Diamond Cottage Resort & Spa kokemuksia

jokke-pappa 4

Olen lähdössä joulu-uusvuosi tuohon hotelliin, ja yleensäkin ensimmäisen kerran Thaimaan Phukettiin, pistäkääs juttua paikasta ja hotellista

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Hotelli on hyvällä paikalla sillä nyppylällä missä kata/karon kohtaavat. Lyhyt matka ostoksille ja rantoihin, sekä karonille että katalle. Hyvä Thaimaalainen ruoka ja sopivan humoristiset tarjoilijat, varsinkin yksi miestarjoilija, joka todella sai hymyn irtoamaan. Kokemukset siis jäävät minulle hotellin edessä olevaan ravintolaan. Suosittelen.

 • Kiitos vastauksesta

 • No jatketaan sitten. Me oltiin viime talvena Karonin toisessa laidassa Front Village hotellissa. Monena ilta mentiin juuri tuolle alueelle jossa karonin ja katan välinyppylälle, koska siellä oli paljon hyviä ravintoloita ja kivoja pikku putiikkeja. Mielestäni tuo alue on kivempi iltaelämältään kuin karonin keskusta-alue, joten hyvään paikkaan olette menossa. Kaikki on suht lähellä ja pienellä vaivalla pääsee muillekin rannoille jos kaipaa esim. kata noi beachille joka on pienempi ja hiljaisempi ja rantapäivän voi päättää menemällä illan kata noin yläpuolella olevaan after beach baariin ( pääsee tuk tukilla) katselemaan auringonlaskua reggae musiikin soidessa ja juoden hyviä drinksuja tai syöden thaikkuruokaa.

  Lähellä diamond cottagea on vähän designimpaa thai/lämsimaista ruokaa tarjoava ravintola, jossa voi käydä jos haluaa hiukan "paremmassa" ravintolassa perinteisten thai ravintoloiden sijasta. Two chefs oli tämä. Kiireaikana palvelu vähän hidasta välillä, mutta ruoat todella hyviä.

  Mielestäni katan/karonin alue on hyvä aloittaa thaimaan käynti. Pääsee hyvin kiinni meininkiin ja jatkossa voi sitten hakea enemmän vilkasta tai hiljaisempaa kohdetta.

 • Kiitoksia vinkeistä, tarvii sitten katsella, mitä löytyy, hyvä ettei kukaan tyrmänny täysin

 • Oltiin viime helmikuussa.Aivan ihana henkilökunta ja siisti rauhallinen hotelli.Ainoa miinus oli venäläiset .

 • Vieläkö rusantereita käy Thaimaassa ja Phuketissa, niiden matkailumäärät on kuulemma laskussa Krim boikottejen vuoksi ?

  • Talouspakotteet ovat alkaneet purra ja ruplan huono kurssi tekee sen, että vain varakkailla (hyväkäytöksisillä) on varaa matkustaa.

   Diamondissa ongelmakansa ovat ruotsit, jotka varailevat pyyhkeillään tuoleja. Kun henkilökunta kerää pyyhkeet pois, hyökkäilevät muiden kimppuun. Myös ruotsien alkoholin/huumeiden käyttö on tolkutonta.


  • Onkostullutkesä kirjoitti:

   Talouspakotteet ovat alkaneet purra ja ruplan huono kurssi tekee sen, että vain varakkailla (hyväkäytöksisillä) on varaa matkustaa.

   Diamondissa ongelmakansa ovat ruotsit, jotka varailevat pyyhkeillään tuoleja. Kun henkilökunta kerää pyyhkeet pois, hyökkäilevät muiden kimppuun. Myös ruotsien alkoholin/huumeiden käyttö on tolkutonta.

   ENNENKAIKKEA, ruotsalaiselle ei kannata pyllistää, sehän vaan kiihottuu siitä


 • Kiva hotelli, hyvällä paikalla. Hotellin ravintolassa, katutasossa olevassa, aivan ihana ruoka. Vähän kalliimpaa, mutta kannattaa käydä herkuttelemassa, etenkin meren antimet tosi herkullisia!
  Lomailimme 4 viikkoa Diamond Cottagessa muutama vuosi sitten ja voimme suositella hotellia, hyvä valinta!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.