Romanit, miksi te ryöstelette avuttomia vanhuksia

Bertta-täti

Romanit, miksi ryöstelette jatkuvasti avuttomia ja puolustuskyvyttömiä valkolaisvanhuksia. Olen aina pitänyt romanien puolia mutta kun jatkuvasti saa lukea kuinka seurue on taas ryövännyt avuttoman vanhuksen niin kaikenlainen positiivinen myötätunto teitä romaneja kohtaan kuihtuu pois. Taas oli lehdessä uutinen seurueesta joka oli ryövännyt yksinasuvan 9kymppisen vanhuksen. Eivät nämä ryöväämiset ole enää pelkkää sattumaa, onko teidän romanien luonteessa joku synnynäinen valuvika kun käytte avuttomien vanhuksien kimppuun, surkeimmatkan narkkaritkaan eivät alennu moiseen. Minut saa tämän kirjoituksen takia leimata rasistiksi jos siltä tuntuu.

48

795

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nanna-Liisa

   En halua puolustella noita vanhuksiin kohdistuneita tekoja mutta oletteko te romaneita haukkuvat ottaneet huomioon että romanit saavat hyvin pienen sairaseläkkeensä lisäksi rahaa vain sosiaalitoimistoista, nekin avustussummat ovat yleensä kovin vaatimattomia, puhutaan kuukausitasolla alle tuhannen euron summista. Tämä rahattomuus ajaa usein nämä ajattelemattomat nuoret romanit tekemään näitä harkitsemattomia tekoja.

   • seliseliseli

    juuri, sairaseläke on pieni, varsinkin kun 99% näistä sairaseläkkeellä olevista ovat olleet eläkkeellä jo 18-vuotiaasta asti. Mistähän se johtuu, onhan se rehellisen työn vieroksuminenkin varmasti jonkinmoinen sairaus.


   • Nanna-Liisa-

    En ole ketään vastaan enkä kenenkään puolella mutta kun en oikein YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN NIIN PROVOILEN TÄNNE PÄIVITTÄIN.


   • procentti
    Nanna-Liisa- kirjoitti:

    En ole ketään vastaan enkä kenenkään puolella mutta kun en oikein YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN NIIN PROVOILEN TÄNNE PÄIVITTÄIN.

    En minäkään ymmärrä mitään, mutta kirjoitan kuitenkin pelkästään asiatxt(!)


   • löpinää

    aivan turha selitellä pienistä eläkkeistä,sossu pitää huolen puuttuvasta osasta ja pimeitä tuloja ei sossukaan tiedä/uskalla tietää


   • Anonyymi

    Autoon on kuitenkin aina varaa.


   • Anonyymi

    höpö höpö kaikki niille maksetaan, saan ite eläkettä noin tonnin kuukaudessa, enkä oo viellä yhtään vanhusta enkä muitakaan ryöstäny. nää ajaa autonsa vaikka kaupan sisälle jos ei ovia olis, no sakot maksaa valtio, ovat niin kieroo porukkaa kuin vain voi olla.


  • vikaa-asetuksissa

   Romanit on kuten kaikki muutkin rasistit - syrjii muita ja hyväksyy vain itsensä kaltaiset rasistit. Noita ryhmiä on mm
   1. hyysärit - syrjii kaikkia paisti hyysäreitä ja muiden hyväksikäyttäjiä sekä tappajia.
   2. muslimit - syrjii kaikkia paisti muslimeja
   3. natsit - syrjii kaikkia paisti isistä
   4. muut uskovaiset - syrjii kaikkia
   5. mover-natsit, joiden mielestä on sallittua syrjiä muita, kuten mover-itse on sanonut, että rasisteja saa syrjiä. Idioottimainen lausunto, johon vain tyhmä-mover-jeesus kykenee.
   6. mustat - syrjii kaikkia valkoisia
   7. poliitikot - syrjii kaikkia paisti rikkaita
   8. romanit ja kaikki pienryhmät sekä natsit - syrjii kaikkia heikkoja koska ei pärjää vahvoille

   Mitenköhän ne ihmisen asetukset on niin, ettei osaa elää syrjimättä? Aina pitää varastaa muilta kun ei itse osaa mitään, kuten noi ylläolevat ryhmät.

   ~ suomi24 ~
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13696790

   • eijaksa

    romanit ovat rasisteja,facen sivullakin yks grönfors,ilmetty"olavivirta"päivittelee,kun sossu maksaa vuokraa moneen asuntoon yhdelle mamuperheelle,keplottelua ja silti tekevät romanit samaa.Monta muuta esim.samas päivitykses oli ja mamujen mollaamista


  • KaarinaH

   Eivät romanit vieroksu ns,normaaleja töitä vaan sellainen käsitys johtuu romaneihin kohdistuneista ennakkoluuloista ja se johtaa usein valtaväestön haluttomuuteen työllistää romaneja. Erään tutkimuksen mukaan romanit toimivat esim,ravihevoskasvattajina suhteessa useimmin kuin valtaväestö, eikä tämä ala ole ainoa jossa he ovat osoittaneet erinomaisuutensa. Romanit ovat tunnetusti ahkeria ja rehelllisiä yrittäjinä sekä työntekijöinä, he ovat haluttuja työllistäjiä sekä työntekijöitä myös maatalous sekä it-alalla.

   • Missä-nähtävillä

    Tunnetusti AHKERIA JOOPA JOOOOOOOO.


   • ahkeratmustalaiset

    Kerran näin lyhkäsen ja paksun mustalaisäijän lyllertävän helvetinmoista kyytiä vasara kädessä. En tiedä mitä se oli menossa rakentamaan ja minne mutta kiiru oli kova.

    Tai oliko se sitten mahdollisesti varastanut sen vasaran, sitä en tiedä mutta se on kuitenkin ainoa kerta kun olen mustalaisella nähnyt jonkun muun työkalun kuin puukon kädessä.


   • HÖÖÖÖVALTEEEE
    bisnesissis kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Sossu ne ravihevoskasvattajatkin elättää.


  • iso-daniel

   Romanit ovat jopa somaleita alhaisempi sontiaislauma.

   Sekundaneekereitä.

   • ahkeratmustalaiset

    Ja somalit on afrikan mustalaisia eli ympäri käydään ja yhteen tullaan.

    Hirveä ajatus: minkälainen olio siitä mahtaisi tulla jos mustalainen ja somali yhtyisivät ja saisivat kakaran?


   • iso-daniel
    ahkeratmustalaiset kirjoitti:

    Ja somalit on afrikan mustalaisia eli ympäri käydään ja yhteen tullaan.

    Hirveä ajatus: minkälainen olio siitä mahtaisi tulla jos mustalainen ja somali yhtyisivät ja saisivat kakaran?

    Samaa paskaa kuin vanhempansakin.

    Työtä vieroksuva varas ja loinen.


  • EnnenNeHirtettiin

   Miettikää montako työpaikkaa mustalaiset varmistavat olemassaolollaan esim.vankeudenhoidossa, tuomioistuimissa, asianajajina, kaupan vartioina ja sosiaaliallalla, ei ole kysymys pienistä määristä työpaikkoja jonka pelkät kotimaiset mustalaiset työllistävät.

  • erotetaannytasiattoisist

   Nämä romanit jotka täällä ryöstelevät ovat Romaniasta tulleita rikollisia, eivät suomalaisia mustalaisia

   • Created

    Suomalaiset mannet ovat vielä pahempia. Romanian mannet sentään ovat saattaneet nähdä köyhyyttä, kun taas Suomen mannet vain harjoittavat kulttuuriaan ryöstellessään ja TAPPAESSAAN elättäjiään.


   • ahkeratmustalaiset
    Created kirjoitti:

    Suomalaiset mannet ovat vielä pahempia. Romanian mannet sentään ovat saattaneet nähdä köyhyyttä, kun taas Suomen mannet vain harjoittavat kulttuuriaan ryöstellessään ja TAPPAESSAAN elättäjiään.

    Eikä noilla Romanian mustalaisilla ole niitä vitun kamalia pussihousuja ja varasteluhameita päällä vaan ne sentään kulkevat ihan tavallisissa vaatteissa.


  • Myymäläetsivä

   Nämä romanit jotka täällä ryöstelevät kodeissaan yksinasuvia valkolaisvanhuksia ja varastelevat myymälöistä, käyttävät suoria housuja sekä lakerikenkiä ja naispuoliset ns.rahtihameita. He ovat suomalaisia romaneja, heistä käytetään ryöstö ja varkausrikosten yhteydessä nimitystä "seurue". Romanian romaneilla ei tälläisiä asuja näe koska maamme romaneille antelias sosiaaliturva ei maksa heidän elatustaan.

  • iso-daniel

   Kaikki mannet ovat samanlaista pohjasakkaa.

   Johtunee sisäsiittoisuudesta että äo on kehitysvammaisen tasolla, ja sen näkee. Aivottomia mölisijöitä ja vaappujia.

   • Anonyymi

    Moni valtaväestöön kuuluva kehitysvammainenkin on halukas menemään töihin toisin kuin mustalainen. He oppivat jopa lukemaan kohtuullisesti, kun mustalaisilla on luku- ja kirjoitustaito heikko, mikä pätee erioten vanhempaan sukupolveen. Eipä ole kehitysvammaisilla matalasta älykkyysosamäärästä kiinni tehdä jotain yksinkertaista työtä kuten vaikkapa hyllyttää kaupassa.

    Hyvä, kun mustalaiset suoriutuu edes peruskoulusta. Toista se on sitten toisen asteen opinnoissa, vaikkei esimerkiksi ammattikoulu vaadi mitään kvanttifysiikkaa. Silti vain jätetään toisen asteen opinnot väliin ja ihaillaan mieluummin rappiollista elämäntyyliä ilman, että oltaisiin halukkaita tekemään muutosta huono-osaisuudelle.

    On toki totta, että kaikki mustalaiset eivät ole varkaita ja työtä vieroksuvia. On totta, että myös valkolainenkin varastaa ja vieroksuu töitä - sitä en kiellä. Ero on siinä se, että kunnollisten mustalaisten määrä on 1-3 % luokkaa, kun taas epärehellisiä valkolaisia on sitten kunnollisten mustalaisten määrä.

    Olen kohdannut mustalaisiakin, niin mukavia kuin niitä kiusankappaleita. Aina olen kohtelias toisia kohtaan ihonväristä tai muusta seikasta huolimatta. Silti en voi kieltää, etteikö mustalaisten oma kulttuuri tuo hankaluuksia valtaväestön lakeihin ja tapoihin, mitä tulee työelämään ja koulutukseen. Ei se toki mahdotonta ole mustalaisena motivoitua työnteosta ja koulutuksesta, mutta vaikeaa se on. Vielä pahempia ovat somalit, joista saa hakemalla hakea integrointihalukasta ihmistä. Mustalaisissa taas on sitten jakautunutta porukkaa: osa haluaa noudattaa yhteisiä sääntöjä ja lakeja, osa taas on halutonta.


  • HitsariKolvi

   Kaupoissa varkaissa käyvistä ja huonokuntoisten yksinasuvien valkolaisvanhuksien luona vierailuilla käyvistä romaneista käytetään usein nimitystä seurue. Pelkkä seuruehan on jo niin kulunut ilmaisu varastelevista romaneista että uusi nimitys olisi paikallaan. Kuten tiedämme niin seuruehan voi liittyä juhliin (juhlaseurue), häihin(hääseurue) tai vaikkapa metsästykseen (metsästysseurue). Romanit eivät ainakaan käy avioliittopuuhissa vieraillessaan sairaiden vanhusten luona, juhlaahan se toki on kun saa ryövättyä sairaan vanhuksen säästöt ja pankkikortin, siis ainakin romaneille. Mutta jonkinlaiseksi metsästykseksi noita reissuja voisi hyvin kutsua. Miltä tuntuu esim."rahanmetsästysseurue", "Rahanmetsästystiimi tai "rahaa metsästävä yhteistoiminnallinen yksikkö eli romanikollektiivi" vieraili yksinasuvan puolustuskyvyttömän valkolaisvanhuksen luona ja vei vanhuksen kaikki säästöt. Noita nimityksiä poliisi lehdistö voisivat harkita tulevaisuudessa käyttävänsä kun puhuvat näistä tapauksita joissa romanit ryöväävät avuttomia vanhuksia, nuo ilmaisut eivät ainakaan ole rasistisia.

   • Created

    Kulttuuriseurue sopisi, romanithan ovat tunnettuja laulutaidoistaan ja rikkaasta kulttuuristaan.


  • Minnakaira

   Kulttuuri on rasitteena monelle mannelle.Mistän kulttuuria opitaan, kotoa tietenkin.Jos muuta väittää on valehtelia.

   • iso-daniel

    Heikkolahjaisten puoliapinoiden lapsista harvoin tulee yhteiskuntakelpoisia.

    paskamannen penikoista tulee paskamanneja, ei kunnon ihmisiä.


   • penikka

    kotona tietenkin malli opitaan ja HYVÄT TAVAT


  • KaleviKooVee

   Mustalaisia tuntenut tuttavani sanoi että mustalaiskulttuuriin kuuluu ettei rehellinen mustalainen varasta koskaan naapuriltaan, mutta muilta senkin edestä.

   • OmaApuParasApu

    Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.


