Postnord on surkea huijari*askafirma

EiEnääIkinäPOSTNORD

Tilasin Zooplussalta koiranruokaa 15 kiloa. Tilauksesta oli mennyt viikko, kun sain itse seurantanumerolla selvitettyä, että pakettia ei ole saatu toimitettua. Ei mitään viestiä, puhelua tms. Ajattelin, että ok, en varmaan ollut kotona silloin. Laitoin sähköpostia perään, että koska voitte toimittaa uudelleen. Lupaus on vastata 24h sisällä. No, kahden päivän päästä tuli viesti, jossa pyydettiin osoitetta ja puhelinnumeroa tilaukseen, jonka seurantatunnuksen olin antanut edellisessä viestissä. Vastasin viestiin välittömästi. Mitään ei kuulunut jälleen kahteen päivään. Paketista ei kuulunut mitään joten ajattelin, että soitanpa ko firmaan. Vastattiin ja sanottiin, että paketti on lähtenyt takaisin lähettäjälle 2. päivä, vaikka olin saanut sähköpostilla kysymyksen liittyen lähetykseen 30. päivä. Mitä HELV....! Sanoivat että ole yhteydessä lähettäjään niin kääntävät paketin.

No tilasin sitten uuden ja tämän saman paskafirman kautta tuli. Tänään sain taas kalasteltua itse seurantapalvelusta, että pakettia ei ole voitu toimittaa. Olen ollut koko aamun kotona ja heräsin seitsemän jälkeen. Ei ole summeri soinut ja epäilen, ettei täällä ole kukaan käynytkään, tai sitten on jotenkin jälkeenjäänyt ihminen.

Soitin perään ja sanoi, että ei ole päässyt rakennukseen toimittamaan pakettia. Onneksi sain pidäteltyä kiukkuni. Epäluottamuksen saattelemana tytteli osasi onneksi neuvoa, että paketin voi itse hakea. KIVA JUTTU! Että ihan itse joutuu hakemaan kuljetusfirmasta pakettinsa.

En suosittele kenellekään ja kannattaa valita jokin muu toimitustapa tai jättää tilaamatta kaupasta, joka Postnordia käyttää. DPD toimitukset ilmeisesti suomessa tämän POSTNORDin kautta

256

30419

  Vastaukset

  • DPD ei kannata työssäkäyvän käyttää. Se on tarkoitettu työttömille ja sairaille! Kolme kertaa yrittävät kuulemma toimittaa, mutta eivät ehkä osaa edes laskea saati lukea osoitteenmuutosta työpaikalle siellä firmassa. Ei ole sellaista yhteityöpalvelua postin kanssa, kuin varteenotettavilla kuljettajilla. Lähettäjänkin kannatta muistaa kuljettajaa valitessaan, että hän maksaa ei-noudetut paketit sen lisäksi, että maksaa lähetyksen eli tuplat! DHL esimerkiksi ei varmaan ole kalliimpi, mutta yhteistyö postin kanssa takaa sen, että joskus saat pakettisi haettua. Itse sain kaksi lappua, joista toisessa luki seuraavan toimitusyrityksen päivämäärä, mutta paketti olikin jo lähtenyt lähettäjälle edellisellä viikolla. Tosi tietämätöntä sakkia, kun eivät osaa edes neljän tunnin tarkkuudella sanoa, koska mahdollinen toimitus olisi. Soittaahan nämä porukat eivät osaa saati @postia lähetellä. Tosi alkeellista toimintaa ja saavat varmaan siitä paremman hinnan, kun samaa pakettia kiikuttelevat edestakaisin. Se tuntuu olevan yrityksen politiikka. Itselläni tuli ensimmäinen lappu 28pvä ja 31pvä paketti oli matkalla takaisin kauas lähettäjälle, jolta perittiin 25€ palautuneesta paketista. Korvaamaan tätä toimintaa ei DPD:stä ollut, vaan vetosivat siihen, että kolmen (sanoisin kahden) yrityksen jälkeen heillä palautetaan tavarat lähettäjälle. Saamassani lapussa ei tällaista palautustekstiä etsimälläkään löytynyt. Nettisivustolla olisi ollut vaihtoehto hakea heidän logistiikkakeskuksestaan tai toimitus toiseen osoitteeseen. Yritin kääntää toimituksen muualle, jossa olisin ollut koko päivän, koska en viitsinyt olla neljää (4 ) tuntia poissa töistä. Sinne lähetystä ei vaivauduttu tuomaan! Eli VAROKAA DPD:tä - en suosittele missään muodossa! Kallis lähettäjälle ja vastaanottajalle!

  • Myös UPS toimittaa lähetykset kotiin "työpäivän aikana", jos et ole päivällä himassa päivystämässä, niin saat hakea pakettisi UPS:n toimipisteesteestä...

   DHL Express -lähetys toimitetaan yksityishenkilöille iltaisin. Toimituspäivänä tulee tekstiviesti, jossa kysytään saako paketin tuoda illalla 18-21 välisenä aikana vai haluatko sen seuraavana työpäivänä 9-16. Aina ovat paketit tulleet hienosti illalla kotiin asti.

   Saksalaisten verkkokauppojen usein käyttämä GLS-Group on kimpassa Suomen Postin kanssa. GLS:n seurantanumero toimii postin järjestelmässä. Hyvin on toiminut tämäkin kuriifirman/postin yhdistelmä. Tosin ei se paketti kotiin asti tule, se menee lähimpään postiin - joka on onneksi tuossa lähellä.

   • Kirjoittakaa ositekenttään esim Katu 1A2 (6154 ovikoodi, 3. krs) niin kuljettaja pääsee sisään. Muuten menee paketit noutopisteeseen. Vain kalliimmissa toimitustavoissa ovat asiakkaaseen yhteydessä ja kysyvät milloin sopii toimittaa


  • KYLLÄ! Heillä ei myöskään ole mitään vastuuta omista mokistaan tai huonosta toiminnasta. Mikään ei toimi ja paketit hukkuu, aspaan saa jonottaa parhaimmillaan yli 20min. Mainostetaan että sovi toimitus näppärästi netissä mutta se palvelu on aina vaan "väliaikaisesti pois käytöstä". ASPA puhelin on lisämaksullinen!

  • Juuri näin! Samaa koimme, kun paketti oli koitettu ilman mitään etukäteisilmoitusta toimittaa keskellä arkipäivää. Sitten on illalla lappu postilaatikossa, että tehkää netissä uusi toimituspyyntö tai soittakaa aspaan - no ei toimi järjestelmä netissä ja 8-16 auki oleva aspa kertoo ystävällisesti, että seuraavana päivänä toimitus 8-16, ei osaa yhtään sen tarkemmin sanoa...tai haku terminaalista, joka auki - tattadaa: 8-16!! Kuka normaali töissä käyvä ihminen ehtii ikinä koskaan saada pakettinsa?!?! Ja koskapa terminaali on täysin eri puolella kaupunkia, kuka sinne ehtii, ellei lintsaa töistä vähintään tuntia ruuhka-aikaan tai uhraa lounastuntiaan siihen ja menetä autopaikkaa kahden km:n säteellä työpaikasta. Eikä kaikilla ole edes autoa, jolloin hakuun menee vielä kauemmin. Jos joskus on ollut Postin toiminnassa valittamista, ei tasa tarkkaan ole enää. Kyllä sentään siellä toimii kaikki nämä em. jutut aamusta iltaan. Harmi, että kilpailutuksen ansiosta PostNord terrorisoi monien verkkokauppa-asiakkaiden toimituksia.

  • PostNord on ryssinyt totaalisesti kaksi edellistä lähetystä. Nytkin on maannut paketti heillä yli kaksi viikkoa, eivätkä edes osaa kertoa koska tulee tai onko edes tallessa!

   • Sama ongelma täällä, eivät osaa soittaa päivää ennen jakelua, suurin osa jakelufirmoista sentää soittaa päivää ennen yksityisille ja sopii jakeluajan. Näin ei käynyt minulle tällä viikolla, olin varattuna enkä voinut vastata puhelimeen, tällä aikaa PostNordin kaveri oli yrittänyt soittaa ja jakaa lähetystä kahden tunnin päästä ja oli käynyt kotiportilla lapun jättäen, että sovi asiakaspalvelun kanssa uusi jakeluajankohta. Olen nyt neljän päivän aikana jättänyt n. 10 s-viestiä tuonne asiakaspalveluun, mutta mitään vastausta en ole saanut uudesta jakoajankohdasta.
    Olen myös ollut yhteydessä useaan otteeseen lähettäjään, joka myöskään ei ole saanut yhteyttä omaan yritysmyyjäänsä. Voiko oikeasti tämä olla näin vaikeaa, tilaamani tavaran olisin jo tarvinnut aikaa sitten ja voi olla, lähden kohta ostamaan korvaavaa sen tilalle.
    Onpa logistiikka vaikeaa, jos sen sellaiseksi haluaa !


   • Sama ongelma myös täällä. Kannattaa välttää kyseistä huijarifirmaa. Saisivat hävetä mokomat omaa toimintaansa.


   • Itse olen odottanut pakettia lontosta yli 3viikoa, katsoin nettiseurannasta niin paketti oli toimitettu Vantaalle (asun Lahdessa ja kyllä osoitetiedot oli annettu oikein).
    Toimituksessa luki että paketti toimitettu ja kuitattu. Vantaalla klo 12 ja seuraava merkintä oli klo 17 että pakettia ei voida toimittaa koska ei ole ovikoodia.
    Minulle ei ole tullut mitään viestiä tai postia postnordin puolesta.
    Viikon ajan olen yrittänyt olla heihin ja interlinkkiin sekä DPD yhteydessä sähköpostitse mutta kukaan ei ole viitsinyt viikkoon vastata.
    Nyt soitin postnordiin ja he lupasivat selvittää asiaa......
    Ps. Tilasin tässä muutaman paketin DHL kautta ja homma toimi erittäin asiallisesti :) soitettiin hyvissäajoin ehdinkö vastaanottaa paketin ja kun en ehtinyt niin ehdottivat että voiko paketin tuoda töihin.
    Halusin noudon terminaalista mikä on arkisin auki 24/7 ENSILUOKKAISTA!
    T. Ei enää ikinä postnordia...


   • Minullekin tuli ilmoitus lähetyksestä, jota en ole koskaan tilannut, en saanut firmaan yhteyttä?


   • Paketti lähti saksasta 20.9, oli turussa 22.9. Sen jälkeen paketista ei ole kuulunut mitään.
    Kävi kotiovella ,mutta koska en sattunut olemaan päivällä läsnä paketti on viety ties minne. Asiakaspalveluun soittaminen turhaa ,eivät vastaa. Sähköpostiin eivät vastaa.
    Post Nordin palvelu on alaarvoista


   • Minulle on tullut Saksasta auton osia neljä kertaa viimeisen puolen vuoden aikana ja aina sama juttu. Toimituksen seuranta näyttää että Kuopiossa on terminaalissa ja sieltä pitäisi hakea vaikka on maksettu toimitus kotiin. Siinä tulisi 60km ajelua Siilinjärveltä ed. tak.
    Kyllä meidän oma posti sentään toimii vaikka näihin omallakylällä oleviin automaatteihin, ei tarvitse hakea Kuopiosta. PostNord ilmeisesti ajaa vain muutaman kerran viikossa tänne naapurikyliin. Kyllä tuollaiset firmat joutais pois. DHL sentään toimii hyvin myös.


  • No joo kuulostaapa tutulta. Mulle lähetys tullut jo 1,5vk sitten turkuun. Näin ainakin dpd:n seurantakoodilla. Sen jälkeen aloin odottaa kotiin toimitusta, en siis lähtenyt työpäivän jälkeen mihinkään koska aikaisempien kokemuksieni mukaan eivät aina soita etukäteen. Näin siis ovat joskus tehneet, ja on siis voinut sopia milloin saa tuoda. Nyt ei näkynyt mitään muutoksia seurantakoodilla tarkastettaessa, eli turussa maksas lähetys reilun viikon. Laittelin yhteytdenottolomakkeella kyselyä kahtena peräkkäisenä päivänä ja kolmantena s.postia asiakaspalveluun. Jossain vaiheessa tuli vastausta että on ruuhkaa heillä ja pahoittelut ja on kuulemma juurikin yritetty toimittaa mutta ei ole ovikoodin puuttumisen takia voitu. No mitä hittoja, mulla on kotiovessa ollut varuiks lappu lähetille että minkä klo ajan jälkeen tavoitettavissa, ja toinen alaovi on auki klo 20 asti. Ja todellakaan kukaan ei ole yrittänyt soittaa?! en edes usko tähän selitykseen. Seurantakoodi ei ole antanut tietoa että lähetys olisi turusta lähtenyt mihinkään, ja vasta yhteydenottoni jälkeen pamahtaa tieto että ei ole voitu toimittaa, ja sen jälkeen että toimitus saapunut vantaalle. Olen vastannut asiakaspalun viestiin että nyt voisi toimitaa ja olen kotona sekä seuraavana päivänä työpäivän jälkeen ja odottelen, ja toivon että lähetti soittaa jos ei jostain syystä tavoita. Mitenhän tässä tulee käymään.....?

  • Mun paketti ei ole liikkunut 12 päivään mihinkään seurannan mukaan vaan makaa Vantaalla. Ja asiakaspalvelusta en ole saanut mitään vastausta kyselyihini. Puhelimeen eivät vastaa.

  • Miten voi olla mahdollista, että nykyaikana PostNordin nettisovellusta ei saada moneen kuukauteen toimimaan?! Saadaanhan kaikki tiedot Postissakin siirtymään sujuvasti toimittajalta toiselle, kuljettajat soittavat ajoissa asiallisesti ja paketit tulee näppärästi perille oikealle ihmiselle oikeaan aikaan.
   Lisäksi: PostNordin netissä olevat terminaalin ja aspan aukiolotiedot eivät täsmää pakettilapussa oleviin, joten noutoa on vaikea suunnitella. Aspaan saa jonottaa aamuisin niin kauan, ettei paketti ehdi saman päivän kuljeutukseen tai sitten on jo kuljetuksessa, joten et voi noutaa sitä terminaalista (varsinkaan, koska aukioloajat ovat netissä väärin ja luulet viikkotolkulla, ettet ehdi). Kauhea jonotuksen jälkeen aspa lupaa selvittää ja soittaa takaisin, onko paketti terminaalissa, jotta sen voisi noutaa, mutta soittoa ei koskaan kuulu. Voiko olla 16 euron toimitusmaksun väärtiä, että paketti toimitetaan (JOS TOIMITETAAN) valtakirjalla kotiovelle koko päiväksi sateeseen odottamaan kotiväen paluuta? Voiko olla nykyaikaa, että aspa neuvoo vastaanottajaa ripustamaan valtakirjan ulko-oveen ja varustamaan sadesäällä jonkun laatikon pakettia varten (halpaa varmaan heille joo), joka sitten jätetään ohikulkijoiden varastettavaksi? Voiko olla reilua, että resurssipulan takia asiakas joutuu jonottamaan oman tilanteensa mukaan jopa useita kertoja päivässä maksullisesti aspanumeroon? Onko reilua, että lähetyksen toimittaminen tehdään niin vaikeaksi, että se ehtii palautua takaisin lähettäjälle, ennen kuin paketti löytää omistajalleen? Onko reilua, että laite, johon on verkkokaupasta hankittu kaupan hinnoista puoleen hintaan sopiva varaosa, ehtii hajota ennen kuin varaosa saapuu? On se niin väärin. Kehotan boikotoimaan kaikkia verkkokauppoja, jotka käyttävät PostNordia toimituksiinsa.

  • Boikotoikaa Postnord lähetyksiä. Hermeksen paketit tulee sitä kautta.
   Pirkanmaalle säännöllisesti Saksasta paketteja ostavana on kyllä tullut huomattua tämä Postnord hässäkkä. Aivan ihme touhua.
   Ilmoituslaput paketin saapumisesta paikalliseen noutopisteeseen tulee kotiin viikon päästä. Toisinaan lähes kaksi viikkoa myöhemmin niin, että ensin varsinainen ilmoitus ja seuraavana päivänä muistutus, koska 14 vrk on tulossa täyteen ja pakettia uhkaa palautus.
   Kerran on päässyt paketti palautumaan Saksaan, mutta ikinä ei tullut mitään ilmoitusta.
   Onko mahdollista että paketin vastaanottanut taho ei osaa kuitata saapunutta pakettia järjestelmään oikein ja automaattiset postilaput eivät lähde liikkeelle? Sitä se koulutuksessa säästäminen teettää.
   Vai onko juuri YT:t aloittanut Posti tehnyt niin paskadiilin näiden postnord lappujen lähettämisen kanssa, että niiden perillemeneminen on hyvin epävarmaa. Lähtee jos joku sattuu "sille päälle". Tai "ei näitä hommia tällä palkalla"....

   • PostNord in kautta on minulle lähetetty paketti ' hivenaineita' , joita en ole ikinä tilannut, lunastushinta 109€!
    Kävin postissa valokuvaamassa paketin päällä olevan tarran tiedot! Onko kyseessä identiteetti varkaus vai mikä?
    En aio lunastaa pakettia, mutta mikä on seuraava kiusa, mitä voinen odottaa?


   • Tästä lisää,surkea sellainen Postnord, klo 18 menneessä täytyy ilmoittaa vastaanottamsiesta jos et ehdi,et voi tehdä sitä enää. Sen jälkeen unodetaan sinut kokonaan. Pitää ehkä juosta itse heidän auton perässä,että saa oman tilauksen.. että näin.


  • Tänä vuonna yksi lähetys viivästynyt. Toisen Post Nord kadotti juuri, asia selvityksessä. Asiakaspalvelu ei vastaa, jonotus maksullista. Vaihteesta ei pystytä yhdistämään kenellekään. Käsittämätöntä!

  • On kyllä helvetin hämärää toimintaa yritykseltä. Miten siellä voi olla asiat noin sekaisin? Aspa ei vastaa 20 minuutin jonotuksen jälkeen missään kohtaa päivää, sähköpostiin on ilmeisesti aivan turha odottaa vastausta. Olivat "yrittäneet toimittaa" pakettia, mutta kuulemma eivät tienneet ovikoodia. Veikkaan tuon olevan paskapuhetta. Saavat vain viikon lisää kaivaa nenää toimistossa. Yksikään kuriirifirma ei ole tuollaista tekosyytä käyttänyt. Sitä varten kerrostaloissa on ne summeritaulut ja kuriirilla asunnon numero.

   Pistin jo lähettäjälle viestiä, että oli viimeinen kerta kun tilaan heiltä mikäli meinaavat jatkossakin PostNordia käyttää. Taidan huomenna pommittaa työpuhelimesta koko päivän aspaa. Katsotaan kuinka pitkään saa tällä kertaa odottaa.

  • kyllä postnordilla hommat pelaa!!! uusi johto laittaa hommat rullaa...asiakkaat lähtee ja suomen posti kiittää!!

   • Joo tosi hienosti pelaa . Sai mellin koko pakan sekasin ja nyt onneks sai kenkää. Muitakin toimivia taloja on olemassa.


   • ei pelaa sinne ei saa minkäänlaista yhteyttä jakajat ei löydä jättövaltakirjaa soittokellon vierestä vaikka osaa painaa ovikelloa. tai väittää että eivät pääse portista sisään, talossamme ei ole porttia. Todella surkea firma


  • Allekirjoitan täysin kaikki rumat ilmaisut, joita täällä on PostNordista esitetty. Meillä on jo toistamiseen tyritty paketin jako. Huomenna varmaan rikosilmoitusta tekemään tai jotain. Jos lapussa kerran lukee, että voi tehdä uuden toimituksen netissä ja sitten sitä ei voikaan tehdä netissä niin eikös siitä voi jo johonkin valittaa? Koko päivän on joku istunut kotona odottamassa pakettia ja asiakaspalvelun mukaan sitä on yritetty toimittaa kahdesti. Joku mielikuvitusolio varmaan mielikuvitusosoitteeseen, ei meille ainakaan. On tässä joku jekku takana, ehkä haluavat mahdollisimman paljon soittoja asiakaspalveluun ja ansaitsevat sillä.

  • Meillä on 100% PostNordin toimituksista epäonnistunut. Tänään taas yksi. Kuljetus ei muka ole onnistunut, yritetty kahdesti, meillä oltu koko päivä kotona, ei edes kuljetusmiehen jälkiä lumessa, PostNordin asiakaspalveluun jonotettu kolmesti, kieltäytyivät antamasta terminaalin osoitetta tai puhelinnumeroa tai ylipäätään lupaamaan mitään seuraavaa kuljetusaikaa. Sattumalta löysin netistä uutisen, jossa kerrottiin PostNordin ostaneen Uudenmaan Pikakuljetus Oy:n. Soittelin heidän Kuopion terminaaliinsa, josta pakettimme löytyi ja kävimme hakemassa sen välittömästi ennen kuin se lähetettäisiin takaisin (näitä ylläolevia tekstejä luettuamme semmoinenkin potentiaalinen vaihtoehto tuli selväksi) tai hävitettäisiin. Tästä linkistä löytyy UPK:n terminaalitiedot (joita siis ei missään tapauksessa anneta PostNordilta), osoitteineen ja puhelinnumeroineen: http://www.upk.fi/yhteystiedot/terminaalit/
   Ihan vain tiedoksi jos joku muu haluaa metsästää pakettejaan muun kuin PostNordin asiakaspalvelun kautta!

   • Tuohon ylläolevaan vielä lisätietona (kun lähden taas kyseiseen puljuun metsästämään pakettia, jossa tracking-palvelun mukaan on VÄÄRÄ osoite - ja ei takuulla ole!), että olevat saaneet tuon linkin ohjatuksi PostNordin sivuille, eikä siitä ole enää apua. Kuitenkin, jos kirjoitatte Google-hakuun vaikka "uudenmaan pikakuljetus Kuopio Terminaali" niin Googlessa näkyy linkin alla vielä kyseisen terminaalin aukiolo-, puhelin- ja osoitetiedot. (Kuopiossa siis Kelloniementie 6.) Jos haluaa jonkun muun kaupungin niin vaihtaa vain Kuopion tilalle oman kaupunkinsa nimen. En tiedä miten pitkään tämä toimii, mutta äsken vielä onnistui!


  • Postnord saattaa olla Tanskassa ja Ruotsissa toimiva vaihtoehto, mutta Suomessa paketti ei näytä tulevan perille ilman useitakin soittoja maksulliseen asiakaspalveluun. Sillä tavalla piilovoitot kasvatetaan.

  • Minunkin lähetys kateissa. Nyt jo toistamiseen on luvattu lähetysajaksi 16.30-21. Olen odottanut kotona kaksi iltaa kiltisti vaikka on muutto kesken ja käyn päivisin töissä. Asiakaspalvelussa ekan kerran jälkeisenä aamuna valiteltiin virhettä, olivat kuulemma laittaneet väärän postinumeron. Silti tuli viesti että yrittivät lähettää pakettia. Osoite oli oikein mutta postinumero väärä. Helsingin sisällä kummatkin niin jo on kumma etteivät hoksanneet tarkistaa kun ei kerran osoitetta löytynyt. Tänään on perjantai joten joudun odottaan maanantaihin. Kyllä v*tuttaa. Ei muut firmat ole kämminy näin pahasti koskaan!

  • Kuukaus menny ei näy tilattuja tavaroita. Osa on suomessa seurantakoodin perusteella ja loput jossain vitun saksassa seisoo. Kusetus puhelinpalvelu, jonotin tunnin ei kukaan vastaa 25 senttii minuutilta kyllä maksaa. Haistakoon paskan koko yritys, paketit jääköön mihin tahansa. Penniäkään en maksa ja karvakourakuriirit,jotka on aikasemminkin soittaneet oven takaa hv. Vois paria tuntia aikasemmin edes soitella paketista. Hyvä meininki, nopeemmin sais paketit kävellen saksasta.

  • Samat jorinat meillä. Toimituspäivästä ei ollut hajuakaan, joten tyhmät odotettiin, että soittavat tai tekstaavat ennen kuin tulevat. Oltiin puoli tuntia pois kotoa ja tietenkin oli käynyt sillä aikaa. Jättänyt lapun johon ei ollut kirjoittanut mitään. Ei seurantanumeroa, ei kuljettajan reittinumeroa eikä päivämäärää. Maksullinen asiakaspalvelu venytti ihan selvästi puhelua ja katkaisi sen jotta olis taas jonotettu. Asiakaspalvelu ensimmäiseksi kysyi niitä tietoja jotka kuljettajan olisi pitänyt lappuun täyttää. Sitten yritettiin netin kautta muuttaa toimitusaikaa, kuten jätetyn lapun painetussa tekstissä sanottiin. Nettipalvelu oli väliaikaisesti pois käytöstä ja siellä kehotettiin soittamaan asiakaspalveluun (näköjään on ollut pois käytöstä heti pitkään). Soitettiinkin sitten itse yritykseen ja sieltä kehotettiin soittamaan takaisin asiakaspalveluun uuden ajan varaamiseksi. Tehtiin kyllä selväksi ettei enää makseta senttiäkään lisää puheluista ja kuljetus on jo maksettu. Tarjosivat soittopyynnön jättämistä, joka jätettiin. Nyt odotellaan ja sillä aikaa ollaan yhteydessä verkkokauppaan. Meillä ei ole kiirettä ja ollaan varustauduttu pitkäänkin prosessiin ja olemme varustautuneet nyt tekemään töitä tämän asian eteen. :)

  • Kaksi pakettia viikon aikana. Molemmat pitää hakea Vantaan konttorista. Käynnit merkitään "kynällä" käymättä itse paikalla.

   Puhelimessa jonottamiseen on mennyt jo enemmän rahaa kuin pakettian lähetyskulut yhteensä - ja kyllä, jonottaminen maksaa.

   Puhelimessa sanotaan, että ota yhteyttä netisn kautta täyttämällä lomake. Lomakesivulla kerrrtotaan ettei ole mitään toimivaa lomaketta vaan soita. Kiva ikilikkuja.

   Sähköpostiakin saa lähettää. Olen saanut neljä vastausta viikossa. Jokaisessa kerrotaan:
   "Viestinne on edelleen käsittelyssä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
   Ethän lähetä samasta asiasta useampia viestejä, sillä se hidastaa sähköpostien käsittelyä."

   Siis emme vastaa etkä saa ottaa uudelleen yhteyttä. Kiva juttu.

   Tässä on Postnordin motto:
   PostNord keeps its promises and delivers everywhere, securely, at the right time and to the right place .

   Lukujen valossa Postnord on menossa nurin.

  • Äsken yritin käydä noutamassa 2,5 viikkoa matkalla ollutta pakettia joka saapunut Turkuun 6.4. ja Vantaalle 7.4.. Nyt pakettia ei löydy mistään kun ei ole heidän käsittelynumeroa, jota ei kukaan ole toimittanut. Ihmettelen ettei löydy vastaanottajan nimi/osoite tiedoilla, jos kerran pitäisi toimittaa kotiin?? Mistään ei saa kunnon vastauksia. Olen ilmoittamassa lähettäjälle Espanjaan täällä olevista ongelmista. Toivottavasti vaihtavat takaisin TNT:lle. Olen myös laittamassa kuluttaja asiamiehelle kyselyä ko firman asiakaspalvelun puheluiden jonotusajan maksullisuudesta, samoin kuin rikosilmoitusta kadonneesta paketista, joka viimeisen tiedon mukaan Vantaalla.

  • Jos joku Kuopiossa ihmettelee mihin postnordin paketit menevät säilöön kun löydät lapun postilaatikosta. Ne löytyvät Savon kuljetuksen terminaalista ja nouto onnistuu lappua näyttämällä! Suoraan vaan sinne kyselemään niin ei tarvitse puhelimessa jonotella

   • mikä osoite on kuopiossa? ihan onneton firma kun ei osaa tiedottaa että oltaisiin kotona eikä vastaa puheluihin sähköposteihin.
    onko kuopion yhteystietoja?


   • Mites Turku?? Paketti hukassa ja sain yhden tx jossa käsketään soittaa numeroon joka ei toimi!! MIstä vois hakea?


  • Pakettia yritettiin toimittaa tiistaina, sitten se meni takaisin varastolle. Olen nyt kaksi päivää (ke,to) istunut kotona ja odottanut uutta lähetystä, mutta ei ole kuulunut. laitoin eilen kaksi viestiä aspaan, tänään koitin soittaa (10 min maksullista jonotusta riitti mulle) ja laitoin kolmannen sähköpostin. Vastaukseksi tuli vain automaattinen "älä laita viestiä samasta aiheesta, meillä on ruuhkaa". Toivottavasti se nyt vaan tulisi perjantaina - turhauttaa koska olen ollut KOTONA koko päivän, mutta eivät yritä uudelleen. Ajalla ei ole väliä, haluaisin vaan tiedon perille siitä että sen saa laittaa asap tulemaan tai voin vaikka hakea.

   Sattuuko joku tietämään mistä postnordin paketteja voi hakea Lahdessa, vai voiko edes? Kun ei ole terminaali vaan pelkkä varasto.

   Milloinkohan saavat sen uuden toimitusajankohdan nettilomakkeen korjattua, nyt on huhtikuu ja tuolla ketkun alkupäässä joku oli tammikuussa ja kirjoittanut että se on ollut pidempään pois käytöstä. Luo kovat ruuhkat varmaan just tommonen.
   Eipä auta kun odotella. Ensikerralla tilaan kyllä ulkomailta sellaiselta firmalla joka tekee yhteistyötä postin, DHL:n tai molempien kanssa.

   • PostNordin paketit Lahdessa" jakaa" Kuljetuspalvelu Fågel os. Sotkank. 6 puh. 0400220016


  • Ja samaa settiä myös täällä!!
   Olin kotona (omakotitalo!!) etätyössä ja tein töitäni työhuoneessa, josta ei suoraa näköyhteyttä etupihalle/pääovelle.
   Yhtäkkiä kissamme ampaisee eteiseen ja ihmettelen onko joku tulossa. Menen katsomaan ovelle niin sielläpä Postnordin auto päräyttääkin jo pois pihasta?!? Avaan ovea josko ehtisin huutaa tai vislata perään niin oven välistä tipahtaa lappu jossa kerrotaan että minua ei ole tavoitettu...
   Ovikello toimii normaalisti, koputusääni kuuluu täysin vaivatta työhuoneeseen ja puhelin äänet päällä vieressä. Tästä huolimatta minua ei tavoitettu???
   Taitaa olla aikamoisia lähettejä tässä firmassa! Huh Huh! Joka jamppa nyt kuulee soiko se ovikello sisällä ja jos hiukankin arvailun varaa, niin napakka koputus perään. Mutta ehei, eipä Postnordilla.

   No, soittoa asiakaspalvelun (maksulliseen) numeroon ja tilanteen kerronta.
   "Voi voi ja kylläpä nyt on omituista..." Luvataan selvittää tilannetta ja soittaa takaisin. Kello oli tässä vaiheessa vähän vaille 12. Viiteen mennessä ei soittoa kuulu joten soitan taas uudelleen ja jonotan sen samat 10 minuuttia maksullisella linjalla... Ja kun vihdoin vastataan niin "juuri sillä hetkellä" olikin tullut vastaus kyselyyn ja valitettavasti ei onnistu toimitus enää koska kuljetus lopettaa klo 16. Tiedustelen terminaalin aukioloa josko ehtisin sinne. Asiakaspalvelusta luvataan soittaa vielä 17:50 jotta tietävät olenko ehtinyt vai laitetaanko toimitus maanantaille.
   Ja yllätys, yllätys, soittoa ei tietenkään kuulu!!!
   Maanantaina odottelin klo 10 asti, jonka jälkeen TAAS soittoa aspaan. Yllättäen paketti ei ole tulossa, mutta "onnistuuko jos huomenna"...
   Aivan käsittämättömän epäammattimaista tomintaa. Ihan joka tahossa. Niin paketin toimittamisessa kuin asiakaspalvelussa!
   Kuluttaja-asiamiehelle lähtee viestiä, samoin kuin firmaan, josta tuotteet tilasin!!

  • Tänään tuli Saksasta tilattu paketti. Tosin oli pienestä kiinni, ettei olisi tullut. Mitään ennakkosoittoa ei luonnollisestikaan tullut. Satuin olemaan tänään kotona. Ovi kellon soidessa menin heti avaamaan, mutta ilmeisesti kuriirin mukaan minun olisi pitänyt kytätä oven takana, koska sen noin kymmenen sekunnin aikana hän oli kerinnyt jo tiputtaa lapun postiluukusta ja oli lähdössä hissillä pois. Sitten tämä kysyy minulta tuletko hakemaan sen kolmenkymmen kilon paketin tuolta autolta? En kyllä tullut. Että semmoinen kotiinkuljetus. Tietääpähän varoa jatkossa.

  • Tampereella itselläni ja ystävällä samat kokemukset. Luvataan toimittaa tiettynä päivänä ja pitäisi varmaan ottaa pakettien saamista varten viikon lomaa, koska paketti tulee -3 päivää sovitusta. Firman sivuilla ei toimituksen uudelleenjärjestyä ole, tai siis linkki on mutta "ei ole juuri nyt käytössä", terminaali hevonkuusessa ja avoinna siten, että virastoaikoina työssäkäyvä ei sinne ehdi, ja puhelut asiakaspalveluun maksaa maltaita (noin 17snt minuutti). Jonotusaika on maksullista tietty. En käytä jatkossa enää mitään nettikauppaa, joka toimittaa Postnordin kautta.

  • PostNord on aivan paska! Niiden tracking koodikaan ei toimi. Näyttää mulla edelleen, että "In transportation", eikä että saapunut. Kuulin sieltä tänään, että olivat eilen yrittäneet toimittaa sitä mulle, mutta eivät olleet soittaneet ja sopineet, että olen silloin kotona. No nyt kun on perjantai ja sain lopulta jonkun kiinni, niin kuulemma enää tänään yksikään auto ei lähde Helsinkiin. Siis mitä vittua, kello on vasta vähän yli 17 ja siellä lopetetaan jo työt. Sen fillarin piti tulla tänään ja tänään olen sitä päivystänyt, mutta nyt kusipäät ilmoittavat, että menee maanantaihin eikä kukaan kertonut että yrittävät toimittaa sen jo torstaina. Aivan paskaa palvelua ja surkea firma, jossa löysä työmoraali. Ei tää homma näin toimi!

  • Minulla kyllä ollut vain positiivia kokemuksia ko. yrityksestä. Kuriiri firmahan se ei ole vaan kuljettaa yritysten paketit samalla kuin yksityisetkin, joten reitti määritellään myös haettavien pakettien mukaan. Kunhan ymmärtää miten homma toimii ei tarvitse pettyä ja kiukutella. Yleensähän se niin onkin että kun ei ymmärrä niin turhautuu ja tuntuu että huijataan. DHL ja Posti mielestäni ihan yhtä huonoja kuin Postnord. Eihän ne nyt voi yhden ihmisen paketin takia ajella miten sille yhdelle ihmiselle sattuu sopimaan jos täytyy 70 pakettia 8h työpäivän aikana toimittaa..

   • Ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia , aina on tullut paketti hyvin perille ja vielä paljon nopeammin kuin muut tilaamani tuotteet . Erittäin tyytyväinen palveluun


  • Täälläpä on samanlaisia kokemuksia vaikka kuinka. Kyllä PostNord osaa.
   Olen nyt kolme iltaa istunut kotona odottamassa sovittua toimitusta tarkkaan aikaan 16:30 - 21:00. Kuskia ja pakettia ei vain näy. Seurannassa lukee että yritetty toimittaa kahdesti mutta vastaanottaja ei paikalla. Ja p##kat.
   Tänään kuulin asiakaspalvelusta että vaikka minulle on nyt kaksi kertaa puhelimessa luvattu toimitus tiettyyn aikaan, paketti on todellisuudessa ollut koko ajan hukassa eikä sitä siten ole yritettykään jakaa. Nyt kuulemma paketti on löytynyt ja tänään tulee. Enpä taida pidättää hengitystä odottaessa.
   Valehtelua, väärää tietoa, täysi kykenemättömyys/haluttomuus tulla asiakasta vastaan. Ei edes anteeksipyyntöä. Näin toimii Post Nord.
   Tiedän että PostNord on lähettävälle yritykselle halvempi kuin esim. TNT, mutta eihän tämä voi olla kenenkään edun mukaista.
   Ei enään koskaan PostNord. Ei töissä eikä omissa kuljetuksissa.

  • On kyllä huono maku minullakin. Lähetin puhelimeni huoltoon Mypack-paketti. Ensimmäisellä kerralla siihen meni 2 viikkoa, kunnes puhelin tuli takaisin minulle ilman, että se on ikinä edes käynyt huoltoliikkeessä. No lähetin puhelimen uudestaan ja nyt on kulunut 3 viikkoa, eikä puhelin ole vieläkään huoltoliikkeessä. Yhteensä 5 viikkoa mennyt eikä puhelin ole vieläkään löytänyt perille!!

  • Hiukan lisää tähän mielenkiintoiseen ketjuun...
   Olen nyt kymmenen päivää odottanut kaksiosaisen lähetyksen toista osaa. Tulivat yhtä aikaa maahan, mutta toista lähetystä en ole vielä saanut. Postnordin nettisivuilla on tämäkin lähetys merkitty toimitetuksi jo kolme päivää sitten, viikko ensimmäisen jälkeen. Oveen jättämäsi toinen valtakirja on edelleen paikallaan. Ensimmäinen valtakirja oli otettu kuitiksi ensimmäisen toimituksen yhteydessä. Olin tänään aamulla yhteydessä asiakaspalveluun, missä ei tietenkään osattu kertoa mitään. Lupasivat selvittää asiaa, mutta toimituksen selvittämiseen liittyvien neljän puhelinsoiton jälkeen en enää usko koko yritykseen. Sähköpostillakin olen asiaa tiedustellut, mutta turhaan. Sikäli harmittaa, että kyse on kahden tuhannen euron arvoisesta huonekalusta. Kenen puoleen tässä tulisi kääntyä?

  • Bauhaussista aamulla tilasin sirkkelin telineen joka Postnordin lähettämän teksti viestin mukaan oli jo muutaman tunnin kuluttua matkalla!
   Mitään muuta tilausmahdollisuutta netissä tilattaessa ei ollut valittavana kuin Postnordin kotiinkuljetus!
   Nyt alko jännään ko luin nuot aiemmat :)
   Saankohan sirkkelintelinettä milloinkaan ...

   • Elikkä tosiaanki 10 palvelusta! :)
    Eilen aamulla tilaamani sirkkeliteline on jo käytössä! :D
    Aikaa tilauksesta kului hieman yli vuorokauden kun jo kuriiri toi laitteen kotiini!
    Minä kiitän! :) :D


  • ihmiset hyvät. onkohan teistä kukaan ajatellut asiaa siltä kannalta että autoilla on tietyt alueet mitä ajavat? mikään auto ei tuo pelkästään SINUN kissanhiekkaasi vaan pakettiautossa voi olla jopa 100 lähetystä päivän aikana. kaikki autot keräävät noutoja, niin firmoilta kuin yksityisiltä.
   Suurin ongelma Postnordin lähetyksissä on se ettei paketeissa ole asiakkaan puhelinnumeroa. lähdeppä siinä sitten soittelemaan.
   Voin kertoa teille miksi jako-aika on 8-16. olisko teistä kiva kun kuljettaja pamahtaisi tuomaan tavaraa kuudelta aamulla? nimenomaan sitä minäkin.
   iltajakelu tapahtuu välillä 1630-2100 pk-seudulla.
   Mistä nämä tiedän?
   Varmaan siitä että satun olemaan yksi niistä k*sipäistä joka ihan vain ihmisten kiusaksi ei toimita paketteja perille ( joku kaunis päivä nekin pitää viedä perille)

   Ps laittakaa tähä alle haaveenne, murheenne ja turhat toiveenne nii vastaan teille. ehkä nopeammin kuin postnordin asiakaspalvelu ;)

   • Hei arvoisa k*sipää!
    Suurin ongelma ei todellakaan voi olla puuttumaton puhelinnumero vaan että sitä ei osata lukea paketista. Autojen ajelu tietyllä alueella voi pitääkin paikkaansa, koska ne osuvat harvoin yksiin toimitusosoitteen kanssa: ovella ei ole todistetusti käyty kertaakaan Post Nordin toimesta vaikka asiakaspalvelu sujuvasti valehtelee aivan muuta. Videovalvonta tuskin valehtelee.. Ilmeisesti pillurallia käydään ajelemassa vain esson pihassa?

    Viimeksi paketin toimituspäivästä ei herunut mitään tietoa etukäteen ja mikään seuranta ei tietenkään toimi. Ihme ja kumma, joku kuitenkin soitti, että pakettia on yritetty toimittaa ja onnistuuko toimitus kahden päivän päästä, kun ei kuulema seuraavaksi päiväksi onnistu ja toimitusajasta ei voi sanoa kuin arvion eikä kuljettaja voi soittaa etukäteen koska se ei kuulu palveluun. Kahden päivän päästä ei käy ketään ovella. Neljän päivän päästä Savon Kuljetuksen terminaalilta aivan muun yrityksen mies soittaa ja kysyy, että täällä on lojunut jo useamman päivän paketti ilman mitään tietoa mitä sille pitäisi tehdä, ajateltiin soittaa kun puhelinnumero oli paketissa, että voitaisiinko toimittaa vaikka kotiin? Noh käytiin ihan itse hakemassa..

    Ihan sellainen vieno toive sinulle arvoisa k*sipää ja muille firmasi edustajille olisi, että lopettaisitte koko yrityksen ennen kuin onnistutte tuhomaan useamman verkkokaupan asiakaskunnan.


  • Joo, täyttä paskaa tämä firma. Ei oteta yhteyttä etukäteen toimituksesta, maksullinen asiakaspalvelupuhelin ei vastaa, sähköposteissa kolmen päivän viive, kun viimein vastaavat, toimitusaikaa ei ole mahdollista sopia.

   Eihän siinä auta kuin noutaa paketti itse. Mutta aion laskuttaa tätä kusettajapuljua siitä, että teen heidän hommansa. Minun kuriiritoimintani ei ole ihan ilmaista.

  • Nyt täälläkin sama kuvio menossa, ei soittoa eikä kotiovella käyntiä. Väittävät yrittäneensä toimitusta vaikka olen ollut koko viikon kotona, on kyllä näemmä huijariporukkaa!

  • Minulle heidän piti toimittaa 4 kpl auton kesärenkaita to 23.6 klo 8-16. Mitään soittoa ei tullut eikä kuskia ole näkynyt. Tänään selvisi että 2 kpl renkaita lojuu heidän varastossaan ja 2 kpl toimitettu jollekin tuntemattomalle tyypille. Loistavaa toimintaa Postnord!!

   Mitään ei ole kuulunut aamun jälkeen. Ei mitään tietoa missä ne minun kaksi rengasta menee.

   • Eikös tässä pitäisi kuluttajasuoja jollain tasolla toimia.. ei muuta kun ilmoitus tehtävä justiinsa, eikä mitään odotteluja. Ja ilman muuta vaadittava kulut takaisin! (Huono kello kauemmas kuuluu!)


  • En osta enää yhdestäkään verkkokaupasta joka käyttää DPD ja Postnord suomen päässä . Ja kerron sekä kaikille muille verkkokaupoille että Postnordilla ei ole perusasiat kunnossa.

   - He eivät ota ollenkaan yhteyttä etukäteen vaikka numero olisi isolla paketin päällä ja siinä lukee suomeksi että soitettava ja kerrottava koska tuodaan muuten ketään ei paikalla vastaanottamassa. Eivät ymmärrä yksinkertaisia asioita

   - Heillä ei ole väliä koska ja miten verkkokaupan asiakas sen paketin saa.

   - Joudut tekemään valtavasti ylimääräistä työtä vahtiessa ja selvittäessä
   Menee aikaa ja kun et saa kiireellisestä pakettia jossa on esim varaosia mitä tahansa niin menettää rahaa.

   - Asiakaspalvelu ei pelaa ollenkaan.

   Onneksi on muita jotka käyttää suomen päässä postia joka kuljettaa myös automaattisesti paikalliseen postiin/asiamiespostiin suoraan ja nopeasti , selkeä hakea paketti. Seuranta toimii myös kokoajan.

   • - postnord valehtelee myös että on käyty esim paikan päällä , sekä sen jälkeen rahti voi jäädä lojumaan jonnekin varastolle .

    - En missään nimessä haluaisi käyttää postnordia alihankkijana ketjussa !


  • Hyvinhän PostNord toimii. Sain kirjatun kirjelähetyksen EU:n ulkopuolelta PostNordin kautta. Ensin lähetys meni Ruotsiin (Malmö) yhteiseen lajittelukeskukseen. Sieltä lähetys lähetettiin Tanskaan (Kööpenhamina), koska kaikkihan tietävät, että "Finland" on Tanskassa sijaitseva kaupunki. Viiden päivän etsimisen jälkeen tanskalaiset eivät löytäneet sitä "Finlandia" nurkistaan. Sitten joku keskimääräistä fiksumpi keksi, että lähetetään se kirje Finlandiin - wau! No sitten Suomen Posti otti lähetyksen vastaan ja seuraavana päivänä lähetys olikin jo perillä.

   PostNordilla on myös ystävällinen ja suomen kielinen asiakaspalvelu. Kun kysyy jotain sähköpostitse, niin vastaus tulee yleensä alta kahden viikon. Hieno firma. Näin upeaa ja ammattitaitoista työtä voi syntyä, kun Tanskan Posti ja Ruotsin Posti löivät hynttyyt yhteen ja yhdistyivät PostNordiksi. Jees! Onneksi Suomen Posti ei mennyt tuohon surkeiden amatöörien paskakasaan mukaan.

  • Tilattu viime keskiviikko viinejä Ranskasta, tulivat maanantai ovelle. Kuljettaja Chronopost, täällä päässä jakelija PostNord. Loistava toimitus !

   • Mutta sinun on oltava kokoajan kokona muuten et tiedä koska tuovat. Heiltä puuttuu kokonaan informointi yksityisille henkilöille. Ja he eivät voi viedä paketteja postiin koska eivät ole järjestäneet sellaista mahdollisuutta.

    Eli jos et ole kotona odottelemassa koko päivää niiin et saa koskaan pakettia.

    dhl + posti yksityisille logistiikka on järjestetty niin että paketti ei jää koskaan tietämättömille teille vaan jos esim on koitettu tuoda eikä ketään kotona niin paketti menee lähimpään postiin/asiamiehelle ja noutolappu laatikkoon.


  • Mulla taas paketti on ollut postnordin varastossa jo viikon ja eivät ole saaneet sitä toimitettua vantaalta espooseen. Välttäkää firmaa!

  • Paska firma välttäkää tätä

  • En ikimaailmassa tilaisi näiden kusipäiden kuljettamina mitään ellei olisi autottomuuden takia pakko. Kuskit valehtelevat käyneensä paikalla vaikka todistettavasti eivät ole käyneet, sanovat soittaneensa summeria vaikka eivät oikeasti ole. Uuden toimitusajan kun saa sovittua, eivät tulekaan paikalle. Aivan käsittämätöntä ja ennennäkemätöntä toimintaa, ja äärimmäisen noloa! Menettävät tällä touhulla paljon.

  • Kannattaa kertoa lähettäjälle että käyttää toista palvelua. Ennen maksua ja ostoa.

   Eli kun heillä postnordilla ei ole fyysistä paikkaa minne voisivat jättää paketin paikkakunnilla ja kun eivät jostain kumman syystä soita ennen toimitusta/sähköpostilla sovi niin tässä on lopputulos. Jompi kumpi on oltava vaan kunnossa. Muuten ei tule mitään.

   Itse olen kertonut usealle isolle verkkokaupalle että alkakaa käyttää toista palvelua koska teiltä häviää myyntiä.

   Itse en enää käytä sellaisia jos joudun maksamaan kuljetuksesta postnordille.

   • Saksasta olisi tulossa DPD-paketti PostNordin toimittamana, joka lähetysseurannan mukaan on kertaalleen yritetty toimittaa. Toimitus epäonnistui, koska taloon ei pääse ovikoodin takia. Hassua, koska talossa ei ole ovikoodia, vaan tavalliset summerit. Olin kyseisenä päivänä koko päivän kotona, eikä summeri soinut koko päivän aikana. Todellisuudessa lähetti ei oikeasti ole edes yrittänyt toimittaa pakettia. Asiakaspalveluun olen yrittänyt pari päivää soitella, mutta eivät vastaa. Sähköpostiin eivät vastaa. Ei ole mitään tietoa mistä paketin voisi hakea itse. Ihan käsittämättömän ala-arvosta palvelua. En voi suositella kenellekkään PostNordia.


  • Varoitus postnordista ja hermes logistik yhtiöstä.

   Olemme käyttäneet DHL/Saksan postia noin 500 toimituksen kuljetukseen ja jokainen on monien vuosien aikana tullut perille , ei ole tarvinnut koskaan tehdä ylimääräistä etsintään niiden takia,toimitusaika varma ennustettavissa sekä kumppani suomessa on suomen posti,seuranta toimii katkeamatta. Ainakin meidän alueelle. ( en tiedä koko suomesta)
   Toimitus ei jää "haahuilemaan" ( paikallinen asiamiesposti on auki 7 päivänä viikossa klo 7:30 - 21 joten ruuhkaa ei ole ja paketin nouto on kätevää.

   Viikkoja sitten Jouduimme taas tilaamaan tärkeitä tarvikkeita ja varaosia saksasta ja lähettäjä käytti hermestä kun kuulemma oli pari euroa edullisempi kuin dhl.Meinasimme että emme käytä hermestä koska siitä oli n 10 vuotta sitten viime kerralla pahoja ongelmia, muistaakseni matkahuolto ei saanut milläään pakettia perille suomen päässä.Matkahuollon kuljettajan numeron etsiminen tuli todella kalliiksi.

   No mutta asian

   Hermeksen paketti makasi kauan saksassa , seuranta ei toiminut,sähköpostiin ei saanut vastauksia.Kului viikkoja pakettia ei ilmaantunut ja asiakas kyseli tuotteen perään, kyselin hermekseltä kuka heidän kuljettaja on suomessa tähänkään ei saanut vastauksia.Jouduin perumaan sovitun asian asiakkaan ja antamaan korvauksen että asiakas ei katoa lopullisesti. Hermes laittoi paketin johonkin katoamis ym selvitykseen , sitten tuli viesti että jakelija suomessa on postnord ja paketti makaa siwassa.

   Mitään seurantaa ei ollut ja toiminut tai ilmoitusta ei tullut vaikka paketissa oli isolla puhelinnumero ja koko osoite sekä nimi. Paketilla oli maksettu kotiinkuljetus mutta ei oltu käyty koskaan osoitteessakaan.

   • Itselleni on tullut Saksasta pari pakettia, jotka ovat lähteneet liikkeelle Hermeksellä. Saksasta Suomeen paketit ovat tulleet Postnordilla. Postinord on antanut lopullisen toimituksen Matkahuollolle, joka on toimittanut paketit Siwaan.

    Seurannan kannalta on ongelma saada PostNordin seurantanumero, jotta pystyy seuraamaan pakettia matkalla Suomeen ja Suomessa Siwaan. En ole viitsinyt soittaa PostNordin rahstusnumeroon. Sähköpostilla tehtyyn kyselyyn on saanut parin päivän päästä vastauksen. Matkahuollon seurantakin tuntee vain Postnordin seurantanumeron.

    Muistan, että kummassakin tapauksessa sain joko tekstiviestin tai sähköpostiviestin paketin saapumisesta Siwaan. Tuliko nuo sitten Matkahuollon vai Postnordin kautta, en muista.

    Isoin ongelma on siis Hermeksen ja Postnordin välillä tapahtuva seurantanumeron muuttuminen.

    On ihme, että Matkahuolto ei ole lähettänyt korttia edes pakettisi saapumisesta.


   • Sama homma: paketti oli koitettu toimittaa, lapussa luki "sovi uusi toimitus", netissä palvelu sanoo että "ei väliaikaisesti toimi, soita sen sijaan tai lähetä sähköpostia", puhelimella ei pääse läpi vaikka odottaisi kuinka kauan ja jonotus maksaa, sähköpostiviesteihin tulee vain automatisoitu vastaus "käsittelemme edelleen asiaa". Ja missään ei _edes_ lue, että missä Tampereella ylipäänsö olisi terminaali, josta hakea paketti (ja autoa en toki edes omista). Nice.


  • Samanlaista kokemusta täälläkin! Puhelimessa jonottaessa nauhoite kertoo, että asian voi hoitaa netissäkin ja kun menee sinne, niin siellä kerrotaan, että on väliaikaisesti poi käytöstä! (samoin myös postilaatikkoon jätetyssä lapussa luki niin). Ja ilmeisesti näiden kirjoitusten mukaan on ollut pois käytöstä ainakin tammikuusta saakka? Minulle oli postilaatikkoon jätetty viesti, että pakettia on yritetty toimittaa (seurannan mukaan ilmeisesti klo 10.30, jolloin aika moni töissä). Puhelimeen jonotin useamman kerran vartin (joka maksaa n. 2,5 e), luovutin ja laitoin sähköpostia. Vastaukseksi tuli: "Sähköpostien käsittelymme on valitettavasti viivästynyt. Käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä. Ethän lähetä samasta asiasta useampia viestejä, sillä se hidastaa sähköpostien käsittelyä. Jos asiasi on kiireellinen, soita asiakaspalveluumme.". Nyt mennyt neljä päivää. Onkohan tuo 7 päivää mitä säilyttävät pakettia 7 arkipäivää vai kuuluuko tuohon myös viikonloput? Juu kyllä kai asia on kiireellinen, jos paketti lähtee takaisin lähettäjälle!? Voisi säilytysaikoja pidentää, jos heillä kestää sähköpostien käsittelykin päiviä.

   En löytänyt tietoa onko kotikaupungissani terminaalia, josta voisi noutaa. Ja noutamisestakin pitäisi jotenkin sopia asiakaspalvelun kautta. Joka siis on sangen hankalaa! Liutulta (UPS) vastasivat samantien, ei tarvinnut jonotella. Vaikka heillä nuo toimitusajat huonot.

   En tilaa enää mitään missä on tuo postnordin DPD-pakettina toimitus! Ja laitan myyjälle, josta tilasin palautetta.

   • Ei kun anteeksi UPS:lla eli Liutun toimittamia paketteja jaettiin klo 15-18. Eli aikakin on parempi. Tosin hiukan oli poika myöhässä, ei tullut ihan klo 18.


  • Kyseinen firma on ihan täyttä kuraa!! asiakaspalvelua ei ole, eikä terminaalien osoitteita kerrota edes vahingossa.

  • Olen tilannut ulkomaisista verkkokaupoista mm. vaatteita, enkä ole törmännyt ongelmiin PostNordin kanssa. Tosin kauhean paljon en ole aikaisemmin edes kiinnittänyt huomiota kuljetusfirmaan. Osa ulkomaisista verkkokaupoista lupaa turhan nopeita toimituksia, Suomi on kuitenkin kaukana Keski-Euroopan varastoista - varsinkin jos on kyseessä maantierahti. Zalando ainakin käyttää PostNordia. En usko että PostNordin toimituksissa olisi muita alan toimijoita enemmän ongelmia. Toimitusten perillemeno tilastoja seurataan varmasti jokaisessa alan yrityksessä ja mahdollisiin ongelmiin puututaan.

   • Zalando menettää jatkuvasti asiakkaita jos käyttävät postnordia.


   • faktaa100 kirjoitti:

    Zalando menettää jatkuvasti asiakkaita jos käyttävät postnordia.

    Zalandon paketit menevät suoraan noutopisteeseen, josta asiakas hakee pakettinsa itse, kun ehtii. Argumenttisi on invaliidi.


  • Hui mitä kokemuksia täällä on PostNordista! Itse tilasin elokuun alkupuolella elämäni ensimmäisen kerran Zooplussasta ja valitsin kuljetusfirmaksi PostNordin, kun järkeilin, että jos en ole kotona, voin noutaa pakettini lähiSiwasta, joka on PostNordin toimituspaikka. Eikö Matkahuollon toimituspisteet olekaan PostNordin toimituspaikkoja, kun täällä on moni puhunut jostain terminaaleista?

   Mulle kyllä tuli paketti juuri sinä päivänä, mitä verkkokaupassa luki, että aikaisintaan tulee. Olin kotona ja avasin oven, kun kello soi. Mitään etukäteen eivät toki ilmoittaneet, mutta tähän olin varautunut ja käsitin myös, ettei DHL:kään etukäteen ilmoita käynnistään.

   Mulla siis kaikki meni hyvin, mutta en varmaan olis uskaltanut tilata, jos olisin etukäteen lukenut tämän ketjun...

  • Löysin Oulusta terminaalin, jossa pakettini on noudettavissa. Postnordin lähetyksiä hoitaa (en tiedä, hoitaako kaikki) iLogistics Toppilassa osoitteessa Messipojantie 22. Terminaalista jakelutiedusteluun vastasi ystävällinen henkilö lähes välittömästi, otti tiedot, kävi tarkistamassa ja soitti takaisin. Paketti on noudettavissa aukioloaikana eli klo 7–17. Puhelinnumero on muuten nomaali matkapuhelinnumero, joten ylimääräisiä laskuja sieltä ei tule. Itse Postnordin toimintaan, mitä jakeluun ja asiakaspalveluun tulee olen kyllä hyvin pettynyt.

   • Kiitos tästä tiedosta. Hain tuolta ystävällisestä paikasta, jossa ystävällinen henkilö luovutti paketin kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunut ;-) Viikko sitten salaa ilmestyi oven raosta tavoittelulappu ja sen jälkeen ei mitään kontaktia monista erilaisista yrityksistä, sähköposteista, palautesivuista, soittopyyntöpalvelusta huolimatta. Nyt on paketti hallussa, kiitos vielä. Ihmeellinen salaisuus tuo terminaalin sijainti, kun siellä on kuitenkin tavaran antajat ja asianmukaiset kyltitkin seinillä. On kymmallinen ja itseasiassa vittumainen firma tuo Postnord...


   • Täysin samat ongelmat kuin muillakin eli päivällä käydään yrittämässä ilman ilmoitusta ja jos et ole kotona niin paketin toimitus /säilytyspaikka on mahdotonta sopia asiakaspalvelussa. Nettipalvelu ei toimi edelleenkään ja puhelimella ei pääse läpi eikä sähköpostiin vastata. Puhelinpalvelussa jopa mahdollista painaa ykköstä jolloin lupaavat soittaa takaisin mutta eihän sieltä mitään soiteta. On se vi..u kumma miksei siihen postilaatikkoon jätettyyn paperiin voida laittaa noutopaikkaa. Kyllä tämä Postnordin toiminta ainakin yksityisasiakkaalle on täysin perseestä ja luokatonta. Oma paketti löytyi onneksi tämän viestiketjun ansiosta Oulusta Messipojantie 22 ja siellä oli edelleen tuo ystävällinen henkilö :). Todella iso kiitos nimimerkille "lähestoivonsamenettänyt" !


   • Olen iLogisticsilta noutanut useita lähetyksiä sekä Toppilasta että sieltä vanhasta paikasta Limingantullista ja heillä kyllä yleisesti ottaen palvelu toimii hyvin. Ongelmana on sitten nämä lähettäjien väliset erot. DPD:n paketista ei kerran tullut mitään tietoa että sellainen on tulossa tai yritetty jakaa ja kun en tiennyt, että kaverin ulkomailta lähettämä postipaketti oli siirtynyt DPD:n hoiviin niin en sitä osannut karhutakaan. Googlettamalla selvisi tämä mahdollisuus ja kun soitin aspaan ja lopulta pääsin läpi, niin sieltä osattiin sanoa, että paketti on terminaalista kohta lähdössä takaisin, mutta sain sen sitten noudettua. FedExin aspan kanssa asiointi ollut huomattavasti mukavampaa sekä nopeampaa ja yleensä olen sitä kautta pysäyttänyt jo etukäteen paketin terminaaliin, jos en ole kotona jakelupäivänä. UPS:n lähetyksiä Oulussa muuten jakoi ainakin edelleen tänä kesänä Kolliveikot kuten pari vuotta sittenkin, vaikka tätä tietoa oli netistä kyllä lähes mahdotonta löytää.


  • Itse sain eilen ilmoituksen että Puolasta minulle tuleva paketti on nyt noudettavissa kahden viikon ajan Pattijoelta. Pienoinen ongelma on tietysti se, että Pattijoelle on kotoani matkaa tuommoiset 600 kilometriä. No tämän epätoivoisen firman asiakas"palvelu"keskus on tietty koko ajan varattuna ja jonotus maksaa, ja sähköpostiinkin tulee vain vastaus että niihin vastaaminen on viivästynyt ja että jos asia on kiireellinen pitäisi soittaa asiakas"palveluun".

   Vaikuttaa siltä, että Postnordin varsinainen business on tuo asiakaspalvelunumero, ja että paketteja ei edes haluta toimittaa oikein vaan halutaan että kaikki soittavat koko ajan linjalle ja jokainen maksaa jonotuksesta.

  • Ei toimi täälläkään Postnordin palvelut. Olen vuosikausia tilannut Zooplussasta kissatarvikkeita ainakin kerran kuussa. Aikaisemmin postin kautta, nyt viime vuodet dpd:n kautta ja on toiminut hyvin ennen tätä vuotta. Alkuvuoden kuljetukset ovat tökkineet, mutta ovat sentään monen yrityksen jälkeen tulleet perille. Viimeisen paketin kohdalla olen sopinut kaksi kertaa tarkan toimitusopäivän,anatunut puhelinnuemron ja ovikoodinkin, sovittu että valtakirja on ovessa, lisäksi olen ollut kumpanakin päivänä koko päivän kotona. Mutta pakettia ei vain kuulu. nyt se kuulemma lähetetty takaisin Saksaan "väärinkäsitysten johdosta"!! Siis mitä hemmettiä???? Puhelinlaksu on karttunut kivasti, enää en ihan periaatteesta soita heille, koska jokainen tilaus tulee tosi kalliiiksi. Mieluummin otan sitten maksullisen kotiinkuljetuksen postista. . Maileihin vastataan ehkä yli viikon kuluttua ja taas sovitaan jotain, mikä ei koskaan toteudu. Asun Helsingin keskustassa, en missään Perähikiällä, luulisi tänne olevan useinkin asiaa, mutta ei vain toimi. Onko kukaan ottanut yhteyttä kuluttajan suojaan? Ovatko reagoineet?

  • Paketti tilattu saksasta. Toissapäivänä ilmestyi lappu postilaatikkoon "yritetty tavoittaa" ... Aspaan jonotettu kahtena päivänä 3 x 20min. Jätetty soittopyyntö. Sähköpostiin jätetty yht ottopyyntö.
   Kummastakaan ei kuulu mitään. Oveenkin jätetty lappu jossa numero.
   Eli odotellaan vaan että paketti palautuu saksaan, mitäpä muutakaan tässä voi.
   Onko tietoa missä kotkan alueella terminaali ?

  • Sama kokemus täällä Helsingissä. Hermo tässä menee. Toistuu tuttu kuvio kahdesta aikaisemmasta lähetyksestä: ei mitään ennakkotietoa saapumisesta, ei luvattua nettiseurantaa paketin etenemisestä. Vain lappu ovella, että on oltu paikalla. Jos olisi viitsinyt soittaa, olisin voinut olla paikalla alle minuutissa. Lapussa luvataan että uuden toimittamisajan voi sopia annetussa nettiosoitteessa, missä sitten ilmoitetaan, ettei palvelu ole toiminnassa. Maksullisessa puhelinnumerossa automaatti käskee odottamaan....odottamaan....odottamaan... Olen päivystänyt 2 vrk kotoa, jos sattuisi taas poikkeamaan ovella.

  • Mitään hyvää sanottavaa ei kyseisestä firmasta ole minullakaan. Edellisellä kerralla sain sentään kiinni puhelimitse asiakaspalvelun, jonka kanssa sovin uuden toimituksen. Annoin vielä puhelinnumeroni (uudestaan), ja pyysin soittamaan kun ovat tulossa. (meillä kun ei ole ovisummeria) Eipä kuulunut soittoa vaikka jakeluauto pihaan tuli. Onneksi huomasin.

  • Älkää ikinä tilatko mitään tämän huijarifirman kautta! Eivät vastaa puhelimeen, spostin eivätkä toimita pakettiani.

   • Taitaa olla liikaa paketteja ja liian vähän tekijöitä. Tulee stressi ja huono olo...

    Kerran tuli pihaan auto muutaman tunnnin myöhässä, mainitsin asiasta ja kaveri tokaisi että haluatko itse jakaa loput paketit. Niitä oli vielä koko paku täynnä ja ilta jo pitkällä.

    En halunnut. Ehkä kannattaa välttää ko. yritystä.


  • Oman ovella käyneen paketin sain Lahdesta Sotkankadulta, kun kävelin paikalliseen terminaaliin ja hain sen sieltä. Terminaalissa on kyllä palvelualtista porukkaa siitä propsit, mutta varsinaiselle yritykselle risut!

   • Lahdessa eli Päijät-Hämeen alueella Postnordin paketit "kuljettaa" Kuljetuspalvelu Fågel Oy Sotkankatu 6 puh. 0400220016 tai 0400492734


  • Tottahan tuo taitaa olla, että liikaa paketteja ja liian vähän tekijöitä.. Soittelin ja ihmettelin että miksi eivät ilmoita ennen kun tuo paketin ja kuulemman ennakkoilmoitus ensimmäisellä kerralla ei kuulu dpd lähetyksiin. Eli pitäisi siis päivystää kotona. Vasta toisella kerralla ennakkosoitto sisältyy palveluun. Hieman outoa.
   Jotkut sanovat täällä että tekevät sen tahallaan, missä taas ei ole järkeä, nimittäin joutuvat työllistämään kuskeja ja asiakaspalvelijoita kuitenkin vituiks mennyistä toimituksista. Olis nimittäin halvempaa vaan toimittaa ne paketit heti ensimmäisellä kerralla kunnolla. Mutta joo, yleensä kyllä on muitakin vaihtoehtoja kuin Postnord jota itse ainakin välttelen viimeiseen asti.

  • Minulle kävi ihme homma: Autoni on parkissa kerrostalomme edessä (näen sen ikkunastani). Menin autolleni ja ihmettelin että olenko saanut parkkisakon? kun tuulilasissa oli lappu muovipussissa. En ollut, vaan se oli PostNordenin ilmoitus että ei voitu toimittaa kun ei ollut tavoitettavissa??? Ei ole mitään koodeja ovessa.. sen kun ramppaa sisään vaan. Olin kotona KOKO PÄIVÄN! ei soinut ovikello... ei. KUINKA HELVETISSÄ ne tiesi että AUTO ON MINUN kun osasivat siihen lapun laittaa, eivät POSTILAATIKKOON?????????????????

  • PostNord on puolen vuoden sisällä jo kahdesti tehnyt sen tempun, että väittää yrittäneensä toimittaa paketin mutta ei ole tavoittanut minua. Valhe. Puhelimeeni ei ole yritetty soittaa eikä ovella käyty. Satuin lukemaan ruotsaalisesta lehdestä, etä sdiellä vastaavia tapauksia on raportoitu kymmeniä tuhansia ja PostNordin toimilupaa vaaditaan peruttavaksi.

   • Eipä siihen paketin toimitukseen mitään soittoa kuulu. Lukee ihan selvästi palvelukuvauksessa. Mutta ihmiset odottavat jotain sellaista mistä he eivät ole maksaneet. Yleensä postimyyntifirmat tarjoavat myös sellaista palvelua, että se pirun paketti toimitetaan tunnin aikavälillä. Sinä ja muut ette vain ole valmiita maksamaan ko palvelusta. Jos tilaat ravintolassa ulkofilettä niin sinä saat ulkofilettä. Eli maksa se +20€ enemmän niin saat sen paketin juuri silloin kuin haluat :)


  • Paska firma, eräs kuljettaja sanoi, että ei he soita. koska heillä on vaan omat henkilökohtaiset puhelimet. Kuka nyt firman puheluita itse alkaa omasta pussista maksaa.

  • Tilasin paketin Ranskasta DPD toimituksella ja sen kuljetuksesta täällä Suomessa vastaa Postnord, jonka asiakaspalvelu EI VASTAA mihinkään yhteydenottoihin.

   Soittaminen on ihan turhaa, sähköpostin lähettäminen on ihan turhaa ja palautteen lähettäminen lomakkeella on ihan turhaa!!

   Lapussa lukee, että yhtenä vaihtoehtona olisi nouto terminaalista, mutta tämäkin pitäisi sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa, jotka EIVÄT VASTAA. Äärimmäisen turhauttavaa yrittää selvittää, miten MAKSETUN paketin saisi haltuunsa...

  • Tämä firma on parasta jättää väliin....
   Paketti on lähtenyt Saksasta - Hermes Versand ja siinä on aivan oikeat tiedot.
   R-kioski on lähinnä 1 km päässä ja 02600 ESPOO postinumerossa kuten itsellänikin.
   6km päässä on Niittykummun MH Riihitontuntie 14 02200 Espoo josta paketti pitäisi autolla käydä noutamassa....

  • POSTNORD on täyttä sitä itseään. Ei tosiaan yritetä tavoittaa ja jakelun hoitaa joku paikallinen lähettipalvelu. Lappu jätetään postilaatikkoon"yritetty tavoittaa..Ja itse joudut kaivamaan missä mahtaa pakettisi olla. Seurantatunnuksen avulla ei selviä varastointipaikka, mistä voisit kysellä. NETTIPALVELU EI TOIMI JA SÄHKÖPOSTIIN EI VASTATA. HALOO! Kaupungissa yleisiä paikkoja joista voit kysellä mm Tokmannit, Siwat ym palvelupisteet. Ajele siinä sitten ympäri kaupunkia. Mutta mistä tiedät, missä niistä pakettisi on, kun sitä ei lue siinä paperilapussa, mikä sulle on jätetty.
   Kuluttajalle aiheutuu puhelinkuluja selvitellessäsi noutopaikka, tai uudelleentoimittamista. Kuluttajasuojan perusteella tämä firma tulisi asettaa boikottilistalle.

   • Tilasin muutama viikko sitten tuotteen Ruotsista, joka tuli Saksasta ja PostNord piti toimittaa. Seurantanumeron mukaan paketti piti olla Vantaalla, ja mennyt jakeluun mutta palasi hetkenpäästä takaisin. Sitten mitään ei tapahtunut, eikä vastauksia sähköpostiin tullut koko viikon aikana. PortNordilla ei ole asikaspalvelua. Vasta kun ilmoitin lähettäjälle, että perun tilaukseni, koska PostNord ei pysty toimittamaan, alkoi tapahtua. PostNord selitti että ei voinnut jakaa, koska osoite oli epäselvä, vaikka isoilla kirjaimilla luki aivan selvästi ja oikien (todennäköisesti olisi pitänyt olla Puolaksi että nekin osaisi lukea). 100 km Vantaalta toimittaminen kesti 8 päivää.

    Nyt on taas seuraava paketti jossain! Englannista piti tulla DPDllä, ja nekin käyttää PostNord, joka taas jättää toimittamatta paketti. Nyt saivat sentään jonkun lapun lähetetty, että se pitäisi löytyä suomesta jostain.
    Nettisivu http://xc-web01.tdchps.dk/redirect/ ei tietenkään toimi ja nyt paketti on ollut 5 päivää matkalla jossain.
    Ilmoitin taas lähettäjälle, että PostNord jälleen jostain syystä kieltäytyy toimittamasta pakettia. PostNord ei tietenkään nytkään vastaa sähköpostiin.

    Pitää olla kova narsisti että saa työpaikan PostNordilla. Nauttiva kun saavat kiusata asiakkaita.


  • VAROKAA tätä firmaa , postnordin paskan kuljettaja jätti lapun ja ei ole osannut kirjoittaa numeroita selvästi " kuljettaja täyttää" kohtaan. Sotkettu numeroita ja ja ei saa selvää. Itse en ole ostanut postnordin kuljetusta ollenkaan. Eli joku postnord on paska alihankkija suomessa.

   Tämän toimituksen pilasi postnord.

   • Kuulemma postnordin omien ongelmien takia erittäin paljon toimituksia palautuu lähettäjälle takaisin!!!

    DPD:n alihankkija taitaa olla postnord eli jos vaikka ostat ulkomailta niin kannattaa pyytää käyttämään muuta kuin DPD:tä.

    Postnord sucks


  • Itse teen aina niin, että joka aamu katson paketin seurannasta onko paketti saapunut. Jos on ajan paikalliseen I-Logisticin, joka hoitaa Postnordin DPD-paketit, terminaaliin. Hieman ennen kello viittä olen mennyt hakemaan, jolloin paketti ei ole enää ollut kuljetuksessa. Näin olen tehnyt kaikille noin viidelle DPD-paketille.

  • Ei oikein toimi DPD pakettien kuljetukset suomeen , heillä ei ole fyysistä paikkaa minne jättää paketit . DPD , alihankkija on postnord ja postnordin paketit kuskaa esim savon kuljetus,savon alueella. Kenelläkään noista ei ole siis mahdollisuutta jättää pakettia minnekään. Savon kuljetuksen kuski saattaa soittaa henkilökohtaisesta puhelimesta... mutta kun ei ajoissa soiteta niin

   Jotta saat paketin käsiisi niin se teettää todella paljon työtä etukäteen,

   Omien kokemusten mukaan jos ei ole fyysistä paikkaa minne jättää paketit esim r-kioski ,kauppa ym logistiikka ei toimi. Posti kuskaa paketit postitoimipaikkoihin joita on jokapaikassa , postin laittaa viimeistään seuraavana päivänä lapun että paketti tullut. Koskaan ei tarvitse tehdä ylimääräistä työtä sen takia. Postilla on vähän omia paikkoja joten se voi mahdollisesti kolahtaa omaan jalkaan jos postille tulee kilpailija ja posti jää ilman asiamiespaikkoja.

   R-kioskit , pienet kaupat ei taida ymmärtääkään millaisessa asemassa ovat.

  • Tottahan tuo valitettavasti on!

   Ostin ranskan ebaysta sukset muutama viikko sitten. Toimittaja DPD --> PostNord. Alkoi menemään homma oudoksi tarkalleen täällä kuvatuilla tavoilla. Ei ilmoitettu jakelusta etukäteen. Toisella kerralla oli kuulemma käyty muttei ollut "ovikoodia". Istuin kotona sovitusti 8-16 aivan turhaan. Syvä radiohiljaisuus koko ajan puhelimen osalta.

   Iso kiitos tänne kirjoittaneille. Teistä oli iso apu. Onneksi googletin heti ongelmat ja löysin tämän ketjun. Oli ensin vaikea ymmärtää että suomalainen yritys voi käyttäytyä näin. Tiedon perusteella en edes yrittänyt soittaa tai lähettää mailia. Varauduin tyynesti parin viikon odotusaikaan. Tekstarina tulleeseen soittokehoitukseenkin osasin vastata heti oikein eli "Soittele sinä tänne päin, siitä on teille maksettu!". Ei mitään kuulu muutamaan päivään ja sitten yhtäkkiä orpo tekstiviesti että "soita"! Ladon taakse.......

   Sieltä sitten soitettiin ja paketti kotiutui kahden viikon päästä. Suomeen se kulki DPD:n tuomana nopeasti parissa päivässä. Nopea varsinkin halpaan hintaan nähden. Tampereella se sitten oli pari viikkoa terminaalissa kun yrittivät väsyttää minua lähtemään sitä heiltä bussilla hakemaan (laskettelusukset!).

   On kyllä toimitusjohtajalla saakka homma pielessä jos firmassa on tuollainen mu**kujen kulttuuri. Tehdään tarkoituksella huonoa asiakaspalvelua että ihmiset oppisivat heiltä hakemaan. Tai ei huonoa vaan KUSIPÄISTÄ. Voisi se onnistua ellei olisi muita yrityksiä joita pyörittvät osaavat ja fiksut ihmiset.

   Ranskasta tuleviin paketteihin, jos lähettäjä haluaa käyttää DPD:tä, vaatikaa joku muu hoitamaan suomen pään loppujakelu.

   Kiitos vielä kaikille ketjuun kirjoittaneille.

  • Mielenkiintoista lukea kokemuksia. Itsellä tasan yhtä paska kokemus meneillään: kukaan ei tiedä missä paketti on. Seuranta pysähtyi siihen, kun paketti saapui Suomeen. Nyt sitten alkaa rahojen hankkiminen takaisin.

   • Postnordia tulee todellakin välttää, mikäli mahdollista. Itselläni katosi puolet Saksasta tulleesta lähetyksestä (2 auton vannetta kahdessa kuution kokoisessa laatikossa). 1,5 kk päästä toinen laatikko löytyi Vantaan varastolta. Nyt ollaan pari viikkoa ihmetelty että mitä sille tehdään. Minulle sitä ei voi luovuttaa kun ei ole pakettikorttia. Myyjältä on pyydetty uutta. Myyjän mukaan häneen ei ole otettu yhteyttä.

    Asiakaspalveluun olen jonottanut 15 min aikakin neljään kertaan. Sähköposteihin ei vastata, suoria numeroita ei anneta. Toimitus tapahtui juuri siten kuin täälläkin on moneen kertaan kuvattu - ei soittoa vaikka olin kotona kun sitä yritettiin lähettää. Seurannasta näin että paketti on Vantaan toimipisteessä. Uudelleen toimitus 8-16 välillä. No, ei ole iso vaiva hakea muutaman kilometrin päästä, mutta säälin niitä jotka asuvat kauempana toimipaikasta.

    Uskomatonta miten tällainen firma voi toimia. Toivottavasti menee pian nurin. Näitä kokemuksia tuntuu olevan paljon, mielenkiintoista lukea. Voimia kaikille! Olisinpa tajunnut vaatia lähetystä jollain muulla firmalla.


  • Tässä olen kyseisen firman kanssa tapellut alkuviikosta lähtien. Minulle annettiin vääriä ohjeita kuinka toimia, että saisin pakettini kotiin ja sitten ei suostuta sähköposteihin, saati puhelimeen vastata...Taitaa paketti nyt jäädä teille tietämättömille kun ei apua voida antaa

  • Täällä kanssa paketti saapunut tampereelle 5.11, mutta mitään noutoilmoitusta ei saavu, netissä luki jo 8.11 että toimitus tänään...sitten taas sen jälkeen lukenut että matkalla...kukaan ei vastaa asiakaspalvelussa puhelimeen...uskomatonta!

  • Minunkin Zooplussasta tilattu ja DPD = Postnordin toimitustavan pakettini seikkailee jossain maailmalla.

   Lähetysseurannan mukaan koitettu kaksi kertaa tuoda ja toisella kerralla ei tiedossa ovikoodia (ovikoodi lukee paketissa osoitetietojen kohdalla varmasti kuten aina ennenkin). Ei varmasti ole yritetty tuoda kahta kertaa, jos edes yhtä. Sähköposteja olen laittanut kaksi. Puhelinpalveluun (antoivat tekstarilla ja sähköpostilla kaiken lisäksi yrityspalvelun numeron!!!, nettisivuilta löytyy kuluttajien) on koitettu jonottaa 15 min tuloksetta. En halua enempää soitella omaan laskuuni.

   Luulin, että viime tilaukseni mokattiin jo pahasti, mutta se nyt oli tosi pientä verrattuna tähän tämän hetkiseen pelleilyyn. Viime kerralla oli jätetty paketti rappukäytävään ilman valtakirjaa. No onneksi löytyi koskemattomana, kun on hyvä ja lukittu taloyhtiö. Silloin oli ilmeisesti osattu lukea ovikoodi paketista?

  • Sama juttu postnordin kautta piti tulla ruotsista 300e paketti jonka jo maksoin .postnord suomi hukannut paketin.seurannasta näki että ruotsista lähtenyt.suomessa ei ole seurantaa.sinne meni 310e .kukaan ei korvaa.postnord.paska.

  • Tarvitsisin tietää, mistä kyseisen puljun toimituksessa olevan paketin voisi noutaa Jyväskylässä. Jos joku tietää, kiitän infosta jo etukäteen. Käyneet vissiin ovella, en ollut paikalla, lappu oli jätetty postilaatikkoon uuden toimitusajan sopimiseksi, mutta mitään kautta ei saa yhteyttä kyseiseen _ _ _ _ _ firmaan, verkkopalvelu ei toimi ja puhelimeen eivät vastaa, edes soittopyyntöön.

   Laitetaanko tänne näkyville eri paikkakuntien Postnord terminaalit/varastot/noutopaikat niin monen elämä helpottuu.

   Yllä mainittuja:
   Kuopiossa Kelloniementie 6
   Espoossa Niittykummun MH Riihitontuntie 14 02200
   Oulussa Messipojantie 22
   saa jatkaa....

  • luultavasti pakettisi jo lähetetty vastaanottajalle.heillä ei ole enää ketään asiakaspalvelussa.

  • Postnord ei tosiaan toimita perille, ei vastaa puhelimeen/soittopyyntöön eikä e-mailiin.
   Ei kuulemma voinut toimittaa pakettia kun ei ollut koodia. No ei ole kerrostalossamme mitään koodia, alaovi on auki klo 21.00 joten kuljettajan pitää tulla ennen sitä!

   • Jyväskylän noutopaikka olisi mielenkiintoinen tietää. Onko kukaan saanut Nordpostin kautta pakettia perille asti?


  • Postnord ei vastaa puhelimeen/soittopyyntöön eikä e-mailiin. Jätetty 3 soittopyyntöä jopa kiireinen kohtaan, 2 e- mail lähetetty. Täytyy sanoa että todella ala-arvoinen firma. Tilasimme zooplussasta paketin. Autokuski käynnyt alaovella klo 21.40( postnordean sivujen mukaan ) ja totta hemmetissä Suomessa ovet ovat siihen aikaa lukossa eikä kaikissa ovissa ole summeria tai koodia. Tällä palvelulla firmalla on kohta entisiä asiakkaita ja sitten ihmetellään kuinka näin kävi. zooplussasta olemme saaneet hyvää palvelua ja tilatut tuotteet ovat tuulleet. Nyt kuljetusfirma ryssii muidenkin firmojen mainetta.
   Palute laitettu zooplussaan jotta vaihaisi luotettavampaan firmaan. Jatkossa aion tilata tuotteet postin kautta vaikka joutuukin itse sen hakemaan ärrältä.

  • Vastoin suurinta osaa ketjun viesteistä - Meikäläisen työpaikalle postnord on onnistunut toimittamaan tavarat ja kemikaalit. Ne on kuitenkin jätetty lojumaan aulatiloihin, joissa on täysin vapaa kulku - ja satoja opiskelijoita päivittäin. Pahin oli iso erä vaarallista typpihappoa, vähemmän fataali 8 k€ mikroskooppi. Kun tätä ruvettiin selvittämään, niin tavarat oli kuitannut milloin Lehto, milloin Hietanen. Tuntematon sotilas joka tapauksessa, ainakaam koko talossa ei ole töissä ketään sen nimisiä. Rokkaan tai Riitaojaan asti ei päästy.

  • Taisi jäädä paketti saamatta.... Tänään oli käyty oven takana 10 min. ennen saapumistani paikalle, joo oli yritetty 8 sekunnin ajan soittaa jopa.... no nettisivut ei pelaa, asiakaspalvelu ei vastaa eikä liioin kuljettajakaan... sovi siinä nyt sitten uutta toimitusaikaa.

  • Löysin tämän http://www.dpdtoimitus.fi/ ja näytti ainakin toimivan omalla kohdallani! Sain järjestelmästä sähköpostiviestinkin. Huomenna käyn kokeilemassa paketin noutamista (terminaali työmatkalla).

   • Voi v**** että menee hermot tälläseen p****puljuun, tienaako nää mu**** oikeesti vaan aspalla kun porukka jonottaa sielä tunti tolkulla?

    Tosiaan ei ollut mitään vaihtoehtoa valita mitään firmaa toimittamaan tilaustani, enkä ole kuullut ikinä moisesta firmasta kun PostNord. Ilmoitus lähetyksestä jätetty tänään 12.45, no enpä tietenkään ollut paikalla kun ei ollut mitään tietoa toimituksesta. Olisivat soittaneet ja varmistaneet, että olen paikalla. Varmasti löytävät minun puhelinnumeron, ellei sielä olla kädettömiä vispiläperseitä.

    Tarkottaako tämä nyt sitä, että pakettini lähtee takaisin britteihin tälläsen paskapuljun takia?

    - Netissä ei pysty uusimaan kun ei ole palvelu käytössä.
    - Yritin käyttää http://www.dpdtoimitus.fi/, mutta palvelun mukaan lähetystä ei löydy vaikka moneen otteeseen kirjoitin numerot uudestaan.
    - Aspaan koitin soittaa muutamaan kertaa, asiakaspalvelijat varattuja.
    - Sähköpostia laitoin vastaukseksi sain paluuviestinä, että sähköpostien käsittelymme on valitettavasti viivästynyt.

    Kyllä minä v**** sanon taas. Millä **tulla saan pakettini?! Apuja kiitos...


  • Postataanpas tää tähän pääjuttuunkin.

   Voi v**** että menee hermot tälläseen p****puljuun, tienaako nää mu**** oikeesti vaan aspalla kun porukka jonottaa sielä tunti tolkulla?

   Tosiaan ei ollut mitään vaihtoehtoa valita mitään firmaa toimittamaan tilaustani, enkä ole kuullut ikinä moisesta firmasta kun PostNord. Ilmoitus lähetyksestä jätetty tänään (25.11.) klo. 12.45, no enpä tietenkään ollut paikalla kun ei ollut mitään tietoa toimituksesta. Harvempi työssä/koulussa käyvä on arkipäivänä tohon aikaan?! Olisivat soittaneet ja varmistaneet olenko paikalla ja jos en niin milloin olen. Varmasti löytävät minun puhelinnumeron, ellei sielä olla kädettömiä vispiläperseitä. Näin toimitaan ainekin muissa firmoissa?

   - Netissä ei pysty uusimaan kuljetusta, kun ei ole palvelu käytössä.
   - Yritin käyttää http://www.dpdtoimitus.fi/, mutta palvelun mukaan lähetystä ei löydy, vaikka moneen otteeseen kirjoitin numerot uudestaan.
   - Aspaan koitin soittaa muutamaan kertaa (jokaiseen numeroon mitä löysin PostNordin sivuilta), asiakaspalvelijat kaikki varattuja jokaisessa numerossa.
   - Sähköpostia laitoin vastaukseksi sain paluuviestinä, että sähköpostien käsittelymme on valitettavasti viivästynyt.

   Tarkottaako tämä nyt sitä, että pakettini lähtee takaisin britteihin tälläsen p***apuljun takia?

   Miten saan yhteyttä kyseiseen firmaan? Miten v**ussa tällänen firma voi edes olla pystyssä, jonka toimintatapa on tämä? Kyllä minä v**** sanon taas. Millä **tulla saan pakettini ja missä se edes on?! Apuja kiitos...

  • Tavisten paketit odottelee vuoroaan ties missä sillä aikaa kun Postnord nuolee Stadiumin ja XXL:n p#####tä...

  • Samoja kokemuksia. Minulle jätettiin lähetys Dutch Mailin kautta toimitettavaksi. Sain myös lähetystunnuksen seuraamista varten. Se näytti koko ajan "kuljetuksessa". Kahden viikon päästä aloin kyselemään perään. Jouduin käymään postista alkaen läpi eri huolitsijoita. Lopulta selvisi huolitsijaksi DPD/PostNord. Yhteydenottoon tuli vastaus, että lähetys on palautettu puutteellisten osoitetietojen takia. Tarkistin osoitetiedot ja ne olivat täysin oikeat. Joo, mutta puhelinnumero puuttui, ei voitu toimittaa, sanoi tyttö langan päässä. Onhan numeroni osoitteen mukaa löydettävissä puhelinluettelosta. Ei meidän luettelosta, sanoi tyttö. No hankkikaa se lähetys takaisin ja toimittakaa perille. Olettehan saanut maksun siitä! Se meni jo, ottakaa yhteys lähettäjään, sanoi tyttö. Hei haloo! Jos lähetysten toimittaminen eifirmaa kiinnosta, voisivat kyllä poistua markkinoilta ihan itse. Nykyään kartan kyseistä firmaa, kuin ruttoa ja neuvon muitakin tekemään samoin. Sellaista lähetystä ei ole, minkä uskoisin ko. firman toimitettavaksi. Jos on mahdollista käyttää vaihtoehtoista kuljettajaa, teen sen. Jos en voi olla varma, että tilauksen toimittaa joku muu, jätän tilauksen tekemättä. Niin se on!

  • Tilasin Briteistä työkaluja, joiden toimituksesta vastasi DPD, suomen päässä siis PostNord. Nettiseurannan mukaan pakettia yritettiin toimittaa joskus päivän aikana siinä kuitenkaan onnistumatta, sillä PostNord ei kertomansa mukaan pysty toimittamaan paketteja osoitteisiin, joissa kerrostalon alaovi on lukossa. Ilmeisesti eivät myöskään käytä ovipuhelinta. Katsoin parhaaksi hakea paketin itse jakelukeskuksesta heti, kun tieto sen palautumisesta keskukseen näkyi nettiseurannassa. Tampereen jakelukeskuksella palvelu toimikin hyvin, vaikka paikka on niin sekava, että oikealle ovelle on hieman haastavaa löytää.

   Omassa paketissani ei ollut puhelinnumeroani, vaikka se lähettäjän tiedossa olikin. Kuinkahan PostNord ilmoittaa paketin saapumisesta tällöin, lähettävätkö postissa ilmoituslapun? Vai oletetaanko, että kaikki seuraavat pakettiensa kulkua netissä? Käytän kyllä toistekin PostNordia, mutta pitää varautua siihen, että joutuu itse hakemaan pakettinsa. Kesti muuten 8 päivää kuljettaa Briteistä Suomeen.

   • Missäsijaitsee Tampereen jakelukeskus? Olen tekemässä Zooplussasta tilausta ja pitänee vissiin varautua pahimpaan...


   • Osoite on Patamäenkatu 4 33900 TAMPERE. Oikea ovi on aivan rakennuksen perimmäisessä nurkassa, rekkojen lastaussiltojen jälkeen.


  • Ihan vituiksi meni täälläkin. Post Nord sössi Saksasta ebayn kautta tehdyn tilauksen täysin. Ihmettelin kun myyjän arvioimasta toimituspäivästä oli kulunut jo kaksi viikkoa eikä mitään ollut kuulunut. Tätä sitten Saksalaisen verkkokaupan kanssa selvittämään ja sieltä saadun koodin avulla selvisi että lähetys on ollut Kuopiossa terminaalissa jo kaksi viikkoa ja sitä on olevinaan yritetty toimittaa minulle. Ja paskat on yritetty. Ei puhelinsoittoa, ei sähköpostia ei tekstaria, eikä lappua postiluukusta vaikka kaikki yhteystiedot on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

   Yritin soittaa Post Nordin aspaan, eikä kukaan vastannut yli kymmenen minuutin maksullisen jonotuksen aikana. Post Nordin sivuilla ei ole tietenkään ilmoitettu ollenkaan edes sen logistiikkakeskuksen osoitetta saatika muita yhteystietoja josta pakettia voisi kysellä. Ihan säkällä löysin sitten kaivamisen jälkeen osoitteen Savon Kuljetuksen logistiikkakeskukseen (kiitos tämän palstan) josta lähetys löytyi kuin ihmeen kaupalla. Savon kuljetuksen miehet sanoivat että normaalisti paketti olisi jo palautunut lähettäjälle, mutta kun Post Nordilla kestää 3 VIIKKOA edes vastata heidän kyselyihinsä tällaisista paketeista, joissa ei ole muuta kuin nimi ja osoite päällä niin eivät olleet vielä lähettäneet pakettia takaisin Saksaan. Eli Post Nord onnistui sössimään joka helvetin rintamalla tämänkin lähetyksen ihan totaalisesti, joka olisi muuten tullut Saksasta kotiovelle noin 4 vuorokaudessa. Voi jeesuksen vittu mitä amatööritouhua.

  • Reilun viikon kestäneen jäljitys- ja soitto- ja sähköpostipommittamiseni, ja eri päivinä tapahtuneen 4+4+4+5 tunnin kotona väijymisen jälkeen sain oman pakettini. Asiakaspalvelu on tukossa ja viesteihin vastataan 1,5-2 vuorokauden viiveellä tai ylikin tai sitten ei vastata. Sanotaan että on soitettu vaikkei ole soitettu. Ilmoitetaan aamulla sähköpostilla, että paketti tulee "tänään" muttei tiedä mistä numerosta asiaa voisi tiedustella, että milloin "tänään", kun töistä ei kerta kaikkiaan voi poistua koko päiväksi. Ja seuraavan kerranhan tähän asiaan siis taas vastataan asiakaspalvelusta aikaisintaan ylihuomenna. Tai sanotaan että asiasta soitetaan etukäteen muttei soiteta, ovella käydään ilman ennakkoilmoitusta, annetaan väärä numero mihin asiasta soittaa, sitten käydään ovella eri aikaan kun on sovittu, sitten numero josta soitetaan on tuntematon eikä löydy numerotiedustelusta, mutta jotenkin maagisesti pitäisi osata erottaa tämä puhelinmyyjistä. Sitten sanotaan että paketti toimitetaan tänään, mutta eipäs toimitetakaan. Sitten soitetaan jo lähettäneestä yrityksestä kun paketin toimitus ei ole onnistunut. Ja tämä kaikki siis yhden paketin toimituksen kunniaksi. Firman logistiikka kyllä pissii huolella, työntekijät siellä joutuvat tekemään saman työn neljä kertaa, kun yksi käsi ei tiedä mitä toinen tekee. Asia ratkeaisi sillä että soitettaisiin ennen toimitusta, ja jos ei saada kiinni niin tekstiviesti, että soitappa meille... mutta mieluumminko sitten suhaavat pitkin kaupunkia ihmisten oville randomilla ja ihmettelevät, että onpa hankalia asiakkaita kun välillä poistuvat kotoaan, eivätkä ole telepaattisia... Oikeasti pelottaa enää tilata mitään mistään... enkä satavarmasti tilaa enää keneltäkään joka käyttää Postnordia.

   • Samoilla fiiliksillä. Kaksi kertaa oon tilannut tuotteita, joissa huolitsijana PostNord. Ekalla kerralla ei toimitus meinannut millään onnistua. Nyt tilaus oli kahdessa kollissa. Eilen sain toisen osan tilauksesta pitkällisen väännön jälkeen kun sain lopulta asiakaspalvelijan kiinni. Luvattiin kyllä toimittaa kaikki kerralla. Lopputilaus on teillä tietämättömillä.

    Eilen mietin etten tilaa enää mistään mitään jos tuo paskafirma on toimittamassa tuotteita ja kerron sen myös asiakaspalautteissa.


  • Postnord, eikös se ole "Ruotsin posti"?
   Eli ei pelaa siellä jos ei pelaa tämä kotimainenkaan.

   Toimistoduunarien kannattaa tilata kuriirilähetykset töihin, niin ne on yleensä joku vastaanottamassa. Tosin rengaslähetystä yrittivät toimittaa klo 18, kun putiikki sulkeutuu klo 16...

  • Entinen Ruotsin posti ja nykyinen Postnord tekee väkisin samaa systeemi täälläkin kun Ruotsissa, elikkä koskaan ei voi kerralla tehdä oikein.

   Jos kerran paketti on jätettävä ovelle, niin miksi eivät sitten tee niin, koska ei sitä viikkoja voi vartioida, että joku uhkä jos huvittaa tuo pakettia milloin sattuu.

   Paketti piti tulla torstaina, ja kymmenien kyselyitten jälkeen lupasivat että tänään keskiviikkona tulisi. Seurantanumeron mukaan ei ole tapahtunut mitään, elikkä jälleen valehtelivat!

   Onko Postnordin asiakaspalvelu jossain Puolassa vaiko peräti Intiassa? Ei ihme että asiakaspalvelu on ruuhkaantunut koska tekevät aina jatkuvasti virheitä.

  • Olen tässä harmitellut Postnordin kadottamaa Zalandon pakettia Lubeckista, jonka tilasin ennen Black Fridayn alennuksia. Ikinä en sieltä saanut mitään vastausta ennen kuin laitoin lähettäjälle viestiä, että 3 viikkoa myöhässä ja olen yrittänyt 2 viikkoa kysellä kuljetusfirmasta, mutteivat vastaa. Sitten selvisi lähettäjältä, että paketti on kadonnut. Nyt odotan rahan palautusta ostoksista. Jos olisin aiemmin tutkinut tätä firmaa niin tietäisin, ettei kannata missään nimessä valita lähetystapaa, jos Postnord on mukana. Nyt sitten vaatteista ei enää ole kokoja jäljellä ja hinta on taas normaali. Ottaa päähän! Seuraavan kerran kyllä tarkistan kunnolla mitä kautta tilaus toimitetaan ja lähiSiwat (ennen nimen muutosta) kyllä tiedetään, ettei toimi.

  • Yhdessä asiassa postnord on todella hyvä, ja se on valehtelemaan!

  • Tähänasti ainoa tapa on ollut saada Postnordia toimittamaan paketit, on ollut ottaa yhteyttä lähettäjään, ja saada niitä painostamaan Postnord jakamaan paketit.
   Sehän vie viikon tai kaksi, mutta tähän asti ollut ainoa keino saada liikettä Postnordiin.
   Lähettäjälle pitää osoittaa miten surkea firma se on ja että ne pitää välttää käyttämästä sitä jatkossa.

   Saas nähdä tuleeko edes ensi viikolla joku paketti. Kohta pari viikkoa ollut matkalla jossain.

  • Täytyypä laittaa tännekkin. Odotellut pakettia myös tänään, koko päivän ollut kotona ja odottanut pakettia, ketään ei näkynyt. Yhtäkkiä kumminkin seurannassa lukee että yritetty toimittaa mutta ei oltu kotona. Ja paskat! Kyllä tuntuu olevan semmonen firma että huh. Kuinkahan kun tampereelle on viety paketti takaisin, pystyyköhän sitä heti tiistaina noutaan itse sieltä?

  • Seurannassa lukee: "We were unable to deliver your parcel as there was no one present to sign for the delivery." Poikani ollut koko päivän kotona eikä ovikello ole soinut eikä ole edes jätetty ilmoitusta toimitusyrityksestä. Alaovi on auki, joten ovikoodin puuttumista ei voi syyttää.

   • Mulle kävi samoin. Ei ne ole edes käyneet oven takana.


  • Tilasin Britanniasta paketin DPD:n kautta ja kaikki meni yllättävän hyvin, kunnes PostNordin tuli aika toimittaa paketti kotiini.
   Tulin kiireesti töistä kotiini, että varmasti olen paikalla, kun paketti saapuu ja mitä saan lukea seurantatiedoista?
   17:51 Pakettia ei voitu toimittaa ovikoodin takia
   Ei siis tullut mieleenkään kuriirille yrittää soittaa meikäläiselle ja kysyä sitä koodia?
   Kaikki muut, DHL, Liuttu, Posti ja jopa pizzakuski on onnistunut siinä, miksi se on niin vaikeaa PostNordille?
   Kyllä on niin huonoa asiakaspalvelua! En varmaan ikinä saa pakettiani, tai joudun hakemaan sen terminaalista, vaikka olen MAKSANUT sen kotiinkuljetuksesta!

   EI NÄIN!!!!!!!!! EI KERTA KAIKKIAAN NÄIN!

  • Tähän kun ottaa yhteyttä, niin viestit ohjataan (todennäköisesti) suoraan johonkin roskapostiin. Eivät ainakaan Postnordilla lue tai reagoi niihin!
   http://www.postnord.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/ota-yhteytta-asiakaspalveluun
   30 - 40 viestiä sinne lähettänyt, ja paketti saapui vasta 13 päivän päästä, kun lähettäjä käskivät niitten oikeasti toimittaa sitä.

   Lähettäjällekin pitäisi saada tieto, minkälaine firma ne käyttävät, ja että jatkossa välttävät sitä.
   Ja asiakaspalvelua ei todellakaan löydy. http://www.postnord.se/sv/privat/kundservice/kontakta-oss/Sidor/lamna-en-synpunkt.aspx

  • Tuli vastaan tämä Postnord ,kun lueskelin noita huijari yrityksien tapauksia :
   MOTTIMARKET SUOMI, XELLIM OY VIRO,DR FARIN PUOLA ,Ao yrityksien pettämiseksi on joutunut satoja suomalaisia, ja POSTNORD on ollut tavaran tomittaja mm Puolasta tulleille tuotteille ,jotka osoitautuvat harhaanjohtavan markkinoinnin tapauksiksi.ja kun yritti palauttaa takaisin ,se estettiin ? Mutta Suomen postin kautta meni ,mutta he eivät ,lähettäneet tuotetta edelleen Puolaan , eivät mukamas läytäneet , vaikka oli seuranta listassa heidän työntekijän kuittaus , s-posteihin ei saanut vastauksiayhteyttä.No palautus hyvitys onnistui ,kiitos Euroopan kuluttaja keskus,joka hoiti asian kuntoon ,eli huono kuva jäi ,nyt ymmärrän kun olen lukenut nuo jutut.
   Silloin noin 2 vuotta sitten otti vain päähän tuo toiminta.

  • Minkä ihmeen takia DPD tekee yhteistyötä Postnordin kanssa? Puolitoista vuota, kymmenen pakettia, YKSIKÄÄN niistä ei ole tullut pesille ilman kymmeniä puheluita, sähköposteja, rähinää. En jaksa enää. Miten tällanen paskafirma voi toimia?

  • Minun pitää kertoa, että olen saanut Zooplussalta tilaamani paketit hyvin perille DPDn/PostNordin kautta. Ennen he jättivät paketin ulko-ovelleni heille antamani jatkuvan valtakirjan perusteella, jos en ollut kotona. Nykyään seuraan netissä missä vaiheessa paketin kuljetus on, ja jätän valtakirjan teipattuna ulko-oveen, jos on nahdollista, että paketti tulee, kun en ole kotona. Pientä saikkausta on joskus ollut, mutta 90%sesti olen tyytyväinen PostNordin pakettikuljetukseen.

  • Hämmentäviä kokemuksia.

   Mulle soitettiin päivällä PostNordilta, että mulle olis paketti, ja kysyttiin mihin aikaan saa tuoda. Itse asiassa laittoivat ensin aamulla viestin jossa pyydettiin soittamaan, sen jälkeen soittivat ite perään ja vasta toisella soittokerralla ehdin vastata. Sovittiin, että paketti tuodaan illalla, kysyin tarkempaa aikaa, niin ystävällinen naisääni totesi, että menee varmaan seitsemän ja yhdeksän välille. Asun muuten Turussa.

   Sitten illalla tajusin, että alaovi menee kiinni kahdeksalta eikä oo summeria. Mietin itekseni, että soittaakohan ne, ja Google ohjas mut sitten tähän ketjuun.. Alko tuntuu vahvasti siltä, etten saa sitä pakettia ollenkaan. Vartin yli kaheksan soi puhelin, asiallinen nuorempi mies ilmotti olevansa paketin kanssa alaovella. Kävin kuittaamassa paketin, ja kaveri jopa hymyili, vaikka joutu soittamaan ja odottamaankin hetken.

   Ei siis mitään valittamista, loistavaa toimintaa. Voi toki olla, että mulla kävi vaan mäihä. Vähän vois kuitenkin olla ymmärtäväisempi ihan kaikkien asiakaspalvelijoitten kanssa, kun joka alalla on niin tolkuton kiire. Kun rahaa ei oo ni ei oo tarpeeks tekijöitäkään. Jos firma on surkea ni sitte se on, mutta ei sille ihmisparalle kannata huutaa, joka vastaa sun haukkumispuheluun. Välillä omaakin toimintaa kannattaa katsella ulkopuolisen silmin, et onko ne palvelun ehdot tullu luettua ja voisko olla, että itsekin joutuu vähän joustamaan joskus, kun on kuitenkin itse tehnyt sen ostopäätöksen. Ihmisiä me vaan ollaan, elämä on mukavampaa ku ei oo tikku takapuolessa koko ajan.

  • Olen tilannut useasti tuotteita PostNordin MyPackin kautta lähi-Siwaan ja täysin ongelmitta ovat tilaukset tulleet. Nyt tilasin toisesta paikasta, jossa oli tarjolla vain PostNordin kotiinkuljetuspalvelu. Maanantaina postilaatikossani odotti lappu, jonka mukaan paikalla oli käyty ja minun tulisi sopia uudesta toimitusajasta. Sen tein, netin kautta, ei ongelmia. Vaan eipä tullut toimitus seuraava päivänä, vaikka valtakirja oli täytettynä odottamassa. Laitoin keskiviikkona palautetta sähköpostitse PostNordille ja vastausta odotellessa löysin tämän ketjun. Varauduin jo henkisesti taistoon pakettini saamiseksi, mutta sähköpostiini vastattiinkin jo tunnin kuluttua pahoitellen tilannetta. Paketti saapui tänä aamuna (torstai).
   Että vaikka pientä hankaluutta olikin matkassa, niin minun kohdallani PostNordin palvelu toimi.

  • Ei toimi palvelu turussakaan

  • hah, kaikki nämä firmat käyttävät suomen postin jakelupalvelua (paitsi UPS) Mitään ongelmaa ei ole ikinä ollut ja tilaan paljon ulkomailta, myös Zooplus. Jos en ole kotona, niin paketin on voinut noutaa postista. Onkohan teillä puuttelliset tiedot siellä tilausta tehdessä? En voi ymmärtää. Ei voi kuin nauraa, taidatte olla itse kämmännyt jotain jo tilatessa.

  • Itselläni aiemmin Postnordin lähetykset tulleet todella hitaasti ja takkuillen. Tämä viimeinen oli ihan huipennus koko hommassa. Tilasi Saksasta kosmetiikkaa... Kului viikko, kaksi, kolme, lopulta sain Matkahuollolta TOISEN noutoilmoituksen johon oli päivätty viimeiseksi säilytyspäivä tammikuun loppupuolen päiväys, ilmoitus tuli helmikuulla. Paketti tietysti oli ehtinyt lähteä jo takaisin Saksaan kun asiaa tiedustelin. Paketti palautui Saksaan, maksoin lähettäjälle kahdeksan euroa, jotta hän lähetti paketin takaisin Suomeen. Tällä kertaa kyyläsin toimitusta ja lopulta sain paketin perille ja noudetuksi, mutta mitään en heidän kauttaan enää tilaa. Odotin kaksi kuukautta muutamaa vaivaista rasvaa, nyt kun olen DHL:ää käyttnyt on toimitukseen mennyt noin viikko. Missä Postnordilla mättää?

  • Olen käyttänyt vaikka mitä kuljetusfirmoja, Ups on ihan superhyvä, myös palautukset voi lähettää heidän kauttaan (hakevat siis kotiovelta), vähän lisää maksamalla.
   POSTNORD on aivan uskomattoman huono, tilasin yhden suomalaisen liikkeen kautta sellaisen pöydän, ei koskaan tullut perille, väitettiin vaan, että ovat yrittäneet toimittaa. Kaiken lisäksi eivät koskaan vastaa puheluun, vaan antavat odotuttaa ja odotus maksaa..Sain sitten liikkeen kautta sen lampun.
   Olen tilannut yhdestä nettikaupasta vaatteita, ennen ups toimi, nyt ovat siirtyneet postnordiin, tilaus kesti noin 3 viikkoa, ennen se tuli noin 6 päivässä. Jouduin lähettämään takaisin osan vaatteista, ovat olleet nyt matkalla kaksi viikkoa, eikä kukaan tiedä, missä paketti on . En todellakaan suosittele tuota firmaa, enkä itse aio enää koskaan tilata mitään, mikä tulee heidän kauttaan.

  • Satoja​ paketteja tulee itselle vuosittain ja ne harvat kerrat kun postnordin kanssa joutuu olemaan tekemisissä niin ei ole ikinä onnistunut olla kusematta omaa hommaansa.

   Tällä kertaa lähetyksen seurannassa yllätti tällänen: "Vastaanottajaan on otettu yhteyttä puhelimitse toimituspäivän/-ajan sopimiseksi. Toimitus tapahtuu sopimuksen mukaan."

   Sitten vielä olisivat olleet yhteydessä. Toivottavasti eivät luovuta pakettia myös väärälle / olemattomalle henkilölle.

  • PostNord on huono, ainakin Lahdessa. EI VAAN TOIMI. Ilmeisesti DPD jotenkin liittyy tähän, kun seurantakoodi on DPD:n kautta mutta tekstiviestit tulee PostNordin nimessä?

   Menin taas ereyksissä käyttämään moista kun tilasin kesärenkaita.

   31.3. renkaat lähetetty Hollannista
   3.4. renkaat Lahdessa
   4.4. kysytty toimitusaikaa (eivät vielä yrittäneet toimittaa)
   5.4. sovittu toimitus piti olla klo 9-12, eikä näy missään ????????????

   Aikaisemminkin on saanut ihmetellä miksei lähetystä näy sovittuna ajankohtana. Edelliskerralla olivat yrittäneet toimittaa mutta en ollu kotona. Siirsin ajankohdan sopivaan päivään, mutta eivät tulleet?? No uudelleensiirrolla seuraavalle päivälle, sitten onnistui.

   0/5 palvelua ja ala-arvoinen firma.

   • Onko sulle tuttu toi palvelu, joka auttaa tämmösissä rahojen takaisin saannissa ja muissa hyvityksissä? Osote on www.nonono.io


  • Tiesittekö sitä että melkein jokaisessa pienemmässä kaupungissa sama firma voi jakaa myös dhl, tnt, fedex, ups, bring paketteja?? Niin ja miten juuri Postnord on huono? Kyseistä firmaa ei ole kuin isoimmissa kaupungeissa. Miksi ihmiset tilaatte kotiin jos ette ole kotona? Tilatkaa töihin. Vain isoissa kaupungeissa on iltatoimitukset. Teille ei ole soitettu? Miksi pitäisi? Ette te ole siintä maksaneet. Pakettia ei toimitettu teidän haluamallanne päivälle taikka ajalle... Maksoitteko täsmätoimituksesta. Luulen että ette. Jos et ole kotona jätä valtakirja näkyvälle paikalle, niin aika varmasti kuljettaja sen siihen jättää. Seuraa netistä paketin liikkeitä ja arvioi siintä millon on jaossa.
   Jos jakoa on yritetty päivällä ja olet ollut töissä niin hae se terminaalilta. Miksi soitatte Postnordin aspaan? Soittakaa suoraa terminaaliin ja kyskää monelt kuski tuo paketin takas. Tai mentää piipahtamaan itse terminaalilla.

   • Ymmärrän kyllä miksi nimimerkkisi on entinen alalla ollut... Kommenteistasi päätellen olet juuri tuota postnordin sakkia joka ei saa yhtäkään pakettia asiallisesti perille. Jos ajatuksenjuoksu muillakin kyseisessä firmassa on tuota tasoa kuin kommenttisi niin ymmärrän palvelun heikon tason.


   • Jos perse postnord ilmoittaa, että tuote tuodaan 9-16 kotiovelle tiettynä päivänä ja tuotetta ei tuoda. Kyllä sillon saa näyttää sentteriä teille sinne persePostNordpelleille. Ja se on teidän duuni hoitaa tuote kotiovelle, eikä mun lähtee mihinkään haisevaan terminaaliin hakee mun tavaraa.


   • " Soittakaa suoraa terminaaliin ja kyskää monelt kuski tuo paketin takas. Tai mentää piipahtamaan itse terminaalilla. "

    Logistiikka ei toimi mitenkään ja on pahasti epäonnistunut jos paketin vastaanottajan on tehtävä jatkuvasti töitä ja etsiä pakettia !!!


  • En suosittele missään tapauksessa kenellekkään. Toimitus 2 viikkoa myöhässä, selittelevät että ongelmia paikallisen toimijan kanssa ja pälä pälä ihan uskomattomia selityksiä kerta toisensa jälkeen. Niin ja onko se minun (asiakkaan) vika, että heillä toimittajaketjussa joku epämääräinen kuljetusliike. Paketti kuulemma makaa koko ajan jonkun liikkeen varastossa, tarjouduin sen sieltä hakemaankin mutta sekään ei käynyt. Asiakaspalvelusta lupasivat neljällä eri kerralla (puheluita kaikkiaan paljon enemmän) soittaa takaisin mutta kertaakaan ei kukaan soittanut! Toimituslupauksia sain päivittäin, aina aamupäivällä soittaessa luvattiin toimittaa samana päivänä iltapäivällä ja iltapäivällä soittaessa lupasivat toimittaa illan jakelussa. Kun ties kuinka monennella kerralla soittaessani korotin ääntäni ja vähän kirosin niin asiakaspalvelija löi luurin korvaan. Tänäkään päivänä en tiedä saapuuko lähetykseni siis koskaan kaikkien näiden puheluiden ja lupausten jälkeen. Koska kyseessä kuitenkin parin sadan euron lähetys ei ilmeisesti jää muuta mahdollisuutta kuin marssia maanantaina poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus. Paska firma, surullista.

  • Sama vika täällä, kaksi kertaa ovat muka käyneet paikalla jättämässä jonkun lapun. Oikeasti mitään ei ole jätetty eikä paikalla käyty.

   Menen terminaaliin heti arjen koittaessa, ja jos sieltä ei löydy niin paluumatkalla käyn poliisiasemalla.

  • Huijari firma. Älkää käyttäkö ko. yritystä. Puoleentoista viikkoon paketti ei ole liikahtanutkaan. Asiakaspalvelussa kyllä vastaavat, mutta eivät auta ollenkaan, eivätkä pidä lupauksiaan. Sähköpostiin on aivan turha odotella vastauksia. VR.ää ja Suomen postia oppii arvostamaan, kun tekee yhteistyötä näin mädän yrityksen kanssa.

  • Käsittämättömän paska firma. lappuja jätetään oven rakoon eikä postilaatikkoon. kuskit ei voi soittaa että tulossa ollaan. kuka työssä käyvä ihminen on vittu kotona kello 10 sitte ajelet ympäriisä hakemaan pakettia. Asiakaspalvelussa välillä niin tympeetä että tekee mieli lyödä luuri heti korvaan. Jonotus aika kivat 15-30min

  • Postnord piti pakettiani vankina yhteensä 9 päivää ja varasti aikaani kahden päivän verran. Minä toivoin, ettei kaikki tämä negatiivinen palaute pitäisi paikkaansa, mutta valitettavasti sain sille henkilökohtaisesti vahvistuksen .

   Tiesin kyllä, että suoraan ovelle-palvelut ovat ihan 0-palvelua (toimitus arkisin 8-16?). Mutta nyt ongelma ei ollu ainoastaan epäkäytännöllisissä toimitusajoissa.

   Ensimmäisen kerran sovin toimitusajan vastaamalla Postnordin lähettämään tekstiviestiin: pakettia ei edes yritetty toimittaa sovittuna aikana. Sain jätettyä soittopyynnön asiakaspalveluun, josta soitettiin takaisin seuraavana päivänä ja sovin uuden toimitusajan. Taaskaan pakettia ei edes yritetty toimittaa ko. ajankohtana. Seurantatunnuksen mukaan se vain lojui jakeluterminaalissa Oulussa.

   Jossain vaiheessa sain vastauksen nettisivuilla lähettämääni sähköiseen yhteydenottopyyntöön: "Lähettämäsi tektsiviesti ei jostain syystä rekisteröitynyt järjestelmäämme, ehkä lähetit sen liian myöhään? Ja jada jada jada..." En muuten lähettänyt myöhässä!

   Kolmannen toimitusajan sitten yritin sopia sähköpostitse, tätä viestiä ei koskaan kuitattu mitenkään. Joten ei muuta kuin jännityksellä taas päivystämään koko päiväksi ulko-oven taakse. Tällä kertaa sitten seurantatunnuksen avulla näin, että paketti lopulta nytkähti liikkeelle ja sain kuin sainkin paketin. En kiukutellut lähetille, eihän se välttämättä hänen syynsä ollut? Ovelle tuonut firmahan saattoi olla joku Postnordin alihankkija, mistä näistä enää tietää.

   Postnordilla on ongelmia logistiikassa, yhteydenpidossa tai ehkä sittenkin itse jakelijoiden, alihankkijoiden tai miksei vaikka johdonkin asenteessa. Miten vaan, mutta kyllähän se harmittaa, kun pakettia ei kerta voi jättää Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen vaan ainoastaan tuoda kotiovelle, niin sitten toimitusta ei tapahdu sovittuna ajankohtana. Sähköisiin viesteihin kun vastataan 3-5 päivän viiveillä, puhelimeen suoraan ei ilmeisesti vastata koskaan, takaisinsoittoon menee 1-2 päivää ja vielä kun takaisinsoitto ei tuntunut olevan joka päivä toiminnassa! Niin kyllähän se menee työssäkäyvälle ja ihan vaan elämää elävälle ihmiselle vähän vaikeaksi, eh?

   Samaan aikaan kun lähetin sähköpostin kolmannesta toimitusajasta Postnordille, laitoin viestin myös alkuperäisellä tavarantoimittajalle (eräs firma Ranskassa) jossa pyysin heitäkin painostamaan Postnordia. En sitten tiedä oliko siitä hyötyä... Pelkäsin, että kohta Postnord lähettää pakettini takaisin Ranskaan. Jatkossa aion kyllä yrittää tarkistaa mikä jakelufirma suorittaa lopputoimituksen Suomeessa. Maksan mielelläni vaikka enemmän, jos vain saan paketin sovittuna ajankohtana.

   -Kimmo

  • Jokseenkin käsittämätöntä, että firman ongelmat ovat tämän viestiketjun perusteella jatkuneet jo lähes kaksi vuotta ainakin, mutta sama toimitusjohtaja siellä vaan vetää tuota kivirekeä perässään. Miten voi olla omistajien luottamus tällä Rinnekoskella, kun hommaa ei vaan millään saada kuntoon? Itse ehkä vetäisin omat johtopäätökseni ja astuisin suosiolla syrjään. Ei se niin vaikeaa voi ollla!

  • Seurantakoodin perusteella Kaksi kertaa kuulemma yritetty toimittaa pakettia mutta ei ole pystytty koska ei ole ovikoodia ja alaovi on ollut lukossa.
   Kyseessä on katutasossa sijaitseva kivijalkamyymälä Helsingin keskustassa.
   Ovi on sepposen selällään, eli AUKI.
   Toimitusyritykset ovat tapahtuneet myymälän aukioloaikoina.
   Amatöörimäistä toimintaa. Eräänä aamuna sain tuntemattomasta numerosta puhelun.
   Puhelin soi 2 kertaa. En ehtinyt vastata. Tämän jälkeen sain teksiviestin jossa pyydettiin soittamaan Post Nordiin uuden jakeluajan sopimiseksi. Soitin eri päivinä 3 kertaa ja jonotin kuunnellen kaameaa hissimusiikkia n. 15 minuuttia.
   Robottiääni käski painamaan ykköstä , niin he soittavat takaisin. Eivät soittaneet.
   Nyt paketti on Vantaalla terminaalissa ja lähtee pian takaisin Tanskaan.
   Huonoin kuljetusfirma josta itselläni kokemuksia.

  • Sellainen update vielä, että yritin soittaa Postnordille Vantaalle, kysyäkseni mistä voin noutaa pakettini, koska mitään lappua tai muuta infoa ei ole postiluukkuun tai puhelimeen tullut.
   Kahden heidän puolestaan epäonnistuneen toimitustyrän jälkeen (olin Paikalla, ovi oli auki).
   Ensimmäinen puhelu yhdistettiin "asiakaspalveluun" . Yreitin uudelleen. Tällä kertaa minut yhdistettiin jollekkin Richard nimiselle henkilölle joka ei vastannut. Kysyin selkeästi "missä Varastonne sijaitsee josta voin noutaa pakettini".Kysymykseen ei vastattu.Nyt paketti on heidän mystisellä varastollaan josta mitä pikimmiten lähtenee takaisin lähettäjälle.
   Lisäksi, lähialueellani on kolme (3) Postnordin toimipistettä, 2 R-kioskia Ja K-Kauppa johon
   paketin olisi voinut kätevästi jättää, kivenheiton päähän toimitusosoitteesta jos nämä alisuorittajat eivät osaa pakettia oikeaan osoitteeseen tuoda. Välttäkää tätä firmaa ihmiset!

   • Omat tuoreet kokemukset aivan samat, monta kertaa yritettiin epäonnistuneesti toimittaa vaikka olen ollut koko päivän paikalla ja sitten tulee viesti, että ota yhteyttä asiakaspalveluun. Puolen tunnin maksullisen jonotuksen jälkeen ei vastausta puhelimessa useana päivänä. Sähköpostiin vastattiin viikon kuluttua ja paketti oli jo lähtenyt takaisin lähettäjälle. Uskomatonta, miten voi olla, että asiakaspalvelun vastausviive on pidempi kuin mitä he säilyttävät lähetyksiä?


   • postnordin terminaali on vantaalla osumakuja 1-3


  • Lähetysseurannassa lukee, että "Toimitusyritys epäonnistui". Olin koko päivän kotona, enkä huomannut mitään toimitusyritystä. Myöskään en ole saanut mitään ilmoitusta, vaikka "ilmoitus toimitusyrityksestä jätetty toimitusosoitteeseen". Mistä tämän paketin voi edes hakea?

   • Sama juttu. Sovittu toimitus tänään 8-16 ja ollut kotona passissa aamusta. Nettisivulla lukee "08:34 Vantaa toimitusyritys epäonnistunut" ja muka jätetty ilmoituskin. Ei oo näkynyt. Ja tosiaan kuljettajalle annettu ovikoodikin. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tilannetta. Aion laittaa lähetysfirmalle viestiä, mikäli ei ala tapahtua.. ja kyllä muutenkin.


  • On se kumma, kun kaikenlaiset puolikuurot valittaa täällä eikä kuule edes summeria. Aloittajankin kannattaa harkita maksalaatikkoa, jos koiranruoan puuttuminen tekee bnoin äkeäksi. Toisaalta, sanovat että koiranruoka maisuu ihmisellekin ja on halpaaaaa. Jos tilaa jotain, pitää olla sovitusti paikalla eikä tulla tänne kitisemään nälkäänsä.

   • Postnord on epärehellinen valehteleva paskayritys. Pyytäkää tavarantoimittajia valitsemaan jokin muu kuljetusyritys niin säästytte monilta harmeilta.


  • Toimitus piti olla tänään 0900-1200. Ei näkynyt, rassassin pihassa autoa koko päivän. Enköhän mä lähde lahden terminaaliin perjantaina jos ei ala kuulumaan.

  • Dhl-Posti ketju on valovuoden edellä postnordia ja muita kuriireita jota seikkailee autojen kanssa eivät laita logistiikkaa ja seurantaa ja muita asioita kuntoon. Kerron aina kaupoille ja myyjille että käyttävät dhl:llää koska ostajat pitävät siitä paljon enemmän .

   Dhl:n paketti kun lähtee ulkomailta niin näen sen helposti ja myös postin seurannassa. Aina sama aika kun paketti tulee paikkakunnalle ja menee asiamiespostiin päivällä vaikka olisi kotiinkuljetus Näen senkin seurannasta kun on noudettavissa. R-kioski on auki klo 7:30-21:00 joten saan aina haettua aamulla 7:30 jälkeen töihin mentäessä ja muita asiakkaita ei koskaan = nopeaa ja helppoa tai illalla. ( en tarvitse soitella, lähetellä viestejä tai etsiä paketteja koskaan.) Ja kuljetuksen aikataulu on aina sama.

  • Piti olla kuljetus klo 16-21 välillä. Ei ole paljoa näkynyt! Millaisia kokemuksia muilla on viimeaikoina? Olen kökkinyt koko illan kotona, kun odottanut pakettia ja se ei tullut silloin kun oli sovittu.

  • Ainoa kunnolla toimiva PostNordin palvelu on Mypack. Ruotsista Suomeen saavuttuaan paketti siirtyy Matkahuollolle. Tämä toimittaa paketin Matkahuollon asiamiespisteeseen, joka on tapauksessani R-kioski. Seuranta toimii ja tulee tekstiviesti ja useimmiten sähköpostiviestikin, kun paketti on noudettavissa.

  • Tilasin Zalandolta housut kaksi viikkoa sitten. Viikko sitten tiistaina oli Zalandon mukaan lähtenyt postiin (mistä lie tulee, ei ainakaan Suomesta) ja eilen aamulla tuli sähköpostiviesti että tilaus on noudettavissa kahden viikon ajan. Samassa viestissä tosin mainittiin että kaksi viikkoa umpeutuu 5.6. ja lähetys on noudettava ennen sitä tai se palautuu lähettäjälle. Viisi päivää ilmeisesti vastaa nykyään kahta viikkoa. En ymmärrä. Enkä ole saanut lähetystunnusta tai mtn millä voisin lunastaa sen paketin, mutta on varmaan pakko tänään (kiitos lyhyen varoitusajan) käydä noutopisteessä katsomassa josko saisin sen ihan vain henkkareilla. En ole ikinä ennen kuullutkaan PostNordista eikä tämä minunkaan keissi mikään maailmaa mullistava ole. Herättää vain vähän kummastusta.

  • Moikka!
   En ole IKINÄ saanut näin huonoa palvelua enkä toimitusta ja en voi missään nimessä suositella kenellekään. Maksaisin toimitukseni mielummin vaikka tuplana kuin luovuttaisin enää postnordin käsiin. Olen joutunut olemaan Postnordiin yhteydessä useaan otteeseen, koska toimistus päivistä ja ajoista ei olla pidetty kiinni ja ilmeisesti tieto ei ole kovinhyvin heidän päässä liikkunut esim. siitä, että ensimmäisen yhteydenottoni yhteydessä siirsin toimitusosoitteen. Olen odottanut yli viikon kyseistä pakettia, että saapuisi terminaalista toimitusosoitteeseen ja yritin jopa käydä noutamaan pakettia paikanpäältä, mutta en olisi saanut kuljetettua kyseistä pakettia linja-autoilla ja kävellen. Kaiken kruunaa vielä se, että paketti on täysin hajotettu ja revennyt, mikä ei todellakaan ole hyväksyttävää.

  • Oma pakettini junnannut pari päivää Länsi ruotsissa Alvestassa,

  • Postnordin my pack tuotteet jotka noudetaan on eri asia kun DPD kuriiritoimitukset joiden alihankkijana Postnord toimii pohjoismaissa.

   DPD paketeissa ei ole 99% tapauksista ole "sovittua" toimituspäivää. Ellei sitten ole tilattu palvelu erikseen. Se myös lukee sitten paketissa "next day", "pre 12", "pre 14".

   Lähettäjä voi mainostaa nopeaa toimitusta, mutta jos en väärin muista niin euroopasta toimitusaika on 14 päivän sisään. DPD:n seuranta arvioi itse toimituspäivän, joka ei ihan aina pidä paikkaansa. Toimitus on helppo arvioida katsomalla seurantaa. Suomeen saapumisesta menee yleensä yksi päivä, pohjoisemmassa ehkä kaksi. Viikonloppu voi myös ajoittain sotkea ja tuoda yhden lisäpäivän. Oletuksena on että maanantaina jaetaan perjantaina tuleet paketit ja tiistaina jaetaan la-ma maahan saapuneet.

   En käsitä miksi ihmiset tilaavat paketteja sinne missä eivät ole.
   Esimerkki A tilaa kotiin ja tekee päivätyötä 8-16.
   Kummalista. Tilaako hän pizzaa kotiin silloin kun on töissä? Miksi et tilaisi vaikka töihin? Henkilölle joka varmasti on kotona?

   Esimerkki B Haluaisi että hänen pakettinsa jätettäisiin Postiin tai K-kauppaan.
   Kummallista että sinun paketin voisi viedä johon paikkaan johon et sitä ole tilannut. Minusta se vasta poliisiasia olisikin.
   Miksi kilpaileva yritys kuten Posti ottaisi vastaan pakettisi? Ehkä ottaisivat jos olisit tehnyt sopimuksen Postin kanssa ja maksaisit heille varastoinnista sekä pakettisi käsittelystä.

   Postnordin aspasta sen verran että se on kyllä täysin susi verrattuna kilpailioihin.

   Asiaa läheltäkin nähneenä niin kyllä 95-99% paketeista saadan jaettua asiakkaille heti ensimmäisellä yrityksellä.

  • Kaksi ensimmäistä toimitusyritystä epäonnistui ja nyt ovat ilmeisesti hukanneet paketin. On kyllä helvetin hieno firma.

  • Pakko itsekkin kirjoittaa palautetta tänne.
   Seurasin pakettini liikkeitä netistä jolle arvioitu toimituspäivä oli tiistai. Huomasin että pakettini oli Turussa jo perjantai iltana, josta päättelin että se voisi olla jaossa jo Maanantaina.
   Maanantai aamuna katsoin että pakettini oli saapunut kaupunkini terminaaliin, mutta sitten olikin jälki että se on Vantaalla. Hädissäni soitin Postnordin aspaa josta vastattiin heti.(todella outoa).

   Kysyin pakettini sijantia ja sieltä asiantunteva nainen sanoi sen olevan kaupungissani että seuranta näyttää väärin ja heillä on tieto järjestelmävirheestä. Ilmoitin olevani töissä iltapäivään ja mielelläni noutaisin paketin terminaalista. Hän lupasi soittaa terminaaliin ja pyytää heitä pitämään paketin siellä, lupasi myös palata minulle kun on saanut varmistuksen.

   N.tunnin kuluttua aspasta soitettiin ja kerrottiin että klo 13 jälkeen voit noutaa pakettisi. Kiittelin mukavaa naista hyvin hoidetusta palvelusta.

   Kävin noutamassa pakettini sitten iltapäivällä. Kotona huomasin että mailiini oli tullut postia Postnordilta jossa olisin voinut esittää toivomuksen jakopäivästä ja toiveen tuotaisiinko paketti aamu- vai iltapäivästä, samassa kysyttiin myös puhelinnumeroani ja ovikoodia.

   Todella mahtavaa palvelua. Tälläistä en oo muilta firmoilta huomannut.

   Ainoa mikä ihmetyttää on se miksi pakettini ei ollut lähtenyt jakoon jo aamulla? Ellei sitten kaupungissani yksityisten paketit ole iltapäivätoimituksia...

  • Oma kokemukseni on eiliseltä. Sain maanantaina tekstiviestin, johon vastaamalla voi valita toimituspäivän kolmesta eri vaihtoehdosta. Kaikki aiemmat kokemukseni PostNordista ovat olleet täydellisen negatiivisia. Nyt ajattelin, että haa, firma onkin harpannut kerralla isosti parempaan suuntaan. Vastasin tekstiviestiin ohjeen mukaisesti mutta en saanut mitään kuittausta, jonka toki oletin saavani. Olin silti toiveikas mutta laitoin asiasta PostNOrdin ASPAan viestiä ja kerroin kuinka odotan saavani jonkin kuittauksen ja vahvistuksen toimituspäivästä.

   Toiveikkuus oli kuitenkin turhaa kun sain "sopimaani" toimituspäivää edellisenä aamuna puhelun töihin, että ollaan tulossa 10min päästä tuomaan pakettia. Tällä kertaa oli onni matkassa ja meillä oli vielä sattumalta toinen henkilö kotona ja paketti vastaanotettiin. Silti mietityttää tämä touhu, senkin perusteella kun aiemmat kokemukset ovat täysiä fiaskoja, että ovat mukamas kehittäneet toimintaansa mutta sen toteutus on epäonnistunut kuitenkin.

   Todellakin ihmettelen ettei yritys saa toimintaansa kuntoon vuosien kuluessa. Normaali yritys saisi tällaiset ongelmat kitkettyä helpostikin puolessa vuodessa. Laitoin kolmannen sähköpostin asiakaspalveluun tästä tapauksesta ja haluan selityksen sille, miksi tämäkin tapaus taas epäonnistui.

  • Sama huijaus täälläkin. Muka koitetttu toimittaa. Ei etukäteen lähetetty viestiä että olisivat tuomassa. Ei edes postitse viestiä että olivat käyneet. Pitäisi paketti kuulemma hakea jostain metsän keskeltä työaikaan.

   Netissä vielä valitsin ulkomaiselta firmalta kotiinkuljetuksen & jos se ei onnistu pakettitoimituksen lähinpään K-markettiin. Eipä mennyt K-markettiin vaan terminaaliin. Ja sieltä sitä ei enää toimiteta minnekään. Hakematta jää ja se harmittaa...

  • Tänää kävin tsippailemassa toiselle puolle kaupunkia mihin postinumero näytti. Kaikki muut paketit sain noudettua, vähän vituttaa ku 1000€ keula ja homot ei osaa sitä toimittaa, ei viestiä ei mitään sit espanjalaiselta sivulta sai ongittua missä rekisteröity vimeks... vittu postnord, soitan ruotsii ja haukun niiden kyrvän pystyy soittakoo suomee ja haukkukoo suomen johtajan pystyy,,,

  • Itse olen tilannut tavaraa Saksasta (mm. Zooplus) ja Englannista eikä kertaakaan ole ollut mitään ongelmaa kyseisen logistiikkayrityksen kanssa...

   Asun Tampereella, joten onko mahdollista, että tämä on ns. paikallinen ongelma riippuen toimituskaupungista? Mielelläni kuulisin myös oman paikkakuntani edustajia asiasta...

  • 3 tuntia olen nyt puhelimessa odottanut, että postnordin asiakaspalvelusta vastataan. Tämä jää viimeiseksi kerraksi, kun käytän tätä paskalafkaa. Vittu mitä paskaa ja vittu että menee tunteisiin.

  • Täysin paska firma! Olivat koittaneet toimittaa pakettia ja jättäneet lapun jossa ilmoitus ja kuskin kirjoittama numerosarja joka oli täysin väärä eikä toiminut kun koitti kirjautua asiakaspalveluun, jotta voisi sopia uudelleen lähetyksestä. Soitin ja sovin että toimittavat paketin uudelleen ja soittavat ennen sitä. Nyt ei ole pakettia näkynyt eikä soittoa edes kuulunut!! Ja ebayssä lukee että paketti toimitettu! 7 päivän päästä paketti lähtee takaisin lähettäjälle eli on jo varmaan matkalla takaisin. Vitun postnord! FU

  • Joo tuli oltua tuossa firmassa joskus vuosi kaksi sitten töissä jakeluhommissa. Terminaalissa yli puolet työntekijöistä ulkomaalaisia eikä moni osaa suomea. Huomasimme tämän mm. Väärin lajiteltuina ja hukkuneina paketteina. Mitä voin sanoa ohjeistus kuskeille todella huonoa, jakeluautoissa ei ole puhelimia millä soittaa, joten kuskin täytyisi omalla luurilla soitella, joka omasta mielestäni ei kyllä ole millään lailla reilua. Muutaman kerran tuli tosiaan kokeiltua ja todettua ettei enää ikinä tämmöstä paskaa. Palkat myöhässä ja kaikki toiminnot ulkoistettu transvallille ja kuskien hankinnat hämärien henkilöstövuokrausfirmojen kautta jotka eivät maksa esim palkkoja ajoissa. Lupailtiin työvaatteita joita ei saanut edes puolen vuoden päästä. Onneksi tajusin lähteä veks tuosta paikasta

  • Äsken jonotin tunnin Postnordin asiakaspalveluun, jonka jälkeen tyyttää ja odottaa, mutta ei koskaan vastaa. Tänään yrittivät toimittaa päivällä ja jopa soittivat, mutta olinkin pyytänyt toimituksen illaksi. Tietääkö kukaan mikä firma toimittaa Helsingin alueella, niin vois kysellä sieltä pakettia.

  • VR:ltä saa helpommin veturin kun puhelimeen vastauksen POSTNORDIN asiakaspalvelusta !
   Lukemattomien soittoyritysten jälkeen "väsyn " puhlimella tavoitteluun , sähköpostissa pyysin vastaamaan SOITTAMALLA . Tekstin ymmärrys ei onnistunut , @postia tuli ja pahoittelut ruuhkista !
   Asian sain kuitenkin kerrottua @ seuraavassa postissani , johonka vastausta sain odotella melkein viikon , vaikka mainostivat vastaavansa muutamassa päivässä .

   Ongelma oli minulle tuotu VAURIOITUNUT LÄHETYS , olisin tietysti voinut kuskille sanoa että en ota näitä vastaan... mutta ne nyt oli jo maksettu kotiinkuljetuksella .

   Tästä reklamoin heti kuskille , ja esitin POSTNORDILLE kysymyksen useamman valokuvan kera :
   Jos he ( postnord ) on saanut lähetyksen vaurioituneena , miksei sitä ole reklamoitu lähettäjälle , ? tai , jos se on postnordin aiheuttama ( vahinko ) miksi pallo heitetään asiakkaalle ?

   POSTNORD ei ole vastannut mitään kysymyksiini . Mielestäni täysin alaarvoista toimintaa ,
   En suosittele kenellekkää kyseisen yrityksen palveluita .

  • Joo. Veikon koneelta tilattu kännykkä 24.11, toimitus postin pakettiautomaattiin. Veikon koneen tilaussivulla merkitty että keräily alotettu saman päivänä ja lopulta merkitty 30.11. valmiiksi (eli viisi päivää); sen jälkeen ei kuulunut mitään.

   Kun (ohjeiden mukaisen) viiden päivän jälkeen aloin Veikon koneelta kyselemään tilauksen perään niin Veikon koneen puhelinnumero ei vastaa (ei siis tuuttaa varattuakaan), joten laitoin palautetta sähköpostitse. Siihen tuli parin päivän päästä vastaus että seurantanumero olisi pitänyt tulla automaattisesti sähköpostissa kun on toimituksessa.
   No ei ollut tullut, eikä ollut edes missään roskapostikansiossa.

   Tuossa vaiheessa myös paljastui että toimittaja on juurikin Postnord. Veikon koneelta lupasivat olla yhteydessä Postnordiin päin. Kun pariin päivää ei mitään tuntunut tapahtuvan, laitoin itse kyselyn Påstnördille heidän sivuston kautta. Ei tähän päivään mennessä ole kuulunut mitään ja seurantanumeron mukaan lähetys on edelleen "matkalla" Ruotsin Veddestassa.

   Että tällaista "palvelua". Pitäisiköhän kokeilla Postnordin reklamaatio-linkkiä, tavoittasiko paremmin?

   • Hoo. 18.12. on tullut merkintä PostNordin seurantaan että paketti olisi tullut Turkuun. Katsotaan pääseekö perille asti pakettiautomaattiin.


  • Uskomatonta, että ketjun aloitus lähes 2.5 vuotta vanha ja postnordilla edelleenkin yhtä välinpitämätöntä toimintaa. Omat kokemukset Joulun 2017 alla huonot. Eivät soita etukäteen ja voivat ottaa paketin jakeluautoon monta päivää putkeen jakamatta sitä. Status vaihtelee, että paketti on delivery -tilassa ja ennen klo 16 on takaisin varastolla. Toimivat ilmeisesti vain klo 8-16 välillä. Kyllä logistiikkafirmoja on liian vähän Suomessa, kun tämä tässä ketjussakin palautetta saava meno voi jatkua monta vuotta.

  • Ainakin minä alan boikotoimaan tätä yritystä. Eivät toimita pakettia edes asiakkaille ja lisäksi törkeä asiakaspalvelu kaupan päälle.

  • En pysty ymmärtämään, miksei kuski voi soittaa ennen toimitusta. Ja miksei seurannan yhteydessä ole valittavissa "Saa toimittaa ilman kuittausta" -vaihtoehtoa. Säästyisi aikaa ja vaivaa kaikilta osapuolilta, jos lähetys ei ole erityisen arvokas.

  • Odottelen pakettia saksasta. Toimittaja dpd eli postnord suomessa. Katsoin lähetys-seurannasta kun ei alkanut pakettia kuulua ja olivat kaksi kertaa muka yrittäneet toimitusta siinä onnistumatta.
   Olen osoittanut paketin suomen suurimpiin kuuluvan linja-autoyhtiön isolle varikolle jossa työskentelen korjaajana. Korjaamo / varasto on auki 06-23. Ovet ovat auki ja väkeä koko ajan paikalla. Millään muulla kuljetusfirmalla ei ole ollut pienintäkään ongelmaa tavaroiden toimittamisen suhteen.
   Ainoa plussa oli asiakaspalvelu joka vastasi puheluun samantien. Siellä koitti asiakaspalvelija sitten keksiä miksei toimitus ole onnistunut.
   Sovittiin kolmas toimitusyritys huomiselle. Saa nähä miten käy.
   Aikaisemmin tilasin kotiosoitteeseeni maaseudulle lähetyksen. Paketin toimitus sujui postnordin toimesta seuraavasti:
   Mulla oli ulko-ovessa allekirjoitettu valtakirja jolla annoin luvan jättää paketin ovenpieleen. Lähetys-seurannasta näkyi että paketti oli toimitettu. Kotiin saavuttuani etsin pakettia ovenpielestä ja takapihan koira-aitauksen portilta. Pakettia ei näkynyt missään ja valtakirja oli edelleen ovessa. Oli talvi ja lunta oli satanut koko päivän joten jälkiä ei näkynyt.
   Aamulla töihinlähtiessä löysin paketin kun kompastuin siihen ollessani viemässä lintulaudalle ruokaa. Kuski oli viskannut sen autosta ihan pokkana lumihankeen ja lunta oli satanut paketin päälle. Onneksi ei ollut särkyvää tai kylmänarkaa :)

  • Tilasin ruotsalaisesta elektroniikkafirmasta Ljudia:lta 19.12.2017 ja piti tulla PostNordilla Matkahuoltoon, mutta vieläkään ei ole mitään kuulunut! Ljudia ei halua selvittä miksi ei ole tullut. Sama ylpeä asenne ruotsalaisissa firmoissa.
   Tietenkään PostNord ei edes vasta kyselyihin. En tilaa koskaan Ljudia:stakaan mitään jatkossa.

   Näin toimii PostNord. Esimerkki ruotsista. https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/236745

  • Postnordin jakelijan mukaan osoitteeni on väärä, vaikka se on ihan täsmälleen oikein. Ei pystynyt siis toimittamaan. Asiakaspalvelu vastasi heti kun soitin noin klo 21. Hän tarkisti osoitteen ja sanoin, että kyllä se tosiaan ihan täsmälleen on oikein ja esitin toiveeni paketin toimittamisajankohdasta, joka sopii tai saattaa olla sopimattakin. Harmittaa että suutuspäissään tuli kettuiltua syyttömälle aspalle. Yrittävät löytää osoitteen huomenna uudestaan. Toivottavasti jakelijana on joku sellainen joka osaa katsoa karttaa ja lukea sekä tuntee myös kellon.

  • Tiedusteluun hinnastosta vastattiin "jo" alle viikon kuluessa ja sittenkin vain pyydettiin lähettämään Y-tunnusta, jos asiakkuus kiinnostaa, vaikka yrityksen nimi ja oma nimeni yhteystietoineen olivat viestini mukana. Ei paljon kiinnosta asiakaspalvelu tuolla.
   Ei toimi Posti, mutta ei toimi kyllä tuo Postnordkaan. Taitaa tuo "posti"- teksti riittää pilaamaan kaiken....

  • Taas PostNord omavaltaisesti muutta paikka mistä paketti saa hake vastoin lähettäjän määräyksiä! Eivät suostu edes sirtämään sinne mihin on tilattu vaikka lähettäjä niin käske.
   PostNord on pahempi kuin virkamies! Synnytäänkö vittuilemaan vai kouluttaako PostNord niin hyvin.
   Komplett käyttää PostNord ja silloin paketit ei löydä perille.
   Hyvä tietää ennen kuin sieltä tilaa. https://www.komplett.fi/

  • Rahaahne PostNord!
   Maaliskuun alusta PostNord rokottaa kaikki Kiinasta tulevat lähetykset Ruotsiin 75 kruunun lisämaksulla (noin 8 €).

   Viime viikolla PostNord lähetti paketti väärään paikkaan, eikä suostunut millään siirtää oikeaan vaikka lähettäjä pyysi. PostNord väitti että on palautettava lähettäjälle, ja ne yrittää uudestaan saada se ainakin vähän lähemmäksi oikein! En kysynyt, mutta ilmeisesti olisi taas joutunut pari lähetysmaksuja maksamaan!

   Onneksi paikki mihin paketti meni oli myös Matkahuollon piste, niin Matkahuollossa olivat niin ystävällisiä ja sai se heti järjesteetty oikein.
   Kesti vaan toistakymmentä viestiä ja pari ylimääräistä päivää saada lähettäjä(ruotsalainen elektroniikkakauppa) tajuamaan mitä piti tehdä. Kun väittivät koko ajan vastaan, että PostNord sanoo niin ja näin!
   Piti oikein suuttua, ja sanoa että vitut välittää PostNordista ja tehkää niin kuin Matkahuolto haluaa. Taas yksi firma mikä meni mustalle listalle.

   Jos näyttää siltä että lähettävät MyPack tai DPD:illä niin se menee PostNordiin ja ongelma on varma!

  • mitähän helvettiä mulle ois imatralla muka paketti vaikka asun lapissa enkä ole tilannut mitään, tuli sähköpostia postnordilta...????

   Lähettäjä: Bleckmann Logistics
   Paino: 4.9
   Kollit: 1

  • Ihme hommaa.
   Paketti kulkee.Jyväskylä --> Helsinki --> Vantaa --> Vantaa asiakkaan noutopiste.
   PostNord toimitus --> matkahuolto.

   1.Päivä.Lähetyksen kuljetus on aloitettu.
   2.Päivä.Lähetys on matkalla.
   3.Päivä.lähetys on matkalla.
   4.Päivä.Lähetys on matkalla.
   5.Päivä.Lähetys on matkalla.
   6.Päivä.Lähetys on matkalla.
   7.Päivä.Lähetys on matkalla noutopisteeseen.
   8.Päivä.Lähetyksen toimitus on aloitettu.
   9.Päivä.Lähetys voi viivästyä.

   Mitä vit****a

  • Jatketaan.
   10.Päivä.Lähetys tullut noutopisteeseen Vantaalle.
   Lähetys on luovutettu vastaanottajalle.

  • Itselläni ei ole mitään moitittavaa Postnordista ainakaan tämän yhden kerran asioinnin perusteella. Aloin itse ottaa selvää Postnordista vasta, kun olin vastannut heiltä saamaani tekstiviestiin, jossa kyseltiin mikä kolmesta vaihtoehdosta olisi minulle sopivin ajankohta (vaihtoehtoina oli kolme peräkkäistä arkipäivää ja oli aikatauluna 8-16)

   Luettuani tätä keskustelua aloin pelätä pahinta ja väijyin ikkunan luona suurimman osan päivästä ihan vain varmuuden vuoksi, koska en halunnut riskeerata sitä, että joutuisin lähtemään hakemaan pakettiani Vantaalta (asun aika kaukana Vantaasta enkä omista autoa).

   Pakettini saapui perille täysin ehjänä n. 13.30 (eli ihan aikataulussa). Mitään moitittavaa ei omalta osaltani ole, kuljettajakin oli todella asiallinen ja mukava. Ajattelin vain tulla jakamaan oman kokemukseni tänne, jotta ihmiset eivät täysin pelästy Postnordia (sillä itseäni alkoi ainakin hieman ahdistamaan tämän keskustelun pohjalta :D)
   Ymmärrän, että niitä valitusviestejähän täällä on paljon enemmän kuin positiivisia kommentteja, mutta omakohtainen kokemukseni oli hyvä.

  • Tänä vuonna tullut ulkomailta 7 pakettia, joista yksi saapunut Postnordin avulla onnistuneesti perille. Muut eivät ole tulleet sovittuina päivinä. Perusteluna ollut ettei kuski ole päässyt ovesta sisään. Asun kerrostalossa jonka ala-ovi lukossa, mutta vierestä löytynyt kuitenkin summeri. Eivät taida kuljettajille kertoa tuollaisista teknisistä laitteista koulutuksessa. Paska lafka, en käyttäisi jos saisin itse valita.

  • Tilasin kitaran Saksasta DPD CLASSIC B2C - kuljetuksella 11.4.2018 (ke). 16.4. (ma) lähetys oli Turussa ja 18.4.(ke) Vantaalla ja tuotiin samana päivänä minulle kotiin. Aamulla tuli tekstiviesti ja sähköposti missä kerrottiin lähetyksen saapumisesta ja pystyi valitsemaan toimituspäivän jos ei halua sitä samana päivänä. (iltajakelu 16.30-21.00). Kuski soitti vielä 10 min ennen ja varmisti että olen kotona. Sähköpostiin eivät vastaa, mutta Facebookin kautta saa nopeasti vastauksen jos on kysyttävää. Tuosta s-postiin vastaamattomuudesta -1 tähti. Muuten erinomaista palvelua ja nopea toimitus. Oli pakko avautua kun Postnordia on mollattu niin paljon. Itse sain hyvää palvelua. Helsinki 18.

  • Voi nyt helvetti. Asun Porissa, miten mun pakettini on päätynyt KUOPIOON?

   2018-04-19 06:08 Kuopio Suomi Lähetys on saapunut jakeluterminaaliin
   2018-04-19 06:08 Kuopio Suomi Lähetys on lajiteltu väärin
   2018-04-19 01:30 Kuopio Suomi Lähetys on saapunut jakeluterminaaliin
   2018-04-18 09:30 Turku Suomi Lähetys on matkalla
   2018-04-12 16:39 DPD CUSTOMER EDI-tiedot (electronic shipping instruction) on vastaanotettu

  • Ei toimi ei. Käyneet muka tänään ovellani toimittamassa pakettia eikä vastaanottajaa ole muka tavoitettu ja tästä jätetty lappu vastaanottajalle. Koko päivän olen ollut kotonani tai pihalla eikä kukaan ole käynyt saati lappua jättänyt. Asiakaspalvelu sentään vastasi heti ja loppuviikosta haen pakettini terminaalista. Viimeisen kerran tilaan firmasta, jossa Postnord jakelijana. Ala-arvoista touhua ja asiakkaan kusetusta.

  • Kuulostaa juurikin siltä, ettei työssäkäyvän kannata tilata kotiinkuljetuksella mitään. Postin kanssa sentään on mahdollista noutaa paketti noutopisteestä myöhemmin.

   Kannattaa laittaa paketin toimitusosoitteeksi vaikka mummolan, jos se on lähellä ja ovat aina kotona. Muutoin voi olla hankalaa. Kaikilla tosin ei ole kauheasti näitä eläkeläisiä, joille paketin voisi ohjata. Kaikki kenellä on tarkka aikataulu, ei nämä palvelut käy ollenkaan. Paketit kun tulevat isoine kuljetuksina, eikä sieltä yksitellen pystytä lupaamaan tiettyä aikataulua.

   • ehkä vois vaikka koittaa laittaa se tilaus sinne työpaikan osoitteeseen . tai noutaa terminaalista näin teen itse ja toimii.


  • PostNordin piti toimittaa eilen illalla paketti meille. Aikaikkuna oli klo 16-21. Olin kotona koko tuon ajan, mutta eipä kuulunut mitään. Tänä aamuna asiakaspalvelusta tarkistettiin asia ja pahoiteltiin kovasti sitä, että kuljettaja olikin ollut väärässä paikassa. Toki voisin noutaa lähetykseni terminaalista jostain huitsin hemmetistä. No, en nouda, joten lupasivat toimittaa sen heti huomenna aamulla.

   Postilaatikosta löysin tänä aamuna lapun, jossa kuljettaja ystävällisesti kertoi, että ollut onnistunut toimittamaan lähetystä. Netti kertoo, että syynä on "puuttuva ovikoodi/alaovi lukittuna". Kyseessä on tosin omakotitalo, joten tuokin on ihan bullshitiä. Postilaatikko on meidän talon edessä, joten kuski on käynyt siinä asti, mutta ei ole vaivautunut tulemaan ovelle. Tämän lisäksi siis nainen aspasta valehteli, että kuski oli mennyt vahingossa väärään paikkaan. Helvetti mitä "asiakaspalvelua"!

   • Samanlainen kokemus mullakin ettei toimitusta todellisuudessa yritetä, mutta seurantaan kirjataan yrityksiä. Lappuja ei kuitenkaan ole jätetty.

    Tämä on käsittämätöntä.


  • Bauhausista tilaamani paneelit ovat seurantasivun mukaan lähteneet 13.4. klo 18.36. Ovat edelleen matkalla. Eivät ole siis päässeet vielä Pirkkalaan, joka lienee osoitettani lähin terminaali. Jännityksellä odotan tulevaa.

   • Heh, heh, Nyt tuli asiakastyytyväisyyskysely. PosNordin ensimmäinen yhteydenotto.


  • En tiedä mistä on kysymys ja mitä ko.firma oikeasti tekee työkseen, mutta eivät vastaa sähköposteihin (luvataan vastata 24h kuluessa), vaikka kysymyksestäni on kolme päivää. Jätin soittopyynnönkin kahteen kertaan ja eivät ole soittaneet takaisin. Onko PostNord loppujen lopuks jokin peitefirmaoperaatio logistiikkapalvelujen nimellä, vai pitääkö se asiakkaita jotenkin pilkkanaan...? Mene ja tiedä. Pakettikin luvattiin tuoda klo.14.00 mennessä, mutta toivatkin sen vasta 20.30. Ilmeisesti meitin täytyy opetella kello uusiksi...
   P.S en suosittele 1/5

  • Itse tilasin paketin Briteistä, paketti lähti nopeasti matkaan, PostNordilta tuli nopeasti txt viesti lähetysaoista ja lisäkysely vielä ovikoodista. "Mahtavaa asiakaspalvelua" ajattelin, " kerrankin jotain on mietitty valmiiksi".

   ...toimitus aika tuli ja meni.

   "Kuskilla ei ole ollut osoitetta" vastasi asiakaspalvelu kolmen tunnin odottelun jälkeen (osoite oli kyllä tasan tarkkaan oikein); pahoiteltiin ja ystävällisessä sävyssä sovittiin lähetys kahdenpäivän päähän.

   ...uusi toimitus aika oli ja meni.

   Soitin taas asiakaspalveluun, jossa pahoiteltiin, kunnes sanoin että" onhan se nyt kumma kun ei pakettia saada paikalle eikä kuskit ole lukutaitoisia?!". Tämän jälkeen ehdotettiin että lähden itsehakemaan pakettia Vantaalta. Todettuani että tavaran toimitus taitaa olla se teidän leipälaji, ja muutaman kirosanan sävyttämänä luvattiin ottaa yhteyttä mahdollisimman pian.
   En kuulema ole heidän asiakas, vaan heidän asiakkaansa asiakas. ..mahtava.

   Nyt on kaksi tuntia mennyt eikä mitään ole kuulunut; taitaa olla omat aikayksiköt käytössä.

   Kerkesin laittamaan heidän asiakkaalleen viestiä, ja he ottivat tilanteen vakavasti (vastavisivat myös vartissa). He käyttävät paikallista toimijaa, joka ilmeisesti on käyttänyt aliurkoitsijana PostNordicia.

   Tämä verkkokauppa pyysi omaa toimittajaansa selvittämään paketin tilannetta, ja lisäksi kielsi käyttämästä PostNordicia enää omien kuljetuksiensa ketjussa. Tämä on se keino millä saadaan asiattoman huonot yritykset pois markkinoilta.

   Ei enää ikinä tältä PostNordicilta mitään

  • Ei ole näköjään Post Nordin toiminta 3 vuodessa ainakaan nopeutunut, jakelusta en vielä tiedä, kun ei tuotetta ole mihinkään vielä jaettu vaikka se jo toukokuun alussa lähetettiin.

   Otan osaan Zalandon puolesta. Eihän kukaan tilaa mitään enää, kun Z vaihtoi nopeat kuljetukset tällaiseen postifirmaan. Toimitusaika 2-5 päivää on nyt jo 15 päivää, ja siellä se jossain jakelukeskuksessa pyörii. Minä en soittele perään jakelijalle enkä jonota maksullisessa tuntikausia. Jos tuotetta ei minulle lähimarkettiin toimiteta, Zalando palauttakoot rahat. Odottelen 5 viikkoa ja sitten otan yhteyttä Zalandoon. Post Nordiin en tule olemaan yhteydessä näiden muiden kokemusten perusteella, joita tästä ketjusta luin. 3 viikkoa jo mennyt...odottelen.

  • Luin tätä ketjua ihmeissäni. Itsekin odottelen pakettia, jota ei toimiteta, ja siksi tuli googlattua.
   Voisiko oikeasti olla niin, että firma on huomannut, että tienaavat paremmin tuolla puhelinpalvelulla ja kadonneilla pakateilla kuin sillä pakettien toimittamisella. Joku kertoi täällä, että kuski kävi ovella jättämässä lapun soittamatta ovikelloa. Ei kai kukaan noin tyhmä ole, onkohan niitä ohjeistettu tekemään noin. Jotan hämärää tässä on. Näitä tarinoita lukiessa herää epäilykset. Ja on niin asiallisia tarinoita, etten niitä epäile.

  • Kukaan sieltä ei oikeasti ovikelloa käy soittamassa, eikä varsinkaan vaivaudu soittamaan asiakkaan numeroon. Aivan käsittämätöntä, että nykyaikana tällaista toimintaa voidaan sallia! Ellei asiakas ole pirun aktiivinen itse, niin ei koskaan tule pakettia saamaan.

  • Mullekin lähetettiin paketti DPD:n kautta ja Postnord oli kaiketi yrittänyt toimittaa pakettia tänään. Kuski oli jättänyt lapun postilaatikkooni jossa on numerosarja ja paketin seurantakoodi joiden avulla olisi pitänyt voida sopia netin kautta uusi toimitusaika. Eipä vaan toimi nuo koodit!
   Yritin soittaa asiakaspalveluun niin paskat siellä kukaan vastaa puhelimeenkaan.
   Lähetin sähköpostitse tiedustelun asiasta eilen, eipä ole vielä vastattu.

   En ole kyllä huonompaan asiakaspalveluun ja toimintaan törmännyt vielä tähän mennessä. Voisin kuvitella että tällaista on ollut "asiakaspalvelu" neuvostoliitossa tai ddr:ssä perkele.

   Jos olisin tiennyt miten onnetonta toimintaa tällä firmalla on niin olisin kieltänyt lähettämästä DPD/Postnordin kautta.

   • Lähdin töistä aikaisemmin, että olen kotona kun paketti tulee. Ei tullut. Ei otettu yhteyttä koskaan. Lähetin sähköposteja, joihin ei vastattu.

    Kovan hakemisen jälkeen löysin nettisivuilta syyn miksi ei ole toimitettu - ei ollut ovikoodia. Meillä ei ole ovikoodia vaan summeri.

    Soitin, jolloin sanottiin ettei voi hakea terminaalista jos ei ole sovittu aikaa. Jätin soittopyynnön ajasta. Ei sitä koskaan tullut.

    Menin terminaaliin, jossa sanoittiin että paketti on palautettu.

    Älkää hyvät ihmiset koskaan käyttäkö kyseistä firmaa!


  • minulla tismalleen sama ongelma, kuin edellisillä. Kallis paketti Britanniasta. Koodit ei toimi, aspa ei vastaa 3 tuntia jonotettu jne. Eikö tästä voi jo rikosilmoituksen tehdä.

  • Sama juttu. Tilasin paketin Saksasta. Kaksi viikkoa saapumisilmoituksesta kului. Ei yhteydenottoa, ei toimitusta, ei vastausta kolmeen meiliin, yhteen Facebook viestiin ja kahteen soittoyritykseen, josta jälkimmäisessä tunnin odotus. Nyt seurantasivulla näkyy että lähetys palautetaan lähettäjälle! Mitä ihmettä? Täysi huijarifirma. Kiertäkää kaukaa ja lähettäkää tieto myyjälle, niin minä tein.

  • No mut hei, ne osallistuu extreme runiin ja piilottelee pääsiäismunia aspaan, ainakin facebookin mukaan. Mitäpä asiakkaista, kunhan henkilökunnalla on kivaa... Ehkä se asiakaspalvelu etsii niitä pääsiäismunia vieläkin, eikä jouda vastaamaan...

  • 27.7.2018 Tilasin ruotsista pikkupaketti.Postnord toimittaa.
   Seurannan mukaan 3.8. Kuopiossa.
   6.8. Toimitetaan.
   8.8. laitoin kyselyn missä paketti.
   15.8. Vastaus: Pyydetään lähettämään paketin tuntomerkkejä ja sisältö paketin löytymiseksi.
   En ole vielä pystynyt toimittamaan paketin tuntomerkkejä kun en ole kyseistä pakettia vielä nähnyt.Nimi ja osoite paketin päällä voisi olla yksi hyvä tuntomerkki.Sisältö tuskin kuuluu heidän tietoon koska se on huippusalainen.Paketti nimittäin sisältää ihkauuden digitaalilämpömittarin!
   Mitenköhän tämä Postnord voi yleensä toimia niin monessa maassa?

  • Otetaan vielä yksi Postnord-tapaus tähän, menee tosiaan koomiseksi tuo. Kyseessä on 500kg tilaus rakennustarvikkeita. Onkohan ehjänäkään enää lähetys, veikkaan ettei ole.

   Postnord lähetysten seuranta
   Pvm/kellonaika Paikka Tapahtuma
   20.8.2018 00:59 Kuopio, Suomi Lähetys on saapunut jakeluterminaaliin
   17.8.2018 07:32 Vantaa, Suomi Lähetys on matkalla
   16.8.2018 21:00 XXXXXXXXXX EDI-tiedot (electronic shipping instruction) on vastaanotettu

  • Sama juttu täälläkin. Kamat on olleet paikkakunnalla jo useamman työpäivän, mutta ketään ei näemmä kiinnosta jakaa niitä. Seuranta elää ihan omaa elämäänsä, missä on melkoista stooria epäonnistuneista jakeluyrityksistä (minkä tiedän olevan keksittyä juttua koska huushollissa on joku paikalla käytännössä aina) ja uusista sovituista toimituspäivistä, joista luonnollisesti ei ole voitu sopia mitään, kun tyypeistä tai lähetyksestä ei oo kuulunut mitään. Uskoakseni täyttää rikollisen toiminnan tunnusmerkit, että rahat on kyllä kelvanneet mutta kamoja ei näy.

  • Ihan kannikasta koko toiminta. Mulla on epäonnistunut aiemmin yksi nettiostos Englannista kun lähetys ei koskaan tällä firmalla saapunut perille. Laitoin myyjäliikkeelle viestiä kuukauden päästä tilauksesta ja kyselin toimitusta. Kertoivat että lähetystä oli yritetty jakaa (kenelle, ei ainakaan minulle?) useita kertoja ja se palautui takaisin Englantiin. Onneksi myyjäliike palautti rahat.
   Nyt sain tekstiviestin että ulkomailta tilaamani lähetys jaetaan klo 9-16 ja jos haluan vaihtaa jakeluajankohtaa, tee se oheisesta linkistä. No, työssä olevana vaihdoin jakeluajankohdan illaksi , siirtelin menojani ja odottelin... ..ei kuulunut, ei näkynyt.
   Alkuperämaasta lähetys on lähtenyt DPD:llä eteenpäin, joten tein netissä seurantahaun lähetystunnuksella - mitä? Lähetystä oli yritetty jakaa varttitunti sitten, eikä ollut onnistunut?? Kenelle ne taas sitä yrittivät jakaa?
   On tämä puulaaki ***tana.
   Pitää lähteä huomenna pesäpallomailan kans tätä etsimään,...

  • Postinsa myös odottanut pakettia, seurannan mukaan se on jo minulle jaettu mutta eipä ole perkele näkynyt

  • Pistetään nyt omakin kokemus tänne.. Eli komeasti 4kpl vanteita tuli Puolasta asti muutamassa päivässä Vantaalle asti. Sitten viesti johon täytyy ilmoittaa haluttu toimitusajankohta. Tietysti perus klo 8-16 tarkkuudella. Paketti tuli kuin tulikin n klo 11, mutta kas kummaa 2 vannetta uupuu. Soittelua asiakaspalvelijalle joka ei näe muuta kuin että paketti toimitettu. Soitto toimittajalle joka lupasi selvittää asiaa, mutta ennen kun kerkesi takaisin soittamaan tuli postnordilta viesti että vanteet päätyneet lähikylän postiin :o maksoin tietääkseni kotiin kuljetuksesta. Mutta luultavasti pääsee helpommalla kun vaan itse noudan ettei vaan lähde väärään suuntaan.

  • Tilasin kitaran ruotsista. Post nordin seurannan mukaan paketti Tampereella, ja tilaus lajiteltu väärin ja voi myöhästyä. Mutta sitä ei vaan kuulu. Nyt eivät enää tiedä missä se on. Epäilevät, että matkalla takaisin Ruotsiin, kun heillä ei sitä ole....eivätkä vastaa mistään kuluista. Voi juma mitä toimintaa. Älkää käyttäkö kyseistä firmaa. Täys fiasko.

  • Tilaan aika paljon tavaraa ulkomailta, nyt on mennyt 2 vuotta niin, että olen pystynyt vältelemään Postnordia ja paketit on saatu toimitettua minulle ongelmitta. Mutta nyt harmikseni tuleva paketti on joutunut kyseisen yrityksen toimitettavaksi. Olin jo ennakkoon heihin yhteydessä, koska olisin halunnut käyttää heidän "droppaus pisteitä" mistä olisin itse noutanut paketin sitten kun minulle sopii. Mutta kuinka ollakkaan sain vastaukseksen "ei käy, järjestelmämme ei taivu tälläiseen vaihtoehtoon" ja sitten ontuvat selitykset päälle:)))))))))))))))))))))) Miten näin kivikautinen toiminta on yleensä enää edes mahdollista, eikö yritys pysty kehittymään muihin toimioihin nähden millään tasolla.
   Palaan asiaa kun keissi on ohi.

   ps. aikaisemmin ovat "yrittäneet" toimittaa minulle 12 pakettia onnistumatta siinnä. Muutaman kerran olen nähnyt kun heidän auto on pyörähtänyt pihalla ja jatkanut matkaa samoin tein. HUOM! Ei yhtään onnistunutta toimitusta ja aina saanut kuulla selityksen mikä on ollut täyttä puppua:)))))))))))))))))))

  • Se näissä verkkokauppojen toimituksien ongelmissa pitää muistaa, kuten tuossa ylempänä jo joku oli vastauksen saanutkin, ette ole Postnordin tai Postin tai Dhl:n tai minkään muunkaan asiakas. Alkostoret yms Euroopan viinakaupat ovat asia erikseen, sieltä tilaatte juomille kyydin itse. Kyydin maksaja eli useimmiten lähettäjä, keskustelee Postnordin tai mikä kuriirifirma onkaan kyseessä, kanssa mahdollisista korvauksista jne. Omalla kohdalla vaihdoin pari viestiä PN:n kanssa, ja koska se ei johtanut mihinkään, otin yhteyttä verkkokauppaan josta ostokseni olen tehnyt. Homma on vaiheessa, katsotaan miten etenee.

  • Välttelen ja jätän tilaamatta kaikilta firmoilta joka käyttää PostNord! Ilmoitan niille myös että niin kauan kuin muuta vaihtoehtoa ei ole niin saavat pitää tavaransa!

   Autodoc käyttää salaa PostNord vaikka ei siitä mitään ilmoittaa, mutta en sieltä tilaa mitään sen takia.

   PostNord ei vasta viesteihin eikä suostu toimittamaan paketteja.

  • 19.9.2019 paketti ovella Saksasta ja yksi tuote hävinnyt vaikka lähetyslista kertoo että toimitettu ja tilausta tehdessä myös tuote listattu. Pakkaus rikki joka teipattu Postnordin teipillä ja heidän asiakaspalvelu väittää jos pakkaus rikki niin siitä on huomautus asiakirjassa ja tässä tapauksessa ei näin ole!
   Eli kaikilla on saatavilla Postnordin teippiä jolla revitty/rikkoutunut pakkauslaatikko voidaan teipata missä tahansa kuljetuksen vaiheessa...ilmeisesti?? Hyvin erikoista toimintaa eli älkää missä nimessä kuitatko lähetystä ennenkuin olette käyneet läpi lähetyslistan ja todennut että kaikki tuotteet ovat toimitettu ja ehjänä,kyllä kuskilla on aikaa seurata toimitusta vaikka tunnin kestää.

  • 2019 ja edelleen käsittämättömän huonoa palvelua.

   Eivät vastaa viesteihin 24H sisällä vaikka nettisivuilla niin lukee.
   Tilasin briteistä paketin ja koska olivat briteissä laittaneet samalla viitteellä 2 pakettia niin nyt en saa noudettua kumpaakaan. Jättivät vielä vianselvityksen minulle, mistä minä voin tietää tilaajana monessako erässä ovat tilaukseni lähettäneet.
   Kotiin toimitus ei tietenkään onnistunut jostain syystä, ei ole sähköportteja tai ovikoodeja, tuskin edes yrittivät.

  • Aivan täysin paska pulju. DPD-paketin toimituksen piti tulla kotiin (lähettäjän mukaan), mutta PostNord viisaudessaan toimitti sen pakettiautomaattiin. Koska lähettäjä ei pistänyt mukaan tietoa puhelinumerostani tai sähköpostiosoitteestani (paitsi, että spostiosoite välitetiin), tulee tieto pakettiautomaattikoodista postitse ja Suomen Postin tuntien tuohon menee ainakin viikko. Tavaran kuljetus maksoi aika paljon ja paketin tulo Saksasta kestää vähintään kolme viikkoa, josta viikko koodin odottelua ja paketti on aivan vieressä lokerikossa. Itse en tuota koodia NordPostilta saa. Paketin lähettäjä voi DPD:n kautta sen PostNordille kertoa, mutta ilmeisesti DPD:llä ja PostNordilla eivät yhteydet pelaa, koska PostNord ei muka tietoa saa. Aivan aivovamma putiikki, ruotsalaista paskaa.

   • Clas Ohlsonilta tilattu pulttikone ollut matkalla jo 3 viikkoa. Täytyy yrittää purkaa kaupat Clas Ohlsonin kanssa jos saisi rahat takaisin.


  • PostNordin suorituskyky ja työntekijöiden asenne, sekä osaaminen eivät vakuuta.
   Voisin vilpittömästi todeta, etten käyttäisi ko. yrityksen palveluita, mikäli se olisi mahdollista tilauksen toimittajien kanssa sopia.
   Toimituksen vahvistus kotiosoitteeseen ei tuottanut tavoiteltua tulosta, vaan paketin toimitus oli pysäytetty ja ainoa vaihtoehto oli noutopisteeseen toimitus lisäajalla. Alkuperäisesti toimitus oli pyydetty kotiosoitteeseen.
   Tiedustelut asennevammaiselta naishenkilöltä kahteen otteeseen ei tuottanut selkeää vastausta.
   Mikäli vain tavaroita tilatessanne voitte välttää PostNordin palveluita ja siten saada toimitukset määrätietoisesti ja ajallaan ilman lisäviiveitä, niin kannustan toimimaan sen mukaisesti.
   Eiköhän palvelu parane, kun toimitukset harvenevat ja lopputulemana moisen kyseenalaisen toimijan katoaminen markkinoilta.

   • Minulle PostNord toimitti selvästi vahingoittuneen paketin ja tuoja häipyi ennen kuin ehdin reagoimaan. Viitoin autoa pysähtymään mutta ei pysähtynyt. Soitin asiakaspalveluun ja pyysin että paketti haettaisiin pois, se ei käynyt päinsä. Kysyin asiakpalvelijan sukunimeä ja esimiehen nimeä kumpaakaan ei suostunut sanomaan. Tätä on PostNordin vastuullisuus.


  • Auton varaosatilauksen saapumisesta ilmoitus perjantaina, että lähetys toimitetaan antamaani osoitteeseen maanantaina klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Sitten seurannan kautta ilmoitus lähetyksen pysäyttämisestä, vaikka lupa oli annettu jättää paketti antamaani osoitteeseen ilman kuittausta.
   Soitto PostNordin asiakaspalveluun tuotti tyhjiä lupauksia toimituksen toteutumisesta maanantaina klo. 17:00 - 21:00 välisen aikana, mikä ei kuitenkaan toteutunut, vaikka Vaasassa heidän yhteistyökumppaninsa (Piccolo) työntekijä erikseen vielä vahvisti iltatoimituksen.
   Tämä ei ollut ensimmäinen sekoilu ja oikein hirvittää tilata tavaroita, kun ei tilauksen yhteydessä voi blokata PostNordia ja Piccoloa toimitusketjusta.

  • Piccolon toiminnasta kuultua sellainen, että siellä varastossa olevista sähkötekniikan laitteista on varastettu arvometalleja.
   Tilanhan pitäisi olla vartioitu, joten onkohan sisäpiirin järjestämä keikka.
   Kannattaa harkita millaisen riskin ottaa antaessaan luvan jättää toimitus osoitteeseen ilman kuittausta.

  • Surkea firma, vaikka maksan tilauksesta kotiinkuljetuksen (joka näkyy toimittajan ja DPD:n sivulla), niin PostNord ilmoittaa tyynesti, etteivät toimita kotiin Suomessa jonkun omituisen paikallisen käytännön takia. Täytyy ilmoittaa toimittajalle, että vaihtavat kuriirifirmaa, joka ei toimita sovitusti ja jonka asiakaspalvelu on surkeaa

  • Hyvä kokemus!
   Tilasin Blue Tomatosta laskettelutakin 8.12., eilen 17.12. Pyydettiin valitsemaan päivä kotiintoimitukselle, ja valitsin tämän päivän eli 18.12. (Ja aikaväli 8-16). Ovikello soi ja paketti tuli n. Klo 14! Eli joskus ilmeisesti toimii niinkuin pitäisi! Ainut miinus osittain kastuneesta paketista, mutta takki onneksi muovin suojassa.

  • Hermes UK -PostNord yhteistyö ei pelaa. Paketteja tulee työhön liittyen kuukausitasolla useita.

   Paketit päätyvät aina asiamiespostin hyllyille heidän riesakseen viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Niin pitkäksi kunnes paperinen lappu kerkiää postin kautta kotiin. Onpa sattunut, että oli päivästä kiinni ettei lähtenyt paketti takaisin (14vrk). Silloin kaupan henkilökunta joutui kaivamaan minulle paketin hyllystään. Mitään lappua ei ikinä tullut.

   Netin kautta seuraaminen päättyy Hermes UK sivulla olevaan "Received at Parcelshop" merkintään ja silloin se on siis perillä lähimmässä noutopisteessäsi.

   Mutta mitään mahdollisuutta ei ole netin kautta saada niitä tietoja, mitä tarvittaisiin paketin noutamiseen. Ne ovat siinä kotiin joskus mahdollisesti saapuvassa paperilapussa. Muut seurantamahdollisuudet ovat sillä hetkellä katki lopullisesti.

   Post Nordilta asiaa tivattaessa väittävät, että lähettäjä ei ole antanut puhelinnumeroani (kännykkä appi ei toimi) Mutta miten se numero sitten on Post Nord osoitelapussa paketin kyljessä, kun sen vihdoin käsiini saan? Aina.

   Huomautan että tämä ongelma koskee nimenomaan Hermes UK - Post Nord paketteja. Se kännykkäappi kyllä toimii Saksasta lähtevissä paketeissa. Mutta ei näissä UK tapauksissa.

  • Hello.i am living in espoo and I am getting several E.mails from postnord saying that I have some parcel in postnord agency and I have to pay some amount to clear it.but no one sended me nothing parcell for sure.so what is this??

   • its a scam, do not pay anything!


  • Omien kokemusten mukaan mikään muu ei ole yhtä varma kuin Esim saksan verkkokaupoista ja ebay.de tai yksityisiltä. Kuin DHL / Saksan postin kuljetus ja

   Suomessa suomen posti kuljettaa helsingistä paikkakunnan noutopisteeseen suoraan tai jos DHL premium niin kotiin suoraan ja useimmiten vielä soittavat jos on puhelinnumero.

   Postikeskuksen kautta päivyttyy seuranta, heillä on vakioajat jolloin paketit siirtyvät eteenpäin paikkakunnille. Siinä on samanlainen jatkuvuus ja varmuus.

   Laittakaa vaan palautetta firmoille että käyttävät DHL eu pakettia. Jos vielä joku ei käytä.

   • Minulle tuli sähkö-p ilmoitus,että 1€pitää maksaa jokin paketti arpajaisvoitto kuulemma tulossa,onko tömä jotain huijausta. En ole osallistunut mihinkään arvontaan,1200€arvoinen kännykkä,kalasteleeko ne tietoja. Onko toiset saaneet,mitä huijareita takana.En tohtinut maksaa olisi pitänyt netin kautta maksaa,muutoin lähettävät takaisin,jos en maksa 1€lähetyskuluja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minulle tuli sähkö-p ilmoitus,että 1€pitää maksaa jokin paketti arpajaisvoitto kuulemma tulossa,onko tömä jotain huijausta. En ole osallistunut mihinkään arvontaan,1200€arvoinen kännykkä,kalasteleeko ne tietoja. Onko toiset saaneet,mitä huijareita takana.En tohtinut maksaa olisi pitänyt netin kautta maksaa,muutoin lähettävät takaisin,jos en maksa 1€lähetyskuluja.

    ne on huijausta,

    kun laitat hiiren siihen sähköpostin päälle SILLÄTAVALLA sopivastai , kohta aktivoituu ja näet oikean sähköpostipsoitteen, mikä on joku erikoinen, vaikka nimi olisi Prisma tarjoustalo tms.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ne on huijausta,

    kun laitat hiiren siihen sähköpostin päälle SILLÄTAVALLA sopivastai , kohta aktivoituu ja näet oikean sähköpostipsoitteen, mikä on joku erikoinen, vaikka nimi olisi Prisma tarjoustalo tms.

    1 e saavat vain luottokorttisi ja voivat sitten veloittaa sen kortin koko voimassaoloaikana pikku laskuja, jotta et huomaa .
    kannatta kortti uusui , maksaa vain 5-6 e jos on sinne ilmoittanut numerot, sen saa soittamallakin ja kuolettaa, tulee automaattisesti uusi.

    siis voivat veloittaa koko kortin voimassaoloajan pieniä summmia kuka niitä jaksaa tarkastaa ja kuinka sitten vaadit rahojasi,
    eli uusi kortti.


  • Postnord sekoilee. Ensinnä seurantatieto ei päivity moneen vuorokauteen ja lähetystä oli yritetty toimittaa jo edellisenä päivänä. Siitäkin tieto näkyi vasta vuorokauden päästä, eikä mitään lappua oltu jätetty. Sitä ennen asiakaspalvelu ei tiedä mitään missä paketti on ja se menee selvitykseen. Seuraavaksi sain soiton kuitenkin asiakaspalvelusta, josta niin kovin hennolla äänellä asia ilmoitettiin, etten kehdannut olla vihainen vaikka kyllä suututti. Eikä edes pahoitellut. Mitään saapumisilmoitusta tekstiviestitse tai sähköpostiin ei tullut ja jos en olisi ollut aktiivinen heidän suuntaan, olisi paketti maannut heillä viikkotolkulla ja olisi kenties palautunut Saksaan.

   Eli pelkästään heidän sekoiluista paketin toimitus hidastui usealla vuorokaudella. Kommunikaatiossa asiakasta kohden saisi olla aktiivisempi. Postin pakettipalvelu sentään on lähestulkoon aina toiminut hyvin.

   • Tähän vielä tarina jatkuu. Kolme päivää odotettu pakettia eikä Postnord lupauksista huolimatta sitä toimittanut.

    Lähetys olisi ollut tärkeä. En voi muuta sanoa kuin että huonommin ei voisi suoriutua. Suomen Postin toiminta on tähän Postnordiin verrattuna ensiluokkaista.

    Ihmiset ottaa tällaisten asioiden takia lomaa töistä ja postnord ei sittenkään pidä lupauksista kiinni. Onkohan ihme jos suututtaa. Kai toimitukset on laskettu mitä ehtii toimittaa. Halleluja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tähän vielä tarina jatkuu. Kolme päivää odotettu pakettia eikä Postnord lupauksista huolimatta sitä toimittanut.

    Lähetys olisi ollut tärkeä. En voi muuta sanoa kuin että huonommin ei voisi suoriutua. Suomen Postin toiminta on tähän Postnordiin verrattuna ensiluokkaista.

    Ihmiset ottaa tällaisten asioiden takia lomaa töistä ja postnord ei sittenkään pidä lupauksista kiinni. Onkohan ihme jos suututtaa. Kai toimitukset on laskettu mitä ehtii toimittaa. Halleluja.

    Postnord ei toimittanut 4. päivänä vaikka lupasivat. Tällaista on toiminta Savossa. Välttäkää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Postnord ei toimittanut 4. päivänä vaikka lupasivat. Tällaista on toiminta Savossa. Välttäkää.

    Ja tuli 4. päivän iltana. Palautteeseen vastauksena oli että syy on minun, koska toivoin aamupäiväksi vaikka paikalla olisi joku kuitenkin. Eipä heillä ainakaan tavoitteena ole asiakastyytyväisyys kun vastaus oli ettei heillä ole mitään vikaa. Pelkkä toive voi estää paketin toimituksen vaikka lupasivat toimittaa välillä klo 8-16.

    Pitäs varmaan nauraa. Heille palautteen anto on sitä että etsitään syyllinen ja tietysti se on asiakas ja sanotaan se hänelle kiertoilmauksella. Never again. Malliesimerkki miten saadaan asiakas vihaiseksi uudelleen.


  • Vieläkö koirasi elää vai kuoliko nälkään?

   • Älä muuta sano. Postnordin toimitusta päivystäessä miettii kyllä että uskaltaako edes vessassa käydä kun eivät ensinnäkään kommunikoi oikein, soita jne. Ja onneksi ei koiraa ole. Ainoastaan meinasin kuolla vitutukseen ja asiakaspalvelun kanssa seurusteluun ja aneluun. En minä tilannut asiakaspalvelua vaan paketin ja sen toimitus oli hämmästyttävän vaikeaa.

    Kaikki negatiiviset arvostelut ovat täyttä totta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   129
   4528
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   139
   4416
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1172