EVO fitness -kuntosalikokemuksia

Jaksaa, jaksaa!

Olen harkinnut kuntosalin vaihtoa, ja nyt kiinnostaisikin kuulla kokemuksia EVO fitness -kuntosaleista. Millainen on laitevalikoima (käsittääkseni suht sama kaikissa ketjun kuntokeskuksissa), palvelun taso, ja yleisesti, onko hintansa väärti. Kyseisiä saleja markkinoidaan mm. sillä, että liittyminen ei sido, ja irtisanoutuminen on helppoa. Onko oikeasti näin?

45

5761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 40e kuussa on kallis

      lienee 24 seven halvemmalla hinnnallaa pikaksen parempi hitnalatusuhde. tosin kumassakaan ole käynyt kun avajaisis.

    • miten toimii?

      minulle ei oo tullut selväksi vielä tuo evon systeemi että kun maksan niin saanko tosiaan puhelimeen jonkun ovikoodin ja se on väliaikainen ? ja sitten jotenkin tulee aktivoitua että saa pitempi aikaisen?

      • ............

        Se on väliaikainen koodi. Saat avainlätkän pyytämällä, jolla pääset sisälle ja ulos aukioloaikoina.


      • Pettynytkuntoilija
        ............ kirjoitti:

        Se on väliaikainen koodi. Saat avainlätkän pyytämällä, jolla pääset sisälle ja ulos aukioloaikoina.

        Joo, mutta monilla se ei toimi ollenkaan. Minulla kolmas lätkä menossa eikä sekään toimi. Nyt en pääse rekisteröitymään. Haluavat minun aina maksavan kympin lisää koska kuulemma "ulkoinen kumppani" vastaa siitä. EN todellakaan maksa. Taidan palata Satsiin, siellä ainakin homma toimii, henkilökunta on läsnä ja laitteet ovat monpuolisempia.


      • Evollatreenaava

        ei maksa evolla mitään jos otat sieltä uuden lätkän.pidä sitä lätkää oikeassa kohdassa ni kyllä ovi aukeaa niinkun pitää:)


    • evokuntosali?

      Minuakin kiinnostaisi kuulla kokemuksia tuosta evo kuntosalista..

    • ...............

      "Onko oikeasti näin? "

      On.

      Laitteet on laadukkaita ja niiden ergonomia on todella hyvä. Esim minulle ei puolet elixian laitteista sovi ollenkaan, vaikka olen keskipituinen mies.

      Kannattaa käydä tutustumassa ja testaamassa niin saa paremman käsityksen salista.

    • paetoiasbdgl

      Moikka! Itse olen käynyt EVOn salilla vähän yli vuoden. Homma toimii juuri niin kuin mainostavat. Se väliaikainen ovikoodi on kk-maksun jälkeen voimassa joitain viikkoja, jotta varmasti ehdit saada henkilökunnalta sen avainlätkän. EVOn salillahan ei ole mitään respaa jossa joku päivystäisi, vaan ne ohjaajat on siellä paikalla vaihtelevasti, esim. miten niillä on omia personal trainer -valmennuksiaan. Sitten on ne tutustumistunnit muutaman kerran viikossa, jolloin varmasti ovat siellä.

      Avainkortti on toiminut aina ongelmitta. Salilla on siivous joka päivä puolilta päivin ja uudelleen klo 21 maissa. Siksi siellä on todella siistiä. Tilat ovat uudet, ja laitteet ihan priimakunnossa. Jos joku vaatii huoltoa, hoitavat homman ripeästi. Eli ei tarvitse odottaa kahta viikkoa, että joku taljan vaijeri saadaan uusittua.

      Laitteita on *RIITTÄVÄSTI*. On "koneita", sekä vapaita levypainoja, tankoja, käsipainoja. Löytyy jumppapallot, tasapainolaudat sun muut. Ihme on, jos et tuolla saa treenattua tarpeeksi.

      Kävijät ainakin tällä yhdellä salilla on laidasta laitaan. On nuoria, keski-ikäisiä ja päivisin eläkeläisiäkin. Ja kaikenkuntoisia. Tosin ne kaikkein raavaimmat ja ähisevät, jääkaappipakastimen kokoiset äijät onneksi loistaa poissaolollaan.

      Itse olen ainakin ollut tyytyväinen. Onhan noita halvempiakin saleja, mutta tässä on mun mielestä hinta ja laatu kohdallaan.

      • gew43

        kuulia vain 20kg,muita en jäänyt kaipaan,alle 35 porukkkaa etupäässä


    • kukka933

      millä olette maksaneet salikorttinne ? Nettisivuilla sanotaan että käy vain maksuna VISA tai MASTERCAD?? itse omistan vain visa electronin. Tyssääkö tämä saliura evon kohdalla nyt tähän .o`? netistäkään en löydä mitään numeroa mihin ottaisi yhteyttä.

    • testaaja21

      leppävaaran evo:

      plussat:

      itsepalvelu ja maksujärjestelmä
      aukioloajat 5-24
      siisti
      edullinen verrattuna esim fressiin, elixiaan, satsiin

      miinukset:

      ei hack-kyykkyä
      ei pohjelaitteita (minkäänlaista)
      heikosti kulmatankoja (ez-tanko)
      vähän levypainoja
      pienet tilat


      3 ilmaiskertaa tuli täyteen, taidan kokeilla fit1

    • MIXhä

      Mun mielestä on väärin, et EVO salille et saa jäsenyyttä jos ei oo luottokorttia. Onko ees mahdollista et asiakkaita voi kohdella eri arvoisesti? Ois kait toi helppoo antaa asiakkaalle lasku käteen ja hoitaa maksu silelen.

      • kyllä saa, ei vaadi luottokortia. siellä sivulla on ohje maksuun pankkikortilla. kysyy kortin varmennusnumeroa, se on kortissa, mutta täytyy aktivoida pankista toimivaksi. kokemusta on, näin menee maksut läpi


    • porkkan.a

      ei mikään halpa.

    • rockyboy

      EVO on hintansa ja ennen muuta systeemin toimivuuden kannalta paras sali, millä olen treenannnut. Ei tarvii maksaa tyypistä tiskin takana, jonka "osaamista" ei ikinä kaipaa, ja asiakkuus hoituu kotoa käsin. Tykkään tehdä salilla myös aerobista treeniä, ja siihen juoksumatot muut laitteet ovat riittävän laadukkaat.
      EVO vaikuttaa ainakin täällä provinssissa olevan matalan kynnyksen sali; kävijät pääasiassa höntsäporukkaa. Pro-tason treenaajia ehkä n. prosentti. Keski-ikä alle 35.

    • heheheh

      minkäänlaista asiakaspalvelua ei ole. jäseneks liittyminen onnistuu tai ei, mistään et saa varmennettua, koodi tulee jos tulee....ei mitään puh nroa mistä kysyt mitä lähtenyt tililtäsi kenties. liittyminen ei aina onnistu, menikö rahat? sekasta touhuu huonoa palvelua. ei ole sen halvempi kuin muutkaan. laitteet toki ok.
      suosittelen salia jonne saa hlökuntaan jollain tavalla yhteyden! evolla parina päivänä pari tuntii joku....mene sinne sit päivystämään oven taakse jos jotain kysymistä.

    • oudie

      Mua kans turhauttaa noi Evon tyhjät lupaukset tuolla nettisivuilla, oon jo useamman kerran yrittänyt maksaa jäsenmaksua ennakkoon liikuntaseteleillä ja joka kerta mulle on myyty ei oota. Jos jo jäseneksi liittyminen on tehty noin vaikeaksi, niin kuinkahan mahdotonta tuolta salilta on irtisanoutua?

    • EpävarmaEvosta

      Viimeisin kommentti tammikuulta. Onkohan nuo liittymisongelmat jo saatu hoidettua?

    • KaksMonista

      Salit ja laitteet on uusia ja siistejä. En tiedä onko kaikilla saleilla samat laitteet. Voi olla, että salin koko vaikuttaa valikoimaan. Lämmittelylaitteita on suht. paljon. Pyöriä,juoksumattoja, crosstrainereita, soutulaiteet ym. Vapaitapainojakin löytyy, myös kahvakuulia.
      Itse vaihdoin myös salia vaihteeksi Evolta pois ja olen ollut tyytyväinen vaihtoon. Uudella salillani on enemmän vaihtoehtoja. Esim. vipuvarsilaitteita on enemmän.
      Olin myös Evoon tyytyväinen. Maksut tosiaan maksetaan tosiaan vain kuukaudeksi luottokortilla netissä. Ja asiakkuuden voit katkaista omilta sivuiltasi netissä lähes milloin vain. Myös pidempiä jaksoja on ollut tarjolla halvempaan hintaan. Silloin voi maksaa useammasta kuukaudesta yleensä tarjoushintaan.
      Paikalla ei vältämättä ole henkilökuntaa, jos PT ei ole ohjaamassa jotakin kuntoilijaa. Ruuhkia ei juuri ole ja nekin voi tarkistaa netistä, milloin on mikäkin verran porukkaa ollut sisällä.
      Myös omat käynnit ja maksut voit tarkistaa netistä.

      • EvOllatreenaava

        Laitteet on saman merkkisiä mutta eivät samoja..Toistaiseksi parhaat laitteet on ollut Tammistossa.Kirkkonummeen ei ole satsattu läheskään niin paljon ja huolto ei meinaa pelata.Asiakastoiveita laitetilauksissa ei kuunnella.Oven avaus toimii kun osaa käyttää "lätkää" oikeassa kohdassa hätäilemättä.


    • Hölmistynyt

      yritettiin ostaa salikorttia, mutta tyttären VisaElectron ei käy maksuvälineeksi. Jos ei raha kelpaa, niin olkoon! Liiallinen säästö henkilöstömenoissa kostautuu aikaa myöten ja firma ei pitkään toimi. Kehenkään ihmiseen ei saa yhteyttä, siis mitään yhteystietoja ei ole. Menee vähän liian pitkälle.

      • hghghgpopop

        Sama kokemus. En sitä paitsi ikinä ostaisi sikaa säkissä, pitää päästä tutustumaan saliin edes yhden kerran, nyt kai siitäkin veloitetaan. EVO vaikuttaa linnoitukselta, johon pääsevät harvat ja valitut, en tiedä ketkä.


    • kmjhhh

      Köyhät kyykkyyn. Electronilla voitte mennä sinne fitness 24 seveniin

    • Kokoska

      Evon kuntosali oli minusta ihan ok, kunnes minua huijattiin pahan päiväisesti. Sain Evon entisenä asiakkaana edullisen tarjouksen, jonka mukaan voisin treenata salilla kesä-, heinä- ja elokuun yhden kuukauden hinnalla: ei liittymismaksua, kesäkuu ilmaiseksi ja heinä- ja elokuu puoleen hintaan. Minulta on kuitenkin veloitettu liittymismaksu ja kaikki kuukaudet täydellä hinnalla. Ole yrittänyt ottaa yhteyttä useaan kertaan sähköpostitse saadakseni asian korjattua, mutta en ole saanut mitään vastausta. Firmalla ei ole myöskään puhelinnumeroa.
      Näin on saatu kulut minimiin, ja filungilla tuotot yritetään maksimoida. Tällä tyylillä tulee kyllä pää vetävän käteen....

    • AgseIi

      Jäi todella paha maku Evo Fitnessistä suuhun. Olivat joskus viime vuoden lopun ja kevään välillä lisänneet sopimusehtoihinsa 30 päivän irtisanomisajan. Silti jatkavat kuntosalipalvelujensa mainostamista ja myymistä lauseella "Ei sitoutumisaikaa!", mikä näkyy vähän joka puolella yritykseen liittyen, mm. liittymissivuillakin ja kaikissa liittymistarjousmainoksissa. Aiemmin oli irtisanominen välittömästi kuun loppuun. Nyt siis vasta seuraavan kuun loppuun. Ei sitoutumisaikaa? Lyhyesti valheellisen harhaanjohtavaa markkinointi, jos jotain.

      Suosittelen suhtautumaan ko. firman tämän kesän kaltaisiin tarjouksiin "Liity nyt - tarjoamme sinulle heinäkuun täysin ilmaisiksi! Ei sitoutumisaikaa!" erittäin kriittisesti. Käytännössä siis liittyjä treenaa vähintään kaksi kuukautta puoleen hintaan, eli heti toisesta (pakollisesta) kuukaudesta alkaen täysihintaisena ja sama jatkuu täysihintaisena, ellei irtisano heti tarjousliittymiskuukautena. Eivät millään tavalla ole tuota sopimusehtojen muuttumista mainostaneen tai siitä ilmoittaneet missään. Eivät vastaa mitenkään huomautuksiin sopimusehtojen muuttumisen kommentoinnista ja viesteistä harhaanjohtavasta markkinoinnista. Yritys muutenkin tarjoaa ainoaksi yhteystiedokseen yhden ainoan sähköpostiosoitteen, mikä ei herätä luottamusta. Kirjelmöin asiasta muuten Kilpailu- ja kuluttajavirastoon. Suosittelen samaa muillekin.

    • Porukka

      Minä olen yrittänyt saada jotain henkilöä kiinni yrityksestä. Ainoa vastaus soittopyyntööni on toistaiseksi ollut ettei heillä tarjota puhelunpalvelua! Yrityksen omistajuus ei löydy sivustoilta...

