Romanit, miksi te ryöstelette avuttomia vanhuksia

Bertta-täti

Romanit, miksi ryöstelette jatkuvasti avuttomia ja puolustuskyvyttömiä valkolaisvanhuksia. Olen aina pitänyt romanien puolia mutta kun jatkuvasti saa lukea kuinka seurue on taas ryövännyt avuttoman vanhuksen niin kaikenlainen positiivinen myötätunto teitä romaneja kohtaan kuihtuu pois. Taas oli lehdessä uutinen seurueesta joka oli ryövännyt yksinasuvan 9kymppisen vanhuksen. Eivät nämä ryöväämiset ole enää pelkkää sattumaa, onko teidän romanien luonteessa joku synnynäinen valuvika kun käytte avuttomien vanhuksien kimppuun, surkeimmatkan narkkaritkaan eivät alennu moiseen. Minut saa tämän kirjoituksen takia leimata rasistiksi jos siltä tuntuu.

62

2411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nanna-Liisa

      En halua puolustella noita vanhuksiin kohdistuneita tekoja mutta oletteko te romaneita haukkuvat ottaneet huomioon että romanit saavat hyvin pienen sairaseläkkeensä lisäksi rahaa vain sosiaalitoimistoista, nekin avustussummat ovat yleensä kovin vaatimattomia, puhutaan kuukausitasolla alle tuhannen euron summista. Tämä rahattomuus ajaa usein nämä ajattelemattomat nuoret romanit tekemään näitä harkitsemattomia tekoja.

      • seliseliseli

        juuri, sairaseläke on pieni, varsinkin kun 99% näistä sairaseläkkeellä olevista ovat olleet eläkkeellä jo 18-vuotiaasta asti. Mistähän se johtuu, onhan se rehellisen työn vieroksuminenkin varmasti jonkinmoinen sairaus.


      • Nanna-Liisa-

        En ole ketään vastaan enkä kenenkään puolella mutta kun en oikein YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN NIIN PROVOILEN TÄNNE PÄIVITTÄIN.


      • Nanna-Liisa- kirjoitti:

        En ole ketään vastaan enkä kenenkään puolella mutta kun en oikein YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN NIIN PROVOILEN TÄNNE PÄIVITTÄIN.

        En minäkään ymmärrä mitään, mutta kirjoitan kuitenkin pelkästään asiatxt(!)


      • löpinää

        aivan turha selitellä pienistä eläkkeistä,sossu pitää huolen puuttuvasta osasta ja pimeitä tuloja ei sossukaan tiedä/uskalla tietää


      • Anonyymi

        Autoon on kuitenkin aina varaa.


      • Anonyymi

        höpö höpö kaikki niille maksetaan, saan ite eläkettä noin tonnin kuukaudessa, enkä oo viellä yhtään vanhusta enkä muitakaan ryöstäny. nää ajaa autonsa vaikka kaupan sisälle jos ei ovia olis, no sakot maksaa valtio, ovat niin kieroo porukkaa kuin vain voi olla.


      • Anonyymi

        No pitäskö minunkin ryöstää ihmisiä jos rahat ei riitä 🤣


    • vikaa-asetuksissa

      Romanit on kuten kaikki muutkin rasistit - syrjii muita ja hyväksyy vain itsensä kaltaiset rasistit. Noita ryhmiä on mm
      1. hyysärit - syrjii kaikkia paisti hyysäreitä ja muiden hyväksikäyttäjiä sekä tappajia.
      2. muslimit - syrjii kaikkia paisti muslimeja
      3. natsit - syrjii kaikkia paisti isistä
      4. muut uskovaiset - syrjii kaikkia
      5. mover-natsit, joiden mielestä on sallittua syrjiä muita, kuten mover-itse on sanonut, että rasisteja saa syrjiä. Idioottimainen lausunto, johon vain tyhmä-mover-jeesus kykenee.
      6. mustat - syrjii kaikkia valkoisia
      7. poliitikot - syrjii kaikkia paisti rikkaita
      8. romanit ja kaikki pienryhmät sekä natsit - syrjii kaikkia heikkoja koska ei pärjää vahvoille

      Mitenköhän ne ihmisen asetukset on niin, ettei osaa elää syrjimättä? Aina pitää varastaa muilta kun ei itse osaa mitään, kuten noi ylläolevat ryhmät.

      ~ suomi24 ~
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13696790

      • eijaksa

        romanit ovat rasisteja,facen sivullakin yks grönfors,ilmetty"olavivirta"päivittelee,kun sossu maksaa vuokraa moneen asuntoon yhdelle mamuperheelle,keplottelua ja silti tekevät romanit samaa.Monta muuta esim.samas päivitykses oli ja mamujen mollaamista


    • KaarinaH

      Eivät romanit vieroksu ns,normaaleja töitä vaan sellainen käsitys johtuu romaneihin kohdistuneista ennakkoluuloista ja se johtaa usein valtaväestön haluttomuuteen työllistää romaneja. Erään tutkimuksen mukaan romanit toimivat esim,ravihevoskasvattajina suhteessa useimmin kuin valtaväestö, eikä tämä ala ole ainoa jossa he ovat osoittaneet erinomaisuutensa. Romanit ovat tunnetusti ahkeria ja rehelllisiä yrittäjinä sekä työntekijöinä, he ovat haluttuja työllistäjiä sekä työntekijöitä myös maatalous sekä it-alalla.

      • Missä-nähtävillä

        Tunnetusti AHKERIA JOOPA JOOOOOOOO.


      • ahkeratmustalaiset

        Kerran näin lyhkäsen ja paksun mustalaisäijän lyllertävän helvetinmoista kyytiä vasara kädessä. En tiedä mitä se oli menossa rakentamaan ja minne mutta kiiru oli kova.

        Tai oliko se sitten mahdollisesti varastanut sen vasaran, sitä en tiedä mutta se on kuitenkin ainoa kerta kun olen mustalaisella nähnyt jonkun muun työkalun kuin puukon kädessä.


      • HÖÖÖÖVALTEEEE

        Sossu ne ravihevoskasvattajatkin elättää.


      • Anonyymi
        Missä-nähtävillä kirjoitti:

        Tunnetusti AHKERIA JOOPA JOOOOOOOO.

        No onhan ne tehnyt ahkerasti valepoliisi virkaa viime vuosina!!


    • iso-daniel

      Romanit ovat jopa somaleita alhaisempi sontiaislauma.

      Sekundaneekereitä.

      • ahkeratmustalaiset

        Ja somalit on afrikan mustalaisia eli ympäri käydään ja yhteen tullaan.

        Hirveä ajatus: minkälainen olio siitä mahtaisi tulla jos mustalainen ja somali yhtyisivät ja saisivat kakaran?


      • iso-daniel
        ahkeratmustalaiset kirjoitti:

        Ja somalit on afrikan mustalaisia eli ympäri käydään ja yhteen tullaan.

        Hirveä ajatus: minkälainen olio siitä mahtaisi tulla jos mustalainen ja somali yhtyisivät ja saisivat kakaran?

        Samaa paskaa kuin vanhempansakin.

        Työtä vieroksuva varas ja loinen.


      • Anonyymi

        +1
        '


    • EnnenNeHirtettiin

      Miettikää montako työpaikkaa mustalaiset varmistavat olemassaolollaan esim.vankeudenhoidossa, tuomioistuimissa, asianajajina, kaupan vartioina ja sosiaaliallalla, ei ole kysymys pienistä määristä työpaikkoja jonka pelkät kotimaiset mustalaiset työllistävät.

    • erotetaannytasiattoisist

      Nämä romanit jotka täällä ryöstelevät ovat Romaniasta tulleita rikollisia, eivät suomalaisia mustalaisia

      • Created

        Suomalaiset mannet ovat vielä pahempia. Romanian mannet sentään ovat saattaneet nähdä köyhyyttä, kun taas Suomen mannet vain harjoittavat kulttuuriaan ryöstellessään ja TAPPAESSAAN elättäjiään.


      • ahkeratmustalaiset
        Created kirjoitti:

        Suomalaiset mannet ovat vielä pahempia. Romanian mannet sentään ovat saattaneet nähdä köyhyyttä, kun taas Suomen mannet vain harjoittavat kulttuuriaan ryöstellessään ja TAPPAESSAAN elättäjiään.

        Eikä noilla Romanian mustalaisilla ole niitä vitun kamalia pussihousuja ja varasteluhameita päällä vaan ne sentään kulkevat ihan tavallisissa vaatteissa.


    • Myymäläetsivä

      Nämä romanit jotka täällä ryöstelevät kodeissaan yksinasuvia valkolaisvanhuksia ja varastelevat myymälöistä, käyttävät suoria housuja sekä lakerikenkiä ja naispuoliset ns.rahtihameita. He ovat suomalaisia romaneja, heistä käytetään ryöstö ja varkausrikosten yhteydessä nimitystä "seurue". Romanian romaneilla ei tälläisiä asuja näe koska maamme romaneille antelias sosiaaliturva ei maksa heidän elatustaan.

    • iso-daniel

      Kaikki mannet ovat samanlaista pohjasakkaa.

      Johtunee sisäsiittoisuudesta että äo on kehitysvammaisen tasolla, ja sen näkee. Aivottomia mölisijöitä ja vaappujia.

      • Anonyymi

        Moni valtaväestöön kuuluva kehitysvammainenkin on halukas menemään töihin toisin kuin mustalainen. He oppivat jopa lukemaan kohtuullisesti, kun mustalaisilla on luku- ja kirjoitustaito heikko, mikä pätee erioten vanhempaan sukupolveen. Eipä ole kehitysvammaisilla matalasta älykkyysosamäärästä kiinni tehdä jotain yksinkertaista työtä kuten vaikkapa hyllyttää kaupassa.

        Hyvä, kun mustalaiset suoriutuu edes peruskoulusta. Toista se on sitten toisen asteen opinnoissa, vaikkei esimerkiksi ammattikoulu vaadi mitään kvanttifysiikkaa. Silti vain jätetään toisen asteen opinnot väliin ja ihaillaan mieluummin rappiollista elämäntyyliä ilman, että oltaisiin halukkaita tekemään muutosta huono-osaisuudelle.

        On toki totta, että kaikki mustalaiset eivät ole varkaita ja työtä vieroksuvia. On totta, että myös valkolainenkin varastaa ja vieroksuu töitä - sitä en kiellä. Ero on siinä se, että kunnollisten mustalaisten määrä on 1-3 % luokkaa, kun taas epärehellisiä valkolaisia on sitten kunnollisten mustalaisten määrä.

        Olen kohdannut mustalaisiakin, niin mukavia kuin niitä kiusankappaleita. Aina olen kohtelias toisia kohtaan ihonväristä tai muusta seikasta huolimatta. Silti en voi kieltää, etteikö mustalaisten oma kulttuuri tuo hankaluuksia valtaväestön lakeihin ja tapoihin, mitä tulee työelämään ja koulutukseen. Ei se toki mahdotonta ole mustalaisena motivoitua työnteosta ja koulutuksesta, mutta vaikeaa se on. Vielä pahempia ovat somalit, joista saa hakemalla hakea integrointihalukasta ihmistä. Mustalaisissa taas on sitten jakautunutta porukkaa: osa haluaa noudattaa yhteisiä sääntöjä ja lakeja, osa taas on halutonta.


    • HitsariKolvi

      Kaupoissa varkaissa käyvistä ja huonokuntoisten yksinasuvien valkolaisvanhuksien luona vierailuilla käyvistä romaneista käytetään usein nimitystä seurue. Pelkkä seuruehan on jo niin kulunut ilmaisu varastelevista romaneista että uusi nimitys olisi paikallaan. Kuten tiedämme niin seuruehan voi liittyä juhliin (juhlaseurue), häihin(hääseurue) tai vaikkapa metsästykseen (metsästysseurue). Romanit eivät ainakaan käy avioliittopuuhissa vieraillessaan sairaiden vanhusten luona, juhlaahan se toki on kun saa ryövättyä sairaan vanhuksen säästöt ja pankkikortin, siis ainakin romaneille. Mutta jonkinlaiseksi metsästykseksi noita reissuja voisi hyvin kutsua. Miltä tuntuu esim."rahanmetsästysseurue", "Rahanmetsästystiimi tai "rahaa metsästävä yhteistoiminnallinen yksikkö eli romanikollektiivi" vieraili yksinasuvan puolustuskyvyttömän valkolaisvanhuksen luona ja vei vanhuksen kaikki säästöt. Noita nimityksiä poliisi lehdistö voisivat harkita tulevaisuudessa käyttävänsä kun puhuvat näistä tapauksita joissa romanit ryöväävät avuttomia vanhuksia, nuo ilmaisut eivät ainakaan ole rasistisia.

      • Created

        Kulttuuriseurue sopisi, romanithan ovat tunnettuja laulutaidoistaan ja rikkaasta kulttuuristaan.


    • Minnakaira

      Kulttuuri on rasitteena monelle mannelle.Mistän kulttuuria opitaan, kotoa tietenkin.Jos muuta väittää on valehtelia.

      • iso-daniel

        Heikkolahjaisten puoliapinoiden lapsista harvoin tulee yhteiskuntakelpoisia.

        paskamannen penikoista tulee paskamanneja, ei kunnon ihmisiä.


      • penikka

        kotona tietenkin malli opitaan ja HYVÄT TAVAT


    • KaleviKooVee

      Mustalaisia tuntenut tuttavani sanoi että mustalaiskulttuuriin kuuluu ettei rehellinen mustalainen varasta koskaan naapuriltaan, mutta muilta senkin edestä.

      • OmaApuParasApu

        Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.


      • OmaApuParasApu kirjoitti:

        Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.

        Tuon ikänen, niin ihan hyvin olis voinu ampuu vähä alemmas.


      • vedenpitävää

        juuri näin


      • Anonyymi
        OmaApuParasApu kirjoitti:

        Mustalaiset yrittivät tulla varastamaan vanhalta isältäni ( 80 v. ) joka asuu yksin ja lähimpään naapuriinkin on 3 km. Isä ei avannut ovea ja mannet yritti tulla väkisin oven läpi jolloin isä lasketti lippaallisen oven läpi parabellumillaan n. 2 m. Korkeudelta. Mannet lähti pihasta niin että hiekka pölisi auton renkaista.

        nää mannet pitäs laittaa köydenjatkoks, kuten jenkkilässä ennen tehtii rosvoille


    • koirakammo

      Mistä johtuu että mustalaiset pelkää koiria?

      Kerran olin todistamassa tapausta, kun erään vanhuksen rivitaloasunnon oven taakse tuli autolastillinen vedenpyytäjiä ja liinakauppiaita, mutta asunnossa vierailulla olleen vanhuksen lapsenlapsen pieni koira aloitti ovikellon soitua hurjan haukkumisen, ja saman tien mustalailauma painui pitkin pihaa kohti paskaista mersua niin että tomu nousi kantapäistä.

    • itsekuultuna

      Samaa mieltä kanssasi ja vielä yrittävät nostaa itseään jalomieliseksi juuri VANHEMPIEN KUNNIOITTAMISELLA.Ovat Hitlerin jäljillä,kun oma rotu vain on kunnioitettavaa ja se käy ilmi heidän muussakin toiminnassa ja puheessa.

    • Anonyymi

      Ei kaikki romanit varasta ja me jokainen ollaan yksilöitä..Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisiin...En itsekkään hyväksy että mennään vanhuksien luokse varastamaan mutta se ei tarkoita että kaikki tekee sitä ja jokaisessa rodussa löytyy paskoja

      • Ääliöt eivät ymmärrä joukko-oppia tai suomea sen vertaa, että kun sanoo "romanit", "ruotsalaiset" tai "Alepan jogurtit", tarkoitetaan heitä tai niitä kaikkia, 100%. Jos tarkoittaa jotakin osajoukkoa, pitää muotoilla se niin, että asia tulee selväksi. "Miksi jotkut romanit pilaavat kaikkien muiden romanien maineen ryöstelemällä [...]".


      • Anonyymi
        Kuriilien_villit kirjoitti:

        Ääliöt eivät ymmärrä joukko-oppia tai suomea sen vertaa, että kun sanoo "romanit", "ruotsalaiset" tai "Alepan jogurtit", tarkoitetaan heitä tai niitä kaikkia, 100%. Jos tarkoittaa jotakin osajoukkoa, pitää muotoilla se niin, että asia tulee selväksi. "Miksi jotkut romanit pilaavat kaikkien muiden romanien maineen ryöstelemällä [...]".

        kenen kaikkien, kaikkihan ne ovat samanlaisia huijareita.


    • Anonyymi

      Näin niitä vanhempia romanit kunnioittaa...

    • Anonyymi

      Manne on manne vaik voissa paistas, tosin on se ruskeahko ilmankin. joutas intiaan kaikki, sieltä eiks ne oo lähtösin, samanlaisii sotkijoita

    • Anonyymi

      Myydään: Mustalaisen hikeä 15600€ / 2,5ml pullo.

    • Anonyymi

      Jos saa lukea. Asiathan uutisoidaan niin, että erilaisten vihjeiden kautta iää lukijan pääteltävksi asioista. Yleensä poliisi käyttää kiertoilmaisuja puhuen seurueesta. Rohkeimmat tiedottajat saattavat mainita kansallispukuinen seurue. Rotua ei uskalleta mainita tuomioistuin uutisissa. Nimet sitten törkeimmissä tapauksissa kertovat tekijän kuuluvat johonkin vähemmistöön.

    • Anonyymi

      Rikollisuus on yksi piirteistä, joista romani-kulttuuri on kuuluisa.
      Ehkäpä tunnetuin piirre, koska rikoksen kohteena tai silminnäkijänä oleminen on se tapa jolla valtaväestö on tämän kulttuurin kanssa kosketuksissa.

      Muuten olen huomannut, että ovat usein syvästi uskonnollisia, moni trokaa viinaa ja käyttää huumeita.

      Sitten on se näkymättömämpi puoli, joka noudattaa perinteitään, mutta elelee kuten valtaväestökin.
      Näitä on ollut mm. itselläni työkaverina.
      On myös vauraita rehellisiä yrittäjiä.

      Vaikea sanoa tarkemmin mikä on yleistä, kun ei näitä asioita tilastoida.

      Rikollinen mielikuva varmasti korostuu, koska heimovaatteita käytetään rikoksia tehtäessä pelotteena, eli jengi-tunnuksina.
      Etnisyys suojaa heitä suhteessa muihin rikollisryhmittymiin ja kohteena on enemmän pieneen ihmiseen kohdistuvia tekoja, joista valtio ei niin paljon kiinnostu.

      • Anonyymi

        Kovasti romanit kunnioittavat vanhempia ihmisiä. Niin, oman porukan vanhempia, jos niitäkään. Oman porukan vanhemmilta voidaan piilossa tehdä pahuuksia: nuoriso tutustuu rikosten saloihin, mukaan tulee huumeet ja alkoholi. Valepoliiseina esiintyvät romanit eivät ole yksittäinen tapaus (en väitä kaikkien romanien tekevän tätä), jotka kohdistuu valkolaisvanhuksiin. Todella kaukana vanhempien kunnioituksesta tuollainen.

        Ollaan olevinaan niin häveliäitä ja siveitä, mutta todellisuudessa ollaan hukassa peruskäytöstapojenkin kanssa, joita ei tunneta muita valkoisia kohtaan ikään katsomatta. Ostoskeskusten pihalla nuoret romanipojat notkuu tupakka huulilla ja kun yrität kohteliaasti pyytää tupakoimaan muualla, niin johan saa haistattelut kaupan päälle. Nuoret romanitytöt huutaa epäsiveellisyyksiä ja kiroilee. Tuskin uskaltaisivat omien vanhempiensa edessä käyttäytyä noin. Kyllähän ne nuoret parisuhteestaan tai vessassa käymisestään ovat hyshys. Vielä kun näkisi sen päivän, kun joutuisivat häpeämään huonoa käytöstä ja rikosten tekemistä, erioten valkolaisvanhusten ryöstöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovasti romanit kunnioittavat vanhempia ihmisiä. Niin, oman porukan vanhempia, jos niitäkään. Oman porukan vanhemmilta voidaan piilossa tehdä pahuuksia: nuoriso tutustuu rikosten saloihin, mukaan tulee huumeet ja alkoholi. Valepoliiseina esiintyvät romanit eivät ole yksittäinen tapaus (en väitä kaikkien romanien tekevän tätä), jotka kohdistuu valkolaisvanhuksiin. Todella kaukana vanhempien kunnioituksesta tuollainen.

        Ollaan olevinaan niin häveliäitä ja siveitä, mutta todellisuudessa ollaan hukassa peruskäytöstapojenkin kanssa, joita ei tunneta muita valkoisia kohtaan ikään katsomatta. Ostoskeskusten pihalla nuoret romanipojat notkuu tupakka huulilla ja kun yrität kohteliaasti pyytää tupakoimaan muualla, niin johan saa haistattelut kaupan päälle. Nuoret romanitytöt huutaa epäsiveellisyyksiä ja kiroilee. Tuskin uskaltaisivat omien vanhempiensa edessä käyttäytyä noin. Kyllähän ne nuoret parisuhteestaan tai vessassa käymisestään ovat hyshys. Vielä kun näkisi sen päivän, kun joutuisivat häpeämään huonoa käytöstä ja rikosten tekemistä, erioten valkolaisvanhusten ryöstöä.

        Se intialaisveri todellakin näkyy romaneissa. Samalla tavalla käyttäytyvät sielläkin vaikka annetaan niin "henkistä" kuvaa, paskan marjat. Ja sitten kun intialaiset valuvat valkoisiin maihin ei kunnioiteta kantaväestöä pätkän vertaa, luullaan että ollaan niin paljon parempia kuin muut. Tummilla kansoilla on oikeasti joku ongelma tuon egon kanssa.


    • Anonyymi

      Romaneille ei riitä, että varastaa kaupasta vaan pitää vielä ryöstää avuttomia vanhuksia. Ryhtyisivät vaikka nuuskaa myymään, sekin paljon rehellisempää kuin tuo heidän merirosvoiluun verrattava käytös.

      • Anonyymi

        En voi sietää heitä!!!!!!!!


      • Anonyymi

        Minäkin olen vanha ja yks kaveri koetti huijata rahaa että ei pidä paikkaansa heidän sanomisensa että kunnioittavat vanhempia ihmisiä se koskee vai heidän heimoaan.


    • Anonyymi

      Ovat intiasta lähtöisin, maybe that´s why..mistäköhän peestä saamelaiset oikeasti tulevat, nuo suomen valtaajat. Kantikset jo elelivät täällä kun saamikset valuivat tänne, jostain.

    • Anonyymi

      Olisiko Suomi paljon parempi maa suomalaisille, jos ei olisi päästetty YHTÄKÄÄN romania maahamme ???
      Saa vastata.

    • Anonyymi

      Ennen mannet pidettiin aisoissa.mutta nyt?

    • Anonyymi

      Oletteko kuulleet Paavo Väyrysestä? Hänen rakkaudellaan suomi ja romanit pelastuvat.

    • Anonyymi

      tääpä

    • Anonyymi

      Ei todellakaan sattumaa valepoliisi jutut oli täysin heidän järjestelmällistä toimintaa koko Suomen kattavalla alueella mitä johdettiin ruotsista käsin!!

    • Sinä huoli vanha ihmisiä ja vanhuksia
      Olen varma et nähnyt sinun omaa vanhemmat puoli vuotta huoli omaa ei kuka voi sitten varasta

    • Anonyymi

      Kemi-Tornion käräjäoikeuden mukaan uhri olisi mitä todennäköisemmin kuollut hypotermiaan, jos hän ei olisi löytänyt kesämökkiä. Tuomioistuimen mielestä rikoksen tekijät pitivät tätä varsin todennäköisenä, mistä syystä he syyllistyivät tahallisen henkirikoksen eli tapon yritykseen.

      Suoranaista kidutusta

      Pisimmän tuomion sai Roni Dimitri Valdemar Schwartz. Hänet tuomittiin kuudeksi vuodeksi kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä raiskauksesta, tapon yrityksestä, törkeästä vapauden riistosta, laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta. Tuomion pituuteen vaikutti hänen aiempi rikostaustansa.

      Käräjäoikeuden mukaan Schwartz oli rikosten suunnittelija ja keskeinen toteuttaja. Hän sai avukseen joukon hänen tahtoaan toteuttaneita ja hänen tavoitteisiinsa sitoutuneita muita nuoria.

      ”Äärimmäisen julmiin on ryhdytty sen vuoksi, että Schwartz on katsonut asianomistajan (uhrin) puheillaan vaarantaneen hänen parisuhteensa”, oikeus kuvailee. Sen mielestä Schwarzin uhriin kohdistamat pahoinpitelyt olivat poikkeuksellisen julmia, suoranaista kiduttamista.

    • Anonyymi

      Rosa ja Valte myy töyriksellä pikkulapsille kamaa t. Peltonen pertunpellonraitti 2 37 l

    • Anonyymi

      Perustavat muka järjestöjä ja laittavat oman tilinumeron.

    • Anonyymi

      ROMANIT OVAT LIIKEMIEHIÄ JA NIIDEN LAPSET OPETTELEVAT, HARJOITTELEVAT TAITOJA JA REENAAVAT KUTEN URHEILIJATKIN.
      KUTEN KASVEJAKIN ON JA KAIKILLA ERI OMINAISUUS, NIIN MUSTALAISILLAKIN. MUSTALAINEN ON LOINEN, JOTA IHMISET ELÄTTÄVÄT. SE HANKKII TÄLLÄTAVOIN OMAISUUTENSA JA RIKKAUTENSA JA RUUAN, ASEET, PUUKOT JA PISTOOLIT, MITÄ KAIKKEA YHTEISKUNNAN LOINEN TAVITSEE. MUUN PASKAN MITÄ EI TARVITSE, HEITTÄÄ MENEMÄÄN YMPÄRIINSÄ, IHMISTEN RIESAKSI. MUUTEN MUSTALAINEN HALUAA OLLA SIISTI, KUNNON ROMAANI, IHMISTEN PEILIKUVA.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe