sen jälkeen tutkinut Liljan taustaa. Peräpukamiin erikoistunut kirurgi!! Aika kaukana plastiikkakirurgiasta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi! Mäkin Oon välillä miettinyt että toimiiko tuo jos jalat tuntuu öhh painavilta :0 siis joku laihdutus ei toimi eikä kuntosali hikoilu(vaikka onki muuten huippua ajanvietettä). Mutta kyllä se täytyisi heti saada se rasva pois sieltä ettei tule mitään sairauksia..
        Jääkö siitä luonnollinen jälki jos jaloista ottaa? Luin että Kivut on normaaleja ku jotenkin ne kerrokset järjestyy uudelleen..

        En osaa sanoa, millainen jälki jalkoihin jää, mutta pieniä ne reiät kuitenkin on, n. 1-2mm kokoisia. Mulla kun imettiin vatsasta, niinkuin tossa ylempänä kerroin, niin laitettiin navan yläosasta ja ihan mahan alaosasta sisään. Eli varsinkin tuo kun napaan tehtiin, jää varmaan aika näkymättömäksi. Kuvittelisin että reisiinkin mennään ehkä sisäreiden puolelta niin että ei ole jälki niin näkyvässä paikassa.

        Tai jos tarkoitit luonnollista lopputulosta, niin siihen en osaa vastata :-D Kannattaa käydä konsultaatiossa, se on maksuton!

        Mulla on nyt kolmas toipumispäivä, ja alkaa taas elämä sujua normaalimpaan tapaan. Istumasta ja sängystä nouseminen on ollut kaikkein vaikeimpia, mutta nyt nekin onnistuu jo paremmin. Kipukaan ei ole enää niin kova, mutta otan edelleen särkylääkettä. Maanantaina pitäis mennä töihin, hui..!

        T. Tuo kun kirjoitti 26.9


    • Anonyymi

      Minulta otettiin rasvaa kyljistä, vatsasta ja reisistä. Ikävä kyllä reisiä ei kiristtetty ja iho roikkuu edelleen aivan kuten ennen rasvaimua.. Olen hieman tyytymätön :/ RAsvaimusta on kulunut 2 viikkoa ja vielä on isot mustelman reisissä. Kuitenkin pystyn jo kyykistymään vaikka välillä saattaa nipistää.

      • Anonyymi

        Minua kirurgi ainakin varoitti, että ihoa saattaa jäädä roikkumaan, kun minulla oli sen verran iso vatsa. Eikö sinua varoitettu? :-/ Luin netistä, että ihon kiristymiseen voi mennä jopa vuosi, jollei siis halua mennä kiristysleikkaukseen.. Ja mulle sanottiin, että mustelmat yleensä häviävät 2-3 viikossa, joten kyllä ne siitä! :-) Varmaan kivuliasta, kun noin monesta paikasta imettiin samalla kerralla, tsemppiä!

        T. 26.9


    • Anonyymi

      Kävin vatsanalueen ja jenkkakahvojen rasvaimussa kolme viikkoa sitten. Minut nukutettiin, joten en tiedä itse operaatiosta mitään. Kolmena ekana päivänä paikat olivat kipeinä niin, että otin muutaman särkylääkkeen per päivä. Olo oli ennemminkin epämukava, kuin kovin kipeä. Sairauslomaa pidin kaksi päivää. Tukiliivi auttaa ja toisaalta se on hieman tunkkainen päällä. Liiviä käskettiin pitämään yötä päivää neljä viikkoa. Ensimmäisen viikon jälkeen olo oli jo parempi ja epämukavuus hellitti. Mustelmat lisääntyivät vielä noin viikon operaation jälkeen. Edelleen on hieman mustelmaa mutta jo suht hyvällä mallilla. Kuvittelen niiden häviävän kohdallani noin 4 vkoa leikkauksesta. Kävelin jonkin verran heti alusta lähtien, jotta saa liikuntaa ja happea.

      Minulle tuli kovat alueet kylkiin, jotka muuta aluetta kipeämmät ja tunnottomat. Ovat edelleen kovahkot muhkurat. Luin englanninkielisistä sivustoista, että kovat alueet ovat normaalia reaktiota poistoon ja häviävät ajan kanssa. Toisille niitä tulee ja toisille ei. Imureijät ovat parantuneet hyvin, niissä sulavat tikit. Vielä en näe lopptulosta mutta vyötärö on jo kaventunut vaikka liivi päällä niin, että vanha farkut mahtuvat vyötäröltä.

      Jos tämän hetkisen kokemuksen perusteella pitäisi päättää menisikö poistoon, niin menisin edelleenkin. Ei ollut paha kokemus ja uskon operaation onnistuneen. Paraneminen vielä jatkuu muutaman kuukauden, pahin jo ohi.

      • Anonyymi

        (Osoitettu anonyymi kirjoittajalle 12.02.2020 12:41)
        missä kävit ja kuka oli lääkärinä? paljonko poistettiin tiedätkö?


      • Anonyymi

        Paljonko maksoi nukutettuna (vrt puudutus)?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko maksoi nukutettuna (vrt puudutus)?

        Onko kenelläkään suositella tekijää WAL toimenpiteeseen?
        Mielummin menen mieslääkärille (olen mies).

        Onko joku joka on erityisesti perehtynyt kyseiseen asiaan tai tiedetään hyvästä työnjäljestä?
        Pikku homma ois hoidettavana mutta en odota kuin parasta mahdollista jälkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kenelläkään suositella tekijää WAL toimenpiteeseen?
        Mielummin menen mieslääkärille (olen mies).

        Onko joku joka on erityisesti perehtynyt kyseiseen asiaan tai tiedetään hyvästä työnjäljestä?
        Pikku homma ois hoidettavana mutta en odota kuin parasta mahdollista jälkeä.

        Edelleen kaipaisin tietoa hyvästä tekijästä/paikasta.

        Hilkka Peltoniemi tekee ilmeisesti paljon ko toimenpidettä, onko miehissä joku vastaava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen kaipaisin tietoa hyvästä tekijästä/paikasta.

        Hilkka Peltoniemi tekee ilmeisesti paljon ko toimenpidettä, onko miehissä joku vastaava.

        Plastic Surgery Center, Heidi Lilja - teki vatsan rasvaimun, olen erittäin tyytyväinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kenelläkään suositella tekijää WAL toimenpiteeseen?
        Mielummin menen mieslääkärille (olen mies).

        Onko joku joka on erityisesti perehtynyt kyseiseen asiaan tai tiedetään hyvästä työnjäljestä?
        Pikku homma ois hoidettavana mutta en odota kuin parasta mahdollista jälkeä.

        Vatsa ja kyljet tehty, hyvä tuli, olen mies. Kai Saariniemi W klinikka.


    • Anonyymi

      Meinasin varata aikaa kanta-asiakkaana Svedjeholmille PSC:iin, mutta kerrottu puhelinvaihteessa kummallisesti, että poika lähtee maailmalle ja aikoja hänelle ei enää saa. Tarjottu Heidi Liljaa jolle en ikinä menis, parempi pysyä jenkkojeni kanssa. Suositelkaa kuka osaisi hommansa ammattimaisesti? Svedjeholm kuitenkin ollut pitkään alalla ja vaikkei plastikkakirurgi olekaan niin rasvaimut osaa. Lilja vaikuttaa rahat pois- tyypiltä, kaukana ammatti-ihmisestä, en luota.

      • Anonyymi

        Mistä oot saanu käsityksen, että Heidi Lilja vaikuttaa rahat pois tyypiltä tai on kaukana ammattilaisesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä oot saanu käsityksen, että Heidi Lilja vaikuttaa rahat pois tyypiltä tai on kaukana ammattilaisesta?

        Suosituksia kelle mennä Helsingissä?

        Vaikea arvioda kuka tekee hyvää jälkeä pelkän netissä luetun tiedon perusteella kun juuri kenelläkään ei ole ennen/jälkeen kuvia nettisivuilla.

        Mietin myös onko hinta laadun tae vai saako hieman halvemmallakin yhtä hyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suosituksia kelle mennä Helsingissä?

        Vaikea arvioda kuka tekee hyvää jälkeä pelkän netissä luetun tiedon perusteella kun juuri kenelläkään ei ole ennen/jälkeen kuvia nettisivuilla.

        Mietin myös onko hinta laadun tae vai saako hieman halvemmallakin yhtä hyvää.

        Heidi Lilja ja Karl Johan Svedjeholm--eivät ole plastiikkakirurgeja, eikä erikoislääkäreitä--ne ovat tereveyskeskuslääkärit suomeksi


      • Anonyymi

        Minäkin olin varaamassa aikaa Karlille BBL-toimenpiteeseen, mutta kalenteri oli tosiaan kiinni. Kuulemma lähtee maailmalle opiskelemaan enemmän, sillä hänhän ei plastiikkakirurgi ole ja ilmeisesti jonkun verran kuittia asiasta saanut.

        Sen sijaan rasvaimun ja Brazilian Buttliftin hoidatin Aino Rönnbladilla ja voin vain isosti suositella. Älyttömän hyvä työnjälki, heti näkyvä lopputulos ja mustelmia en rasvaimusta saanut lainkaan. Todella ammattitaitoista jälkeä! Kaikenlisäksi mukava ihminen ja sai ajatukset leikkauspöydällä aivan muualle :)


      • Anonyymi

        Sama juttu minulla. Olisin mennyt PSC, n Svedjeholmille, joka teki minulle rasvaimun jenkkoihin. Nyt olisin halunnut mennä vielä mahan rasvaimuun. Osaakohan muut sillä klinikalla hommaa...?
        Svedjeholm teki hyvää työtä, ei muhkuroita vaan sileä iho imun jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin olin varaamassa aikaa Karlille BBL-toimenpiteeseen, mutta kalenteri oli tosiaan kiinni. Kuulemma lähtee maailmalle opiskelemaan enemmän, sillä hänhän ei plastiikkakirurgi ole ja ilmeisesti jonkun verran kuittia asiasta saanut.

        Sen sijaan rasvaimun ja Brazilian Buttliftin hoidatin Aino Rönnbladilla ja voin vain isosti suositella. Älyttömän hyvä työnjälki, heti näkyvä lopputulos ja mustelmia en rasvaimusta saanut lainkaan. Todella ammattitaitoista jälkeä! Kaikenlisäksi mukava ihminen ja sai ajatukset leikkauspöydällä aivan muualle :)

        Minulle sanottiin vastaanotosta, että Johan olisi klinikan hallituksessa. Minulle on ihan sama onko plastikkakirurg tai ei, jos on niin taitava kuin hän. Hieman ehkä originelli tyyppinä, mutta mukava ja luotettava kuva jäi hänestä silti myös ihmisenä. Koko ajan kysyi miten voin, onko kipua. Ennen kaikkea tärkeintä on kuitenkin, että hän teki minulle onnistuneen bbl ja rasvaimun!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle sanottiin vastaanotosta, että Johan olisi klinikan hallituksessa. Minulle on ihan sama onko plastikkakirurg tai ei, jos on niin taitava kuin hän. Hieman ehkä originelli tyyppinä, mutta mukava ja luotettava kuva jäi hänestä silti myös ihmisenä. Koko ajan kysyi miten voin, onko kipua. Ennen kaikkea tärkeintä on kuitenkin, että hän teki minulle onnistuneen bbl ja rasvaimun!

        Kävin ensin pjotr sikorskin konsultaatiossa joka olisi poistanut ja siirtänyt yht 500-600 dl rasvaa. 5500 eurolla. Onneksi menin Johanille. Hän siirsi yht 1500 dl rasvaa helposti, ja tosiaan rasvaa jäi vielä todella paljon jäljelle. 4600 e hintaan.
        Jos rasvaa olisi siirretty vain 250-300dl per puoli ei tulosta olisi edes näkynyt.
        Kannattaa siis mennä sellaiselle, joka osaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin ensin pjotr sikorskin konsultaatiossa joka olisi poistanut ja siirtänyt yht 500-600 dl rasvaa. 5500 eurolla. Onneksi menin Johanille. Hän siirsi yht 1500 dl rasvaa helposti, ja tosiaan rasvaa jäi vielä todella paljon jäljelle. 4600 e hintaan.
        Jos rasvaa olisi siirretty vain 250-300dl per puoli ei tulosta olisi edes näkynyt.
        Kannattaa siis mennä sellaiselle, joka osaa!!

        Eikun siis tarkoitan ml ei dl!!!! Eli 1,5 l


      • Anonyymi

        No ainakin Svedjeholmille on kokemusta bbl. stä ja vaikka ei ole plastikkakirurgi niin jossain hän on tekniikan oppinut. Hyvin teki, tämä on siis minun yksi ja ainutkertainen kokemus asiasta. Muita toimenpiteitä hän ei ole minulle tehnyt ja esim. faceliftiin olen teettänyt plastikkakirurgilla. Otin kuitenkin selvää, ja bbl ssä Svedjeholmille on tietääkseni eniten osaamista, suosituksia ja kokemusta Suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin olin varaamassa aikaa Karlille BBL-toimenpiteeseen, mutta kalenteri oli tosiaan kiinni. Kuulemma lähtee maailmalle opiskelemaan enemmän, sillä hänhän ei plastiikkakirurgi ole ja ilmeisesti jonkun verran kuittia asiasta saanut.

        Sen sijaan rasvaimun ja Brazilian Buttliftin hoidatin Aino Rönnbladilla ja voin vain isosti suositella. Älyttömän hyvä työnjälki, heti näkyvä lopputulos ja mustelmia en rasvaimusta saanut lainkaan. Todella ammattitaitoista jälkeä! Kaikenlisäksi mukava ihminen ja sai ajatukset leikkauspöydällä aivan muualle :)

        Hei, voisitko kertoa, oletko tyytyväinen lopputulokseen rasvaimun ja bbl:n kanssa nyt vuosia myöhemmin? Kiitos jo etukäteen,


    • Anonyymi

      UÄ ja laser rasvaimut ovat vaaralliset ja nykyään poistumassa markinoilta. EU-ssa ja USA-ssa. Tavallinen vesirasvaimu( kirurgi ruiskutta nestettä iso ruiskun kautta) tai WAL-rasvaimu (konella ruikuteaan sama neste) ovat turvalliset rasvaimut . Tavallisen tai WAl rasvaimun ERO ON PLASTIIKKAKIRURGI --jos ei ole kokemusta vaikka "avarusrasvaimulaitte" hän käyttäää-tulos voi olla kuitenkin katostrafaalinen :)
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201808292201168392
      Poliisi aloitti rikostutkinnan Cityklinikan toiminnasta, entisen työntekijän mukaan jopa rasvaimuja tehty ilman lupia - tutkinnanjohtaja kuvailee tapausta harvinaiseksi
      30.08.2018 klo 6:01
      Yrityksen entisen tiedottajan Hanna Järvisen arvion mukaan luvattomia toimenpiteitä on tehty useita kymmeniä. Ne ovat olleet hänen mukaansa vaativia laserhoitoja, rasvaimuja ja yläluomileikkauksia.

    • Anonyymi

      Ihana laitte mutta tärkeä on plastiikkakirurgi

    • Anonyymi

      Hei. Halusin jakaa oman kokemukseni WAL- rasvaimusta. Minulle tehtiin kahdeksan alueen rasvaimu nukutuksessa, (nilkat,pohkeet, polvet sekä sisäreidet). Tiesin kyllä että operaatio ei ole pienimmästä päästä, mutta en osannut odottaa mitään tällaista. Kuvaukset epämiellyttävästä olotilasta ovat kaikkea muuta mitä itse koin ja koen tälläkin hetkellä. Ensimmäiseen kahteen vuorokauteen en pystynyt kävelemään edes vessaan järjettömien kipujen ja heikotuksen vuoksi. Syöminenkään ei onnistunut joten olin jatkuvasti tiputuksessa. Mikään kipulääke ei vie kovaa tuskaa kokonaan pois ja odotan aina vain huomista, mahdollisesti parempaa päivää. Tällä kirjoituksella halusin kertoa, että näin suureen toimenpiteeseen kannattaa valmistautua hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin, mm. kuljetukset kotiin ja siellä toipuminen. Itse lähdin liian kevyin mielin operaatioon ja kaikki tämä tuli minulle shokkina, kun missään ei kerrottu minulle aivan täyttä totuutta.
      Jos saisin uudelleen valita, tekisin tämän kaiken pienissä osissa paikallispuudutuksessa. Onneksi sentään työnantajani on suopea kun joudun olemaan yli kk poissa töistä.

      • Anonyymi

        Hei! Kiinnostaa tietää, missä kävit rasvaimussa. Pohkeet ja nilkat haluaisin minäkin muotoilla uuteen uskoon. Koko aikuisiän olen kärsinyt niistä. Laihduttaminenkaan ei ole tuonut apua.


      • Anonyymi

        Miten toipuminen eteni kaiken kaikkiaan? Jäikö löysää?


    • Anonyymi

      Suomen paras plastiikkakirurgi on Asko Salmi. Omistaa KL-klinikan. Salmi leikkaa sekä Helsingissä että Jyväskylässä.

      Älkää nyt, hyvät ihmiset, käykö operaatioissa joillain terveyskeskuslääkäreillä. Plastiikkakirurgia on vaativa erikoisala ja onnistunut lopputulos vaatii plastiikkakirurgiaan erikoistuneen kirurgin pitkällä työkokemuksella.

    • Anonyymi

      Kävin WAL-rasvaimussa 6 päivää sitten. Ylä ja alavatsa imettiin ja rasvaa siirrettiin rintoihin. Omalla kohdallani toipuminen on ollut kivuliasta. Vatsan alue on hyvin tärkeää tukea yötäpäivää tukiliivillä, vähentää liikkumisesta aiheutuvaa kipua merkittävästi. Sängystä ja istumalta on vaikea nousta ylös vielä kipujen vuoksi, mutta olen pystynyt jo vähentämään särkylääkkeiden ottamista. Eli hyvin yksilöllistä on miten nopeasti toipuu, itse yllätyin kuinka kipeää tämä leikkaus tekikään. Tukiliivejä pitäis ehdottomasti olla kaksi kappaletta jotta toisen voisi välillä pestä ja koska ilmankaan ei voi olla. Otetaan vinkkejä vastaan mistä kannattaisi tilata toinen tukiliivi vatsan alueelle. Todennäköistä on, että joudun pitämään liiviä pidempään kuin mitä lääkäri sanoi: viikon verran.

      • Anonyymi

        Itse pidin tukiliiviä yli kuukauden varmuuden vuoksi.
        Ylä- ja alavatsan alueilta sekä kyljistä imettiin rasvaa, samalla tehtiin rasvansiirto rintoihin. Toimenpide tehtiin nukutuksessa. Toipuminen oli nopeaa. Kipulääkkeitä otin n. 10 pv ajan.
        Leikkauksen jälkeisessä paranemisessa tukiliivin käyttäminen ympäri vuorokauden oli ahdistavinta.


    • Anonyymi

      Millaisia tuloksia olette nyt saaneet, kun aikaa on mennyt hetki operaatioista?

      • Anonyymi

        Vuosi on kulunut ensimmäisestä keskivartaloalueen imukerrasta. Vähän jäi löysää, vaikka kuuliaisesti tukiliiviä pidinkin. Ehkä ikäkin vaikuttaa. Täytyy myöntää, että muutama lisäkilo on myös tullut.
        Otettu myös reisistä rasvaa. Jalat ovat epätasaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosi on kulunut ensimmäisestä keskivartaloalueen imukerrasta. Vähän jäi löysää, vaikka kuuliaisesti tukiliiviä pidinkin. Ehkä ikäkin vaikuttaa. Täytyy myöntää, että muutama lisäkilo on myös tullut.
        Otettu myös reisistä rasvaa. Jalat ovat epätasaiset.

        Vielä tähän...
        Muuten olen tyytyväinen lopputulokseen. Kiva pukeutua entistä pienempiin tyköistuvampiin vvaatteisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä tähän...
        Muuten olen tyytyväinen lopputulokseen. Kiva pukeutua entistä pienempiin tyköistuvampiin vvaatteisiin.

        Kiva kuulla, että olet tyytyväinen. Otettiinko sinulta paljon rasvaa pois? Kauan turvotus kesti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva kuulla, että olet tyytyväinen. Otettiinko sinulta paljon rasvaa pois? Kauan turvotus kesti?

        Määriä en muista, mutta ihan riittävästi otettiin. Vaikutti kyllä ulkoiseen olemukseen.
        Turvotusta en muista olleen kuin ihan alussa.


    • Anonyymi

      Moi! Kävin rasvaimussa ja toipumisprosessi on menoillaan. Mulla on nyt tullu kamalaa kutinaa tuonne imetylle alueelle ihon alle. Oliko teillä muilla myös, kuuluuko paranemiseen? Mustelmia ja epätasaisuuksia on vielä paljon.

    • Anonyymi

      Onnea toimenpiteestä!
      Muistelen jossain vaiheessa pientä kutinaa olleen, muttei merkittävissä määrin. Rasvasin ihoa päivittäin pesun jälkeen.

    • Anonyymi

      Kävin 6 viikkoa sitten selän ja kylkien rasvaimussa. Toimenpide tehtiin nukutuksessa ja rasvaa poistettiin 3500g. Pidin 5 vkoa tukivaatetta 24/7 ja viikon olen pitänyt vähintään 12h/vrk. Alue on edelleen arka ja osittain myös tunnoton. Pitkä toipuminen yllätti ja loppua ei vielä näy. Makuulta noustessa ihoa kiristää ja polttelee. Kipulääkityksen lopetin eilen. Kyljissä ylhäällä oli kovempia kohtia, jotka hävinneet. Selässä niitä on vielä jossakin kohtaa, mutta eivät näy ulospäin. Olen melkein 50v ja iho ei jäänyt roikkumaan, vaikka sitä pelkäsinkin etukäteen. Tulos on näyttänyt alusta asti hyvältä. Mustelmat olivat aikamoista ja pysyivät pitkään. Toimenpiteen teki suomalainen plastiikkakirurgi Suomessa. Operaatio maksoi 6000€ ja oli hintansa väärti mielestäni. Välillä laitan vielä öisinkin tukiliivin, kun on kipuja ja arkuutta. Päivisin pidän tukivaatetta.

      • Anonyymi

        Minulla myös toipuminen kesken ja ihon alla tuntuu sellaisia kovia muhkuraisia kohtia. Missä vaiheessa sinulta nämä poistuivat? Olen myös yllättynyt, että kipuja on kestänyt näinkin kauan. Särkylääkkeitä en ole kuitenkaan ole syönyt ensimmäisen viikon jälkeen enää. Minulla rasvaimusta nyt aikaa neljä viikkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla myös toipuminen kesken ja ihon alla tuntuu sellaisia kovia muhkuraisia kohtia. Missä vaiheessa sinulta nämä poistuivat? Olen myös yllättynyt, että kipuja on kestänyt näinkin kauan. Särkylääkkeitä en ole kuitenkaan ole syönyt ensimmäisen viikon jälkeen enää. Minulla rasvaimusta nyt aikaa neljä viikkoa.

        Varmaan siinä 4-5 viikon kohdilla huomasin, ettei niitä enää ollut. Olisi pitänyt itsekin lopettaa särkylääkkeet aiemmin. Lääkäri määräsi Panacodia ja vasta nyt luettuani enemmän sen lopettamisesta tajusin, että sain ikäviä vieroitusoireita, kuten erilaisia särkyjä ja en lopettanut sitten kokonaan kun luulin, että johtuvat vielä toimenpiteestä. Muitakin vieroitusoireita oli, jotka kävin kahteen kertaan läpi, koska en aiemmin osannut yhdistää niitä vieroitusoireiksi. Kuten 2 kg nestettä poistui vuorokauden sisällä molemmilla kerroilla kun lopetin.


    • Anonyymi

      Missä tehty ja mitä maksoi

    • Anonyymi

      Onko ison mahan rasva imusta kokemusta, hintaa. Miten viron toimista

    • Anonyymi

      Kävin rasvaimussa Tampereella plastic surgery centerissä muutama vuosi sitten. En menisi enää. Lääkäri oli tosi törkeä, lähti jälkitarkastuksessakin yhtäkkiä pois mitään sanomattahuoneesta todettuaan kai ettei ollut kohdallani hyödyllistä tehdä imua. En tiedä johtuiko siitä etten saanut toista tukiliiviä ollenkaan kuin vasta jälkitarkastuksessa. Maha tuli osittain takaisin. Nyt kun olen saanut laihdutettua ozempicin avulla reilusti ja maha on huomattavasti pienempi, vatsaan on jäänyt imukohtiin viivamaisia juovia. En voi sen johdosta käyttää bikineitä. Olisimpa pannut sen 3500 e ozempiciin, jonka avulla olen laihtunut hyvin ja vatsa kadonnut.

    • Anonyymi

      Täällä 28v joka kävi juuri jalkojen rasvaimussa. Otettiin ratsupaikoista, sisäreisistä ja polvista. Operaation teki Heidi Lilja, todella ammattitaitoinen ja siistiä jälkeä. Nyt vain odotellaan tikkien poistoa ja mustelmien häviämistä. Ero on merkittävä ja juuri sellainen, mitä toivoin, vaikka pientä turvotusta on havaittavissa. Itse toimenpide oli suht kivuton vaikka siinä kesti n. 4h. Tukitekstiili ei ainakaan vielä ärsytä ja on hyvä vähentämään turvotusta ja lopputulosta. Tarkat jälkihoito-ohjeet ja lääkkeet sai mukaan. Hinta 6900€ sisältäen kaiken mahdollisen.

      • Anonyymi

        Niin ja n.3 litraa saatiin pois. Näin nuorena, ihon kimmoisuus palautuu, joten en yhtään pelkää että jäisi esim. Sisäreisistä roikkumaan sillä jo toisena päivänä palautunut hyvin.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe