1001renkaat huijaa

www.1001renkaat huijaa, ei toimita rengasta, ei palauta rahoja vaikka on luvannut. kannattaa epäillä verkkokaupan toimituksia, ainakin tämän "myyjän" kohdalla.
Ilmoita


85 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei haittaa lainkaan, koska eihän kukaan ole niin tyhmä, että maksaisi etukäteen tavarasta, jota ei ole vielä saanut.
2 VASTAUSTA:
siis, et suosittele verkkokauppaa, en minäkään
Ja toisinpäin, kuka hölmö lähettää tavaraa mihinkään ilman että tilaaja on maksanut.
+Lisää kommentti
Itse epäilin sivustoa ja etsin tietoa mutta ei löytynyt. Ostin 4 rengasta ja maksoin ne. Lähtivät DHL liikkeelle ja PostNord toi ne perille kahtena eri settinä, Eli epäilen suuresti. Etkö saanut DHL seurantanumeroa tai sitä että renkaat on lähetetty.
Myös verkkokaupoissa yleensä tuote maksetaan etukäteen. Tietenkin ongelmia voi välttää helpommin jos ostaa vain suomalaisesta kaupasta (huom. tämä ei ole sama kuin suomenkielinen).
Olisi mukava siis tietää miten koko prosessi toimi sinulla kun meni pieleen.
Itsellä näin:
Tilasin neljä kesärengasta ja maksoin ne heti. Pari päivää ja tuli ilmoitus, että lähtivät kahdessa erässä liikkeelle ja kaksi DHL seurantakoodia saatu. Renkaat menivät hollantiin ja seurantakoodi muuttuivat hyödyttömiksi. Selvisi, että PostNord sitten toimittaa ne lopun matkaa kotiin kun tuli kaksi erillistä tekstiviestiä sieltä.
Ilmoita
Tilasin motskarinrenkaan sieltä. Tein tilauksen torstaina, otettiin käsittelyyn perjantaina ja lähetettiin eteenpäin maanantaina. Seurasin renkaan kulkua netistä koko viikon, rengas toimitettiin lähimpään postiin seuraavan viikon tiistaina noudettavaksi. Vähän oli pitkä toimitusaika, mutta tulihan se rengas sieltä. Toimi ainakin mulla. Visalla kun maksaa, niin ei huolenhäivää. Aloittajan kannattaisi ottaa yhteyttä omaan visamyöntäjään ja selvitellä rahanpalautusta sieltä, kun tavaraa ei ole toimitettu.
5 VASTAUSTA:
Kyllä palvelu 1001renkaat pelaa, tilasin renkaat, tuli kuudessa päivässä perille, tuoreat kumit, kaikki kondiksessa.
Tilasin viimein viikko 4 kpl 255*55*19 ja 6 pv jalkeen toimitetti 2 kpl 205*63/16. Mahdotonta soita koska sivusto ei missä ilmoitetaan puh. nro, vain vietsin kautta reklaamatio. Toivo jonkun vasta ja saan mun renkat.
Olet varmaan jo renkaasi saanut. Pitää osata löytää viesti sieltä omalta sivultasi (kai olet rekisteröitynyt sivuille).
tilasin renkaat, asentaja tuli samalla kyydillä aikaa meni 25 min..hyväpalvelu..halpahinta ja renkaat huippuhyvät..
Renkaat tuli nopeasti perille, mutta yksi oli kyljestä puhki. Eli toimittavat viallista hylkytavaraa ja toivovat, että menee läpi.
+Lisää kommentti
Olen tilannut 2 kertaa renkaita, kummalakin kerralla toimitus oli sujuvaa ja renkaat tuoreita
Ilmoita
Höpö höpö. Itse tilasin renkaat sieltä ja viikossa tuli perille. Säästöäkin syntyi 200€ kun tilas ulkomailta. Ainoa miinus kun lähettäjä oli mokannut ja pistäny paketin economina eli jouduin hakeen postista.
Ilmoita
Sama sekopää on spämmännyt 1001renkaita muuallakin. Ei kannata huomioida.
Ilmoita
Säästö tuli 300€ kun on iso koko kyseessä 265/35-19"
Ilmoita
Itse tilasin maxityre.fi sivustolta renkaat ja ne tuli kotiin postissa. Firma sijaitsee Irlannissa. Renkaat maksoi kohtuulliset 189€. Sitten tilasin toiset samanlaiset. Renkaita ei alkanut kuulua ja tiedustelin missä mahtaa viipyä. Tuli vastaus että eivät pysty toimittamaan kyseisiä renkaita. Tuli hyvityslasku sähköpostiin. Hyvitystä ei kuitenkaan ole tähän päivään mennessä tullut vaikka on jo kohta kaksi kuukautta aikaa. Epäilin rikosta ja tein rikosilmoituksen. Poliisi ei kuitenkaan näin pieniin juttuihin pysty ottamaan kantaa. Näyttää siltä että juuri tämän kyseinen firma tietää poliisin resurssipulaan ja tämän ansiosta saa tehtyä monille saman kuprun.

Joten varoitan muita ostamasta kyseisestä firmasta. Kukaan ei pysty perimään rahojasi. No, minulta meni vain 189€. Opin sen etten Ikinä enää tilaa mitään miltään ulkomaisilta sivustolta.
Ilmoita
1001 renkaat eivät julkaise negatiivisiä palautteita ja kun kuriiri(DPD=paska)hoitaa toimituksia niin eipä tartte enään tuoltakaan tilata esim. ovi lukossa eivät soita sama UPS kohdalla netistä voi todeta "ei saatu toimitettu" (paras on DHL osaavat soittaa)
Ilmoita
Hyvä firma. Kaikki toimii kuten luvataan. Viikko sitten keskiviikkona tilasin ja toissapäivänä tuli 2 rengasta ja tänään tulee toiset kaksi. Omaan lompakkoon jäi säästöä 110 euroa verrattuna jos olisin Suomesta ostanut. Kysyin jokaisesta Seinäjoella renkaita myyvästä liikkeestä (6 kpl) tarjousta ja vain yksi (Rengaskeskus) vastasi. Saksalaiset saavat renkaansa vielä tuonkokoisen satsin 60 euroa halvemmalla. Muutama vuosi sitten tilasin RengasOnlinelta kahteen moottoripyörään renkaat. Viikon vaihteessa tilasin, Maanantaina tuli viesti että on lähtenyt. Perjantaina paku ajoi pihaan ja toi renkaat. Sarjan sai silloin Suomen hintoihin verrattuna eturenkaitten hinnalla. Kupataan meitä suomalaisia. Mutta ei mua.

Nuo mollaajat ovat ilmeisesti jonkin sortin koijareita tai muuten impotentteja verkossa kaupan käyntiin. Hyi teitä.
1 VASTAUS:
Hei, tein tänään tilauksen tuol 1001 sivustolla ja tiedän tiedän ettei kannattaisi maksaa suoraan mutta itellä ei muita vaihtoehtoja ole. Sivustolle ei kuitenkaan vahvistunut tilaukseni onko muilla tapahtunut samaa? tuleeko vahvistus vasta myöhemmin?
+Lisää kommentti
Todella surkeaa toimintaa.renkaat lähetetään yksittän eli jokainen rengas tulee omana kollia ja häviäminen vähintäänkin todennäköistä kuten itsellä on käynyt.lontooksi vastailevat ympäri pyöreitä jotta kodonnut rengas lähetetään/korvataan pikaisesti jota ei kuotenkaan tapahdu.Jos tilaatte,ehdottomasti visalla tai muulla luottokortilla maksut niin olette vielä vahvoilla pulmatilanteissa.
Itse en enää kysesetä 1001 firmaa käytä kun vitutusta ei voi korvata oikein millään hinnalla.
Ilmoita
onko joku lähiaikoina tilannut?
1 VASTAUS:
Tilasin 19.10.2017. Kaksi tuli, kahta viimeistä en ole saanut vieläkään (6.11.2027). Peruin kaupan. Katsotaan saanko rahat vai maksaako Visa minulle ne takaisin ja alkaa selvittää.
+Lisää kommentti
Ei huijaa, kahtena vuonna tilannut ja aina esimerkillisesti hoitanut hommansa. Kerran itse tilasin väärän kokoiset, hoitui puhelin soitolla suomeksi. Palautus ilmaiseksi, dhl:n kuriiri haki ja sama toi uudet tilalle. Toi on paskapuhetta, että huijaa. Kysykääpä dhl:n kuskeilta paljonko raahaavat renkaita y.päri suomea.
1 VASTAUS:
Moro mihin numeroon soitit että sait heidät kiinni kun itselläni nyt yks pulma eikä numeroa tuonne ole missään
+Lisää kommentti
Nopeasti tuli linglong renkaat. Mutta yksi renkaista viallinen. Eivät hyvitä renkasta kun on asennettu paikalleen. En suosittelle!
1 VASTAUS:
Joo mullakin nyt ongelmia ling long renkaan kanssa. Ottivat takaisin tutkittavaksi oma tukku/maahantuoja ilmoitti että itse ajettu uusi rengas että syntynyt patti kylkeen. 35euroa joutuu maksamaan tästä. olisivat vaan suoraan sanonut etteiu korvaa. Huom! suomessa protestilistalla veroja maksamatta!!
+Lisää kommentti
Meiltä meni tilauksen mukana rahat, en suosittele !
1 VASTAUS:
Tilaus peruuntui itsestään ja ko. renkaan hinta oli muuttunut. Onneksi visalla ja rahat oli tullut takaisin. Tiedä sitten miten pelaa..
+Lisää kommentti
Täysi huijaus firma, tilasin nastarenkaat ja yllätys ei ollutkaan nastoja vaan pelkät reiät nastojen kohdilla.
Itse joutuu maksamaan palautuksen jos haluaa vaihtaa???
1 VASTAUS:
Vittu sä oot tyhmä, et näköjään osaa suomea etkä englantia. Kannattaa varmaan vähän enemmän tutkia sitä mitä on ostamassa, opettele merkinnät m+s alkuun.
+Lisää kommentti
Renkaat tuli viikossa perille, toimitus sinne minne pitikin. Näkyy olevan aika tuoreet, paistomerkintä 0616.
Ilmoita
ei oo ollut mitään ongelmaa ja säästöä tulee...
Ilmoita
Rengas kauppias suomesta avannut keskustelun, katkera yritys.
Ilmoita
Kokeilin ja maksoin nastarenkaat 4kpl etukäteen kun olivat vielä reilusti halvemmat kuin Ronlinella. Laitoin maksun viitetekstikenttään annetun tilausnumeron. Sitten menin nettisivujen yhteydenottosivulle ja sieltä viestiä myyntipalveluun ja ruksasin kohdan tilisiirto tehty ja viestiin tilausnumeron ja rengastiedon sekä omat tiedot. Seuraavana päivänä tuli sähköpostiin viesti, että tilaus on rekisteröity ja sitten se jo näkyikin omalla asiakastilillä. Se kannattaa tehdä, koska vain sitä kautta voi viestitellä tilauksesta. Viikossa suomen posti toi renkaat kotiin kysyen vielä tekstiviestillä sopivaa toimitusaikaa. Ei paha.
1 VASTAUS:
Huono paikka, kun tilaus ei rekisteröidy automaattisesti. Tulee heti sellainen olo, että rahat meni eikä puljuun saa yhteyttä.
+Lisää kommentti
Jouduin tekemään kyseiseen firmaan palautuksen koska yksi tilaamistani renkaista oli vääntynyt. Ilmeisesti joku tökännyt trukilla kylkeen. No sain palautettua renkaan kuten sivustolla ohjeistetaan. Olen nyt odottanut päätöstä ja rahojani sieltä 4,5 kuukautta. Ilmoittelevat kuitenkin säännöllisesti, että asiaa käsitellään... Seuraavalla kerralla kannan rahani johonkin paikalliseen firmaan jossa voin käydä huutamassa jos hommat menee v*tuiks.
Ilmoita
Minä sanoisin VAROKAA Verkkokauppaa, joka järjestää rajattuja myyntejä. Todellisuudessa asiakkaille ei ole myytävänä montakaan laitetta. Kaikki on varattu etukäteen. Itse kokeilin asiaa, kun kaveri kertoi siitä minulle. Nettikaupan avauduttua olin klikannut 0,01 sekunttia avautumisen jälkeen. Kaikki tavarat oli myyty!!!!!!!!!! ... eli todellisuudessa ne oli varattu jälleenmyyjille, kuten kerrotaan. Asiakkaat ostavat vain sikakalliita normaalihintaisia tuotteita. Kannatan reilua ja oikeudenmukaista kaupankäyntiä, joten haen tarvitsemani muista kaupoista. VAROKAA VERKKOKAUPPAA!!!!!!!!!
1 VASTAUS:
Ehkä poliisin pitäisi saada lisäresursseja tällaisten "huijausten" tutkimiseen. Onhan se halpa markkinointikeino laittaa sähköpostiviesti laajalle joukolle ihmisiä muka huippuhalvan tuotteen myymiseksi. Todellisuudessa kaikki tuotteet on varattuja jo ennen tuotteen todellista myyntiä. Näin saadaan julkisuutta ja kuva halvasta Verkkokauppa Oy:stä, todellisuudessa ne jotka muutenkin saavat tuon alennuksen ostavat koko "erän".
+Lisää kommentti
VÄLTTÄKÄÄ ja edelliseen kommenttiin liittyen.

TÄYSIN YKSIPUOLISTA KAUPPAA 1001 RENKAAT!!!
Myyvät sattumalta jollekin sopivasti renkaat joku toinen sitten saa tätä:

MAINOSTETUT HINNAT muuttuvat miten sattuu, tilaukset jotka tehty mainnosteulla hinnalla satetaan perua itsestään ilmoittamatta syytä (RAHAT TULEE TAKAISIN JOS TULEE).

TILAUS PERUTTU koska tuote loppu "selitys" on kusetusta TUOTETTA ON NETTIKAUPAN MUKAAN KYLLÄ SAATAVISSA MUTTA KORKEAMMALLA HINNALLA!!!

EI SAA MITÄÄN ASIAKASPALVELUA, ei ole muuta kun nettiyhteydenotto jossa erittäin HIDAS yksipuolinen ja niukkasanainen kommentointi.

EI SUORAA sähköpostia, ei puhelinnumeroita.

NETTIYHTEYDENOTTO, sopii vain tilanteisiin jotka myyjä määritellyt, ei ole mahdollisuutta "ottaa yhteyttä" erinäisissä ongelmatilanteissa vaan vain perustilanteet siten kun myyjän yhteydenottokaavake on luotu.

Pahoittelut huutamisesta mutta hermo menee kun tuon firman kanssa yrittä tehdä töitä, kuluttajansuoja on täysin olematon, tekevät juuri kuten itse haluavat. Eivät edes noudata omia myyntihetojaan:

>>The price of the products changes several times a day. The prices displayed on the website may be modified at any time and without notice. However, such modifications will not affect any orders that the Customer have already placed previous to modifications.
Ilmoita
Tilasin 2kpl 235/45/18 renkaat. Tuli vajaassa viikossa koti ovelle. Ei voi kun kehua palvelua.
Ilmoita
ihme urpusta ?
olen varmaan 50 rengasta tilannut
ei ole ollut ongelmia
joskus on voinut kestää 2vk mutta yleensä 1vk-1,5vk
1 VASTAUS:
Olen kans tilannut useamman sarja nyt takuu ongelmia yhden kanssa. En tilaa enään saa muualtakin ostettua. Onnea vaan itsellesi kyllä se vielä sullekin sattuu kohdille. Ihan vaan sen vitun huonon asiakaspalvelun takia.
+Lisää kommentti
taitaa olla pojilla verot maksamatta
http://www.protestilista.com/yritys/2666406-7
ja tämähän on vain suomen osalta
Ilmoita
Ostin renkaat ja vahingossa tilasin talvirenkaiden kokoiset kesärenkaat jotka tietenkin olivat väärää kokoa. trein nettissä palautus pyynnön ja renkaat tultiinkin hakemaan ja ilmoitus palautuksen määrästä jossa oli vähennetty 25 €/tuote eli 100€ meni ja palautus 58 € eii voitu vielä palauttaa, koska renkaat eivät olleet palautuneet heille ja tämä ilmoitus tuli 1kk siitä kun renkaat oli haettu. VITTU MIKÄ PASKA FIRMA ÄLÄ OSTA TÄÄLTÄ MITÄÄN !!!!!
Ilmoita
ÄLKÄÄ OSTAKO 1001renkaat liikkeestä mitään ikinä! Tilasin 2 kpl mp-renkaita. Renkaat saapuivat postiin eriaikaan eri toimittajilta ja asennuksen jälkeen havaittiin, että toinen niistä oli viallinen. Renkaassa selkeä pystyheitto joka aiheutti voimakasta wopblausta ohjaustangossa. Ammattitaitoinen asennusliike yritti poistaa ongelman uudelleen asennuksella ja kääntämällä renkaan toiseen asentoon, mutta tuloksetta. Vanne todettu virheettömäksi ja asentajan mielestä renkaassa on selkeä vika. Reklamoin 1001renkaita, mutta he eivät tee asialle mitään, koska rengas on jo asennettu vanteelle! Olen aiemmin ostanut renkaita netistä n. 10:ltä eri toimittajalta ja kaikki on sujunut ongelmitta. Nyt erehdyin 1001:een ja erehdyin! VAROITAN huonosta palvelusta, ostakaa muualta!
Ilmoita
Firmasta tehty ilmoitus Euroopan kuluttajakeskukseen www.ecc.fi muun muassa siitä, että firman sivusto ottaa vastaan vain 5 ja 4 tähden arvosteluja, kaikki muut arviot dissataan. Joku on kirjoittanut 5 tähden arvostelun alle vähemmän kuin 5 tähden arvostelun alle. Eli firmahan kusettaa niin paljon kuin ehtii.
En saanutmissään vaiheessa mitään seurantakoodia. Kukaan ei vastannut yhteydenottoihin.
Kuten joku tuolla linkitti firmalla on maksamattomia veroja ja pitkä lista verovelkoja protestilistalla.
Tämä pulju suljetaan pian epärehellisestä toiminnasta markkinoilla.
Ottakaa ilman m uuta yhteys vaikka jälkikäteen euroopan kuluttajakeskukseen jolla myös Suomessa omat kuluttaja-asiamiehet. Voi laittaa nettilomakkeella reklamaatiota.
1 VASTAUS:
Tilasin 2 kpl uusia Metzeler MP renkaita 1001 renkaista. Takakumi tuli viikossa Saksasta, valmistettu Kiinassa 2016. Etukumi Ranskasta lukemattomien välietappien kautta 2 viikossa, valmistettu Saksassa 2013. Myyntiehtojen mukaan uudet renkaat pitäisi olla alle 36 kk vanhoja. Yli 36 kk vanhoja myydään 1001 sivuilla halvemmalla kuten asiaan kuuluu, mutta itse maksoin siis uuden hinnan ja sain vanhan. Otin kuvan ja reklamoin, mutta tuli vaan kohtelias vastaus että selvittelevät asiaa. Ei ole vielä kuulunut...
Reklamaatioita ei voi käsitellä puhelimessa, vaan ainoastaan nettitiketin kautta. Edes palautusosoitetta ei ole vaan mahdollisen palautuksen ohjeet ilmoitetaan nettitiketin kautta (jos ilmoitetaan). Ei siis voi suositella.Tai riippuu siitä miten suuren riskin haluaa ottaa, ja kelpaako vanhat kumit uuden hinnalla. On toki halvemmat hinnat kuin kivijalkaliikkeissä, mutta olisi pitänyt muistaa, että hyvä ja halpa ei asu samassa osoitteessa.
+Lisää kommentti
Omat kokemukseni:
Case 1 (Lyhyt, joskin positiivinen; Kesärenkaat)
Ensimmäinen tilaus meni hienosti. Edulliset ja hyvät renkaat, kannatti tilata.
Renkaat tuli kahdessa erässä peräkkäisinä päivinä ja aika nopsaan. No Problem.
Case 2: (Talvirenkaat........)
Eli ensimmäisen hyvän kokemuksen jälkeen ajattelin tilata talvirenkaatkin täältä.
1001renkaat-sivuilla oli vain erikoinen hinta tämän renkaan kohdalla, joten päätin kysyä renkaan hinnasta heidän webbi-sivujen kautta (MUUTAKAAN VAIHTOEHTOA EI ILMEISESTI OLE). Siis onko hinta yhden vai kahden renkaan hinta ja sisältääkö hinta myös nastat asennettuina renkaisiin (Absurdi kysymys), mutta joku kertoi viestiketjussa, että sai talvirenkaat ilman nastoja. Laitoin viestiini KAIKKI renkaan tiedot:
- Valmistaja
- Koko
- Talvirengas nastoilla
- Nopeusluokka, Jne...
Ja lopuksi kysymys: "Onko nettisivuillanne oleva hinta yhden vain kahden renkaan hinta ja sisältääkö hinta nastat asennettuina renkaisiin"

- Skeptikon kysymys, mutta vastausta odotellessa......

Ensimmäinen vastaus (neljän sähköpostikyselyn jälkeen) oli:
" Dear Customer..........." Ja sama Suomeksi, eli päivitämme hintojamme jatkuvasti joten pyydämme tutustumaan hintoihimme nettisivuillamme.

Mitä vittua !!

Eli valmis lauseke jonka laittavat vastaukseksi, kun tulee kyse hinnoista...ILMEISESTI.
Kysehän on juuri heidän nettisivujen hinnoista!!

No uutta sähköpostia liikenteeseen (MUISTAKAA, ETTÄ KYSEESSÄ EI OLE REKLAMAATIO)
ja toive korkealla, että vastaus tulee koska kysymyshän on vain heidän nettisivujen hinnoista.

Siis sama posti liikenteeseen uudestaan.
Vastaus tulee noin 24h kuluttua:

"Dear Customer, ....." Suomeksi: Jotta voisimme vastata kysymykseenne olkaa ystävällinen ja laittakaan meille linkki meidän nettisivuista jota asia koskee, muutoin emme voi identifioida tuotetta. Kiitos etukäteen.

Mitä Vittua!!!

Pyytävätkö he minun lähettämään heille heidän oman webbi-sivun osoitteen jossa kyseiset (AIKAISEMMIN TARKKAAN IDENTIFIOIDUT) renkaat ovat myynnissä !!!

Heräsi kysymys, että onko tämä (Customer service) sama lafka joka MYY renkaita?

No....Laitoin taas sähköpostia menemään.

KYSEESSÄ ON SIIS VAIN KYSELY RENKAIDEN HINNOISTA!
EI OLE KUULUNUT VASTAUSTA.......

MITENKÄHÄN JOS JOUTUISI TEKEMÄÄN:
- REKLAMAATION
- PERUMAAN KAUPAT
- VAATIMAAN KORVAUSTA

En ole tilannut vielä talvirenkaita.
Ilmoita
Renkaat tulivat melko nopeasti kuten sovittu ja maksu PayPalin kautta antaa rauhan...
En voi valittaa, homma toimi, mutta pitää olla jokin backuppi olemassa verkossa ja tässä se oli Pay Pal!
Ilmoita
ihan mielenkiinnosta kysyn
eikö ketään haittaa toi että jätetään verot maksamatta
vai onko tärkein se halpa rengas
Ilmoita
Olisinpa lukenut tätä ketjua ennen tilaamista.
Tilasin 4 rengasta 11. syyskuuta.
Kaksi rengasta tuli noin viikossa. Puuttuvia kahta on nyt odoteltu 25 päivää.
Nuo kaksi jumittui 13. syyskuuta DPD jakelukeskukseen Saksassa.
Lopulta 1001renkaat ilmoitti 26. syyskuuta että epäilevät että DPD on kadottanut
lähetyksen. Lupasivat korvata lähetyksen kun DPD varmistaa paketin kohtalon.
Seuraavana päivänä ilmoittivat että DPD on löytänyt paketin ja se lähetetään.
Mutta DPD tracking sivun mukaan paketin tila ei ole muuttunut 13. syyskuuta jälkeen.
DPD ei vastaa kyselyihin. 1001renkaat ei pyynnöistä huolimatta tee mitään
korvatakseen kadotetun paketin tai tehdäkseen uuden lähetyksen.
Vastauksia kyllä tulee, mutta niissä vain ilmoitetaan että asiaa selvitetään
DPD kanssa.
Lieneekö nuo heidän lähetyksensä vakuutettu?
Ilmoita
Ei tosiaan kannata tilata täältä. Toimitukset tulivat pienissä erissä huonosti pakattuna. Talvirenkaat oli toimitettu postipakettina postiin ja samana päivänä postin auto toi kotiin kolme vannetta. Yksi vanne sitten oli taas noudettava postusta kun eivät lupauksista huolimatta soittaneet etukäteen mihin aikaan olisivat tuomassa. Pakkausten ja silmämääräisen tarkastelun perusteella näytti että toimitus oli tilauksen mukainen. Eilen sitten renkaita alle laittaessa selvisi että yksi vanne on väärällä keskireijällä. Palautteeseen ensikommentti oli että olisi pitänyt reklamoida 15 päivän kuluessa. Saas nähdä kauanko vatvovat asiaa. Oli pakko hankkia väärän vanteen tilalle suomalaisesta rengasliikkeestä kun pitää päästä autolla liikkeelle. Tässä myyjän vastaus virheellisen tuotteen toimittamisesta:

hello

we are sorry if the weel is monted we can not exchange or refund

Ystävällisin terveisin,

Valentina
Ilmoita
Viitisen sarjaa tuli hienosti noin neljässä päivässä kotiin saakka. Nyt tilasin ainoastaan yhden parin ja seurannan mukaan renkaat ovat saapuneet Turkuun 23.10. Ja tilaus tehty 15.10. nyt kukaan ei tiedä missä nämä ovat. Postnord vaan voivottelee ettei mitään ole tehtävissä. Jännä nähdä miten tässä käy loppujen lopuksi.
1 VASTAUS:
Visa palautti rahat tässä minun tapauksessa. 1001 eikä postnord ole kommentoinut tässä välissä asiaa millään tavalla. Tulipahan opittua kantapään kautta.
+Lisää kommentti
Tilasin 19.10.2017. Kaksi tuli, kahta viimeistä en ole saanut vieläkään (6.11.2027). Peruin kaupan. Katsotaan saanko rahat vai maksaako Visa minulle ne takaisin ja alkaa selvittää.
Ilmoita
Tilasin 7.11. 4 rengasta.
Ei tullut tilausvahvistusta eikä mitään sähköpostiin.
Olen laittanut maileja support-osoitteeseen, mutta ei mitään vastausta.
Kotisivuilla ei näkynyt omissa tilauksissa mitään.
Rahat kuitenkin lähti visa-kortilta.

Lisäksi näyttäisi, että sivutkin ovat alhaalla, eli jokohan se paska loppui siihen.
2 VASTAUSTA:
Mulla on kesäkuusta lähtien ollu viallien rengas tutkittavana ja reilu satku kanissa. Peru tilaus ja koita saada rahat takaisin. Onnea matkaan!
Onneksi sain rahat takaisin tilauksestani.
Verkkokaupalla oli kuuleman mukaan joku mennyt pieleen maksun vastaanotossa.
Jäi viimeiseksi kerraksi kyllä tämän kanssa.
+Lisää kommentti
Omituista ettei heidän antama tilinumero ole oikein , ikäänkuin haluaisivat että maksetaan luottokortilla? taidan nyt jättää tilaamatta
1 VASTAUS:
näköjään lisää verottaja karhuaa näiltä
https://www.is.fi/yritykset/protestit/protesti-456720/
+Lisää kommentti
Kaupat peruuntui, väittivät pankin hylänneen maksun. Rahoja en ole saanut takaisin.
Ilmoita
mutta hei, ne on halpoja kuin saippua
Ilmoita
4 rengasta tilasin, toimitusaika oli reilu viikko ja seurantalinkki tuli sähköpostiin seuraavana päivänä tilauksesta. Hollannista lähtivät renkaat toimitukseen. Renkaat tuoreet, paistettu 10/17 ja hinta oli edullinen. Maksoin paypalin kautta, eli ei pelkoa luottokorttikusetuksesta siltä osin.
Ei pahaa sanottavaa mulla.
Ilmoita
Tilasin talvirenkaat marraskuussa 2017. Renkaiden toimitus tapahtui kuuden vuorokauden kuluttua tilauksesta. Renkaat olivat tilatun mukaiset kitkarenkaat jotka oli valmistettu vuoden 2017 aikana. Renkaiden matkanseuranta toimi Hollannista Ruotsiin. Seuraava ilmoitus tuli Postin noutopisteestä. Ei mitään valittamista.
Ilmoita
Juuri niin, lähetti 2 rengasta. Mitä niillä tekee paitsi jos on moottoripyörä. Ei palauttanut rahoja, vaikka Visalla maksoin
Ilmoita
Neljän renkaan toimitus lähetettiin parissa päivässä, mutta toimitus perille Suomeen kesti 3 viikkoa. Kaksi renkaista oli täysin väärää merkkiä ja kokoa. Kaksi oli oikeita, mutta lähes 2 vuotta vanhoja. Saa nähdä, miten homma etenee. Muista ulkomaisista nettikaupoista rengastilaukset ovat toimineet ongelmitta, renkaat ovat olleet tuoreita ja toimitusaika 1-1,5 viikkoa. En voi suositella 1001 renkaita
2 VASTAUSTA:
Minulle tuli viikko tilauksesta Landsailit valitsemaani asennuspaikkaan. Renkaat lähtivät hollannista. Paistoleima renkaissa 7/2018. Emailiin sai DPD-seurantanumerot jonka avulla pystyi seuraamaan renkaiden matkaa. Hyvin toimii eli tilaan jatkossakin.
Landsailit (ja vielä väärää kokoa) sain minäkin, vaikka tilasin eurooppalaiset merkkirenkaat.

Väärien renkaiden vääriksi todistelusta sai tuonne lähettää läjän valokuvia, joita sitten ihmettelivät päivätolkulla. Väärät renkaat luvattiin vihdoin hakea viikko niiden toimituksen jälkeen, mutta kuriiri ei ilmaantunut sovittuna päivänä. Uudet renkaat on luvattu toimittaa viikossa, mutta edelleenkään ei näy edes seurantakoodia.

Mikähän tässä on ennuste? Pallotellaan reklamaatiota pari kuukautta ja kaadetaan tämä lopuksi luottokorttiyhtiölle?

1001 renkaat ei muuten julkaise huonoa palautetta sivustollaan. Lienee mahdollista, että mainostavat heikkoa palveluaan ja Lanseilejään myös keskustelupalstoilla...
+Lisää kommentti
en suosittele, epämääräiset sivut, kuluttajasuoja olematon ja yhteystiedot.
älä tilaa mitään,
rahat on katevarauksella menossa / menneet , mutta eipä ole tilausvahvistusta tms. katotaan miten menee?
1 VASTAUS:
Vastasivat kyselyyni, maksu epäonnistunut ja katevaraus palautuu visalle, ehkä kuitenkin kokeilen jotain muuta.
+Lisää kommentti
Tilasin renkaita 8.05.2018. Enkä vielä ole saanut mitään... maksoinkin ne heti tilaamalla.
Vituttaa....
Ilmoita
Harmi, että huomasin tämän keskustelun vasta nyt. Myös minulla on suuria ongelmia 1001renkaat firman kanssa. Tilasin 4 kesärengasta autooni 23.5.2018. Tähän päivään mennessä en ole niitä vielä saanut. Olen kyllä saanut kuljetuskoodit, PostNord kuljettaa, renkaita vain ei löydy mistään. 1001renkaat vastailee viesteihini jotain ympäripyöreää ja PostNord ei vastaa sen paremmin puhelinsoittoihin eikä myöskään sähköposteihini. Alkaa tuntua siltä, että yhtään rengasta ei pihalleni ilmesty. Olen kerran aiemmin pari vuotta sitten tilannut tästä firmasta renkaat, silloin kaikki toimi melkein luvatulla tavalla, toimitusaika venähti kyllä muutaman päivän pidemmäksi kuin oli ilmoitettu.
Ilmoita
Nyt pitäisi saada hyvät talvirenkaat! Euromasterilla olisi Michelin X-ICE North 4 205/55 R16 94T
Hinta on 129,26 € / kpl + asennus ja kierrätysmaksu. Kannattaako minun lähteä edes etsimään renkaita ulkomailta?
Ilmoita
Totaalinen huijarifirma tämä 1001renkaat. En saanut renkaita, valehtelivat päin naamaa asiakaspalvelussa (englanniksi), jonka vastaukset tulivat automaattivastauksina 24 h palautteen annon jälkeen. Vastaukset copy-paste tyyppisiä ympäripyöreitä valitteluita ja paskan jauhantaa, suoriin kysymyksiin ei vastattu rehellisesti ollenkaan. Rahat sain kovan uhkailun jälkeen takaisin 1 kk päästä reklamaatiostani. Renkaat kuulemma seikkailivat tilaus trackingin perusteella Ranskassa, vaikka epäilen, ettei niitä edes koskaan lähetettykään.
Aivat totaalisen surkea nettikauppa, älkää ikinä tilatko 1001renkaasta yhtään mitään!!!
1 VASTAUS:
mutta halpa
+Lisää kommentti
Olen tilannut tuolta kahdet renkaat ja molemmat kyllä tulivat perille hyvin mutta laatu on luokkaa B. Talvirenkaista kolmessa on pystyheittoa ja kesärenkaista ainakin yhdessä, tällä viikolla selviää kun ostan rengasliikkeestä uudet renkaat. Kysyn pyöreitä A-luokan renkaita enkä mitään halpaa tehtaan B-luokkaa jota jälleenmyyjät saa puoleen hintaan ja myyvät netissä edullisesti. Niitä varmaan tulee joka tehtaalta jonkin verran. Mun tapauksessa brändit on Yokohama ja BF Goodridge, joten ihan laatumerkkejäkin tulee kantikkaina liukuhihnalta, rengasliikkeiden koneet ovat sen todistaneet aivan uusistakin renkaista. Saisivat nettiliikkeet ilmoittaa etukäteen mitkä on A-luokkaa, mitkä B-luokkaa ja mitkä aivan luokattomia. Voisi osataja sitten päättää etukäteen haluaako hyvät kalliimmalla vai kehnot puoli-ilman. Säästyisi paljolta vaivalta.
Ilmoita
Tilasin mönkijään renkaat ja tuli väärän kokoiset renkaat (vähän halvemmat), nyt haluavat väärät renkaat takaisin ja lupaavat palauttaa rahat. tuli tehtyä ensimmäinen ja viimeinen kauppa tämän firman kanssa
1
Ilmoita
Minulle toimittivat Hankook W419 I*pike RS renkaat ilman nastoja.
Ensimmäiset kaksi rengasta tuli noin viikossa, toisia kaksia sai odotella useamman viikon.
Seuraavaksi sai vääntää olinko tilannut nastarenkaat vai en.
No löytyi heiltä ainakin joissain sovelluksissa "auton ominaisuudet" kohdalta (automerkkien keskeltä) ruksipaikka nastarenkaille joka olisi kuulemma tullut valita.

Renkaitten palautus olisi tullut itse maksaa ja se olisi ollut 25e per rengas.
Seuraavaksi olisi saanut arpoa tuleeko koskaan rahoja takaisin, vastaavia kokemuksia löytyy muillakin kun nettiä tutki.
Helpommalla pääsi kun kyseli hattukourassa rengasliikkeiltä, onnistuisiko renkaitten nastoitus. Harvassa ovat liikkeet, jotka tänäpäivänä vielä tekevät sitä.
Lisäkustannuksia tuli ja oppia sai, että tulee kiertää tämä liike hyvin kaukaa.
1
Ilmoita
Tulinpa sitten huijatuksi oikein kunnolla tämän firman toimesta. Varokaa ihmeessä, harmittaa kun ei tullut taustoja tsekattua. Paljon on tullut netistä osteltua, nyt tuli ensimmäisen kerran satasia takkiin.

Kyseessä mönkikän talvirenkaat, joista ei sitten talvirengasmerkintää löytynytkään. Renkaita ei nyt sitten voi käyttää tieliikenteessä. Palautuksesta olisi pitänyt maksaa hurjia summia, myyjä ei myönnä virhettään.
1
Ilmoita
Käyttäkää hyvät ihmiset luottokorttia, niin saatte rahanne takaisin luottoyhtiöltä jos myyjä tekee oharit.
1
Ilmoita
EN SUOSITTELE VITUSSAKAAN!! Tilasin 4 mönkijän rengasta. Näytti vihreetä varasto saldo. Ilmoittivat että ei saatavilla, mutt laittoivat väkisin takarenkaat tulemaan vaikka ilmoitin etten tervitse sekarengastusta. En ottannut vastaan ja lupasivat rahat kunhan palautuvat. VITUT! Ei rahoja ei mitään. Mennyt jo yli 2 kuukautta
1
Ilmoita
Turhaa narinaa. Ei se mitään jos tulee tuubaa tavaraa. Tärkeää on, että saa halvalla.
Ilmoita
Kaksi rengasta toimitettiin viikossa. Loput hävitti kuljetusliike Hollannissa. Lukuisien asiakaspalveluun lähetettyjen viestien jälkeen lähettivät tilalle 2 uutta rengasta. 6 viikkoa tilauksesta sain loputkin renkaat. Kuulemma ei voi antaa hyvitystä laskusta koska syyllinen on kuljetusfirma. Maksakaa aina luottokortilla niin on mahdollisuus saada rahansa takaisin!
1
Ilmoita
Samoja kokemuksia kuin PPV:llä.
EN suosittele tätä firmaa kenellekään. Varasto näyttää vihreää, ja paskan marjat. Ei niillä ole ollenkaan ko. renkaita. Lähettävät ihan muuta ja vielä jotain vanhaa paskaa. Syyttävät asiakasta virheestä eivätkä korvaa menetyksiä. Rahat onneksi sain takaisin, mutta töitä sai tehdä.
Siis, älkää tilatko tältä firmalta mitään. Olisi pitänyt tutkia taustoja - sen opin tästä.
1
Ilmoita
Hyvin tuli mp-rengas suoraan kotiovelle ja toimitusaika oli muutaman päivän.
Ilmoita
2kpl 235/35/19 rengasta tilattu seuranta koodin mukaan ovat turussa mutta sen jälkeen ei ole renkaista mitään kuulunut reklamaatio viestiä laitettu johon eivät edes vastaa. Seurannassa lukee näin ”
Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
Consignee not located (3rd time). ” täyttä kusetusta koko firma!!!!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

1001renkaat huijaa

www.1001renkaat huijaa, ei toimita rengasta, ei palauta rahoja vaikka on luvannut. kannattaa epäillä verkkokaupan toimituksia, ainakin tämän "myyjän" kohdalla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta