Ali-ihminen myrkytti koiran aitaukseen

kukaPASKAHOUSUasialla

"Sahloistentiellä koskenpäällä ( Jämsä ) maanantaina aamulla klo 06-10.00 myrkytetty omaan aitaukseen pitkäkarvainen amerikanakita Rölli ( Inuline Love Lockdown ) kaikki vihjeet tekiästä olisi kullan arvoisia ja palkkio luvassa vihjeestä joka johtaa tekiän kiinni saamiseen. Röllin ruumis vietiin tänään helsinkiin tutkittavaksi mutta eläinlääkäri vahvisti jo että myrkytykseen kuollut. Kiitos etukäteen ja tätä saa jakaa. Kerron tämän myös siksi että alueen ihmiset osaa varoa omien koirien kanssa..Rölli oli vasta 3v"

14

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eivoiymmärtää

   Kuka tekee tällaista? Ihan kamalaa :( sadistinen eläinten vihaaja, hyi helv.! Toivottavasti tekijä jää kiinni ja nimi julki! Voimia omistajalle surutyössä,
   ollut varmasti karmea löytää rakas ystävä kuolleena ja vieläpä jonkun *%&pään toimesta :(

   • myrkyllisesti

    Nyt taas mielikuvitus laukkaa , luulotautia ehkä lähinnä .


  • fgrt

   Mitä myrkkyä oli käytetty? Ikävä juttu myös jatkossa tekijälle.

  • Realismia

   Kannattaiskohan ensin odottaa ne tutkimuksen tulokset, ennen kuin aletaan ketään jahtaamaan?

  • 0_00_0

   miksi koira valvomatta 4 h

  • Kirjoituksen avaus "Ali-ihminen myrkytti koiran aitaukseen" herättää jo epäilyn. Omalla maalaisjärjelläni ajateltuna taustalla ei olekaan koira. Tämä asia on voinut tapahtua tai sitten sitä ei ole tapahtunut. Tosiasia on, että muslimit eivät arvosta koiria ja heillä on rasistien piireissä samanlainen epäsuosio kuten oli juutalaisilla aikanaan. Sana ali-ihminen on siellä se avain ja tekee koko jutusta rasistisen. Rasismi kulkee käsi kädessä heikon älykkyysosamäärän ja huonon koulutuksen kanssa. Kirjoittaja ei hanskaa edes suomen kielen oikeinkirjoitusta. Osoituksena tästä on mm sana "tekiä" vaikka se kuulusi kirjoittaa "tekijä". Myös yhdys sanat näyttävät olevan yli voimaisia.

  • Maalimiehenätoiminut

   Todella raukkamainen teko. Kiinnijääminen johtaisi käräjäoikeuteen, tuntuviin korvauksiin ja suuriin oikeudenkäyntikuluin.

   Minun neljä terhakkaa huolella koulutettua ja hyvin pidettyjä uros-Dobermannia eivät syö "parhaimmankaan näköisiä herkkupaloa" ulkopuolisen niitä viskellessä. Korkeintaan päästävät ns. "pepsodenttihymyn" ja tarvittaessa hyökkäävät kimppuun. Neljän Dobermannin hyökätessä samanaikaisesti kimppuun eri puolilta ihmisellä ei ole mahdollisuuksia tullakseen revityksi kuoliaaksi vaikka olisi ampuma-ase.

   Doberman:

  • maalimienätoiminut2
   • maalimienätoiminut25

    Dobermannin puruvoima on noin 750-800 kilopondia. Se jos tulee mihin tahansa ihmisen raajaan, niin ihminen kaatuu kivusta heti. Dobermannit ovat erittäin tehokkaita suojelukoiria ja uskollisia isännälleen hyvän koulutuksen saaneena. Vaikka Dobermanni olisi haavoittunut, se yrittää viimeiseen asti, eikä pötki pakoon.

    Suloisia lemmikkejä isännälleen. Kotona ja ulkoiluttaessa ja harjoituttaessa 7 kertaa vuorokaudessa.

    Niiden ruokavaliosta kannattaa pitää hyvää huolta, Minä olen todennut, että Doberman syö kaikkein mieluiten isoja raakoja lihan kimpaleita luineen. Annan niille toisinaan myös tavallista koiranmakkaraa, johon olen sekoittanut tuoretta porkkanaa. Ja kupissa oleva puhdas lähdevesi (vaihdetaan 2 kertaa vuorokaudessa.


   • collieforever

    Jo rotu doberman on pilattu sisäsiittoisuudellaan. Samoin on käynyt ns. saksanpaimenkoiralle. Sääli, sillä hyviä koiria molemmat. Tuo avaus kyllä poikii ulkomaalaistaustasuuden helposti, kuten edellinen ulkoiluttamiseen liittyvä kommentti. "ulkoiluttaessa ja harjoituttaessa 7 kertaa vuorokaudessa." Tää Suomen kieli on nii pirullinen että vaikka kuinka yrittää kirjoittaa ja puhua ei sitä opi :) Mutta miksi ottaa sellainen koira rotu joka aiheuttaa ns.vihaa? olisiko sama tapahtunut kääpiökoirille? mäyräkoirille? Kaikki on omaa valintaa.


  • kyselijä.....8

   Tarkastippa on tiedetty tuo myrkytys aikakin........ eikös ne yleensä vaikuta viiveellä?

  • Mitä.hä

   On tämä outo keskustelu kyllä

  • atsin

   Vähemmistöt yleensä asialla, ei normaali suomalainen eläimiä myrkytä.

   • Epäileväinen

    Liekö tässäkään tapauksessa kukaan myrkyttänyt?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   340
   3431
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   418
   3052
  3. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   2633
  Aihe