Rakennusliike Lahikainen

virovero

Ainakin muutama vuosi sitten ko. liike käytti virolaisia työmiehiä. Itse nähneenä ja kuuleena palkattujen työmiesten puheesta. Tänään Lahikainen sanoo näin

http://bit.ly/1zIFbd9

"Lappeenrannan keskustan suuret rakennushankkeet eivät ole aiheuttaneet pulaa ammattitaitoisesta työvoimasta. Rakennus Lahikaisen toimitusjohtajan Hannu Lahikaisen mukaan osaavia tekijöitä löytyy tarpeen mukaan myös alan pienemmille toimijoille.

— Suuret rakennusliikkeet palkkaavat lähes yksinomaan ulkomaalaisia työntekijöitä. En tiedä, pitäisikö meidän oikein kiittää alipalkattuja virolaisia rakennusmiehiä siitä, että suomalaisia ammattimiehiä on vapaana alan töihin. Me olemme yrittäneet pitää suomalaisia rakentajia kiinni leivänsyrjässä, Lahikainen kuvaa työvoimatilannetta."

101

3569

  Vastaukset

  • kyl maar töitä on lähikäisella,,mie tuun taas kun soittelet Tallinaan.Kuidas teidän hommat etenee...Meil ei zetorit käy ja meil vabaa päiv...

  • Tuntuu tuo Lahikainen olevan tollanen lausuntoautomaatti jonka pitää olla suunapäänä pätemässä jokapaikassa. Tekee vaan itsestään aika sietämättömän oloisen vaikutuksen kun pitää päteä kokoajan. Ei varmasti ihan ensimmäisenä tulisi tämä firma kyseeseen jos jotain remontin tarvetta olisi.

   • Kyllä nuo Lahikaisen kommentit aiheuttaa hilpeyttä niiden keskuudessa jotka alalla toimii. Kasakka tyyliin disinformaatiota.


  • Kyllä ukko on kehunut minullekkin että on hyvää hyvää työvoimaa,esitin kyllä eriävän mielipiteen!

  • Olen ollu monilla rakennusliikkeillä töissä, myöskin vä'hän aikaa Lahikaisella. Ei tuo ollu sen huonompi kuin muutkaa. Työmiehet ainakin kerto että isäntä tekkee pitkää työpäivää ja kovalla työllä on saanut rakennusliikkee pystyy. Eikä virolaisia ole ollu enää pariin vuotee. Monella muulla rakennusliikkeellä on melkei pelkästää ulkolaista työvoimaa.

  • Minkähän maalaisia mahtoi olla heillä silloin, kun piti ite tehdä loput heidän remppahommistaan, kun niin kuraa oli työnjälki...

  • Mitens se on keittiömestari Lahikaisen Kehruuhuoneen hommat edenneet? Onko uuden urakoitsijan lattiavahat pysyneet kiinni vastoin keittiömestari Lahikaisen lausuntoja. Vai haukkasiko kaupunnin tilaajaat paskaa? Entä pannaanko taas Kehruuhuone kiinni pikkujouluaikaan läänintaittelijan toimesta vahausta varten?

   • Viime viikolla ainakin Kehruuhuoneen lautalattia oli ihan paskana... hirveän näköinen kulutuksen jäljiltä kerrassaan. Eli ei ole uudenkaan tekijän jäljiltä sen kummempi tulos. Kuka nyt edes luuli jonkun öljyvahan pitävän pehmeän lautalattian hyvässä kunnossa??? Ei varmaan kukaan muu kuin kaupunki :D No ei muuta kuin taas maksamaan ensi jouluna 50 000€ läänintaiteilijalle korvauksia, kun on kerran korvaushanat oikein kaupungin hallituksen toimesta avattu :D


   • Mitä voi odottaa duunareilta jotka elää markka ajassa?
    Ja jos koulutuskin on jäänyt samalle tasolle........


  • Lahikainen osaa säästää materiaalikuluissa tekee neljä peltikattoa kolmen katon ruuveilla. yksi katto ei kestänyt pientä puhuria pellit irtosi. Kuinka ollakaan vain 1/3 ruuveja räystäällä ja päätyräystäällä mitä kattopellin valmistaja määrää.

  • Lahikaisen virolaiset ovat todetusti kallista työvoimaa, tai sitten Lahikainen repii tuplaten välistä! Vastaavia virolaisia saa aliurakoimaan muualta noin 40% halvemmalla muista firmoista.

   • Eipä taida Lahikaisella olla yhtään virolaista palkkalistoilla. Alihankkijatkin pääosin Etelä-Karjalasta.


  • Otin remonttitarjoksen viidestä eri firmasta. Kallein oli Lahikainen ja myös kovin kehumaan firmaansa. Otin toiseksi halvimman ja kaikki työt tehtiin viimeisen päällä. Auktorisoitu tarkastaja ei löytänyt töitten jäjiltä moitteen sijaa. Lahikaisen tarjous oli lähes tuplat suurempi. Moni menee halpaan, kun ei ota riittävästi tarjouksia, eikä tarkasta referenssejä.

   • Juu. Kilpailutus kannattaa aina. Hinnoittelu riippuu osittain työtilanteesta. Välillä yritykset tekevät kohteliaisuustarjouksia, ettei asiakas jää ilman tarjousta. Jos ei tarjousta saa niin sittenhän se vasta paska firma onkin....


   • Oisko siulla antaa näitten auktorisoitujen tarkastajien yhteystietoja niin vois itsekkin käyttää


  • Rakennusliike Lahikainen OY on niin sanottu toisen kierroksen firma .

   Ensimmäinen yritys ( nykyisen yrittäjän isän vetämänä ) ajautui konkurssiin

   käsittääkseni 1990 - luvulla .

   Yrityksen nimenä silloin oli " Rakennusliike Lahikainen KY " .

   • Aika moni firma ajautui konkurssiin 90- luvulla. Omanikin meni. Mikä tämän ketjun tarkoitus on? Nostetan Lahikaisesta negatiivisia asioita esiin? Kai siellä jotain tehdään hyvin ja oikeinkin. Ei kai muuten olisi toiminu niin pitkään.


  • Rakennusmestarin koulutus jäi ja kokin amitsuuniopinnot tilalle. Keittiömestarirakentajasta muistaa muistuttaa usein mm. kaupunkimme arvostettu ex-rakennustarkastaja. Liekö arkkitehdin lausumien ansiota kokin firman ammattitaito vai mikä?

  • Työntekijät alipalkattuja ja Tes ei kiinnosta pätkääkään koko Lahikaista! Oma tasku oaras tasku!

   • Tule maanantaina konttorille ja sano kuka on palkattu alle tes: n palkkarajojen niin korjataan heti. Vittuuks tänne tuut itkemään. Laita liito asialle.


   • Rakennusinsinööri91 kirjoitti:

    Tule maanantaina konttorille ja sano kuka on palkattu alle tes: n palkkarajojen niin korjataan heti. Vittuuks tänne tuut itkemään. Laita liito asialle.

    Ei jääny hyvä maku firmasta jossa isot "miehet" laukkaa juoruamassa toimistolla toisten tekemiset kun pikku tytöt....aika säälittävää porukkaa ei voi muuta sanoa!
    Osa porukasta "olevinaan" ammattilaisia....omistuisia höpöttäjiä....


   • Onneks ne isot miehet lähtivät piipittämään muihin hommiin. Juu typerää tuollainen työkavereiden selkäänpuukotus. Pitäisi soutaa yhteen suuntaan...no joka firmassa löytyy samanlaisia johtajan perseennuolijoita.


   • Raksalookki kirjoitti:

    Onneks ne isot miehet lähtivät piipittämään muihin hommiin. Juu typerää tuollainen työkavereiden selkäänpuukotus. Pitäisi soutaa yhteen suuntaan...no joka firmassa löytyy samanlaisia johtajan perseennuolijoita.

    Eihän siin jos totuuksia kertoo mutta jos omaa ammattitaidottomuuttaan pitää pönkittää paskapuheilla muista kertoo se paljon puhujista !


   • Raksalookki kirjoitti:

    Onneks ne isot miehet lähtivät piipittämään muihin hommiin. Juu typerää tuollainen työkavereiden selkäänpuukotus. Pitäisi soutaa yhteen suuntaan...no joka firmassa löytyy samanlaisia johtajan perseennuolijoita.

    Look My Ämpärifirmaa....ja peukaloita keskellä kämmentä....Amatöörien puuhastelua.....


  • Haistakaa paska koko porukka! Vittu täällä haukutte muita ja itse piilossa lymyätte! Kirjoittakaa julkisesti Etelä Saimaassa!

   • muute kullä mutta suvakki lehti vetelä saimaa ei julkaise moisia kirjootuksia.


  • Minua, yksineläjä leskirouvaa, vedätti oikein olan takaa =(
   Kovat oli oppirahat siitä, että luotin puheeseen. Kirjallisesti, mustaa valkoisena pitää ottaa kaikki.!

  • Tää firmako on nyt Oikeudessa?

   • Eipä ole...vielä. saas nähdä ylittyykö syytekynnykset suuntaan tai toiseen.


  • Huhu kertoo että todellisuus on ihan muuta mitä lehdessä lukee

   • Huhuja on monenlaisia. Propagandaa tulee molemmista suunnista. Tämä on sitonut poliisien resursseja liikaa. Aika pois muusta tutkintatyöstä. Asiaa on turha tällä puida sen enempää. Odotetaan päätyykö asia oikeuteen asti. Jos päätyy niin popparit mukaan ja oikeustalolle. Toivottavasti asia saadaan pikaisesti pakettiin niin saadaan työrauha molemmin puolin.


  • Nyt se on vihdoinkin tuo työntekijöiden oikeuksien polkija ja markkina häirikkö Rakennus Lahikainen Oy konkurssissa. On tuota uutista odotettukkin. Täyttä sutta ja sekundaa teki vuosia, onkohan tarkoituksella pistetty nurin kun takuu korjaukset kasvoi vuosittain räjähdysmäisesti.

   • onko tosi?


   • Noilla talousluvuilla ei taida olla juuri vaihtoehtoja, jos lisää lainaa ei tappiolliseen liiketoimintaan enää tule. Vuonna 2018 julkisten taloustietojen perusteella firman talous romahtanut täysin ja niinhän siinä käy kun jatkuvasti tehdään töitä alle käyttökateprosentin. Menot ja tulot ovat olleet päin mäntyjä noin niinkuin selkokielellä sanottuna.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noilla talousluvuilla ei taida olla juuri vaihtoehtoja, jos lisää lainaa ei tappiolliseen liiketoimintaan enää tule. Vuonna 2018 julkisten taloustietojen perusteella firman talous romahtanut täysin ja niinhän siinä käy kun jatkuvasti tehdään töitä alle käyttökateprosentin. Menot ja tulot ovat olleet päin mäntyjä noin niinkuin selkokielellä sanottuna.

    Laitappa faktaa pöytään konkasta kun en itse tietoa mistään löydä tai lopeta sitte pashanjauhaminen !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Laitappa faktaa pöytään konkasta kun en itse tietoa mistään löydä tai lopeta sitte pashanjauhaminen !!!

    Kyllä konkurssi on totta. Kaikki työntrkijät irtisanottu. Käräjäoikeudessa kuulutus 18.3. Hannulla jo uusi toiminimi pystyssä....   • Anonyymi kirjoitti:

    https://tietopalvelu.ytj.fi/yrityshaku.aspx?kielikoodi=1

    Hae Rakennus Lahikainen Oy hakukentässä ja ihmettele.

    Juuri näin käy kun toiminta kasvaa riittävän isoksi ja yrittäjällä ei ole rakennusteknistä eikä taloudellista osaaamista alalle.
    Näitä vastaavia tapauksia riittää tässä kaupungissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin käy kun toiminta kasvaa riittävän isoksi ja yrittäjällä ei ole rakennusteknistä eikä taloudellista osaaamista alalle.
    Näitä vastaavia tapauksia riittää tässä kaupungissa.

    Tais mennä niin että suurin osa palkatuista oli paskanpuhujia muka ammattilaisia...niin minkälaistahan jälkeä tollaisella porukalla saadaan aikaa??? PASKAA....tais osa porukasta aikoinaan vetää hyvin "välistä" ja pelata pelkästään omaan pussiin....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tais mennä niin että suurin osa palkatuista oli paskanpuhujia muka ammattilaisia...niin minkälaistahan jälkeä tollaisella porukalla saadaan aikaa??? PASKAA....tais osa porukasta aikoinaan vetää hyvin "välistä" ja pelata pelkästään omaan pussiin....

    Tais ja tais. Huhupuheisiin en minä ainakaan anna minkäänlaista painoarvoa. Konkurssipesän selvityksessä tongitaan ja tutkitaan firman toimintaa ja aikanaan selviää kuka siellä on ja mitä tehnyt, vai onko homma ollut vain puhtaasti tappiollista. Firman julkiset talouden perustunnusluvut ovat huhupuheiden sijaan raakaa faktaa ja niiden mukaan toiminta on ollut A erittäin tappiollista (tulos vahvasti negatiivinen) ja B velkarahoitteista (omavaraisuusaste vahvasti negatiivinen). Sellainen meininki ei kauas kanna.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tais ja tais. Huhupuheisiin en minä ainakaan anna minkäänlaista painoarvoa. Konkurssipesän selvityksessä tongitaan ja tutkitaan firman toimintaa ja aikanaan selviää kuka siellä on ja mitä tehnyt, vai onko homma ollut vain puhtaasti tappiollista. Firman julkiset talouden perustunnusluvut ovat huhupuheiden sijaan raakaa faktaa ja niiden mukaan toiminta on ollut A erittäin tappiollista (tulos vahvasti negatiivinen) ja B velkarahoitteista (omavaraisuusaste vahvasti negatiivinen). Sellainen meininki ei kauas kanna.

    Oli miten oli mut kyl siellä on touhuillu helppoheikki jos toinen suurine puheineen....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Hyvä jos jatkuu. Seudulla tuntuu olevan pulaa alan toimijoista kun vain yksi firma neljästä pystyi antamaan tarjouksen Ok-talon peruskorjauksesta, johon olisi sisältynyt patolevyjen asennus, sähköjen uusinta, laminaattien korvaaminen laatoilla eteisessä, keittiössä ja olohuoneessa, autotallin pintaremontti ja kolmen makuuhuoneen tapetointi sekä pienet panelointityöt. Kolme firmaa sanoi suoraan, että töitä on niin paljon, ettei näin isoa urakkaa voi ottaa vastaan.

    Jos Lahikaisen kokoinen toimija katoaa, niin varmaan tuo neljäskin firma vetää tarjouksensa pois.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä jos jatkuu. Seudulla tuntuu olevan pulaa alan toimijoista kun vain yksi firma neljästä pystyi antamaan tarjouksen Ok-talon peruskorjauksesta, johon olisi sisältynyt patolevyjen asennus, sähköjen uusinta, laminaattien korvaaminen laatoilla eteisessä, keittiössä ja olohuoneessa, autotallin pintaremontti ja kolmen makuuhuoneen tapetointi sekä pienet panelointityöt. Kolme firmaa sanoi suoraan, että töitä on niin paljon, ettei näin isoa urakkaa voi ottaa vastaan.

    Jos Lahikaisen kokoinen toimija katoaa, niin varmaan tuo neljäskin firma vetää tarjouksensa pois.

    No johan Rakennus Lahikaisen kokoinen toimija katosi konkurssin myötä. Lehtijutun mukaan aikoo jatkaa toiminimellä jotain pienimuotoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä jos jatkuu. Seudulla tuntuu olevan pulaa alan toimijoista kun vain yksi firma neljästä pystyi antamaan tarjouksen Ok-talon peruskorjauksesta, johon olisi sisältynyt patolevyjen asennus, sähköjen uusinta, laminaattien korvaaminen laatoilla eteisessä, keittiössä ja olohuoneessa, autotallin pintaremontti ja kolmen makuuhuoneen tapetointi sekä pienet panelointityöt. Kolme firmaa sanoi suoraan, että töitä on niin paljon, ettei näin isoa urakkaa voi ottaa vastaan.

    Jos Lahikaisen kokoinen toimija katoaa, niin varmaan tuo neljäskin firma vetää tarjouksensa pois.

    Jos noin "isolle" työlle ei löydy tekijää niin olet kysellyt vääriltä tekijöilta tai tarjouspyyntösi on ollut sellainen että laitettu syystä tai toisesta suoraan roskiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos noin "isolle" työlle ei löydy tekijää niin olet kysellyt vääriltä tekijöilta tai tarjouspyyntösi on ollut sellainen että laitettu syystä tai toisesta suoraan roskiin.

    Tarjouspyyntöni oli sitten varmaan liian yksityiskohtainen, kun olin ottanut mitatkin valmiiksi ja varustanut liitteeksi useita valokuvia kohteesta. Kokonaispituus ilman kuvia oli viisi sivua 12 fonttikoolla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tais mennä niin että suurin osa palkatuista oli paskanpuhujia muka ammattilaisia...niin minkälaistahan jälkeä tollaisella porukalla saadaan aikaa??? PASKAA....tais osa porukasta aikoinaan vetää hyvin "välistä" ja pelata pelkästään omaan pussiin....

    Vähän niikuin lyijysen porukka


   • Taas Verottaja imi kuiviin rehellisen suomalaisen yrittäjän, jotain tolkkua verotukseen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas Verottaja imi kuiviin rehellisen suomalaisen yrittäjän, jotain tolkkua verotukseen

    Olisi maksanut veronsa ajallaan ja hinnoitellut paskan työnjälkensä riittävän hintavaksi että veroihin olisi rahat riittäneet... ei se ole mitään rakettitiedettä mutta hinta/laatushde olisi karkoittanut asiakkaat!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olisi maksanut veronsa ajallaan ja hinnoitellut paskan työnjälkensä riittävän hintavaksi että veroihin olisi rahat riittäneet... ei se ole mitään rakettitiedettä mutta hinta/laatushde olisi karkoittanut asiakkaat!

    Eiköhän ne paskan työnjäljen tekijät ja sun muut paskanjauhajat luikkinu sinne Lookkiin.. Siellä se on oikea rakennusalan moniosaaja joka ei todellakaan tiedä tai ymmärrä rakentamisesta ja liiketoiminnasta hevon paskaa. Ei taida silläkään kaverilla olla yleensä puhtaat jauhot pussissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ne paskan työnjäljen tekijät ja sun muut paskanjauhajat luikkinu sinne Lookkiin.. Siellä se on oikea rakennusalan moniosaaja joka ei todellakaan tiedä tai ymmärrä rakentamisesta ja liiketoiminnasta hevon paskaa. Ei taida silläkään kaverilla olla yleensä puhtaat jauhot pussissa.

    Mikäs firma tässä nyt olikaan konkurssissa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ne paskan työnjäljen tekijät ja sun muut paskanjauhajat luikkinu sinne Lookkiin.. Siellä se on oikea rakennusalan moniosaaja joka ei todellakaan tiedä tai ymmärrä rakentamisesta ja liiketoiminnasta hevon paskaa. Ei taida silläkään kaverilla olla yleensä puhtaat jauhot pussissa.

    Hyvät ja joojoo rakentajat jäi mut....... Niin vaan Men kaikki.....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ne paskan työnjäljen tekijät ja sun muut paskanjauhajat luikkinu sinne Lookkiin.. Siellä se on oikea rakennusalan moniosaaja joka ei todellakaan tiedä tai ymmärrä rakentamisesta ja liiketoiminnasta hevon paskaa. Ei taida silläkään kaverilla olla yleensä puhtaat jauhot pussissa.

    Lookki ei ookkaan konkassa......... Paskalla kasvaa kaikki....


   • Eiköhän nuo talousluvut kerro siitä, että siellä sähläsi tämä Lookin rakennusarkkitehti, joka sai vuodessa kaikki päin persettä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän nuo talousluvut kerro siitä, että siellä sähläsi tämä Lookin rakennusarkkitehti, joka sai vuodessa kaikki päin persettä.

    Olikohan päinvastoin! Silloinhan tää firma teki vielä plussa tuloksen!


   • Odotetaanhan rauhassa poliisitutkintojen päättymistä ja mahdollisia syytteen nostoja. Vedetään sitten oikeiden tietojen pohjalta johtopäätöksiä, eikä pelkästään väitteiden pohjalta.


   • Totuus tulee oikeudessa esille, nyt taitaa olla vaan toista osapuolta kuultu. Asiat ei ole aina niinkuin lehdissä kirjoitetaan.


  • Jos joku yritys menee konkurssiin maksamattomien verojen takia,pitäisi kyseiselle
   yrittäjälle määrätä vähintään 5 vuoden liiketoiminta kielto.
   Ei ole oikein,että maksamattomien verojen takia,voi aloittaa yrityksen uudelleen
   heti uudella nimellä.

   • Juurikin näin. Joku on pielessä, kun yrittäjä jatkaa kuprujen jälkeen aina vaan uudella nimellä. Suurin ihme on, että pystytään aina vaan jatkamaan entisellä kalustolla ja jopa entisissä tiloissa. Miten tämä on mahdollista? Eikö omaisuuden todellisia omistajia pystytä selvittämään ja omaisuutta ulosmittaamaan?


  • Välillä oli vuosi plussalla! Mites sen jälkeen kävikään v.2018! Syvälle suohon meni Lähikäinen ihan itse! Kannattaisko ison H:n katsoa joskus peiliin eikä aina vain itkeä että nää teki tämän hänelle!
   Tai sitten iso H ei omista peiliä.

   • Kyl tais olla muutamat apukädet vetämässä firmaan suohon ja pelaamassa omaan pussiin kyseisenä vuonna...


   • Iso H:n peili meni rikki, kun katsoi siihen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyl tais olla muutamat apukädet vetämässä firmaan suohon ja pelaamassa omaan pussiin kyseisenä vuonna...

    Iso H:lla ei ollut tappiollisen vuoden kanssa mitään tekemistä, nämä apukädet osasivat kyllä kusta firman asiat mutta kaikki selviää kyllä ja jokainen tulee joutumaan vastuuseen. Harmi että näin suurelle työllistäjälle käy näin!

    Tsemppiä Hannulle uuden yrityksen kanssa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iso H:lla ei ollut tappiollisen vuoden kanssa mitään tekemistä, nämä apukädet osasivat kyllä kusta firman asiat mutta kaikki selviää kyllä ja jokainen tulee joutumaan vastuuseen. Harmi että näin suurelle työllistäjälle käy näin!

    Tsemppiä Hannulle uuden yrityksen kanssa!

    Joo joo joo kaikki on aina muiden vika ja itsessä ei ole mitään vikaa. Niin aina, niin aina :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iso H:lla ei ollut tappiollisen vuoden kanssa mitään tekemistä, nämä apukädet osasivat kyllä kusta firman asiat mutta kaikki selviää kyllä ja jokainen tulee joutumaan vastuuseen. Harmi että näin suurelle työllistäjälle käy näin!

    Tsemppiä Hannulle uuden yrityksen kanssa!

    Tsemppiä varmasti tarvii niin paljon kuin sitä on tarjolla, mutta se ei kyllä riitä tässä tapauksessa edes aloitukseen :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iso H:lla ei ollut tappiollisen vuoden kanssa mitään tekemistä, nämä apukädet osasivat kyllä kusta firman asiat mutta kaikki selviää kyllä ja jokainen tulee joutumaan vastuuseen. Harmi että näin suurelle työllistäjälle käy näin!

    Tsemppiä Hannulle uuden yrityksen kanssa!

    Kukakohan nämä "apukädet" palkannut? Jos ei riitä ammattitaito palkata kyvykkäitä ja luotettavia "apukäsiä" niin voi voi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iso H:lla ei ollut tappiollisen vuoden kanssa mitään tekemistä, nämä apukädet osasivat kyllä kusta firman asiat mutta kaikki selviää kyllä ja jokainen tulee joutumaan vastuuseen. Harmi että näin suurelle työllistäjälle käy näin!

    Tsemppiä Hannulle uuden yrityksen kanssa!

    Näin kommentoi sellainen joka ei tiedä asioista mitään. Oisko itse iso H:n kommentti


  • kyseinen firma meni konkurssiin ja työntekijät ei tule saamaan palkkoja ikinään

   • Saahaan palkat tänään tai huomenna.


   • Varsinainen asiantuntija.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varsinainen asiantuntija.

    Kyllä tuli kaikki rahat lomarahoineen ja irtisanomis ajan palkkkoineen...vittu et on rahaa nyt. Köyhät kyykkyyn


  • Ei muuta, kun uutta matoa koukkuun ja homma isolleen.

   • Näyttää lihanleikkaajalla olevan joku uskollinen fanikin täs ketjussa........ älä luovu toivosta kyl maailmassa lihamestareita tarvitaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Asiaa Asiaa !!! I wanna be the rakennusmestariii i wanna beeee!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää lihanleikkaajalla olevan joku uskollinen fanikin täs ketjussa........ älä luovu toivosta kyl maailmassa lihamestareita tarvitaan.

    no firmoja tulee ja menee semmosta on elämä. Ford teki 3. konkkaa ennen kuin teki t-fordin. Trump ajautui konkkaan mutta on nyt pressa. Älkää liioitelko konkan merkitystä


   • Anonyymi kirjoitti:

    no firmoja tulee ja menee semmosta on elämä. Ford teki 3. konkkaa ennen kuin teki t-fordin. Trump ajautui konkkaan mutta on nyt pressa. Älkää liioitelko konkan merkitystä

    Kyllä nyt puhutaan juuri samantasaoista firmoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    no firmoja tulee ja menee semmosta on elämä. Ford teki 3. konkkaa ennen kuin teki t-fordin. Trump ajautui konkkaan mutta on nyt pressa. Älkää liioitelko konkan merkitystä

    Näinhän se menisi, jos tietäisi mikä on taustahopeoitu lasi ja osaisi tulkita sieltä näkyviä asioita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää lihanleikkaajalla olevan joku uskollinen fanikin täs ketjussa........ älä luovu toivosta kyl maailmassa lihamestareita tarvitaan.

    Haista ite vaan.. Hannu on hoitanut työntekijöille asiat niinkuin on sovittu.


  • Kaikki entiset Lahikaisen työntekijät suoraan kampaamoon töihin. Loput vois kokeilla vaikka töiden tekemistä vettenpäällä, jos usko on riittävän kova. Pomot sen kun paranee.

  • Kiva kun mollaatte Lahikaisen työntekijöitä täällä. Firma ajautui talousvaikeuksiin useiden riita-asioiden ja epäselvien sopimusten vuoksi. Ne mokat tehtiin Lentokentäntiellä. Työntekijöitä oli eritasoisia huippuammattilaisista apumiehiin. Kaikille löyty sopivaa tekemistä. Työntekijöitä 30-60henk. Palkat on tullu ajallaan, jopa lopputili joka kyllä tuli palkkaturvan kautta. Harmittaa firman kaatuminen työntekijöiden vuoksi. Onneksi suurin osa on jo työllistynyt muihin paikallisiin firmoihin. Ottajia oli....jatkakaa vaan räksyttämistä nimimerkkien suojista kun ette muuta osaa.

  • Tilataan viimeisinä viikkoina "kavereiden" firmoista tavaroita ja palveluja ja jätetään laskut kylmästi maksamatta.

   • Ja sitten vaan jatketasn toiminimellä kesken jäänyttä urakkaa. Kävisin kyllä työmaalla vähän kyselemässä. Kai tuossa on jonkinlainen petos tapahtunut, koska Hannu itse haki yrityksensä konkurssiin. Itse tekisin rikosilmoituksen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja sitten vaan jatketasn toiminimellä kesken jäänyttä urakkaa. Kävisin kyllä työmaalla vähän kyselemässä. Kai tuossa on jonkinlainen petos tapahtunut, koska Hannu itse haki yrityksensä konkurssiin. Itse tekisin rikosilmoituksen.

    Lahikaisen konkurssin myötä tuli tilaa uusille yrittäjille. Kaikki ketkä olitte Lahikaisesta kateellisia, niin laittakaa vaikka yhdessä rakennusliike pystyyn. Silloin pääsette näyttämään osaamistanne. Mainostakaa sen verran, että tiedän pyytää teiltä sitä edullista tarjousta !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lahikaisen konkurssin myötä tuli tilaa uusille yrittäjille. Kaikki ketkä olitte Lahikaisesta kateellisia, niin laittakaa vaikka yhdessä rakennusliike pystyyn. Silloin pääsette näyttämään osaamistanne. Mainostakaa sen verran, että tiedän pyytää teiltä sitä edullista tarjousta !

    Kateellisia? Mitä hemmetin kadehdittavaa tuossa oikein on?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lahikaisen konkurssin myötä tuli tilaa uusille yrittäjille. Kaikki ketkä olitte Lahikaisesta kateellisia, niin laittakaa vaikka yhdessä rakennusliike pystyyn. Silloin pääsette näyttämään osaamistanne. Mainostakaa sen verran, että tiedän pyytää teiltä sitä edullista tarjousta !

    No nyt ehtii pienessä kännissä kurvailla firman autolla enemmänkin.


  • Iso H onkin nyt Antsa Ahtiaisella verokirja hommissa. Ei tainnut toiminikään kannattaa!

   • Jaa... no sekin on varmasti jonkun muun vika, kuten kaikki muukin :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaa... no sekin on varmasti jonkun muun vika, kuten kaikki muukin :D

    Juuri näin! Kukahan nyt on syyllinen ja saa niskasnsa rikossyytteet? Eihän se voi olla H itse edelleenkään!


  • Jokos linnatuomiot jaettu?

  • Työntekijät ei tuu samaan palkkoja, ei vaikka kuinka valittaisi

  • Mites pyörii Raksa Look? Taitaa olla kiirettä?

  • Onko jo käräjät käyty? Luulis jo nuijan kopsahtaneen pöytään ja korvausvaateet ulosotossa.

   • No ei ole vielä... mutta käydään aivan varmasti ja monet käräjät :)


  • Jengillä hirveät antipatiat Lahikaisen kuopattua firmaa kohtaan. No, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.

   Minulla on hyviä kokemuksia:
   - erittäin kohteliaat työmiehet
   - työmiesten ammattitaito oli hyvällä tasolla
   - työn aloitus onnistui todella nopeasti
   - työn jälki oli hyvää
   - ei tarvinnut itse alkaa hommaamaan materiaaleja
   - hinta oli kilpailutuksessa keskivaiheilla (eli ei halvin, muttei kalleinkaan)

   Miinusta jos pitää antaa, niin aikataulu paukkui reilulla viikolla, mutta se johtui osittain pienestä rakennusteknisestä vastoinkäymisestä.

   Eli ainakin kaikille Lahikaisen työntekijöille kuuluu iso kiitos.

   • Ei työntekijöissä tai työnteossa ollutkaan mitään vikaa. Tuon firman vika ei liity millään tavalla kehenkään työntekijään, ketä siellä on koskaan ollut töissä.


  • Koirat haukku ja karavaani kulkee, kaikki kateelliset haukku se minkä ehtii.

   • Selvennähän mitä kadehdittavaa tässä nyt sitten oikein olisi? En kyllä keksi yhtään mitään.


  • Varmaan lookin karavaani kulkeekin, kunnes ...

   • No kerros nyt mistä pitäisi olla kateellinen? Kylillä mölyävistä juoruämmistä ja heidän elämistään ei löydy kadehdittavaa vaikka kuinka yrittäisi.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   734
   16388
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   118
   2642
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2465
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2143
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   95
   2061