Miehen tulee saada vaatia aborttia

Miehellä ei ole sananvaltaa, jos nainen haluaa tehdä abortin. Samalla kuitenkin mikäli lapsen tuleva äiti haluaa antaa lapsen elää, niin tähänkään lapsen isällä ei ole sananvaltaa, vaan isän rooli voi jäädä vain passiiviseksi elatustukien maksajaksi, vaikka hän ei olisi edes halunnut lasta. Miestä ei voida pakottaa vanhemmaksi vasten tahtoaan. Naisen tulee tehdä miehen vaatimuksesta abortti, mikäli mies ei halua lasta, koska mies muuten joutuu tahtomattaan elatusvelvolliseksi.

Mikäli nainen tekee kuitenkin tekee abortin, tehdäänkin aloite, jonka mukaan äidin tehdessä abortin vastoin isän esittämää tahtoa, lapsensa menettänyt isä on oikeutettu vahingonkorvauksiin lapsensa äidiltä. Vahingonkorvaukset mitoitetaan soveltaen rikosten uhrien korvaustaulukkoja ja oikeuskäytäntöjä.

Ei voida vedota siihen, että lapsen hankkiminen on vain naisen oma asia ja jos mies ei halua lasta, hänen tulisi käyttää ehkäisyä, koska naisen oma valinta on jättää ehkäisy käyttämättä, mikäli ei ole kyse raiskaustilanteesta, ja naisen tulee myös kyetä kantamaan vastuu uudesta elämästä. On myös useita tilanteita, jolloin nainen salaa jättää ehkäisyn syömättä, tulee raskaaksi ja mies joutuu tahtomattaan elatusvelvolliseksi.

On selvää, että naisen tulee kantaa vastuu kaikissa tilanteissa sekä abortista että elatuksesta kun taas mies täytyy tasa-arvoisuuden nimissä vapauttaa kaikista velvoitteista.

Näitä hienoja ajatuksia on vienyt kansalaisaloitteeksi asti, kansakuntamme selkärankaa edustava Kimmo Kristian Kemppainen

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/393

Allekirjoitin ylpeänä aloitteen, ja vaimonikin allekirjoitti käskystäni.
Ilmianna
Jaa

26 Vastausta


Vahingon- ja kärsimyskorvaukset surmatun lapsen isälle ovat alkeellinen, vaikkakin riittämätön kompensaatio väkivallasta ja tasa-arvon tallaamisesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Aivan totta, kuomaseni. Abortin ja varsinkin ehkäisyn vahingot ovat kansantaloudellisesti mittavat, mutta ensisijainen uhri on kyykytetty miesparka, jonka oikeus ainutkertaiseen isyyteen on riistetty. Tarpeeksi suuri summa tosin helpottaa miehen menetetyn isyyden tuskaa. Ehkäisy on vielä aborttiakin kavalampaa fasismia miestä kohtaan, sillä mies menettää ehkäisyssä oikeuden vieläkin tärkeämpään eli rahakorvaukseen, jonka hän saisi jos nainen tekee abortin. Pahin kosto miehelle onkin käyttää ehkäisyä, jota vastaan Kimmo Kristian Kemppainen ponnekkaasti lähti taistelemaan esimerkillisissä ehkäisykieltoaloitteissaan.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Paljonko olis sulle tarpeeksi suuri korvaus lapsen isälle? Musta vähä vaikee olis hakea korvausta koska eihän miehelle tarvis kertoakaan että on raskaana. Jotkut on vain kertaseksiä eikä tiet enää kohtaa edes. Hyvä jos nimenkään tietää. Eikä suurinosa kai välitä tai haluavat vaan päästä eroon.

Poistaako raha miehen mielipahan? Pitäiskö äidin saada korvauksia isältä jos nainen tulee vahingossa raskaaksi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On oikea miesten mies tuo Kimmo ;)
Tekipä nainen niin tai näin, miehen ei tarvitse osallistua jos ei halua.
Tietenkin allekirjoitin!!
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Meitä on niin paljon! Kiva että löytyy moraalisia ihmisiä. Näiden aloitusten takia seuraan aborttipalstaa. Nää on parasta.
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miehenä ja ainakin 2 lasta siittäneenä sanon vain, että jos mies ei halua lasta, niin voi jättää seksin naisten kanssa väliin. Seksin ensisijainen tarkoitus on lisääntyminen. Ihminen ja moni muu kädellinen toki harrastelee seksiä myös huvittelumielessä, mutta aina tulee pitää mielessä raskauden mahdollisuus. Nainen päättää itse ruumiistaan, niin päättää mieskin omastaan.

Mitä tulee rahaan, niin raha ei maailmasta lopu. Eikä kaikkea tarvitsisi arvottaa rahassa. Itse ainakin mielummin makselen elareita ja laitan sen rahan lapsiin kuin esim. oluen lipittämiseen (mikä onkin vähentynyt reilusti, baaarirahat menneet elatusmaksuihin :D ) tää on ollut mulle myös terveyden kannalta hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hyvä pointti, tämä kannattaa Naisten Leppymättömän Kyykyttäjä-Kimmon ottaa huomioon.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
"Seksin ensisijainen tarkoitus on lisääntyminen. Ihminen ja moni muu kädellinen toki harrastelee seksiä myös huvittelumielessä, mutta aina tulee pitää mielessä raskauden mahdollisuus."

Lasten Leppymättömän Kuolemaan Kyykyttäjä SossupaattiRäyhän kannattaa tästäkin taas jeesustella ne vakiot "seksirangaistus sitä ja tätä" -harhansa :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nimimerkki "panesitmiehiäkakkoseen" Mukavaa saada miestenkin näkökulmaa tänne. Useimmat miehet taitaa jättää nämä asiat vaan naisten ongelmiksi. :)

Seksin ja raskauden yhteyden merkitys on muuttunut mielestäni päin vastaiseksi, kuin mitä itse esität. Seksihän on toki luomukeino raskaaksi tulemiseen, vaikkei se kaikilta onnistu sekään. Mutta seksiä ei enää edes välttämättä tarvita lastenhankkimiseen keinohedelmöittymisineen jne.

Lastenhankkiminen taitaa olla nykyään se seksin toissijainen motiivi, koska muutenhan esim. onnistuneen raskautumisen jälkeen ihmiset lopettaisivat seksin kokonaan, eikä myöskään ehkäisyä ja aborttia tarvittaisi. Baari-illan jälkeen ihmiset eivät mene lapsenhankkimismielessä yhteisen vällyn alle, vaan ehkä jonkin muun asian takia?

Katolinen kirkko pitää Jumalan tahtona sitä, (olen linkittänyt oppisivuja tänne) että seksinautinto on lisääntymisen sivutuote, ei tarkoitus ja sen takia ei ehkäisyäkään saa käyttää. Eli se on tavallaan "palkkio" siitä, että ihmiset suostuu lisääntymään. Mutta teoria ontuu pahasti anatomiaa tarkasteltaessa, koska nainen voi saada orgasmin ilman yhdyntää. Toki mieskin voi saada, mutta kun katolinen kirkko nimenomaan kieltää sen, että mies saisi ejakuloida muualle kuin vaginaan. :)) Kaikki muu seksi on kielletty. On nimittäin synti livetä sikiämisestä, jos kerran harrastaa seksiä. Naiselta ei munasolu mene hukkaan, vaikka kuinka nauttisi ja masturboisi tai olisi harrastamatta yhdyntää.

Mutta nämä katolisen kirkon käsitykset seksistä on muodostuneet ajalta ennen kuin naisten arveltiin nauttivan tai tiedettiin anatomiasta. Nyt ei voida tästä opetuslinjasta livetä, vaikka tietämys on eri tasolla. Jos näitä opetuksia rupeaisi korjaamaan, tarkoittaisi se sitä, että katolinen kirkko joutuisi myöntämään, ettei olekaan ollut oikeassa. 500 vuotta meni siihenkin, että Vatikaani myönsi maapallon kiertävän aurinkoa, vaikka kaikki sen muutenkin jo tiesi. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Se, joka ei halua lapsia käyttäköön ehkäisyä. Eikö ollutkin yksinkertaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Tiedoksi tollommalle: mikään ehkäisy ei ole 100% varma. Ei edes sterilisaatio.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Noita horinoita on kuuneltu jo liian kauan, ettei muka olisi 100% varma.

Sanotaan että ehkäisy on senverran just senverran 99% varmaa, että se sun seksuaalikäyttäymiselle hyvin riittäisikin, jos korkeintaan kerran elämässäs pääset vällyjen väliin touhuamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Meillä käytetään kyllä ehkäisyä. Vaimoni käsityöihmisenä on virkannut perheemme tarvitsemat kondomit ettei ole tarvinnu ostaa kaupasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mielestäni naisen ei tulisi saada pitää lasta vasten miehen tahtoa... Abortin sen sijaan voisi vapaasti tehdä ilman mitään turhia maksuja.
Ilmianna
Jaa
"naisen ei tulisi saada pitää lasta vasten miehen tahtoa"

No onneks sinä et oo päättämässä tästä :)
Ilmianna
Jaa
"naisen ei tulisi saada pitää lasta vasten miehen tahtoa"

No onneks sinä et oo päättämässä tästä :)

-------
Mutta Kimmo Kristian Kemppainen aborttialoitteissaan nimenomaan haluais muuttaa lakia niin, että miehellä olis oikeus päättää abortista. Tosiaan onneksi ei tällaiset tyypit pääse päättämään asioista.
Ilmianna
Jaa
Hieno mies. Kemppainen pitäisi nimetä miesasiamieheksi ja hänen alkaa ajamaan turhia naisten rasitteita pois, kuten aborttioikeus, oppivelvollisuus, kokoontumisoikeus, uskonnonvapaus ja äänioikeus jolloin naiset olisivat oikeita naisia eikä mitään feministejä, jotka on pilanneet naiset vaatimalla naisille ihmisarvoa. Lisäksi naiset on vapautettava palkkatyöstä ja työpaikat annettava työttömille miehille, jotta tasa-arvo toteutuisi. Mitä naiset työpaikoilla ja ansiotuloilla tekee? Lisäksi asevelvollisuus olisi muutettava niin, että vain naiset suorittaisivat sen.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2047
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Mitä manitsemas henkilö edes liittyy tohon alotteeseen?

> Vireillepanijat

Ilkka Olavi Eltonen

Edustajat

Ilkka Olavi Eltonen

Varaedustajat

Marika Marja-Liisa Anttila >
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Luonnollinen järjestys on, että nainen on kotona lapsia hoitamassa ja mies tekee pitkää päivää tuodakseen leivän pöytään. Tuo järjestys pitää yhteiskunnan pystyssä uusien sukupolvien korvatessa hautaan vaipuvat sukupolvet. Naiset kiihotettiin kapinaan omaan osaansa vastaan ja nyt ollaan sitten tässä, että keskustelu tasa-arvosta jatkuu kuin Titanicin kannella orkesterin soitto laivan jo hörppiessä vettä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nykypäivänä miehet eivät halua tehdä pitkää päivää, vaan hekin haluavat nähdä jälkikasvunsa kasvavan ja osallistua perhe-elämään.

Tämän vuoksi tasa-arvoisessa parisuhteessa on mahdollisuus kummallakin toteuttaa omaa "luonnollista järjestystään".

Naisten työssäkäynti pitää yhteiskunnan pystyssä. Näethän missä kaaoksessa ovat muslimi- ja muut kehitysmaat, joissa naisella ei ole työssäkäyntimahdollisuutta vaan pitää olla kotona hoitamassa lapsia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Huivipäänäköhyvä kirjoitti:
Nykypäivänä miehet eivät halua tehdä pitkää päivää, vaan hekin haluavat nähdä jälkikasvunsa kasvavan ja osallistua perhe-elämään.

Tämän vuoksi tasa-arvoisessa parisuhteessa on mahdollisuus kummallakin toteuttaa omaa "luonnollista järjestystään".

Naisten työssäkäynti pitää yhteiskunnan pystyssä. Näethän missä kaaoksessa ovat muslimi- ja muut kehitysmaat, joissa naisella ei ole työssäkäyntimahdollisuutta vaan pitää olla kotona hoitamassa lapsia.
Yhteiskunta ei todellakaan pysy pystyssä ilman naisten lahjakkuusreserviä. Ajatella, jos kaikki naiset jättäisivät työnteon, tämä yhteiskunta romahtaisi. Kuka tekisi kaiken hoitotyön, palvelualan työn, opetustyön?

Niiden muslimimaiden, joiden historiaan ei länsimaat ole juuri vaikuttaneet, on juuri köyhiä ja kehittymättömiä uskonnon ja naisten osallistumiskiellon vuoksi. Poikkeuksena öljymaat, joiden resurssit on kaikki samojen sukujen omistuksessa, ja missä ei muutenkaan mitään demokratiaa ole. Ei ole sattumaa, että Turkki, Jordania, Marokko ja Tunisia on islamvoittoisista maista kehittyneimmät.

OT: haluan mainita Saudiprinsessa Ameerah:n, joka toivottavasti näyttää muutenkin esimerkkiä patavanhoillisessa kulttuurissa, missä naiset on vielä eläimen asemassa. Rikkaus tuo etuoikeuksia naisillekin. Mutta Ameerah:n ei tarvitse elääkseen tehdä työtä. Mutta hyväntekeväisyyspersoona hän on ex-miehensä ohella.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e4/f3/5a/e4f35abb51763df62f2e980d6d459adb.jpg

https://maldivesfinest.com/wp-content/uploads/2014/03/most-beautiful-arabian-woman.jpg
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"naisten ei tule käyttää housuja"

Kemppaskan FB
Ilmianna
Jaa
Onneksi tyhmimmätkin aborttiin päätyvät naiset ovat fiksusti hiljaa toimenpiteestä, eikä yleensä räkäpäitä ampuva siittäjä saa koskaan tietää mitä tapahtui.
Ilmianna
Jaa
No voi herranjumala mitä mielipiteitä. Naisenko pitää maksaa miehelle aina korvauksia sama mitä päättää mut miehen ei tarvi tehdä missään tapauksessa YHTIKÄS MITÄÄN. 😂😂😂😂😂. Oliko tää joku vitsi vai?
Ilmianna
Jaa
Jotkut kuvittelee että kansalaisaloiteoikeus on joku paikka missä voi heittää mitä tahansa vitsiä aloitteina. Vähä niimkuin adressit nykyään on. Mitä hyötyä tehdä tollasia aloitteita vain oman mielipiteen perusteella ilman että ottaa selkoa onko kannatusta. Ja vaadittaisiin jotain vankkaa asiantuntemusta asiasta. Eli pitöis olla lääkäri, hoitaja tai joku tunnettu henkilö.
Jotta olisi painoarvoa eikä vain jonku naisia vihaavan ahistuneen kansalaisen aivopieruja. Jotain kunnioitusta sentäs. Se omantuntoaloitekin oli järkevä ja takana täyspäinen ihminen.
2
Ilmianna
Jaa
Raitista Jumalan miehen puhetta! Nainen on niin heikko ettei se voi päättää edes abortista vaan miehen on kannustettava siihen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miehen tulee saada vaatia aborttia

Miehellä ei ole sananvaltaa, jos nainen haluaa tehdä abortin. Samalla kuitenkin mikäli lapsen tuleva äiti haluaa antaa lapsen elää, niin tähänkään lapsen isällä ei ole sananvaltaa, vaan isän rooli voi jäädä vain passiiviseksi elatustukien maksajaksi, vaikka hän ei olisi edes halunnut lasta. Miestä ei voida pakottaa vanhemmaksi vasten tahtoaan. Naisen tulee tehdä miehen vaatimuksesta abortti, mikäli mies ei halua lasta, koska mies muuten joutuu tahtomattaan elatusvelvolliseksi.

Mikäli nainen tekee kuitenkin tekee abortin, tehdäänkin aloite, jonka mukaan äidin tehdessä abortin vastoin isän esittämää tahtoa, lapsensa menettänyt isä on oikeutettu vahingonkorvauksiin lapsensa äidiltä. Vahingonkorvaukset mitoitetaan soveltaen rikosten uhrien korvaustaulukkoja ja oikeuskäytäntöjä.

Ei voida vedota siihen, että lapsen hankkiminen on vain naisen oma asia ja jos mies ei halua lasta, hänen tulisi käyttää ehkäisyä, koska naisen oma valinta on jättää ehkäisy käyttämättä, mikäli ei ole kyse raiskaustilanteesta, ja naisen tulee myös kyetä kantamaan vastuu uudesta elämästä. On myös useita tilanteita, jolloin nainen salaa jättää ehkäisyn syömättä, tulee raskaaksi ja mies joutuu tahtomattaan elatusvelvolliseksi.

On selvää, että naisen tulee kantaa vastuu kaikissa tilanteissa sekä abortista että elatuksesta kun taas mies täytyy tasa-arvoisuuden nimissä vapauttaa kaikista velvoitteista.

Näitä hienoja ajatuksia on vienyt kansalaisaloitteeksi asti, kansakuntamme selkärankaa edustava Kimmo Kristian Kemppainen

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/393

Allekirjoitin ylpeänä aloitteen, ja vaimonikin allekirjoitti käskystäni.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta