Valfix Tmi:

Ray 96

Hei

Onko kellään muulla kokemusta tälläisesta urakoitsijasta kuin Valfis Tmi:

Varokaa tälläista urakoitsijaa toimii Pohjois-Savon alueella. Tekee remontointi- ja rakennus hommia muka ammattitaitoisesti.

Jos haluatte tehdä reklamaation työnlaadusta sekä rakennusteknisistä virheistä, niin voin silloin suositella kyseistä urakoitsijaa. Lisäksi reklamaation hoito on hyvin huonoa, koska kyseinen urakoitsija ei ota asioiden hoitoon muuten kantaa kuin tuolta Kuluttajasuojeluviranomaisen kautta.

3

173

  Vastaukset

  • Joo sama tyyppi kävi tekee meille kylppäri remontin. Laatta saumat heittää pysty että vaaka suunnassa useita millejä, vaikka käytetty laatta oli mitta tarkaksi leikattu valmistajan mukaan. Lisäksi pohjatyöt on todennäköisesti tehty huolimattomasti, koska työn jäljessä heittoja myös syvyys suunnassa (laatat porrastelee).

   Vesieristyksien osalta välitarkastuksissa kyseinen urakoitsija joutui korjaamaan eristyksiä pariin otteeseen, ennen kuin vastaavamestarimme hyväksyi eristyksen.

  • Kerron omasta kokemuksesta tältä keväältä 2017. Yritys teki kerrostalohuoneistoon täysremontin, johon kuului mm. väliseinien purkua, tapetointia, koristetiiliseinä, kylpyhuoneen laatoitus ja uusien kalusteiden asennus, uusi keittiösaareke jne. Kaikki meni sovitusti vaikka matkalla tuli meidän puolelta muutoksia, mutta nekin hoituivat. Työn jälki oli siistiä (myös kylpyhuoneen laatoitus). Palvelu oli asiallista ja joustavaa. Minulle tuli kokemus, että ovat hyvinkin ammattitaitoisia, joten uskallan suositella muillekin. Annan tarvittaessa lisätietoja.

   • Mitäs mitäs Puuha pojat on näköjään vaihtaneet taas yrityksen nimeä😁 ja yritys muodoksi on tällä kertaa otettu osakeyhtiö veli poika Olegin nimellä🤣 itse kyllä ottaisin jonkunlaisen takuumaksun näiltä veijareilta, jos päästäisin edes tontille töihin!

    Varokaa arvon Veljet ja Siskot täällä urakoi myös Konkurssiin menneen Vladimirin Valfixin veli(puoli) Oleg ja UUSi yritys Ssuoraan Siperian peräpohjalaisesta metsien synkimmässä peräkammarista😅 Saanko esitellä nimellä SAVON Rakennustaito Oy

    ...Hetkinen minne se Taito katosi tosta nimestä??? 🤣no sillä ei sinällään ole väliä, sillä taito se on sutta ja sekundaakin tehdä ja se näiltä onnistuu.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1714