Bone Biter's kennel

Boxu

Onko kellään kokemuksia Bone Biter's kennelistä? Olisimme perheen kanssa kiinnostuneita bokserin hankinnasta ja tämä kyseinen kennel on nyt jäänyt mieleen. Perheessämme on kaksi lasta, yksi 8 vuotias ja yksi 14 vuotias. Meillä on myös kissa. Koira tulisi meille perheenjäseneksi ja lenkkikaveriksi.

7

296

Vastaukset

 • Ensimmäinen bokserini oli Ullalta((Bone biter`s) Al Capone), en voi muuta kuin kiittää... Jönssi oli ~4v, edes omat vanhempani eivät tulleet meidän esikoisen viereen, ettei se ollut siinä välissä....Ei toki tehnyt mitään sen enempää, vartioi vain omaa laumaa. Itse tutustuin bokseriin Ullan kautta, enkä aio enää rotua vaihtaa. Toivoisin, että olette rotumääritelmän lukeneet, rotu tarvitsee muutakin, kuin pelkän kävelylenkin(omakohtainen kokemus)... Terveiset Ullalle, toivottaa 6,5v valkoisen bokserin omistaja...

 • Eipä näy kasvatteja juuri missään......kasvattaja kuuluisi olla näkyvillä

 • Miksi kasvattajan pitää olla niin näkyvä ?

 • Vanha keskustelu, mutta en todellakaan suosittele. Myi meille sairaan pennun ja moni koira useammasta pentueesta on kuollut parin vuoden sisällä syntymästä.

  • Jos haluaa pitkäaikäisen ja terveen lemmikin, ei kannata ottaa bokseria. Rodun terveys on pilalla.


  • Hei eijatkoon, mun uteliaisuus heräsi. Mihin ne koirat ovat kuolleet nuorena? Onko tästä tiedosta oikeasti faktaa?


 • Tunnen Ullan pidemmältä ajalta. Hän auttoi mua kovasti ensimmäisen bokserin kanssa parikymmentä vuotta sitten. Ulla kasvattaa pentuja harvakseltaan, ei tehtaile. Ei vaadi näyttelyssä käyntejä kasvateiltaan, toki suosittelee niitä.

  Pennusta ei voi koskaan tietää, mitä sairauksia on edessä. Mulla on nyt todella moniongelmainen bokseri, vaikka muut pentueesta on terveitä. Kasvattaja ei olisi voinut myydessään tietää mitä koira mahdollisesti tulee sairastamaan.

  Ulla on sellainen ei-hössöttävä järki-ihminen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.