Pakkomyynti

Turhaan.syyllistetty

Scanetto Oy sun muut, jotka yrittävät väkisin myydä mainostilaa lehtiin (pien) yrityksille. Tällä kertaa poliisien urheilun hyväksi. Asia voi hyvinkin olla hyvä ja tarpeellinen, mutta kyllä myyjän pitäisi ymmärtää, kun asiakas sanoo ettei halua ottaa osaa ilmoitteluun. Jouduin perustelemaan, miksi en ota ilmoitusta lehteen. Miksi ei pelkkä ei riitä? Onko muilla kokemuksia?

10

713

Vastaukset

 • Jos olet yrittäjä etkä ymmärrä mitä myynti on nii hyvä pie. Yrittäjyyttä ja köyhyyttä vain jatkossakin. Jos asiakkaan vastaus on kielteinen, myyjän tärkein tehtävä on selvttää miksi ei osta ja pyrkiä löytämään ratkaisu eli kompromissi jolla kauppaan päästään. Osoittaa missä neuvostokaudella suomalaiset yrittäjät elää myynnin suhteen. Jos myyjän työstä kiusaantuu niin että pitää tänne vaivaitua kirjoittamaan. Silti tämä on varmemmin scanettolainen exluuserimyyjä joka ei viitsinyt tehdä kauppaa, vetosi ettei haluu tyrkyttää ja perustelee sen muka asiakkaan suulla. Eihän kukaan oikea yrittäjä voi olla noin pihalla, eihän?????

 • mitä pahaa myynnissä on? varsinkin jo yrittäjä maksaa?

 • Vain idiootti maksaa paskaläpykkään ilmoituksesta, joka muka menee poliisien urheilulle. Maksakoon itse sulkapallonsa.

 • Tuo ei ole myyntiä vaan kerjäämistä. Myydessä asiakas saa jotain hyötyä

 • samaa mieltä

 • Luuri pois korvalta ja punaista nappia.

 • Mitä hengelliset uutiset kuuluvat raskaan sarjan varainkeräyshuijauksiin?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  74
  1150
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  845
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  74
  791
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  494
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  476