MTR fuulaa vai mikä?

Olemme vaihtamassa isännöitsijää. Mikä olisi ok firma ja voisit ehdottaa.

MTR on ollut keskusteluissa. Onko kokemuksia. Jossakin kerrottiin rötöstelyistä ja tj:n ylimielisyydestä, mutta onko totta?

Taloyhtiömme on Espoossa 43 huoneistoa jne.
1
Ilmianna
Jaa

52 VastaustaMTR on fuulaa. Sen tekninen isännöinti on fuulaa. Kysykääpä teknisen isännöitsijän koulutusta. Yritys on samaa kastia, kuin monet tällä palstalla haukutut. Lukekaan vaikkapa museokatu.com.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Siis kusettajia koko porukka. Ei koulutusta, ei ammattitaitoa. Kaikessa luistetaan, Se on mtr laatua.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kunhan ei Realiaa ota, niin vaihto kannattaa..
Ilmianna
Jaa
Meidänkin taloyhtiömme on harkinnut isännöitsijätoimiston vaihtoa ja yksi hallituksen jäsen ehdotti MTR- isännöintiä, tuttu siellä töissä. Mutta toimiiko palvelut? Muistin täällä nämä negatiiviset kirjoitukset ja kun nettisivuillaan kävin ainoastaan yhdellä teknisellä asiantuntijalla näytti olevan tekninen koulutus. Yhdelläkään isännöitsijällä ei AIT koulutusta ja TJ:llä ei näemmä ollenkaan isännöitsijäkoulutusta. Kieltämättä herättää epäilystä toiminnan ammattimaisuuden suhteen.
1
Ilmianna
Jaa
Miettikää vielä jotain muuta vaihtoehtoa. Mtr ei ole ehkä sitä, miltä näyttää. Onkohan se nahkatukka joku jehova?
Ilmianna
Jaa
Huijareita koko sakki. Tekninen isännöitsijä järkyttävä tyranni. Pyörittävät vain omaa bisnestä taloyhtiöiden kustannuksella. Piiri pieni pyörii ja urakoitsijan lasku yllättäen kolminkertainen. Voi vaan kuvitella mikä oli isännöitsijän provikka.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Suhteet ainakin yhteen putki-, huolto- jne. monialayritykseen virolaisilla työntekijöillä varustettuna näyttävät pelaavan.... ja raha vaihtaa omistajaa (taskusta toiseen?).

Tekninen isännöitsijä on minustakin täysi vitsi. Firman palvelu ei pelaa millään tasolla.

En todella suosittele!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Miettikääpä vielä kertoo asiat asioina ja Hallituksen-pj näyttää tietävän. Ainoa tekninen isännöitsijä on rakennusinssin koulutuksen saanut muut puskista repäistyjä laskuttajia. Toinen näistä on kuulemma laskutusoppinsa hankkinut Verkkoisännöinnistä. Hienosti puhuvat käyttäen hienoja termejä, joita eivät itsekään ymmärrä. Sinänsä hyvin ikävää, että tällaiset urpot piilaavat myös asiallisten ja ammattinsa osaavien maineen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Alalla kyllä on kaikenlaisia yrittäjiä. On asiansa osaavia, huonoja alalla vaan tuntuu olevan valitettavan paljon. Siksipä on syytä olla huolellinen ja tarkistaa referenssit ja ammattitaito kun isännöintiä kilpailuttaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
MTR ollut n. 7vuotta ja isännöitsijöitä ollut 4-5., eli vaihtuvuutta on ollut.Tekninen isännöinti on heikkoa, nykyinen isännöitsijä lähettää vain maileja eteenpäin ja välttelee näin vastuuta. Käyttävät aina omia suosittuja urakoitsijoitaan ja heikkoa on ollut työnjälki ja valvonta. Vuosi hinta on suhteellisen kova vs mitä palveluja ollaan saatu. En suosittelisi .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Samaa peliä joka puolella Suomea.

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä tekevät ns. kaveri sopimuksia urakoitsijan /rakennuttajan/valvojan/rakenuttaja konsultin kanssa.

Kuka tässä hyötyy, tuskinpa yksityinen osakkeenomistaja?

Osakkeen omistajan etuja valvovat niin taloyhtiön hallitus, kuin myös isännöisijä??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minäkin olin isännöitsijänä eräässä toimistossa. Minulla isännöitsijän tutkinto suoritettuna jo ajat sitten. Halusin hoitaa työni ja taloyhtiöitä kunnollisesti. Palotarkastukset yhtiöissä, aurausmerkkien asennukset ennen lumien tuloa, talousraportoinnit ajoissa hallitukselle, porrashuoneiden siivoukset kuntoon jne. Isännöintiliikkeen toimitusjohtaja eli pomoni kritisoi minua ja piti puhuttelun: "Ei tänne olla tultu töitä tekemään vaan se on tärkeintä, että meillä on täällä hauskaa ja kaikki viihtyvät. Jos joku tekee töitä niin se vaikuttaa myös muihin ja hekin joutuvat tekemään ja siitä ei täällä kukaan pidä. Parempi on vaan istua kahvilla muiden kanssa ja keskustella mukavia" Tämän on henki monessa isännöinnissä.
MTR ei ole tämän kaltainen vaan heillä on ongelmana suuri työmäärä. Krister on toiminnan miehiä ja hyvin pidetty niissä taloissa joissa hän isännöi. Isännöinnin ongelma on suuri työmäärä. Asioita on päällä yhtä aikaa jopa tuhansia ja jokainen asukas taloissa pitää omaa asiaansa maailman tärkeimpänä ja kiireellisempänä.
Ilmianna
Jaa
Onko Kiirava tuttu? Vaikuttaa ihan asialliselta lafkalta
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

1
Ilmianna
Jaa
Ei todellakaan MTR! Naispuolinen isännöitsijä ja osakas ei vastaa puheluihin, on jatkuvasti stressilomalla ja muukin porukka siellä erittäin ylimielistä. Täysin väärä valinta!
1
Ilmianna
Jaa
Älkää nyt ihmeessä ainakaan ottaka MTR:ää. Toimitusjohtaja (nainen) tulee taloyhtiön kokouksiin myöhässä ja lähtee pois ennen kun kukaan ehtii kysyä mitään.
Tiedotus on olematonta,sähköposteihin ja soittopyyntöihin ei vastata,palvelualttius on täysi nolla. Pitäisi päästä firmasta eroon,huh! Olisi mukava tietää,millä koulutuksella hommaa pyöritetään?? "Pikkutytöt" asiakaspalvelussa yrittävät parhaansa,mutta eivät he voi huonolle johdolle mitään.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samoja kokemuksia MTR:n huonosta palvelusta, siksi meni meillä vaihtoon. Nettisivuillaan kyllä mainostavat komeasti palveluitaan ja osaamistaan, mutta käytännössä hommat eivät toimi. Eivät vastaa soittopyyntöihin, eivätkä sähköposteihin ja tiedotus on ala-arvoista. En suosittele kyseistä puulaakia millekään taloyhtiölle.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
MTR toimii hyvin. Yhtiöllä on energinen ja nuorekas porukka ja mitä osaamiseen tulee, ei tarvitse kuin katsoa ko. firman kotisivuja . Yhtiössä on töissä ekonomeja, insinöörejä ym ammattiporukka. Eipä löydy toista yhtä hyvin koulutettua ja nuorekasta porukkaa. Järjstelmät kyseisellä firmalla ovat jopa maan parhaat. Voin suositella varauksetta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hah Hah, johan vitsin murjaisit. Taidat olla MTR:ssä töissä. Firman palvelut eivät toimi millään tasolla
valitettavasti.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kumma juttu, että meidän yhtiössä MTR on toiminut. Iso julkisivuhankkeemme meni läpi ilman ongelmia ja isännöitsijä on ollut kokoajan aktiivinen yhteydenpidossaan. Sähköposteihin vastataan nopeasti ja asiallisesti. Erityisesti olen pitänyt MTR:n sähköisistä palveluista, joilla säästämme turhia monistuskuluja. Edullinen, ammattitaitoinen ja toimii. Emme harkitse vaihtoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hyvä kokemus minullakin, ainakin sähköpostiin sain vastauksen parin tunnin sisällä.
Ja vielä selventävä soitto tuli heti perään. Kyse on vuokra-asunnon vesivahingon korjauksesta. En siis itse asu siinä. Itse työ on vasta aloitettu, joten työn jäljestä en osaa sanoa. Enkä tietysti tästä firmasta isännöitsijänä. Mutta kyllä ne kaikki firmat laskuttaa osaavat...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Minä taas en ole saanut MTR:ltä korvauksia selkeän vesivahingon aiheuttamista kustannuksista. MTR:n yleisesti käyttämä ystäväfirma käytti sähköä, rikkoi paikkoja jne. Korvauksia ei ole maksettu.

Niin toimitusjohtaja kuin tekniset isännöitsijätkin ovat pelkkiä vitsejä. yksi heistä on käyttäytynyt hyvinkin uhkaavasti.

En suosittele kenellekään ko. yritystä kokemuksien perusteella. Ylimielistä, koppavaa, mistään vastaamatonta porukkaa. Hyi, että ajatuskin ällöttää.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Jotenkin haiskahtaa tyypilliseltä tapaukselta, jossa osakkaan mielestä koko kämpän parketti pitää uusia yhtiön piikkiin, vaikka kastunut on pieni alue koneen edessä.

Osakas harvemmin näkee ongelmaa, että on itse säästänyt ja ostanut huonon koneen joka 10-vuoden käytön jälkeen vuotaa vedet lattialle.

Näitä joutuu aina osakkaille selittämään, eivätkä ole koskaan tyytyväisiä. Tosin näitä tumpelo-osakkaita on melko harvassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei ole tuttu yritys, mutta ei kai tuo ihan huono toimisto voi olla, kun näyttää toiminta laajenevan kovaa vauhtia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siellä näyttää olevan teknisellä puolella ainakin yksi Verkkoisännöinnistä oppinsa ammentanut kaveri, joka oli varsin vahvasti mm. tekaistujen lumitarkastus laskujen takana. Ja oli siellä muutakin lumetta. Olisko tullut tuli takamuksen alle, kun vaihtoi firmaa. Niin ja kaikki alaa seuraavathan tietävät, että Verkkoisännöinnin brändi on pikaisesti haudattu, kun ilmi kävi nuo epämääräiset ja ylimitoitetut tai tekaistut laskutukset. Täällä kirjoitteluista päätellen työ- ja laskutusmalli näyttäisi kopioidulta. Pysyisin erossa kyseisestä lafkasta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olemme pieni taloyhtiö. Vaihdoimme 2-vuotta sitten MTR:n eräästä pk-seudun hallitsevasta yrityksestä, joka tarjoaa isännöintiä pienille taloille. Meillä isännöinnin hinta putosi, sillä välillisiä kulueriä oli paljon vähemmän. Firma josta vaihdoimme, veloitti jopa lainan hoitamisesta n 15 euroa kuukaudessa/laina.

Kyseenalaistin tämän maksun, sillä ei ole yleisesti käytössä, eikä lainassa ole mitään hoitamista. Lainaa vain lyhennetään pankkiin. Isännöitsijä totesi vain, että hinta on hinnastossa, eikä hän päätä siitä. Meillä oli 3 lainaa eli yhteensä maksoimme 540 euroa vuodessa keksittyä lainanhoitomaksua. Tällä samaisella yhtiöllä oli muitakin vastaavia kulueriä hinnastossa. Koimme toiminnan moraalittomaksi ja luottamus meni ja vaihdoimme MTR:n, joka on nyt ensimmäisen tilikauden jälkeen yllättänyt sillä, ettei moisia keksittyjä eriä löytynyt. Katsotaan miten jatkuu, mutta nyt vaihto näytti kannattavalta.
Ilmianna
Jaa
Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. MTR on perustanut mm. teknisen isännöinnin yrityksen nimeltää STIO Suomen Tekninen Isännöinti. Takana on MTR:n osakkaat ja teknisistä mm. tämä "sähkömies" - viittaan aiemnpaan viestiketjun kirjoitteluun. Herää kysymys, onko MTR:n asiakasyhtiöille kerrottu yhteys STIO:hon. Arvaan, ei ole vaan STIO laskuttaa MTR:n asikasyhtiöitä jos jostakin. Onhan siellä vanhaa Verkkoisännöinnin taitoa taustalla. Tällä en tarkoita, etteikö MTR ja STIO olisi asiaansa osaavia yksiköitä vaan sitä, toimitaanko toimeksiantajayhtiön ehdoin ja se tietoisena yhtälösyä. Tässä voisi jopa käyttää vanhaa sanontaa että on "pukki kaalimaan vartiana".
1
Ilmianna
Jaa
Huomasin saman, kun saimme viime vuoden pääkirjan. Se että tekninen isännöinti on oma yksikkönsä ei ole ainakaan meillä vaikuttanut mitenkään. Heidän veloituksensa ovat olleet asiallisia, eikä tekninen isännöinti ole mitenkään rohmunnut itselleen tehtäviä.

Olimme aiemmin erään toisen firman isännöinnissä ja heillä sama omistaja omisti, sekä isännöinnin, että tilitoimiston, joka toimi ihan eri nimellä ja eri paikkakunnalla. En näe tässä niin kauan ongelmaa, kun yhtiöiltä ei aleta ylilaskuttaa tms. , mutta tämän voi välttää pyytämällä pääkirjan sopivin väliajoin ja käy läpi veloitukset.
Ilmianna
Jaa
Sitä vähän ihmettelen, että MTR näyttää palkanneen palvelukseensa lakimiehen. Aikovatko tarjota taloyhtiöille lakipalveluita,vai mikä tuossa on taustalla. Yleensä kyllä
isännöitsijätoimistoissa ei ole lakimiehiä, eikä näille edes tarvetta. Lakipalvelut kun ovat saatavissa tarvittaessa erikseen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kyllä kaikilla suurilla isännöintifirmoilla on oma lakimies.
Astala, Realia, Ovenia, HSI, Kiinteistö Tahkola.. siinä muutama esimerkki isoista Isännöintifirmoista joilla on lakimies omasta takaa.
Tämä tarkoittaa sitä että MTR on nyt jo iso varteenotettava isännöitsijä toimisto, joka on ottanut kasvaessaan huomioon aikaisemmat puutteensa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oma lakimies ei suinkaan takaa sitä että isännöitsijätoimistolta saa sen parempaa palvelua. MTR:stä ei ole kokemuksia, mutta Realiasta, Oveniasta ja Kiinteistö Tahkolasta on ja niissä isännöinnin taso on selvästi keskimääräistä heikompaa. Ei hoideta sovittuja asioita ja yhteydenpito ja tiedottaminen on heikkoa. Laskuttaa kyllä osataan, mutta palvelu ei toimi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Isännöintiyrityksen oma lakimies ajaa isännöitsijätoimiston taloyhtiöiden etuja esim. urakkariidoissa ym.

On isommilla toimistoilla lakimies ollut palkkalistoillaan aina. Nyt pienemmätkin ovat lähteneet mukaan. Onhan noita lakitapauksia taloyhtiöissä nykyään paljon. Lakipalvelut ovat tulleet samalla tavalla isännöintiyritysten tarjontaan , kuin tekniset palvelut.

Mielestäni on hyvä, että isännöintiyrityksellä on oma lakimies, joka voidaan ottaa mukaan riitatilanteissa takaamaan taloyhtiön etuja, ettei mennä vain isännöitsijän osaamisella ja heti luovuteta riidoissa, kun isännöitsijän lakiosaaminen loppuu.
Ilmianna
Jaa
Nuo isännöitsijäfirmojen omat lakimiehet ovat huomattavasti edullisempia, kuin erikseen ostettuna. Ostimme eräästä tunnetusta lakifirmasta palveluja ja tuntihinta heillä oli vajaa 400 euroa/tunti. Kyseinen firma veloittii muunmuassa sähköpostin lukemisesta erikseen ja eritellysti. Lasku oli aivan kaamea pikkujutusta. Nykyisellä toimistollamme on onneksi oma lakimies. Isännöitsijätoimiston kautta saamme lakipalveluja n 175 e/tunti hinnalla.

Meillä oli pieni remonttiriita ja sen ainakin tuo toimiston lakimies hoiti edullisesti ja mikä siinä oli hyvä, kertoi meille kannattaako lähteä tappelemaan ja mitä kannattaa vaatia.
Ilmianna
Jaa
Kyllä se on edelleen erittäin harvinaista, että isännöitsijätoimistolla on palveluksessaan lakimies. Ainakin täysipäiväisenä, asia on eri, jos lakimiehellä on päätyö muualla ja laskuttaa isännöitsijätoimistoa oman firmansa kautta. Päätoimisille lakimiehille ei isännöitsijätoimistoissa ole tarvetta, ei niitä lakitapauksia niin paljon ole, että kannattaisi pitää kallispalkkaista juristia isännöitsijätoimiston palkkalistoilla. Varsinkin kun päteviä kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneita juristeja on saatavilla tarvittaessa muutenkin.
1
Ilmianna
Jaa
Niin, onhan meillä toimistoja, joilla ei ole teknistä isännöitsijääkään. Meille oli hyötyä toimistomme juristista. Isännöitsijämme oli täysi tumpelo, juuri alalle tullut vasta-alkaja ja olisimme olleet pulassa ilman is. tston juristia, joka ratkaisi urakkariitamme nopeasti ja edullisesti.

Sama juristi teki meille yhtiöjärjestysehdotuksen ja oli muutenkin mukana hallinnossa. En edes uskalla arvata, mitä nuo palvelut olisivat lakitoimistosta ostettuna maksaneet. Pidän hyvänä , että toimistoilla on ammattilaisia teknisissä ja juridisissa pulmissa. Tosin en luota pätkääkään meidän merkonomitaustaiseen isännöitsijään näissä tärkeissä asioissa.
Ilmianna
Jaa
Ollaan oltu pitkään MTR asiakkaana ja homma on toiminut hyvin. Voi myös johtua siitä että meillä on todella hyvä isännöitsijä jolla on pitkä kokemus alalta ja meidän alueelta. Ei olla sinänsä tarvittu teknistä isännöintiä joten siitä en tiedä.
Ilmianna
Jaa
Kannattaa tarkkaan harkita käyttääkö tämän yrityksen palveluksia. Näyttää kyllä laajenevan kovaa vauhtia mutta isolla riskillä ja velkarahalla todennäköisesti.Viimeksi yritykseen on sulautunut Kuudi Oy, jolla on ollut maksuvaikeuksia. MTR:n omavaraisuusaste on heikko, joten jos ongelmia ilmaantuu, saattavat asiakastaloyhtiöt joutua vaikeuksiin.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Tystin, valitettavasti väärä johtopäätös. Asiat eivät liity mitenkään yhteen. Taloyhtiöillä on ihan oma maksuvalmiutensa, ei toimisto rahoita millään tavalla taloyhtiöitä tai päinvastoin Pikemminkin jos is. toimistolla olisi kassassa ongelmia, se näkyisi toimiston työntekijöille viivästyneinä palkkoina, vuokranmaksuviiveinä ym.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Juuri näin... Tystiniltä täysin väärä olettamus. Jos yritys on laajentunut velkarahalla liiketoimintakauppojen kautta, näkyy se välittömästi talousluvuissa mm. heikentyneenä omavaraisuusasteena. Mahdolliset Kuudin maksuvaikeudet eivät myöskään heijastu millään tavalla MTR:n maksuvalmiuteen, vaan ovat kaksi täysin eri asiaa, puhumattakaan taloyhtiöistä. Eivätköhän MTR:n omistajat ole yrityskauppoja tehdessään, tehneet tarvittavat riskianalyysit ja laskeneet tarkkaan, miten laajentuminen saadaan maksettua. Itselläni ei ole ko. yrityksestä kokemusta, mutta en usko, että ko. yritys isännöintimarkkinoilla on ainakaan sieltä huonoimmasta päästä. Ainakin yrityksen kotisivujen perusteella, henkilökunta on verrattain nuorta, joka varmasti kielii omanlaisestaan yrityskulttuurista ja toimintatavoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
voi harkita Realia Isännöinti Oy.ttä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
harkita kirjoitti:
voi harkita Realia Isännöinti Oy.ttä
Teknisen puolen yrityskulttuurissa on vastaavuutta edesmenneen tähdenlennon Verkkoisännöinti.fi Oy:n kanssa. Eiköhän se siirry myös isännöintiinkin. Nyt kun laskutettavia kohteita on huomattava määrä niin muutama lumetunti jokaiseen taloon kerryttää mukavan summan. Sillä voi maksaa vaikkapa yritysoston.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niin, kannattaa olla tarkkana laskutuksen ja palvelutason suhteen. Monesti kun isännöintiyritys kasvaa, palvelutaso huonontuu ja erillislaskutus lisääntyy. Kaupataan mm. taloyhtiöille lisäpalveluja, joista ei oikeasti ole mitään hyötyä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No onhan se hyvä, että yrityksellä on rohkeutta laajentaa hankalana talousaikana. Eiköhän tuossa yrityksessä ole jotakin tehty oikein, tuskinpa se muuten toimintaansa laajentaisi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin, laajenihan se WinCapitakin, kuten moni muukin huijarifirma. Rosvoja on niin monenlaisia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nykyjään isännöitsijän pitää osata vähän kaikkea. On hyvä, jos tuntee puutteita osaamisessaan kouluttaa itseään tai ostaa alan ammattilainen itselleen töihin.
Näen vaan hyvänä, että MTR on laajentunut ja ostanut ammattilaisia tekemään heille tarkoitettuja töitä.
Laki-asiat esim. ovat niin monimutkaisia, että ei niitä isännöitsijän tarvitsekkaan osata.
Kun firma on tarpeeksi iso, niin erillaisten urakkasopimuksien ja muiden riitatilanteiden hoitamiseen menee paljon euroja, jos laki-asiat joutuu ostamaan ulkopuolelta.
Silloin kannattaa palkata oma lakimies.
Ilmianna
Jaa
MTR-isännöintiin on sulautunut ent. Kuudi Oy 2017 alussa. Kuudi aiheutti mm. Espoossa katastrofin yhtiössämme. Ammattitaidottomuus on suorastaan hämmentävää. Ei voisi uskoa, että isänöintipalvelua tarjoava yritys voi sotkea asiakkaan talouden aiva täysin. Siinä samassa unohtuu yhtiöjärjestykset ja asunto-osakeyhtiölait. Suomen oikeuslaitos pääsee ottamaan tämän isännöitsijän edesottamuksiin kantaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Täältä Vantaalta samankaltaista kokemusta: Kuudi ja nyt sitten mtr. Ainakaan edellä mainitusta ei ole pätkääkään hyvää sanottavaa asumisenautuus@yahoo.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oli ilmeisesti Kuudin aikakin tulla jo ostetuksi. Onneksi uusi isäntä omaa vahvaa ammattitaitoa järjestää asiat kuntoon. Hienoa, että markkinatalous karsii pois heikot toimijat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No en lähtisi tuota MTR:n toimintaa hirveästi kehumaan. Kyllä niitä paljon parempiakin toimistoja löytyy.
Sitäpaitsi tuolla näyttävät jatkavan entiset Kuudilaiset töissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Meillä MTR toimii hyvin. Isännöitsijä on supernopea vastaamaan sähköposteihin, on jämäkkä ja tuntuu osaavaan pienimmätkin ammattinsa yksityiskohdat. Hivenen ehkä ärsyttää, että vetoaa aina johonkin lakiin, kaikkea ei ehkä pienissä yhtiöissä tarvitsisi tehdä niin "viimeisen päälle oikein" :-)

Vaihdoimme toisesta saman kokoluokan toimistosta ja isännöinnin välilliset kulut pienenivät olennaisesti. Kopiokulut, isännöitsijän tuntihinnat ym. ovat paljon edeltäjäämme edullisemmat. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja osaavaa. Olemme myös tyytyväisiä teknisen isännöinnin tasoon. Tekniikan puolella on nuoria alan ammattilaisia, joilla hyvä koulutus ja halu vielä tehdä töitä, ei lähellä eläkeikää olevia ja väsyneitä ratsuja. Kokonaisuuteen olemme tyytyväisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Haiskahtaa vahvasti MTR: n oman työntekijän tai yhteistyökumppanin kirjoitukselta. Ei tässä viestiketjussa kirjoitetut negatiiviset kommentit ole tuulesta temmattuja. Meidän taloyhtiössämme ei oltu tyytyväisiä millään tasolla MTR: n palveluihin, siksi meni meillä vaihtoon. Puutteita oli niin isännöitsijän kuin teknisen isännöitsijän tekemisissä, aktiivisuudessa ja osaamisessa, sekä tiedottamisessa. Tuskinpa tuo laajentuminen on yhtään palvelun tasoa parantanut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Suomi24:lla esitettyjä väitteitä mistään firmasta ei kannata ottaa kovinkaan tosissaan. Jos jollain firmalla on satoja asiakasyhtiöitä ja niissä asuu tuhansia ihmisiä, niin parin ihmisen kirjoittelu suomi24:lla ei ole totuus mistään firmasta. En ole ikinä nähnyt tällä palstalla ketään kommentoimassa miten tyytyväisiä isännöintiin ollaan.

Ikinä ei isossa ihmisjoukossa voi palvelua tuottaa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä. Pääasia, että asiat tehdään oikein ja 95 % on tyytyväisiä. Niitä perusvalittajia ei saa tyytyväiseksi, kuin niskalaukauksella :-)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pitää paikkansa ja koskee koko isännöintialaa. Ainahan niitä on joilla on naama pysyvästi norsun vitulla ja mikään ei ole koskaan hyvin. Silloin vika on itsessä eikä muissa. Ei tätä suolipalstaa voi vakavasti ottaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MTR fuulaa vai mikä?

Olemme vaihtamassa isännöitsijää. Mikä olisi ok firma ja voisit ehdottaa.

MTR on ollut keskusteluissa. Onko kokemuksia. Jossakin kerrottiin rötöstelyistä ja tj:n ylimielisyydestä, mutta onko totta?

Taloyhtiömme on Espoossa 43 huoneistoa jne.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta