Total Henkilöstöpalvelut, paska on!

Lällälläääää

Nyt on omakohtaista kokemusta, että Kuopion ko. "firman" haussa olevia paikkoja ei todellisuudessa ole. Hain heille avoinna olevaan tehtävään ja "haastattelussa" kertoi, että heidän asiakkaalla on oikein pulaa hyvistä työntekijöistä ja töitä olisi tiedossa useammalle kuukaudelle. Hakijoitakin oli kuulemma paljon tähän työhön. Muutama viikko kului edellisestä hausta ja eilen oli taas ilmestynyt ilmoitus Mol:n sivuille, että haetaan työntekijöitä sinne ja tänne. Kovat on näköjään vaatimukset heillä tähän tehtävään, kun kuukaudesta/vuodesta toiseen haetaan tekijöitä tähän työhön. Ensin kutsutaan haastatteluun, ja vaikka osaamista ja kiinnostusta työhön olisi, niin töistä ei kuitenkaan mitään kuulu.

Työnhakuilmoituksessa: "Kerro itsestäsi sekä työkokemukestasi!". Opetelkaa edes kirjoittamaan oikein!

En sano muuta kuin, että haistakaa pitkä vittu ja pitäkää henkilöstövuokrauksenne!

7

268

Vastaukset

 • Tämä on mennyt jo täysin pelleilyksi. Yritys voi antaa toimeksiannon jostain työpaikasta useammalle vuokratyöyritykselle. Sitten samasta työpaikasta ilmoitellaan jopa 5-6 eri vuokratyöyrityksessä kuin tuo työpaikka muka olisi heidän kauttaan varmasti saatavilla. Nämä tupu, hupu ja lupu yritykset mainostavat tarvitsevansa kipeästi ja nopeasti työntekijän tai jopa työntekijöitä jatkuvaan tarpeeseen. Mitä sontaa!!! Eihän heillä ole yhtään työtä tarjottavana oikeasti vaan he lähettävät sinun puolesta työhakemuksesi ja cv:n toimeksiantaja yritykseen. Eli samaan työtehtävään voi hakea 500 hakijaa eri vuokratyöyritysten kautta. Kuitenkin valinnan ja haastattelun tekee tuo toimeksiantaja yritys. Kyllä hakijayrityksellä on aina joku ammattitaitoinen henkilö, joka voisi tehdä suoraan tuon työntekijän haastattelun ja valinnan ilman näitä ahneita välikäsiä.

 • Kuopiosta en tiedä, mutta Tampereella homma toimii. Hain raksamaalarin paikkaa, kävin haastattelussa ja sain töitä. Tosin muutamaksi viikoksi ensin, mutta myöhemmin soittivat ja pyysivät uudestaan. Palkka oli tessin mukaan ja tuli ajallaan. Sain jopa pienen lahjan kun tein työsopparin, ei missään muualla ole tämmöistä tapahtunut ;-). Suositteleln paikkaa.

 • UMPI PASKA ON! TOTAL ON UMPI PASKA! ÄLKÄÄ SOTKEUTUKO!

  • Oisko mitään perustelua? ihan vaan siksi kun mulla on työhaku päällä siellä...


 • Todella surkeaa palvelua sekä asiakkaille että työntekijöille päin. Puhuimme aivan eri asiasta mitä sitten loppu peleissä oli homman nimi. Mikäli haluat saada työsi tehtyä, älä koskaan sekaannu tähän yritykseen. Todella kämäinen myös jyväskylän toimisto. Kuopiossa ovat kuulemma jossain kumin hajuisessa huoneessa kumitehtaan yläpuolella! VMP

  • uskomattoman paska paikka, ja mukahauskatvitsit. todellisuudessa totalin väki on tyhmiä peräkammarin poikia. osaamattomia ja kykenemättömiä millään tasolla rekrytointeja hoitamaan. en suosittele. vähemmän puhetta enemmän tekoja.


 • Omat kokemukset ovat hieman vastaavat. Laskut tulee etuajassa, lyhyellä maksuajalla. Tuntuu olevan rahat todella tiukassa ko firmalla. Vetääkö omistaja omaan pussiin kaikki?

  Yhdyn siis alkuperäiseen kommenttiin!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.