   • procentti
    OmaApuParasApu kirjoitti:

    Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.

    Tuon ikänen, niin ihan hyvin olis voinu ampuu vähä alemmas.


   • vedenpitävää

    juuri näin


   • Anonyymi
    OmaApuParasApu kirjoitti:

    Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.

    nää mannet pitäs laittaa köydenjatkoks, kuten jenkkilässä ennen tehtii rosvoille


  • koirakammo

   Mistä johtuu että mustalaiset pelkää koiria?

   Kerran olin todistamassa tapausta, kun erään vanhuksen rivitaloasunnon oven taakse tuli autolastillinen vedenpyytäjiä ja liinakauppiaita, mutta asunnossa vierailulla olleen vanhuksen lapsenlapsen pieni koira aloitti ovikellon soitua hurjan haukkumisen, ja saman tien mustalailauma painui pitkin pihaa kohti paskaista mersua niin että tomu nousi kantapäistä.

  • itsekuultuna

   Samaa mieltä kanssasi ja vielä yrittävät nostaa itseään jalomieliseksi juuri VANHEMPIEN KUNNIOITTAMISELLA.Ovat Hitlerin jäljillä,kun oma rotu vain on kunnioitettavaa ja se käy ilmi heidän muussakin toiminnassa ja puheessa.

  • Anonyymi

   Ei kaikki romanit varasta ja me jokainen ollaan yksilöitä..Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisiin...En itsekkään hyväksy että mennään vanhuksien luokse varastamaan mutta se ei tarkoita että kaikki tekee sitä ja jokaisessa rodussa löytyy paskoja

   • Ääliöt eivät ymmärrä joukko-oppia tai suomea sen vertaa, että kun sanoo "romanit", "ruotsalaiset" tai "Alepan jogurtit", tarkoitetaan heitä tai niitä kaikkia, 100%. Jos tarkoittaa jotakin osajoukkoa, pitää muotoilla se niin, että asia tulee selväksi. "Miksi jotkut romanit pilaavat kaikkien muiden romanien maineen ryöstelemällä [...]".


   • Anonyymi
    Kuriilien_villit kirjoitti:

    Ääliöt eivät ymmärrä joukko-oppia tai suomea sen vertaa, että kun sanoo "romanit", "ruotsalaiset" tai "Alepan jogurtit", tarkoitetaan heitä tai niitä kaikkia, 100%. Jos tarkoittaa jotakin osajoukkoa, pitää muotoilla se niin, että asia tulee selväksi. "Miksi jotkut romanit pilaavat kaikkien muiden romanien maineen ryöstelemällä [...]".

    kenen kaikkien, kaikkihan ne ovat samanlaisia huijareita.


  • Anonyymi

   Näin niitä vanhempia romanit kunnioittaa...

  • Anonyymi

   Manne on manne vaik voissa paistas, tosin on se ruskeahko ilmankin. joutas intiaan kaikki, sieltä eiks ne oo lähtösin, samanlaisii sotkijoita

  • Anonyymi

   Myydään: Mustalaisen hikeä 15600€ / 2,5ml pullo.

  • Anonyymi

   Jos saa lukea. Asiathan uutisoidaan niin, että erilaisten vihjeiden kautta iää lukijan pääteltävksi asioista. Yleensä poliisi käyttää kiertoilmaisuja puhuen seurueesta. Rohkeimmat tiedottajat saattavat mainita kansallispukuinen seurue. Rotua ei uskalleta mainita tuomioistuin uutisissa. Nimet sitten törkeimmissä tapauksissa kertovat tekijän kuuluvat johonkin vähemmistöön.

  • Anonyymi

   Rikollisuus on yksi piirteistä, joista romani-kulttuuri on kuuluisa.
   Ehkäpä tunnetuin piirre, koska rikoksen kohteena tai silminnäkijänä oleminen on se tapa jolla valtaväestö on tämän kulttuurin kanssa kosketuksissa.

   Muuten olen huomannut, että ovat usein syvästi uskonnollisia, moni trokaa viinaa ja käyttää huumeita.

   Sitten on se näkymättömämpi puoli, joka noudattaa perinteitään, mutta elelee kuten valtaväestökin.
   Näitä on ollut mm. itselläni työkaverina.
   On myös vauraita rehellisiä yrittäjiä.

   Vaikea sanoa tarkemmin mikä on yleistä, kun ei näitä asioita tilastoida.

   Rikollinen mielikuva varmasti korostuu, koska heimovaatteita käytetään rikoksia tehtäessä pelotteena, eli jengi-tunnuksina.
   Etnisyys suojaa heitä suhteessa muihin rikollisryhmittymiin ja kohteena on enemmän pieneen ihmiseen kohdistuvia tekoja, joista valtio ei niin paljon kiinnostu.

   • Anonyymi

    Kovasti romanit kunnioittavat vanhempia ihmisiä. Niin, oman porukan vanhempia, jos niitäkään. Oman porukan vanhemmilta voidaan piilossa tehdä pahuuksia: nuoriso tutustuu rikosten saloihin, mukaan tulee huumeet ja alkoholi. Valepoliiseina esiintyvät romanit eivät ole yksittäinen tapaus (en väitä kaikkien romanien tekevän tätä), jotka kohdistuu valkolaisvanhuksiin. Todella kaukana vanhempien kunnioituksesta tuollainen.

    Ollaan olevinaan niin häveliäitä ja siveitä, mutta todellisuudessa ollaan hukassa peruskäytöstapojenkin kanssa, joita ei tunneta muita valkoisia kohtaan ikään katsomatta. Ostoskeskusten pihalla nuoret romanipojat notkuu tupakka huulilla ja kun yrität kohteliaasti pyytää tupakoimaan muualla, niin johan saa haistattelut kaupan päälle. Nuoret romanitytöt huutaa epäsiveellisyyksiä ja kiroilee. Tuskin uskaltaisivat omien vanhempiensa edessä käyttäytyä noin. Kyllähän ne nuoret parisuhteestaan tai vessassa käymisestään ovat hyshys. Vielä kun näkisi sen päivän, kun joutuisivat häpeämään huonoa käytöstä ja rikosten tekemistä, erioten valkolaisvanhusten ryöstöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti romanit kunnioittavat vanhempia ihmisiä. Niin, oman porukan vanhempia, jos niitäkään. Oman porukan vanhemmilta voidaan piilossa tehdä pahuuksia: nuoriso tutustuu rikosten saloihin, mukaan tulee huumeet ja alkoholi. Valepoliiseina esiintyvät romanit eivät ole yksittäinen tapaus (en väitä kaikkien romanien tekevän tätä), jotka kohdistuu valkolaisvanhuksiin. Todella kaukana vanhempien kunnioituksesta tuollainen.

    Ollaan olevinaan niin häveliäitä ja siveitä, mutta todellisuudessa ollaan hukassa peruskäytöstapojenkin kanssa, joita ei tunneta muita valkoisia kohtaan ikään katsomatta. Ostoskeskusten pihalla nuoret romanipojat notkuu tupakka huulilla ja kun yrität kohteliaasti pyytää tupakoimaan muualla, niin johan saa haistattelut kaupan päälle. Nuoret romanitytöt huutaa epäsiveellisyyksiä ja kiroilee. Tuskin uskaltaisivat omien vanhempiensa edessä käyttäytyä noin. Kyllähän ne nuoret parisuhteestaan tai vessassa käymisestään ovat hyshys. Vielä kun näkisi sen päivän, kun joutuisivat häpeämään huonoa käytöstä ja rikosten tekemistä, erioten valkolaisvanhusten ryöstöä.

    Se intialaisveri todellakin näkyy romaneissa. Samalla tavalla käyttäytyvät sielläkin vaikka annetaan niin "henkistä" kuvaa, paskan marjat. Ja sitten kun intialaiset valuvat valkoisiin maihin ei kunnioiteta kantaväestöä pätkän vertaa, luullaan että ollaan niin paljon parempia kuin muut. Tummilla kansoilla on oikeasti joku ongelma tuon egon kanssa.


  • Anonyymi

   Romaneille ei riitä, että varastaa kaupasta vaan pitää vielä ryöstää avuttomia vanhuksia. Ryhtyisivät vaikka nuuskaa myymään, sekin paljon rehellisempää kuin tuo heidän merirosvoiluun verrattava käytös.

  • Anonyymi

   Ovat intiasta lähtöisin, maybe that´s why..mistäköhän peestä saamelaiset oikeasti tulevat, nuo suomen valtaajat. Kantikset jo elelivät täällä kun saamikset valuivat tänne, jostain.

  • Anonyymi

   Olisiko Suomi paljon parempi maa suomalaisille, jos ei olisi päästetty YHTÄKÄÄN romania maahamme ???
   Saa vastata.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   14
   3945
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   179
   3237
  3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2445
  4. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1723
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   223
   1285
  6. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   276
   1126
  7. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1116
  8. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   1070
  9. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   362
   1017
  Aihe