    • ankkurinaappi

      Onhan toi todella epäilyttävää, että ainoa yhteystieto on yksi ainoa sähköpostiosoite, josta ei edes vastailla jos asiakkaan yhteydenotto ei satu miellyttämään tai ei ehkä vaan huvita.

    • Joo_o

      Täyttä bullshittiä. Käytännössä siis kahden kuukauden irtisanomisaika siitä huolimatta, että mainostavat joka puolella 'ei sitoutumisaikaa'. Eli jos irtisanot vaikka kuun ensimmäinen päivä, olet jäsenenä seuraavaan kuun loppuun saakka. Helvetti kun suututtaa, ettei tällaiseen puutu kukaan!

      • boikottiin

        Joo jumissa ollaan.. ei ollut tietoa tuosta sitoutumisajasta, koska mainostavat ettei sellaista ole.. Ajattelin tänään soittaa puljuun kunnes luin täältä, että ainoa tapa ottaa yhteyttä on sposti. Kyllähän tämmöinen pelleily alkaa vituttaa varsinkin kun ei rahaa ihan hirveästi ole ja ehdin jo ostaa salikortin toiselta salilta.


      • jeespåks

        Ainahan noissa on kuukauden irtisanominen ja se on yksi kokonainen kalenterikuukausi, eli ei yksi kuukausi siitä kun sanot sopimuksen irti.


    • Kuolkoonpois

      Aivan perseestä ko firma ja sen toiminta. Sivuista ei ota selvää erkkikään, Pt:t ovat toiminimellä eli eivät varsinaisesti edusta Evoa. Yhteyttä ei saa kunnolla ja sähköposteihin vastaa joku nimetön ja kasvoton Evo Fitness. Satsin uudessa konseptissa sentään on aina joku ihminen respassa ja maksutkin alle puolet Evosta.

    • HCTRAINER

      Olen nyt kaksi viikkoa yrittänyt saada korttiani lopetettua, jännityksellä odotan meneekö yritykset vielä seuraavallekin kuulle.

    • Anonymus

      En suosittele. Henkilökunta on töykeää ja palvelu huonoa.

    • epäselvintätoimintaa

      nytpitäisi olla avoin liikuntapäivä (http://liikuntapaivat.fi/salit/) evoissa niin eipä ole, ovi koodilukittu. sitten on mainos että tilaa koodi ja kokeile ilmaiseksi viestillä evo liikuntapäivä nroon 18200. niin eipä sieltä mitään ovikoodia tulevaan rekisteröintikeotus 99e tarjous tammikuun loppuun.

    • tpas

      SUPERTARJOUS = EVO kuntosali marraskuun loppuun 25€! Ei muita kuluja.

      Evo :n markkinointi sopisi oikein hyvin esimerkiksi siitä kuinka kuluttajaa koitetaan harhauttaa; jos lokakuun loppuun mennessä (heti tilauksen tehtyä) ei ole perunut niin 25 eur onkin 74 euroa.Sen sijaan että noudatettaisiin hyvää kauppatapaa ja kerrottaisiin olennaiset tiedot selkeästi, erilaisilla harhautuksilla koitetaan tehdä bisnestä ilman lisäarvoa. Vanhaa avainta ei saa uudelleenaktivoitua vaan pitäisi tiettyinä aikoina saapua salille (2 mahdollisuutta / viikko).

      Harhaanjohtavien tai totuudenvastaisten tietojen antaminen on kielletty sekä markkinoinnissa että asiakassuhteessa, jos tiedot ovat omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman annettuja tietoja olisi tehnyt.

      Vaikka annettu tieto olisi sinänsä oikea, sen antaminen on kiellettyä, jos muodostuva kokonaiskuva on harhaanjohtava.

    • evoa

      EVO on paikkana ihan siisti ja tilava. Jos haluat treenata edistyäkseen niin ei taida laitteet/painot riittää, tai sitten pitää osata soveltaa aika hyvin, mutta mainostavatkin itseään lähinnä kunnon ylläpitämiseen. Omasta mielestäni EVO voisi sopia lähinnä naisille ja niille jotka tykkää veivaa sitä persettä päivästä toiseen loitontaja- ja lähentäjälaitteissa. Jotkin laitteet voi tuntua oudoilta kun niissä on liikerata valmiina, esim. soutulaite. Ruuhka-aikana en ole käynyt, mutta olen kuullut että on aika täys, voi olla ettei treeniohjelmia pysty toteuttamaan ilman odottelua. Eli jos pitää simppelistä kunnon ylläpitämisestä, niin suosittelen. Laitteilla ei saa aiheutettua ainakaan kauheasti vahinkoa itselleen.

    • jyuiy

      Evo on jossain määrin supistetumpi sali kuin monet, mutta en ole jäänyt kaipaamaan montaa asiaa siellä, verrattuna muihin saleihin.
      Ajankohta ratkaisee paljon onko ruuhkaa jne. Itse en ole koskaan varsinaisesti joutunut jonottamaan mihinkään laitteeseen koska aina on korvaava tapa tehdä joku liike. Voimaharjoittelu onnistuu niin alkajalle kuin edistyneemmällekkin, kyllä siellä isompiakin mörköjä on nähty säännöllisesti jumpalla. Ei ehkä silti nyt sinne voimanosto puolen treenaamiseen sovellu.
      Kampanjat ja jatkuvat alennuskoodit on mukava tapa saada itse alennusta ja saada kavereita halvalla salille.

    • robottisali

      Kuiva iso punttisali,ei mitään mieltä tasapainottava.Muistuttaa työtekemistä eikä treenamista.Sopii ehkä robotti ihmisille.

    • äksön-mies

      Kävin vastikään ekaa kertaa Espan Evossa. Ainakin miesten pukuhuoneeseen näkyy puoleen, kun joku aukasee oven. Siis mitä vittua?! Perusasiat kusee pahasti. Helvetin kiva kykkiä pienen pukkarin nurkassa, ettei tule paljastelleeksi itseään koko salille.

    • eikiitosei

      Kävin viime kesänä Hertsikan Evossa kesähintaan. Sali on älyttömän meluisa, pienetkin kolahdukset moninkertaistuu, tarvii siis kuulosuojaimet. Laitteet tehty oletuksella, että olet vähintään 175 cm pitkä: en edes ylettynyt kaikkiin tai esim. jalkojen ja tukien väliin jäi puoli metriä ilmaa. Puuttuu kaikki tärkeä pieni (nähtävästi helposti varastettava) tärkeä rekvisiitta, kuten tietyt kahvat, remmit, painonnostovyö jne. Siisteydestä plussaa, muuten en salia jää kaipaamaan ja jäi yhteen kokeiluun. Sali on myös tosi kallis, n 50 euroa pelkästä kuntosalista, joka siis vielä vajavaisesti "kalustettu".

      • juho8844

        ja painonnostovyö? Eikö se olis hyvä olla omaa kokoa ja ihan omana


    • Vespa88

      Minua kyllä kiinnostaa tietää missä EVOssa on töykeää palvelua?

      Itse treenannut sekä Lepuskissa että Espalla ja aina on salilla töitä tekevät PT:t hyvällä tuulella ja moikkaavat. Ja vastaavat kyssäreihin ja neuvovat maksutta ilman tuputtamista..

      Kyllähän se on selvä että jos on joku asiakas siinä ohjauksessa niin ei just SUA silloin autella. Nykyään saa liittymisen kaikilla maksutavoilla ja mun mielestä sali on peruskuntoilijalle ja edistyneellekkin tosi hyvä.

      Se on se tekeminen joka ratkasee eikä Hack-kyykky..

      Suosittelen :)

      • Hankalapäästätreenaamaan

        Miten sen ilmaisen tutustumiskäynnin saa toimimaan? Vaikka kuinka täyttelin lomaketta, ei ovikoodia tullut puhelimeeni. Kokeilin jopa kahdella eri numerolla ja muistin laittaa numeron ilman ekaa nollaa...


      • Juho8844

        http://www.evofitness.fi/kokeile-ilmaiseksi

        mä tuonu joskus kavereita tällä mutta ei kai sitä voi aina ilmaseks käytellä mikäs järki siinä olis..

        noi epäkohdat on kyl mun käsityksen mukaan korjattu aikoi sitten.. hinta-laatu kohdillaan. Terppamenoo tsekkaan niitä halvempia ketjuja.. jokaiselle jotakin..

        sopivasti kaikkee itelle ja Lepuskin salit käyny tsekkaan muutenki läpi..

        5/5


    • Anonyymi

      Uudet fressi tyyppit, huomatkaa että teidän pitää varata aika saadaksenne kulkuläpyskän (avaimen) hyvinvointikeskuksiin, mutta fressi24h kohteisiin pääsee pinkoodilla, eli hyvinvointikeskuksiin pääsee VAIN avainläpyskällä EI pinkoodilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe