Yulin Festivaali>koiran syönti

Milliä

Minusta tämä on ihan sairasta että 10 tuhansia koiria tapetaan tätä varten! Ja nyt jotkut tulevat että entä lehmät yms. Mutta kun niillä koirilla ei ole hyvä olla häkit pienet ja lyöminen. MIKSEI TUOLLAISTA SAIRASTA KÄYTÖSTÄ VOISI LOPETTAA!?!? kyllä minusta on todella kuvottaca ajatus syldä koiraa koska tuntuisi että söisi oman lemmikin :(

48

652

  Vastaukset

  • Se on sairasta ja kamalaa että tollasta tehään

  • Koirien elävältä polttaminen, keittäminen, nylkeminen yms. on kidutusta. Koirat viedään niiden perheiltä ja pidetään sairaalloisissa tiloissa, ja tätä mm. kiinalaiset pitävät suurena festivaalinaan. Yulin Festival täytyy saada lopetetuksi! Jakakaa Instagramissa kuva ja merkitkää se myös hashtagilla #stopyulin2015

   Kun tuolla hashtagilla merkittyjä kuvia on 300 000, Yulin Festival kielletään ja asiat oikeasti muuttuvat. Ihmisillä on 7 päivää aikaa osoittaa olevansa ihmisiä, eivätkä samanlaisia hirviöitä kuin kyseiset koiranpuputtajat.

  • toi on totta, oon ihan samaa mieltä MUTTA luuletteko että muillakaan eläimillä on hyvät oltavat teurastamoissa? että ne kiltisti kävelee sinne sisälle teurastettavaksi? ei. Ne haistaa sen veren ja kuulee kaiken mitä siellä tapahtuu. Ne tajuaa jo siellä rekoissa kun niitä kuljetetaan että kaikki ei oo kohillaan. ne ajetaan niistä rekoista pois mm. sähkötainnuttimilla koska luuletteko että ne sinne vapaaehtoisesti menee? ei ne eläimet ole tyhmiä. käyttäkää teki järkeenne. siis en nyt todellakaan sano et tätä yulunia pitää tukea ja että tää ei olis järkevää, mutta se että tästä nostetaan niin hirveä haloo kun maailmassa tapahtuu tuota joka ikinen tunti mm. just niissä teurastamoissa ja maitotiloilla. on ne kanatki häkissä elelly ja niitä on hakattu ja niskat murrettu ja nokat katkottu ett ne ei voisi puolustautua. just sayin
   Ja joo karkas vähä aiheesta mut miettikää mistä teiän muu ruoka tulee. ei se koiran liha ole mitenkään eri asia vaikka koira onki lemmikki. onhan possutkin lemmikeitä?
   en siis kannata tätä festarijuttua vaan oon 100% sitä vastaan mutta miettikää. kattokaa ympärillenne. herätkää. ottakaa ne laput pois silmiltä älkääkä jumalauta uskoko kaikkea.
   #stopyulin

   • Suomessa eläin pitää teurastaa niin että eläin menehtyy välittömästi. Että se ei ole samanlaista kuin tuo koirinen kiduttaminen.


   • Esim suomessa eläimet ei kidu toisinko yulin tapahtumassa.. Ne koirat _kidutetaan_ hengiltä käy tsekkaa google kuva haust! Älyyt ehkä sit en haluu sanoo pahal.. Mul on oma koira ja en haluis kuvitella et se kidutetaa hengilt.. Mielummi lopetetaa sillee ettei kidu. Suomes niit EI paisteta, keitetä, kuristeta hengilt (on sellasiiki tyhmiä olemassa en tiiä onko suomessa et en yleistä) .. Sillee et ne kituis.. Yulin juhlaa varten ne pidetään niin huonoissa oloissa ei anneta ruokaa varmaa juotavaakaan ne on liia pienis häkeis.. Kato googlest.. EI PAHALLA enkä yleistä mitään. Mut #stopyulin2015 ni koirat pelastuu! Ja lapset saa pitää lemmikinsä!


   • Tää festivaali on kyllä aivan hirveä! Jos ne Kiinalaiset nyt niin kovasti haluaa niin koiria syödä niin mieluiten lopettaisivat ne jollain lopetuspiikillä jansitten vasta paistaisivat kun sillon ei ole enää mitään tuskaa koirilla. Mutta Ihmiset ovat niin julmia etä on vaan pakko kiduttaa


   • Koirarakazzzzzz kirjoitti:

    Tää festivaali on kyllä aivan hirveä! Jos ne Kiinalaiset nyt niin kovasti haluaa niin koiria syödä niin mieluiten lopettaisivat ne jollain lopetuspiikillä jansitten vasta paistaisivat kun sillon ei ole enää mitään tuskaa koirilla. Mutta Ihmiset ovat niin julmia etä on vaan pakko kiduttaa

    Anteeks ihan pakko sanoo et jos ne lopettais sen sillä piikillä ja sit söis sen lihan nii ne ihmiset sais ruokamyrkytyksen. (No mielummi kyl vittu mielummi ruokamyrkytys toisinku joka vuos 10,000 koiraa kuolis kidutuksee ://)


  • Yulin on varmasti yksi maailman sairaimmista festivaaleista ja olen 100% sitä vastaan!!

  • Mää sanon nyt suoraan oon vastaan yulin festivaalia100%. Ja toivon et kaikille kiinalaisille tehtäis samalla tavalla mitä koirille tehtiin. Kiinalaiset ja ne ketkä kannattavat tätä tapahtumaa ovat täysin paskapäitä.

   • Mä oon niin samaa mieltä! Kun kuulin täst festivaalist ja googlasin sen (paha virhe) ja menin kuvahakuun.. Itkin silmät päästäni. Ja sitten kun yritin saada itseni paremmalle mielelle niin menin Vine sovellukseen ja sitten sieltä löyty semmone video...... Siis sain varmaanki traumat siitä videosta.. Näkyy kasa koirien ruumiita ja taustalle äänitetty ''As you can see here.. The process isn't quick'' ja sen jälkee kuuluu vinguntaa jostai oven takaa ja koira kävelee jonkun tyypin ohi ja se.... se SAATANAN PASKAPÄÄ LÖI SITÄ VITTU PAMPULLA!!!? LÖI VITTU NII KOVAA ET KOIRA KAATU MAHALLEE! ARVAA MITES SIITÄ ALOIN ITKEMÄÄ!? Mulla on koira tosi nuori (3v.) ja jos jotkut tyypit tulis meijä oven taa ja yrittäis ottaa meijän koiran niihi pikkuruisii häkkeihi nii oikeest..... Ampuisin ne, tai uhkaisin aseel. Ain't nobody touching my dog L:. (Kunno rage viesti)


   • Ampusin kaikki jotka sitä festivaalii oikeest kannustaa.


  • Joo tästä asiasta on ilmoitettava koira niinku laitetaan suoraan pannulle ja paistetaan eikä välitetä kitumuksesta

   • just näin... ne kiduttaa ne hengiltä ajatellen että se kärsimys vaikuttaa makuun positiivisella tavalla...


  • Olen itsekkin koiran omistaja ja itkisin jos kuulisin että koirani on kidutettu hengiltä. Tuo on todella sairasta! ~koira ei osaa puhua, ihminen on sen ääni! #stopyulin2015

   • Onneksi se on nyt peruttu<3


   • zarzukka kirjoitti:

    Onneksi se on nyt peruttu<3

    Mitä! peruttiinko se? Mistä luit?


   • On se kyllä peruttu mielestäni jopa ikuisesti kun surkuttelin kaverille siitä ja yhtäkkii laitto et se festivaali perutaan :))


   • Paitsi...... Jos se peruttiin? Niin mitä sille lihalle tehdään????? Sithän ne kuoli vähä niiku 'turhaa'. Kyl se siis on turhaa et on haloo tämmöne festivaali (mitä sydämmetömii hirviöitä D'''X) keksitty. Mut jos se liha siis suunniteltii syötäväks... Ja sit sitä ei ehk syödä ö.ö! No kyl se oikeestaa varmaa jossai markkinoil myydää xddd


  • Sama juttu on lehmillä ja possuilla joten älä valita ku kuitenki syöt lihaa

  • Mikään ei ole niin oksettavaa kuin että joku, joka surutta syö suursikalassa kasvanutta sikaa, parressa ikänsä seissyttä nautaa, liukuhihnabroileria tms. kauhistelee kiinalaisten koirien syömistä. omat nurkat ensin kuntoon edes. Vaikka Aasian kissoille ja kourille toisaalta tervetullutta jokaisen viitsivän apu, kirjeet päättäjille, addressiallekirjoitukset yms. Tekoja tarvitaan.

  • Lehmät possut... Jne ne tapetaan kivuttomasti nämä koirat kidutetaan kuoliaaksi JA SUURIN OSA ON VARASTETTU OMISTAJILTA onneksi lopetetaan!

  • Nii, oon siis 11.v corgin omistaja. Älkää siis kattoko googlest mitään Yuliniin liittyvää

  • Kun täällä moni haluaa yleistää Kiinalaiset koiriensyöjiksi niin kysyisin voiko 1,5 miljardia ihmistä olla väärässä?

  • Ja Suomalaiset kiduttavat lemmikkinsä kuoliaaksi kuumassa autossa...

   ja hämmästelevät sitten kuinka puppelle näin kävi kun minä vain piipahdin parintunnin manikyyrissä ja nää rakennekynnet ja uus paita on ihan ihkut.

   Pönttöjä maailma täynnä.

  • Vitun sairaat vinosilmät maailma olis parempi paikka ilman tollasia paskoja

  • Jos oon oikein ymmärtänyt, ni yulin festareilla myös kissoja kidutetaan ja syödään... Ettei siel ainoostaa kourat kärsi!!

   • Joo kissoja myös koirien lisäksi!


  • Mun mielestä o ihan fine, että ne syö koiraa. Onhan se osa niiden kulttuuria. Joillain tiloillakin eläimet laitetaan syötäväksi vasta luonnollisen kuolemansa jälkeen. Miksei näin myös Kiinassa? NÄin youtubessa videon missä koiria hakattiin elävältä, vuodatettiin kuiviin ja heiteltiin. Eikö niillä ihmisillä ole minkäänlaista sielua, syökööt koiria, mutta vasta luonnollisen kuolemansa jälkeen! Täm on saatava muuttumaan!!! Tarvitaan iso iso porukka ihmisiä tämän taakse. Onko ehdotuksia miten ihmisten huomion saisi?

  • Koira on ihan yhtä hyvää kuin lehmä tai kana niiden mukaan, jotka ovat sitä maistaneet.

  • Kiinassahan on koirat kielletty nykyään että mistä ne muka saisi niitä koiria sinne?

  • Aivan sairasta!!! Miettikää nyt, kun pieneltä lapselta viedään sen koira väkisin ja keitetään elävältä. Kissojakin kuulemma syödään ja kidutetaaan, eikö noilla ihmisillä oo minkäänlaista moraalia?! Ja ei tätä voi verrata lehmien yms. syömiseen, ne on KASVATETTU ravinnoksi (ei sillä olen itsekin vegaani) ja vaikka en lihaa syökään, niin koirat ovat kuitenkin lemmikkejä, rakkaita sellaisia. Miettikää, sun koira pöllitään ja sit näät sen grillattuna jossain kojussa, sairasta!!!!!#stopyulin

   • Ihan kamalaa! Miten tätä yulin tapahtumaa voi edes pitää laillisena kun suurin osa niistä koirista on varastettuja. Itku silmässä aina kun ajattelen koko asiaa, koska tässä nähdään että jotkut ihmiset ovat oikeesti sairaita. Ei yhtään ajattele miltä niistä tuntuu ja siis ei ees oo sanoja kuvailemaan tätä käsittämätöntä asiaa. Muutenkaan en ymmärrä miksi koiria syödään, mutta se, että ne kidutetaan ja teurastetaan elävältä on sairasta toimintaa!


  • Kiinan reissu edessä ja ehdottomasti haluan syödä koiran lihaa, vaikka sitä onkin vaikea löytää ainakaan pohjoisesta.

  • Olen 9.v ja vahingossa googletin tän ja näin ne kuvat😭😭

  • Vihaan niitä ihmisiä, jotka saattavat tehdä tuollaista kamalaa ja sairasta juttua! Se on kidutusta! Ajatelkaa niitä koiria, joita pidetään häkeissä, ja lopulta joku tulee miekan kanssa ja työntää sen koiran kaulasta läpi ja nostaa ilmaan! Tai sitten keitetään elävältä yms...! Minusta tuollaista tekevät ihmiset saisivat saman kohtalon!

  • Tämähän on vanha juttu jo, mutta kommentoin kuitenkin. Väheksymättä noiden koirien kärsimystä täytyy sanoa, että varmaan aloittaja ei ole koskaan käynyt parsinavetassa, jossa lehmät viettävät talvensa. Tuli vain mieleen kun hän mainitsi häkeistä ja lehmistä. Koiran liha on ihan hyvää, kannattaa maistaa.

  • Ihan hirveää tämä touhu mun mielestä. Vaikka oonki vähän myöhässä. Koiraraukat :( Koirat on tarkoitettu ihmisten uskollisiksi ystäviksi eikä kidutettavaksi, tulee jo ihan hirveä mieli kun ajattelee koirien omistajia joilta vietäisiin rakas lemmikki ja kiduttamalla tapettaisiin ja syötäisiin ://

  • Minä itse en ole koirien syöntiä vastaan, mutta sitä, että ne koirat kidutetaan hengiltä. Aivan sairasta, miten voi näinkin sivistyneessä maailmassa olla vielä noin vajaaälyisiä ihmisiä, että ajatellaan koirien kiduttamisen kohottavan omaa mieskuntoa ynm. Ei hyvää päivää. Vielä nauraavat videoilla, miten eläimet kituu, kun niitä poltetaan eläviltä tai pistetään kiehuvaan kattilaan. Sairasta.

  • Vitun kiinan paska homot vittu kun täytän 18nii Tuun ja perkele katotaa kuka on kuka saatana

  • Ei tässä oo mitää sairasta ihmiset tarttee ruokaa elääkseen mutta kun tätä samaa tehää ihmisillekin täällä ihmiset puhuu miksei tätä festaria kielletä eikä sitte hetkauta yhtään se että pohjois koreassa vanki leireillä tehdään paljon pahempaa. Ja mitä niin pahaa on siinä jos syödään koiria ihan samallaisesti niitä joulukinkkuja kohdellaan ja te viä syötte niitä Intialaiset pitää sitä sairaana että täälä meilla syödään nautaa. Älkää valittako jonkun toisen maan kulttuurista

   • Melkein jo ihan söpöä, kuinka tyhmiä argumentteja päästelet, suorastaan aivopieruja. Hitaasti kiduttamisessa ei ole "mitään sairasta" vai... Ahah... Menisitkö tsekkaamaan mielentilasi. "Ihminen tarttee ruokaa elääkseen"... Ahah, ihanko totta, miten ruuan tarvitseminen ylipäänsä tähän liittyy, ruokaa voi saada monilla tavoilla. "Eikä sitten hetkauta yhtään Pohjois-Korean (näin maa kirjoitetaan) vankileirit" Ööh, kuka on sanonut, ettie hetkauttaisi, mutta krhm, nyt puhumme eri aiheesta - omasta erillisestä aiheesta, tajuatko? Eli vankileirit ei liity nyt tähän, tiedätkös. Huh, ja sitten vielä "joulukinkut"... Voih, no meillä nyt laki sentään kieltää kiduttamisen, että ei ne joulukinkut ihan hupikidutusta tällaisisa määrissä ja mittakaavoissa saa ja ylipäänsä se on ainakin kiellettyä! Kulttuurisatuilut voit myös tunkea jonnekin... kyse on kiduttamisesta eikä koko maan hyväksymästä kulttuurista ja vaikka olisikin, sadismia ei ikinä voi puolustella kulttuurilla. Liha kuin liha tulee tapaa mahdollisimmam humaanisti, jos sitä pitää syödä.


  • Alan tappaa Aasialaisia huvikseni

   • Niin, sinä se olet joka tuossa kärsii. Piehtaroi vaan, se on sun elämääsi joka jo lienee pilalla. Tavallisella suomalaisella menee hyvin. Lapsellista märmätystä.


  • Itse söin koiraa Korean reissulla ja hyvää oli! Hieman turisteilta piilossa vaan paikat mutta onneksi oli paikallinen kaveri siellä. En hyväksy kiduttamista ja huonoja oloja, mutta tekopyhäähän se on vastustaa koiransyöntiä jos itse syö muuta lihaa. Eläin se on kuten siat ja lehmätkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2851
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   222
   2334