En osaa muokata kuvia, apua? :)

Minävain1

Olen tosi onneton näiden kanssa, eikä mulla oo hyvää kuvanmuokkausohjelmaa. Tahtois vaan muokata jonkun oman kuvan, tai lähinnä silleen että sais taustan pois, jonkin muunlaisen tilalle. En aina haluis että kotia näkyy taustalta :) Osaako kukaan neuvoa? Ja säpoa alas jos joku ihanuus tahtois muokata jonkun kuvan. Tällä hetkellä mulla on gimp, jota en osaa käyttää alkuunsa -.- Voin vaikka maksaa vähäsen mikäli joku haluais muokata yhden kuvan :)

11

347

  Vastaukset

  • Lataa photoshop elements demo tai paint shop pro demo, suosittelen tuota photaria.
   You tubesta voi myös katsoa ohjeita, Photarissa on myös aloitteilija moodi eli opastaa kaiken mitä haluaa tehdä.
   Gimppiinkin löytyy ohjeita ja sama periaate se siinäkin on jos lassolla leikkelee kuvan.

   Photarissa on uusi toiminto jota voi kokeilla, joskus toimii ihan hyvin.
   https://www.youtube.com/watch?v=u72ZnNzcPHI

   • Vielä sellaista olisin kysynyt, että onko tuo photoshop aina englanninkielinen? Vai saako suomeksi? Itselläni on huono englannin kieli...


   • Minävain1 kirjoitti:

    Vielä sellaista olisin kysynyt, että onko tuo photoshop aina englanninkielinen? Vai saako suomeksi? Itselläni on huono englannin kieli...

    Paint Shop Pro taisi olla Suomenkielinen, en ihan sata varma ole, ainakin se edellinen versio.
    Tuo Photoshop on kuitenkin selkeä käyttää vaikka onkin Englanniksi, kannattaa opetella Englanniksi käyttämään näitä ohjelmia muutenkin niin on selkeämpää ohjeiden ja muiden asioiden kanssa työskennellä.

    Itse ostin tuon paketin missä tulee Photoshop Elements 12 ja Premiere Elements 12 videoeditointiin, n.80€

    Kannattaa opetella layereisen käyttö niin onnistuu juurikin haluamasi hommat helposti, you tubeen vaikka hakusana Photoshop Elements 12 layer tutorial.

    Tosiaan lataa kokeiluversiot ja testaile.


  • Kiitos sinulle! :)

  • Muokkaan sulle kuvan jos pistät sähköpostiosoitteen tai/ja linkin hyvälaatuiseen kuvaan tänne. Ei maksa mitään.

  • Itse aloitin aikoinani ilmaisella Picasalla, vaikkei se ole mikään varsinainen kuvankäsittelyohjelma. Se on varmaan kehittynyt paljonkin ja on aika helppo oppia käyttämään. En ole varma onko siinä taustan vaihtamismahdollisuutta, mutta kaikkea muuta kivaa voit löytää.

  • sähköpostiosoitteeni on satujohanna5@gmail.com

   Kiitos jo etukäteen jos vaivaudut :)

   • ”Vaivauduin”, oli kivaa ajankulua jalkapallon lomassa.
    Ihan kaikkea ei aina kannata tehdä itse.


   • L-n kirjoitti:

    ”Vaivauduin”, oli kivaa ajankulua jalkapallon lomassa.
    Ihan kaikkea ei aina kannata tehdä itse.

    PhotoShop on vaikea ohjelma oppia ja asiat unohtuvat pian. Sama pätee muihinkin kehittyneempiin ohjelmiin. Kuvan peruskäsitteet pitää olla aluksi jollain tasolla hallinnassa: kuvatyypit, pikseli, PPI, värisyvyys, kontrasti, kuvakoot eri medioissa ym. Ei pidä lannistua, jos haluaa kuviaan muokata.


   • Super Major kirjoitti:

    PhotoShop on vaikea ohjelma oppia ja asiat unohtuvat pian. Sama pätee muihinkin kehittyneempiin ohjelmiin. Kuvan peruskäsitteet pitää olla aluksi jollain tasolla hallinnassa: kuvatyypit, pikseli, PPI, värisyvyys, kontrasti, kuvakoot eri medioissa ym. Ei pidä lannistua, jos haluaa kuviaan muokata.

    Jos jonkun fotosopin tai muun kuvankäsittelyn käytössä opitut asiat unohtuvat pian, niin vika ei ole ohjelmassa, vaan opin pinnallisuudessa.
    Tietokoneohjelmien käytön opettelussa tärkeintä on oppia yleiset periaatteet ja niiden soveltaminen käytössä olevaan ohjelmaan. Ns. nappulatekniikan opettelu on täysin toissijaista.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   339
   4452
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2658
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   334
   1268