'Poistetut' viestit eivät poistu palstoilta. Miksi

kunhan.mainokset.pyörisi

Vika joka on ollut uuden suomi24 keskustelufoorumin kehitysversion julkaisusta saakka. Moderointi ns. poistaa viestejä palstoilta siinä onnistumatta. Eikös laki edellytä että epäasiallinen ja loukkaava, laiton kirjoittelu poistetaan kohtuullisessa ajassa? Siomi24-palstoilla poistetut viestit jäävät kopioitaviksi ja luettaviksi jopa viikoiksi.

Alla esimerkki VHH-dieetti palstalta:

http://keskustelu.suomi24.fi/terveys/painonhallinta/laihdutus/vahahiilihydraattiset-dieetit

Seuraava teksti on kopioitu Luetuimmat (luetaan Uusimmat) listalta. On ihan palstan vakiohäirikön kirjoittama massapostitus (kopio tulee uudelleen ja uudelleen palstalle):

"Räkänokkien Suomi24
Suomi24:n ylläpito on poistanut viestin sääntöjen vastaisena. Tarkoittaa sitä että kirjoituksessa on ollut ylläpidon räkänokan luulot täysin kaatavaa TIETOA. Ylläpidon idiootti on jälleen ollut vauhdissa. Vastaukseni ovat hävinneet. Tämän jälkeen en vastaa enää kyskymyksiin. Pidän vaan huolen siitä että diabeetikolla joka haluaa asiallista tietoa eikä KLINIK:in suojelemaa luuloa on mahdollisuus kääntyä blogini puoleen. TIETOA löydä täältä: http://terveydeksesi.fix4you.se/#category7 Vastaan myös , ajan riittämisen mukaan, kysymyksiisi, emailini kautta: [email protected] 2009: Dietary Fat and Coronary Heart Disease: Summary of Evidence from Prospective Cohort and Randomised Controlled Trials. Genomgång av forskare från University of Otago, New Zealand. Syyskuu Johtopäätös: ”Tyydyttyneiden rasvojen nauttimisella ei voitu osoittaa olevan selvää yhteyttä sepelvaltimosairauksiin” Maaliskuu 2010: Meta-analysis of prospective cohort studies evaluating the association of saturated fat with cardiovascular disease. Genomgång av forskare från Children’s Hospital Oakland Research Institute, USA, och Harvard School of Public Health, USA. Johtopäätös: ”Tyydyttyneen rasvan ja sydän- ja verisuonisairauksien välillä ei voitu osoittaa olevan selvää yhteyttä” Maaliskuu 2014: Association of Dietary, Circulating, and Supplement Fatty Acids With Coronary Risk: A Systematic Review and Meta-analysis. Genomgång av forskare från bland annat University of Cambridge, Imperial College London, Storbritannien, och Harvard School of Public Health, USA. Yhteenvedosta: ”Ei löydy todisteita jotka tukisivat sydänterveyden osalta neuvoja joissa neuvotaan vaihtamaan suurin osa tyydyttynyttä rasvaa monityydyttämättömiin”. VHH-ryhmä sai myös paremmat kolesteroliarvot kuin vähärasvainen ryhmä. Paremmat HDL arvot ja vähemmän triglyceridejä sekä paremman kolesterolijakauman (kokonais/HDL). Kaiken hyvän päälle heidän sydänsairaus-riskinsä pieneni Framingham riskiarvion mukaan ja kehon tulehdukset vähenivät selvästi (mittausmenetelmä CRP) http://annals.org/article.aspx?articleid=1900694 "Minulla on ollut ongelmia kolesterolin kanssa, siksi en tiedä uskallanko karpata, vaikka ruokavalio sinänsä kiinnostaisi." Sen lisäksi paranevat yleensä terveysarvot kun liikalihavat noudattavat LCHF ruokavaliota vastaavaa ravintoa. Mitään, joka viittaisi kolesteroolivaikeuksiin ei tehdyistä tutkimuksista ole löytynyt. http://terveydeksesi.fix4you.se/#post349"

4

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastatkaa_palautteeseen

      Samaa ihmettelen itsekin. Ylläpito ei ilmeisesti tajua, mistä on kyse. Joskus epäasiallinen ja loukkaava keskustelu on osattu poistaa, mutta aika usein siitä jää otsikko viestin alku näkyviin, ja silloin aloitusviestin saa kopioitua kokonaisena foorumin viestilistasta maalaamalla ja liittämällä.
      Suomi24:n ylläpito, miksi keskustelujen poisto ei onnistu teillä aina? Miksi jätätte jopa lainvastaisia keskusteluja näkyviin mukamas poistettuna?

    • Säännöistä.viis

      Kunpa niitä nyt edes hiukan poistettaisiin. Palstat täynnä törkeitä viestejä.

    • Anonyymi

      Jatkakaa tätä keskustelua

      • Anonyymi

        Miksi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe